Πώληση ProtonVPN Black Friday 2019: Εξοικονομήστε έως και 50%

Ενημέρωση 30 Νοεμβρίου 2019: Επειδή το ProtonVPN προσφέρει εκπτώσεις μόνο μία φορά το χρόνο, αποφασίσαμε να παρατείνουμε την προσφορά Black Friday έως τις 11:59 μ.μ. στις 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Σαν Φρανσίσκο. (Αυτό είναι 2:59 π.μ. 9 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη και 8:59 π.μ. 9 Δεκεμβρίου στη Γενεύη της Ελβετίας.) Αυτή η επέκταση θα δώσει σε οποιονδήποτε δεν μπόρεσε να επωφεληθεί από τη συμφωνία την περασμένη εβδομάδα μία επιπλέον εβδομάδα για να εξοικονομήσει χρήματα μεταξύ 33% και 50% σε ProtonMail Plus, ProtonVPN Plus ή και τα δύο.


Για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο, νέοι χρήστες και χρήστες στο δωρεάν πακέτο μας μπορούν να λάβουν το ProtonVPN Plus με έκπτωση μεταξύ 33% και 50% με μία από τις ειδικές προσφορές της Μαύρης Παρασκευής. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια προσφορά σε ένα πακέτο ProtonMail / ProtonVPN, βοηθώντας σας να διατηρήσετε ακόμη περισσότερο τα δεδομένα σας απόρρητα.

Η προσφορά Black Friday θα διαρκέσει από σήμερα έως και Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου, μετά από αυτό δεν θα είναι πλέον δυνατή η λήψη του ProtonVPN με έκπτωση. Εγγραφείτε στο ProtonVPN ή συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να λάβετε την προσφορά τώρα. (Ενημέρωση: Επέκταση της προώθησης της Μαύρης Παρασκευής έως τις 11:59 μ.μ. στις 8 Δεκεμβρίου 2019, ώρα Σαν Φρανσίσκο.)

Νέο στο Proton?

Εχετε ήδη λογαριασμό?

(Είστε ήδη πληρωμένος χρήστης; Θέλετε βασικά ή οραματιστικά σχέδια; Ψάχνετε αντ ‘αυτού το ProtonMail; Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε άλλες προσφορές!)

Η τέλεια στιγμή για αναβάθμιση του δωρεάν πακέτου σας

Το ProtonVPN δημιουργήθηκε από τους ίδιους επιστήμονες και μηχανικούς που δημιούργησαν το ProtonMail και εμπιστεύθηκαν εκατομμύρια χρήστες για την προστασία του απορρήτου τους και την κατάργηση αποκλεισμού του περιεχομένου τους στο διαδίκτυο. Η Μαύρη Παρασκευή είναι η καλύτερη στιγμή για να υποστηρίξουμε την αποστολή μας, αποκτώντας παράλληλα πρόσβαση σε κορυφαίες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα ροής των αγαπημένων σας εκπομπών, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και αξιοποιήστε υψηλότερες ταχύτητες σε 40+ χώρες.

Εάν έχετε αυτήν τη στιγμή το δωρεάν πακέτο ProtonVPN, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συμφωνία Black Friday πραγματοποιώντας σύνδεση στο account.protonvpn.com.

απεικόνιση του τρόπου λήψης του ProtonVPN Black Friday

Ένα πρόγραμμα ProtonVPN Plus σάς προσφέρει αυτά τα αποκλειστικά οφέλη:

 • Ταχύτερες συνδέσεις με πρόσβαση σε 560+ διακομιστές ProtonVPN σε 43 χώρες
 • Προηγμένη προστασία μέσω του δικτύου Secure Core κατά της εξελιγμένης παρακολούθησης
 • Περισσότερη ελευθερία με συνδέσεις για 5 συσκευές, πρόσβαση Tor με ένα κλικ και υποστήριξη για κοινή χρήση αρχείων / BitTorrent και ροή Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney +, αθλητικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα

Μαύρη Παρασκευή για υπάρχοντες πληρωμένους χρήστες

Οι περισσότερες εταιρείες δεν έχουν προσφορές Black Friday για υπάρχοντες συνδρομητές και ενδέχεται να μην το κάνουμε στο μέλλον. Ωστόσο, φέτος φέρνουμε πίσω 2ετή προγράμματα για υπάρχοντες πληρωμένους χρήστες. Εάν είστε ήδη χρήστης που πληρώνει, μπορείτε να λάβετε έκπτωση 33% σε οποιαδήποτε συνδρομή με πρόγραμμα 2 ετών. Εάν λάβετε ένα πρόγραμμα 2 ετών που διαθέτει τόσο το ProtonVPN όσο και το ProtonMail, μπορείτε να λάβετε επιπλέον έκπτωση 20% με συνολική έκπτωση σχεδόν 50%.

Για να λάβετε την προσφορά, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ProtonVPN. Μέσα στο δικό σας Ταμπλό, θα πρέπει να επιλέξετε το 2 χρόνια (Έκπτωση 33%) επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού κύκλου χρέωσης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκπτωση 33% για αναβάθμιση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επί πληρωμή. (Αυτή η έκπτωση 33% είναι διαθέσιμη και για βασικές και οραματισμένες συνδρομές.)

Με αυτήν τη συμφωνία – σε συνδυασμό με τις επιπλέον αναβαθμίσεις συνδέσεων VPN που έλαβαν πρόσφατα δωρεάν οι υπάρχοντες πληρωμένοι χρήστες – παρέχουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία σε όσους έχουν υποστηρίξει την αποστολή μας το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η υποστήριξή σας τροφοδοτεί την πρόοδό μας

Δημιουργήσαμε το ProtonVPN για να επεκτείνουμε το διαδικτυακό απόρρητο, να σας παρέχουμε ασφαλές Διαδίκτυο οπουδήποτε και να επαναφέρουμε την πρόσβαση σε αποκλεισμένο και λογοκριμένο περιεχόμενο. Δυστυχώς, όπως είδαμε φέτος, υπάρχουν πολλές εταιρείες και κυβερνήσεις που πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν πρόσβαση και να ελέγχουν τα δεδομένα σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διπλασιάζουμε την επέκταση της υπηρεσίας μας και σκληραίνουμε το δίκτυό μας ενάντια σε προηγμένες επιθέσεις και λογοκρισία. Με την υποστήριξή σας, προσθέτουμε νέες τεχνολογίες που θα επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο ProtonVPN ακόμη και σε χώρες όπου αποκλείονται τα VPN. Ανοίγουμε επίσης την προμήθεια των εφαρμογών μας, προσθέτοντας αποκλεισμό διαφημίσεων και ξεκινήσαμε υποστήριξη για ακόμη περισσότερες πλατφόρμες ροής βίντεο (υποστηρίζονται ήδη οι Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime κ.λπ.).

Προσφορές Black Friday για το ProtonMail

Όλοι οι λογαριασμοί ProtonVPN διαθέτουν πρόσβαση στο ProtonMail χρησιμοποιώντας τα ίδια διαπιστευτήρια σύνδεσης Proton. Ο λογαριασμός σας στο ProtonMail είναι ασφαλής με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και κρυπτογράφηση μηδενικής πρόσβασης, που σημαίνει ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα email σας, ούτε καν σε εμάς.

Το ProtonMail Plus σάς προσφέρει πιο ισχυρά εισερχόμενα με πέντε διευθύνσεις email, προσαρμοσμένους φακέλους και ετικέτες, προσαρμοσμένα φίλτρα και την επιλογή φιλοξενίας μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για έναν προσαρμοσμένο τομέα (π.χ. yourn[email protected]).

Μπορείτε να αποκτήσετε το πακέτο Black Friday, συμπεριλαμβανομένων των ProtonVPN Plus και ProtonMail Plus μαζί με έκπτωση 50% στην κανονική τιμή. Δείτε πώς:

 • Νέοι χρήστες (όσοι δεν διαθέτουν ήδη λογαριασμό Proton) έχουν πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά στη σελίδα μας Black Friday.
 • Υφιστάμενοι δωρεάν χρήστες (δηλαδή έχετε δωρεάν λογαριασμούς ProtonMail ή / και ProtonVPN) μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά πραγματοποιώντας σύνδεση στο mail.protonmail.com και κάνοντας κλικ στο κουμπί Black Friday.
 • Υφιστάμενοι επί πληρωμή χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά στο mail.protonmail.com και μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Πίνακας ελέγχου, επιλογή προγράμματος 2 ετών, και επιλογή οποιουδήποτε προγράμματος ProtonMail επί πληρωμή με πρόγραμμα ProtonVPN επί πληρωμή. Στο ταμείο, η έκπτωση 33% 2 ετών θα συνδυαστεί με έκπτωση πακέτου 20%, η οποία σας προσφέρει έκπτωση περίπου 50%.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε το ProtonMail Plus μόνο του, μπορείτε να πάρετε έκπτωση μεταξύ 33% και 40%.

 • Νέοι χρήστες (όσοι δεν διαθέτουν λογαριασμούς Proton) μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά στη σελίδα μας Black Friday.
 • Υφιστάμενοι δωρεάν χρήστες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την προσφορά πραγματοποιώντας σύνδεση με τον λογαριασμό σας Proton στη διεύθυνση mail.protonmail.com και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της Μαύρης Παρασκευής στην επάνω γραμμή.

Ευχαριστούμε που συμμετείχατε στην αποστολή μας!

Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια ομοιόμορφη και ενθουσιώδη κοινότητα, χωρίς την οποία δεν θα υπήρχε το ProtonVPN. Είναι η υποστήριξή σας που μας επιτρέπει να αναπτύξουμε νέα και συναρπαστικά προϊόντα για το μέλλον.

Νέο στο Proton?

Εχετε ήδη λογαριασμό?

Ερωτήσεις σχετικά με τη Μαύρη Παρασκευή; Δείτε τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις παρακάτω ή επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης.

Τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα ProtonVPN

PS: Μην ξεχνάτε, η πώληση λήγει στις 11:59 μ.μ. στις 29 Νοεμβρίου, ώρα Σαν Φρανσίσκο (8:59 π.μ. στις 30 Νοεμβρίου στη Γενεύη)! (Ενημέρωση: Επέκταση της προώθησης της Μαύρης Παρασκευής έως τις 11:59 μ.μ. στις 8 Δεκεμβρίου 2019, ώρα Σαν Φρανσίσκο.)

Συχνές ερωτήσεις

Πότε τελειώνει η προσφορά Black Friday?

(Ενημέρωση: Επέκταση της προώθησης της Μαύρης Παρασκευής έως τις 11:59 μ.μ. στις 8 Δεκεμβρίου 2019, ώρα Σαν Φρανσίσκο.)

Η προσφορά Proton Black Friday τελειώνει στις 11:59 μ.μ. στις 29 Νοεμβρίου 2019, ώρα Σαν Φρανσίσκο. Αυτό είναι 2:59 π.μ. 30 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη και 8:59 π.μ. 30 Νοεμβρίου στη Γενεύη.

Είναι η προώθηση τόσο για νέους όσο και για υπάρχοντες χρήστες?

Ναι, υπάρχουν προσφορές τόσο για νέους, δωρεάν όσο και για τρέχοντες χρήστες που πληρώνουν. Για νέους χρήστες, μπορείτε να βρείτε τις προσφορές στη σελίδα μας Black Friday. Για τους υπάρχοντες δωρεάν χρήστες, μπορείτε να συνδεθείτε στο account.protonvpn.com και να κάνετε κλικ στο κουμπί Black Friday. Για τους υπάρχοντες χρήστες που πληρώνουν, μπορείτε να κερδίσετε έκπτωση 33% μεταβαίνοντας σε έναν κύκλο χρέωσης 2 ετών μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο account.protonvpn.com και επιλέγοντας τον κύκλο χρέωσης 2 ετών στο ταμπλό σας. Η έκπτωση αυξάνεται σχεδόν σε 50% έκπτωση εάν λάβετε τόσο το ProtonVPN όσο και το ProtonMail μαζί με τη 2ετή συνδρομή σας.

Τι γίνεται αν θέλω επίσης να λάβω το ProtonMail?

Δείτε λεπτομέρειες στην παραπάνω ανάρτηση ιστολογίου.

Υπάρχει προσφορά Black Friday για Οραματιστικά Σχέδια?

Ναι, είναι δυνατόν να λάβετε έκπτωση 33% στο Visionary, εγγραφόμενοι σε 2ετές πρόγραμμα. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ενότητα “Μαύρη Παρασκευή για υπάρχοντες πληρωμένους χρήστες” παραπάνω.

Τι συμβαίνει στο υπάρχον πληρωμένο πρόγραμμα μου?

Εάν είστε ήδη πληρωμένος χρήστης ProtonMail ή ProtonVPN και εκμεταλλευτείτε αυτήν την προσφορά, το νέο πρόγραμμα που θα επιλέξετε θα αντικαταστήσει το υπάρχον πρόγραμμά σας. Ωστόσο, όταν κάνετε check out, θα σας πιστώσουμε αυτόματα το αχρησιμοποίητο υπόλοιπο της υπάρχουσας συνδρομής σας, και αυτό προστίθεται ως πίστωση προτίμησης. Έτσι, δεν χάνετε τα χρήματα που πληρώσατε για το υπάρχον πρόγραμμά σας.

Θα διατηρήσω την έκπτωση όταν τελειώσει το σχέδιό μου; Σε ποια τιμή θα ανανεωθεί το σχέδιό μου?

Στο τέλος της περιόδου συνδρομής σας (ένα ή δύο χρόνια, ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέξατε), το πρόγραμμά σας θα ανανεωθεί αυτόματα με τις ακόλουθες εκπτώσεις:

 • Πρόγραμμα 1 έτους (έκπτωση 20%)
 • Πρόγραμμα 2 ετών (έκπτωση 33%)
 • Πρόγραμμα 2 ετών (πακέτο ProtonMail + ProtonVPN) (έκπτωση 47%)

Τι γίνεται αν έχω πάρει τη συμφωνία Black Friday στο παρελθόν, μπορώ να λάβω αυτήν τη συμφωνία?

Δεν χρειάζεται να λάβετε αυτήν τη συμφωνία, επειδή έχετε ήδη τη συμφωνία. Οι προηγούμενες προσφορές Black Friday αφορούσαν 2ετή προγράμματα, τα οποία θα ανανεωθούν αυτόματα με έκπτωση 33-47% ανάλογα με την προσφορά που αγοράσατε προηγουμένως.

Μπορώ να πληρώσω για μια συμφωνία Black Friday χρησιμοποιώντας το Bitcoin?

Μπορείτε να πληρώσετε σε Bitcoin για να λάβετε τη συμφωνία Black Friday, αλλά όχι απευθείας από τη σελίδα προορισμού ή από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την υπηρεσία μας στο παρελθόν, πρέπει να εγγραφείτε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Πίνακας ελέγχου, κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη πιστώσεων”, επιλέξτε το Bitcoin ως τον τρόπο πληρωμής σας, προσθέστε ένα επαρκές ποσό για την προώθηση που θέλετε να λάβετε και υποβάλετε το. Στη συνέχεια, όταν επιλέγετε μια προσφορά, οι πιστώσεις θα εφαρμοστούν αυτόματα.

Τι γίνεται αν δεν δω τη συμφωνία Black Friday στον Πίνακα ελέγχου μου?

Δοκιμάστε να ανανεώσετε τη σελίδα. Εάν δεν το βλέπετε ακόμα, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη.

Πώς υπολογίζονται οι εκπτώσεις?

Τα ποσοστά έκπτωσης βασίζονται στη διαφορά μεταξύ της μηνιαίας τιμής προσφοράς έκπτωσης και της κανονικής μηνιαίας τιμής για κάθε πρόγραμμα.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me