Οι καλύτερες μηχανές ιδιωτικής αναζήτησης για να παραμείνουν ανώνυμες


Οι μηχανές αναζήτησης είναι μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον κόσμο του Διαδικτύου. Σας παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Είναι κωδικοποιημένα προγράμματα που τα καθιστούν ανοιχτή πόρτα για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ανώνυμη μηχανή αναζήτησης εάν διατηρήσετε το απόρρητό σας κοντά.

Οι μηχανές αναζήτησης με τίτλο ως δημοφιλείς σε αυτήν την εποχή δεν είναι φιλικές προς το απόρρητο για εσάς. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι διατηρούν αρχεία καταγραφής του ιστορικού, των προτιμήσεων, των μεταδεδομένων και του χρόνου που αφιερώνουν οι χρήστες τους. Σίγουρα, ένα άτομο με συνείδηση ​​της ανωνυμίας δεν θα ήθελε κανείς να κατέχει αυτήν την εξουσία.

Οι καλύτερες ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης παρουσιάστηκαν για να παρέχουν μια πλατφόρμα μέσω της οποίας ένας χρήστης μπορεί να έχει τις πληροφορίες με ασφάλεια. Ένας χρήστης του Διαδικτύου εισάγει το ερώτημα μέσω της ανώνυμης γραμμής αναζήτησης χωρίς να φοβάται να παρακολουθείται. Αυτές οι μηχανές αναζήτησης δεν διατηρούν το ιστορικό των χρηστών και ούτε διατηρούν αρχεία καταγραφής.

Γιατί υπάρχει ανάγκη ιδιωτικών μηχανών αναζήτησης?

Οι μηχανές αναζήτησης γνωρίζουν πολλά για τους χρήστες τους, συμπεριλαμβανομένων των cookie, του ιστορικού και των προγνωστικών αποτελεσμάτων είναι μερικά παραδείγματα για το πόσο γνωρίζει μια μηχανή αναζήτησης για τους χρήστες της. Γνωρίζοντας τις προτιμήσεις σας, δεν είναι δύσκολη δουλειά για μια μηχανή αναζήτησης να εξαγάγει την προσωπικότητά σας και να γνωρίσει τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές σας.

Γιατί θα θέλατε κάποιος να παρακολουθεί τα ερωτήματά σας; Σε αυτήν την εποχή, το απόρρητο έχει τη δική του αξία. Για να σας προσφέρει ένα ανώνυμο περιβάλλον, μια ιδιωτική μηχανή αναζήτησης θα σας βοηθήσει. Με τη βοήθειά του, τα μεταδεδομένα, η τοποθεσία και οι προτιμήσεις σας δεν αποκαλύπτονται ποτέ στον ιστό.

12 καλύτερες μηχανές ιδιωτικής αναζήτησης που δεν σας παρακολουθούν

Αυτές οι μηχανές αναζήτησης καθιστούν τα δεδομένα ασφαλή από διαρροή σε τρίτους και δεν εμπίπτουν στο ραντάρ των hackers και των snoopers δεδομένων. Έχουμε αναφέρει τις καλύτερες ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης για εκείνους τους χρήστες που είναι λίγο παρανοϊκοί σχετικά με την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

1. DuckDuckGo

Το DuckDuckGo είναι ένας λαμπαδηδρόμος μεταξύ των ιδιωτικών μηχανών αναζήτησης που εφαρμόζουν απομόνωση από διαρροή δεδομένων ή εισβολή. Χρησιμοποιείται ευρέως για την παροχή ανώνυμης περιήγησης. Ένας χρήστης του Διαδικτύου μπορεί να πάρει εύκολα τα αποτελέσματα χωρίς να ενοχλείται από διαφημίσεις. Οι διακομιστές DuckDuckGo έχουν μερικές εκπληκτικές δυνατότητες που μπορεί να είναι πιο ελκυστικές για τους χρήστες του Διαδικτύου.

Το DuckDuckGo διασφαλίζει την προστασία της ιδιωτικής ζωής υψηλού επιπέδου στο ιστορικό του διαδικτύου. Παρέχει ελεύθερο χώρο για αποθήκευση δεδομένων στο cloud και λειτουργικότητα σε διάφορα μηχανήματα. Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τις «ρυθμίσεις» της τοποθεσίας που απενεργοποιεί την παρακολούθηση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

2. BitClave

Το Bitclave είναι μια άλλη προσθήκη στην κατηγορία της ανώνυμης μηχανής αναζήτησης που αναπτύχθηκε με blockchain με έναν μόνο σκοπό, το οποίο γνωρίζετε ήδη! Για την προστασία της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια αποκεντρωμένη μηχανή αναζήτησης που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιες πληροφορίες μπορούν να δώσουν στους διαφημιστές τους.

Οι επιθέσεις Man-in-the-Middle είναι αδύνατες, καθώς επικοινωνείτε απευθείας με τον διαφημιζόμενο. Εν ολίγοις, η ανωνυμία σας είναι πολύτιμη για αυτούς και σας παρέχουν μια φιλική διεπαφή χρήστη. Ασφαλής, ασφαλής και φιλική, Bitclave σε όλη τη διαδρομή!

3. Έναρξη σελίδας

Το StartPage δεν είναι απλό όπως το όνομά του, θεωρείται ως η καλύτερη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης, η οποία ευρετηριάζει ανώνυμα αποτελέσματα. Ένα StartPage εμφανίζει μια διεπαφή που λαμβάνει την είσοδο και δείχνει τα αποτελέσματα. Τώρα, ποια είναι η συνοχή στο backend για να κάνετε εσείς ή τα δεδομένα σας ασφαλή?

Το StartPage λειτουργεί λαμβάνοντας την είσοδο, αλλά δεν χρησιμοποιεί την πραγματική σας διεύθυνση IP για τη συλλογή των δεδομένων. Αλλάζει τη διεύθυνση κατά την αναζήτηση, επειδή κανείς δεν μπορεί να προσεγγίσει το χρήστη για το ιστορικό περιήγησης.

4. Wolfram | Άλφα

Η Wolfram Alpha είναι πρωτοπόρος στην κατηγορία των ιδιωτικών μηχανών αναζήτησης που διευκολύνει τον χρήστη με αυθεντικά αποτελέσματα. Περιλαμβάνει ορισμένες κατηγορίες που σχετίζονται με υπολογισμούς, αλγόριθμους, τεχνικές. Παίρνει την κατάλληλη είσοδο, αναζητά το αποτέλεσμα από αυτές τις κατηγορίες και κάνει την ικανοποίηση του χρήστη παρέχοντας αυθεντικές πληροφορίες.

Αν και, το Wolfram Alpha εμπιστεύεται τους χρήστες του Διαδικτύου διατηρώντας τα στατιστικά τους ασφαλή από την τρίτη δύναμη, οι οποίοι αγωνίζονται να επιφέρουν τα συστηματικά αποτελέσματα. Για να αποφευχθεί αυτή η παραβίαση, το Wolfram Alpha χρησιμοποιείται καθώς αποκλείει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

5. Hulbee

Η Hulbee είναι μια ανώνυμη μηχανή αναζήτησης που μαζί με το να μην κρατά κανείς ίχνη, δεν ενοχλεί την τοποθεσία του χρήστη. Είναι αποτελεσματικό και δεν διατηρεί ανάλυση της δραστηριότητας των επισκεπτών τους. Επιπλέον, ακόμη και αφού δεν διατηρούνται ίχνη, επιτρέπει στον χρήστη να διαγράψει τη διαδικτυακή του δραστηριότητα.

Επιπλέον, ακόμη και αφού δεν διατηρεί ίχνη, επιτρέπει στον χρήστη να διαγράψει τις δραστηριότητές του στο Διαδίκτυο. Αυτό βοηθά να μην διατηρείται κανένα ίχνος αποτελέσματος αναζήτησης. Αυτή η δυνατότητα είναι καλύτερη για αναζήτηση σε μια μηχανή αναζήτησης σε σύγκριση με τις άλλες. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια τοποθεσία της προτίμησής τους για διαδικτυακές αναζητήσεις.

6. Qwant

Το Qwant είναι μια premium ιδιωτική μηχανή αναζήτησης που βρίσκεται στη Γαλλία. Άρχισε να λειτουργεί το 2013 και δεδομένου ότι βρίσκεται στα όρια της Ευρώπης, ακολουθεί αυστηρές συμμορφώσεις του GDPR. Η μηχανή αναζήτησης δηλώνει σχετικά με τη σελίδα ότι δεν ενδιαφέρεται να στοχεύσει χρήστες με διαφημίσεις σύμφωνα με τις αναζητήσεις τους.

Ορκίζεται να προστατεύσει το απόρρητο των χρηστών του. Το Qwant προσφέρει ένα καταφύγιο από τη δικαιοδοσία πέντε και εννέα συμμαχιών ματιών και των απαραίτητων. Μην διακυβεύετε το απόρρητό σας κατά τη μαζική παρακολούθηση. Επομένως, εάν πρόκειται να ξεκινήσετε την online αναζήτηση ιδιωτικά από αδιάκριτα, εγκαταστήστε το Qwant και απολαύστε!

7. Αναζήτηση κρυπτογράφησης

Όπως οι περισσότερες από τις ανώνυμες μηχανές αναζήτησης που περιγράφονται, το Search Encrypt δεν παρακολουθεί τα ερωτήματα που κάνει ένας χρήστης. Αυτή η μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL και πληροί τα κορυφαία κριτήρια καταλληλότητας για λόγους ασφαλείας.

Όταν ολοκληρώνετε μια περίοδο σύνδεσης, οι προηγούμενες συνεδρίες διαγράφονται αυτόματα, έτσι δεν αφήνονται ίχνη. Ακόμη και η συσκευή σας δεν μπορεί να αναχαιτιστεί με τις αναζητήσεις που κάνετε. Το μοναδικό χαρακτηριστικό Search Encrypt που το καθιστά ως την καλύτερη μηχανή αναζήτησης είναι το πώς παρέχει μια ασφαλή πλατφόρμα.

Διατηρεί το απόρρητο ως το κύριο καθήκον του και δεν δημιουργεί ένα δικό σας προφίλ. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι απαραίτητο σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, καθώς είναι σπάνιο για μια μηχανή αναζήτησης να δημιουργήσει ένα προφίλ που μπορεί να φανταστεί στο οποίο τοποθετούνται οι πληροφορίες σας. Για να σας κρατήσουμε εντελώς ανώνυμους για διαδικτυακές αναζητήσεις είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει η Κρυπτογράφηση αναζήτησης.

8. Οσκόμπο

Το Oscobo αναπτύχθηκε με μοναδικό σκοπό, την προστασία της ανωνυμίας ενός χρήστη κατά την αναζήτηση. Το Oscobo έχει το δικαίωμα να είναι η καλύτερη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης λόγω της ικανότητάς του να μην παρακολουθεί τις πληροφορίες ενός χρήστη, σε αντίθεση με τις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν παρακολουθεί και ούτε αποθηκεύει αρχεία καταγραφής πληροφοριών.

Μια άλλη καλή χρήση για όσους αναζητούν προστασία απορρήτου είναι ότι το Oscobo δεν επιτρέπει σε τρίτο μέρος να αναλάβει τον έλεγχο ή να κάνει κακή χρήση δεδομένων πελατών. Αυτή η μηχανή αναζήτησης κρυπτογραφεί εξ ολοκλήρου τα ερωτήματα αναζήτησης και κανείς δεν μπορεί να το παρακολουθήσει. Κανένα τρίτο μέρος, χωρίς ιχνηλάτες, τι περιμένεις?

9. Yippy

Αυτή η καλύτερη ανώνυμη μηχανή αναζήτησης διατηρεί το απόρρητο ενός χρήστη στην κορυφή της προτεραιότητάς του. Μία ειδικότητα μιας μηχανής αναζήτησης Yippy είναι η απόρριψη των αποτελεσμάτων που θεωρούνται ακατάλληλα. Στο Yippy, μπορείτε να τροποποιήσετε περιεχόμενο σύμφωνα με τις επιθυμίες σας με το όνομα των ειδήσεων, των τάσεων κ.λπ..

Το Yippy είναι βολικό όταν ψάχνετε να αποφύγετε τον ISP και την κυβερνητική παρακολούθηση. Έτσι, εάν ψάχνετε για εγγραφές που δεν ανακτώνται από κανονικές μηχανές αναζήτησης, δοκιμάστε το Yippy. Για να αναζητήσετε περιορισμένο περιεχόμενο στον Παγκόσμιο Ιστό, το Yippy είναι έτοιμο!

10. Gigablast

Η Gigablast κατατάσσει περισσότερες από δισεκατομμύρια ιστοσελίδες / ιστοσελίδες και σας διευκολύνει με άμεσες πληροφορίες. Δεν παρακολουθεί την παρουσία σας στο διαδίκτυο και αναγνωρίζεται ως η καλύτερη ιδιωτική μηχανή αναζήτησης μεταξύ των μεγάλων παικτών.

Αυτή η μηχανή αναζήτησης παρέχει επιπλέον δυνατότητες και προσαρμογή. Βοηθούν έναν χρήστη στην αναζήτηση φράσεων, διαφοροποιώντας τις επεκτάσεις αρχείων και τα αποτελέσματα σε διάφορες γλώσσες. Το Gigablast σάς προσφέρει εντελώς ανώνυμη αναζήτηση από διαφημιζόμενους και ανεπιθύμητα μηνύματα.

11. Αποσύνδεση αναζήτησης

Η αποσύνδεση είναι μια ιδιωτική μηχανή αναζήτησης που σας βοηθά να αποσυνδεθείτε από τους ιστότοπους ή τις διεπαφές που έχουν το δικαίωμα να παρακολουθούν τα ίχνη σας. Βασικά, παρακολουθεί εκείνους τους ιστότοπους που αναζητούν πληροφορίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς για όσους φοβούνται να μοιραστούν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Η αποσύνδεση παίρνει πρώτα το ερώτημα και σας δείχνει τα αποτελέσματα που θέλετε και ταυτόχρονα σας εμφανίζει τα δευτερεύοντα μηνύματα. Η περιγραφή εμφανίζεται από αυτές τις ιστοσελίδες που προορίζονται να διατηρήσουν τα αρχεία σας και συγκεκριμένα σε χωρίζει από αυτούς τους ιστοτόπους που έχουν κίνδυνο να αποθηκεύσουν αρχεία.

12. MetaGer

Το MetaGer σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ιδιωτικές αναζητήσεις χωρίς αρχεία καταγραφής ερωτημάτων. Δεν μένουν ίχνη και ενώνεται επίσης με έναν διακομιστή μεσολάβησης, έτσι μπορείτε να ανοίξετε συνδέσμους ιδιωτικά. Αυτή η ανώνυμη μηχανή αναζήτησης σάς βοηθά να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας από τους ιστότοπους στους οποίους συνδέεστε. Ούτε οι λέξεις-κλειδιά σας παρακολουθούνται.

Διαφημιζόμενοι και συνεργάτες τρίτων μερών δεν ενοχλούνται με την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Οι διαφημίσεις δεν παρεμβαίνουν στην εμπειρία σας στο σερφ και προστατεύεστε από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Υπάρχει μόνο ένα μειονέκτημα που είναι ότι η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι η γερμανική.

Τελικές λέξεις

Υπάρχει ανάγκη καλύτερων ιδιωτικών μηχανών αναζήτησης στην εποχή που αναπνέουμε. Σχεδόν κάθε δημοφιλής μηχανή αναζήτησης παρακολουθεί την παρουσία σας στο διαδίκτυο και δεν θα το θέλατε. Διαφημιζόμενοι, spammers, εν μέσω όλων των διαδικτυακών επιθέσεων που συμβαίνουν στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να τις ξεφορτωθείτε.

Οι μοναδικές δυνατότητες των ανώνυμων μηχανών αναζήτησης σας έχουν ανοίξει. Δοκιμάστε κάθε μηχανή αναζήτησης και δεν θα έχετε καμία αμφιβολία ότι η διαδικτυακή σας δραστηριότητα ενδέχεται να παρεμβαίνει. Τα διαδικτυακά ερωτήματά σας δεν θα παρακολουθούνται ούτε θα αποθηκεύονται, επαναπροσδιορίζοντας την ιδιωτική αναζήτηση για εσάς. Καλή ιδιωτική αναζήτηση σε όλους!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map