18 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Tor για ανώνυμη περιήγηση


Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Tor ή σχεδιάζουν τη μετάβαση σε μια εναλλακτική λύση Tor. Επιπλέον, θέλουν απλώς ανωνυμία στο Διαδίκτυο, ενώ άλλοι σκοπεύουν να έχουν πρόσβαση στο βαθύτερο μέρος του Διαδικτύου.

Πριν πάρετε το συγκρότημα, πρέπει να το γνωρίζετε. Το Tor ή άλλες εναλλακτικές λύσεις Tor δεν παρέχουν κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Απλώς δρομολογεί τη διεύθυνση IP σας μέσω χιλιάδων ρελέ, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αναγνώριση της πραγματικής σας τοποθεσίας.

Το Tor είναι εξαιρετικό στη δρομολόγηση της δραστηριότητάς σας στο Διαδίκτυο μέσω διαφορετικών στρώσεων κρεμμυδιών. Ωστόσο, είναι ανασφαλές.

Για ανώνυμη περιήγηση, Θα πρότεινα ένα αξιόπιστη υπηρεσία VPN καθώς εκπληρώνει την υπόσχεση να κρατήσει τις δραστηριότητες κρυμμένες από ISP, χάκερ και υπηρεσίες επιτήρησης.

Γιατί χρειάζεστε εναλλακτικές λύσεις Tor?

Το Tor θεωρήθηκε κάποτε ως το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης στην αγορά που παρέχει ανωνυμία στους χρήστες του. Η καταστολή του FBI το έκανε να αξιοποιήσει την αξιοπιστία του και λόγω του ότι οι καταναλωτές στο Διαδίκτυο άρχισαν να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στην αγορά.

Η χρήση του tor σε ένα τέτοιο σενάριο μπορεί να θεωρηθεί ότι πηγαίνει πρώτα στο κρησφύγετο του λιονταριού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να εξετάσετε εναλλακτικές λύσεις, καθώς κανείς δεν θέλει τους ISP να παρακολουθούν την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο.

Ναι, στην πραγματικότητα υπάρχει μια τεράστια ποικιλία επιλογών για να διαλέξετε. Ωστόσο, δεν παρέχουν όλες οι εναλλακτικές λύσεις το είδος της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής που σας αξίζει. Γι ‘αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή ενός.

Σπουδαίος: Δεν μπορείτε να εκτελέσετε δραστηριότητες όπως (ροή σε HD) και (λήψη / μεταφόρτωση, κοινή χρήση αρχείων P2P) με το Tor.

Γιατί να θεωρήσετε ένα VPN ως εναλλακτική λύση Tor?

Υπάρχουν διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις για ανώνυμη περιήγηση. Μεταξύ αυτών είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Λειτουργεί ως η καλύτερη εναλλακτική λύση αρκετά εύκολα με τις δυνατότητες που προσφέρει.

Θα κρατήσει κρυφή τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο και θα σας παρέχει ασφάλεια από τις απειλές στον κυβερνοχώρο. Αυτό είναι κάτι που οι Tor και άλλες εναλλακτικές λύσεις Tor δεν μπορούν να επιτύχουν από τώρα.

Με ένα VPN, η διαδικτυακή κίνηση που αποστέλλεται είναι κρυπτογραφημένη. Ένα VPN διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και ότι καλύπτει τη διεύθυνση IP σας. Μπορεί να προσομοιώσει μια αλλαγή στη γεωγραφική σας θέση, παρόμοια με μια εναλλακτική λύση.

Το VPN εφαρμόζει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Ενώ υπάρχει ακόμα κίνδυνος εκμετάλλευσης ενός ατόμου από έναν χάκερ, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Λόγω της κρυπτογράφησης, όλα τα δεδομένα κίνησης εμφανίζονται ως ασυνήθιστα και καθίστανται άχρηστα.

18 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Tor για ανώνυμη περιήγηση

Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις παρέχουν πρόσβαση στο deep web με πλήρη ανωνυμία. Για ένα συνηθισμένο άτομο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί η καλύτερη εναλλακτική λύση.

Επομένως, ακολουθεί μια λίστα εναλλακτικών λύσεων που μπορούν να ανταγωνιστούν τον θεό-πατέρα. Αυτή η λίστα δημιουργήθηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξήχθη για να βρει τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο με ολοκληρωμένο απόρρητο.

1. Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN)

Το Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN) είναι η πιο προηγμένη εναλλακτική λύση που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να είναι ανώνυμοι. Λειτουργίες όπως “Kill-Switch” και “high-grade encryption” το καθιστούν την πιο συναρπαστική επιλογή ως εναλλακτική λύση.

Παρέχει πλήρη ασφάλεια για ανώνυμη περιήγηση. Δεν είναι δυνατή η χρήση VPN για πρόσβαση στο deep web. Θα χρειαστείτε ακόμα ένα πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο deep web.

Είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης ενός VPN με tor. Οι πιο δημοφιλείς πάροχοι VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι οι ExpressVPN και NordVPN.

Πλεονεκτήματα της χρήσης VPN

 • Ένα VPN κρυπτογραφεί όλα τα πακέτα δεδομένων.
 • Κρύβει την πραγματική σας διεύθυνση IP που διαρρέει σε ISP ή χάκερ.
 • Διατηρεί την ταχύτητα του διαδικτύου κατά τη λήψη ή τη ροή.
 • Το VPN αλλάζει την πραγματική τοποθεσία σας για να αποφύγει την παρακολούθηση από ISP ή παρακολούθηση.
 • Πρόσβαση σε λογοκρισμένο περιεχόμενο, ιστότοπους και κανάλια σε διαφορετικές χώρες.

Κατεβάστε τώρα:

2. Αποσυνδέστε

Η αποσύνδεση, μια επέκταση απορρήτου, είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό των ιστότοπων που αποθηκεύουν τις πληροφορίες σας και σας διακόπτουν από αυτές. Μερικά παραδείγματα είναι το Facebook, το Google και το Twitter. Η αποσύνδεση είναι διαθέσιμη για Windows, Android και iOS με διαφορετικές τιμές και πακέτα συνδρομής.

Μόλις εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε την Αποσύνδεση στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα δείτε τον αριθμό των αιτημάτων παρακολούθησης που έχουν αποκλειστεί σε κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε. Οι αποκλεισμένοι ιχνηλάτες επισημαίνονται με πράσινο χρώμα. Οι μη αποκλεισμένοι ιχνηλάτες που εισέρχονται από ιστότοπους εμφανίζονται με το γκρι χρώμα.

Η λειτουργία διευκολύνει την προβολή και την κατανόηση του αριθμού των αιτημάτων που αποκλείονται σε κάθε επίσκεψη στον ιστότοπο. Για μια επέκταση προγράμματος περιήγησης, αξίζει να είστε στη λίστα εναλλακτικών λύσεων.

Η αποσύνδεση ενδέχεται να μην αποκλείει όλα τα αιτήματα παρακολούθησης. Για παράδειγμα, το YouTube και το Flickr, τα οποία δεν θα λειτουργήσουν ή δεν θα εμφανίσουν σπασμένη σελίδα εάν τα αιτήματα παρακολούθησης είναι αποκλεισμένα. Αυτοί οι ιστότοποι είναι αποκλεισμένοι από προεπιλογή και δεν συνιστώνται να τους παρακολουθούν.

Κατεβάστε τώρα:

3. Epic πρόγραμμα περιήγησης απορρήτου

Τρίτον, στη λίστα των εναλλακτικών λύσεων είναι το Epic. Είναι ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης που είναι απλό και φιλικό προς τον χρήστη. Διαφέρει την ταχύτητα του δικτύου σας και παρέχει απόλυτο απόρρητο. Το Epic αποκλείει τη διαρροή της διεύθυνσης IP σας από συγκεκριμένους WebRTC.

Διαθέτει κρυπτογραφημένο διακομιστή μεσολάβησης που κρύβει τα δεδομένα σας από έναν πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP). Αυτός ο κρυπτογραφημένος διακομιστής μεσολάβησης σας κρατά επίσης ασφαλείς στο δημόσιο δίκτυο. Το Epic εμφανίζει τους ιχνηλάτες δεδομένων που σας παρακολουθούν και σας επιτρέπει να τους αποκλείσετε.

Καμία άλλη επέκταση δεν προσφέρει το μπλοκάρισμα σεναρίων και λειτουργιών δακτυλικών αποτυπωμάτων (όπως δεδομένα καμβά εικόνας) εκτός από το Epic. Έχει ενσωματωμένη προστασία από σενάρια παρακολούθησης, cookie παρακολούθησης και άλλα widget τρίτων, δίκτυα διαφημίσεων και παράγοντες παρακολούθησης.

Κατεβάστε τώρα:

4. Εστίαση του Firefox

Το Firefox Focus είναι η τελευταία προσθήκη στη λίστα των καλύτερων εναλλακτικών λύσεων που αναπτύχθηκαν από το Mozilla Foundation and Corporation. Είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες όπως iOS και Android, αν και το Android χρησιμοποιεί το Blink Engine αντί του Gecko Engine.

Ενώ η αισθητική και τα γραφικά του Firefox Focus είναι γενικά ευχάριστα. Επίσης, προστατεύει τα δεδομένα από τα αδιάκριτα μάτια των υπηρεσιών παρακολούθησης και των εγκληματιών στον κυβερνοχώρο. Η τηλεμετρία λογισμικού είναι επίσης ενεργοποιημένη από προεπιλογή, η οποία βοηθά το Mozilla να παρακολουθεί τις περιμέτρους χρήσης. Δυστυχώς, είναι απενεργοποιημένο στο Firefox Klar.

Έχει εισαγάγει μια δυνατότητα για τη διακοπή της παρακολούθησης διαφημίσεων και τον αποκλεισμό των κοινωνικών ιχνηλατών. Η ενεργοποίηση της επιλογής θα σας προσφέρει μια ασυμβίβαστη εμπειρία στο Διαδίκτυο χωρίς να επιβραδύνει την ταχύτητά σας και την περίοδο λειτουργίας της εγγραφής από τους ιχνηλάτες. Το Android διαθέτει ορισμένες αποκλειστικές δυνατότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν τη λίστα ορισμένων διαφημίσεων που έχουν αποκλειστεί στον ιστότοπο που έχετε περιηγηθεί.

Κατεβάστε τώρα:

5. Brave Browser

Το Brave Browser είναι ένα μικρότερο πρόγραμμα αναπαραγωγής και συγκριτικά νεότερο στις εναλλακτικές λύσεις Tor, Πρόκειται για ένα πρόγραμμα περιήγησης ανοιχτού κώδικα βασισμένο στο Chromium που αναπτύχθηκε από τον Brendan Eich, συνιδρυτή του έργου Mozilla. Υπερηφανεύεται ως το πρόγραμμα περιήγησης που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και αποκλείει όλες τις δραστηριότητες παρακολούθησης ιστότοπων, ενώ κρύβει την ταυτότητά σας στο Διαδίκτυο.

Όχι στα Windows; Δεν χρειάζεται να φοβάμαι. Αυτή η εναλλακτική λύση είναι συμβατή με πολλαπλές πλατφόρμες και διατίθεται ως σταθερή έκδοση σε Android, Linux, iO κ.λπ. Επίσης, αποκλείει όλα τα παρεμβατικά αιτήματα παρακολούθησης διαφημίσεων από ιστότοπους.

Μαζί με αυτό, υπάρχει ένα σύστημα επιβράβευσης που ονομάζεται “Brave Payment” το οποίο επιβραβεύει τους εκδότες προκειμένου να αντισταθμίσουν τον αποκλεισμό των διαφημίσεων. Επίσης, συνεργάζονται με το DuckDuckGo, μια ευρέως γνωστή μηχανή αναζήτησης που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και βελτιώνει την ανώνυμη εμπειρία σας στο Διαδίκτυο.

Κατεβάστε τώρα:

6. Πρόγραμμα περιήγησης Yandex

Το Yandex είναι ένα ακόμη πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμεύει ως μια από τις εναλλακτικές λύσεις στη λίστα. Σαρώνει αυτόματα το Διαδίκτυο για κακόβουλο λογισμικό και σας παρέχει προστασία από διάφορα είδη κακόβουλου λογισμικού, αγνοώντας τον ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Είναι επίσης ικανό να αποκλείει τους δόλιους ιστότοπους που προστατεύει τους κωδικούς πρόσβασης, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και κάνει τις διαδικτυακές πληρωμές σας ασφαλέστερες. Το πρόγραμμα περιήγησης Yandex εμποδίζει τρίτα μέρη να παρακολουθούν την τοποθεσία και τη συμπεριφορά σας κατά την περιήγηση.

Το χαρακτηριστικό που την καθιστά την καλύτερη εναλλακτική λύση Tor, είναι η ανωνυμία. κρύβει την πραγματική σας διεύθυνση IP και χρησιμοποιεί τεχνολογία DNSCrypt που κρυπτογραφεί την κίνηση του συστήματος ονομάτων τομέα. Ωστόσο, αυτή η επιλογή πρέπει να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.

Κατεβάστε τώρα:

7. Πρόγραμμα περιήγησης Psiphon

Ο Psiphon είναι ο έβδομος υποψήφιος στον κατάλογο εναλλακτικών λύσεων. Είναι απλό στη χρήση, έχει πολλαπλή διαλογή και εναλλαγή διακομιστή. Χρησιμοποιεί μερικές διαδικασίες για να εξασφαλίσει την προστασία σας στον Ιστό. Το Psiphon εξαρτάται από το VPN και το SSH για να παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση στο Διαδίκτυο ακόμη και σε περιορισμένες περιοχές.

Το Psiphon θα σας προστατεύει από τον πάροχό σας διαδικτύου. Σας αποκρύπτει ακόμη και από κυβερνητικές αρχές που απλώς κάθονται σφιχτά για να διαπράξετε λάθος. Το Psiphon μεταμφιέζει ακόμη και τη διεύθυνση IP σας.

Αυτή είναι μια δωρεάν εναλλακτική λύση. Είναι επίσης διαθέσιμο σε Android και iOS και παρέχει εξαιρετικές λειτουργίες ασφαλείας.

Κατεβάστε τώρα:

8. PeerBlock

Το Peerblock είναι μια αξιέπαινη απάντηση στους τετράγωνους κατασκόπους που δεν σας ακολουθούν. Είναι μια από τις εναλλακτικές λύσεις για να αποτρέψετε οποιονδήποτε να σας εντοπίσει. Σας ενθαρρύνει να ελέγχετε τον αριθμό των ατόμων με τα οποία συνδέεστε στον Ιστό.

Ωστόσο, ταυτόχρονα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς το Peerblock δεν μπορεί να εμποδίσει όλους τους ιχνηλάτες να σας ακολουθήσουν. Παρόλο που δεν μπορεί να αποκλείσει όλους τους ιχνηλάτες, εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εναλλακτικές λύσεις στο διαδίκτυο. Το καλύτερο από όλα, το Peerblock είναι δωρεάν.

Κατεβάστε τώρα:

9. Whonix

Το Whonix θα σας δώσει την ασφάλεια που αναζητάτε και συνεχίζει να λειτουργεί στο Linux. Το επίπεδο ασφάλειας που παρέχει το καθιστά μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Θα καλύπτει τη διεύθυνση IP σας όταν βρίσκεστε στον ιστό και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί μέσα σε ένα VM.

Χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα με το όνομα «Whonix-Workstation» που συνεχίζει να λειτουργεί σε ένα ιδιωτικό πλαίσιο. Το Whonix επισημαίνει δύο διεπαφές εικονικού συστήματος. Ένα από αυτά, διασυνδέεται με τον Ιστό μέσω NAT που έρχεται σε επαφή με το πλαίσιο Tor. Το υπόλοιπο της διεπαφής συστήματος συνδυάζεται με ένα εικονικό LAN.

Κατεβάστε τώρα:

10. Globus

Το Globus είναι μια άλλη από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν διακομιστές VPN για την απόκρυψη των δραστηριοτήτων σας στο Διαδίκτυο. Η επισκεψιμότητά σας αποκρύπτεται, γεγονός που καθιστά το πρόγραμμα παρακολούθησης τρίτου μέρους αποτύχει στην παρακολούθηση των δραστηριοτήτων σας.

Το πρόγραμμα περιήγησης Globus παρέχει επίσης προστασία από το κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Tor. Ένας εισβολέας χρησιμοποιεί συχνά κακόβουλο λογισμικό για να μπει στο σύστημά σας. Επίσης, σας προστατεύει από όλα τα κακόβουλα προγράμματα. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό Tor βοηθά επίσης στην απεμπλοκή ιστότοπων.

Παρέχει premium ανωνυμία και ασφάλεια στο διαδίκτυο. Εναπόκειται στον χρήστη να επιλέξει τη θέση του διακομιστή VPN. Αυτό το λογισμικό είναι επίσης συμβατό με πολλά λειτουργικά συστήματα.

Κατεβάστε τώρα:

11. Ουρές

Είναι ένα ζωντανό λειτουργικό σύστημα που θεωρείται ως μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Οι ουρές μπορούν να ξεκινήσουν σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιώντας USB stick ή DVD. Αποτελείται από ενσωματωμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, τους συντάκτες για την εικόνα, τον πελάτη συνομιλίας, τη σουίτα γραφείου και τον ήχο.

Με αυτήν την εναλλακτική λύση, οι χρήστες μπορούν να σερφάρετε στο Διαδίκτυο ανώνυμα και μπορούν επίσης να παρακάμψουν τη λογοκρισία. Τελειώνει απολύτως οποιοδήποτε ίχνος στον υπολογιστή που χρησιμοποιήσατε. Χρησιμοποιώντας κρυπτογραφικά εργαλεία, είναι σε θέση να κρυπτογραφεί τα αρχεία, τα email σας, ακόμη και τα άμεσα μηνύματα.

Κατεβάστε τώρα:

12. Τοξ

Το Tox είναι μια από τις πρώτες εναλλακτικές λύσεις Tor για όσους θέλουν υψηλή ασφάλεια για τις συνομιλίες τους με φίλους. Είναι ένα πρωτόκολλο ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και βιντεοκλήσεων peer-to-peer που επιβάλλει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Το Tox δεν αποτελεί απόλυτο υποκατάστατο του Tor, αλλά μπορεί να δώσει ενημερωτικές διοικήσεις. Παρέχει ιδιωτικά και κωδικοποιημένα IM, τηλεδιάσκεψη και κλήσεις που σε κάποιο βαθμό είναι κατανοητές. Ο κύριος στόχος αυτής της εναλλακτικής λύσης είναι να παρέχει ασφάλεια επικοινωνίας που είναι εύκολα προσβάσιμη.

Κατεβάστε τώρα:

13. Freenet

Το Freenet μοιράζεται για να αντικρούει την εποπτεία όπως το I2P. Βρίσκεται ψηλά στην 13η θέση στη λίστα των εναλλακτικών λύσεων. Η Freenet χρησιμοποιεί τα ίδια μέσα P2P για την εξεύρεση αποθήκευσης πληροφοριών για τη μεταφορά και διατήρηση των δεδομένων, ωστόσο, απομονώνει τη διάταξη των αρχών της διεπαφής χρήστη και της δομής του συστήματος.

Είναι η κορυφαία εναλλακτική λύση Tor, χρησιμοποιήστε πλατφόρμα peer-to-peer για ανθεκτική στη λογοκρισία επικοινωνία και δημοσίευση. Αυτή η εναλλακτική χρησιμοποιεί τεχνολογία P2P για αποστολή και αποθήκευση των πληροφοριών, έχει ξεχωριστά πρωτόκολλα για αλληλεπίδραση χρήστη και δομή δικτύου.

Το Freenet προσφέρει δύο είδη ασφάλειας, το Darknet και το OpenNet. Το OpenNet επιτρέπει στο χρήστη να συνδέεται τυχαία με άλλους χρήστες και το DarkNet επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται αποκλειστικά με τους χρήστες με τους οποίους έχουν αλλάξει τα δημόσια κλειδιά στο παρελθόν.

Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης δεν διαθέτει κεντρικό διακομιστή που καθιστά δύσκολη την εισβολή του συστήματός τους. Η έλλειψη κεντρικού διακομιστή του δίνει μια αύξηση σε σημεία που θα μπορούσαν ενδεχομένως να τον καταστήσουν μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Πριν από την ταξινόμηση και την αποθήκευση των δεδομένων, είναι κρυπτογραφημένο έτσι ώστε να είναι αδύνατο για τους χάκερ να εκμεταλλευτούν.

Κατεβάστε τώρα:

14. I2P

Το L2P ονομάζεται επίσης το έργο αόρατου Διαδικτύου. Είναι ένα πλήρες ανώνυμο δίκτυο στο οποίο οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή μηνυμάτων ανώνυμα και με ασφάλεια. Πρόκειται για ένα δίκτυο εντός ενός δικτύου που παρέχει προστασία από την παρακολούθηση τρίτων όπως οι ISP.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο που καθιστά την επικοινωνία ασφαλή σε αυτό το δίκτυο. Τα μηνύματα που αποστέλλονται χρησιμοποιώντας αυτό το δίκτυο καλύπτονται σε τέσσερα επίπεδα κρυπτογράφησης. Όχι μόνο αυτό, ακόμη και τα τελικά σημεία είναι κρυπτογραφικά αναγνωριστικά

Ο κύριος στόχος του I2P είναι να αποτρέψει την επίθεση επιθέσεων. Οι πιο συνηθισμένοι χρήστες του I2P είναι δημοσιογράφοι, καταπιεσμένοι, καταγγέλλοντες, ακτιβιστές, καθώς και μέσοι άνθρωποι που ανησυχούν για το απόρρητό τους.

Κατεβάστε τώρα:

15. Φανάρι

Το φανάρι είναι μια εφαρμογή προϊόντος για μια περιοχή εργασίας που παρέχει γρήγορη, σταθερή και ασφαλή πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους και εφαρμογές. Αυτή είναι μια άλλη προσθήκη στην κατηγορία των καλύτερων εναλλακτικών Tor.

Το Lantern είναι καινούργιο, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τους γρηγορότερους διακομιστές με βελτιωμένη γεωγραφική θέση για την αύξηση της ταχύτητάς σας. Σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε streaming περιεχομένου HD αμέσως.

Το Lantern σάς προσφέρει συνεχή πρόσβαση στον ανοιχτό ιστό χρησιμοποιώντας μια σειρά συστημάτων για να παρακάμψετε τον έλεγχο και τα τείχη προστασίας. Οι διαφορετικές μεθοδολογίες είναι άμεσα προσβάσιμες εάν ορισμένες πύλες είναι κλειστές.

Η ομάδα σχεδιαστών στο Lantern προσαρμόζει πάντα και αναθεωρεί τις διαδικασίες που βασίζονται στην κατάσταση αποκλεισμού. Η είσοδος του πελάτη είναι απλή στο Lantern, με νέες κυκλοφορίες που συνδυάζουν προτάσεις και τείνουν να ανησυχούν.

16. Freepto

Το Freepto είναι η καλύτερη επιλογή επιλογής στην αγορά εναλλακτικών λύσεων, ειδικά για χρήστες Linux. Δίνει στους χάκερ μια απλή προσέγγιση για να μεταδώσουν εύκολα απλά όπως το Tor. Είναι απλώς δύσκολο να χρησιμοποιηθεί και η ταχύτερη προσέγγιση για την ανταλλαγή κωδικοποιημένων πληροφοριών.

Το Freepto είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Tor που κρύβει την ταυτότητά σας κατά την online περιήγηση. Σας κάνει δύσκολη την παρακολούθηση για τους ιχνηλάτες. Παρέχει κρυπτογράφηση και λογισμικό που είναι ικανά να παρέχουν υψηλή ασφάλεια.

Το Freepto είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης για ακτιβιστές που θέλουν να παραλείψουν την επιτήρηση της κυβέρνησης. Είναι φορητό και μπορεί να εκτελεστεί απευθείας από ένα USB stick. Κρυπτογραφεί αυτόματα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο δίσκο USB.

17. Subgraph OS

Το Subgraph OS έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση επιθέσεων κακόβουλου λογισμικού και τρωτών σημείων δικτύου. Αυτή η εναλλακτική λύση Tor έχει ισχυρό μετριασμό επιθέσεων που παρέχει προστασία στις εφαρμογές και στο βασικό λειτουργικό σύστημα.

Περιλαμβάνει σκληρυμένη πυρήνα ασφαλείας που προστατεύει από τις επιθέσεις. Το Subgraph OS διαθέτει επίσης ένα τείχος προστασίας εφαρμογής που ανιχνεύει και ειδοποιεί τον χρήστη για τυχόν απροσδόκητες εξερχόμενες συνδέσεις από εφαρμογές.

Το Subgraph OS κωδικοποιήθηκε χρησιμοποιώντας γλώσσα κωδικοποίησης go-lang. Έχει ενσωματωμένη ενοποίηση Tor που επιτρέπει σε ευαίσθητες εφαρμογές να επικοινωνούν μέσω του δικτύου Tor.

Κατεβάστε τώρα:

18. Ipredia OS

Το πρόγραμμα περιήγησης Ipredia OS είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Tor για χρήστες Linux, καθώς τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δεν θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση στο deep web. Είναι ένα σταθερό και ισχυρό λειτουργικό σύστημα που κρυπτογραφεί και ανωνυμοποιεί όλη την κίνηση του δικτύου σας.

Είναι ένα ανώνυμο δίκτυο που χρησιμοποιεί ένα επίπεδο που παρέχει ασφάλεια στις εφαρμογές που είναι ευαίσθητες στην ταυτότητα κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας.

Το IprediaOS προσφέρει δρομολογητή I2P, ανώνυμο πελάτη IRC, ανώνυμο πελάτη email, ανώνυμο πελάτη BitTorrent και μπορείτε επίσης να βρείτε ανώνυμους (ιστότοπους i2p).

Κατεβάστε τώρα:

συμπέρασμα

Πριν από το hacking, το Tor ήταν το πιο δημοφιλές εργαλείο για ανώνυμη αναζήτηση. Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Tor ήταν η ανάγκη που επέτρεψε την περιήγηση στο Διαδίκτυο ανώνυμα. Αυτές οι εναλλακτικές όχι μόνο εμποδίζουν την παρακολούθηση που πραγματοποιείται από τον ISP και τρίτα μέρη, αλλά και σας παρέχουν προστασία από το κακόβουλο λογισμικό.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map