Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για Torrenting – 2019

Όλες οι ερωτήσεις
Απαντημένες ερωτήσεις
Αναπάντητες ερωτήσεις


Όλες οι κατηγορίες VPN WordPress

>

«Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Τιτίβισμα


194

0

Με την πάροδο του χρόνου, παρατήρησα ότι οι αρχές του Διαδικτύου έχουν αποκτήσει εξουσίες κυρίως μετά τη συμπερίληψη παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό άλλαξε το σενάριο γιατί τώρα οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου μπορούν να επιβάλουν ποινή στους χρήστες εξετάζοντας την κίνηση στο Διαδίκτυο.

Για να αντισταθούν σε αυτούς τους περιορισμούς, δωρεάν VPN για torrents τοποθετείται στο Διαδίκτυο, αλλά οι χρήστες έχουν δείξει τις κρατήσεις τους βάσει της απόδοσης. Μπερδεύομαι ότι είτε να χρησιμοποιήσω αυτήν την υπηρεσία VPN είτε να αναζητήσω άλλες επιλογές. Παρακαλώ μοιραστείτε μια ξεκάθαρη γνώμη υπό το φως των εμπειριών σας που θα με βοηθήσουν να προχωρήσω.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Mitchell Root (Ερωτήσεις: 1, Απαντήσεις: 1)

Ερώτηση στις 8 Φεβρουαρίου 2019 11:38 π.μ.

6346 προβολές

  • Ακολουθηστε
  • Κατάργηση παρακολούθησης
  • Νεότερο
  • Υψηλότερη βαθμολογία


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Δωρεάν VPN για torrenting; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, ακόμη και το Paid VPN κάπου θέτει σε κίνδυνο τα δεδομένα, όπως έκανε το PureVPN σε λίγους μήνες πριν.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για Torrenting! Δεν χρειάζεστε VPN. Αντ ‘αυτού, χρειάζεστε το γρηγορότερο VPN. Όπως ίσως γνωρίζετε, υπάρχουν ακόμη και πληρωμένες εκδόσεις που επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, όπως έπρεπε, λόγω της κρυπτογράφησης.

Έχετε το δικαίωμα σωστά; Πρέπει να ακολουθήσετε κάποια ταχύτερη και ισχυρή κρυπτογράφηση για να μην σας πιάσουν κατά τη λήψη.

Έρευνα για να βρω ένα VPN που είναι καλό για torrent. Έτσι, ήρθα να το μάθω ExpressVPN (με βάση την εμπειρία χρήστη).

Το ExpressVPN είναι αρκετά αξιόπιστο όσον αφορά την ανωνυμία αλλά λίγο ακριβό. Ωστόσο, χρησιμοποιώ αυτό το VPN τα τελευταία δύο χρόνια για το δίκτυο P2P, αλλά δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τη συνολική του απόδοση.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Jordan Bell (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2019 1:05 μ.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Εάν η προσέγγιση είναι να ενσωματώσετε το καλύτερο δωρεάν VPN για torrenting στη συσκευή σας για ανωνυμία από πολύ κατάλληλη ετυμηγορία για να έχετε NordVPN. Αυτό το VPN διαθέτει διακομιστές P2P που βοηθούν το δίκτυό σας να λειτουργεί με γρήγορο ρυθμό χωρίς διακοπή. Αυτό σημαίνει ότι οι δραστηριότητες του προγράμματος περιήγησής σας θα παραμείνουν κρυμμένες από τον ISP.

Τα δωρεάν VPN torrent είναι λιγότερο ακριβά σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες VPN. Επίσης, το PIA VPN θεωρείται το δωρεάν P2P VPN, η ευκολία των διακομιστών VPN βοηθούν στην κάλυψη ολόκληρου του κόσμου. Δημιουργεί μια σύνδεση γρήγορης ταχύτητας με χαμηλό κόστος που κάνει αυτό το VPN μια μοναδική επιλογή για τους χρήστες.

SNO

Πάροχοι

Τιμή

Έκπτωση

1

NordVPN

2,75 $ – Μήνας

Έκπτωση 77%

2

ExpressVPN

8,33 $ – Μήνας

Έκπτωση 35%

3

PureVPN

2,95 $ – Μήνας

Έκπτωση 65%

4

PIA VPN

3,33 $ – Μήνας

Έκπτωση 12%

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον David Thomson (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2019 7:11 π.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Η διαδικασία ξεκινά όταν εγκαθιστάτε την εφαρμογή torrent όπως το Bittorrent και συνδέετε τον υπολογιστή για κοινή χρήση αρχείων P2P. Η διαδικασία ενέχει πολλούς κινδύνους, επειδή οι torrents συχνά περιέχουν κακόβουλο λογισμικό και οι άνθρωποι χρησιμοποιούν δωρεάν VPN για torrenting, το οποίο δεν έχει αρκετά επίπεδα ασφάλειας για την προστασία των πληροφοριών.

Για να αποφύγετε τέτοιες συναντήσεις, χρειάζεστε ένα αξιόπιστο VPN για να κάνετε τα δεδομένα ιδιωτικά από τα αδιάκριτα μάτια του ISP. Κρύβουν την πραγματική τοποθεσία σας και τη διεύθυνση IP που ανωνυμοποιούν την κίνηση στο Διαδίκτυο.

Το PureVPN είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό που λειτουργεί σε όλες τις χώρες. Έχουν περισσότερους από 750+ διακομιστές VPN που ενημερώνονται σε τακτική βάση για να διατηρήσουν την ταχύτητα. Επίσης, το PureVPN είναι καινοτόμο στην εκκίνηση πρωτοκόλλων ασφαλείας που κρυπτογραφούν τα δεδομένα και την ταυτότητα από την κλοπή.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Martin Smith (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2018 11:15 π.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Ναι, μην σκέφτεστε να έχετε ένα καλύτερο δωρεάν VPN για torrenting, καθώς δεν παρέχει προστασία 256-bit στους χρήστες του διαδικτύου, η οποία είναι τα κρυφά δεδομένα σας σε chipper text. Ωστόσο, τα δωρεάν VPN συνεργάζονται με κυβερνητικές υπηρεσίες και παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου για να προσελκύσουν άτομα από τη λήψη του παράνομου περιεχομένου.

Σε αυτό το σενάριο, θα ήθελα να προτείνω ExpressVPN για torrenting είναι μια πολύ αξιόπιστη επιλογή, διότι προσφέρει 256 ενσωματωμένη κρυπτογράφηση και εξυπηρετεί το κοινό που λατρεύει το torrent με την απόκρυψη δεδομένων. Επιπλέον, διαθέτει διακομιστές P2P που αποφεύγουν την επιτάχυνση της ταχύτητας και υποστηρίζει την απόδοση σύνδεσης.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Chris Jordan (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2018 10:08 π.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Το Torrenting χρησιμοποιεί κανάλι P2P που επιτρέπει σε άλλους χρήστες να συνδεθούν στο σύστημά σας. Σε αυτήν την εποχή της τεχνολογίας, οι ISP και άλλα αδιάκριτα μάτια μπορούν εύκολα να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας, κάτι που ρίχνει εντελώς το καλύτερο δωρεάν VPN για το torrent. Κατά τη γνώμη μου, ένας δωρεάν VPN συμβιβάζεται στις δυνατότητες, γι ‘αυτό είναι “δωρεάν”.

Για να αποκρύψετε τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο από ISP και άλλους οργανισμούς, όπως υπηρεσίες επιτήρησης και συρτάρια πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι απαραίτητο να έχουμε ένα NordVPN ενώ τρέχει torrents που εγγυάται την ανωνυμία του Διαδικτύου χωρίς όρια εύρους ζώνης ή διαρροές IP σε χάκερ και κατασκοπευτές δεδομένων.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Alexander Kole (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2018 2:27 μ.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Όλα τα έθνη έχουν εγκρίνει τους ISP τους για τη διατήρηση των πληροφοριών του πελάτη που έχουν περιορίσει το χώρο για διαδικτυακές δραστηριότητες. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με την ενσωμάτωση του καλύτερου δωρεάν VPN για torrenting καθώς σφραγίζει ως κατάλληλη εναλλακτική λύση, δεδομένου ότι κάνει ένα διαφορετικό πέρασμα για την ανταλλαγή δραστηριότητας Ιστού.

Ένα μεγάλο μέρος των χρηστών του torrent εφαρμόζει δωρεάν VPN P2P καθώς δεν απαιτεί την επικύρωση και δημιουργεί μια συσχέτιση χωρίς να χρεώνει μια μοναχική πένα. Ένα δωρεάν VPN torrent δεν έχει γρήγορη ταχύτητα που επεκτείνει το χρονικό διάστημα. Επιπλέον, απελευθερώνει τα γνήσια δεδομένα σας σε ISP και οργανισμούς.

Ορισμένα VPN είναι καλά αναγνωρισμένα για torrent, για παράδειγμα, NordVPN ή ExpressVPN. Ωστόσο, αυτά τα VPN δεν ανήκουν στην κατηγορία του torrenting. Ωστόσο, αυτά τα VPN είναι γνωστά για την αύξηση της ταχύτητας torrent. Το μεγαλύτερο μέρος του γενικού πληθυσμού εφαρμόζει VPN για torrenting και έχει βελτιωμένη εμπειρία μαζί με ταχεία ταχύτητα και ασφαλή δίκτυα.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Alan Balaban (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2018 11:01 π.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Ναι, γνωρίζω ότι το Tunnelbear που έλαβε χώρα σε δωρεάν VPN για torrents, εκπληρώνει την υπόσχεση να προσφέρει την ατελείωτη σύνδεση στο Διαδίκτυο με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Όταν ο εραστής torrent εισάγει ένα ερώτημα στη συσκευή. Πρώτον, πηγαίνει στον διακομιστή VPN μέσω ασφαλούς κυλίνδρου που έχει δημιουργήσει η Tunnelbear και μετά ταξιδεύει στο παγκόσμιο διαδίκτυο.

Αυτή η διαδικασία δεν επιβραδύνει την ταχύτητα του Διαδικτύου, ο λόγος πίσω από αυτό το δωρεάν VPN για torrenting χρησιμοποιεί διακομιστές P2P που έχουν δημιουργηθεί για τη μεταφορά πακέτων δεδομένων μέσω του Διαδικτύου.

Ωστόσο, δεν είστε ποτέ σίγουροι με τις πολιτικές απορρήτου μιας δωρεάν υπηρεσίας VPN. Το απόρρητο είναι απαραίτητη απαίτηση, ειδικά όταν φροντίζετε τη λήψη και την κοινή χρήση αρχείων P2P. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν δωρεάν VPN επειδή ανησυχούν για το υψηλό ποσοστό και την επένδυσή τους που δεν θα έπρεπε να είναι φλέβα.

Το NordVPN είναι μία από τις υπηρεσίες VPN επί πληρωμή που είναι δημοφιλείς και είναι πραγματικά προσιτές. Επίσης, οι επενδυτικοί σας κίνδυνοι αποφεύγονται με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Peter Joe (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 2)

Απαντήθηκε στις 17 Αυγούστου 2018 7:37 μ.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Υπάρχει αμέτρητο καλύτερο δωρεάν VPN για torrenting για τη δημιουργία ξεχωριστής σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, ορισμένα VPN δεν παρέχουν ιδιαίτερο πλεονέκτημα στους χρήστες του torrent. Επίσης, τα δωρεάν VPN torrent δεν παρέχουν βελτιστοποιημένους διακομιστές P2P που περιλαμβάνουν τη γρήγορη ταχύτητα. Αυτά τα VPN διαρρέουν τα δεδομένα σε ISP και πρακτορεία που αντιβαίνουν στην ελευθερία του Διαδικτύου.

Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο VPN torrent θα ήταν NordVPN, καθώς δίνει προτεραιότητα στο απόρρητο των χρηστών στο Διαδίκτυο. Το NordVPN προσφέρει βελτιστοποιημένους διακομιστές P2P που είναι ασφαλείς με κρυπτογράφηση αδύνατο να σπάσουν. Εν ολίγοις, με εντυπωσίασε πολύ η ταχύτητα και το επίπεδο προστασίας που προσέφερε στους χρήστες. Η επένδυση σε αυτό το VPN θα αξίζει τον κόπο εάν σκέφτεστε να κάνετε torrent με ένα VPN.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από την Amelia Louis (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 11 Ιουλίου 2018 6:39 μ.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Όλες οι χώρες έχουν εξουσιοδοτήσει τους ISP τους για τη διατήρηση των δεδομένων του χρήστη που έχουν περιορίσει το χώρο για δραστηριότητες torrent. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί ενσωματώνοντας το καλύτερο δωρεάν VPN για torrenting καθώς χαρακτηρίζει την κατάλληλη επιλογή επειδή δημιουργεί ένα ξεχωριστό τούνελ για τη συναλλαγή της διαδικτυακής κίνησης.

Εάν οι άνθρωποι υποφέρουν από κυβερνοεπιθέσεις από ό, τι είναι σημαντικό να αποφύγετε το δωρεάν P2P VPN για τη μεταφορά των αρχείων, καθώς δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα που δημιουργεί μέσω των υπολογιστών και τα οποία μπορούν να τα δουν οι υπηρεσίες παρακολούθησης..

Τώρα αμέσως, ExpressVPN είναι ιδανικό για torrenting καθώς κρύβει τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση 256-bit που καθιστά την συνολική κίνηση στο Διαδίκτυο κρυφή. Έτσι, καθίσταται αδύνατο να αποκρυπτογραφήσουν οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου και οι υπηρεσίες επιτήρησης.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον David Jackson (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 22 Ιουνίου 2018 10:53 π.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Αντί να επισημαίνετε το καλύτερο δωρεάν VPN για torrent για να κάνετε ανώνυμη την κυκλοφορία και την ταυτότητά σας. Μπορεί να είναι μια ασφαλής επιλογή για εφαρμογή ExpressVPN που δεν διατηρεί τις δραστηριότητες καταγραφής και δίνει γρήγορη ταχύτητα σε σταθερή βάση. Διαθέτει πρωτόκολλα που δημιουργούν μια σταθερή σύνδεση P2P και αποφεύγουν τα αδιάκριτα μάτια.

Οι περισσότεροι από τους λάτρεις του torrent χρησιμοποιούν δωρεάν P2P VPN, καθώς δεν απαιτεί έλεγχο ταυτότητας και δημιουργεί σύνδεση χωρίς να χρεώνεται ούτε μια δεκάρα. Ωστόσο, το δωρεάν torrenting VPN δεν διαθέτει γρήγορη ταχύτητα που αυξάνει το χρονικό πλαίσιο. Επίσης, διαρρέει τις πραγματικές πληροφορίες σας σε ISP και οργανισμούς παρακολούθησης.

Τα τελευταία χρόνια, έχω βιώσει το ExpressVPN για torrenting σε διαφορετικές περιοχές των ΗΠΑ και είχα έναν πολύ καλό χρόνο με τις εφαρμογές VPN τους, καθώς διατηρεί την αξιοπιστία της ταχείας σύνδεσης.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Mike Wilson (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 4 Μαΐου 2018 7:33 π.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Νομίζω ότι δεν έχετε κάνει μια διεξοδική έρευνα σχετικά με το δωρεάν VPN για torrent, διαφορετικά η γνώμη σας μπορεί να έχει διαφορετικές πτυχές. Λοιπόν, αυτά τα VPN έχουν περιορισμούς όσον αφορά την ανωνυμία και τους διακομιστές P2P που είναι η βασική ανάγκη των torrenters. Καθώς μεταμορφώνει την ταχύτητα του διαδικτύου και εμποδίζει τον ISP να διαβάζει την κίνηση στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά από τα καλύτερα VPN δωρεάν torrenting που επισημαίνονται από άτομα σε πραγματικές εμπειρίες που υποστηρίζουν την κυκλοφορία uTorrent και BitTorrent. Έχετε απλώς αυτό το λογισμικό VPN σε πολλές συσκευές και μπορείτε να αντισταθμίσετε τον περιορισμό των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων που επιβάλλονται από υπηρεσίες εποπτείας.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Tom Jones (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 2 Απριλίου 2018 1:48 μ.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Δεν είστε σίγουροι για το δωρεάν VPN torrent που μιλάτε, επειδή όλα αυτά δεν έχουν σχεδιαστεί για ασφαλή σύνδεση με το uTorrent ή το BitTorrent. Πρέπει να ταξινομήσετε το δωρεάν torrent VPN λαμβάνοντας υπόψη τους παράγοντες που έρχονται σε ολόκληρη τη διαδικασία.

Ορισμένα VPN είναι διάσημα για torrenting όπως ExpressVPN ή NordVPN. Ωστόσο, αυτά τα VPN δεν ανήκουν στην κατηγορία των καλύτερων δωρεάν VPN για torrenting, είναι VPN επί πληρωμή, αλλά υποστηρίζουν τη μέθοδο torrenting. Τα περισσότερα από τα άτομα εφαρμόζουν αυτά τα VPN για torrent και έχουν επιτυχημένο ποσοστό όσον αφορά τη γρήγορη ταχύτητα και τη συνδεσιμότητα.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Joe Denly (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 16 Μαρτίου 2018 7:37 π.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Πολλά άτομα δεν μπορούν να σταματήσουν να ανακοινώνουν ότι το δωρεάν VPN για το uTorrent είναι μια χρήσιμη απόφαση. Νομίζω ότι πριν από την ετυμηγορία πρέπει να δουν τα ιστορικά αποτελέσματα. Άτομα που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον ISP και τη μαζική επιτήρηση χωρίς να καταγράφεται σταθερή κρυπτογράφηση βάσει του νόμου περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Ωστόσο, η παρόμοια επιλογή είναι ακόμα επιτυχής, αλλά η προσαρμογή έρχεται στο παιχνίδι με το καλύτερο δωρεάν VPN για torrent. Σημαίνει στο μυαλό ότι πρέπει να προετοιμάσετε μια λίστα ελέγχου μέσω της οποίας μπορείτε να αναγνωρίσετε δωρεάν torrent VPN που είναι απαραίτητο για αυτήν την πηγή. Η διαδικασία απαιτούσε χρόνο, αλλά αν δεν το έχετε τότε μπορείτε να πάρετε το NordVPN για torrent που είναι η πιο κατάλληλη επιλογή.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον James Peterson (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2018 7:15 μ.μ.


1

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Ναι, έχω δει ανθρώπους που αγωνίζονται με δωρεάν VPN για torrent και δοκιμάζοντας πολλές εναλλακτικές για να έχουν μια βιώσιμη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Συμβαίνει όταν το εργαλείο VPN σας δεν επαρκεί για τη διατήρηση κρυπτογραφημένης κίνησης στο Διαδίκτυο. Παρέχει στους ISP μια ευνοϊκή θέση για την εφαρμογή των κανόνων και των κανονισμών για τα πνευματικά δικαιώματα που χαρακτήρισαν τον χρήστη ως άτομο με μαύρη λίστα.

Για να αποφύγετε τέτοια πράγματα που περιλαμβάνουν hacking και διαρροή δεδομένων περιήγησης σε ISP, τότε αποφύγετε το δωρεάν torrent VPN και αναζητήστε ένα αξιόπιστο εργαλείο όπως το ExpressVPN για torrent. Υποστηρίζει κοινή χρήση αρχείων P2P και διαθέτει μια μεγάλη ομάδα διακομιστών VPN που δίνει γρήγορη ταχύτητα. Το ExpressVPN κρυπτογραφεί αποκλειστικά τη συνολική εικόνα των χρηστών και επιτρέπει συγκεκριμένα στους εξουσιοδοτημένους τελικούς χρήστες να βλέπουν αυτές τις πληροφορίες.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Albert Marsh (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018 9:10 π.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Συμφωνώ απολύτως με εκείνους τους ανθρώπους των οποίων η γνώμη προτιμά την ασπίδα hotspot για torrenting. Έχει κάποιους λόγους που το καθιστούν το καλύτερο δωρεάν VPN για torrenting και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί αυτά τα γεγονότα. Το Hotspot VPN συμμετέχει ενεργά στα θέματα της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο και αυτό έχει δημιουργήσει τη φήμη τους μεταξύ των χρηστών.

Δεν μπορείτε να επισημάνετε το ασπίδα hotspot στη λίστα δωρεάν VPN torrent που συχνά έρχεται στην κύρια ροή λόγω των ευπαθειών τους. Επίσης, αυτό το VPN δεν είναι αποκλειστικά για συγκεκριμένο σκοπό, όπως η κοινή χρήση αρχείων P2P. Το Hotspot VPN λειτουργεί σε πολλές χώρες επειδή έχουν καταλάβει διακομιστές VPN παγκοσμίως.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από την Kelly Morrison (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2018 7:20 μ.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν VPN για το Torrenting; Λοιπόν, δεν είναι ένα τέλειο εργαλείο, καθώς δεν έχουν την υποστήριξη διακομιστών P2P που σας ενδυναμώνουν με γρήγορη ταχύτητα λήψης.

Αυτήν τη στιγμή, η Betternet μπορεί πιθανώς να λειτουργήσει σε αυτές τις καταστάσεις που το καθιστούν το καλύτερο δωρεάν VPN για torrenting, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι καλύπτει τους παράγοντες ασφάλειας και προστασίας και κάνει τη σύνδεση Ιστού να ξεφύγει από το πεδίο εφαρμογής του ISP σας.

Το δωρεάν VPN torrent εκχωρεί μια μοναδική διεύθυνση IP σε περισσότερους από 80 πελάτες και αυτό επιτρέπει σε διαφορετικούς πελάτες να βλέπουν τη δραστηριότητά σας χωρίς να κάνουν πληρωμές. Πολλά άτομα παραβιάζονται ενώ χρησιμοποιούν αυτά τα VPN υπό το φως αυτού του λόγου.

Είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN με την αιτιολογία ότι κρυπτογραφούν τα δεδομένα σας όταν είστε συνδεδεμένοι σε αυτό. Έτσι, η διαδικτυακή σας δραστηριότητα παραμένει κρυμμένη από τα αδιάκριτα μάτια του ISP και των κυβερνητικών υπηρεσιών σας.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Eric Mathews (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 4)

Απαντήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2018 5:17 μ.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Η διαδικασία μπορεί να είναι τρομακτική όταν η συσκευή σας εκπέμπει τις πληροφορίες σε ISP ή οργανισμούς παρακολούθησης ενώ είστε συνδεδεμένοι με το δίκτυο P2P. Με αυτόν τον τρόπο, το δωρεάν torrenting VPN δεν είναι μια αξιοπρεπής απόφαση να υιοθετηθεί. Δεν καλύπτει την περιοχή ασφάλειας στο διαδίκτυο και ούτε κρυπτογραφεί την περιήγησή σας στο διαδίκτυο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένα P2P VPN για torrent είναι το μόνο που χρειάζεστε. Ικανοποιούν την επιθυμία σας, την ταχύτερη ανταλλαγή πληροφοριών με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Είναι σαφές ότι η άλλη ευνοϊκή θέση είναι κυρίαρχη, που καλύπτει την περιοχή σας και σας σώζει από τον ISP σας. Εφόσον δεν είστε ανιχνεύσιμοι στον ISP σας, περιηγηθείτε ανώνυμα και torrent ελεύθερα.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Adam Bolt (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2018 στις 11:24 π.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Η διαδικασία ξεκινά όταν κάνετε διασύνδεση με ένα torrent, για παράδειγμα, το Bittorrent και διασυνδέετε τον υπολογιστή για κοινή χρήση αρχείων P2P. Η μεθοδολογία περιλαμβάνει πολλούς κινδύνους που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό και τα άτομα χρησιμοποιούν δωρεάν VPN torrent που δεν έχει αρκετά επίπεδα για να παρακολουθεί τα δεδομένα.

Για να διατηρήσετε μια απόσταση από τέτοιες εμπειρίες, χρειάζεστε το καλύτερο VPN για το torrent για να κάνετε τις πληροφορίες ιδιωτικές σύμφωνα με τον ISP. Κρύβουν την γνήσια περιοχή σας και τη διεύθυνση IP που ανωνυμοποιεί τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα.

Χρησιμοποιώ το NordVPN για torrent με το επιχείρημα ότι αυτό το VPN είναι εξαιρετικό σε σχέση με την ασφάλεια και την προστασία που αποτελεί τη θεμελιώδη απαίτηση για torrent. Το NordVPN ανανεώνει το προϊόν που παρουσιάζει την πιο πρόσφατη ασφάλεια με την επέκταση των διακομιστών VPN. Είναι ένας από τους παρόχους VPN επί πληρωμή που είναι εξέχοντες και επιπλέον εξαιρετικά μετριοπαθείς.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Elton Finch (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 4)

Απαντήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2018 5:23 μ.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Το Torrenting μετατρέπεται σε κίνδυνο όταν ο υπολογιστής ή το gadget σας διασυνδέεται με τον Ιστό χωρίς να καταβάλλετε προσπάθειες ασφαλείας. Οι διαδικτυακές δραστηριότητες που εκτελείτε κατευθύνονται στη ρύθμιση ελέγχου του ISP και σας εκδίδουν ειδοποίηση. Δεν μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις προφυλάξεις με δωρεάν VPN για torrenting, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δεν καλύπτουν την περιοχή της διαδικτυακής ασφάλειας.

Για να αποκρύψετε την προσωπικότητα του ιστού από τον ISP εν μέσω της βροχής, είναι θεμελιώδες να έχετε ένα καλύτερο VPN για torrenting, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δίνει στιγμιότυπα, για παράδειγμα, Kill switch, λειτουργεί φυσικά και προστατεύει τη δραστηριότητά σας από την κοινή χρήση στον ISP όταν Οι εκπτώσεις VPN εξαιτίας της προόδου στην ταχύτητα του διαδικτύου λόγω υπερβολικά πολυάριθμων πελατών που αναζητούν ένα παρόμοιο έγγραφο.

Προτεινόμενα εργαλεία VPN για torrenting NordVPN και ExpressVPN

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον Mirko Hales (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2018 3:44 μ.μ.


0

&# 10004;

Ιδιωτική απάντηση

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το torrenting είναι επικίνδυνο όταν η συσκευή με την οποία είστε συνδεδεμένοι είναι ευάλωτη σε κυβερνοεπιθέσεις. Αυτό συμβαίνει όταν δεν λαμβάνονται μέτρα ασφαλείας. Έτσι, μια δωρεάν υπηρεσία VPN για torrenting δεν είναι καλή επιλογή. Δεν καλύπτει τον τομέα του διαδικτυακού απορρήτου και ούτε κρυπτογραφεί την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, το καλύτερο VPN για torrent είναι το μόνο που χρειάζεστε. Εκπληρώνουν την επιθυμία σας για κοινή χρήση αρχείων P2P με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Προφανώς, το άλλο πλεονέκτημα είναι δημοφιλές που κρύβει την τοποθεσία σας και σας προστατεύει από τα μάτια του ISP σας. Δεδομένου ότι είστε αόρατοι στον ISP σας, περιηγηθείτε ανώνυμα και torrent ελεύθερα.

Επισημάνθηκε ως ανεπιθύμητο

Δημοσιεύτηκε από τον John Brandon (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33)

Απαντήθηκε την 1η Ιανουαρίου 2018 5:16 μ.μ.

«Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε ερωτήσεις.

Όνομα χρήστη ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κωδικός πρόσβασης

Θυμήσου με

  • Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης WP
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me