Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων στο Chrome; – [Tutorial 2020]


Οι περιορισμοί στο Διαδίκτυο είναι συνηθισμένοι σε σχεδόν κάθε χώρα σε αυτόν τον κόσμο, είτε σας αρέσει είτε όχι, ορισμένες οντότητες προσπαθούν να αποκλείσουν ιστότοπους και το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome είναι μακράν το πιο χρησιμοποιημένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επομένως θα σας δείξουμε πώς να ξεμπλοκάρετε τους ιστότοπους στο Chrome.

Όχι μόνο θα σας εξηγήσουμε τις καλύτερες και ευκολότερες μεθόδους, αλλά θα σας καθοδηγήσουμε επίσης σε όλη τη διαδικασία, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση.

Contents

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αποκλείονται ορισμένοι ιστότοποι, όπως:

 • Κυβερνητική λογοκρισία
 • Γεωγραφικοί περιορισμοί για τον αποκλεισμό ορισμένων περιοχών (γεω-αποκλεισμός)
 • Σχολεία και χώροι εργασίας που εμποδίζουν την πρόσβαση για δημόσια ασφάλεια ή για τη μείωση της χρήσης εύρους ζώνης
 • Σχολεία / Εργασίες που προσπαθούν να περιορίσουν τον μη παραγωγικό χρόνο (κοινωνικά μέσα, YouTube κ.λπ.)
 • Ο ιστότοπος βρίσκεται σε περιορισμένη λίστα στο Google Chrome
 • Ο ιστότοπος βρίσκεται σε περιορισμένη λίστα στην εφαρμογή antivirus / antimalware
 • Το hostfile σας αποκλείει την πρόσβαση

Πληροφορίες γραφικών για κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων στο Chrome

Καλύτερη πρόταση για εύκολη επίλυση

Αυτό είναι σημαντικό:

Ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να λύσετε το πρόβλημά σας και να απασφαλίσετε όλους τους ιστότοπους είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN (Virtual Private Network) όπως το NordVPN.

Αυτή η εφαρμογή VPN μπορεί να εκτελεστεί ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές σας, έτσι ώστε εσείς χρειάζεται μόνο ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε τα πάντα και είναι ένα από τα λίγα VPN που έχουν δική σας επέκταση για χρώμιο. Ένα VPN θα ξεκλειδώσει όλες τις δυνατότητες του Διαδικτύου, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, με ένα κλικ του ποντικιού.

Λειτουργεί ακριβώς όπως σε αυτές τις ταινίες χάκερ, όπου η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο δρομολογείται μέσω πολλών διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Λαμβάνετε μια νέα διεύθυνση IP, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας παρακολουθεί, η χρήση του Διαδικτύου σας είναι απόλυτα ασφαλής κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, Το NordVPN έχει διακομιστές σε περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες, είναι εξαιρετικά εύκολο να χρησιμοποιήσετε, να έχετε Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και είναι ένα από τα φθηνότερο Το VPN είναι διαθέσιμο στην αγορά.

>> Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε έκπτωση 70% στο NordVPN <<

Γιατί αποκλείονται ιστότοποι σε ορισμένες χώρες?

Σε ορισμένες χώρες, οι ιστότοποι αποκλείονται βάσει λογοκρισίας. Αυτή η λογοκρισία πραγματοποιείται από την κυβέρνηση για να αποτρέψει την πρόσβαση των χρηστών του Διαδικτύου σε ιστότοπους (συμπεριλαμβανομένων email και κοινωνικών μέσων) για λόγους δικού τους πολιτικού πλεονεκτήματος. Ο βασικός σκοπός της λογοκρισίας περιλαμβάνει πολιτικούς λόγους όπου εμποδίζουν τους ιστότοπους ειδήσεων να διαδίδουν προπαγάνδα εναντίον τους. Άλλοι σκοποί περιλαμβάνουν τον αποκλεισμό του torrenting και του πειρατικού περιεχομένου που απαγορεύεται σε πολλές χώρες, με ποινές όπως βαριά πρόστιμα και φυλάκιση.

Ο αποκλεισμός των ιστοσελίδων πραγματοποιείται από τον ISP (Internet Service Provider, think Verizon και Comcast), το οποίο διατάσσεται από την κυβέρνηση. Αυτοί οι περιορισμοί έρχονται σε αντίθεση με τον βασικό σκοπό του Διαδικτύου που είναι να είναι μια ελεύθερη και ανοιχτή πλατφόρμα για πρόσβαση σε πληροφορίες. Αυτοί οι περιορισμοί δεν πρέπει να κατηγορούνται αποκλειστικά για την Κίνα, τη Ρωσία και τη Βόρεια Κορέα, όπου το επίπεδο λογοκρισίας είναι από τα μεγαλύτερα. Οι περισσότερες άλλες χώρες έχουν επίσης εφαρμόσει αυτές τις τακτικές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αλλά μάλλον δεν έχετε ακούσει ποτέ για αυτό.

Έλεγχος της διεύθυνσης IP σας…

Διεύθυνση IP

!

Τοποθεσία

!

Πρόγραμμα περιήγησης

!

Ανάλυση της οθόνης

!

Απεμπλοκή ιστότοπων στο Chrome με NordVPN Αποκτήστε μια νέα IP, ορατή τοποθεσία, με έκπτωση 70%!

Η IP και η τοποθεσία σας είναι ορατές!

Όπως βλέπετε παραπάνω, είναι πολύ εύκολο για τον ISP, την Κυβέρνηση ή ακόμα και έναν ιστότοπο να παρακολουθεί τη διεύθυνση IP και την τοποθεσία σας. Αυτό σας διευκολύνει να αποκλείσετε το περιεχόμενό τους. Χρησιμοποιώντας ένα VPN το παρακάμπτετε εύκολα.

Αναφέρεται ότι δυτικές χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστραλία (και σχεδόν όλες οι άλλες δυτικές χώρες) αποκλείουν επίσης ιστότοπους. Πάνω από 600.000 ιστότοποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αποκλειστεί, ενώ πολλοί από αυτούς δεν σχετίζονται καν με την πειρατεία. Επίσης, στη Γερμανία, η κυβέρνηση μπορεί να επιβάλει πρόστιμο σε μια εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης εάν το περιεχόμενο δεν αφαιρεθεί αμέσως.

Υπάρχουν πολλές χώρες που έχουν περιορίσει την πρόσβαση των πολιτών τους σε δημοφιλείς ιστότοπους, επομένως, οι χρήστες του Διαδικτύου σε αυτά τα coutries πετούν μέσα στο ραντάρ χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα VPN (σαν NordVPN) για να ξεμπλοκάρετε εύκολα ιστότοπους στο Google Chrome.

Τώρα πρόκειται να ερευνήσουμε τα καλύτερα εργαλεία γνωστά και ως “Unblockers ιστότοπου” που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το chrome.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο)

Το VPN είναι μια εφαρμογή λογισμικού απορρήτου που δημιουργεί μια ασφαλή και κρυπτογραφημένη σήραγγα μεταξύ της συσκευής σας (και του chrome) και του Διαδικτύου. Ένα VPN σάς επιτρέπει να περιηγείστε στο Διαδίκτυο ανώνυμα, κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες σας, μπορεί να ξεμπλοκάρει ιστότοπους, αποφεύγει τη λογοκρισία και προστατεύει τα δεδομένα σας από την παρακολούθηση.

Σημείωση:

Η χρήση ενός VPN σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε τους ιστότοπους με ευκολία, που προηγουμένως δεν ήταν προσβάσιμα, από κάλυψη της πραγματικής σας IP διεύθυνση με διαφορετικό και “πλαστογράφηση” η τοποθεσία σου. Στη συνέχεια, όταν ο ISP ή ο ιστότοπος ελέγξετε τη διεύθυνση IP σας για να δείτε εάν είστε από κάποιο μέρος που επιτρέπεται η πρόσβαση στον ιστότοπο, θα φαίνεται ότι είστε από αυτήν την τοποθεσία.

Τα καλύτερα VPN για την κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων στο Chrome

ΤάξηΠάροχοιΤιμή $Εκπτωση
1NordVPN3,49 – p / m70% έκπτωση
2ExpressVPN8.33 – p / mΈκπτωση 35%
3CyberGhost VPN5,99 – p / mΈκπτωση 53%

NordVPN

NordVPN

Το NordVPN διατηρεί τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα ιδιωτική και ασφαλή από την παρακολούθηση. Χρησιμοποιεί διπλή κρυπτογράφηση δεδομένων (αυστηρή ασφάλεια), έχει γρήγοροι διακομιστές και αυτόματο διακόπτη kill. Το NordVPN διαθέτει 1079+ διακομιστές σε 61 χώρες με 6 ταυτόχρονες συνδέσεις. Προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών, δεν κρατά αρχεία καταγραφής, έχει Επέκταση Chrome και έχει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Η NordVPN έχει δεσμευτεί να παρέχει στους χρήστες την ελευθερία στο Διαδίκτυο με μέγιστη ασφάλεια. Καθιερώνει μια σύνδεση που κρυπτογραφεί όλα τα πακέτα δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ του υπολογιστή και του Διαδικτύου. Το NordVPN κρύβει την πραγματική σας διεύθυνση IP και χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές για να ξεμπλοκάρετε αποκλεισμένους ιστότοπους στο google chrome.

6 βήματα για την κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων με το NordVPN.

 1. Παω σε Ιστότοπος NordVPN.
 2. Λήψη και εγκατάσταση του συμβατού Πελάτης VPN (εφαρμογή).
 3. Ενεργοποιήστε τον λογαριασμό VPN.
 4. Επιλέξτε τη θέση του διακομιστή από τη λίστα διακομιστών.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση.
 6. Ανοίξτε το Google Chrome και δοκιμάστε τη λειτουργία “Ανώνυμη περιήγηση” για ακόμη καλύτερο απόρρητο.

ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα εξαιρετικό VPN που παρέχει κορυφαία ασφάλεια με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα. Διαθέτει 145+ διακομιστές σε περισσότερες από 94 χώρες, καθώς και υποστήριξη πελατών 5 αστέρων. Το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αυτό σημαίνει ότι οι μη ικανοποιημένοι χρήστες μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση και δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής της κίνησής σας.

Το ExpressVPN πιστεύει ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε όλους τους ιστότοπους ανεξάρτητα από το μέρος του κόσμου που βρίσκεστε. Είναι αξιόπιστο για τον αποκλεισμό ιστότοπων στο chrome επειδή έχει στρώσεις ασφαλείας με OpenVPN 256-bit κρυπτογράφησης.

Το ExpressVPN είναι λίγο πιο ακριβό από τα περισσότερα άλλα VPN στην αγορά, αλλά προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα υπηρεσιών.

>> Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο <<

Περιηγητής Tor

Μια άλλη εξαιρετικά χρήσιμη και αξιόπιστη λύση για τον αποκλεισμό ιστότοπων είναι το Tor. Το Tor σάς επιτρέπει να περιηγείστε ανώνυμα και επίσης αποτρέπει την παρακολούθηση των συνηθειών περιήγησής σας. Είναι ένα δίκτυο διακομιστών, παρόμοιο με ένα VPN, όπου στέλνει τις επικοινωνίες σας μέσω 3 διακομιστών για να φτάσει στον προορισμό σας. Τα πακέτα δεδομένων είναι πολυεπίπεδη (όπως ένα κρεμμύδι) οπότε κάθε διακομιστής που περνά από τις πληροφορίες δεν μπορεί να το διαβάσει, ξέρει μόνο πού πρέπει να πάει στη συνέχεια.

πρόγραμμα περιήγησης

Προειδοποίηση:

Ένα μεγάλο μειονέκτημα της χρήσης ενός προγράμματος περιήγησης Tor είναι η εξαιρετικά αργή ταχύτητα περιήγησης, δεν θα μπορείτε να κάνετε ροή βίντεο ή μουσικής μαζί του.

Επίσης, πολλοί εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και απατεώνες το χρησιμοποιούν επίσης, οπότε σε ορισμένες περιπτώσεις, το Tor μπορεί επίσης να αποκλειστεί από ιστότοπους που δεν θα σας αποκλείσουν απαραίτητα.

Τα περισσότερα ασφαλή προγράμματα περιήγησης στο Web εγκρίθηκαν για ανωνυμία

Κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπου τροποποιώντας το HTTP σε HTTPS

Http Vs Https

Το HTTP είναι ένα σημαντικό πρωτόκολλο επικοινωνίας που επιτρέπει σε πελάτες και διακομιστές να επικοινωνούν. Μεταφέρει πληροφορίες στο ευανάγνωστο κείμενο που αποτελεί μεγάλο ζήτημα ασφάλειας. Ωστόσο, το HTTPS είναι ένα κρυπτογραφημένο κανάλι επικοινωνίας και ένας ασφαλής τρόπος μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συσκευών.

Μερικοί Οι ιστότοποι στο google chrome μπορούν να ξεμπλοκαριστούν αλλάζοντας το HTTP σε HTTPS. Για παράδειγμα, τέτοιοι ιστότοποι έχουν μη επαληθευμένο πιστοποιητικό SSL, αυτούς που φιλοξενούν τον τομέα τους σε περιβάλλον διακομιστή VPS ή Dedicated. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ μέσα στη γραμμή διευθύνσεων (όχι στη γραμμή αναζήτησης)
 • Αντί να πληκτρολογήσετε “http://www.example.com”, πληκτρολογήστε “https://www.example.com”
 • Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα ασφαλείας εάν ισχύουν οι όροι που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Κάντε κλικ στην επιλογή “Συνεχίστε ούτως ή άλλως” και αποκτήστε πρόσβαση στους αποκλεισμένους ιστότοπους.

HTTPS παντού

Το πρόσθετο HTTPS Everywhere είναι μια κοινοπραξία Tor και EFF. Αυτή η επέκταση του προγράμματος περιήγησης τροποποιεί φυσικά τις προσκλήσεις και σας καθοδηγεί να διασφαλίσετε τοπικές ρυθμίσεις με HTTPS. Σε περίπτωση που, το πρόγραμμά σας σας συνδέει με μη ασφαλείς ιστότοπους, το HTTPS Everywhere θα διατηρήσει τις πληροφορίες σας απόρρητες και ασφαλείς από τη διαρροή των πληροφοριών σας μετατρέποντάς τις σε ένα κρυπτογραφημένο HTTPS.

Στο σημείο που ενεργοποιείται η επέκταση, δημιουργεί μια σχέση με το SSL και βρίσκει τις πιο ασφαλείς παραδόσεις των ιστότοπων που επισκέπτεστε. Το HTTPS Everywhere είναι η καλύτερη επέκταση για ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο.

Κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων από τη λίστα περιορισμένων ιστότοπων στο Chrome

Μερικές φορές, όταν δεν μπορείτε να ανοίξετε έναν ιστότοπο, δεν συμβαίνει επειδή είναι αποκλεισμένος στην τοποθεσία σας, αλλά έχει τοποθετηθεί σε μια περιορισμένη λίστα πιθανών επικίνδυνων ιστότοπων. Η λύση σε αυτό είναι να καταργήσετε τον αποκλεισμό του ιστότοπου στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome από τη λίστα περιορισμένων ιστότοπων.

Πώς να ξεμπλοκάρετε τους περιορισμένους ιστότοπους στο google chrome:

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και κάντε κλικ στο κουμπί μενού για να ελέγξετε για τρεις κουκκίδες γραμμής στην επάνω δεξιά γωνία.
 2. Κάντε κλικ στις «ρυθμίσεις»
 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε “Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων”
 4. Στην ενότητα δικτύου κάντε κλικ στην επιλογή “Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης”
 5. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Ασφάλεια” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Περιορισμένοι ιστότοποι”
 6. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή “Ιστότοποι” για να ανοίξετε τα παράθυρα περιορισμένων ιστότοπων
 7. Τέλος, κάντε κλικ στους αποκλεισμένους ιστότοπους από τη λίστα και επιλέξτε το κουμπί “Κατάργηση”. Αυτό θα καταργήσει τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου ιστότοπου
 8. Κλείστε το παράθυρο των περιορισμένων ιστότοπων απλώς επιλέγοντας την επιλογή «κλείσιμο» παρακάτω και κάντε κλικ στο «Ok» για να κλείσετε το παράθυρο ιδιοτήτων του Διαδικτύου.

Επεκτάσεις Google Chrome

Ένας άλλος τρόπος για την επίλυση του προβλήματος της ερώτησης “πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στο chrome” είναι με τη χρήση μιας επέκτασης Chrome. Υπάρχουν διάφορες επεκτάσεις που είναι συμβατές με τον αποκλεισμό ιστότοπων στο πρόγραμμα περιήγησης chrome, αλλά οι μόνες που λειτουργούν αξιόπιστα είναι οι επεκτάσεις VPN.

Υπάρχουν πολλές επεκτάσεις google chrome VPN διαθέσιμες στο Chrome Web Store, αλλά όπως εξήγησα στην προηγούμενη ενότητα, το NordVPN είναι το καλύτερο για αυτό. Το NordVPN έχει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες, είναι εξαιρετικά γρήγορο, πολύ εύκολο στη χρήση και είναι επίσης ένα από τα φθηνότερα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

 1. Μεταβείτε στο NordVPN εδώ και εγγραφείτε για την υπηρεσία
 2. Μεταβείτε στο κατάστημα ιστού του Google Chrome εδώ και κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη στο Chrome”
  Κάντε κλικ στο
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη επέκτασης”
  Προσθήκη επέκτασης NordVPN Chrome Extension
 4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης Chrome “NordVPN” στο Chrome και μετά εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας
  Το εικονίδιο επέκτασης Chrome NordVPN
 5. Κάντε κλικ στο «Αναζήτηση συγκεκριμένης χώρας»
  Αναζήτηση για συγκεκριμένη χώρα επέκταση Chrome NordVPN
 6. Βρείτε την τοποθεσία του διακομιστή που χρειάζεστε για να ξεκλειδώσετε τον ιστότοπο.
  Επέκταση Chrome NordVPN
 7. Είστε πλέον συνδεδεμένοι. Μεταβείτε και συνδεθείτε στον προηγουμένως αποκλεισμένο ιστότοπό σας.
  Συνδέθηκε σε διακομιστή NordVPN Chrome Extension

Διαμεσολαβητής Chrome

Διακόπτης VPN διακομιστή μεσολάβησης

Οι διακομιστές μεσολάβησης ενεργούν σαν ένας χαζός μεσαίος για την κίνηση στο Διαδίκτυο. Δεν κρυπτογραφούν την κυκλοφορία σας μεταξύ του υπολογιστή σας και των διακομιστών μεσολάβησης, μπορούν να αλλάξουν τις πληροφορίες που στέλνετε και επίσης να αλλάξουν τις πληροφορίες που σας επιστρέφονται χωρίς να το γνωρίζετε, μπορούν επίσης να διαβάσουν ό, τι κάνετε στον διακομιστή μεσολάβησης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ζητήματα ασφάλειας και απορρήτου κατά την περιήγηση αποκλεισμένου περιεχομένου και είναι πολύ επικίνδυνο εάν αντιμετωπίζετε ευαίσθητες πληροφορίες. Έτσι, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι οι διακομιστές μεσολάβησης δεν είναι κατάλληλοι για σοβαρές εργασίες, καθώς ενδέχεται να είναι σε κίνδυνο.

Από την άλλη πλευρά, ένα VPN κρυπτογραφεί όλη την κυκλοφορία, επομένως, ενισχύει την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο. Ο ISP, οι χάκερ ή η κυβέρνησή σας δεν θα μπορούν να παρακολουθούν ή να υποκλέπτουν τα δεδομένα σας. VPN όπως το NordVPN θα καταργήσουν τον αποκλεισμό των ιστότοπων με τις προηγμένες δυνατότητες γεω-πλαστογράφησης, διατηρώντας σας ανώνυμους και προστατευμένους.

Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το Google Chrome Proxy:

 • Ανοίξτε το μενού του Google Chrome.
 • Κάντε κλικ στη συνέχεια Ρυθμίσεις κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Για προχωρημένους.
 • Επιλέξτε στο Άνοιγμα ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης από την ενότητα δικτύου.
 • Επιλέξτε την καρτέλα Συνδέσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ο Επιλογή ρυθμίσεων LAN.
 • Καταργήστε την επιλογή των ρυθμίσεων Αυτόματης ανίχνευσης στις ρυθμίσεις LAN, μεταβείτε στην ενότητα Διακομιστής μεσολάβησης και κάντε κλικ στην επιλογή Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για το LAN σας.
 • Πρέπει να έχετε λάβει μια διεύθυνση IP του διακομιστή μεσολάβησης και του αριθμού θύρας μέσω ξεχωριστού email.
 • Τώρα, στη διεύθυνση, πληκτρολογήστε διεύθυνση IP του διακομιστή μεσολάβησης και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αριθμό θύρας στην ενότητα θύρας.
 • Τέλος, κάντε κλικ στο OK για να κλείσετε τις ρυθμίσεις της καρτέλας LAN και, στη συνέχεια, κάντε κλικ ξανά στο OK, ώστε να αποθηκευτεί η ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης.

Αυτό είναι σημαντικό:

Θυμηθείτε να το απενεργοποιήσετε όταν τελειώσετε, καθώς δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης, εάν δεν χρειάζεται.

συμπέρασμα

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε έναν αποκλεισμένο ιστότοπο με διάφορους τρόπους, μερικούς ευκολότερους από άλλους. Οι λόγοι για αυτούς τους περιορισμούς μπορεί να είναι πολλοί, συμπεριλαμβανομένων των περισπασμών της προσοχής των εργαζομένων, των μαθητών από την εργασία τους και των χωρών που αποκλείουν συγκεκριμένο περιεχόμενο από τους πολίτες. Απλώς πρέπει να επιλέξετε τη σωστή λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες σας, ένα VPN είναι η καλύτερη και ευκολότερη λύση, αλλά μπορεί να μην σας ταιριάζει πάντα, ειδικά εάν δεν μπορείτε να το διαθέσετε. Ας ελπίσουμε ότι οι άλλες δωρεάν λύσεις μας θα έχουν όσους από εσάς είναι λιγότερο τυχεροί ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.

Αν σας άρεσε αυτός ο οδηγός, αρέσει και μοιραστείτε τον, ώστε να μπορούν να τον βρουν άλλοι. Αν έχετε απορίες, αφήστε ένα σχόλιο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συχνές ερωτήσεις

Χρησιμοποιεί το CroxyProxy αξίζει τον κόπο για την κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων?

Αυτή είναι μια απάντηση ναι και όχι. Εάν θέλετε μόνο να καταργήσετε τον αποκλεισμό ενός ιστότοπου που δεν έχει ευαίσθητες πληροφορίες, δεν έχετε προσωπικά στοιχεία σε αυτόν, δεν αγοράζετε τίποτα, δεν θέλετε να κάνετε ροή ή λήψη, τότε είναι καλό να χρησιμοποιείτε.

Εάν κάποια από αυτές τις απαντήσεις ήταν ναι για εσάς, τότε ΔΕΝ θέλετε να χρησιμοποιήσετε το CroxyProxy, χρησιμοποιήστε ένα VPN όπως το NordVPN, ώστε να είστε προστατευμένοι και οι πληροφορίες σας παραμένουν απόρρητες.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το YouTube στο Chrome?

Εάν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του YouTube στο chrome, τότε θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Απλώς αποκτήστε ένα VPN (προτείνουμε το NordVPN), συνδεθείτε σε έναν διακομιστή που βρίσκεται πλησιέστερα σε εσάς ή σε άλλη χώρα εάν είναι αποκλεισμένος στη χώρα σας και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το YouTube και απολαύστε.

Τρόπος κατάργησης αποκλεισμού ιστότοπων που έχουν αποκλειστεί από το διαχειριστή

Για αυτό το πρόβλημα, σίγουρα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Εάν χρησιμοποιείτε απλώς μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης για να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσωρινά τη χρήση του αποκλεισμένου ιστότοπου, αλλά ο διαχειριστής θα γνωρίζει ποιος είστε και θα δείτε ότι παρακάμψατε τους περιορισμούς, τότε θα πάει και θα σας εμποδίσει από την πρόσβαση και θα είναι υπό αυξημένο έλεγχο.

Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων στο σχολείο

Αυτή είναι η ίδια με την παραπάνω απάντηση εάν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων στο σχολείο, σίγουρα ένα VPN, ώστε να μην παρακολουθείτε τον διαχειριστή του σχολείου και να αποκλείεστε από τα πάντα.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me