Αναθεώρηση VPN ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο (2020)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι γεμάτη με λειτουργίες και είναι επίσης ένας δημοφιλής πάροχος VPN. Με την προσιτή δομή τιμολόγησης, είναι σίγουρα μια ελκυστική επιλογή στην αγορά.


ιδιωτικό λογότυπο πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Ωστόσο, η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει την έδρα της στις ΗΠΑ. Αυτή η χώρα είναι μια φημισμένη επιλογή ως έδρα για μια εταιρεία VPN. Όχι μόνο οι ΗΠΑ έχουν πολλούς νόμους που απαιτούν ISPs και VPN να παρακολουθούν και να διατηρούν αρχεία δεδομένων, αλλά είναι επίσης μέρος του δικτύου Five Eyes.

Οργανισμοί όπως τα πέντε μάτια, τα εννέα μάτια και τα 14 μάτια είναι προσπάθειες συνεργασίας μεταξύ των κρατών μελών για την κοινή χρήση ευαίσθητων δεδομένων. Ορισμένα από τα δεδομένα συλλέγονται μέσω δραστηριοτήτων τύπου κατασκοπείας που θα ήταν παράνομο για τις κυβερνήσεις να διεξάγουν στο σπίτι τους χωρίς κατάλληλη δέουσα διαδικασία. Ωστόσο, εάν οι πληροφορίες συλλέγονται από άλλο έθνος, τότε μπορούν να κοινοποιηθούν με ευκολία και παράλληλα να παρακάμψουν το νόμο.

Για λόγους όπως αυτούς, οι ΗΠΑ δεν είναι το καλύτερο μέρος για να βασίσουν μια υπηρεσία VPN. Είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν πάροχο VPN που βρίσκεται εκτός του δικτύου 14 Eyes.

Πάροχοι όπως το Surfshark και το NordVPN βρίσκονται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και προσφέρουν ασφαλείς, αξιόπιστες και προσιτές συνδέσεις VPN. Εάν είστε πραγματικά ευαίσθητοι σχετικά με το απόρρητο και την κατασκοπεία, συνιστάται να αναζητήσετε μια από αυτές τις εταιρείες.

Ωστόσο, η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα, επιτρέπονται torrents και η υπηρεσία διαθέτει διακόπτη kill.

Το δίκτυό τους διαθέτει περισσότερους από 3.000 διακομιστές, οι οποίοι κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων VPN για αυτήν τη μέτρηση. Ωστόσο, αυτοί οι διακομιστές επεκτείνονται μόνο σε 28 χώρες, κάτι που δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο τα δίκτυα άλλων εταιρειών που επεκτείνονται εύκολα σε 100 ή περισσότερες χώρες.

Επισκόπηση VPN ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Πληροφορίες
Ευχρηστία:Ανετα
Πολιτική καταγραφής:Χωρίς πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή:3.300 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή:33 χώρες
Υποστήριξη:Κουβέντα
Torrenting:Επιτρέπεται
Ροή:Περιορισμένος
Πρωτόκολλο και κρυπτογράφηση VPN:OpenVPN, SOCKS5 proxy, IPSec / L2TP και PPTP.
Αρχηγείο:ΗΠΑ
Τιμή:3,33 $ / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα:https://www.privateinternetaccess.com

Ασφάλεια και κρυπτογράφηση

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει κάνει αρκετά σταθερά μέτρα για την προστασία των πελατών της στο διαδίκτυο. Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις παρέχουν κρυπτογράφηση δεδομένων 128-bit, κάτι που φαίνεται λιγότερο από επιθυμητό όταν η κρυπτογράφηση AES 256-bit είναι επίσης διαθέσιμη με την υπηρεσία.

Είναι πιθανό οι χρήστες που δίνουν πριμοδότηση στην ταχύτητα έναντι του απορρήτου να προτιμούν την κρυπτογράφηση δεδομένων 128-bit, αλλά η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει καλές ταχύτητες και με το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης. Λοιπόν, γιατί παίρνετε τις πιθανότητες; Εάν αποφασίσετε να πάτε με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, αλλάξτε τις ρυθμίσεις σε κρυπτογράφηση AES 256-bit, η οποία είναι η προεπιλογή για την πλειονότητα των κορυφαίων VPN.

ρυθμίσεις κρυπτογράφησης pia

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα πιο προτεινόμενα πρωτόκολλα VPN της ημέρας και πολλά παλιά αγαπημένα που διαθέτουν λιγότερο αυστηρές ρυθμίσεις ασφαλείας. Το πιο προτεινόμενο είναι το OpenVPN, αλλά η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο καθιστά επίσης διαθέσιμο το διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5, IPSec / L2TP και PPTP. Όταν συνδυάζεται με την κρυπτογράφηση AES 256-bit, είναι ασφαλές να πούμε ότι η κίνηση του ιστού σας θα παραμείνει ασφαλής ενώ είστε συνδεδεμένοι με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Όπως πολλοί άλλοι πάροχοι VPN, το Private Internet Access διαθέτει διακόπτη kill που τερματίζει αυτόματα μια περίοδο λειτουργίας περιήγησης όταν η υπηρεσία VPN ξαφνικά και απροσδόκητα δεν είναι διαθέσιμη. Αυτό είναι ένα υπέροχο χρηματοκιβώτιο αποτυχίας, αλλά αξίζει να αναφερθεί ότι πολλοί πελάτες έχουν παραπονεθεί ότι ο διακόπτης kill δεν λειτουργεί όπως διαφημίζεται.

Αυτό προκαλεί ανησυχία, διότι μπορεί να σας αφήσει εκτεθειμένο σε περίπτωση διακοπής της υπηρεσίας Private Internet Access. Όλοι οι πάροχοι VPN με την υψηλότερη βαθμολογία έχουν επίσης λειτουργίες kill switch στην υπηρεσία τους και αυτοί φαίνεται να λειτουργούν με συνέπεια.

Εάν μία από τις κύριες ανησυχίες σας εκτίθεται απροσδόκητα όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, ίσως είναι καλό να πάτε με μια άλλη εταιρεία VPN με έναν πιο αξιόπιστο διακόπτη kill.

Τοποθεσίες διακομιστή ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet

Προς το παρόν, η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet παραθέτει 3.125 διακομιστές στο δίκτυό της. Αυτός είναι ένας αριθμός που ανταγωνίζεται τον αριθμό διακομιστών μερικών από τα καλύτερα VPN της επιχείρησης.

Ωστόσο, βρίσκονται σε 33 μόνο χώρες. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε σύγκριση με τους αντιπάλους που διαθέτουν διακομιστές σε περισσότερες από 100 χώρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να έχει μεγαλύτερη έκκληση σε ορισμένες περιοχές, αλλά μόνο περιορισμένη έκκληση σε άλλες.

ιδιωτικός κόσμος διακομιστή πρόσβασης στο Διαδίκτυο &# x1f1fa;&# x1f1f8; Μία από τις περιοχές στις οποίες η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι πιθανότατα πιο δημοφιλής είναι η Βόρεια Αμερική. Στις ΗΠΑ, η εταιρεία διαθέτει 1.441 διακομιστές σε μόλις 15 τοποθεσίες. &# x1f1e8;&# x1f1e6; Επιπλέον 236 διακομιστές βρίσκονται σε τρεις τοποθεσίες στον Καναδά (αρκετά καλός, στην πραγματικότητα). &# x1f1f2;&# x1f1fd; Το Μεξικό διαθέτει 33 διακομιστές που βρίσκονται σε μία τοποθεσία.

&# x1f1ec;&# x1f1e7; Συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη πιθανότατα θα διαπιστώσουν ότι η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο διαθέτει επαρκείς διακομιστές για να τους ικανοποιήσει. Το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει σχεδόν 200 διακομιστές, ενώ οι Κάτω Χώρες έχουν 548. Άλλες τοποθεσίες διακομιστών στην Ευρώπη περιλαμβάνουν τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Φινλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Αυστρία, την Τσεχική Δημοκρατία, το Λουξεμβούργο και άλλα.

&# x1f1e7;&# x1f1f7; Η Βραζιλία είναι η μόνη τοποθεσία που εκπροσωπείται στη Νότια Αμερική με 20 διακομιστές. Ομοίως, η Αφρική υποεκπροσωπείται. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει παρουσία μόνο στη Νότια Αφρική με 10 διακομιστές.

Η κάλυψη δεν είναι τόσο καλή στη Μέση Ανατολή, όπου οι διακομιστές βρίσκονται μόνο στο Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι διακομιστές της Ασίας περιλαμβάνουν τοποθεσίες στη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία και την Ινδία, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρή κάλυψη για αυτό το μέρος του κόσμου. Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία φιλοξενούν περίπου 200 διακομιστές.

Βεβαίως, αυτό είναι πολλοί διακομιστές. Το γεγονός ότι η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει περισσότερους από 3.000 διακομιστές σημαίνει ότι κατατάσσεται εκεί με πολλούς από τους μεγάλους παίκτες. Ωστόσο, δεν έχουν πραγματικά την ποικιλομορφία τοποθεσίας που απαιτείται για να είναι ένα κορυφαίο VPN.

Η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο επισημαίνει στον ιστότοπό της ότι χρησιμοποιούν μόνο διακομιστές bare-metal, οι οποίοι εγγυώνται καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, ορισμένες τοποθεσίες διαθέτουν διακομιστές μεσολάβησης καλαμαριών, οι οποίοι μπορεί να βοηθήσουν στην επιτάχυνση των ποσοστών μεταφοράς δεδομένων.

Χρήση BitTorrent ή P2P με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Με την ταχύτητά του και την ανεκτική οπτική γωνία του torrent, η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας πελάτη torrenting.

Οι πιθανότητες είναι καλές που είναι συμβατές με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Δεν θα βρείτε τίποτα που να απευθύνεται ειδικά στον torrenting στον ιστότοπό του. Ωστόσο, η δραστηριότητα κοινής χρήσης αρχείων P2P υποστηρίζεται πλήρως.

Είναι μια βολική πτυχή της υπηρεσίας Private Internet Access ότι οι δραστηριότητες torrent δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένους διακομιστές. Μπορείτε απλά να συνδεθείτε στον διακομιστή της επιλογής σας.

ιδιωτικές δυνατότητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο φαίνεται να έχει πρόβλημα με τη ροή του Netflix. Αυτή η εξαιρετικά δημοφιλής εταιρεία ροής έχει περάσει τα τελευταία χρόνια δουλεύοντας σκληρά για να αποτρέψει την πρόσβαση των χρηστών στην υπηρεσία τους κατά τη χρήση ενός VPN. Κυρίως, το κάνουν αυτό επειδή το VPN μπορεί να επιτρέπει στον θεατή να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται στην περιοχή από διάφορα συμβόλαια.

Ενώ ορισμένοι πάροχοι VPN εξακολουθούν να φαίνεται να μπορούν να ξεπεράσουν τους περιορισμούς του Netflix, η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν φαίνεται να είναι ένας από αυτούς. Συνολικά, μόνο ένας διακομιστής στην Καλιφόρνια μπόρεσε να συνδεθεί στο Netflix. Εάν ο κύριος σκοπός σας να συνδεθείτε στο διαδίκτυο είναι να δείτε υπηρεσίες ροής, τότε αυτό δεν είναι το VPN για εσάς.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet

Αυτή είναι η μέτρηση όπου πολλοί μικρότεροι πάροχοι VPN σκοντάφτουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η χρήση οποιουδήποτε VPN θα επιβραδύνει το ρυθμό μεταφοράς δεδομένων τους. Ωστόσο, ένα πραγματικά καλό, υψηλής ποιότητας VPN επιβραδύνει τα δεδομένα πολύ λιγότερο από ένα που δεν διαθέτει το ίδιο επίπεδο ποιότητας.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να μην είναι το πιο γρήγορο VPN εκεί έξω, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί καλά. Η σύνδεση με έναν διακομιστή στη Νέα Υόρκη έδωσε αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας 77,56 Mbps για λήψεις και 36,75 Mbps για μεταφορτώσεις.

Η απόδοση βελτιώθηκε μόνο όταν συνδέεται με έναν ευρωπαϊκό διακομιστή στο Άμστερνταμ. Για αυτήν τη δοκιμή, οι λήψεις στα 81,46 Mbps και οι μεταφορτώσεις ήταν 40,30 Mbps. Αυτό δεν είναι πολύ μακριά από τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας που αποκτήθηκαν όταν δεν χρησιμοποιείτε κανένα VPN.

Αποτέλεσμα δοκιμής ταχύτητας ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Τα πράγματα δεν ήταν τόσο γρήγορα με τον διακομιστή στο Χονγκ Κονγκ. Ωστόσο, οι αριθμοί σίγουρα ήταν πιο εντυπωσιακοί από αυτούς που προέκυψαν χρησιμοποιώντας κατώτερους παρόχους VPN. Οι λήψεις μετρήθηκαν 69,98 Mbps με μεταφορτώσεις που φτάνουν τα 13,04 Mbps.

Η απόδοση σε έναν διακομιστή στο Λονδίνο ήταν επίσης αρκετά εντυπωσιακή. Οι λήψεις των 75,67 Mbps και οι μεταφορτώσεις των 23,00 Mbps είναι αξιοσέβαστες, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο γρήγορες όσο τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας που επιτεύχθηκαν με το Express VPN. Εάν το κόστος είναι πρωταρχικό μέλημα για εσάς, τότε ίσως η Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι η σωστή επιλογή.

Αυτά τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στον αριθμό και την ποιότητα των διακομιστών στο δίκτυο Private Internet Access.

Πολιτική καταγραφής ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Ο Πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου, ο οποίος μπορεί να αναφέρεται ως ISP σας, διατηρεί ολοκληρωμένα αρχεία καταγραφής σχετικά με τους ιστότοπους που επισκέπτεστε, τη διάρκεια της παραμονής σας και το τι κάνετε όσο βρίσκεστε εκεί. Έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και ενδέχεται να αποθηκεύουν απίστευτα ποσά δεδομένων σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Όταν το σκέφτεστε, είναι μια ανησυχητική πρακτική.

κανένα διάνυσμα καταγραφής χρήστηΈνας από τους πρωταρχικούς στόχους της χρήσης ενός VPN είναι να αποφευχθεί ο καθένας να συλλέγει όλα αυτά τα δεδομένα για εσάς και τις δραστηριότητές σας. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, ο ISP σας δεν μπορεί να διατηρεί αρχεία των ιστότοπων που επισκέπτεστε ή των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε. Στην ιδανική περίπτωση, ο πάροχος VPN σας αποφεύγει να συλλέγει τέτοιου είδους πληροφορίες.

Μια τέτοια πολιτική κατά της υλοτομίας είναι κρίσιμη για πολλούς λόγους. Αποτρέπει τον πάροχο VPN από την πώληση ή τη διανομή των δεδομένων σας σε τρίτα μέρη και συνδεδεμένες εταιρείες.

Επιπλέον, σημαίνει ότι εάν η εταιρεία VPN σας παραβιαστεί, τότε δεν θα έχουν πολλές πληροφορίες για να κλέψουν οι εισβολείς. Επιπλέον, μια πολιτική απαγόρευσης καταγραφής σημαίνει ότι μια υπηρεσία VPN δεν μπορεί να υποχρεωθεί να κοινοποιεί πληροφορίες με υπηρεσίες επιβολής του νόμου, επειδή δεν υπάρχει τίποτα να αποκαλυφθεί.

Πολλοί πάροχοι VPN μιλούν ένα καλό παιχνίδι όταν πρόκειται για μηδενικά αρχεία καταγραφής. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο ακολουθεί αυτήν την αρχή αρκετά καλά. Δηλώνουν ότι δεν παρακολουθούν την κυκλοφορία στον Ιστό σας ή δεν έχουν αρχεία καταγραφής επικοινωνίας. Ωστόσο, αποθηκεύουν βασικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις email πελατών και τρόπους πληρωμής.

Επιλογές τιμολόγησης για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Οι τιμές αυτής της εταιρείας μπορεί να είναι σοβαρά ελκυστικές για πολλούς υποψήφιους πελάτες. Είναι μια από τις πιο προσιτές επιλογές εκεί έξω, και δεδομένου ότι προσφέρει μερικές πολύ καλές δυνατότητες και απόδοση, πολλοί άνθρωποι θα το θεωρούσαν καλή συμφωνία.

Η τιμή κατά το μήνα είναι μόλις 6,95 $ ανά μήνα. Για αυτήν την τιμή, έχετε μια ποικιλία πρωτοκόλλων VPN, απεριόριστα δεδομένα, υποστήριξη P2P και οτιδήποτε άλλο προσφέρει η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet.

Εάν αναζητάτε μια συμφωνία, τότε μπορείτε να πάρετε τη συνδρομή ενός έτους, η οποία προσφέρει εξοικονόμηση περίπου 52 τοις εκατό. Αυτό φτάνει τα 3,33 $ το μήνα. Ακόμα μεγαλύτερες εξοικονομήσεις είναι διαθέσιμες όταν αγοράζετε το διετές πρόγραμμα. Με τιμή μόλις 2,91 $ το μήνα, αυτή είναι μια συμφωνία που θα μπορούσε να είναι ελκυστική για πολλούς ανθρώπους.

ιδιωτικές τιμές πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών. Αυτό δεν είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο παράθυρο, αλλά εάν χρησιμοποιείτε συχνά το Διαδίκτυο, θα πρέπει να μπορείτε να αποφασίσετε εντός μιας εβδομάδας εάν αυτή η υπηρεσία λειτουργεί για εσάς ή όχι.

Συνιστάται ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο?

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο προσφέρει μερικές εξαιρετικές, πραγματικά επιθυμητές δυνατότητες και προσιτή τιμή. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι οι διακομιστές τους είναι αρκετά γρήγοροι και αυτό δεν είναι κακό VPN. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στη χρήση αυτής της υπηρεσίας.

ιδιωτικό λογότυπο πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Μην ξεχνάτε ότι η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει την έδρα της στις ΗΠΑ. Εάν ένας κυβερνητικός οργανισμός αποκτήσει τα προσωπικά σας δεδομένα από τους διακομιστές του VPN σας, αυτά τα δεδομένα θα αποθηκευτούν σύντομα στις βάσεις δεδομένων πολλών άλλων κρατικών υπηρεσιών. Επιπλέον, ενώ η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είχε αξιοσέβαστα αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας, σίγουρα δεν ήταν τα καλύτερα. Λείπει επίσης η ποικιλία των τοποθεσιών διακομιστή τους.

Όλα αυτά, η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια εντάξει υπηρεσία VPN. Αν πλησιάζετε στο τέλος της λίστας σας προτού λάβετε μια απόφαση, επιτρέψτε μας να προτείνουμε 2 ακόμη που θα σας άξιζαν να κάνετε τον έλεγχο. Ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση ExpressVPN και NordVPN εάν αυτές οι δύο υπηρεσίες δεν βρίσκονται ήδη στη λίστα σας. Δίνουμε σε αυτές τις 2 υπηρεσίες VPN δύο αντίχειρες.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me