Οι καλύτεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης το 2020

Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσω αυτό το άρθρο με μια ειδοποίηση spoiler… Δεν πρόκειται να περιμένω μέχρι το τέλος για να δώσω το συμπέρασμά μου. Θα το κάνω τώρα: Πρέπει να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης τώρα.


Η χρήση ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης είναι ζωτικής σημασίας, επειδή οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου δεν είναι απλώς ενοχλήσεις, όπως ενοχλητικές μικρές μύγες που βγαίνουν στο αυτί σας.

Αυτοί οι τύποι μοιάζουν με την ελονοσία, τον δάγκειο πυρετό και τον κίτρινο πυρετό που προκαλούν κουνούπια που θα μπορούσαν να θέσουν τέρμα στην ψηφιακή ζωή, την οικονομική ζωή και την προσωπική σας ζωή με ένα μόνο δάγκωμα. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προστατευτείτε είναι να χρησιμοποιήσετε και να δημιουργήσετε άθραυστους κωδικούς πρόσβασης.

Τι είναι ο Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης?

Η περιγραφή του προϊόντος καθιστά αυτονόητη τη λειτουργία του. Ωστόσο, θα καταστήσουμε σαφές ορισμένα λιγότερο γνωστά γεγονότα σχετικά με τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

διάνυσμα διαχειριστή κωδικού πρόσβασηςΑς ξεκινήσουμε με τα βασικά. Τι είναι ένας καλός κωδικός πρόσβασης; Εάν σκέφτεστε οποιαδήποτε λέξη στην αγγλική γλώσσα, κάνετε λάθος.

Αυτά είναι εύκολα για να σπάσει ακόμη και το απλούστερο λογισμικό μαντείας κωδικών πρόσβασης. Ένας κακός κωδικός πρόσβασης θα περιλαμβάνει τα ονόματα των μελών της οικογένειάς σας, τα ονόματα των κατοικίδιων σας ή τα μέρη που εργάζεστε.

Οι καλοί κωδικοί πρόσβασης πρέπει να έχουν μήκος τουλάχιστον έξι έως οκτώ χαρακτήρων και με μέγιστο αριθμό 16 χαρακτήρων. Ένας καλός κωδικός πρόσβασης θα έχει κεφαλαία γράμματα, ειδικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα. Ο ιδανικός κωδικός πρόσβασης μπορεί να μοιάζει με αυτόν Jg5 ^&vS23LpH $. Είναι σαφές να δούμε πώς αυτός ο κωδικός πρόσβασης είναι πολύ πιο ασφαλής από “Λόρι2001“.

Υποθέτοντας ότι δημιουργείτε διαφορετικό κωδικό πρόσβασης για καθέναν από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς σας που απαιτεί χρήση κωδικού πρόσβασης, θα ήταν αδύνατο για οποιονδήποτε που δεν είναι ιδιοφυΐα μελετητή της Ρόδου να τα θυμάται όλα. Γι ‘αυτό χρειάζεστε έναν καλό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Κοιτάξτε, δεν είμαστε οι μόνοι που προτείνουν ότι μια εφαρμογή διαχείρισης κωδικού πρόσβασης είναι συνετή. Εδώ είναι η Eva Galperin, διευθύντρια του Electronic Frontier Foundation (EFF), λέγοντας ότι μπορεί να είναι καλή ιδέα.

Είσαι δημοσιογράφος; Εξακολουθείτε να μην χρησιμοποιείτε ασφαλές κωδικό πρόσβασης; Ο 1 κωδικός πρόσβασης είναι δωρεάν για εσάς. Κάνε το πράγμα. https://t.co/U8b51tOOVD

– Eva (@evacide) 3 Μαΐου 2019

Ένας καλός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να αλλάζετε συχνά τους κωδικούς πρόσβασής σας. Αυτοί οι κωδικοί πρόσβασης αποθηκεύονται σε ένα «κλειδαριά» που βρίσκεται στο λογισμικό.

Ένας καλός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης θα συγχρονίσει όλες τις συσκευές που έχετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι θυμηθείτε τον κύριο κωδικό πρόσβασης. Αυτός είναι ο κωδικός πρόσβασης που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Καθώς περιηγείστε στο Διαδίκτυο, ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης θα συμπληρώνει αυτόματα τους κωδικούς πρόσβασης σε οποιονδήποτε ιστότοπο πρέπει να έχετε πρόσβαση. Αυτό σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τον ευχάριστο δρόμο σας με πολύ λιγότερη ευπάθεια στο διαδίκτυο.

Η αξιολόγησή μας για κάθε εφαρμογή

Τι εξετάζαμε κατά τη σύγκριση διαφορετικών διαχειριστών κωδικών πρόσβασης; Θέλαμε τα καλύτερα προϊόντα λογισμικού που είχαν αυτά τα θεμελιώδη στοιχεία:

 • Θα πρέπει να προστατεύει τα δεδομένα στο cloud και στο μηχάνημα ή στην κινητή συσκευή σας
 • Θα πρέπει να μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε πολλές συσκευές χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό
 • Θα πρέπει να συνοδεύεται από πακέτα που λειτουργούν με Android, iOS, Mac OS και Windows και πρέπει να χρησιμοποιεί αποτελεσματική και ευρέως χρησιμοποιούμενη κρυπτογράφηση
 • Θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το προϊόν δωρεάν, αλλά πληρώστε για να λάβετε τα επιπλέον
 • Θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό κωδικών πρόσβασης

Υπάρχουν ορισμένες άλλες δυνατότητες που βρίσκονται σε ορισμένα από αυτά τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και των ειδοποιήσεων εάν υπάρχει παραβίαση δεδομένων. Μερικοί πρόσφεραν περισσότερα από την απλή διαχείριση κωδικού πρόσβασης.

Σας πρόσφεραν ένα μέρος για να αποθηκεύετε πληροφορίες που χρησιμοποιείτε συχνά, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας δεδομένων και των πιστωτικών καρτών σας. Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι μπορείτε να συμπληρώσετε φόρμες στο διαδίκτυο γρήγορα και με ασφαλή τρόπο.

διεργασία ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων

Όπως αναφέραμε, ο κύριος κωδικός πρόσβασης είναι το κλειδί. Κανένα από τα προϊόντα που πρόκειται να ελέγξουμε δεν θα σας επιτρέψει να ανακτήσετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης αν το ξεχάσετε.

Κάποιοι μπορεί να σας επιτρέψουν να το επαναφέρετε κάτω από ένα αυστηρό σύνολο περιστάσεων. Εάν συχνά βρίσκεστε κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ξεχάστε το αναγνωριστικό μου” ή “Ξεχάστε τον κωδικό πρόσβασής μου” όταν συνδέεστε σε λογαριασμούς στο διαδίκτυο, ίσως χρειαστεί να τροποποιήσετε τη συμπεριφορά σας για το μέλλον. Αλλά μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτό.

Ας ξεκινήσουμε

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις επιλογές μας για τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Θα παρατηρήσετε μια λειτουργία με τίτλο “βιομετρική σύνδεση”.

Αυτό είναι το δροσερό, ίσως ακόμη και «αδύνατη η αποστολή να κρέμεται από ένα ταβάνι πάνω σε ένα καλώδιο». Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε προσωπικά μοναδικά αναγνωριστικά, όπως πράγματα όπως το δακτυλικό σας αποτύπωμα ή τη φωνή σας για να συνδεθείτε σε αυτό το λογισμικό.

# 1. Ντάσλαν

τετράγωνο λογότυπο dashlane

Πλεονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα άμεσης αλλαγής πολλαπλών κωδικών πρόσβασης
 • Εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή για πρόσβαση εκτός σύνδεσης
 • Αυτόματη κατηγοριοποίηση
 • Προσαρμοσμένη πρόσβαση έκτακτης ανάγκης
 • Ασφάλιση κλοπής ταυτότητας με κορυφαίο πρόγραμμα

Μειονεκτήματα:

 • Πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό
 • Χωρίς προσαρμόσιμους φακέλους
 • Η επέκταση προγράμματος περιήγησης δεν λειτουργεί χωρίς την εφαρμογή για υπολογιστές
 • Χωρίς οικογενειακό πρόγραμμα

Χαρακτηριστικά:

 • Λειτουργεί με Android, Linux, Chrome OS, Watch OS, Windows και Mac
 • Η δωρεάν έκδοση περιορίζεται σε μία συσκευή
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
 • Διατίθενται προσθήκες Chrome, Firefox, IE, Safari και Edge
 • Βιομετρική σύνδεση: Face ID, Touch ID σε iOS, οι περισσότεροι αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων Android

Το Dashlane κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 2012. Τα τελευταία επτά χρόνια, αυτό το προϊόν είχε τα θετικά και τα μειονεκτήματά του, αλλά οι μηχανικοί της εταιρείας επικεντρώθηκαν στην προώθηση του προϊόντος. Τώρα, το 2018, βλέπουμε τα αποτελέσματα. Γι ‘αυτό το προϊόν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των διαχειριστών κωδικών πρόσβασης.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Dashlane ως εταιρείας είναι η ικανότητά τους να βελτιώνονται συνεχώς σε κάθε πτυχή του προγράμματος. Έχουν συμπεριλάβει σημαντικές αναβαθμίσεις για υποστηρίξεις προγράμματος περιήγησης με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης να εκπροσωπούνται.

Αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί εξίσου καλά ως φορητή λύση, στο cloud ή σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Επιπλέον, προσφέρει ένα ελκυστικό και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Η πληρωμένη έκδοση του Dashlane είναι 40 $ ετησίως. Ίσως να απογοητευτείτε λίγο κατά την πληρωμή αυτού του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν μπορείτε να αλλάξετε όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας αμέσως λόγω παραβίασης δεδομένων, θα είστε τόσο χαρούμενοι που πραγματοποιήσατε αυτήν την επένδυση.

# 2. LastPass

τετράγωνο λογότυπου lastpass

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικός σχεδιασμός και απόδοση σε λογική τιμή
 • Συγχρονίζει τους κωδικούς πρόσβασης σε συσκευές Windows, macOS, Android και iOS
 • Αναφορά ισχύος κωδικού πρόσβασης με δυνατότητα δράσης
 • Ασφαλής κοινή χρήση
 • Αυτόματη αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Μειονεκτήματα:

 • Μερικοί νέοι τύποι προσωπικών δεδομένων μάλλον περίπλοκοι
 • Δεν υπάρχει νέα διεπαφή στον Opera και τον Internet Explorer
 • Ορισμένα στοιχεία δεν είναι ενημερωμένα

Χαρακτηριστικά:

 • Λειτουργεί σε Windows, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Watch OS
 • Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει περιορισμένη κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων
 • Πρόσθετα προγράμματος περιήγησης: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Maxthon και Opera
 • Βιομετρική σύνδεση: Αναγνωριστικό προσώπου, Touch ID σε iOS & MacOS, τα περισσότερα Android & Αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων των Windows

Το LastPass και το Dashlane είναι λαιμός και λαιμός όσον αφορά τις δυνατότητες που προσφέρουν, πόσο εύκολο να διαμορφώσουν και την υποστήριξη που παρέχουν. Το LastPass υστερεί όταν πρόκειται για τη δωρεάν έκδοση, καθώς δεν διαθέτει τόσες δυνατότητες όσο η δωρεάν έκδοση του Dashlane. Σε αντίθεση, Το LastPass είναι πολύ φθηνότερο, με την πληρωμένη έκδοση του να κοστίζει μόνο 24 $ ετησίως.

Αυτό το πρόγραμμα θα είναι ελκυστικό για άτομα που λατρεύουν να κάνουν τα πάντα στο cloud, καθώς δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα. Απλώς χρησιμοποιήστε τη διεπαφή ιστού και τις επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης. Ουσιαστικά, έχετε δύο υπέροχους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης σε έναν.

Το ένα βασίζεται εντελώς στο cloud και σας επιστρέφει μόνο δύο δολάρια το μήνα. Το άλλο θα κοστίζει περίπου 3,50 $ το μήνα και θα σας προσφέρει ό, τι οι προηγούμενες προσφορές συν λίγο περισσότερο.

# 3. 1Κωδικός πρόσβασης

1 Τετράγωνο λογότυπου κωδικού πρόσβασης

Πλεονεκτήματα:

 • Διατίθεται με λειτουργία ταξιδιού που προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία ενώ ταξιδεύετε διεθνώς
 • Εύκολο στη χρήση διεπαφή
 • Φθηνό οικογενειακό πρόγραμμα
 • Υποστήριξη κατηγορίας
 • Φόρουμ υποστήριξης 24/7

Μειονεκτήματα:

 • Με 36 $ ετησίως, αυτό είναι ένα σχετικά ακριβό προϊόν για αυτό που παίρνετε
 • Χωρίς δωρεάν πρόγραμμα
 • Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη

Χαρακτηριστικά:

 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android
 • Όριο δωρεάν έκδοσης: Μία κινητή συσκευή
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων: Όχι
 • Πρόσθετα προγράμματος περιήγησης: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Βιομετρική σύνδεση: Αναγνωριστικό προσώπου, Touch ID σε iOS & MacOS, οι περισσότεροι αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων Android

1 Το Password ξεκίνησε τη ζωή του ως προϊόν που χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά σε προϊόντα της Apple. Και μπορείτε να το δείτε καθώς κοιτάζετε το προϊόν.

Με τα χρόνια, η εταιρεία εργάστηκε σκληρά προσπαθώντας να συμπεριλάβει Android και Windows. Ωστόσο, εξακολουθείτε να βλέπετε ότι επικεντρώνεται στην προβολή πραγμάτων από την Apple. Πάνω απ ‘όλα, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούμε να δώσουμε μια πλήρη έγκριση του προϊόντος ως λύση κωδικού πρόσβασης που θα λειτουργήσει για όλους τους αναγνώστες μας.

Για παράδειγμα, εάν δεν χρησιμοποιείτε iPhone, iPad ή άλλο προϊόν της Apple, η εμπειρία σας στο κινητό θα είναι αδύναμη. Τα χαρακτηριστικά και η διεπαφή δεν είναι διαισθητικά.

Όταν το κοιτάζετε από αυτή τη γωνία, η δαπάνη σχεδόν 36 $ το μήνα σε αυτό το προϊόν φαίνεται λίγο ακριβή. Και δεν υπάρχει δωρεάν μοντέλο που μπορείτε να κατεβάσετε. Σας δίνουν 30 ημέρες για να δοκιμάσετε το πλήρες πρόγραμμα.

Μετά από αυτό, είναι όλα ή τίποτα. Παρακαλώ μην μας κάνετε λάθος, σίγουρα δεν λέμε ότι το 1Password is a go. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει έναν συγκεκριμένο τομέα.

# 4. Φύλακας

Πλεονεκτήματα:

 • Καταπληκτικό σχεδιασμό και εκπληκτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Ασφαλής κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης και κληρονομιά
 • Προαιρετική ασφαλής αποθήκευση αρχείων
 • Αυτόματη συμπλήρωση φορμών ιστού και κωδικών εφαρμογής

Μειονεκτήματα:

 • Η συμπλήρωση φόρμας Ιστού κάπως περιορισμένη
 • Δεν υπάρχουν πλήρως αυτοματοποιημένες ενημερώσεις κωδικού πρόσβασης
 • Έλλειψη λειτουργιών όπως η μεταφορά & πτώση για εύκολη οργάνωση κωδικών πρόσβασης στους φακέλους χρηστών

Χαρακτηριστικά:

 • Πρόσθετα προγράμματος περιήγησης: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Βιομετρική σύνδεση: Αναγνωριστικό προσώπου, Touch ID σε iOS & macOS, Windows Hello και οι περισσότεροι αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων Android
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Όριο δωρεάν έκδοσης: Μία συσκευή
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων: Ναι

Το Keeper είναι ένας καλός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης. Η εστίασή τους είναι να είναι ένας ζογκλέρ ασφαλείας.

Θέλουν να έχετε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας διαθέσιμο σε κάθε στροφή. Ωστόσο, σε αντάλλαγμα για την ασφάλεια και την ειρήνη του μυαλού, θα πρέπει να αποδεχτείτε κάποιες ταλαιπωρίες. Ένα πράγμα που μπορεί να είναι απογοητευτικό είναι αυτό Το Keeper δεν θα σας επιτρέψει να αλλάξετε πολλούς κωδικούς πρόσβασης ταυτόχρονα. Μια άλλη πηγή απογοήτευσης είναι το γεγονός ότι η εφαρμογή για κινητά δεν θα δεχτεί έναν απλό τετραψήφιο πείρο.

Εκτός αν χρησιμοποιείτε βιομετρικά χαρακτηριστικά σύνδεσης, κάθε φορά που συνδέεστε στο πρόγραμμα, θα πρέπει να πληκτρολογείτε τον πλήρη κύριο κωδικό πρόσβασης. Εάν η ασφάλεια είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από το να ξοδέψετε 25,49 $ το μήνα στο Keeper, μπορεί να είναι η σωστή λύση για εσάς.

# 5. Περάστε

είσοδος τετράγωνο λογότυπου

Πλεονεκτήματα:

 • Χωρίς συνεχή τέλη
 • Ασφαλής κοινή χρήση
 • Αυτόματη λήψη κωδικού πρόσβασης
 • Μπορεί να αντικαταστήσει τον Επαληθευτή Google

Μειονεκτήματα:

 • Λειτουργικότητα ισοδύναμη με τη δωρεάν έκδοση του LastPass
 • Η επανάληψη κωδικού δεν είναι πλήρως αυτοματοποιημένη
 • Ο συγχρονισμός απαιτεί αποθήκευση cloud τρίτων

Χαρακτηριστικά:

 • Πρόσθετα προγράμματος περιήγησης: Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera
 • Βιομετρική σύνδεση: Αγγίξτε το αναγνωριστικό στο iOS & macOS, Windows Hello και οι περισσότεροι αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων Android
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone
 • Όριο δωρεάν έκδοσης: 20 στοιχεία (μόνο για κινητά)
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων: Όχι

Το Enpass είναι πολύ καλό για κυνηγούς ευκαιριών. Η έκδοση για υπολογιστές είναι δωρεάν. Εάν το θέλετε για χρήση στις κινητές συσκευές σας, έχετε μια εφάπαξ χρέωση 9,99 $.

Ωστόσο, όπως λέει η παροιμία, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Έτσι, ενώ είναι ένας καλός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, δεν πρέπει να περιμένετε όλες τις φανταστικές δυνατότητες που διαθέτουν ορισμένα από τα άλλα προϊόντα που εξετάζουμε. Για παράδειγμα, δεν περιλαμβάνεται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτό είναι κρίσιμο για την ισχυρή διαδικτυακή ασφάλεια.

Όταν εξετάζουμε πολλούς διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, όπως πολλά άλλα πεδία στην ψηφιακή βιομηχανία, υπάρχει μια ώθηση να έχουμε τα πάντα στο cloud και να έχουμε σχέδια συνδρομής. Η είσοδος είναι διαφορετική. Η εστίασή τους είναι στην τοπική αποθήκευση δεδομένων.

Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που θέλει να έχει τα πάντα στο cloud, τότε αυτή η υπηρεσία μπορεί να μην είναι η κατάλληλη για εσάς. Ωστόσο, εάν είστε άτομο που σκέφτεται δύο φορές πριν τοποθετήσετε προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο, τότε αυτή μπορεί να είναι η επιλογή για εσάς.

# 6. Zoho Vault

πλατεία λογότυπου θησαυρού zoho

Πλεονεκτήματα:

 • Εάν δεν είστε επιχείρηση, είναι δωρεάν
 • Αναφορά ισχύος κωδικού πρόσβασης με δυνατότητα δράσης
 • Επιτρέπει την κοινή χρήση και μεταφορά συνδέσεων μεταξύ χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν λειτουργεί καλά με τις συνδέσεις Google
 • Λείπει η ικανότητα συμπλήρωσης φόρμας Web
 • Δεν εισάγει κωδικούς πρόσβασης από προγράμματα περιήγησης

Χαρακτηριστικά:

 • Πρόσθετα προγράμματος περιήγησης: Chrome, Firefox, Safari
 • Βιομετρική σύνδεση: Touch ID σε iOS, οι περισσότεροι αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων Android
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone
 • Όριο δωρεάν έκδοσης: Χωρίς κοινή χρήση
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων: Ναι

Εάν είστε ένα από τα εκατομμύρια που έχουν ήδη εγγραφεί στη σουίτα εργαλείων επιχειρήσεων Zoho, τα δικά τους Η υπηρεσία Vault είναι ένα δωρεάν πρόσθετο. Επιπλέον, εάν αναζητάτε έναν διαχειριστή κωδικού πρόσβασης που δεν προσφέρει πολλά στοιχεία και είναι απλώς μια απλή λύση, αυτό μπορεί να είναι το σωστό προϊόν για εσάς.

Για να είμαστε σαφείς, σε έναν διαγωνισμό head-to-head, ο Zoho δεν μπορεί να αγγίξει τα τρέχοντα αγαπημένα μας – Dashlane και LastPass. Το Zoho δεν διαθέτει τη δυνατότητα μαζικής αλλαγής κωδικού πρόσβασης και τη συμπλήρωση φόρμας προσωπικών δεδομένων.

Γεια, ποιοι πρέπει να παραπονεθούμε; Το Zoho Vault είναι δωρεάν. Αν είστε ο τύπος του ατόμου που του αρέσει δωρεάν, τότε “Αντάρτες της ταχύτητας”. Ωστόσο, με τη δωρεάν έκδοση του LastPass, έχετε περισσότερες δυνατότητες. Στη θετική πλευρά, με το Zoho Vault, μια τετραμελής οικογένεια θα μπορούσε να μοιραστεί κωδικούς πρόσβασης.

# 7. RoboForm

πλατεία λογότυπου roboform

Πλεονεκτήματα:

 • Είναι βρωμιά φθηνή
 • Το Κέντρο ασφαλείας αναγνωρίζει αδύναμους και διπλούς κωδικούς πρόσβασης
 • Περιλαμβάνει ψηφιακή κληρονομιά και ασφαλή κοινή χρήση
 • Πλήρης συμπλήρωση φόρμας ιστού
 • Διαχειρίζεται κωδικούς εφαρμογής

Μειονεκτήματα:

 • Αυτός ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης δεν προσφέρει διαισθητικά σχέδια. Φαίνεται ότι δεν φτιάχτηκε με γνώμονα το σύγχρονο online surfer
 • Περιορισμένη δυνατότητα εισαγωγής
 • Οι προεπιλογές δημιουργίας κωδικών πρόσβασης δεν είναι βέλτιστες

Χαρακτηριστικά:

 • Όριο δωρεάν έκδοσης: Μία συσκευή
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων: Ναι
 • Βιομετρική σύνδεση: Αναγνωριστικό προσώπου, Touch ID σε iOS & MacOS και τα περισσότερα Android & Αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων των Windows
 • Πρόσθετα προγράμματος περιήγησης: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge και Opera
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux και Chrome OS

Το RoboForm κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1999. Πριν από δεκαεννέα χρόνια, πολλοί από εσάς που διαβάζετε τώρα πιθανότατα απλά να μάθουν πώς να σηκωθείτε μόνοι σας. Με άλλα λόγια, αυτή η εταιρεία είναι αρχαία από τεχνολογική άποψη.

Η premium έκδοση αυτού του προϊόντος κοστίζει 20 $ ετησίως. Ωστόσο, για αυτά τα 20 $ ετησίως, κερδίζετε λιγότερα από αυτά που θα λάβετε αν μόλις χρησιμοποιούσατε τη δωρεάν έκδοση των δύο πρώτων προϊόντων που προτείνουμε.

Το RoboForm είναι ικανό για τη συμπλήρωση φορμών σε πρόγραμμα περιήγησης ή στο λειτουργικό σας σύστημα. Ωστόσο, θα χρειαστεί μια πλήρη ανανέωση προτού να είναι έτοιμοι να ανταγωνιστούν σοβαρά με τα μεγάλα αγόρια.

Όλα τα παράπονά μας στην άκρη, όταν πρόκειται για τα βασικά πράγματα, το RoboForm λειτουργεί πολύ καλά. Συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών, η δυνατότητα να παρέχεται σε κάποιον άλλο πρόσβαση έκτακτης ανάγκης στη φόρμα, ασφαλής αποθήκευση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας cloud όλα λειτουργούν υπέροχα με αυτό το πρόγραμμα.

Πρέπει να είναι στο σύννεφο?

Ίσως να έχετε παρατηρήσει αυτόν τον τρόπο στην κορυφή του άρθρου όταν μιλάτε για το προϊόν 1Κωδικός πρόσβασης, αναφέραμε ότι παρέχουν την επιλογή αποθήκευσης των κωδικών πρόσβασης τοπικά. Ακούγεται σαν κάτι από τη δεκαετία του ’90, έτσι δεν είναι; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά οφέλη σε αυτό το σενάριο.

Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα και οι κωδικοί πρόσβασής σας βρίσκονται σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε. Οι υπηρεσίες τρίτων, όπως το Dropbox, θα σας επιτρέψουν να συγχρονίσετε τις διάφορες συσκευές σας. Φιλικό προς τον χρήστη; Οχι δεν είναι πραγματικά. Αλλά αν ανησυχείτε για την ασφάλεια, αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή.

επιφάνεια εργασίας συγχρονισμού dropbox

Το Dashlane και το LastPass έχουν λίγο διαφορετικό τρόπο. Επιπλέον, αποθηκεύστε τα δεδομένα σας στο cloud χρησιμοποιώντας τεχνολογία κρυπτογράφησης τελευταίας τεχνολογίας.

Είναι πιο φιλικό προς το χρήστη, αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το cloud, υπάρχει ο κίνδυνος να διαπεραστεί από τους χάκερ και να παραβιαστούν οι κωδικοί πρόσβασής σας. Μην μας κάνετε λάθος. Δεν λέμε ότι η αποθήκευση πραγμάτων σε τοπικό επίπεδο σβήνει την πιθανότητα ενός εγκληματία στον κυβερνοχώρο να κλέψει τις πληροφορίες σας.

Εάν κάτι είναι αλήθεια για το Διαδίκτυο, είναι το γεγονός ότι τα πάντα μπορούν ενδεχομένως να επιτεθούν. Πρέπει να επιλέξετε το δηλητήριό σας και να αποφασίσετε εάν αξίζει τον κίνδυνο να χρησιμοποιήσετε το cloud για την αποθήκευση δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών πρόσβασης.

Το συμπέρασμα του ζητήματος, όλα τα πράγματα λέγονται…

Ελπίζουμε να μην χάνουμε το χρόνο μας γράφοντας αυτό το άρθρο. Ακόμα κι αν μόνο ένα άτομο το διαβάσει και αποφασίσει να χρησιμοποιήσει έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, τότε έχουμε κάνει τη δουλειά μας. Και, πραγματικά, με όλες τις επιθέσεις στην προσωπική σας ασφάλεια αυτές τις μέρες, είναι ανόητο να μην το κάνεις.

Αυτό δεν αφορά μόνο την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Επειδή υπάρχουν πληροφορίες που δεν κοινοποιείτε στο διαδίκτυο, οι εισβολείς μπορούν να βρουν τη διεύθυνσή σας και να μεταβούν στο σπίτι σας για να λάβουν πληροφορίες από εσάς. Κάντε τη δέουσα επιμέλεια και αποκτήστε το καλύτερο σύστημα ασφάλειας στο σπίτι.

Οι επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού έχουν εξελιχθεί τόσο εξελιγμένες που θα μπορούσαν να καταστήσουν τον υπολογιστή σας άχρηστο έως ότου πληρώσετε οποιαδήποτε αμοιβή ή όποια λύτρα σας ζητηθεί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εσάς να ασχολείστε με την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο. Η τεχνολογία υπάρχει για να κλειδώσετε το μηχάνημά σας και να διατηρήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Σας συνιστούμε να αφιερώσετε χρόνο για να το χρησιμοποιήσετε.

Εάν σας άρεσε να το διαβάσετε, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας για τα καλύτερα VPN (Γαλλικά: Meilleur VPN) στην αγορά. Σε προϋπολογισμό? Διαβάστε τη λίστα με τα καλύτερα δωρεάν VPN.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση. Θα σε δω την επόμενη φορά.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map