Αναθεώρηση Turbo VPN (2020)

Το Turbo με έδρα την Κίνα είναι μια υπηρεσία VPN μαστίζεται από διάφορα ζητήματα.


Είναι περιορισμένο στο πεδίο εφαρμογής και την εφαρμογή του, καθώς διατίθεται μόνο για κινητές συσκευές. Αυτά αφήνουν όλες τις άλλες συσκευές σας απροστάτευτες. Θα πρέπει να πληρώσετε για ένα δεύτερο VPN εάν θέλετε να προστατεύσετε τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

turbo vpn λογότυποΟι υποστηρικτές του Turbo ενδέχεται να επισημάνουν ότι η εταιρεία έχει την έδρα της στην Κίνα, ένα έθνος που δεν είναι καν μέλος του εκτεταμένου δικτύου 14 Eyes. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η κυβέρνηση της Κίνας δεν εκτιμά το απόρρητο (αυτό το βάζει ελαφρά).

Πολλά VPN είναι παράνομα εκεί και η πολιτεία εγκρίνει αυτά που είναι νόμιμα. Αυτοί οι περιορισμοί σημαίνουν ότι τα δεδομένα σας φιλτράρονται στην κινεζική κυβέρνηση.

Δεν είναι απαραιτήτως μια ανακουφιστική σκέψη.

Επιπλέον, είναι συνετό να γνωρίζετε ότι το Turbo διατηρεί και παρακολουθεί πολλά από τα προσωπικά σας στοιχεία. Η εταιρεία θα πουλήσει κατηγορηματικά ορισμένα από αυτά τα δεδομένα σε τρίτους. Εάν ο στόχος σας στη χρήση ενός VPN είναι μια ιδιωτική και ανώνυμη διαδικτυακή εμπειρία χωρίς τήρηση αρχείων καταγραφής, κοιτάξτε αλλού.

Το Turbo κάνει εντάξει στο βαθμό που προσφέρει κρυπτογράφηση και αξιόπιστα πρωτόκολλα σήραγγας VPN, αλλά πρόκειται για τους μοναδικούς τομείς στους οποίους αυτή η εταιρεία έχει καλή απόδοση. Με τόσες πολλές ζημίες στο όνομά τους, είναι ασφαλές να πούμε ότι θα ήταν πολύ καλύτερα να πηγαίνετε με έναν από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών VPN, οι οποίοι έχουν προτεραιότητα λειτουργικότητα, ασφάλεια και ανωνυμία.

Επισκόπηση VPN Turbo

Χαρακτηριστικά Λεπτομέρειες
Ευχρηστία:Λίγο δύσκολο στη χρήση
Πολιτική καταγραφής:Αμφισβητήσιμη πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή:30 διακομιστές
Διανομή διακομιστή:26 χώρες
Υποστήριξη:Κανένας
Torrenting:Δεν επιτρέπεται
Ροή:Δεν επιτρέπεται
Πρωτόκολλο και κρυπτογράφηση VPN:Πρωτόκολλο OpenVPN; AES-256
Αρχηγείο:Κίνα
Τιμή:Ελεύθερος
Επίσημη ιστοσελίδα:https://www.turbovpn.co

Ασφάλεια και κρυπτογράφηση

πρωτόκολλα vpnΗ προεπιλεγμένη ρύθμιση του Turbo είναι το πρωτόκολλο OpenVPN. Αυτά τα πρωτόκολλα είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη διαμόρφωση μιας «σήραγγας» μεταξύ του υπολογιστή σας και του Διαδικτύου. Είναι κρυπτογραφημένο έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να δει την πραγματική σας διεύθυνση IP ή ακόμη και να γνωρίζει πού βρίσκεστε.

Το OpenVPN θεωρείται σήμερα το καλύτερο διαθέσιμο πρωτόκολλο σήραγγας. Σε μεγάλο βαθμό, αυτό συμβαίνει επειδή το OpenVPN είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί προγραμματιστές το έχουν ελέγξει για ευπάθειες.

Επίσης υπέρ του Turbo, το IKEv2 προσφέρεται ως εναλλακτικό πρωτόκολλο σήραγγας. Πρόκειται για μια νεότερη τεχνολογία που κερδίζει έδαφος στον κόσμο των VPN.

Τα OpenVPN και IKEv2 διαθέτουν κρυπτογράφηση AES 256-bit. Αυτή είναι η ίδια κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται από κυβερνητικές υπηρεσίες και στρατιωτικούς σε όλο τον κόσμο. Θεωρούμενο ότι δεν μπορεί να σπάσει, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η μέθοδος κρυπτογράφησης θα διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή.

Δίκτυο διακομιστών Turbo VPN

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικές μετρήσεις όταν πρόκειται για την επιλογή ενός παρόχου VPN. Όσο μεγαλύτερο είναι το δίκτυο διακομιστή του παρόχου, τόσο πιο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας. Όταν ένα VPN διαθέτει μια ισχυρή συλλογή διακομιστών, αυτό σημαίνει ότι κάθε πελάτης αποκτά μεγαλύτερο εύρος ζώνης. Αυτό μεταφράζεται σε γρηγορότερες τιμές λήψης.

Επιπλέον, ένα δίκτυο διακομιστών που είναι γεωγραφικά διαφορετικό μπορεί επίσης να διασφαλίσει γρηγορότερες συνδέσεις. Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή που είναι σχετικά κοντά στην πραγματική τοποθεσία σας, τότε οι ρυθμοί μεταφοράς δεδομένων θα βελτιωθούν. Από την άλλη πλευρά, εάν σκοπεύετε να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους, τότε βοηθά να έχετε μια καλή επιλογή διακομιστών σε όλο τον κόσμο.

Για λόγους σαν αυτούς, τα πιο δημοφιλή VPN όπως το NordVPN έχουν εκτεταμένα δίκτυα διακομιστών που περιλαμβάνουν χιλιάδες διακομιστές σε εκατοντάδες τοποθεσίες. Στην πραγματικότητα, είναι πάρα πολλά που καυχιέται για τον αριθμό των διακομιστών που έχουν και για το πόσο διαφορετικές είναι οι τοποθεσίες τους.

Αυτό δεν συμβαίνει με το Turbo. Η εταιρεία είναι μαμά όσον αφορά τον ακριβή αριθμό των διακομιστών τους, αλλά αποκαλύπτουν ότι αυτοί οι διακομιστές βρίσκονται σε 26 θέσεις. Ομοίως, δεν παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των διακομιστών τους που είναι εικονικοί διακομιστές σε αντίθεση με τους διακομιστές υλικού.

turbo vpn τοποθεσίες διακομιστή

Με λίγες πληροφορίες, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι όταν πρόκειται για δίκτυα διακομιστών, Η Turbo δεν είναι διατεθειμένη να ανταγωνιστεί τις βασικές εταιρείες VPN.

Είναι το Turbo VPN συμβατό με BitTorrent ή P2P?

Η σελίδα συχνών ερωτήσεων του Turbo αναφέρει ότι ενδέχεται να αποκλείσετε εάν χρησιμοποιείτε torrents με την υπηρεσία τους. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα που να λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση αρχείων. ο Τα ποσοστά μεταφοράς δεδομένων είναι τόσο αργά, ότι μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι κάθε χείμαρρο που κάνετε θα είναι οδυνηρό.

Επιπλέον, οι δοκιμές αποκάλυψαν ότι η παρακολούθηση του Netflix με το Turbo είναι σχεδόν αδύνατη. Ο γίγαντας ροής δεν θέλει να επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τις υπηρεσίες τους μέσω VPN και αποκλείουν ενεργά άτομα που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά με ένα. Αυτό ισχύει για το Turbo, οπότε δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix με το Turbo. &# x1f614;

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας με Turbo VPN

Σε μια ποικιλία δοκιμών ταχύτητας, η απόδοση του Turbo ήταν εντυπωσιακή. Ήταν απίστευτα αργό. Το σύστημα που χρησιμοποιήθηκε για τις δοκιμές έδωσε αποτελέσματα αναφοράς 98,71 Mbps για λήψεις και 53,00 Mbps για μεταφορτώσεις.

Με οποιοδήποτε VPN, θα έχετε λίγο απώλεια ταχύτητας. Ένα δωρεάν VPN σημαίνει πιο σοβαρή απώλεια ταχύτητας και τα καλύτερα VPN θα έχουν ελάχιστο αποτέλεσμα. Τόσο η δωρεάν όσο και η πληρωμένη έκδοση του Turbo προσφέρονται με συνέπεια αργή απόδοση που είναι απίθανο να εντυπωσιάσει κανέναν.

Σε μία δοκιμή, παραδόθηκε το Turbo VPN ταχύτητες λήψης μόλις 1,85 Mbps και παρόμοια θλιβερή μεταφορτώστε ταχύτητες 1,87 Mbps. Τις πρώτες μέρες του dial-up modem, μπορεί να έχετε βιώσει παρόμοια ποσοστά μεταφοράς δεδομένων.

δοκιμή turbo vpn

Ένα άλλο τεστ απέδωσε παρόμοια αποτελέσματα του 1,89 Mbps για λήψεις και 4,99 Mbps για μεταφορτώσεις. Οι επόμενες αναλύσεις δεν ήταν πολύ καλύτερες.

δοκιμή turbo vpn 2

Με τον διακομιστή της ΕΕ, Τα ποσοστά λήψης ήταν 6,31 Mbps, και οι μεταφορτώσεις ήταν μόλις 0,18 Mbps.

Όταν συνδεθήκατε με διακομιστή στις ΗΠΑ, τα αποτελέσματα βελτιώθηκαν ελαφρώς. Αυτά έδειξαν 11,7 Mbps για λήψεις και 17,7 Mbps για μεταφορτώσεις.

Το Turbo χρησιμοποιεί ευρέως την εικόνα ενός λαγού για να περιγράψει πόσο γρήγορα είναι η υπηρεσία του. Όπως καταδεικνύουν αυτά τα αποτελέσματα των δοκιμών, αυτή η εικόνα είναι σχεδόν ακατάλληλη. Το Turbo παρείχε μερικά από τα πιο αργά αποτελέσματα δοκιμών μεταξύ όλων των δοκιμασμένων VPN. Με αποτελέσματα όπως αυτά, θα μπορούσατε να είστε καλύτερα με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο VPN.

Το Turbo VPN διατηρεί αρχεία καταγραφής?

Εάν δεν είχατε ήδη απενεργοποιηθεί από τους παράλογα αργούς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων της Turbo, τότε η πολιτική απορρήτου τους σίγουρα θα σας τρομάξει.

turbo vpn πολιτική καταγραφής

Όπως δείχνει η παραπάνω καταγραφή οθόνης, Η Turbo συλλέγει πολλές πληροφορίες για τους πελάτες της. Κρατούν τις καρτέλες στον ISP σας, τη διεύθυνση IP σας όταν συνδέεστε και πολλά άλλα δεδομένα.

Ωστόσο, η πολιτική απορρήτου τους πηγαίνει προς τα κάτω από εκεί.

Πολιτική καταγραφής turbo vpn 2

Το Turbo λατρεύει να βρει τρόπους χρήσης των δεδομένων σας. Αποκαλύπτουν ότι οι διαφημιζόμενοι τρίτων που τοποθετούν διαφημίσεις στην δωρεάν έκδοση του λογισμικού μπορούν επίσης να συλλέγουν δεδομένα από συσκευές χρηστών. Ποιος ξέρει σε ποια χέρια τα προσωπικά σας στοιχεία θα μπορούσαν να καταλήξουν?

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Turbo λέει ότι όλα τα δεδομένα που συλλέγουν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης φυλάσσονται στη Σιγκαπούρη, με την προειδοποίηση ότι αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να καταλήξουν στην Κίνα. Πέρα από αυτό, δεν δίνουν πολλές λεπτομέρειες. Αυτό μάλλον ύποπτος και αποφυγή Η πολιτική καταγραφής καθιστά το Turbo ένα αμφισβητήσιμο στοίχημα στην καλύτερη περίπτωση εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά για την προστασία του απορρήτου και της ανωνυμίας σας στο διαδίκτυο.

Όταν η Turbo ερωτάται σχετικά με την πολιτική απορρήτου, την πολιτική καταγραφής ή γενικά ζητήματα υπηρεσιών, δεν λαμβάνεται απάντηση. Βασικά, αυτή η εταιρεία δεν διαθέτει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο θα έπρεπε μια άλλη κόκκινη σημαία για όποιον θέλει να κάνει επιχειρήσεις με αξιόπιστο VPN.

Πόσο κοστίζει το Turbo VPN;?

τιμολόγηση turbo vpnΕνώ είναι δυνατή η λήψη και η χρήση μιας δωρεάν έκδοσης του Turbo, δεν συνιστάται κάτι τέτοιο. Απλώς θυμηθείτε την παροιμία που λέει ότι όταν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία είναι δωρεάν, τότε είστε το προϊόν.

Αυτό ισχύει σίγουρα με το δωρεάν Turbo VPN. Θα δείτε τη διαφήμιση μετά τη διαφήμιση, δημιουργώντας μια εξαιρετικά απογοητευτική εμπειρία. Επιπλέον, η εταιρεία δεν κρύβει τη συνήθεια της να διατηρεί όλα τα δεδομένα σας και να τα διαβιβάζει σε τρίτους. Αυτό το VPN μπορεί να είναι δωρεάν, αλλά θα σας κοστίσει πολύ ενόχληση και ταλαιπωρία.

Εάν πληρώνετε για να γίνετε Turbo VIP, τότε ετοιμαστείτε να το κάνετε μέσω της μύτης. Σε μηνιαία βάση, το κόστος είναι 11,99 $ ανά μήνα. Η πληρωμή σε ετήσια βάση μειώνει την τιμή σε περίπου 2,99 $ το μήνα, αλλά μπορείτε εύκολα να βρείτε πολύ πιο αξιόπιστες υπηρεσίες VPN που σας προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα.

Είναι το Turbo ένα προτεινόμενο VPN?

Το Turbo είναι μια απίστευτα περιορισμένη προσφορά, καθώς διατίθεται μόνο για κινητές συσκευές. Αυτό αφήνει όλες τις άλλες συσκευές σας απροστάτευτες, επομένως πρέπει να βρείτε έναν άλλο πάροχο VPN για τον οποίο πιθανότατα θα πρέπει να πληρώσετε.

Προτείνω να αναζητήσετε τις καναδικές κριτικές VPN και να χρησιμοποιήσετε μία από τις κορυφαίες επιλογές μας και θα έχετε προστασία για τις κινητές συσκευές σας και για κάθε άλλη συσκευή που σας ανήκει.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα από τα πιο ισχυρά και αξιόπιστα VPN, θα ανακαλύψετε γρήγορα ότι κερδίζετε πολλά περισσότερα για τα χρήματά σας, συμπεριλαμβανομένου του πραγματικού απορρήτου και της ανωνυμίας. Αυτό είναι κάτι που το Turbo δεν παρέχει.

Αν θέλετε έναν σίγουρο τρόπο για να λάβετε αξιόπιστες υπηρεσίες, ρίξτε μια ματιά στις κριτικές μας για το Surfshark και το NordVPN και θα καταλάβετε πλήρως τι εννοούμε όταν λέμε, “πολύ περισσότερα για τα χρήματά σας”.

Προσθέστε τη δική σας κριτική:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map