Ison-Britannian parhaat VPN: t vuonna 2020

Esitelty kuva parhaille Ison-Britannian VPN-palveluntarjoajille


Olitpa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, brittiläinen ulkomailla vai nautitko vain rajoittamattomasta pääsystä englannin kulttuuriin ja televisioon, sinulla on monia hyviä syitä käyttää VPN: tä Iso-Britanniassa.

Iso-Britannia on väistämättä länsimaailman äärimmäinen tarkkailuvaltio. Tiedonkeruu on laillista, ja Internet-palveluntarjoajilla on valtuudet seurata ja kirjata kaikkia verkkotoimintoja. Jos olet Isossa-Britanniassa etkä käytä VPN: ää, se tarkoittaa online-toimintaa.

Tietojen keruun lisäksi brittiläiset Internet-palveluntarjoajat sensuroivat myös Internetiä. Tiesitkö, että on lähes 800 000 verkkosivustoa, joihin pääsy on estetty maan sisällä? VPN: t voivat auttaa sinua kiertämään näitä rajoituksia.

Sitten on Yhdistyneen kuningaskunnan drakoninen lähestymistapa tiedostojen jakamiseen ja viimeaikaiset lait, jotka voivat laskeutua sinut kuumaan veteen heti, kun vierailet edes vahingossa verkkosivustolla, joka sisältää terroristien propagandaa (mihin tahansa luokitellaan). Jos käytät VPN-verkkoa, olet turvassa.

Entä jos olet Ison-Britannian ulkopuolella? Oletko yrittänyt suoratoistaa jotain brittiläistä televisiota, kuten BBC iPlayer? Et voi, ja vain Yhdistyneen kuningaskunnan paras VPN voi saada sinulle pääsyn.

VPN antaa sinulle yksityisyyden ja nimettömyyden verkossa, sensuurin ja turvallisen pääsyn Internetiin ja antaa sinun katsella maantieteellisesti estettyjä UK-sisältöjä, kuten iPlayer, kun olet ulkomailla. Samalla VPN: llä voit jopa katsella koko Yhdysvaltain Netflix-luetteloa, jos niin haluat.

Ison-Britannian VPN: n käyttämiseen on monia syitä.

Katsaus Ison-Britannian parhaisiin VPN-verkkoihin

Jos luettelo parhaista Ison-Britannian VPN-verkoista on kaikki, jotka olet kiinnostunut, leikkaan suoraan jahdata. Tässä on nopea katsaus suosituimpiin tarjoajiin sekä Isossa-Britanniassa että ulkomailla.

 1. CyberGhost

  Paras VPN Yhdistyneelle kuningaskunnalle. Suorittaa erikoistuneita palvelimia estettyjen Yhdistyneen kuningaskunnan sisällön katseluun, ei pidä lokit ja tarjoaa erinomaiset yksityisyysominaisuudet. Halpa ja mukana tulee pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu.

 2. PureVPN

  Vakiintunut VPN-palveluntarjoaja, jolla on luotettava UK: n ja ulkomaisen sisällön suoratoisto erillisten palvelimien kautta. Nopeita palvelimia 131 maassa, mukaan lukien tonnia Isossa-Britanniassa. Yksi parhaista tarjouksista ympäri.

 3. NordVPN

  VPN-palvelu, joka tekee kaiken. Siinä on suuri ja nopea palvelinverkko, ei kirjautumista, suuri yksityisyys ja intuitiivinen sovellus, jossa on runsaasti ominaisuuksia. Tarjoaa johdonmukaista UK-suoratoistoa.

 4. Surfshark

  Uudemmalla kaikilla ominaisuuksilla varustetulla VPN: llä on oltava Ison-Britannian VPN erittäin alhaisella hinnalla. Siinä on suuri turvallisuus ja yksityisyys, helppokäyttöinen asiakas, erinomainen suoratoistotuki ja rajaton yhteys.

 5. ExpressVPN

  Tunnettu ja arvostettu palveluntarjoaja, jolla on nopeat ja turvalliset palvelimet, nollakirjaus ja erittäin kiillotettu asiakassovellus. Alan paras 24/7-tuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Mitä etsiä Yhdistyneen kuningaskunnan VPN: stä

VPN-palveluntarjoajia on paljon, joista valita, mutta tietysti kaikki eivät ole yhtä tasavertaisia. Yritettäessä valita hyvä VPN Yhdistyneelle kuningaskunnalle, tässä on tärkeimmät huomioon otettavat asiat.

 • UK-palvelimet

  Haluat käyttää VPN-palveluntarjoajaa, jolla on runsaasti palvelimia maassa, jotta pääset käyttämään UK-sisältöä ulkomailta tai online-yksityisyyttä ja turvallisuutta Iso-Britanniassa. Mitä enemmän sen parempi.

  Useille UK-alueille hajautetut palvelimet ovat myös parempia. Jälleen kerran, sitä enemmän, sitä parempi. Tämä antaa sinulle parhaat mahdolliset yhteysnopeudet ja yleisen verkkokokemuksen.

 • Erinomainen suoritus

  Yhteysnopeuksista ja verkkokokemuksesta puhutaan, että haluat nopean VPN: n. Aikana. VPN hidastaa Internettiäsi aina vähän, mutta jotkut tekevät suorituskyvyn ylläpitämiseen paljon paremmin kuin toiset.

  Jos päädyt hitaaseen palveluun, jopa sellaisista asioista kuin web-selaaminen voi tulla tuskallista. Ja videon suoratoisto? Sitä ei vain tule tapahtumaan.

 • Toimii UK: n suoratoistopalveluiden kanssa

  Jos aiot katsoa BBC iPlayeria tai muita brittiläisiä sisällöntuottajia ulkomailta, kaikki VPN-palvelut eivät toimi. BBC havaitsee ja estää VPN-verkot häikäilemättömällä tehokkuudella, ja enemmän kuin koskaan, vain huipputarjoajat voivat antaa sinulle jatkuvan pääsyn.

 • Suuri globaali verkko

  Kun olet Isossa-Britanniassa, haluat ehkä käyttää VPN-yhteyttä yhteyden muodostamiseen muihin maihin. Ehkä haluat käyttää toisen maan Netflix-kirjastoa tai TV: n suoratoistopalveluita. Tai ehkä haluat torrent tai käyttää tiedostojenjako-ohjelmistoa.

  VPN, jolla on laaja, monipuolinen palvelinverkko, antaa sinun suorittaa kaikki edellä mainitut.

 • P2P-tuki

  Jos kyse on torrentista ja tiedostojen jakamisesta, varmista, että VPN-palvelu tukee sitä. Älä oleta, että se tapahtuu. Useat VPN: t eivät salli sitä.

 • Minimaalinen puunkorjuu ja hyvä tuomiovalta

  Mikään VPN-palvelu ei koskaan kirjaa käymiäsi verkkosivustoja, mutta jotkut pitävät silti välilehtiä esimerkiksi yhteysajoista tai tiedonsiirron summista. Parhaan yksityisyyden ja nimettömyyden saavuttamiseksi valitse lokeroimaton VPN – joka ei tallenna mitään.

  Tällä tavoin, vaikka viranomaisetkin koputtavat käskyä, VPN-palveluntarjoajalla ei yksinkertaisesti ole tietoja luovutettavissa.

  On myös hyvä idea valita VPN, joka perustuu yksityisyyttä suojaavaan lainkäyttöalueeseen, jossa tiedonkeruua ei ole pakollista. Hyviä valintoja ovat Brittiläiset Neitsytsaaret, Panama, Romania ja Sveitsi.

  Vältä ehdottomasti VPN-verkkoja, jotka sijaitsevat Iso-Britanniasta. Aivan kuten Internet-palveluntarjoajien, myös heidän on seurattava, kirjauduttava ja jaettava online-toimintoja, kun heitä pyydetään tekemään niin.

 • Hyvät salaus- ja yksityisyysominaisuudet

  Voit varmistaa, että yksityisyytesi ja nimettömyys ovat aina turvassa, valitsemalla palveluntarjoaja, joka tarjoaa 256-bittisen salauksen käyttämällä huipputeknistä protokollaa, kuten OpenVPN. Se on särkymätön yhdistelmä.

  Muut yksityisyysominaisuudet, kuten DNS-vuodonsuojaus tai Internet-tap-kytkin, ovat myös hienoja. He varmistavat, että et koskaan vahingossa paljasta verkkotoimiasi väärän verkon määritysten tai VPN: n vahingossa tapahtuvan katkeamisen vuoksi.

Yhdistyneen kuningaskunnan paras VPN

Tiedämme nyt, mihin ominaisuuksiin on kiinnitettävä erityistä huomiota, kun poimitaan VPN: tä Iso-Britannialle. Joten, ilman enempää, tässä on viisi tarjoajaa, jotka sopivat parhaiten laskuun.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

Hyvin epäröimättä, CyberGhost on valintani Yhdistyneen kuningaskunnan parhaaksi VPN: ksi. Oletpa Iso-Britannia tai ulkomailla, tämä on palveluntarjoaja, joka tarkistaa kaikki ruudut.

480 brittiläisellä palvelimella on kolme sijaintia, vain NordVPN käyttää enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan laitteita kuin CyberGhost. Niillä on myös erinomainen kattavuus muualla maailmassa, sillä yli 7100 palvelinta 90 maassa.

Kuten nopeustesteini osoittavat, kaikki CyberGhost-palvelimet pystyvätkin pitämään enemmän kuin omatkin.

CyberGhost, joka toimii Romaniasta, maasta, joka nauttii verkkotietosuojastaan, on ehdottoman kirjautumaton VPN. Heidän asiakassovelluksessaan on myös monia yksityisyyteen suuntautuneita ominaisuuksia, kuten DNS-vuodonsuojaus ja tappikytkin.

BBC iPlayerin ja muiden vastaavien brittiläisten palveluiden käyttö on helppoa CyberGhostin kanssa. Ne tarjoavat tätä tarkoitusta varten erikoistuneita suoratoistopalvelimia, jotka toimivat erittäin johdonmukaisesti.

Sama pätee suoratoistopalveluihin muualla maailmassa, mukaan lukien Yhdysvaltain Netflix. Jos haluat tarkastella estettyä sisältöä, CyberGhost on alan johtava yritys.

Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

PARAS VPN Yhdistyneelle kuningaskunnalle: CyberGhost sisältää kaiken, mitä odotat korkeatasoisilla VPN-palveluilla. Ne ovat myös yksi edullisimmista tarjoajista ja antavat sinulle jopa alan parhaimman 45 päivän rahat takaisin -takuun. Ison-Britannian VPN-käyttäjille CyberGhost on täydellinen paketti.

2. PureVPN

PureVPN-logo

Vakiintunut toimittaja PureVPN on toinen erinomainen valinta Ison-Britannian VPN: lle. Pidän omasta suoratoistopalvelimestaan ​​valtavaan palvelinverkkoon, josta löytyy paljon.

PureVPN käyttää 168 UK-palvelinta neljässä paikassa. Pääsy muuhun maailmaan on vertaansa vailla, ja sillä on 2070 palvelinta 131 maassa. Testieni perusteella PureVPN: n palvelinten nopeudet ovat myös uskomattoman nopeita.

Yksityisyyden kannalta PureVPN kirjaa hiukan lokitietoja verkonhallintaa varten, mutta kaikki tehdään nimettömästi, eikä koskaan vaaranna sinua. Kaikki yksityisyyden suojaan liittyvät asiakasominaisuudet, joita odotat, ovat olemassa, samoin kuin hienoja lisäominaisuuksia, kuten mainosten estäjä ja virussuojaus.

Jotta saataisiin pääsy Ison-Britannian suoratoistopalveluihin, PureVPN-sovellus sisältää erityisiä palvelukohtaisia ​​stream-tiloja. BBC, ITV ja Channel 5 ovat paikalla, samoin kuin useita kymmeniä muita kanavia ympäri maailmaa. Ja he kaikki toimivat erittäin hyvin.

Plussat
 • Erinomaiset nopeudet
 • Valtava palvelinverkko (131 maata)
 • Poista Netflix, iPlayer ja yli 70 muun streaming-palvelun esto
 • Yhteensopiva yli 50 laitteen ja alustan kanssa
 • Riippumattomasti todennettu nollalokin VPN-tarjoaja
 • Omistettu IP-vaihtoehto
 • Suuri arvo
Haittoja
 • Sovellukset voisivat käyttää hiukan enemmän kiillotusta
 • Jotkut ajoittaiset yhteysongelmat

YHDYSVALLISEN VPN-YHTEISÖN UKK: PureVPN on erinomainen tarjoaja UK: n ja ulkomaisten medioiden suoratoistoon. Sen mukana tulee helppokäyttöinen ja hyvin tuettu sovellus, massiivinen palvelinverkko ja hintalappu, joka tekee suoraan sanottuna yhden parhaista tarjouksista.

3. NordVPN

NordVPN-logo

Et voi mennä pieleen NordVPN: n valitsemasi UK VPN: nä. Yksinkertaisesti sanottuna, he tekevät kaiken.

Pakkauksen johtava joukko brittiläisiä palvelimia, NordVPN: n määrä on 610 palvelinta yhdessä paikassa. Myös palvelimien määrä kasvaa hyvin säännöllisesti.

Ison-Britannian lisäksi NordVPN: n palvelinluettelo sisältää yhteensä 5645 palvelinta 58 maassa – erittäin vaikuttava määrä. Palvelimen nopeudet ovat huippuluokkaa.

Yksityisyyden suojaamiseksi NordVPN on siellä parhaiden kanssa. He eivät kirjaa mitään. He toimivat myös Panamasta, maasta, jossa ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, täysin rajoittamatonta pääsyä Internetiin ja nolla hallituksen valvontaa.

DNS-vuodonsuojaus ja tappikytkin ovat tietysti läsnä ja otettu huomioon. Mutta NordVPN tarjoaa myös useita nimettömyysominaisuuksia, joita muilla palveluntarjoajilla ei ole, kuten kaksinkertainen VPN, Tor over VPN ja hävitetyt palvelimet.

NordVPN on myös erinomainen tarjoaja jatkuvalle pääsylle BBC iPlayer -palvelulle ja monille muille Ison-Britannian suoratoistopalveluille. Katkokset ovat vähäisiä (ja korjataan nopeasti).

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

VPN, joka tekee kaiken: Jos etsit Yhdistyneen kuningaskunnan VPN: ää, joka tekee kaiken hyvin, älä etsi pidemmälle kuin NordVPN. Saat helppokäyttöisen sovelluksen, suoratoiston, suuren yhteydenopeuden ja erinomaisen tietoturvan – kaikki erittäin edulliseen hintaan.

4. Surfshark

Surfsharkin logo

Koska Surfshark on suhteellisen uusi tulokas, se ei ehkä ole palveluntarjoaja, josta olet kuullut. Mutta he ovat epäilemättä ansaitsevat paikan kaikissa parhaimmissa VPN-luetteloissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Se alkaa tiukalla kirjautumattomuuden periaatteella ja toimintapohjalla Britannian Neitsytsaaret, jotka molemmat turvaavat yksityisyytesi verkossa erittäin hienosti.

Surfshark ylläpitää yli 1040 palvelinta 63 maassa, mukaan lukien useat sijainnit Iso-Britanniassa. Ja nuo palvelimet ovat varmasti nopeita, täydellisiä videoiden ja P2P: n suoratoistoon (mikä on tietysti sallittua).

Surfsharkin kanssa on myös helppoa poistaa UK: n streaming-sivustojen ja -palvelujen lukituksen estäminen. BBC, ITV, Channel 4 ja Netflix toimivat kaikki kauniisti ulkomailta.

Surfsharkin asiakkaalla on puhdas, moderni ja intuitiivinen muotoilu. Se tarjoaa erinomaiset salaus- ja protokollavaihtoehdot, tietosuojaominaisuudet, kuten kaksinkertaisen VPN: n ja tap-kytkimen, ja antaa jopa käyttää omia DNS-palvelimia.

Ja mainitsinkoko, että Surfshark on ainoa tarjoaja, joka tarjoaa sinulle rajattomasti samanaikaisia ​​yhteyksiä?

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

ERIKOISASTI UUSIKATSAINEN: Surfshark tarjoaa paitsi kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, mutta niillä on myös erinomainen ympärivuorokautinen tuki, 30 päivän rahat takaisin -takuu ja yksi halvimmista liittymissuunnitelmista – etenkin jos hyödynnät niiden myyntiä. Se kaikki tarjoaa yhden loistavan UK-VPN-kokemuksen.

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN tarjoaa puhtaan, kiillotetun ja kypsän kokemuksen jokaiselle UK VPN -käyttäjälle. He ovat tunnettuja ja arvostettuja tarjoajia.

Ison-Britannian Neitsytsaaret, yksityisyyttä suojeleva lainkäyttöalue, ExpressVPN on toinen puunkorjuupalvelu. He yllättävät kymmeniä nopeita palvelimia neljästä eri paikasta ympäri Iso-Britanniaa.

ExpressVPN: n asiakas on niin puhdas ja helppo käyttää kuin se saa. Se on erittäin turvallinen ja edistyneemmille käyttäjille tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jaetun tunneloinnin, liikenteenohjauksen hallinnan parantamiseksi.

BBC iPlayerin ja muiden Yhdistyneen kuningaskunnan streaming-sivustojen lukituksen poistaminen toimii melko johdonmukaisesti ExpressVPN: n kanssa, ja jos törmäät mihinkään ongelmiin, heidän asiakastuensa tunnustetaan yleisesti alan parhaaksi..

Kuten kosketat koko katsauksessani, ExpressVPN: n yksi haittapuoli on suhteellisen korkea hinta. Toisin sanoen saat todellakin rahasi arvoisen, ja lisäksi ExpressVPN tarjoaa myös ajoittain erityisiä alennustarjouksia.

Ja 30 päivän rahat takaisin -takuulla ei ole mitään riskiä kokeilla heitä.

Plussat
 • Ominaisuusrikas ja intuitiivinen asiakas
 • Vahva taustatekniikka
 • Paljon palvelimia ja palvelinpaikkoja
 • Nopeat ja tasaiset yhteysnopeudet
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki
Haittoja
 • Jotkut aggregoidut hakkuut
 • Ei halvin

SUURI TIETO: Jos etsit VPN: tä, joka tarjoaa parhaan nimettömyyden ja online-yksityisyyden, miljoonat luottavat siihen ja jolla on erinomainen 24/7-tuki, älä ohita ExpressVPN: tä. Hieman korkeammista kustannuksista huolimatta he ovat sen arvoisia.

Ilmainen VPN-käyttö Isossa-Britanniassa

Kaikki palveluntarjoajat, jotka luetteloin yllä parhaiksi VPN-palveluiksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ovat maksulliset palvelut. Vaikka ilmaisia ​​VPN-vaihtoehtoja on paljon, en usko, että niiden käyttö on koskaan loistava idea (ja henkilökohtaisesti en koskaan haluaisi).

Maksettujen ja ilmaisten VPN: ien välillä on monia eroja, jotka kallistavat voimakkaasti asteikkoja entisen eduksi. Tärkeintä on, että mennessäsi ilmaiseksi sen sijaan, että maksat palvelusta rahalla, lopetat maksamisen yksityisyydelläsi, henkilökohtaisilla tiedoillasi, ajallasi tai kaikilla kolmella.

Yhdistyneen kuningaskunnan ilmaiset VPN-palveluntarjoajat tunnetaan kaikista määristä shenanigaaneja, mainosten lisäämisestä selaimeesi henkilökohtaisten tietojen ja online-tapojen myyntiin. Kaikki nämä asiat tuottavat rahaa heille kustannuksellasi.

Ilmaisella VPN: llä sinulla on myös melko pienet kertoimet mahdollisuudesta katsella BBC iPlayerin, ITV Hubin tai UK Netflixin kaltaisia ​​suosikkeja. Ne ovat helppo kohde streaming-palveluille ja korjaavat pääsyä harvoin, kun se on estetty.

Miksi käyttää VPN: tä Isossa-Britanniassa

Kuten lyhyesti mainittiin tämän artikkelin alussa, on monia syitä, jotka kannattaa kannattaa harkita VPN: n käyttöä Isossa-Britanniassa. Ne kiehuvat seuraaviin:

 1. Online-seuranta ja kirjaaminen
 2. Internet-sensuuri
 3. Tietyn aineiston torrentia, tiedostojen jakamista ja suoratoistoa koskevat juridiset kysymykset
 4. Pääsy ulkomaiseen maantieteellisesti estettyyn sisältöön

Jos olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tässä nämä ovat mitä sinulle tarkoittaa.

Ison-Britannian Internet-palveluntarjoajien online-seuranta ja toiminnan kirjaaminen

Vuoden 2016 tutkintavaltaa koskevan lain (sopivasti lempinimeltään Snoopers ‘Charter) ansiosta Britannian lainvalvontaviranomaiset ja tiedustelupalvelut voivat laillisesti hankkia ja analysoida kaikenlaisia ​​viestintää ja viestintätietoja, mukaan lukien tietysti Internet-toiminnot.

Yhdessä lain säännöksessä todetaan, että Ison-Britannian Internet-palveluntarjoajien on pidettävä Internet-yhteysrekistereitä, mukaan lukien ne verkkosivustot, joissa olet käynyt, koko vuoden. Kaikki nämä tiedot ovat viranomaisten saatavilla ja tarkistettavissa milloin tahansa ilman lupaa.

Pysäytä online-valvonta Isossa-Britanniassa VPN: n avulla

Vaikka sinulla ei olisi mitään salattavaa, tämän idean ei pitäisi olla hyvin kanssasi.

Lisää huolestuttavaa on edelleen vuonna 2019 annettu Yhdistyneen kuningaskunnan laki, jonka perusteella terroristien propagandan katselu Internetissä on laitonta. Tällaisesta teosta voidaan rangaista enintään 15 vuotta vankeutta.

Tässä laissa on pari merkittävää ongelmaa. Terrorismipropagandaksi määritelty määritelmä ei välttämättä ole täysin määritelty. Ja se on yksi lakko, ja olet lakien ulkopuolella.

Toisin sanoen, vaikka joudut vahingossa sivustoon, jolla on terroristista propagandaa, tai katsot jotain, jota et usko edes etäisesti muistuttavan sitä, mutta Yhdistyneen kuningaskunnan lainvalvonta tekee, saatat olla vakavissa oikeudellisissa vaikeuksissa.

Käyttämällä VPN: tä milloin tahansa, kun olet yhteydessä Yhdistyneen kuningaskunnan Internet-palveluntarjoajaan, piilotat tehokkaasti heiltä kaikki vierailemasi sivustot ja käyttämäsi verkkopalvelut. Pidät ainoat tapansa itsellesi (kuten sen pitäisi olla) ja suojaat itseäsi mahdollisilta vahingossa tapahtuvilta juridisilta vaaroilta.

Ison-Britannian Internet-sensuuri

ISP: lle annettujen valtuuksien kautta Yhdistynyt kuningaskunta estää pääsyn huomattavaan määrään verkkosivustoja. Todennäköisesti tunnetuin tapaus tästä on tiedostojenjakosivusto The Pirate Bay, vaikkakin niitä on monia – tarkkaan yli 700 000.

Ison-Britannian estetyt verkkosivustot sisältävät kaiken aikuisille suunnatun sisällön ja pelaamisen tiedostojen jakamis- ja suoratoistosivustoihin. Jos joku kertoo sinulle, että Internet Iso-Britanniassa on avoin ja ilmainen, he ovat väärässä.

VPN: n käyttö Isossa-Britanniassa ohittaa Internet-sensuurin

Olen samaa mieltä siitä, että jotkut sivustot voivat olla ongelma, mutta en usko, että mielivaltainen Internet-sensuuri on vastaus.

Vaikka verkkosivuston estoa on myös muita tapoja ja nämä sensuuria koskevat yritysvaiheet on suoritettu, luotettavin tapa on käyttää VPN: ää.

Sinun tarvitsee vain kytkeä laite VPN-palvelimeen sensuurittomassa maassa, lähellä Yhdistynyttä kuningaskuntaa (tämä auttaa takaamaan hyvän suorituskyvyn), ja voit käyttää mitä tahansa sivustoa. Alankomaat tai Islanti ovat hienoja valintoja.

Torrenting, File Sharing ja Kodi Streaming Isossa-Britanniassa

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on joitain erittäin ankaria rangaistuksia tekijänoikeuksien loukkauksista. Minkä tahansa tekijänoikeuksin suojatun materiaalin osan lataaminen tai jakaminen voi johtaa suuriin sakkoihin ja jopa 10 vuoden vankeuteen.

Lähes jokaisessa BitTorrent-ohjelmassa on sisäänrakennettu salausvaihtoehto, mutta valitettavasti se ei suojaa sinua. Kyllä, Ison-Britannian Internet-palveluntarjoajasi ei voi nähdä jakamasi sisältöä, mutta IP-osoitteesi paljastetaan silti täysin.

IP-osoitteesi perusteella kuka tahansa kiinnostava (kuten mediayritykset tai tekijänoikeuspellit) voi nopeasti selvittää tarkalleen, mitä materiaalia olet lataamassa tai lataamassa, ja toimia vastaavasti.

Samoja Yhdistyneen kuningaskunnan tekijänoikeuslakeja sovelletaan suoratoistoalustoihin, kuten Kodi. Vaikka teknisesti et lataa mitään, tekijänoikeuksien suojaaman materiaalin suoratoisto voi aiheuttaa sinulle yhtä paljon ongelmia.

VPN ei vain salaa yhteyttäsi, pitää Internet-palveluntarjoajasi pimeässä, mutta myös piilottaa IP-osoitteesi ja suojaa sinua asioiden sisällön lopussa. VPN: n käyttö pitää sinut nimettömänä ja turvallisena.

Katsellaan Yhdysvaltain Netflixiä ja muuta sisältöä Isossa-Britanniassa

Isossa-Britanniassa ollessasi haluat ehkä käyttää verkkopalvelua toisessa maassa. Se voi olla ulkomaisen televisiokanavan suoratoisto, Netflixin yhdysvaltalainen versio (ja heidän laajempi kirjasto) tai mikä tahansa niiden välissä.

Tällainen sisältö on todennäköisesti estetty Yhdistyneestä kuningaskunnasta, ja siihen ei pääse pääsyä, ellet ole fyysisesti sen alkuperämaassa. Ja VPN voi korjata sen.

Yhdistämällä sen maan palvelimeen, josta sisältö tulee, laitteesi nähdään todellisuudessa olevan siellä. Oletpa sitten Isossa-Britanniassa tai muualla maailmassa, estetty on nyt käytettävissä.

UK Expats -verkoston VPN

Jos et asu Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai viettää huomattavasti aikaa ulkomailla, on ainakin yksi erinomainen syy investoida Yhdistyneen kuningaskunnan parhaaseen VPN: ään ja hankkia itsellesi brittiläinen IP: suoratoistaa sisältöä ja kiertää maantieteellistä estämistä.

UK-television suoratoisto

Ensisijainen syy siihen, että jokainen Ison-Britannian ulkopuolelta haluaa saada Yhdistyneen kuningaskunnan VPN: n, on pääsy maan erinomaisiin suoratoistopalveluihin, kuten BBC: n iPlayer, Channel 4’s All 4 tai ITV-keskitin – VPN on ylivoimaisesti paras tapa katsoa Britannian televisiota. ulkomailla.

Jos se on todellakin tavoitteesi, sinun tulee olla tietoinen siitä, että kaikki nämä yritykset tekevät kaikkensa estääkseen sinua kappaleistasi (etenkin BBC). Tämän takia monet (ja ehkä jopa suurin osa) VPN-verkot eivät toimi tässä tarkoituksessa.

Parhaat Ison-Britannian VPN: t voivat suoratoistaa kaikkia Yhdistyneen kuningaskunnan televisiokanavia

Jokainen VPN tunnistetaan ennemmin tai myöhemmin sellaiseksi ja estetään BBC: n ja muiden toimesta. Sitä ei voida kiertää.

Parhaiden Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-verkkojen erottelu pienemmille palveluntarjoajille on se, kuinka nopeasti ne palautuvat ja ajavat.

Heti kun he ymmärtävät olevansa estetty, huipputarjoajat voivat korjata pääsyn Ison-Britannian suoratoistopalveluihin päivässä tai kahdessa. Muut VPN: t tekevät sen paljon hitaammin (olettaen, että tekevät sen ollenkaan) asettamalla brittiläisen televisiokatselutapasi jäälle viikoksi kerrallaan.

Muuten, jokainen tällä sivulla mainitsemani Yhdistyneen kuningaskunnan VPN tekee pääsystä BBC iPlayeriin ja muihin videotoimittajiin yhdeksi prioriteettistaan, ja kun se on estetty, asiat menevät tyypillisesti uudestaan ​​nopeasti.

Pohjaviiva

Ei ole väliä, asutko Iso-Britanniassa vai vietät suurimman osan ajastaan ​​ulkomailla. VPN on erinomainen työkalu arsenaalissasi. Se voi auttaa sinua pysymään nimettömänä verkossa, käyttämään tiedostojen jakamispalveluita turvallisesti ja auttamaan sinua tyydyttämään brittiläisen televisiohaluasi.

Riippumatta tavoitteistasi, kaikki tämän Yhdistyneen kuningaskunnan parhaiden VPN-luetteloiden tarjoajat tekevät erinomaisen valinnan ja palvelevat sinua todellakin todella.

Saatat pitää myös:
 • Hanki Ison-Britannian IP-osoite viidessä helpossa vaiheessa
 • Mitä tehdä, jos BBC iPlayer VPN ei toimi
 • Ovatko VPN: t lailliset Yhdistyneessä kuningaskunnassa
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me