Τα περισσότερα ασφαλή προγράμματα περιήγησης Ιστού 2020 – Ιδιωτικά προγράμματα περιήγησης


Σημαντικά ευρήματα: Έχω κάνει πρόσφατα διάφορες έρευνες σχετικά με ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης και το απόρρητο του Διαδικτύου. Μέσα από αυτό, έμαθα ότι η απόλυτη απάντηση στην ασφαλή περιήγηση είναι μέσω του a NordVPN.

Παρόλο που τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Google και η Mozilla έχουν εισαγάγει τα ασφαλή προγράμματα περιήγησης ιστού τους, δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο ισχυρίζονται ότι είναι.

Επίσης, το Tor που ήταν έργο της CIA και είναι γνωστό ότι είναι το πιο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης απαιτεί τη χρήση ενός VPN μαζί του.

Εισαγωγή στην ασφαλή προγράμματα περιήγησης

Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, είναι απαραίτητο να προστατέψετε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Οποιοδήποτε πρόγραμμα στην κατηγορία του πιο ασφαλούς προγράμματος περιήγησης διασφαλίζει ότι η προστασία σας στον Ιστό είναι η προτεραιότητά τους. Η απόκρυψη των πληροφοριών σας από τρίτους είναι άλλη δουλειά. Έτσι, ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης θα σας βοηθήσει παντού στον ιστό.

Ήδη έχει καθοριστεί μια μέθοδος για τη συναλλαγή δεδομένων μέσω του Διαδικτύου μέσω των προγραμμάτων περιήγησης στο Διαδίκτυο. Δυστυχώς, ορισμένα προγράμματα περιήγησης επηρεάζουν αρνητικά το απόρρητο των χρηστών του Διαδικτύου. Τα αποτελέσματα που εμποδίζουν τα σενάρια παρακολούθησης να κλέψουν τα διαπιστευτήρια του χρήστη.

Επίσης, το κυβερνητικό πρόγραμμα μαζικής επιτήρησης και η διατήρηση δεδομένων έχει το δικαίωμα να διατηρεί αρχεία χρηστών προς το συμφέρον της εθνικής άμυνας.

Αυτές οι πτυχές είναι ενοχλητικές για τους χρήστες καθώς βλάπτουν την ελευθερία του διαδικτύου παρακολουθώντας τις δραστηριότητες περιήγησής τους. Για την επίλυση αυτών των προβλημάτων έχουν εισαχθεί τα καλύτερα ασφαλή προγράμματα περιήγησης.

Τα περισσότερα ασφαλή προγράμματα περιήγησης το 2020

Αυτά τα προγράμματα περιήγησης έχουν το προνόμιο να διαχειρίζονται το απόρρητο των δεδομένων από παράνομη πρόσβαση, επιβλαβείς απειλές και εκμετάλλευση δεδομένων.

Ωστόσο, η απόκρυψη των δραστηριοτήτων περιήγησης δεν είναι κορυφαία με τα περισσότερα ασφαλή προγράμματα περιήγησης, καθώς κατά κάποιο τρόπο εκβάλλουν τα δεδομένα στους ISP. Τα ιδιωτικά προγράμματα περιήγησης είναι ικανά να παρέχουν μια γρήγορη εμπειρία περιήγησης σε πλατφόρμες όπως το Android και το iPhone.

Ενώ, τα κανονικά προγράμματα περιήγησης παρέχουν υψηλή προστασία δεδομένων σε Windows και Mac με βοήθεια στις επεκτάσεις απορρήτου.

1. Εστίαση του Firefox

Το Firefox Focus προσθέτει ένα ακόμη στον κατάλογο των καλύτερων ανώνυμων προγραμμάτων περιήγησης του Mozilla. Είναι καθαρά σχεδιασμένο για την ασφάλεια δεδομένων του πελάτη. Η αρχική κυκλοφορία εξετάζει τους χρήστες του iOS.

Ωστόσο, η πρόσφατη ενημέρωση πρέπει να καλύπτει το Android. Είναι το πιο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης που εστιάζει στην απόκρυψη δεδομένων με ένα όμορφα σχεδιασμένο που ευχαριστεί τα μάτια σας.

Εστίαση στον Firefox

Αποκλείει την παρακολούθηση διαφημίσεων που συνεπώς σημαίνει ότι οι ιστότοποι δεν καταγράφουν το ιστορικό περιήγησης στον ιστό του χρήστη και η ταχύτητα του διαδικτύου δεν διακυβεύεται.

Το ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης για Android διαθέτει μια ειδική δυνατότητα που βοηθά τον Firefox Focus να εξασφαλίσει τη θέση στις λίστες αποκλεισμών διαφημίσεων.

Το Firefox Focus εμποδίζει τους διαφημιζόμενους να παρακολουθούν την εμπειρία του χρήστη. Επίσης, διευκολύνει τις δραστηριότητες μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία ασφαλούς προγράμματος περιήγησης. Όταν τελειώσετε με τη συνεδρία περιήγησής σας, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο “Διαγραφή” και όλες οι δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο θα διαγραφούν.

2. Tor Browser

Είναι ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης που αναπτύχθηκε μετά από μαζική αύξηση των ζητημάτων απορρήτου των χρηστών του Διαδικτύου. Το πρόγραμμα περιήγησης Tor αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης λόγω της τεχνολογικής προόδου και της συνειδητοποίησής του. Τα άτομα που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο σε τακτική βάση έχουν εγκαταστήσει το πρόγραμμα περιήγησης Tor για ασφαλείς δραστηριότητες περιήγησης.

Το λογισμικό Tor βασίζεται σε κατανεμημένα δίκτυα ρελέ τα οποία προστατεύουν την επικοινωνία μέσω Διαδικτύου από την παρακολούθηση από ISP και οργανισμούς παρακολούθησης. Το πρόγραμμα περιήγησης Tor δημιουργεί μια αποκλειστική κρυπτογραφημένη σήραγγα για αποστολή και λήψη δεδομένων. Αποφεύγει τα κακά μάτια από την παρακολούθηση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

Οι ιστοσελίδες που επισκέπτεστε αποκρύπτονται μαζί με την υπάρχουσα τοποθεσία σας. Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιορισμένους ιστότοπους στις συσκευές τους.

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor βελτιώνει το διαδικτυακό σας απόρρητο και προστατεύει από το πρόγραμμα παρακολούθησης που πραγματοποιεί η NSA. Μεταφέρει κρυφά την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο από διαφορετικές τοποθεσίες και κρύβει την πηγή επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς εγκατάσταση λογισμικού σε Windows, Mac και Linux. Έρχεται με προεπιλεγμένες δυνατότητες ασφαλείας για την προστασία της ανωνυμίας σας και μπορεί να εκτελεστεί από μια μονάδα flash USB.

Πώς λειτουργεί το Tor

Το Tor ονομάζεται επίσης «Δρομολογητής OnionΓιατί λειτουργεί με την έννοια του Onion routing. Η δομή του κρεμμυδιού έχει πολλαπλά στρώματα. παρόμοιο με το onion router. Αυτά τα επίπεδα κρυπτογραφούν τα δεδομένα πολλές φορές και στη συνέχεια αποστέλλονται μέσω εικονικών κυκλωμάτων.

Η πλευρά του δέκτη αποκρυπτογραφεί τα δεδομένα πριν μεταβιβαστούν στο επόμενο επίπεδο. Το εσωτερικό στρώμα των κρυπτογραφημένων δεδομένων αποκρυπτογραφείται από το τελευταίο επίπεδο πριν τα αρχικά δεδομένα φτάσουν στον προορισμό.

πώς λειτουργεί το tor

Σε μια τέτοια διαδικασία, η αποκρυπτογράφηση των επιπέδων γίνεται τόσο αποτελεσματικά ώστε η διεύθυνση IP και η τοποθεσία να μην αποκαλύπτονται και να μην κρύβονται. Αυτό περιορίζει τα μάτια κατασκοπείας για να δούμε τους ιστότοπους που αλληλεπιδράτε. Επίσης, τους καθιστά ανίκανοι να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο.

πρόγραμμα περιήγησης

Τι το κάνει διαφορετικό?

Το Tor είναι αρκετά δημοφιλές σε χώρες όπου η ελευθερία της έκφρασης μέσω του Διαδικτύου είναι περιορισμένη. Για παράδειγμα, στην Κίνα οι πολίτες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ιστοσελίδες λόγω νόμων λογοκρισίας, σε τέτοια περίπτωση το πρόγραμμα περιήγησης Tor λειτουργεί.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Tor προσδιορίζονται για ασφαλή περιήγηση

Αυτό το ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού χρησιμοποιείται επίσης από τον Edward Snowden γνωστό ως “Whistleblower” ο οποίος αποκαλύπτει τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα PRISM της NSA στα μέσα ενημέρωσης μέσω του Tor. Πολλοί μέσοι πολίτες και ακαδημαϊκοί χρησιμοποιούν το Tor για να διατηρήσουν την ελευθερία και την προστασία της ιδιωτικής ζωής σε αυτήν την εποχή μαζικής παρακολούθησης.

3. Epic πρόγραμμα περιήγησης απορρήτου

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Epic έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία χρωμίου που έχει ως στόχο να κάνει την περιήγησή σας ιδιωτική. Η δυνατότητα που το καθιστά ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης είναι η «λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης».

Αυτό σημαίνει ότι κατά το κλείσιμο του Epic, η διαγραφή όλων των δεδομένων περιήγησης πραγματοποιείται κατά τη χρήση του Διαδικτύου και αποθηκεύει πολύ μικρό όγκο ιστορικού δεδομένων.

Το πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιεί “κρυπτογραφημένο διακομιστή μεσολάβησης” που κρύβει τη διεύθυνση IP σας και κρυπτογραφεί δεδομένα περιήγησης. Τα αιτήματα DNS δρομολογούνται μέσω κρυπτογραφημένου διακομιστή μεσολάβησης. Αυτό παρέχει προστασία στο ιστορικό περιήγησης από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) και άλλους κατασκοπευτές δεδομένων.

επικό πρόγραμμα περιήγησης

Το Epic είναι το πιο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης που σας προστατεύει από σενάρια παρακολούθησης, cookie, widget τρίτων και δίκτυα διαφημίσεων. Σας επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση στο αποκλεισμένο περιεχόμενο από άλλες χώρες.

Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα περιήγησης, οι αναζητήσεις σας παραμένουν ιδιωτικές και δεν επιτρέπει στις μηχανές αναζήτησης να αποθηκεύουν τη διεύθυνση IP σας. Δίνει προτεραιότητα στις συνδέσεις SSL και σας προστατεύει στο δημόσιο δίκτυο.

4. SRWare Iron Browser

Το SRWare Iron είναι ένα άλλο καλύτερο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης που μιμείται το Google Chrome εκτός από τις δυνατότητες απορρήτου του. Ισχυρίζεται επίσης ότι είναι η «πραγματική εναλλακτική» του Chrome. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης προσφέρει προσαρμόσιμα εργαλεία προγραμματιστή, ρυθμίσεις απορρήτου και επεκτάσεις.

Αυτό το ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης εξαλείφει τη λειτουργικότητα που επηρεάζει το απόρρητο και την παρακολούθηση χρήσης, σε αντίθεση με το Chrome. Έχει επίσης μια ενσωματωμένη δυνατότητα ικανή να αποκλείει ανεπιθύμητες διαφημίσεις. Δημιουργεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό χρήστη και υποβάλλει καταχωρήσεις στην Google για τη δημιουργία προτάσεων.

Το SRWare είναι ένα γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης, με κομψό σχεδιασμό και καινοτόμα χαρακτηριστικά. Ιδανικό για άτομα που αναζητούν ένα καλό πρόγραμμα περιήγησης ιστού που βασίζεται σε προγραμματιστές που βασίζεται στο Chrome. Το SRWare προστατεύει τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους ασφαλείας.

5. Πρόγραμμα περιήγησης Comodo Dragon

Το Comodo Dragon Browser είναι βασισμένο στην τεχνολογία Chromium, προσφέροντας παρόμοιες λειτουργίες όπως το Chrome με κορυφαία ασφάλεια, αυτό σημαίνει ότι προστατεύονται όλες οι δραστηριότητες στο Διαδίκτυο. Το Comodo dragon διαθέτει διαδικτυακό φύλακα απορρήτου με όλες τις απαραίτητες επιλογές.

πρόγραμμα περιήγησης comodo

Οι προσαρμοσμένες προσθήκες και πρόσθετα κάνουν τη διεπαφή του προγράμματος περιήγησης πιο φιλική προς το χρήστη για αρχάριους. Σας παρέχει την αξεπέραστη ταχύτητα με κρυπτογραφημένη σήραγγα για ασφαλή μεταφορά της κίνησης. Το πρόγραμμα περιήγησης Comodo Dragon σας κρατά ασφαλείς και ολοκληρώνει τα σφάλματα ή τα κατεψυγμένα παράθυρα. Αποτρέπει τα cookies και άλλα μάτια κατασκοπείας να σας παρακολουθούν.

Το πρόγραμμα περιήγησης Comodo Dragon διαθέτει τεχνολογία επικύρωσης τομέα που προσδιορίζει και διαχωρίζει τα ανώτερα πιστοποιητικά SSL από τα κατώτερα. Όλη η παρακολούθηση λήψεων του προγράμματος περιήγησης εμποδίζεται από αυτό το πρόγραμμα περιήγησης για την προστασία του απορρήτου.

6. Πρόγραμμα περιήγησης Avira Scout

Η κερδοσκοπία πίσω από την ανίχνευση ότι προέρχεται από τη γερμανική εταιρεία προστασίας από ιούς. Το Avira scout πρόκειται να συλλέξει μια σειρά από πρόσθετα ασφαλείας τρίτης δύναμης σε ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε χρώμιο με μερικές από τις πρόσθετες δυνατότητές τους.

Το Avira scout προσφέρει ασφαλή περιήγηση στον ιστό που αποκλείει ιστότοπους ηλεκτρονικού ψαρέματος, ασφαλή αναζήτηση Avira, προστατευμένο Wi-Fi που εφαρμόζει HTTPS κατά την περιήγηση σε ιστότοπους με μη ασφαλές Wi-Fi και αντι-παρακολούθηση.

avira-ανιχνευτής

Ο Προσκοπισμός φαίνεται να «σκληραίνει» με λίγα τσιμπήματα, αντίθετα, και πρόσθετα είναι πιθανότατα στο μέλλον. Ένα σενάριο ενσωματώνεται για να εξασφαλίσει επεκτάσεις σε μια επιτρεπόμενη λίστα.

Οι επεκτάσεις που αναφέρονται παραπάνω εκτελούνται επίσης με το ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης και δεν μπορούν να αποσπαστούν, ασφάλεια των ειδών. Οι επερχόμενες κυκλοφορίες θα περιλαμβάνουν τη σάρωση AV της Avira, καθώς και κάποια στιγμή τη δυνατότητα σάρωσης cloud της εταιρείας.

7. Brave Browser

Δηλωμένο από τον Brendan Eich, πρωταρχικό υποστηρικτή του έργου Mozilla, το Brave είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα που προσφέρει ένα αξιοσέβαστο Chrome και Safari elive. Προσφέρει απίστευτες ταχύτητες και προωθημένη προώθηση ακολουθώντας χειριστήρια, ιδανικά για τους γνώστες προστασίας που ακολουθούν επίσης ένα ελαφρύ πρόγραμμα.

γενναίος

Προσβάσιμο για Windows, Linux και OS X πελάτες, έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο ασφαλή προγράμματα περιήγησης. Το Brave ενσωματώνει το HTTPS Everywhere που ενώνει, τα τετράγωνα αντιμετωπίζει το catch, περιλαμβάνει ένα ωραίο blocker προώθησης και έχει μια δυναμική ομάδα σχεδιαστών που βελτιώνει συνεχώς το πρόγραμμα.

Μειονεκτήματα?

Είναι ακόμη ένα μέτριο νέο πρόγραμμα, οπότε ίσως να μην είναι τόσο καθαρό ένα αντικείμενο όσο θα μπορούσε και η αύξηση της χρησιμότητας είναι ακόμη ανεπαρκής.

8. Πρόγραμμα περιήγησης Yandex

Το Yandex προσφέρει μια εξαιρετικά χρήσιμη διεπαφή που δεν απομακρύνεται πολύ μακριά από την παρηγοριά του Chrome, σε περίγραμμα και επισημάνσεις. Ιδανικό για όσους είναι προσεκτικοί για τη μετάβαση σε ένα πιο ασφαλές και τακτικά απογυμνωμένο πρόγραμμα. Έτσι, καθιστώντας το ως ένα παγκοσμίως δημοφιλές ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης.

Γιαντέξ

Το Yandex, το οποίο εξαρτάται από το Chromium, χρησιμοποιεί τον κινητήρα “Flicker” που εκτελεί ελέγχους μέσω λήψεων και χρησιμοποιεί ακόμη και το λογισμικό προστασίας από ιούς του Kaspersky για να εξετάσει κακοήθης ουσία.

Τακτικά όταν τα προγράμματα εκτελούν ελέγχους καταλήγουν απλώς τεμπέληδες και ο Yandex προσπάθησε να αντιμετωπίσει αυτό. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί την Turbo καινοτομία της Opera για να βελτιώσει σελίδες που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες ή δεν εργάζονται πάνω σε ένα επιθετικό σύστημα.

Η Yandex παρέχει επιπλέον διασφάλιση καρικατουρίας DNS, η οποία μπορεί να χωρίσει ιστότοπο που περιέχει κακόβουλη ουσία και να προστατεύει κωδικούς πρόσβασης και σημεία ενδιαφέροντος τραπεζικής κάρτας που απομακρύνονται.

9. Πρόγραμμα περιήγησης Dooble

Το Dooble είναι ένα λιτό πρόγραμμα πολλαπλών σταδίων (Windows, Linux, OS X) που βασίζεται σε Chromium και δεν θα είναι για όλους, παρά τις καλύτερες στιγμές ασφαλείας του. Στην προεπιλεγμένη του κατάσταση εξασθενεί αναξιόπιστες διεπαφές, για παράδειγμα, το Flash και το Javascript που θα δυσκολευτούν να χρησιμοποιηθούν με ένα σημαντικό μέτρο προορισμών, ωστόσο μπορεί να είναι δικαιολογημένο, παρά το όλο πρόβλημα για την απογυμνωμένη προσέγγισή του.

dooble

Το πρόγραμμα αναμένει ότι ο πελάτης πρέπει να ταξιδέψει κρυφά από το off, ενώ το HTTPS μπορεί να εγκριθεί και να αποκλείεται η θεραπεία της εξωτερικής συνεδρίας στο iFrames. Η επεξεργασία των μπισκότων είναι περίεργα κοκκώδης.

Ένα ευφάνταστο στοιχείο είναι ότι όλο το περιεχόμενο του πελάτη (σελιδοδείκτες, διασκεδαστικές κλίσεις και ιστορικό) μπορεί να κωδικοποιηθεί χρησιμοποιώντας διαφορετικά σχήματα και μια φράση πρόσβασης. Ένα άλλο συναρπαστικό στοιχείο είναι να ορίσετε την ασφάλεια, για παράδειγμα, την ιδιωτική διάβασμα, για κάθε καρτέλα που χρησιμοποιεί την εναλλακτική λύση δεξιού κλικ.

Οι σχολιαστές δεν έχουν κάνει το Dooble λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι χρειάζεται βελτίωση σε μέρη, αλλά πιστεύαμε ότι ήταν γρήγορο και σε μερικές από τις σκέψεις του πονηρό.

10. Αποσυνδέστε το πρόγραμμα περιήγησης

Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιεί την τεχνολογία ανίχνευσης στον Ιστό και εύρεση των ιστότοπων αυτών των εταιρειών που παρακολουθούν το κοινό. Η αποσύνδεση χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για την αποσύνδεσή σας από ιστότοπους που φιλοδοξούν να αποθηκεύσουν τα δεδομένα σας ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς με τον άλλο τρόπο.

διαχωρίζω

Κατά την περιήγηση στο Disconnect, εμφανίζονται πολλά μηνύματα που δηλώνουν ότι κάθε συγκεκριμένος ιστότοπος προσπαθεί να παρακολουθεί τις δραστηριότητές σας. Η αποσύνδεση θα τερματίσει αυτόματα τη διεπαφή σας με συγκεκριμένους ιστότοπους που θέτουν σε κίνδυνο το απόρρητό σας.

Πρόσθετα για την προστασία της δραστηριότητας περιήγησής σας.

Υπάρχουν επίσης διάφορα ξεχωριστά πρόσθετα στοιχεία ή επεκτάσεις που μπορείτε να εισαγάγετε για να βελτιώσετε την προστασία και την ασφάλεια του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Ακολουθούν μερικές προσθήκες που μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλεια των προγραμμάτων περιήγησής σας.

  • HTTPS παντού: – Αναπτύχθηκε στο Electronic Frontier Foundation, αυτό θα κατευθύνει τους ιστότοπους να χρησιμοποιούν ένα προστατευμένο κρυπτογραφημένο δίκτυο HTTPS.
  • uBlock Origin: – Αυτό ξεχωρίζει μεταξύ άλλων προγραμμάτων αποκλεισμού διαφημίσεων βάσει προγράμματος περιήγησης. Διασφαλίζει ότι δεν παρακολουθείτε από διαφημιζόμενους στον ιστό.
  • uMatrix: – Αυτό σας δίνει δύναμη πάνω σε κάθε πρόγραμμα που μπορεί να σας παρακολουθεί καθώς επισκέπτεστε ξεχωριστούς ιστότοπους.
  • Αυτόματη διαγραφή cookie: – Αυτό το ίδιο θα διαγράψει τα cookies που δεν απαιτούνται ξανά για το σερφάρισμα σας.
  • Ασβός απορρήτου: – Το Privacy Badger προέρχεται επιπλέον από το EFF που παρακάμπτει τις κατασκοπευτικές προσφορές και τους ιχνηλάτες.
  • Decentraleyes: – Αυτό διασφαλίζει την ασφάλειά σας από την παρακολούθηση μέσω δικτύων περιεχομένου.
  • Τυχαίος πράκτορας χρήστη: – Διαθέσιμο για Firefox και Chrome, αυτό το πρόσθετο θα περιστραφεί σε διαφορετικούς χειριστές χρηστών, επιτρέποντάς σας να εξαπατήσετε κακόβουλα συστήματα.
  • Χωρίς γραφή: – Σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε με ακρίβεια ποια περιεχόμενα συνεχίζουν να εκτελούνται στους ιστότοπους στους οποίους βρίσκεστε. Αυτό προορίζεται για πελάτες αιχμής και απαιτεί πολλές προσαρμογές, καθώς φυσικά θα σπάσει τους περισσότερους ιστότοπους.

συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι θα βρείτε το ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για ασφαλή περιήγηση, είναι λογικά προφανές ότι το Tor είναι το καλύτερο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, ωστόσο πρέπει να επιλέξετε το πρόγραμμα περιήγησης ανάλογα με την ανάγκη προστασίας του. Κάποιος που θέλει ασφάλεια και απόρρητο από το Epic browser είναι η ιδανική επιλογή.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me