Οι ταχύτερες υπηρεσίες VPN του 2020

Ανεξάρτητα από το τι σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, ένα πράγμα που πρέπει να είναι είναι γρήγορο.


Μπορείτε συχνά να αντιμετωπίσετε άλλες ελλείψεις. Αλλά αν ένα VPN επιβραδύνει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο σε ταχύτητες μόντεμ μέσω τηλεφώνου, πόσο χρήσιμο θα είναι πραγματικά για οτιδήποτε?

Όχι μόνο θα είναι πολύ λιγότερο πιθανό να το χρησιμοποιήσετε, αλλά μάλλον θα το καταραστείτε κάθε φορά που το κάνετε. Είναι σπατάλη χρημάτων.

Η ουσία είναι, αν θέλετε να κάνετε ροή της αγαπημένης σας εκπομπής από οπουδήποτε, να διατηρήσετε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες ιδιωτικές ή να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, μόνο ένας από τους ταχύτερους παρόχους VPN θα κάνει.

Contents

Επισκόπηση των γρηγορότερων VPN

Με βάση τις δοκιμές ταχύτητάς μου, παρακάτω είναι μια γρήγορη περίληψη των ταχύτερων διαθέσιμων υπηρεσιών VPN που διατίθενται αυτήν τη στιγμή.

Φυσικά, θα αναφερθώ πολύ περισσότερο σε κάθε πάροχο πιο κάτω. Θα θίξω επίσης πώς ακριβώς γίνονται οι δοκιμές και γιατί ορισμένα μέρη των αποτελεσμάτων μπορεί να είναι πιο σχετικά με εσάς από άλλα.

Όμως, σε περίπτωση που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι μια επισκόπηση υψηλού επιπέδου…

 1. PureVPN

  Οι πρόσφατες αναβαθμίσεις υλικού στο τεράστιο δίκτυο του PureVPN τους έκαναν το ταχύτερο VPN που υπάρχει, με σταθερές ταχύτητες σε όλες τις τοποθεσίες. Η ικανότητά τους να έχουν πρόσβαση σε γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του Netflix, δεν υστερεί σε κανέναν.

 2. CyberGhost

  Συνεχώς ένα από τα ταχύτερα VPN, το CyberGhost δημοσιεύει αριθμούς που δεν βρίσκονται πολύ μακριά από αυτούς του PureVPN. Εκτός από τα κορυφαία σήματα για την ασφάλεια και το απόρρητο, ξεμπλοκάρουν επίσης τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής.

 3. NordVPN

  Για να μην ξεπεραστούν από τους ανταγωνιστές τους, το NordVPN είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για παρακολούθηση βίντεο υψηλής ευκρίνειας και γρήγορη λήψη, για να μην αναφέρουμε την παραμονή ασφαλών στο διαδίκτυο.

 4. Surfshark

  Η Surfshark δεσμεύτηκε για ταχύτητα και ασφάλεια όταν εισήλθαν στην αγορά πριν από λίγα χρόνια και περισσότερο από ό, τι έδωσε και στις δύο κατηγορίες. Ένα εξαιρετικό VPN για ροή.

 5. ProtonVPN

  Εκτός από τη δημοσίευση κορυφαίων αποτελεσμάτων δοκιμών ταχύτητας, το δίκτυο διακομιστών του ProtonVPN είναι επίσης ένα από τα πιο ασφαλή.

 6. ExpressVPN

  Μια καθιερωμένη υπηρεσία VPN, το ExpressVPN διαθέτει ένα μεγάλο, ώριμο δίκτυο διακομιστών που έχει πολύ καλύτερη βαθμολογία από τον μέσο όρο για απόδοση.

 7. VyprVPN

  Ένας από τους ελάχιστους παρόχους που κατέχουν ολόκληρο το δίκτυό τους. Αυτό όχι μόνο διατηρεί τους διακομιστές του VyprVPN ασφαλείς, αλλά τους επιτρέπει επίσης να βελτιστοποιήσουν την ταχύτητα – κάτι που το κάνουν πολύ καλά.

Γιατί τα θέματα ταχύτητας VPN

Μερικοί από εμάς χρησιμοποιούν ένα VPN ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στο δημόσιο Wi-Fi – άλλοι για απόρρητο. Ίσως ψάχνετε για ένα BBC iPlayer VPN ή ένα που θα επιτρέψει την απεμπλοκή του Netflix από οπουδήποτε στον κόσμο.

Υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό που απαιτείται για οποιαδήποτε από αυτές τις δραστηριότητες, και αυτή είναι η καλή ταχύτητα δικτύου.

Γιατί η καλή απόδοση είναι απαραίτητη για ροή βίντεο είναι πιθανώς προφανής. Χωρίς αυτό, είτε θα καταλήξετε να παρακολουθείτε ένα χάος με pixelated ή χειρότερα, θα πρέπει να παίρνετε μερικές βαθιές αναπνοές κάθε 30 δευτερόλεπτα περίπου ενώ περιμένετε να αποθηκευτεί το βίντεο.

Όταν χρησιμοποιείτε το BitTorrent ή άλλο δίκτυο P2P μέσω VPN για λήψη αρχείων, η ταχύτητα έχει επίσης μεγάλη σημασία. Λίγοι από εμάς θέλουμε να περιμένουμε ώρες για να ολοκληρωθεί μια λήψη όταν θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά.

Ακόμα και όταν περιηγείστε στον ιστό, χρησιμοποιώντας ένα VPN για να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας σε ένα δημόσιο δίκτυο Wi-Fi ή για να εμποδίσετε τον ISP σας να παρακολουθεί κάθε σας κίνηση στο διαδίκτυο. Με λίγη αμφιβολία, το γρήγορο είναι καλύτερο. Είμαι πρόθυμος να περιμένω τόσο πολύ για να φορτώσει ένας απλός ιστότοπος.

Η ταχύτητα του VPN έχει σημασία γιατί, χωρίς αυτό, η εμπειρία σας στο Διαδίκτυο θα είναι πολύ λιγότερο ευχάριστη.

Τι επηρεάζει την απόδοση του VPN

Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ταχύτητα της σύνδεσης VPN. Ενώ υπάρχουν άλλοι, εδώ είναι τα μεγάλα που πρέπει να προσέξουμε.

 • Τοποθεσία διακομιστή VPN

  Κορυφή της λίστας πραγμάτων που επηρεάζουν τις ταχύτητες VPN είναι η φυσική τοποθεσία του διακομιστή στον οποίο επιλέγετε να συνδεθείτε.

  Όταν χρησιμοποιούμε ένα VPN, τα δεδομένα μας πρέπει να περάσουν μέσω του διακομιστή VPN πριν φτάσουν στον τελικό προορισμό. Όσο περισσότερο από τον τρόπο που είναι ο διακομιστής, τόσο περισσότερο πρέπει να ταξιδεύουν τα δεδομένα μας.

  Στη δικτύωση υπολογιστών, η απόσταση δεν είναι φίλος της ταχύτητας και οι πιθανότητες αύξησης σε αυτήν θα επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας.

  Επομένως, οι πιο κοντινοί διακομιστές είναι συνήθως καλύτεροι.

  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ταχύτερες υπηρεσίες VPN τείνουν να διαθέτουν μεγάλα δίκτυα. Μπορούν να σας προσφέρουν μια κοντινή επιλογή διακομιστή ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας.

 • Φόρτωση διακομιστή VPN

  Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του VPN σας είναι η φόρτωση διακομιστή.

  Οι πόροι διακομιστή όπως η CPU, η μνήμη και το εύρος ζώνης μοιράζονται μεταξύ όλων που τη χρησιμοποιούν. Όσο περισσότερα άτομα είναι συνδεδεμένα με έναν διακομιστή, τόσο μικρότερο είναι το κομμάτι αυτών των πόρων που σας έχουν εκχωρηθεί.

  Έτσι, γενικά, όσο χαμηλότερη είναι η φόρτωση του διακομιστή, τόσο πιο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας VPN.

  Εδώ, πολύ ταχύτερα VPN θα εκτελούν περισσότερους διακομιστές από τις πιο αργές υπηρεσίες. Κάτι τέτοιο τους επιτρέπει να ισορροπούν σωστά τους χρήστες στο δίκτυό τους, προσφέροντας καλύτερη εμπειρία σε κάθε τοποθεσία.

 • Κρυπτογράφηση

  Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός VPN είναι ότι κρυπτογραφεί τη σύνδεση μεταξύ της συσκευής σας και του διακομιστή VPN.

  Δυστυχώς, η κρυπτογράφηση δεν είναι δωρεάν.

  Κοστίζει υπολογιστική ισχύ και στα δύο άκρα – μια πλευρά κρυπτογράφηση, η άλλη αποκρυπτογράφηση. Και όσο ισχυρότερο είναι το πρότυπο κρυπτογράφησης, τόσο πιο υπολογιστικά είναι ακριβό.

  Όμως, η ισχυρή κρυπτογράφηση δεν είναι πάντα απαραίτητη.

  Λήψη ροής βίντεο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά, για παράδειγμα. Εκεί, η ασφάλεια συνήθως δεν είναι τόσο σημαντική. Η επιλογή κρυπτογράφησης 128 bit έναντι κρυπτογράφησης 256 bit θα αυξήσει την ταχύτητα του VPN σας, ειδικά σε συσκευές χαμηλού επιπέδου.

  Όλοι οι πάροχοι VPN που ενδιαφέρονται πραγματικά για την απόδοση θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης.

 • Πρωτόκολλο

  Όπως και η κρυπτογράφηση, η επιλογή του πρωτοκόλλου VPN θα επηρεάσει τις ταχύτητες σύνδεσης.

  Ορισμένα πρωτόκολλα είναι ταχύτερα από άλλα. Το OpenVPN, για παράδειγμα, είναι ταχύτερο από το L2TP. Ακόμα και εντός του πρωτοκόλλου OpenVPN, συνήθως έχετε την επιλογή TCP και UDP, το τελευταίο συνήθως έχει καλύτερη απόδοση.

  Όπως και με την κρυπτογράφηση, ένα γρήγορο VPN θα σας επιτρέψει να επιλέξετε από πολλά πρωτόκολλα, καθιστώντας δυνατή τη βελτίωση των ταχυτήτων σύνδεσης πέρα ​​από τις προεπιλεγμένες προσφορές.

Τελικά, οποιοδήποτε γρήγορο VPN θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τους παραπάνω παράγοντες, επιτρέποντάς σας να βγείτε από αυτήν την καλύτερη δυνατή απόδοση. Και πράγματι, όλοι οι πάροχοι που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο το κάνουν.

Πώς εκτελούνται οι δοκιμές ταχύτητας

Κάθε υπηρεσία VPN που βλέπω δοκιμάζεται χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή Windows 10 στο μόντεμ του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας καλώδιο ethernet Cat6. Χρησιμοποιώ μια σύνδεση οπτικών ινών 500 Mbps και 100 Mbps στο Διαδίκτυο.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας βάσης χωρίς σύνδεση VPN

Αυτοί οι αριθμοί λήψης και μεταφόρτωσης είναι υψηλότεροι από αυτόν που μπορεί να αντιστοιχεί σε κάθε πάροχο VPN. Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας δεν καλύπτονται από το δικό μου Διαδίκτυο – αποκαλύπτουν την πραγματική απόδοση κάθε διακομιστή VPN.

Φανταστείτε, για παράδειγμα, ότι χρησιμοποίησα αντίστροφη σύνδεση 50 Mbps. 50 Mbps θα ήταν η απόλυτη μέγιστη ταχύτητα λήψης που θα μπορούσε να μου δώσει ο πάροχος VPN. Δεν θα ξέραμε ποτέ εάν είναι δυνατή η λήψη 80 Mbps.

Όμως, δοκιμάζοντας με ταχύτερη σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορούμε να το βρούμε.

Κάθε δοκιμή αποτελείται από δύο δοκιμές ταχύτητας. Το ένα εκτελείται μέσω σύνδεσης VPN, το άλλο χωρίς σύνδεση.

Το πρώτο δείχνει την απόδοση του VPN. Το τελευταίο επιβεβαιώνει ότι τα αποτελέσματα δεν καλύπτονται από τη σύνδεσή μου στο Διαδίκτυο, η οποία, θεωρητικά, θα μπορούσε να είναι δυνατή σε πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες διακομιστή.

Τρέχω πολλά ζεύγη δοκιμής ταχύτητας σε διάφορες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας και χρησιμοποιώντας διαφορετικούς διακομιστές. Αυτό συμβαίνει για πιθανές περιόδους μεγάλης φόρτωσης δικτύου και διακομιστή VPN.

Το OpenVPN over UDP είναι το πρωτόκολλο επιλογής μου.

Τα γρηγορότερα αποτελέσματα των αγώνων είναι αυτά που χρησιμοποιώ.

Όσον αφορά τα εργαλεία, οι δοκιμές εκτελούνται χρησιμοποιώντας το Speedtest.net και το TestMy.net. Μια άλλη αξιοπρεπής επιλογή με την οποία δεν δοκιμάζω αυτήν τη στιγμή, αλλά μπορεί να προσθέσω αργότερα είναι το SpeedOf.Me.

Ποιοι διακομιστές δοκιμάζονται

Ο πρώτος διακομιστής που δοκιμάζω θα πρέπει θεωρητικά να είναι η ταχύτερη σύνδεση VPN που μπορώ να αποκτήσω. Θα πρέπει να είναι ένας βέλτιστος συνδυασμός εγγύτητας και φορτίου.

Σχεδόν κάθε πελάτης VPN έχει τη δυνατότητα να επιλέγει αυτόματα αυτούς τους διακομιστές.

Έχω επίσης δοκιμές ταχύτητας σε διακομιστές ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου, Καναδά, Αυστραλίας, Ολλανδίας, Γερμανίας και Γαλλίας – υποθέτοντας, φυσικά, ότι ο πάροχος VPN υποστηρίζει αυτήν τη χώρα. Αυτές είναι οι επτά πιο δημοφιλείς τοποθεσίες μεταξύ των χρηστών VPN.

Για λόγους συντομίας, θα βρείτε μόνο ένα δείγμα των αποτελεσμάτων σε αυτήν τη σελίδα. Κάθε πάροχος, ωστόσο, έχει μια ειδική σελίδα όπου εμφανίζω και συζητώ και τις οκτώ διαδρομές.

Ο παράγοντας της ώρας της ημέρας

Μια προειδοποίηση που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ανεξάρτητα από το τι λένε τα αποτελέσματα σύγκρισης ταχύτητας VPN, η πραγματική απόδοση θα διαφέρει πάντα ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος για αυτό.

Όσο περισσότερα άτομα συνδέονται ταυτόχρονα με ένα VPN, τόσο πιο αργό θα είναι. Αν και με μια καλή εξυπηρέτηση, η επιβράδυνση πρέπει να είναι ελάχιστη.

Συνήθως, μπορείτε να περιμένετε λιγότερο από τη βέλτιστη σύνδεση γύρω από την ώρα του δείπνου ή νωρίς το βράδυ από ό, τι στις 4 π.μ..

Παρομοίως, εάν συμβαίνει κάποιο μεγάλο γεγονός – αυτό που πολλοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν streaming (για παράδειγμα ένα μεγάλο Παγκόσμιο Κύπελλο ή το Super Bowl) – δεν πρέπει επίσης να περιμένετε κορυφαίες ταχύτητες VPN.

Οι γρηγορότεροι πάροχοι VPN

Παρακάτω είναι η λίστα των παρόχων VPN με την υψηλότερη απόδοση, όπως καθορίζεται από τις δοκιμές ταχύτητας. Όλα τα VPN επανεξετάζονται περιοδικά για να βεβαιωθείτε ότι τα αποτελέσματα είναι ενημερωμένα.

1. PureVPN

Λογότυπο PureVPN

Οι πρόσφατες μαζικές αναβαθμίσεις στο δίκτυο διακομιστών τους πυροβόλησαν το PureVPN στην κορυφή της ταχύτερης κατάταξης VPN με την καλύτερη ταχύτητα λήψης 112,6 Mbps και έναν εξαιρετικό δοκιμασμένο μέσο όρο 93,6 Mbps.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας για τον ταχύτερο διακομιστή του PureVPN

Η σελίδα δοκιμής ταχύτητας PureVPN εμφανίζει τα αποτελέσματα για όλες τις δοκιμασμένες τοποθεσίες.

Η νέα τους ταχύτητα στην άκρη, το PureVPN διατηρεί επίσης τα δικαιώματα καυχιέματος για τον αριθμό των τοποθεσιών διακομιστή, με υλικό σε τεράστιες 131 χώρες και 160 πόλεις.

Υπήρξαν κάποιες ανησυχίες για το απόρρητο γύρω από το PureVPN στο παρελθόν, αλλά και εκεί το έχουν εντείνει. Από τον Σεπτέμβριο του 2019, είναι ανεξάρτητος πάροχος μηδενικής καταγραφής.

Το PureVPN είναι επίσης πολύ συνεπές στην ικανότητά του να ξεκλειδώνει γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο. Ξεκινώντας από το Netflix των ΗΠΑ και το BBC iPlayer, υποστηρίζουν σχεδόν 70 κανάλια και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

Και με μια τιμή που ξεπερνά πολλούς ανταγωνιστές – ειδικά αν εκμεταλλευτείτε ένα κουπόνι PureVPN – καθώς και μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην δώσετε σοβαρή προσοχή σε αυτόν τον πάροχο.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετικές ταχύτητες
 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστών (131 χώρες)
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, iPlayer και πάνω από 70 άλλες υπηρεσίες ροής
 • Συμβατό με περισσότερες από 50 συσκευές και πλατφόρμες
 • Ανεξάρτητα επαληθευμένος πάροχος VPN μηδέν log
 • Ειδική επιλογή IP
 • Μεγάλη αξία
Μειονεκτήματα
 • Οι εφαρμογές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγο πιο στιλβωτικά
 • Μερικά διαλείπουσα προβλήματα σύνδεσης

ΓΡΗΓΟΡΟ VPN: Οι εξαιρετικές ταχύτητες του PureVPN σημαίνουν ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για pixelation ή buffering κατά τη ροή των αγαπημένων σας εκπομπών. Είναι επίσης εξαιρετικά προσιτές.

2. CyberGhost

Λογότυπο CyberGhost

Με την καλύτερη ταχύτητα λήψης διακομιστή 103,1 Mbps και μέση λήψη 82,0 Mbps σε όλες τις δοκιμασμένες τοποθεσίες, το CyberGhost δημοσιεύει τα δεύτερα ταχύτερα αποτελέσματα όλων των παρόχων VPN.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας για τον ταχύτερο διακομιστή της CyberGhost

Για όλους τους αριθμούς, ανατρέξτε στα πλήρη αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας CyberGhost.

Η ταχύτητα δεν είναι το μόνο δυνατό σημείο του CyberGhost. Παραδίδουν σχεδόν παντού αλλού.

Χάρη στην πρόσφατη και μάλλον σημαντική επέκταση του δικτύου τους, το CyberGhost προσφέρει τώρα έναν τόνο επιλογών σύνδεσης – 7159 διακομιστές σε 90 χώρες.

Είναι πάροχος φιλικός προς το απόρρητο, χάρη σε μια βάση δραστηριοτήτων στη Ρουμανία και μια αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής.

Το λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση και εφαρμόζει κάθε δυνατότητα ασφαλείας που θα μπορούσατε να περιμένετε. Από έναν διακόπτη kill VPN και προστασία διαρροής DNS έως κορυφαίους αλγόριθμους και πρωτόκολλα κρυπτογράφησης – όλα είναι εκεί.

Το CyberGhost είναι επίσης μια εξαιρετική υπηρεσία για την απεμπλοκή των περισσότερων υπηρεσιών ροής, όπως το Netflix των ΗΠΑ και το BBC iPlayer. Φυσικά, υποστηρίζεται και το P2P.

Δεν είναι ικανοποιημένη με το ότι είναι ένα από τα ταχύτερα VPN στη λίστα, το CyberGhost είναι επίσης ένα από τα φθηνότερα.

Και με μια βιομηχανική καλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών – η διάρκεια της οποίας μιλά για την πίστη της εταιρείας στην ποιότητα της υπηρεσίας τους – έχετε αρκετό χρόνο για να τις δοκιμάσετε.

Πλεονεκτήματα
 • Μηδενική καταγραφή για μέγιστο απόρρητο
 • Εξαιρετική διανομή διακομιστών με περισσότερους από 7100 διακομιστές σε 90 χώρες
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης
 • Συνεργάζεται με το Netflix των ΗΠΑ και το BBC iPlayer
 • Επιτρέπει το P2P torrent
 • Μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
Μειονεκτήματα
 • Μητρική εταιρεία με αμφισβητήσιμη φήμη
 • Σύγχυση μη αυτόματης εγκατάστασης OpenVPN
 • Δεν λειτουργεί από την Κίνα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Το CyberGhost είναι ένα πολύ γρήγορο VPN που λειτουργεί όπως αναμένεται αμέσως. Με έναν τόνο χαρακτηριστικών, μια εξαιρετική τιμή και μια μακροχρόνια εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αυτός ο πάροχος δεν μπορεί να πάει στραβά.

3. NordVPN

Λογότυπο NordVPN

Δεν είναι πολύ μακριά από τους δύο κορυφαίους παρόχους είναι το NordVPN – δημοσιεύοντας 91,4 Mbps τις καλύτερες ταχύτητες λήψης διακομιστή και μια δοκιμασμένη μέση θέση 69,1 Mbps. Και οι δύο είναι αριθμοί που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας για τον ταχύτερο διακομιστή του NordVPN

Ανατρέξτε στη σελίδα δοκιμής ταχύτητας NordVPN για όλους τους αριθμούς.

Η εκτέλεση περισσότερων από 5600 διακομιστών σε 58 χώρες καθιστά τη λίστα διακομιστών του NordVPN μία από τις μεγαλύτερες.

Το απόρρητο ήταν πάντα προτεραιότητα για τον NordVPN που βασίζεται στον Παναμά.

Όχι μόνο έχουν μια αεροστεγή πολιτική απαγόρευσης της καταγραφής, αλλά σας παρέχουν επίσης πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη και πράγματα που λίγοι άλλοι πάροχοι εφαρμόζουν, όπως ένα διπλό VPN, Tor over VPN και ασαφείς διακομιστές.

Και, παρά το ότι είναι γεμάτο με λειτουργίες, η εφαρμογή πελάτη εξακολουθεί να είναι απίστευτα διαισθητική στη χρήση.

Το NordVPN επιτρέπει το torrenting σε όλους τους διακομιστές τους. Κάνουν επίσης εξαιρετική δουλειά για το ξεμπλοκάρισμα του Netflix – και μάλιστα σχεδόν για κάθε άλλη δημοφιλή υπηρεσία ροής.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής με μηδενική καταγραφή
 • Μεγάλο (και συνεχώς αναπτυσσόμενο) δίκτυο διακομιστών
 • Καλή απόδοση σύνδεσης
 • Εξειδικευμένοι διακομιστές (συμπεριλαμβανομένων διπλού VPN, συγκαλυμμένου και Tor over VPN)
 • Καθαρός, εύχρηστος πελάτης
 • Λειτουργεί με το Netflix και τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες ροής
 • Επιτρέπει Torrenting και P2P
 • Προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP
Μειονεκτήματα
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα διάσπασης σήραγγας
 • Λίγο ακριβό σε βραχυπρόθεσμα σχέδια

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΡΙΤΟ: Η απόδοση του NordVPN είναι τόσο καλή όσο παίρνει. Προσθέστε σε αυτό ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών και εστιάσετε στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας και έχετε ένα VPN που τα κάνει όλα.

4. Surfshark

Λογότυπο Surfshark

Από τότε που η Surfshark εισήλθε στην αγορά VPN πριν από δύο χρόνια, έκαναν σχεδόν τα πάντα – όπως αποδεικνύεται από την εξαιρετική τους κριτική. Αυτό, φυσικά, περιλαμβάνει την απόδοση.

Στις τελευταίες δοκιμές μου, το Surfshark δημοσίευσε αποτελέσματα 86,8 Mbps για καλύτερες λήψεις διακομιστή και δοκιμασμένο μέσο όρο τοποθεσίας 64,3 Mbps.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας για τον ταχύτερο διακομιστή του Surfshark

Η πλήρης σελίδα αποτελεσμάτων δοκιμής ταχύτητας Surfshark έχει και τις οκτώ δοκιμασμένες τοποθεσίες.

Παρά το ότι είναι σχετικά νέο, το δίκτυο της Surfshark εντυπωσιάζει. Αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει περισσότερους από 1040 διακομιστές VPN σε 63 χώρες.

Η Surfshark αποφάσισε από το ξεκίνημα ότι θα ήταν πάροχος χωρίς καταγραφή και το κάνει πολύ καλή. Η λειτουργία εκτός φιλικών προς την προστασία της ιδιωτικής ζωής βρετανικών Παρθένων Νήσων βοηθά επίσης.

Το λογισμικό του πελάτη είναι εύκολο στη χρήση, με πολλές δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου.

Πρόσφατα, το Surfshark έχει εφαρμόσει ακόμη και κάτι που ονομάζεται Camouflage Mode. Διασφαλίζει ότι κανείς – ούτε καν ο ISP σας – δεν μπορεί να σας πει ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN.

Ανέφερα επίσης ότι το Sufshark είναι ο μόνος πάροχος σε αυτήν τη λίστα που σας επιτρέπει να συνδέσετε απεριόριστο αριθμό συσκευών ταυτόχρονα?

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας χωρίς καταγραφή
 • Εξαιρετική απόδοση διακομιστή
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, BBC και πολλών άλλων
 • Εύκολο στη χρήση πελάτη
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Υποστήριξη Torrenting
 • Φτηνός
Μειονεκτήματα
 • Ασυνεπής ταχύτητα σε μερικές τοποθεσίες
 • Αρκετά αργή υποστήριξη πελατών

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ: Απλό στη χρήση, ασφαλές και πολύ πιο γρήγορο από το μέσο VPN σας, το Surfshark είναι επίσης πολύ εύκολο στο πορτοφόλι. Κανένας άλλος ανώτερος πάροχος δεν σας δίνει τόσο πολύ για τόσο λίγο.

5. ProtonVPN

Λογότυπο ProtonVPN

Για ένα VPN που εστιάζει κυρίως στο απόρρητο και την ασφάλεια, το ProtonVPN δημοσιεύει μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας. Οι αριθμοί τους – λήψεις 86,1 Mbps στον καλύτερο διακομιστή και μέσος όρος δοκιμής 67,2 Mbps – είναι ο λαιμός και ο λαιμός με το Surfshark.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας για τον ταχύτερο διακομιστή του ProtonVPN

Η σελίδα δοκιμής ταχύτητας ProtonVPN έχει τους αριθμούς για όλες τις άλλες τοποθεσίες.

Τα αποτελέσματα είναι συνεπή σε ολόκληρο το δίκτυο διακομιστών του ProtonVPN, το οποίο εκτείνεται σε 63 αξιοσημείωτες τοποθεσίες σε 44 χώρες.

Αυτό που κάνει το ProtonVPN ξεχωριστό είναι επίσης ότι κάθε χώρα περιλαμβάνει μια διπλή επιλογή σύνδεσης VPN. Είναι το μόνο VPN που το κάνει.

Εάν το διαδικτυακό απόρρητο σας απασχολεί σοβαρά, αυτό θα μπορούσε να είναι ο γρήγορος πάροχος για εσάς.

Βασισμένο στην φιλική προς την ιδιωτική ζωή Ελβετία, το ProtonVPN είναι, φυσικά, επίσης ένα VPN χωρίς καταγραφή.

Το λογισμικό πελάτη – το οποίο είναι αρκετά εύκολο στη χρήση – περιλαμβάνει κάθε δυνατότητα ασφαλείας που μπορεί να φανταστεί κανείς. Έχει ακόμη και μερικές εύχρηστες καλές ιδιότητες τις οποίες άλλοι πάροχοι δεν ενοχλούν να κάνουν – όπως προφίλ σύνδεσης.

Και, για να το ξεπεράσουμε, το ProtonVPN θα ξεμπλοκάρει ακόμη και τις ΗΠΑ Netflix και Hulu.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας
 • Διπλό VPN προσφέρεται σε κάθε υποστηριζόμενη χώρα
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Εύκολο στη χρήση πελάτη
 • Καλή απόδοση διακομιστή
 • Torrenting και P2P φιλικό
 • Προσφέρει δωρεάν έκδοση
Μειονεκτήματα
 • Ακριβός
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Διακομιστές P2P μόνο σε τέσσερις χώρες

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Το ProtonVPN είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς η κορυφαία προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας δεν σημαίνει απαραίτητα κακή απόδοση – αποδίδουν υπέροχα και στις δύο μετρήσεις.

6. ExpressVPN

Λογότυπο ExpressVPN

Με ταχύτητες λήψης 68,6 Mbps για τον καλύτερο διακομιστή και κατά μέσο όρο 48,1 Mbps σε όλες τις δοκιμασμένες τοποθεσίες, ελάχιστα δεν μπορείτε να κάνετε με το ExpressVPN.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας για τον ταχύτερο διακομιστή του ExpressVPN

Για περισσότερους αριθμούς απόδοσης, ρίξτε μια ματιά στα πλήρη αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας ExpressVPN.

Από το 2009, το ExpressVPN διαθέτει ένα πολύ ώριμο δίκτυο 3000+ διακομιστών σε 95 χώρες.

Είναι ένα αυστηρά VPN χωρίς καταγραφή και αποκαλούν το σπίτι φιλικό προς την ιδιωτικότητα των Βρετανικών Παρθένων Νήσων.

Έχοντας χρόνια για να το τελειοποιήσει, ο πελάτης του ExpressVPN είναι καθαρός και εύχρηστος όπως κανένας άλλος. Ακόμα κι αν είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά, όλα τακτοποιημένα – αν δεν σας ενδιαφέρουν, δεν θα μπουν ποτέ στο δρόμο σας.

Το ExpressVPN επιτρέπει την κυκλοφορία P2P και, όπως επεσήμανα στην κριτική μου, τα πάει πολύ καλά όταν πρόκειται για τον αποκλεισμό του Netflix και άλλων δημοφιλών υπηρεσιών ροής.

Και αν αντιμετωπίσετε ποτέ προβλήματα, το ExpressVPN προσφέρει ό, τι είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη υποστήριξη πελατών στην επιχείρηση. Έχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς χορδές.

Πλεονεκτήματα
 • Ένας πλούσιος και διαισθητικός πελάτης χαρακτηριστικών
 • Ισχυρή τεχνολογία back-end
 • Πολλοί διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστή
 • Γρήγορες και σταθερές ταχύτητες σύνδεσης
 • Λειτουργεί με το Netflix των ΗΠΑ
 • Κορυφαία υποστήριξη πελατών
Μειονεκτήματα
 • Κάποια συγκεντρωτική καταγραφή
 • Όχι το φθηνότερο

ΜΕΓΑΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ: Το ExpressVPN κάνει τα πάντα και τα κάνει πολύ καλά: ταχύτητα, μεγάλο δίκτυο διακομιστών, εξαιρετικός πελάτης και εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

7. VyprVPN

Λογότυπο VyprVPN

Ακριβώς επειδή είναι ο τελευταίος στη λίστα μου με τα ταχύτερα VPN δεν θα πρέπει να αφαιρέσει τίποτα από το VyprVPN. Η απόδοσή τους των 58,3 Mbps λήψεων στον καλύτερο διακομιστή και η μέση θέση δοκιμής 47,1 Mbps προκαλεί ντροπή σε πολλά άλλα VPN.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας για τον ταχύτερο διακομιστή του VyprVPN

Για αποτελέσματα από τις άλλες τοποθεσίες, ανατρέξτε στη σελίδα δοκιμής ταχύτητας VyprVPN.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό για το δίκτυο του VyprVPN είναι ότι κατέχουν κάθε έναν από τους διακομιστές τους. Αυτό είναι 64 χώρες και 73 τοποθεσίες αξίας υλικού.

Αυτό είναι υπέροχο τόσο για την ασφάλεια όσο και για το απόρρητο.

Όμως, το VyprVPN δεν σταματά εκεί. Είναι επίσης ένα VPN χωρίς καταγραφή και χρησιμοποιούν τα πιο πρόσφατα και πιο ασφαλή πρότυπα πρωτοκόλλου και κρυπτογράφησης.

Το VyprVPN έχει εφαρμόσει ακόμη και το δικό του πρωτόκολλο, το οποίο ονομάζεται Chameleon, το οποίο είναι εξαιρετικό για να ξεπεράσει κάθε προσπάθεια περιορισμού ή αποκλεισμού VPN – συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου τείχους προστασίας της Κίνας.

Πέρα από το απόρρητο και την ασφάλεια, το VyprVPN κάνει και πολλά άλλα πράγματα επίσης. Επιτρέπουν τον torrenting και κάνουν καλή δουλειά να σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά, όπως το Netflix και το BBC.

Πλεονεκτήματα
 • Δεν επαληθεύτηκε καμία καταγραφή για απόλυτο απόρρητο
 • Εξαιρετική επιλογή πρωτοκόλλων και ρυθμίσεων κρυπτογράφησης
 • Εκατοντάδες διακομιστές με μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών
 • Διαισθητικό, εύκολο στη χρήση πελάτη πολλαπλών πλατφορμών
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, BBC iPlayer και άλλων
 • Επιτρέπει την κυκλοφορία P2P και torrent
 • Φιλοξενεί διακομιστές (χωρίς τρίτους)
Μειονεκτήματα
 • Κανένας τρόπος να πληρώσετε ανώνυμα
 • Η αποκάλυψη VPN δεν είναι διαθέσιμη στο Βασικό πρόγραμμα

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Με γρήγορους διακομιστές που σας επιτρέπουν να κάνετε οτιδήποτε θέλετε στο διαδίκτυο, το VyprVPN προσφέρει το απόρρητο και την ελευθερία του διαδικτύου που όλοι πρέπει να έχουμε.

Ποια ταχύτητα VPN έχει σημασία

Μια δοκιμή ταχύτητας VPN θα αποφέρει τρία σύνολα αριθμών: ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης και χρόνο ping.

Ανάλογα με το τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας, μπορεί να είναι σημαντικό μόνο ένα υποσύνολο αυτών των μετρήσεων.

Ταχύτητα μεταφόρτωσης

Η ταχύτητα λήψης σας λέει πόσο γρήγορα η συσκευή σας λαμβάνει δεδομένα.

Εάν σκοπεύετε να τραβήξετε μεγάλα ή πολλά αρχεία (ή και τα δύο), πρέπει να κάνετε την καλή ταχύτητα λήψης την προτεραιότητά σας. Όσο υψηλότερο είναι, τόσο το καλύτερο.

Βασικά παραδείγματα όταν οι καλές ταχύτητες λήψης VPN είναι κρίσιμες περιλαμβάνουν:

 • Χρήση εφαρμογών κοινής χρήσης αρχείων όπως το BitTorrent ή άλλα δίκτυα peer-to-peer
 • Ροή βίντεο – ειδικά σε υψηλή ευκρίνεια
 • Πρόσβαση σε υπηρεσίες φιλοξενίας αρχείων όπως το Usenet

Ταχύτητα μεταφόρτωσης

Το αντίθετο της ταχύτητας λήψης, η ταχύτητα μεταφόρτωσης σάς ενημερώνει πόσο γρήγορα μπορείτε να στείλετε δεδομένα σε έναν απομακρυσμένο προορισμό.

Θα πρέπει να έχει σημασία εάν στέλνετε συχνά μεγάλα αρχεία ή σημαντικό αριθμό από αυτά. Όσο υψηλότερη είναι αυτή η μέτρηση, τόσο το καλύτερο.

Παραδείγματα για το πού έχουν σημασία οι ταχύτητες μεταφόρτωσης περιλαμβάνουν:

 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων – όπως οι οικογενειακές σας εικόνες – στο cloud
 • Χρήση υπηρεσιών κοινής χρήσης αρχείων

Χρόνος πινγκ

Ο χρόνος Ping, μερικές φορές ονομάζεται επίσης λανθάνων χρόνος, μετρά πόσο καιρό χρειάζεται για ένα πακέτο δεδομένων για να πραγματοποιήσει το ταξίδι από τη συσκευή σας, μέσω του διακομιστή VPN, στον προορισμό του και μετά να επιστρέψει ξανά.

Αυτή η μέτρηση καθορίζεται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Όσο χαμηλότερος είναι ο χρόνος ping, τόσο πιο γρήγορη και καλύτερη είναι η σύνδεση.

Ο λανθάνων χρόνος είναι ζωτικής σημασίας εάν:

 • Χρησιμοποιείτε εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο όπως το Skype ή άλλες λύσεις VoIP
 • Παίξτε online παιχνίδια

Πώς να επιλέξετε έναν γρήγορο διακομιστή VPN

Αφού αποφασίσετε για το γρήγορο VPN σας, θα πρέπει να επιλέξετε έναν γρήγορο διακομιστή. Ακόμη και με τους γρηγορότερους παρόχους μπορείτε να αποκτήσετε μια σύνδεση που δεν θα σας δώσει ποτέ βέλτιστες ταχύτητες.

Κατά την επιλογή ενός διακομιστή, λάβετε υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια.

 • Εγγύτητα διακομιστή

  Όσο πιο κοντά ο διακομιστής βρίσκεται φυσικά στην τοποθεσία σας, συνήθως, τόσο πιο γρήγορα θα είναι η σύνδεση VPN.

  Για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ από το Ηνωμένο Βασίλειο, επιλέξτε έναν διακομιστή στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Εάν προσπαθείτε να κάνετε το ίδιο από την Ιαπωνία, επιλέξτε ένα στη δυτική ακτή.

  Εάν γνωρίζετε την ακριβή τοποθεσία του περιεχομένου που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν διακομιστή VPN κοντά σε αυτόν αντί για έναν κοντά σας.

  Βασικά, για να αποκομίσετε την καλύτερη απόδοση από ένα VPN, προσπαθήστε, όσο το δυνατόν περισσότερο, να μειώσετε τις επιπλέον αποστάσεις που πρέπει να ταξιδέψετε για να περάσετε μέσω του διακομιστή.

 • Φόρτωση διακομιστή

  Όσο περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε έναν συγκεκριμένο διακομιστή VPN, τόσο πιο αργός θα είναι. Η επιλογή ενός διακομιστή με χαμηλότερο φορτίο μπορεί να υπερνικήσει τη σημασία του πόσο κοντά είναι σε εσάς.

  Πιθανότατα θα έχετε μια ταχύτερη σύνδεση χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή με φορτίο 10% που βρίσκεται στο αντίθετο άκρο της χώρας από έναν με φορτίο 95% που βρίσκεται στην πόλη σας.

  Οι περισσότεροι πάροχοι σάς επιτρέπουν να βλέπετε τον τρέχοντα διακομιστή να φορτώνεται στις εφαρμογές των πελατών τους – σίγουρα, τόσο το CyberGhost όσο και το NordVPN. Διαλέξτε ανάλογα.

 • Αφάνεια

  Μερικές φορές, παρά την επιλογή ενός ελαφρού φορτωμένου κοντινού διακομιστή, ενδέχεται να εξακολουθείτε να βλέπετε πιο αργές από τις επιθυμητές ταχύτητες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο λανθάνων χρόνος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο ένοχος.

  Ο λανθάνων χρόνος του διακομιστή VPN ή ο χρόνος ping, μετρά πόσο καιρό χρειάζεται για ένα ταξίδι δεδομένων από τη συσκευή σας στο διακομιστή και πίσω. Η βαριά κυκλοφορία του δικτύου στην πορεία μπορεί να την στείλει μέσω της οροφής.

  Κλίση προς διακομιστές με χαμηλό λανθάνοντα χρόνο. Όπως και με το φορτίο διακομιστή, οι περισσότεροι πελάτες VPN θα σας δείξουν τους τρέχοντες αριθμούς.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε εφαρμογή VPN σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε αυτόματα τον γρηγορότερο διακομιστή σας – συνήθως ονομάζεται “Best Server Location”, “Fastest Server” ή “Quick Connect”.

Ορισμένοι πάροχοι, όπως το PureVPN, θα επιλέξουν ακόμη και έναν διακομιστή για εσάς βάσει συγκεκριμένου σκοπού, όπως torrenting ή ροή βίντεο από μια συγκεκριμένη πηγή.

Κατά την εμπειρία μου, αυτά τα αποτελέσματα, ενώ δεν είναι πάντα τα καλύτερα, θα σας προσφέρουν ταχύτητες που θα πρέπει να είστε περισσότερο από ευχαριστημένοι.

Είναι το γρηγορότερο VPN πάντα καλύτερο

Η ταχύτητα είναι αναμφίβολα ένας κρίσιμος παράγοντας κατά την επιλογή ενός παρόχου VPN ανεξάρτητα από το γιατί χρησιμοποιείτε έναν.

Όμως, δεν χρειάζεται να είναι το παν και τέλος.

Μπορείτε να ανεβάσετε με ελαφρώς χαμηλότερη απόδοση VPN υπέρ άλλων λειτουργιών που χρειάζεστε.

Ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες μπορεί να περιλαμβάνουν καλύτερη παγκόσμια διανομή διακομιστών, μεγάλο αριθμό συσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα, ισχυρή ασφάλεια ή ελάχιστη πολιτική καταγραφής.

Τούτου λεχθέντος, μεταξύ των ταχύτερων VPN που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα που θα ικανοποιεί πολλές – αν όχι όλες – από αυτές τις ανάγκες. Τόσο το CyberGhost όσο και το NordVPN, για παράδειγμα, επιλέξτε όλα τα πλαίσια.

Έτσι, παρόλο που μερικές φορές μπορεί να μοιάζει, η αλήθεια είναι ότι η ταχύτητα δεν είναι κάτι που πρέπει ποτέ να συμβιβαστείτε.

Ταχύτερος πίνακας γρήγορης σύγκρισης VPN

ProviderDownload SpeedUpload SpeedPing TimeFeaturesCost

Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
112,6 Mbps 46,7 Mbps 21 χιλ
Χώρες: 131
Διακομιστές: 2070
Πρωτόκολλα: OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
Πλατφόρμες: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routers
Συνδέσεις: 5
Ξύλευση: Ημερομηνία σύνδεσης, συνολικό εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται
Τοποθεσία: Χονγκ Κονγκ
Πρόγραμμα 1 μήνα: 10,95 $ / μήνα
Ετήσιο πρόγραμμα: 3,33 $ / μήνα
Δωρεάν δοκιμή: Οχι
Επιστροφής χρημάτων: 31 ημέρες
Πληρωμή: Πιστωτική κάρτα, PayPal, BitCoin, Alipay, Major Gift Cards, CashU, Other Cryptocurrencies, Paymetwall

Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
103,1 Mbps 59,6 Mbps 25 ms
Χώρες: 90
Διακομιστές: 7159
Πρωτόκολλα: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Πλατφόρμες: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, Routers
Συνδέσεις: 7
Ξύλευση: Χωρίς καταγραφή
Τοποθεσία: Ρουμανία
Πρόγραμμα 1 μήνα: 12,99 $ / μήνα
Ετήσιο πρόγραμμα: 2,75 $ / μήνα
Δωρεάν δοκιμή: Ναί
Επιστροφής χρημάτων: 45 ημέρες
Πληρωμή: Πιστωτική κάρτα, PayPal, Bitcoin

Επανεξέταση | Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
91,4 Mbps 51,4 Mbps 13 ms
Χώρες: 58
Διακομιστές: 5645
Πρωτόκολλα: OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
Πλατφόρμες: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routers
Συνδέσεις: 6
Ξύλευση: Χωρίς καταγραφή
Τοποθεσία: Παναμάς
Πρόγραμμα 1 μήνα: 11,95 $ / μήνα
Ετήσιο πρόγραμμα: 3,49 $ / μήνα
Δωρεάν δοκιμή: Οχι
Επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες
Πληρωμή: Πιστωτικές κάρτες (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Other

Επανεξέταση | Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
86,8 Mbps 76,4 Mbps 3 ms
Χώρες: 63
Διακομιστές: 1040+
Πρωτόκολλα: OpenVPN, IKEv2
Πλατφόρμες: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routers
Συνδέσεις: Απεριόριστος
Ξύλευση: Χωρίς καταγραφή
Τοποθεσία: Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι
Πρόγραμμα 1 μήνα: 11,95 $ / μήνα
Ετήσιο πρόγραμμα: 1,99 $ / μήνα
Δωρεάν δοκιμή: Οχι
Επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες
Πληρωμή: Πιστωτική κάρτα, PayPal, Bitcoin, Alipay

Επανεξέταση | Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
86,1 Mbps 58,7 Mbps 20 ms
Χώρες: 44
Διακομιστές: 698
Πρωτόκολλα: OpenVPN, IKEv2 / IPSec
Πλατφόρμες: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routers
Συνδέσεις: 2 (Basic), 5 (Plus), 10 (Visionary)
Ξύλευση: Χωρίς καταγραφή
Τοποθεσία: Ελβετία
Πρόγραμμα 1 μήνα: 5,00 $ / μήνα (Basic), 10,00 $ / μήνα (Plus), 30,00 $ / μήνα (Visionary)
Ετήσιο πρόγραμμα: 4,00 $ / μήνα (Basic), 6,00 $ / μήνα (Plus), 24,00 $ / μήνα (Visionary)
Δωρεάν δοκιμή: Ναί
Επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες
Πληρωμή: Πιστωτική κάρτα, PayPal

Επανεξέταση | Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
68,6 Mbps 44,5 Mbps 7 ms
Χώρες: 95
Διακομιστές: 3000+
Πρωτόκολλα: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
Πλατφόρμες: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, Routers
Συνδέσεις: 3
Ξύλευση: Συνολική ημερήσια διάρκεια σύνδεσης, συνολικό ημερήσιο ποσό μεταφοράς δεδομένων, τοποθεσία διακομιστή
Τοποθεσία: Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι
Πρόγραμμα 1 μήνα: 12,95 $ / μήνα
Πρόγραμμα 6 μηνών: 9,99 $ / μήνα
Ετήσιο πρόγραμμα: 6,67 $ / μήνα
Δωρεάν δοκιμή: Οχι
Επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες
Πληρωμή: Πιστωτικές κάρτες, PayPal, Bitcoin, Alipay, Paymentwall

Επανεξέταση | Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
58,3 Mbps 48,3 Mbps 29 ms
Χώρες: 64
Διακομιστές: 700+
Πρωτόκολλα: OpenVPN (Pro / Premier), L2TP / IPsec, PPTP, Chameleon (Pro / Premier)
Πλατφόρμες: Win, Mac, Linux, iOS, Android, Routers
Συνδέσεις: 3 (Basic), 5 (Premium)
Ξύλευση: Χωρίς καταγραφή
Τοποθεσία: Ελβετία
Πρόγραμμα 1 μήνα: 9,95 $ / μήνα (Basic), 12,85 $ / μήνα (Premium)
Ετήσιο πρόγραμμα: 5,00 $ / μήνα (Basic), 2,50 $ / μήνα (Premium)
Δωρεάν δοκιμή: 3 ημέρες
Επιστροφής χρημάτων: Οχι
Πληρωμή: Πιστωτική κάρτα, PayPal, Alipay
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me