Ανασκόπηση VPN Zenmate (2020)

Σε σύγκριση με μερικά από τα καλύτερα VPN που είναι διαθέσιμα σήμερα, Η Zenmate έλαβε μερικές περίεργες αποφάσεις.


Προσφέρουν δωρεάν και πληρωμένα προγράμματα. Με το δωρεάν πρόγραμμα, λαμβάνετε σταθερή κρυπτογράφηση με πρωτόκολλα όπως L2TP, IKEv2 και IPSec. Αν θέλετε να έχετε OpenVPN πρωτόκολλο σήραγγας, το οποίο θεωρείται ευρέως το καλύτερο, τότε πρέπει να το πληρώσετε.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το περίεργο. Το περίεργο είναι ότι προσφέρουν μόνο κρυπτογράφηση 128-bit ενώ οι περισσότεροι από τους μεγάλους ανταγωνιστές προσφέρουν κρυπτογράφηση AES 256-bit (η οποία είναι σημαντικά καλύτερη).

zenmate vpn λογότυποΈνας άλλος παράγοντας που βλάπτει το Zenmate είναι ότι εδρεύουν στη Γερμανία. Για όσους από εσάς γνωρίζετε, η Γερμανία είναι μέλος του 14 Eyes Government Surveillance Network, μια συμφωνία μέσω της οποίας επιτρέπεται η κυβέρνηση και οι υπηρεσίες κατασκοπείας των διαφόρων κρατών μελών να παρακολουθούν τους πολίτες των άλλων εθνών και, στη συνέχεια, να μοιράζονται ελεύθερα ό, τι δεδομένα που συλλέγουν.

Γενικά, είναι προτιμότερο να πάτε με μερικούς από τους καλύτερους καναδικούς παρόχους VPN, οι οποίοι έχουν την έδρα τους εκτός των δικτύων Five Eyes and 14 Eyes.

Αυτό σας θέτει πέρα ​​από την απήχηση των πιο ύπουλων δικτύων κατασκοπείας και σημαίνει ότι οι νόμοι διατήρησης αρχείων είναι είτε χαλαροί είτε ανύπαρκτοι. Για άλλη μια φορά, αυτό είναι το είδος της προστασίας που θέλετε από ένα VPN.

Επισκόπηση Zenmate VPN

Χαρακτηριστικά Λεπτομέρειες
Ευχρηστία:Δύσκολος
Πολιτική καταγραφής:Κάποια πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή:298 διακομιστές
Διανομή διακομιστή:30 ++ χώρες
Υποστήριξη:Φόρμα Επικοινωνίας
Torrenting:Δεν επιτρέπεται
Ροή:Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο και κρυπτογράφηση VPN:Πρωτόκολλο OpenVPN, IPSec, IKEv2, L2TP. Κρυπτογράφηση AES 128 και 256-bit
Αρχηγείο:Γερμανία
Τιμή:2,05 $ / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα:https://zenmate.com/

Ασφάλεια και κρυπτογράφηση

Ένα πρωτόκολλο σήραγγας είναι αυτό που παρέχει ασφαλή, κρυπτογραφημένη μετάβαση μεταξύ του υπολογιστή σας και όλου του Διαδικτύου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε μια τέτοια σήραγγα, με ορισμένες μεθόδους να είναι καλύτερες και πιο ασφαλείς από άλλες.

Πρωτόκολλα όπως το PPTP και το SSTP είχαν την ημέρα τους. Παρόλο που ορισμένοι πάροχοι VPN εξακολουθούν να τα καθιστούν διαθέσιμα στους χρήστες, γενικά δεν είναι τόσο ασφαλή όσο τα καλύτερα πρωτόκολλα σήραγγας.

Το πιο προτεινόμενο και ευρέως χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο σήραγγας είναι το OpenVPN. Είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα, το οποίο σημαίνει ότι οι επαγγελματίες στον κυβερνοασφάλεια σε όλο τον κόσμο το έχουν εξετάσει για προβλήματα και ευπάθειες.

Συνήθως, βασίζεται σε κρυπτογράφηση AES 256-bit, η οποία είναι η ίδια κρυπτογράφηση που χρησιμοποιούν πολλοί στρατιωτικοί και κυβερνητικοί φορείς για τα απόρρητα δεδομένα τους. Το αποτέλεσμα είναι ότι εάν χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο OpenVPN, πιθανότατα θα είστε ασφαλείς και ανώνυμοι ανεξάρτητα από το τι κάνετε στο διαδίκτυο.

εικονίδιο πρωτοκόλλου openvpnΤα περισσότερα από τα κορυφαία VPN κάνουν το OpenVPN το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο τους και για καλό λόγο. Αυτή η επιλογή δεν είναι τόσο ξεκάθαρη με τη Zenmate. Όσοι επιλέγουν τη δωρεάν υπηρεσία τους και διαθέτουν Mac θα πρέπει να χρησιμοποιούν IPSec ή IKEv2. Αυτά είναι απόλυτα αποδεκτά πρωτόκολλα, αλλά με το Zenmate υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την ευπάθεια του τείχους προστασίας και περιορισμένη υποστήριξη στην πλατφόρμα.

Άτομα που χρησιμοποιούν συστήματα Windows μπορούν να επιλέξουν από τα ίδια πρωτόκολλα με την προσθήκη L2TP.

Μόνο με μια συνδρομητική συνδρομή, οι πελάτες αποκτούν πρόσβαση στο πρωτόκολλο OpenVPN, το οποίο είναι το προτιμώμενο λογισμικό διοχέτευσης από τεχνικούς geeks σε όλο τον κόσμο. Με άλλα λόγια, η Zenmate θέλει πραγματικά να πληρώσετε για την υπηρεσία τους.

Ακόμα κι αν πληρώσετε, δεν θα λάβετε την ίδια κρυπτογράφηση 256-bit που είναι κοινή με τους περισσότερους άλλους αξιόπιστους παρόχους VPN. Ο Zenmate υποστηρίζει στον ιστότοπό του ότι η κρυπτογράφηση 256-bit είναι υπερβολική για τον μέσο χρήστη. Επιβραδύνει τις ταχύτητες σύνδεσης και συμβάλλει στο υψηλότερο κόστος.

Ωστόσο, εάν ανησυχείτε πραγματικά για την ασφάλεια και το απόρρητο, τότε θέλετε την ισχυρότερη κρυπτογράφηση VPN που μπορείτε να αποκτήσετε. Γιατί πάρτε τις πιθανότητες?

Θετικά, το Zenmate διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη kill. Αυτός είναι ο μηχανισμός που τερματίζει τη συνεδρία περιήγησής σας εάν κάτι πάει στραβά με το VPN σας. Είναι ένα σημαντικό μέτρο προστασίας που δεν πρέπει να υπάρχει χωρίς αξιοσέβαστο VPN.

Πόσους διακομιστές έχει το Zenmate?

Το Zenmate είναι μια σχετικά νέα και συνεπώς αναπτυσσόμενη υπηρεσία VPN. Πριν από λίγο καιρό δεν είχαν ένα δίκτυο 40 διακομιστών. Σήμερα, αυτός ο αριθμός είναι σχεδόν 300, και αυτοί οι διακομιστές βρίσκονται σε περισσότερες από 30 χώρες.

Εικονίδιο καρφίτσα σφαίρα Ευρώπη, επίπεδη στυλΟι περισσότεροι από τους διακομιστές της Zenmate βρίσκονται στην Ευρώπη. Εκπροσωπούνται χώρες όπως η Τσεχική Δημοκρατία, η Φινλανδία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Λετονία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Κάτω Χώρες, το Βέλγιο και άλλες..

Η κάλυψη γίνεται αραιή σε άλλες περιοχές. Η Βόρεια Αμερική έχει 18 διακομιστές στις δυτικές ΗΠΑ και 56 διακομιστές στις ανατολικές ΗΠΑ του Καναδά έχει μόλις πέντε. Δεν υπάρχουν διακομιστές στην Κεντρική Αμερική και υπάρχουν μόνο δύο διακομιστές στη Βραζιλία. Η Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη και η Αυστραλία έχουν όλοι διακομιστές και η αφρικανική ήπειρος διαθέτει δύο διακομιστές στη Νότια Αφρική.

Αυτό το δίκτυο είναι λίγο πιο εκτεταμένο από μερικά από τα πραγματικά μικρά εκεί έξω, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με μεγαλύτερους παίκτες που έχουν χιλιάδες διακομιστές που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BitTorrent ή το P2P με το Zenmate?

Πριν από λίγο καιρό, η Zenmate απαγορεύει ρητά στους χρήστες κάθε είδους δραστηριότητα torrent ή P2P στους διακομιστές τους. Πρόσφατα άλλαξαν τη μελωδία τους, ώστε οι πελάτες που πληρώνουν να απολαμβάνουν απεριόριστα torrents.

Ωστόσο, είναι καλύτερο να προχωρήσετε με προσοχή. Κρυφό στους όρους παροχής υπηρεσιών της Zenmate είναι μια προειδοποίηση να μην συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που μοιάζουν αρκετά με το torrenting.

διάνυσμα προειδοποίησης απορρήτουΕάν αποφασίσετε να κάνετε torrent ή κοινή χρήση αρχείων στο Zenmate, Σκεφτείτε τον εαυτό σας προειδοποιημένο.

Προς όφελος του Zenmate, θα πρέπει να μπορείτε να βλέπετε το Netflix χωρίς δυσκολία ενώ εξακολουθείτε να είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο μέσω VPN. Το Netflix έχει γίνει εξαιρετικά καλό στον εντοπισμό χρηστών που έχουν ενεργό VPN.

Δεν τους αρέσει αυτή η πρακτική, επειδή μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να βλέπουν περιεχόμενο που πρέπει να αποκλείεται στην περιοχή τους. Προς το παρόν, φαίνεται ότι το Netflix δεν έχει φτάσει στο Zenmate, οπότε μπορείτε να κάνετε ροή στο περιεχόμενο της καρδιάς σας.

Πόσο γρήγορα είναι το Zenmate?

Αν και σίγουρα δεν είναι το πιο γρήγορο όταν πρόκειται για αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας VPN, το Zenmate έκανε μια αρκετά αξιοσέβαστη εμφάνιση. Ίσως αυτό είναι μια έγκριση του σχεδίου τους να κολλήσουν με κρυπτογράφηση 128-bit. Οι περισσότεροι ειδικοί ασφαλείας θα προτιμούσαν ακόμη την ισχυρότερη κρυπτογράφηση και τις ταχύτερες ταχύτητες που προτιμούν τα πιο ικανά VPN Surfshark ή NordVPN μπορεί να παρέχει.

Η πρώτη δοκιμή εκτελέστηκε χρησιμοποιώντας έναν από τους διακομιστές του Zenmate στην Ευρώπη. Με Κατεβάστε ταχύτητα 63,44 Mbps, ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. ο μεταφόρτωση το ποσοστό ήταν πιο απογοητευτικό 12,81 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας zenmate

Οι δοκιμές σε διακομιστή στις Η.Π.Α. απέδωσαν παρόμοια αποτελέσματα για λήψεις, οι οποίες έφτασαν στα 57,03 Mbps. Οι μεταφορτώσεις ξεπέρασαν τα αποδεκτά όρια, μειώνοντας στα 2,98 Mbps. Αυτό ήταν ένα πλήρες 94% χαμηλότερη από την ταχύτητα αναφοράς των 53 Mbps.

Όσον αφορά την ταχύτητα, το Zenmate είναι το μέσο της συσκευασίας. Υπάρχουν πολύ πιο αργοί πάροχοι εκεί έξω, αλλά υπάρχουν και πολύ πιο γρήγοροι, και πολλοί από αυτούς προσφέρουν καλύτερη λειτουργικότητα και απόρρητο.

Τι είναι η πολιτική καταγραφής του Zenmate?

Στην επιφάνεια, η πολιτική καταγραφής της Zenmate φαίνεται αποδεκτή. Μοιράζονται ελεύθερα ότι έχουν πολιτική «χωρίς καταγραφή» και ότι η Γερμανία έχει αυστηρούς νόμους περί απορρήτου στους οποίους τηρεί η εταιρεία τους.

πολιτική απορρήτου του zenmate

Ωστόσο, όταν πρόκειται για την πολιτική καταγραφής, πληρώνει σχεδόν πάντα για να διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση. Η Zenmate παραδέχεται ότι συλλέγει δεδομένα σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν οι πελάτες τους. Δεν πρόκειται για άμεση παραβίαση απορρήτου.

Το επόμενο μέρος της πολιτικής απορρήτου είναι πού οι ανησυχίες αρχίζουν να εμφανίζονται.

Εγγραφή πολιτικής απορρήτου zenmate

Ουσιαστικά, αυτό λέει ότι καταγράφουν την αρχική σας διεύθυνση IP, αυτήν που σας εκχωρεί ο ISP σας. Αυτή είναι μια έντονη κόκκινη σημαία, καθώς ένας από τους κύριους λόγους για τη χρήση ενός VPN είναι η απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας.

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει όλες οι αλληλεπιδράσεις σας με το VPN να είναι απολύτως ανώνυμες. Με ένα VPN που κάνει εγγραφή της διεύθυνσης IP σας, αυτό είναι αδύνατο.

Γι ‘αυτό τα VPN που βασίζονται εκτός των δικτύων Five Eyes και 14 Eyes θα είναι πάντα ανώτερα. Είναι δυνατόν για αυτούς να εγγυηθούν μια πραγματικά ανώνυμη εμπειρία.

Πόσο κοστίζει το Zenmate?

Το Zenmate έχει ένα περιορισμένη δωρεάν επιλογή που παρέχει πρόσβαση σε λίγους μόνο διακομιστές στη Ρουμανία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ και τις ΗΠΑ. Το δωρεάν πακέτο συνοδεύεται από υπηρεσίες τείχους προστασίας, κρυπτογράφηση TLS και επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης. Αυτό σημαίνει ότι η δωρεάν έκδοση μοιάζει περισσότερο με διακομιστή μεσολάβησης παρά με VPN.

Εάν θέλετε πραγματική προστασία VPN, τότε έχετε τρία σχέδια τιμολόγησης από το οποίο να διαλέξετε. Το πρόγραμμα κάθε μήνα θα κοστίζει 11,99 $ κάθε μήνα. Αυτό είναι αρκετά ακριβό, ειδικά σε σύγκριση με φθηνότερα VPN που προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες.

τιμολόγηση zenmate

Το μονοετές πρόγραμμα σας δίνει ένα διάλειμμα στην τιμή για 3,99 $ ανά μήνα, χρεώνεται μία φορά για 47,88 $. Μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση είναι το διετές σχέδιο, το οποίο κοστίζει μόλις 2,99 $ ανά μήνα και χρεώνεται μία φορά ως 49,20 $.

Αυτές οι τιμές είναι ισοδύναμες με ανώτερα VPN που παρέχουν πολύ περισσότερα χρήματα για τα χρήματά σας.

Συνιστάται το Zenmate ως VPN?

Με την έδρα τους στη Γερμανία και την πολιτική υλοτομίας που είναι αμφισβητήσιμη στην καλύτερη περίπτωση, είναι δεν είναι δυνατό να προτείνουμε το Zenmate. Πολύ καλύτερες επιλογές με καλύτερη προστασία είναι άμεσα διαθέσιμες όπως το NordVPN ή το Surfshark.

Επιτρέψτε μας να σας σώσουμε την ταλαιπωρία και την απογοήτευση της αναζήτησης των αληθινών βαρύ hitters στον κλάδο, ρίξτε μια ματιά στη λίστα των VPNS για Καναδούς φέτος. Όλες οι προτάσεις μας έχουν ελεγχθεί προσεκτικά και έχουν περάσει τα πρότυπα ασφαλείας του Privacy Canada.

Παρόμοια με όλες τις κριτικές μας, δοκιμάζουμε την ασφάλεια, την ταχύτητα, τις πολιτικές καταγραφής, την τιμή και την εξυπηρέτηση πελατών. Δείτε ποιο σας αρέσει.

Προσθέστε τη δική σας κριτική:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map