Dapatkan Alamat IP UK dalam 5 Langkah Mudah

Sekiranya anda adalah ekspatriat Britain, pelancong dari luar negara atau bahkan hanya Anglophile (seperti saya), kemungkinan anda berminat untuk mengakses alamat IP UK.


Kenapa? Setiap IP terikat dengan lokasi geografi. Sebarang laman web atau perkhidmatan dalam talian yang anda gunakan dapat melihatnya dan berdasarkannya, mengetahui di mana anda berada.

Atas pelbagai sebab, banyak laman web dan perkhidmatan yang berpusat di UK menyekat akses kepada sesiapa sahaja yang tidak berada di negara ini. Apabila anda cuba berhubung dengan alamat IP dari, katakanlah, Sepanyol, mereka menutup pintu pagar.

Inilah yang biasa dikenali sebagai penyekat geo.

Oleh itu, jika anda bercuti dan berharap dapat melihat episod terbaru Doctor Who di BBC, anda berasa tidak bernasib baik. Perkara yang sama berlaku sekiranya anda ingin mengakses UK Netflix, ITV Hub, atau sebilangan besar laman web lain sahaja di UK (dan bukan juga hiburan sahaja). Kecuali IP anda berpusat di UK, anda tidak akan berjaya.

Jadi bagaimana anda menukar alamat IP anda untuk berada di UK? Sejauh ini cara terpantas dan termudah adalah dengan menggunakan VPN.

Mengapa Menggunakan VPN untuk Mendapatkan IP di UK

VPN berfungsi dengan membuat sambungan yang dienkripsi antara peranti anda dan apa yang disebut pelayan VPN. Peranti boleh berupa apa sahaja dari telefon atau tablet anda ke komputer riba, komputer desktop atau bahkan penghala atau TV pintar.

Pelayan VPN sebenarnya hanyalah komputer lain, yang dikendalikan oleh penyedia VPN. Ia boleh berada di mana sahaja di dunia (dan, dengan risiko merosakkan tempat saya pergi dengan ini, itulah kuncinya).

Keajaiban berlaku setelah anda menyambungkan peranti anda ke pelayan. Anda melakukannya melalui aplikasi pelanggan yang diberikan kepada anda oleh perkhidmatan VPN.

Sejak itu, semua data yang anda hantar dan terima akan melalui pelayan terlebih dahulu. Dan yang lebih penting lagi, peranti anda sekarang juga akan menggunakan IP pelayan itu untuk semua komunikasi luaran.

Sekiranya pelayan berada di UK, ia akan mempunyai alamat IP Britain. Oleh kerana peranti anda menggunakan IP yang sama, mana-mana laman web atau perkhidmatan yang anda akses akan 100% menganggap anda juga berpusat di UK. Rapi (dan sangat berguna), bukan?

Langkah-langkah Mendapatkan Alamat IP UK

VPN menyediakan kaedah termudah dan paling dipercayai untuk mendapatkan alamat IP UK atas permintaan. Dan melakukannya tidak mungkin lebih mudah. Langkahnya adalah seperti berikut.

 1. Daftar dengan penyedia VPN dengan pelayan di UK. Perkhidmatan pilihan saya adalah CyberGhost, tetapi banyak yang lain juga berfungsi dengan baik. Terdapat senarai yang akan membuat anda bermula sedikit lebih jauh.
 2. Muat turun aplikasi pelanggan penyedia anda dan pasangkannya pada peranti anda. Semua pembekal akan mempunyai arahan terperinci untuk platform atau sistem operasi khusus anda.
 3. Buka aplikasi pelanggan dan log masuk ke perkhidmatan VPN.
 4. Pilih pelayan yang terletak di UK dan sambungkan ke sana. Sama seperti itu, peranti anda kini harus mempunyai alamat IP di Britain. Sekiranya anda ingin memeriksa semula, pergi ke https://mylocation.org/ dan lihat negara apa yang dipaparkan sebagai lokasi anda.
 5. Angkat kaki ke atas. Anda kini dapat menikmati akses ke laman web dan perkhidmatan UK yang sebelumnya disekat.

IPlayer BBC diakses dengan alamat IP UK

Apabila anda tidak lagi memerlukan IP dari UK, putuskan sambungan dan tutup aplikasi klien VPN. Dan ulangi langkah yang sama lain kali anda lakukan (tentu saja, tolak bahagian pendaftaran dan pemasangan).

Cukup sederhana. Selain itu, langkah serupa juga berfungsi untuk mendapatkan IP hampir di negara lain di dunia.

Memilih Perkhidmatan VPN untuk UK

Secara keseluruhan, proses menyiapkan VPN dan menyambungkannya untuk menukar IP anda ke UK sangat mudah. Boleh dikatakan, bahagian yang paling sukar dan memakan masa adalah memilih penyedia VPN mana yang akan digunakan.

Bahagian yang paling penting adalah, tentu saja, memilih yang menawarkan pelayan UK. Sekiranya tidak ada pelayan Inggeris, tidak mungkin anda akan menipu alamat IP di UK. Tempoh.

Setiap laman web penyedia akan memberitahu anda negara mana yang mereka sokong. Sekiranya tidak, atau United Kingdom tidak disenaraikan, teruskan.

Di luar ketersediaan pelayan UK, ada juga faktor lain yang harus memainkan peranan dalam keputusan anda. Ia merangkumi:

 • VPN yang anda pilih harus mempunyai beberapa pelayan di UK, bukan hanya satu. Sebenarnya, semakin banyak, semakin baik.

  Seperti yang berlaku dengan semua perkhidmatan dalam talian, penyelenggaraan atau peningkatan kadangkala boleh memaksa penyedia VPN membawa pelayan di luar talian (walaupun sebentar). Pengguna lain juga akan menggunakan pelayan yang sama seperti anda. Sekiranya terlalu banyak orang menyambung pada masa yang sama, pelayan akan menjadi berlebihan, lambat dan tidak dapat digunakan.

  Apabila penyedia VPN mempunyai beberapa pelayan Britain, anda akan selalu mempunyai beberapa pilihan sambungan. Anda boleh mendapatkan IP UK anda dengan pasti, tanpa mengira faktor luaran.

 • Prestasi sangat penting. Hanya VPN terpantas di luar sana. Reputasi yang baik untuk kestabilan juga penting.

  Kelajuan sangat penting jika anda mengakses media streaming yang dilarang secara geografi ke UK. Sambungan VPN anda mesti dapat menangani permintaan aliran jalur lebar berkualiti tinggi dan berkualiti tinggi. Sekiranya tidak, ia tidak akan banyak berguna kepada anda.

 • Dasar tanpa pembalakan yang ketat dan penyulitan data terkemuka adalah penting, terutamanya jika anda menghargai privasi dalam talian anda.

  Sama seperti penyedia perkhidmatan internet anda, penyedia VPN akan mempunyai idea yang baik tentang apa yang anda lakukan dalam talian dan dari mana. Untuk melindungi privasi dan keselamatan anda, semua data anda harus dienkripsi dengan kuat. Penyedia VPN juga tidak boleh mengumpulkan atau menyimpan maklumat mengenai aktiviti dalam talian anda.

 • Pelanggan VPN harus menyokong setiap peranti yang anda gunakan (platform dan sistem operasi). Ini juga bermaksud mengetahui berapa banyak peranti yang boleh anda gunakan pada masa yang sama. Dengan sebilangan pembekal, jumlah ini mungkin kurang dari dua. Orang lain mungkin tidak mempunyai sekatan sama sekali.

VPN Terbaik untuk Mendapatkan IP UK

Bergantung pada seberapa mahir dan terkini anda dengan perkhidmatan VPN apa yang ada di luar sana, mencari yang anda sukai (dan yang memenuhi kriteria di atas) akan memerlukan beberapa penyiasatan.

Percayalah, ini tidak begitu menakutkan kerana kedengarannya. Sebaik sahaja anda masuk ke dalam alur perkara, ia akan berjalan dengan cepat.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan senarai yang lebih pendek, ini adalah VPN yang boleh saya cadangkan dengan yakin sebagai cara mendapatkan alamat IP UK.

1. CyberGhost

Logo CyberGhost

Seperti yang saya nyatakan di atas, CyberGhost adalah pilihan sampah saya bila-bila masa saya memerlukan alamat IP di UK.

Sebagai permulaan, daripada lebih daripada 7100 pelayan CyberGhost, 480 berada di UK. Hanya NordVPN yang mempunyai lebih banyak. Semua pelayan tersebut tersebar dengan baik di tiga lokasi.

Dari segi prestasi, CyberGhost menunjukkan prestasi yang terbaik dan dapat memanfaatkan yang terbaik. Seperti yang anda lihat dari hasil ujian kelajuan saya, sambungannya lebih pantas daripada hampir semua tugas. Mana-mana penyedia VPN dengan bangga dapat membanggakan nombor tersebut.

Privasi adalah salah satu perkara penting CyberGhost. Ringkasnya, mereka tidak mencatat apa-apa.

CyberGhost berpusat di Romania. Oleh kerana itu, sebahagian daripada kita mungkin mempunyai kebimbangan mengenai penyimpanan dan perkongsian data. Tetapi Romania sebenarnya mengorbankan privasi. Tidak ada mandat pembalakan yang dikenakan oleh pemerintah, dan negara sama sekali tidak bermain baik dengan NSA, FBI atau GCHQ dunia.

Selain itu, seperti yang saya katakan, CyberGhost tidak mencatat apa-apa. Jadi walaupun seseorang datang mengetuk pintu mereka, mereka tidak akan mempunyai apa-apa untuk dikongsi.

Netflix UK, BBC iPlayer, ITV Hub, dan semua perkhidmatan lain juga berfungsi dengan baik dengan CyberGhost. Ini adalah salah satu perkara yang mereka banggakan, dan mereka pasti melaksanakannya.

Kelebihan
 • Pembalakan sifar untuk privasi maksimum
 • Pengedaran pelayan yang sangat baik dengan lebih daripada 7100 pelayan di 90 negara
 • Kelajuan sambungan yang sangat pantas
 • Bekerja dengan Netflix AS dan BBC iPlayer
 • Membolehkan P2P mengalir
 • Jaminan wang dikembalikan selama 45 hari
Keburukan
 • Syarikat induk dengan reputasi yang dipersoalkan
 • Persediaan OpenVPN manual berbelit
 • Tidak berfungsi dari China

2. NordVPN

Logo NordVPN

Dari semua penyedia di pasaran, NordVPN mempunyai bilangan pelayan terbesar di Britain. Tidak ada penyedia VPN lain yang mempunyai lebih banyak. Semasa saya menulis ini, angka itu berjumlah 610 dan meningkat hampir setiap hari (saya membesar-besarkan sedikit, tetapi pelayan baru muncul dengan frekuensi yang mengejutkan).

Pelayan NordVPN hanya tersedia di satu lokasi di England.

Prestasi yang anda dapat dari pelayan tersebut adalah yang terbaik. Walaupun bukan yang terpantas, ini adalah VPN yang secara konsisten berada di kedudukan lima teratas dari semua penyedia yang saya uji (dan saya periksa banyak dari mereka). Lihat sendiri keputusan ujian kelajuan NordVPN. Cukup mengagumkan.

Dari segi privasi, NordVPN juga mendapat markah yang baik. Mereka berpusat di Panama, sebuah negara di mana istilah seperti penyimpanan data, penapisan internet dan pengawasan tidak ada dalam perbendaharaan kata siapa pun. Untuk memperbaikinya, Nord juga mempunyai polisi pembalakan yang ketat.

Ciri yang berpotensi berguna sangat sedikit tawaran VPN adalah alamat IP UK yang statik. Seperti yang akan kita lihat di bawah, PureVPN adalah salah satu pengecualian. Begitu juga NordVPN.

Terdapat banyak faedah untuk memiliki alamat IP VPN khusus berbanding yang dikongsi bersama. Intinya adalah, jika anda tidak menyukai idea untuk mempunyai alamat yang sama dengan beratus-ratus orang lain atau tidak senang mendapatkan IP yang berbeza setiap kali anda menyambung ke pelayan VPN (kedua-duanya berlaku dengan IP yang dikongsi), ini adalah ciri untuk anda.

Akhir sekali, NordVPN berfungsi seperti mimpi dengan iPlayer BBC dan hampir semua perkhidmatan streaming Britain. Banyak penyedia lain cenderung berjuang. Tetapi nampaknya tidak kira apa yang dilemparkan BBC ke NordVPN, ia dengan senang hati bersenandung.

Kelebihan
 • Privasi yang sangat baik dengan pembalakan sifar
 • Rangkaian pelayan yang besar (dan terus berkembang)
 • Prestasi sambungan yang baik
 • Pelayan khusus (termasuk VPN berganda, kabur, dan Tor over VPN)
 • Pelanggan yang bersih dan senang digunakan
 • Berfungsi dengan Netflix dan kebanyakan perkhidmatan penstriman lain
 • Membolehkan Torrenting dan P2P
 • Menawarkan alamat IP khusus
Keburukan
 • Tidak ada ciri tunneling berpecah
 • Sedikit mahal pada rancangan jangka pendek

3. PureVPN

Logo PureVPN

Terhangat di kedua dua penyedia lain, PureVPN adalah satu lagi pilihan terbaik untuk mendapatkan alamat IP dari UK.

Walaupun PureVPN mempunyai pelayan berasaskan UK yang lebih sedikit daripada CyberGhost dan NordVPN, pada masa ini 168, pelayan tersebut lebih baik. Mereka juga baru-baru ini mengalami beberapa peningkatan besar-besaran. Segala-galanya dari kelajuan hingga keseluruhan kebolehpercayaan telah menyaksikan peningkatan yang ketara (di atas prestasi yang sudah cukup mengagumkan).

Pelayan PureVPN tersebar di empat lokasi di England. Mereka termasuk London, Manchester, Maidenhead, dan Gosport.

Seperti yang disebutkan, kelajuan pelayan PureVPN berada di sana dengan yang terbaik. Streaming video 4K, muat turun fail besar, tidak menjadi masalah. Anda akan melihat perbezaan prestasi yang sangat sedikit dari sambungan internet biasa anda.

Dan mengenai subjek video 4K, BBC iPlayer, dan semestinya semua perkhidmatan streaming UK yang lain, berfungsi dengan baik dengan PureVPN.

Dari sudut privasi, PureVPN tidak sempurna. Mereka masih tidak mencatat apa-apa yang anda lakukan seperti laman web yang anda lawati atau yang anda muat turun. Namun, mereka secara tidak lansung melacak cap waktu sambungan dan penggunaan lebar jalur (untuk alasan kualiti perkhidmatan).

Ini bukan perjanjian besar. Anda akan tetap tidak dikenali dan selamat. Tetapi, pembalakan adalah pembalakan, dan mereka dapat melakukannya dengan lebih baik di sana.

Bersama dengan NordVPN, PureVPN juga merupakan salah satu daripada beberapa penyedia VPN yang dapat menawarkan alamat IP statik UK. Mereka juga melakukannya dengan lebih murah.

Secara keseluruhan, PureVPN menawarkan nilai yang sangat baik. Untuk beberapa harga terendah di pasaran, anda mendapat salah satu perkhidmatan VPN terbaik yang tersedia yang berfungsi di mana-mana peranti yang dapat dibayangkan.

Sebagai tambahan, jika anda berminat dengan IP di luar UK, PureVPN mempunyai pelayan di sejumlah 131 negara. Hanya satu pembekal lain, HideMyAss !, yang dapat meningkatkan bilangannya.

Kelebihan
 • Kelajuan yang sangat baik
 • Rangkaian pelayan besar (131 negara)
 • Buka sekatan Netflix, iPlayer, dan lebih daripada 70 perkhidmatan penstriman lain
 • Sesuai dengan lebih daripada 50 peranti dan platform
 • Penyedia VPN log sifar yang disahkan secara bebas
 • Pilihan IP khas
 • Nilai yang hebat
Keburukan
 • Aplikasi boleh menggunakan sedikit penggilap
 • Beberapa masalah sambungan berselang

Faedah Alamat IP Inggeris yang lain

Terdapat banyak sebab mengapa anda menginginkan alamat IP UK. Seperti yang telah kita bincangkan, itu satu-satunya cara untuk menonton TV UK di luar negara. Tetapi, ada alasan lain yang kurang jelas juga.

 • Penyekat geo tidak terhad kepada laman hiburan. Bergantung pada di mana anda berada, akses ke media sosial anda dan juga laman berita kegemaran anda mungkin sangat terhad.

  Great Britain tidak menyekat akses ke perkhidmatan tersebut. Berupaya membuat alamat IP anda berada di UK. Kemudian pada kali anda melancong ke China, anda masih boleh masuk ke Facebook dan masih dapat membaca berita seperti yang dilihat oleh negara barat.

 • Jangan terkunci dari institusi kewangan anda. IP Britain mungkin berguna untuk mengelakkan perkara seperti akaun bank yang berpangkalan di UK disekat ketika berada di luar negara.

  Bank dan organisasi lain menggunakan maklumat lokasi alamat IP untuk melindungi daripada aktiviti dalam talian yang haram atau mencurigakan. Malah percubaan yang sah untuk mengakses akaun anda sendiri dari luar negara boleh menimbulkan bendera merah.

  Selalunya, bendera merah seperti itu hanya memicu tinjauan aktiviti dalaman yang sederhana. Tetapi kadang-kadang, akaun anda mungkin terkunci, dan anda terpaksa memanggil untuk menyelesaikan masalah. Dengan menyimpan alamat IP anda di United Kingdom, anda berpotensi dapat menjimatkan masa dan sakit kepala atau dua.

 • Lindungi data dan maklumat peribadi anda. Ini sangat relevan apabila anda menggunakan hotspot Wi-Fi yang tidak selamat atau awam (kedai kopi, hotel, lapangan terbang, dll.)

  Sekiranya anda berada di negara yang tidak mengetahui undang-undang keselamatan atau privasi dalam talian yang kuat (atau tahu untuk penggodam produktif), ini menjadi lebih penting.

  Saya selalu mahu ketenangan fikiran data saya selamat. Apabila disambungkan ke VPN, di mana sahaja anda pergi, lalu lintas internet anda akan disulitkan secara automatik. Penyulitan itu akan menghalang data daripada jatuh ke tangan sesiapa sahaja yang tidak boleh mengaksesnya.

Mengapa VPN Percuma Tidak Sesuai

Apabila anda mula mencari VPN, anda akan mendapat sebilangan besar perkhidmatan percuma. Walaupun ini adalah pilihan yang agak baik, dekatilah mereka dengan beberapa keraguan. VPN percuma dan berbayar agak berbeza.

Penyedia percuma sebenarnya boleh membantu anda mendapatkan alamat IP Inggeris. Tetapi, kerana saya yakin kita semua telah mengetahui pada suatu ketika, dalam hidup anda sering mendapat apa yang anda bayar. Dan ini juga berlaku dalam kes ini.

Walaupun perkhidmatan percuma tidak akan mengenakan bayaran kepada anda kerana menggunakannya, mereka masih menghasilkan wang dengan cara lain. Mereka mesti. Jika tidak, siapa yang membayar semua infrastruktur itu?

Cara penyedia VPN percuma menghasilkan wang selalunya kurang daripada ideal. Banyak yang menanggung kos mereka dengan menjual maklumat mengenai tabiat melayari anda ke firma pengiklanan (iaitu mereka mencatat dan membuat katalog apa yang anda lakukan dalam talian). Yang lain menyuntik iklan terus ke penyemak imbas anda semasa anda tersambung ke perkhidmatan mereka. Ada yang melakukan kedua-duanya.

Ringkasnya, mengenai layanan VPN percuma, anda tidak membayar dengan wang. Anda membayar dengan privasi dan data peribadi anda.

VPN UK percuma boleh menjual data pengguna

Masalah lain dengan VPN percuma adalah bahawa lebih kerap daripada anda, anda akan mendapati bahawa mereka tidak membuka akses ke BBC iPlayer, ITV Hub atau bahkan Saluran 4.

Memerlukan sejumlah sumber yang mengejutkan untuk mengekalkan alamat IP yang berfungsi dengan perkhidmatan popular ini. Penyedia VPN premium terus mengetahui perkara seperti ini. Penyedia VPN percuma tidak.

Cara Lain untuk Mendapatkan IP Inggeris

VPN bukan satu-satunya cara untuk mendapatkan IP United Kingdom. Pilihan lain ada. Pilihan tersebut hampir tidak fleksibel atau boleh dipercayai, terutama jika anda cuba menghindari sekatan geo. Tetapi, itu tidak bermakna tidak ada masa dan tempat untuk mereka.

SmartDNS

Salah satu alternatif VPN yang lebih popular tidak melibatkan mendapatkan alamat IP UK sama sekali (secara tegas). Ia dipanggil SmartDNS.

SmartDNS dapat membantu anda menghindari sekatan geo dengan menyembunyikan tempat di mana hanya sebahagian lalu lintas anda berasal.

Sebaik sahaja anda menyiapkannya, pelayan SmartDNS secara teliti mengarahkan data yang diperlukan untuk menggunakan laman web yang disekat melalui kawasan yang dibenarkan untuk mengaksesnya. Semua data lain terus menggunakan sambungan internet biasa anda.

Jenis perkhidmatan ini disediakan untuk berfungsi dengan subset laman web yang agak kecil. Mereka cenderung berfungsi dengan baik, tetapi secara amnya akan jauh lebih ketat daripada VPN.

Beberapa perkhidmatan SmartDNS yang lebih popular termasuk Unlocator, SmartyDNS, dan Smart DNS Proxy. Beberapa penyedia VPN juga memasukkan SmartDNS sebagai sebahagian daripada perkhidmatan mereka, yang paling terkenal ialah VPN Penyemakan Tidak Terlihat.

Proksi

Perkhidmatan SmartDNS adalah varian perkhidmatan proksi internet, yang juga dapat digunakan untuk membuka blokir laman web Britain yang dibatasi geo.

Proksi serupa dengan VPN di mana ia mengarahkan semua lalu lintas internet anda melalui pelayan. Anda boleh memilih negara mana pelayan itu berada.

Perbezaannya, dan yang penting, adalah bahawa pelayan proksi hampir selalu tidak disulitkan. Anda tidak akan mendapat faedah privasi dan keselamatan yang disertakan dengan menggunakan VPN.

Lebih kerap daripada tidak, proksi juga dikendalikan oleh individu seperti anda dan saya. Itu menjadikan mereka jauh lebih tidak boleh dipercayai, baik dari segi prestasi dan sama ada proksi yang anda gunakan akan tetap ada dalam beberapa jam.

Membuat Pilihan

Apa pun alasan anda memerlukannya, perkhidmatan VPN memberikan pilihan terbaik anda untuk mendapatkan alamat IP UK. Ia boleh dipercayai, selamat, dan menawarkan banyak faedah yang tidak dapat ditandingi oleh kaedah lain.

Berhati-hatilah untuk memilih perkhidmatan VPN UK yang betul dan anda sudah siap. Akses ke sebarang kandungan akan sentiasa ada di hujung jari anda.

Itu mesti menjadi berita baik bagi ekspatriat Britain dan orang lain yang suka memanfaatkan apa yang ditawarkan oleh Inggeris dalam talian. Dan anda akan dapat melakukannya dari mana sahaja di dunia ini.

Perbandingan VPN Alamat IP UK Terbaik

PenyediaUK PelayanFeaturesCost

Ujian Kelajuan | Senarai Pelayan
Pelayan: 480
Lokasi: 3
Negara: 90
Pelayan: 7159
Protokol: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Platform: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, Penghala
Sambungan: 7
Pembalakan: Tanpa Pembalakan
Lokasi: Romania
Pelan 1 Bulan: $ 12.99 / bulan
Rancangan Tahunan: $ 2.75 / bulan
Cubaan percuma: Ya
Wang Dikembalikan: 45 Hari
Bayaran: Kad Kredit, PayPal, Bitcoin

Ulasan | Ujian Kelajuan | Senarai Pelayan
Pelayan: 610
Lokasi: 1
Negara: 58
Pelayan: 5645
Protokol: OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
Platform: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Router
Sambungan: 6
Pembalakan: Tanpa pembalakan
Lokasi: Panama
Pelan 1 Bulan: $ 11.95 / bulan
Rancangan Tahunan: $ 3.49 / bulan
Cubaan percuma: Tidak
Wang Dikembalikan: 30 hari
Bayaran: Kad kredit (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Lain-lain

Ujian Kelajuan | Senarai Pelayan
Pelayan: 168
Lokasi: 4
Negara: 131
Pelayan: 2070
Protokol: OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
Platform: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Router
Sambungan: 5
Pembalakan: Tarikh sambungan, jumlah lebar jalur yang digunakan
Lokasi: Hong Kong
Pelan 1 Bulan: $ 10.95 / bulan
Rancangan Tahunan: $ 3.33 / bulan
Cubaan percuma: Tidak
Wang Dikembalikan: 31 hari
Bayaran: Kad Kredit, PayPal, BitCoin, Alipay, Kad Hadiah Utama, CashU, Cryptocurrency lain, Paymetwall
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me