VPN απάτες προς αποφυγή (Ενημερώθηκε)

Η τεχνολογία VPN δεν είναι νέα. Για δεκαετίες, επιχειρήσεις και άτομα το χρησιμοποίησαν για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων και για να διατηρήσουν ανώνυμες τις κινήσεις τους στο διαδίκτυο. Μερικοί άνθρωποι το θεωρούν ζήτημα απορρήτου. Απλώς δεν τους αρέσει η ιδέα κανενός, όπως ο ISP ή ένας χάκερ, να μπορούν να παρακολουθούν την κυκλοφορία τους στον ιστό.


Ειδοποίηση απάτηςΓια άλλους ανθρώπους, Η χρήση VPN είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Είναι πολίτες και δημοσιογράφοι που ζουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα που δεν επιτρέπουν την ελεύθερη έκφραση σκέψεων και απόψεων. Ένα VPN τους επιτρέπει να λαμβάνουν ανατρεπτικές θέσεις και επαναστατικές ενέργειες χωρίς να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους, ή κυριολεκτικά, το άκρο τους.

Σκεφτείτε τα μέτρα που μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε το σπίτι σας από τον έξω κόσμο. Οι κάμερες ασφαλείας στο εξωτερικό του σπιτιού θα σας ειδοποιήσουν για πιθανούς εισβολείς, αλλά θέλετε μόνο να αποκτήσετε το καλύτερο και το πιο αξιόπιστο σύστημα κάμερας που μπορείτε να αγοράσετε. Είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι παίρνετε τα χρήματά σας από το σύστημα.

Το ίδιο ισχύει και για ένα VPN. Το καλύτερο VPN θα σας προστατεύσει από κάθε είδους κατασκοπεία, αλλά ένα κατώτερο θα σας αφήσει ευάλωτο σε επιθέσεις από όλες τις γωνίες. Πώς μπορείτε να ξέρετε ποιο VPN να εμπιστευτείτε?

Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας τι κερδίζετε όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN πριν μεταβείτε σε μια λίστα απάτες VPN. Οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες, θα είστε σε θέση να λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση όταν έρθει η ώρα να επιλέξετε ένα VPN για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός VPN

Γνωρίζατε ότι ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) είναι σε θέση να παρακολουθεί όλη τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο?

Ξέρουν πότε συνδέεστε, ποιοι ιστότοποι επισκέπτεστε, τι κάνετε ενώ βρίσκεστε εκεί και πόσο καιρό περνάτε εκεί. Μπορούν να δουν τη δραστηριότητά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούν να παρακολουθούν καθώς συμμετέχετε σε ένα φόρουμ. Ακόμα και οι συνήθειες αγορών στο διαδίκτυο δεν είναι μυστικό για αυτούς.

Δυστυχώς, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν είναι το μόνο μέρος που ενδιαφέρεται για αυτό που κάνετε στο διαδίκτυο. Εταιρείες, όπως λιανοπωλητές και πάροχοι υπηρεσιών, παρακολουθούν τις κινήσεις σας, αναζητούν ευκαιρίες για να σας πουλήσουν κάτι.πώς-a-vpn-λειτουργείΣτη συνέχεια, υπάρχουν οι σκιεροί χειριστές. Είναι αυτοί που ελπίζουν να μολύνουν το σύστημά σας με κακόβουλο λογισμικό, adware και άλλο δυνητικά επιβλαβές λογισμικό. Θα ήθελαν πραγματικά να σας γνωρίσουν καλύτερα. Συγκεκριμένα, οποιοδήποτε από τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών πιστωτικών καρτών και των τραπεζικών λογαριασμών σας, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ένα συμπαγές, καλά ελεγμένο VPN μπορεί να σας προστατεύσει από όλα αυτά. Η τεχνολογία VPN αποκρύπτει πλήρως τη διεύθυνση IP σας, δημιουργώντας την αδύνατο να εντοπιστεί. Επιπλέον, το VPN σας μπορεί να μοιάζει με την περιήγησή σας από το Σίδνεϊ όταν βρίσκεστε στο Μόντρεαλ.

Παρ ‘όλα αυτά, είναι σαφές ότι αρκετά άτομα δεν εκμεταλλεύονται όλα όσα μπορεί να κάνει ένα VPN.

Ποσοστό ατόμων που χρησιμοποιούν VPN σε διαφορετικές ηπείρους

Το VPN σας κρυπτογραφεί την κυκλοφορία ιστού σας και μπορεί ενδεχομένως να το μεταφέρει σε δύο ή τρεις διακομιστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Κανείς, ούτε καν ο ISP σας, δεν μπορεί να δει τι κάνετε στο διαδίκτυο. Απολαμβάνετε απόλυτο απόρρητο και ανωνυμία, καθώς και την ηρεμία του να γνωρίζετε ότι είστε απολύτως ασφαλείς όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Είναι σαν να έχετε εγκατεστημένο στο σπίτι το καλύτερο σύστημα ασφάλειας στο σπίτι. θα κοιμηθείτε καλύτερα τη νύχτα γνωρίζοντας ότι εσείς και η οικογένειά σας προστατεύεστε πλήρως.

Είναι πάντα επικίνδυνο να χρησιμοποιείτε ένα VPN?

Για τους περισσότερους ανθρώπους, δεν υπάρχει κίνδυνος που σχετίζεται με τη χρήση αυτού του τύπου λογισμικού. Η κατανόηση των βασικών στοιχείων του VPN και η προσεκτική επιλογή ενός αξιόπιστου παρόχου με ιστορικό που προσφέρει τέλεια ασφάλεια και ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι το κλειδί.

Μερικοί άνθρωποι ενδέχεται να κινδυνεύουν απλά χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε VPN. Αυτά τα άτομα ζουν σε καταπιεστικές χώρες όπου η χρήση VPN απαγορεύεται επειδή η κυβέρνηση θέλει να παρακολουθεί όλες τις διαδικτυακές δραστηριότητές τους

VPN_ScamΩστόσο, αυτό είναι ένα διαφορετικό είδος κινδύνου από αυτόν που συζητείται εδώ. Μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όταν είναι ένα ψεύτικο VPN που δεν προσφέρει στην πραγματικότητα τις υπηρεσίες που διαφημίζει. Μπορεί να είναι επικίνδυνο όταν ένα VPN επιλέξει να μολύνει το σύστημά σας με κάθε είδους spyware και ιούς. Μπορούν ακόμη και να παρακολουθούν και να καταγράφουν τις κινήσεις σας στο διαδίκτυο, πουλώντας τα δεδομένα στον υψηλότερο πλειοδότη.

Δεν είναι αυτό ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υποτίθεται ότι κάνει ένα VPN?

Αυτό είναι τρομακτικό για τους δεκάδες παρόχους VPN που λειτουργούν σήμερα. Μερικά είναι πολύ αξιόπιστα, προσπαθούν να προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες που σας κρατούν ασφαλείς στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το τι.

Στη συνέχεια, υπάρχουν τα VPN που παίρνουν τα χρήματά σας, αλλά δεν σας δίνουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Εξίσου κακά είναι αυτά που είναι «δωρεάν». Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι τα περισσότερα δωρεάν VPN προσφέρονται σε αυτήν την τιμή επειδή πουλάτε.

Ένας έξυπνος καταναλωτής μπορεί να αποφύγει αυτές τις απάτες VPN. Όσο περισσότερα γνωρίζετε για τα τυπικά τέχνασμα που χρησιμοποιούνται από αυτούς τους άσχημους παρόχους, τόσο πιο εύκολο θα είναι να απομακρυνθείτε από αυτούς.

Τυπικές απάτες VPN προς αποφυγή

Η ακόλουθη λίστα απάτες VPN δεν είναι θεωρητική. Κάθε μία από αυτές τις απάτες έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί επιτυχημένη μέσω της παγίδευσης απρόσεκτων καταναλωτών. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει θύμα σε κανένα από αυτά τα μειονεκτήματα.

Αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες, επειδή μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι ανησυχούν όλο και περισσότερο για το διαδικτυακό απόρρητο και για τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα δεδομένα τους.επίπεδο απορρήτου των δεδομένων καταναλωτή

Κανείς δεν μπορεί να θέσει τον εαυτό του σε μεγαλύτερο κίνδυνο αγνοώντας αυτόν τον κατάλογο απάτες VPN.

1. Δωρεάν VPN – σας κοστίζει περισσότερο από ό, τι μπορεί να σκεφτείτε

Ποιος δεν αγαπά να πάρει κάτι για τίποτα; Το κάνει σε κάνει να νιώθεις σαν να ξεφεύγεις με κάτι, έτσι δεν είναι; Ή έτσι θα σκεφτόσασταν. Αλλά βλέπετε, όταν πρόκειται για δωρεάν VPN, συνήθως ο πάροχος υπηρεσιών αποφεύγει κάτι.

Μια χούφτα αξιόπιστων παρόχων VPN προσφέρουν μια δωρεάν έκδοση των υπηρεσιών τους. Συνήθως, αυτά τα επίπεδα χωρίς κόστος είναι αρκετά περιορισμένα όσον αφορά το εύρος ζώνης και δεν υπάρχουν πολλές καμπάνες και σφυρίχτρες που σχετίζονται με αυτό. Η δωρεάν έκδοση προσφέρεται με την ελπίδα ότι θα δοκιμάσετε την υπηρεσία και θα γίνετε πελάτης που πληρώνει. Εάν πρέπει να επιλέξετε ένα δωρεάν VPN, αποφύγετε αυτό που περιλαμβάνεται στη λίστα μας παρακάτω.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά «δωρεάν» VPN που μπορεί να σας κοστίσουν ένα τεράστιο ποσό από άποψη χρόνου, χρημάτων και πονοκεφάλων. Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες σας περιορίζουν σε ένα ξεπερασμένο πρωτόκολλο VPN όπως το PPTP, το οποίο δεν θεωρείται αξιόπιστο από επαγγελματίες ασφαλείας. Δεν θα λάβετε ισχυρή κρυπτογράφηση με αυτό το πρωτόκολλο, αφήνοντάς σας ευάλωτοι σε έναν κόσμο προβλημάτων.

Κάθε VPN που παρέχεται χωρίς κόστος στους πελάτες πρέπει να αυξάνει με κάποιο τρόπο τα έσοδα. Εάν δεν παίρνουν χρήματα από το κοινό, τότε πρέπει να το πάρουν αλλού. Με αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο, τα κέρδη συνήθως προέρχονται από την πώληση των συνηθειών περιήγησης των χρηστών τους. Ουσιαστικά, το VPN μοιράζεται δεδομένα χρηστών με εταιρείες στον κόσμο του μάρκετινγκ.

Ορισμένα από αυτά τα αδιαμφισβήτητα VPN θα δώσουν τη διεύθυνση email σας σε επιχειρηματικούς συνεργάτες ή σε άγνωστα τρίτα μέρη. Αυτές οι άλλες εταιρείες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τη διεύθυνση email σας για κάθε είδους κακόβουλους σκοπούς όπως κρυπτογράφηση, ransomware, ηλεκτρονικό ψάρεμα και αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ακόμα άλλα VPN θα εισάγουν πράγματα όπως web beacons, pixel παρακολούθησης και cookie στο σύστημά σας. Αυτό καθιστά δυνατό για το VPN και τις εταιρείες που πληρώνουν το VPN να εισάγουν αυτούς τους ιχνηλάτες, να παρακολουθούν την κυκλοφορία στον ιστό και να το χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς σκοπούς.

Απλώς κοιτάξτε αυτήν την αποκάλυψη από το VPN που καλείται Betternet:

Διαφήμιση τρίτων μερών της Betternet

Θυμηθείτε, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Αν θέλετε να προστατεύσετε τους κωδικούς πρόσβασής σας, τότε αναζητάτε το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης κωδικών πρόσβασης που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά (όλα είναι πολύ φθηνά). Εάν θέλετε πραγματικό απόρρητο και ανωνυμία στο διαδίκτυο, τότε αναζητάτε ένα VPN σε λογικές τιμές.

2. Ψεύτικα VPN – Αξιώσεις που είναι πάρα πολύ καλοί για να είναι αληθινοί

Ορισμένες εταιρείες διαφημίζονται ως υπηρεσία VPN, αλλά δεν παρέχουν ακόμη και τα βασικά. Αρχικής ανησυχίας είναι ότι συχνά δεν ασχολούνται με την κρυπτογράφηση της κίνησης στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο εκτίθεται στον πάροχό σας διαδικτύου, σε τρίτους, στην κυβέρνηση και στους χάκερ.

Επιπλέον, ένα VPN που είναι ψεύτικο μπορεί να εισάγει κακόβουλο λογισμικό στο σύστημά σας. Με αυτό το λογισμικό, το VPN μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγουν από τις διαδικτυακές σας συνήθειες για να σας στέλνουν στοχευμένες διαφημίσεις και ανεπιθύμητα email. Θα μπορούσαν να εισβάλουν στους λογαριασμούς σας, να κλειδώσουν τον υπολογιστή σας με ransomware ή να κλέψουν τις τραπεζικές σας πληροφορίες και άλλα ιδιωτικά δεδομένα. Πληρώνει για την επισκόπηση των κινδύνων για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο που υπάρχουν σήμερα. να είστε επιφυλακτικοί για τυχόν νέους φορείς επίθεσης που χρησιμοποιούν χάκερ ή κακοί ηθοποιοί για να διεισδύσουν σε συστήματα.

Όταν ένα VPN δεν είναι γνήσιο, ενδέχεται να κάνουν τον υπολογιστή σας μέρος ενός botnet. Το “botnet” είναι μια σειρά συσκευών με δυνατότητα Internet. Ο καθένας έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να ελεγχθεί από τρίτο μέρος χωρίς να το γνωρίζει ο κάτοχος. Αυτό σημαίνει ότι το VPN μπορεί πλέον να πουλήσει το εύρος ζώνης σας σε οποιονδήποτε αγοραστή.

Ένα VPN που λειτουργεί από απατεώνες μπορεί επίσης να διατηρεί όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να μπορούν να τα πουλήσουν σε κάποιον άλλο.

Περίμενε ένα λεπτό. Δεν χρησιμοποιείτε ένα VPN για να αποτρέψετε τον ISP σας και άλλους από το να παρακολουθούν τις διαδικτυακές σας κινήσεις και να πωλούν τις πληροφορίες σας? Μην ψάχνετε για ένα VPN που είναι πραγματικά μειονέκτημα.

3. Συνδρομές διάρκειας ζωής – Δεν είναι η ζωή σας, είναι δικές τους

Μια χούφτα παρόχων VPN προσφέρουν συνδρομή «διάρκειας ζωής» στις υπηρεσίες τους. Το κόστος είναι συνήθως εκπληκτικά χαμηλό. Όταν προβάλλεται για μια «διάρκεια ζωής», σίγουρα ακούγεται πολύ λιγότερο ακριβό από την πληρωμή ενός VPN με διαστήματα ενός ή δύο ετών.

αποφύγετε τα σχέδια vpn διάρκειας ζωήςΩστόσο, πολλές από αυτές τις συνδρομές διάρκειας ζωής δεν αξίζουν το κόστος. Τα μη αξιόπιστα VPN ακυρώνουν συχνά αυτά τα συμβόλαια μετά από ένα ή δύο χρόνια. Άλλοι θα συλλέξουν τα δεδομένα σας και θα τα πουλήσουν σε διαφημιζόμενους και άγνωστα τρίτα μέρη.

Μερικές φορές, τα άτομα που εγγράφονται για μια συνδρομή για όλη τη ζωή διαπιστώνουν ότι είναι βομβαρδίζεται με διαφημίσεις όποτε συνδέονται στο διαδίκτυο. Επιπλέον, συχνά ανακατευθύνονται σε ιστότοπους τρίτων που δεν θέλουν να επισκεφτούν.

Λάβετε υπόψη ότι είναι πιθανό ένα VPN που υπόσχεται μια συνδρομή διάρκειας ζωής αναφέρονται στη διάρκεια ζωής της εταιρείας τους, όχι στη δική σας. Μερικά από αυτά τα κακόβουλα VPN υπάρχουν μόνο για μερικά χρόνια, συλλέγοντας όσες συνδρομές μπορούν πριν εξαφανιστούν στη νύχτα.

Δείτε όλες τις προσφορές διάρκειας ζωής με έναν κόκκο αλατιού.

4. Επιτήρηση πέντε, εννέα και 14 ματιών – Η συμφωνία UKUSA

Μπορεί να έχετε ακούσει για τις διεθνείς συμμαχίες επιτήρησης γνωστές ως τα πέντε μάτια, τα εννέα μάτια και τα 14 μάτια στα νέα. Ουσιαστικά, τα κράτη μέλη αυτών των συμμαχιών συμφώνησαν να συνεργαστούν για να συγκεντρώσουν και να μοιραστούν δεδομένα παρακολούθησης. Είναι σαν να έχετε ένα παγκόσμιο πρακτορείο κατασκοπείας να κοιτάζει πάνω από τον ώμο σας κάθε φορά που συνδέεστε στο Διαδίκτυο.

14-μάτια

Όταν ένα VPN εδρεύει σε μια χώρα που αποτελεί μέρος μιας από αυτές τις συμμαχίες, τότε είναι λογικό να υποθέσουμε ότι οτιδήποτε κάνουν οι χρήστες στο διαδίκτυο κατά τη χρήση αυτού του VPN θα υπόκεινται σε κυβερνητική κατασκοπεία. Ενώ η καναδική κυβέρνηση μπορεί να εμποδιστεί από τη λήψη συγκεκριμένων κατασκοπευτικών ενεργειών εναντίον των πολιτών της χωρίς τη δέουσα διαδικασία, το ίδιο ενδέχεται να μην ισχύει για τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία. Εάν Αμερικανός ή Αυστραλός Οι κατάσκοποι παίρνουν τα χέρια τους σε μερικά ενδιαφέροντα δεδομένα, θα τα μοιραστούν με την καναδική κυβέρνηση. Αυτό θα μπορούσε να βάλει τους Καναδάς πολίτες σε ζεστό νερό.

Βασικά, τα VPN που βρίσκονται σε αυτές τις δικαιοδοσίες ενδέχεται να απαιτείται νομικά για την καταγραφή συγκεκριμένων αρχείων καταγραφής και την κοινοποίηση αυτών των πληροφοριών με τις αρχές. Είναι λογικό να επιλέξετε ένα VPN που είναι δεν εδρεύει σε μια χώρα 14 Eyes για να εξασφαλίσετε μια πραγματική εμπειρία «χωρίς αρχεία καταγραφής».

Διάσημα VPN που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε

Ορισμένα VPN έχουν δημιουργήσει ονόματα για τους ίδιους για λάθος λόγους τα τελευταία χρόνια. Ενώ ορισμένοι από τότε έχουν διπλωθεί, άλλοι συνεχίζουν να λειτουργούν. Η εκμάθηση ορισμένων από αυτά τα VPN και οι απάτες που χρησιμοποίησαν μπορεί να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε άλλους άσχημους παίκτες στην αγορά. Θα σας αφήσουμε έναν σύνδεσμο προς τους ιστότοπούς τους για αναφορά – αλλά είναι απλώς τρομεροί &# x1f61f ;. Έτσι δεν θα προτιμούσαμε.

Πορτρέτο λογότυπου Betternet vpn

Betternet

Με κακόβουλο λογισμικό που είναι ενσωματωμένο στον κώδικα, παρακολουθώντας βιβλιοθήκες και διαρροές διευθύνσεων IP, το Betternet σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στο όνομά του.

Το Betternet προσφέρεται δωρεάν. Για άτομα που έχουν δώσει προσοχή σε αυτό το άρθρο, αυτό είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία. Όταν οι πελάτες παρατηρούν περίεργα πράγματα στο σύστημά τους μετά τη χρήση του Betternet, επικοινωνούν με την εταιρεία για υποστήριξη πελατών ή τεχνικές συμβουλές, αλλά δεν λαμβάνουν τη βοήθεια που αναζητούν. Αυτό συμβαίνει επειδή η Betternet δεν είναι πραγματικά εκεί για να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες VPN. Τυπάρχουν απλά για να συλλέξετε τα δεδομένα σας και να τα πουλήσετε στον υψηλότερο πλειοδότη.

λογότυπο archie vpn

Archie VPN

Το Archie VPN είναι διαβόητη για την τάση της να διαδίδει κακόβουλο λογισμικό. Πολλοί χρήστες έχουν πάρει ακόμη έναν ιό ενώ χρησιμοποιούν το Archie. Για άλλη μια φορά, αυτό είναι ένα δήθεν δωρεάν VPN και εξακολουθεί να εμφανίζεται μερικές φορές στο Google PlayStore. Μην το εκμεταλλευτείτε αν το δείτε.

Λογότυπο CrossVPN

CrossVPN

Διαφημίζεται ως δωρεάν, απεριόριστο VPN, η χρήση αυτής της υπηρεσίας μπορεί να σας κοστίσει πολύ χρόνο. Του είναι γνωστό ότι μολύνει συστήματα με ένα άσχημο Trojan εκτός από κακόβουλο λογισμικό, ιούς και λογισμικό υποκλοπής spyware. Είναι ακόμα δυνατή η λήψη του CrossVPN, αλλά σίγουρα δεν συνιστάται.

Λογότυπο VPN Flashfree

VPN χωρίς φλας

Ονομάζεται VPN, αλλά μοιάζει περισσότερο με διακομιστή μεσολάβησης. Επιπλέον, εάν εγγραφείτε στην υπηρεσία, θα πρέπει να παραχωρήσετε στο Flash κάποια αρκετά επικίνδυνα δικαιώματα. Αλλο ρed flag είναι η πλήρης απουσία μιας πολιτικής απορρήτου ή ακόμη και ενός ιστότοπου. Σίγουρα δεν θα εξοικονομήσετε χρήματα πηγαίνοντας με αυτόν τον αμφισβητήσιμο πάροχο.

Λογότυπο SuperVPN

SuperVPN

Στην επιφάνεια, αυτό φαίνεται σαν μια πολύ καλή συμφωνία. Παίρνετε απεριόριστο εύρος ζώνης δωρεάν. Ωστόσο, αυτό το υποτιθέμενο VPN θέλει απόλυτη πρόσβαση στο τηλέφωνό σας, πολύ πέρα ​​από αυτό που χρειάζεται λογικά. Οι διαφημίσεις είναι αδιάκοπες και σε αυτήν την υπηρεσία, η οποία είναι ενοχλητική. Είναι σημαντικό να το σημειώσετε αυτή η εφαρμογή έχει επισημανθεί ως κακόβουλο λογισμικό σε πολλές δικαιοδοσίες.

WiFi Protector VPN

WiFi Protector VPN

Μαστιγμένος από κατηγορίες για μη επαρκή προστασία των καταναλωτών που επιλέγουν την υπηρεσία τους, το WiFi Protector είναι ένα κακό στοίχημα. Οι πελάτες έχουν κατηγορήσει για spyware και adware. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο ανώνυμη, αναζητήστε αλλού.

Εύκολο VPN

Εύκολο VPN

Το Easy VPN είναι μια ακριβή υπηρεσία που δεν προστατεύει τους πελάτες της όπως θα έπρεπε. Σε αυτήν τη λίστα απάτες VPN, αυτό είναι ένα από τα χειρότερα επειδή καταγράφει τα cookies. Επιπλέον, η πολιτική απορρήτου της είναι πρακτικά ασυνεπής. Δεν υπάρχει λόγος να εμπιστευτείτε αυτόν τον πάροχο.

Πώς να αποφύγετε τις απάτες VPN

Η εύρεση του σωστού VPN χρειάζεται κάποια δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο. Αναζητήστε έναν πάροχο VPN με υψηλή βαθμολογία σε πολλές πλατφόρμες. Στην ιδανική περίπτωση, έχουν μια κρυστάλλινη πολιτική απορρήτου, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς ποιες πληροφορίες, εάν υπάρχουν, αποθηκεύονται.

Είναι ζωτικής σημασίας να κάνετε λίγα λόγια για να μάθετε πού εδρεύει το VPN. Προχωρήστε πέρα ​​από τις χώρες των 14 Eyes για να διασφαλίσετε ότι το απόρρητό σας προστατεύεται πλήρως.

Επιπλέον, αναζητήστε ένα VPN που είναι εκ των προτέρων σχετικά με τη χρήση πρωτοκόλλων VPN κορυφαίας ποιότητας, όπως το OpenVPN. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η κυκλοφορία ιστού σας είναι σωστά κρυπτογραφημένη.

Είναι επίσης σημαντικό να είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για ένα VPN. Η διατήρηση διακομιστών υψηλής ποιότητας απαιτεί χρήματα, αλλά θέλετε ένα VPN που χρησιμοποιεί εξαιρετικούς διακομιστές. Σε αυτό το παιχνίδι, παίρνεις ότι πληρώνεις.

Τελικές σκέψεις

Εάν θέλετε να προστατευτείτε στο διαδίκτυο, τότε είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN όπως το NordVPN. Δυστυχώς, σήμερα, πολλοί πάροχοι VPN ενδιαφέρονται περισσότερο να πουλήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα από ό, τι θέλουν να τα προστατεύσουν.

Προσδιορίζοντας τις απάτες σε αυτήν τη λίστα, μπορείτε να τις αποφύγετε και να λάβετε μια σοφή απόφαση. Να θυμάστε πάντα, εάν δεν έχουν ένα προϊόν από το οποίο μπορούν πραγματικά να βγάλουν λεφτά, τότε μάλλον είστε το προϊόν

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Μπορείτε να εμπιστευτείτε ένα δωρεάν VPN?

ΕΝΑ: Σπανίως. Ένα δωρεάν VPN δεν προσφέρεται από φιλανθρωπικό οργανισμό. Πρέπει να βγάλουν λεφτά. Αυτό σημαίνει ότι θα βομβαρδιστείτε από διαφημίσεις και θα κινδυνεύετε να πωλούνται τα δεδομένα και οι διαδικτυακές σας συνήθειες στον υψηλότερο πλειοδότη.

Ε: Μπορεί ένας πάροχος VPN να δει την κυκλοφορία?

ΕΝΑ: Είναι πιθανό οι πάροχοι VPN να βλέπουν την επισκεψιμότητα στον ιστό σας, αλλά οι καλοί δεν ενδιαφέρονται να το κάνουν. Στην πραγματικότητα, προσπαθούν να αποφύγουν να δουν τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

Δυστυχώς, οι κακόβουλοι πάροχοι VPN όχι μόνο κατασκοπεύουν την κυκλοφορία ιστού σας αλλά μολύνουν επίσης τον υπολογιστή σας με ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Τα δεδομένα σας πωλούνται σε τρίτους και δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι ποιος άλλος μπορεί να χρησιμοποιεί το εύρος ζώνης σας. Χρησιμοποιήστε μόνο αξιόπιστα VPN για να διασφαλίσετε ότι αυτά τα προβλήματα δεν θα προκύψουν. Για επιπλέον προστασία, εξετάστε το ενδεχόμενο περιήγησης χρησιμοποιώντας ιδιωτικές μηχανές αναζήτησης.

Ε: Μπορούν τα VPN να κλέψουν δεδομένα?

ΕΝΑ: Οι αξιόπιστοι πάροχοι δεν θα το κάνουν, αλλά πολλά δωρεάν ή μη αξιόπιστα VPN θα το κάνουν. Οι άνθρωποι που λειτουργούν αυτές τις εταιρείες είναι μόνο για να βγάλουν κέρδος και δεν τους πειράζει να κλέψουν.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map