Kanadan parhaat VPN-palvelut

Kanadan parhaat VPN-palvelut


Kun ajattelet maita, joissa sinun pitäisi käyttää VPN: tä, Kanada laatii harvoin (jos koskaan) kenenkään luettelon. Mutta vain siksi, että Ison Valkoisen Pohjoisen netizens-ihmiset nauttivat yleensä paljon online-vapaudesta, ei tarkoita, että VPN-verkkoja tulisi sivuuttaa.

Vanhentuneet Kanadan tietosuojalait, joukkovalvonta verkossa ja yhä drakonisempia tekijänoikeuslakeja ovat kaikki vahvoja perusteita VPN: n käytölle. Niin on tosiasia, että ilman VPN: tä, olet aina helpompi kohde rikollisille, etenkin julkisessa Wi-Fi-yhteydessä.

Sitten on VPN: n kyky käyttää geo-estettyjä palveluita, joihin tavallisesti eivät pääse kanadalaiset, kuten Netflix USA, Hulu tai BBC iPlayer. Ja se on myös kaksisuuntainen katu. Jos olet Kanadan ulkopuolella, VPN on ylivoimaisesti helpoin tapa katsella kanadalaista sisältöä.

Markkinoilla saatavilla olevien palveluiden määrän kanssa, mikä on paras VPN Kanadalle ei ole välttämättä ilmeinen. Olen avustanut tämän pikaoppaan. Et vain tiedä paljon yksityiskohtaisemmin, miksi kaikkien kanadalaisten tulisi ainakin harkita VPN: ää, mutta myös ymmärtää paremmin mitä etsiä ja mitkä VPN: t tarkistavat kaikki oikeat ruudut.

Katsaus Kanadan parhaisiin VPN-verkkoihin

Jos sinulla on jo myynti VPN: llä ja haluat vain miettiä, mitkä monista palveluista tarjoavat hyvän vaihtoehdon Kanadalle, tässä on viisi suosittelijani.

 1. CyberGhost

  Kanadan paras VPN, CyberGhost on tunnettu helppokäyttöisyydestään, turvallisuudestaan ​​ja yksityisyydestään. Sillä on iso nopea verkko, joka kattaa 90 maata, ja erikoistuneet palvelimet Netflixin ja muiden suoratoistosivustojen estämiseksi. 45 päivän kohdalla sillä on myös pisin rahat takaisin -takuu VPN-teollisuudessa.

 2. NordVPN

  Erinomainen moniarvoinen, NordVPN: llä on ilmatiivis nollalokkipolitiikka ja useita tietosuojaominaisuuksia, joita muut tarjoajat eivät tarjoa. Laajoilla yhteysnopeuksilla se on loistava palvelu myös lataamiseen ja suoratoistoon.

 3. Surfshark

  Nopea palvelimen suorituskyky, helppokäyttöiset sovellukset, huippuluokan yksityisyys ja suojaus sekä maailmanlaajuinen suoratoisto-oikeus ovat mitä saat Surfsharkilla. Ja kaikki johtuu hinnasta, jota mikään muu VPN ei voi voittaa.

 4. PureVPN

  Erinomaisilla nopeuksilla ja suurimmalla VPN-palvelinverkolla (joka kattaa tällä hetkellä uskomattoman 131 maata) PureVPN antaa sinun poistaa esto ja suoratoistaa mitä tahansa mistä tahansa.

 5. ExpressVPN

  Vahva salaus ja turvallisuus, nopeat palvelimet, pääsy Netflix USA: hon, Netflix Kanadaan ja muihin streaming-sivustoihin ulkomailta sekä erinomainen asiakastuki ovat vain muutamia asioita, joita ExpressVPN tuo pöytään..

Miksi käyttää VPN: tä Kanadassa

On paljon syitä, miksi kanadalaisten tulisi harkita VPN-verkkojen käyttöä – ja miksi monet jo tekevät. Parannetusta yksityisyydestä ja nimettömyydestä ja paremmasta verkkoturvallisuudesta rajoittamattomaan Internet-käyttökokemukseen, tässä on yleiskatsaus Kanadan VPN-käytön tärkeimmistä ajureista.

 • Kanadan peruskirjan jäsen viidestä silmästä

  Toisen maailmansodan lopussa Kanada liittyi tiedustelunkeruu- ja jakamissopimukseen, joka tunnetaan nimellä Viisi silmää. Muut jäsenet ovat Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Australian ja Uusi-Seelanti.

  Sopimuksessa vaaditaan kaikkia viittä maata luovuttamaan tietoja ja valvontatietoja toisilleen. Tämä jakaminen tapahtuu sekä oletuksena että pyynnöstä. Se asettaa valitettavasti Kanadan Internet-käyttäjien yksityisyyden ulkomaisten hallitusten tiedustelupalvelujen armoille. He voivat kysyä tietoja verkkotoiminnoista mistä tahansa valitsemastaan ​​syystä..

 • Yleiset tietosuojahuolet

  Kuten muutama vuosi sitten paljastettiin, Kanadan hallitus ylläpitää maailmanlaajuista joukkovalvontajärjestelmää. Se seuraa toimintaa, kuten tiedostojen lataamista ja sivun katselua, ja kirjaa kaikkien katseltujen Internet-käyttäjien IP-osoitteet.

  Ei ole optio-oikeuksia, ei ole julkisuutta, ja kohteille on annettu vain vähän oikeudellista suojaa. Se on melkein kuin reaalimaailman versio Big Brotherista George Orwellin vuodelta 1984, ja Kanadassa se on aina katsomassa.

 • ISP-kirjaus

  Kanadalaisten ei tarvitse pelätä hallitusta, kun he käyttävät Internetiä. Internet-palveluntarjoajat ovat aivan yhtä huonoja – ellei pahempaa – käyttäjien yksityisyyden suhteen.

  Kanadan tärkeimpien Internet-palveluntarjoajien tutkimuksessa havaittiin, että monet harjoittavat varjoisaa tiedonkeruuta ja jakavat toimintaa vain vähän tai eivät ollenkaan. Joissain tapauksissa Internet-palveluntarjoajat saattavat jopa rikkoa Kanadan yksityisyyslakia – jotka eivät aluksi ole kovin tiukat.

 • Tekijänoikeuksia koskevat huolenaiheet

  Tekijänoikeuksien noudattamisen valvontaan on vaikea löytää monia Yhdysvaltoja tiukempia paikkoja. Uskokaa tai älkää, Kanada on yksi heistä.

  Kanadan äskettäin päivitetty tekijänoikeustila antaa oikeudenhaltijoille valtavan vallan seurata epäiltyjä rikkojia. Ja Kanadan tuomioistuimet ovat toistaiseksi myös laskeneet tiukasti puolelleen.

  Internetin käyttäjille tämä tarkoittaa jatkuvaa pelkoa tekijänoikeuspetoista tai suurien sakkojen uhkaa kaikesta, mikä voidaan katsoa loukkaavan. Otetaan esimerkiksi tapaus, jossa kanadalainen mies sai sakkoja yli 11 000 dollaria. Miksi? Hän lukee artikkelin, jonka hän oli lähettänyt maksullisen uutissivuston tilaaja.

 • Rajoitetun sisällön suoratoisto

  Kanadalaiset eivät aina ota yhteyttä VPN: iin huolta online-yksityisyydestä. Joskus he tekevät sen viihteen vuoksi.

  VPN on yksi parhaista tavoista katsella sisältöä, joka on rajoitettu maantieteellisesti muihin maihin. Oikean palveluntarjoajan avulla on helppoa käyttää Netflixiä mistä tahansa maasta, BBC iPlayeristä tai suoratoistaa televisiota Ranskasta, Saksasta tai muusta maasta..

  Samoin kuka tahansa ulkomailla voi käyttää VPN: ää katsomaan Kanadan Netflixiä tai suoratoistaa maan televisioyhtiöitä. Ehkä pieni Hockey Night Kanadassa?

 • Kanadalaisen IP-osoitteen hankkiminen

  Suoratoistopalvelut ja TV-asemat eivät yksinään käytä sijaintia tapana hallita pääsyä. Sitä ei tunne ennen kaikkea myös muut sivustot, kuten pankit tai muut rahoituslaitokset.

  Jos olet kanadalainen, joka käsittelee tällaista sivustoa, on hyvä idea kääntyä VPN: n puoleen ja pitää Kanadan IP-osoite aina kätevältä. Sen avulla voit pysyä yhteydessä tiliisi ja muuhun tärkeään liiketoimintaan riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

Ovatko VPN: t lailliset Kanadassa?

Kyllä, VPN: n käyttö on laillista Kanadassa. Kuka tahansa maassa voi tehdä niin mistä tahansa edellä mainitusta syystä. Niitä ovat parempi Internet-yksityisyys, valvonnan estäminen ja pääsy erilaisiin verkkosivustoihin ja verkkopalveluihin. Ei mitään valtion lakeja tai määräyksiä, jotka estäisivät VPN-verkkoja, ei liittovaltion, maakuntien tai alueiden tasolla.

Henkilökohtaisen käytön lisäksi Kanadan etätyöntekijät, toimittajat ja valtion työntekijät voivat käyttää ja käyttävät usein VPN-verkkoja lukemattomiin työhön liittyviin toimintoihin.

Kaikesta huolimatta, vaikka säädökset eivät estä sinua käyttämästä VPN: tä Kanadassa, sinun ei pitäisi käyttää sitä laittomien tekojen tekemiseen. Mitä tahansa teetkin verkossa, olet silti vastuullasi. Jos sinut kiinni lain rikkomuksesta, voit olla vastuussa laillisesta vastuusta, virtuaalisesta yksityisestä verkosta vai ei.

Mitä etsiä Kanadan VPN: stä

Kun valitset kanadalaisen VPN: n, kaikilla harkitsemisen arvoisilla tarjoajilla tulisi olla useita ominaisuuksia. Vaikka jotkut näistä eivät ole kriittisiä, mitä enemmän näistä ruuduista VPN tarkistaa, sitä parempi.

Etsittäviä ominaisuuksia ovat:

 • Useita Kanadan palvelimia

  Riippumatta siitä, käytätkö VPN: tä Kanadan sisäpuolelta vai yritätkö käyttää Kanadan palveluita ulkomailta, sitä enemmän palvelimia palveluntarjoajalla on maassa, sitä parempi.

  Hyvä määrä palvelimia mahdollistaa oikean verkon kuormitustasapainon. Tämä lopulta johtaa vähemmän ruuhkia ja paremmat lataus- ja suoratoistonopeudet sinulle.

  Kiinnitä huomiota myös Kanadan sijaintipaikkojen määrään, johon voit muodostaa yhteyden. Tämä on erityisen tärkeää suurten maiden, kuten Kanadan, kanssa.

  Huippusuorituskykyä varten haluat, että VPN-palvelimet ovat fyysisesti mahdollisimman lähellä sinua. Parhaimmilla VPN: llä on tietokeskukset vuonna 2007 useita Kanadan kaupunkeja – kaksi tai useampia idässä (tyypillisesti Montreal ja Toronto) ja vähintään yksi lännessä (yleensä Vancouver).

 • Palvelimet muissa maissa

  Riippumatta siitä, kuinka aiot käyttää VPN-verkkoasi, on hyvä idea valita palvelinluettelo, joka sisältää mahdollisimman monta maata Kanadan ulkopuolella.

  Paljon vaihtoehtoja tarkoittaa paljon joustavuutta sinulle. Et voi vain käyttää sivustoja ja palveluita useammissa paikoissa, mutta sinulla on myös parempi pääsy maihin, jotka tarjoavat sinulle parhaan online-yksityisyyden ja henkilötietojen turvallisuuden.

 • A Ei kirjauskäytäntöä

  Toinen VPN: n kriittinen näkökohta on, kuinka se käsittelee tietojasi. Ihannetapauksessa valitse kirjautumattomuuskäytäntöjen tarjoaja – se tarkoittaa nolla tietoa, jota säilytetään siitä, milloin ja milloin olet muodostanut yhteyden palveluun, mistä olet muodostanut yhteyden ja mihin online-toimintaan olet osallistunut.

  Voit olla varma, että VPN ei kirjaudu sisään ei ole jotain luovutettavissa kolmannelle osapuolelle (jopa lainvalvonnalle), jos heidän tulee koskaan kolkuttaa.

 • Hyvä tuomioistuin

  Yritä nojata kohti VPN: ää, joka toimii lainkäyttövallan ulkopuolella vahvat yksityisyyttä koskevat lait jotka suojaavat tietosi ja henkilökohtaiset tietosi. Paikat, kuten Panama, Kypros, Ruotsi ja Sveitsi, ovat hyviä vaihtoehtoja (tosin on myös muita).

  Kanada ei valitettavasti ole paras valinta täällä. Mutta jos vaadit siitä huolimatta Kanadassa sijaitsevan VPN: n käyttöä, kirjautumattomuuden käytäntö on ehdottoman välttämätön.

 • Hyvä suoritus

  Tarvitset nopean Internet-yhteyden, jotta voit ladata suuria tiedostoja, suoratoistaa korkealaatuista sisältöä tai jopa ladata useimmat verkkosivustot kohtuullisessa ajassa. Koska VPN on ylimääräinen ja mahdollisesti rajoittava kerros, joka istuu normaalin yhteyden päällä, sen on myös tarjottava hyvät nopeudet.

  Vaikka nopeaa VPN-verkkoa on valittavana, ala-par-suorituskyvyllä on vielä enemmän. Aina mennä nopeuteen – ilman sitä, sinulla on rajoitettu ja erittäin turhauttava Internet-kokemus joka kerta, kun muodostat yhteyden.

 • P2P-tuki

  VPN-suojaus on melkein aina välttämätöntä, kun käytetään BitTorrent- ja muita P2P-palveluita. Tästä huolimatta kaikki palveluntarjoajat eivät salli tällaista liikennettä, ja jotkut tekevät niin vain tietyillä palvelimilla.

  Jos käytät vertaisverkkoja, kiinnitä huomiota palveluntarjoajan aihepiiriin. Valitse myös VPN, joka sallii P2P-liikenteen mahdollisimman suuren osan palvelinverkosta. Sillä tavalla voit torrent ilman pelkoa tekijänoikeuspelejä – tunnettu ongelma Kanadassa.

 • Mahdollisuus poistaa georajoitetun sisällön lukitus

  Eri lisenssisopimusten vuoksi monet sivustot ja palvelut (ajattelemme Netflixiä) eivät ole meitä suuria faneja, jotka käyttävät VPN: ää kiertääkseen maantieteellisiä rajoituksiaan. He tekevät ehdottoman parhaansa estääksesi VPN: t – ja suurimmaksi osaksi he ovat menestyviä.

  Tuloksena, useimmat palveluntarjoajat eivät toimi markkinoiden poistotoimenpiteiden kanssa. Mutta kourallinen yrittää pitää pääsyn tällaisille sivustoille. Esimerkiksi Netflixin kanssa toimivia VPN-verkkoja on olemassa, vaikka niitä on vähän ja kaukana.

  Joten jos aiot käyttää VPN-tietosuojattua sisältöä, esimerkiksi Kanadassa tai ulkomailla, tarkista ensin, saako palveluntarjoaja sinulle haluamasi käyttöoikeuden. Kaikissa VPN-verkkosivustoissa ei ilmoiteta näitä tietoja selvästi. Jos et ole varma, pikakeskustelu asiakastuen kanssa antaa sinulle vastauksen.

Tarjoajien tarkastaminen jokaisesta näistä ominaisuuksista voi tuntua pelottavalta. Mutta sinä hämmästyt, kuinka nopeasti voit tehdä sen. Ja se on myös hyvä aika viettää, välttää myöhemmin mahdolliset pettymykset ja turhautumiset.

Sivun kohdalla kaikki VPN-palveluntarjoajat, joita suosittelen tällä sivulla hyviksi vaihtoehdoiksi Kanadalle, valitsevat kaikki yllä olevat ruudut. Joten voit aina tutkia niitä ensin. Jokainen niistä voisi sopia sinulle hyvin.

Kanadan parhaat VPN: t

Tiedät nyt, mitä kannattaa etsiä Kanadan VPN: stä. Alla on mielestäni joitain parhaista vaihtoehdoista.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

Jos tarvitset VPN-palveluntarjoajaa, joka tekee melkein kaiken hyvin, älä etsi pidemmältä kuin CyberGhost.

Heillä on yli 7159 palvelimen verkko 90 maassa. Näistä 259 palvelinta on Kanadassa, ja datakeskukset ovat loppuneet Montrealissa, Torontossa ja Vancouverissa. Kaikkien laitteistojen suorituskyky on erinomainen.

CyberGhost sijaitsee Romaniassa – erinomainen lainkäyttö VPN: lle – eikä pidä kirjaa.

Ne ovat myös yksi harvoista VPN-verkoista, jotka käyttävät huomattavia resursseja streaming-käytön ylläpitämiseen, ja useille palvelimille on omistettu tiettyjä palveluita. P2P: tä tuetaan tietysti myös melkein koko verkossa.

CyberGhost voi tehdä erinomaisen valinnan VPN-käyttäjille Kanadassa tai Kanadasta. Ja ottaen huomioon, kuinka halpa palvelu on – etenkin jos kuponkikoodi on saatavana – yhdistettynä alan parhaan 45 päivän rahat takaisin -takuun kanssa, et voi mennä pieleen.

Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

2. NordVPN

NordVPN-logo

Harvoilla palveluntarjoajilla on yhtä korkea julkinen profiili kuin NordVPN: llä. Ja se on myös hyvin ansaittu. Ne ovat yksinkertaisesti erinomainen, erinomainen VPN.

NordVPN soittaa Panamalle kotiin, ja sillä on tiukka ja kolmannen osapuolen auditoima nollakirjauskäytäntö. Se tarjoaa myös runsaasti yksityisyysominaisuuksia, kuten kaksinkertaisen VPN: n, hävitetyt palvelimet ja TOR: n VPN: n yli. Tämä on upea uutinen niille meistä, jotka etsivät nimettömyyttä.

Heidän palvelinluettelossaan on yli 5600 palvelinta 58 maassa, ja 421 palvelinta on runsaasti kolmella Kanadassa. Se on myös erittäin nopea verkko.

NordVPN tekee myös hätkähdyttävää työtä vapauttaaksesi maantieteellisesti estettyjen sisältöjen, mukaan lukien Netflix, käytöstä melkein jokaisessa maapallon maassa. Ja P2P on sallittu kaikkialla.

Asiakastuki on helppo ottaa yhteyttä 24 tuntia vuorokauden ympäri sähköpostitse tai chatin välityksellä. Jos olet aidalla, saat pitkän 30 päivän rahat takaisin -takuun varmistaaksesi, että palveluntarjoaja on juuri tarvitsemasi.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

3. Surfshark

Surfsharkin logo

Surfshark on suhteellisen nuori yritys, joka ei ole niin tunnettu kuin jotkut sen kilpailijat, mutta se on nopeasti saanut nimensä itselleen huippuluokan VPN-palveluna.

Surfshark perustuu Brittiläiseen Neitsytsaareen – maahan, jolla ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja – Surfshark ei valvo, seuraa tai tallenna mitään tekemästäsi verkossa.

Heillä on hiukan vähemmän palvelinpaikkoja kuin ikätovereillaan, mutta yli 1040 palvelinta 63: sta ei silti aivasta. Kanada on edustettuna hyvin monella palvelimella Montrealissa, Torontossa ja Vancouverissa.

Surfsharkin asiakas on ominaisuuspakattu – mainosten estäjä, tappikytkin, DNS-vuodonsuojaus, kaksinkertaiset VPN-kokoonpanot ja erityinen VPN-naamiointitila muodostavat kaikki luettelon. He ovat myös ainoa tarjoaja, joka tarjoaa rajoittamattoman samanaikaisia ​​yhteyksiä.

Kaiken kaikkiaan, Surfshark on halvin tarjoaja tässä luettelossa – varsinkin jos pystyt hyödyntämään myyntiä. Mikään muu VPN ei tarjoa kanadalaisille niin paljon niin vähän.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

4. PureVPN

PureVPN-logo

PureVPN on VPN-teollisuuden arvostettu veteraani, joka on toiminut vuodesta 2007.

Heidän kuuluisuutensa on valtava palvelinverkko, joka kattaa uskomattoman 131 maan. Kukaan muu VPN-palveluntarjoaja ei ole lähellä. He tietysti myös ylläpitävät runsaasti palvelimia Kanadassa datakeskuksilla Montrealissa, Quebec Cityssä ja Vancouverissa.

PureVPN: n toinen väite kuuluisuudesta on heidän kykynsä kiertää sisällön geoblokkeja. Itse asiassa he johtavat omistettuja palvelimia lähes 70 kanavalle ympäri maailmaa, mukaan lukien Kanadan televisioyhtiöt CTV ja RDS. Ja niiden erinomaiset nopeustestitulokset tarkoittavat suoratoistoa jopa korkeimmissa laatuasetuksissa ilman ärsyttävää pikselointia tai puskurointia.

PureVPN on myös P2P-ystävällinen, ei pidä lokkeja ja tarjoaa runsaasti ominaisuuksia asiakassovelluksessa, jota tuetaan yli 50 alustalla ja laitteella.

PureVPN tarjoaa erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltua 31 päivän rahaton palautustakuun – paljon aikaa kokeilla niitä.

Plussat
 • Erinomaiset nopeudet
 • Valtava palvelinverkko (131 maata)
 • Poista Netflix, iPlayer ja yli 70 muun streaming-palvelun esto
 • Yhteensopiva yli 50 laitteen ja alustan kanssa
 • Riippumattomasti todennettu nollalokin VPN-palveluntarjoaja
 • Omistettu IP-vaihtoehto
 • Suuri arvo
Haittoja
 • Sovellukset voisivat käyttää hiukan enemmän kiillotusta
 • Jotkut ajoittaiset yhteysongelmat

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN on toinen VPN-palveluntarjoaja, jonka kanssa et vain voi mennä pieleen Kanadassa.

Brittiläiset Neitsytsaaret sisällytetty yksityisyyden suojaan, ExpressVPN on tiukka VPN-palvelu, jota ei tarvitse kirjata. Sen mukana on joitain saatavilla olevista tietoturvaominaisuuksista ja standardeista, mukaan lukien 4096-bittiset RSA-avaimet, SHA256-todennus ja 256-bittinen salaus.

Nopeuteen optimoitujen palvelimien kanssa ExpressVPN on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat suoratoistaa teräväpiirtovideoita tai käyttää P2P-tiedostojen jakamista – jälkimmäinen on saatavana verkonlaajuisesti.

Ja puhuttaessa verkosta, ExpressVPN: n palvelinluettelo on laaja, ja yli 3000 palvelinta 95 maassa ja 151 paikassa. Kolme näistä sijainneista ovat Montrealin, Toronton ja Vancouverin kaupungit.

Jos ExpressVPN: llä on haittapuoli, se on, että ne ovat hieman kalliimpia (muista käyttää kaikkia nykyisiä alennuksia). Kun otetaan huomioon, kuinka hyvä tämä palvelu on, mielestäni se on hyvin sijoitettu rahaa. Ja tietysti on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka antaa sinulle paljon aikaa viimeisen puhelun soittamiseen.

Plussat
 • Ominaisuusrikas ja intuitiivinen asiakas
 • Vahva taustatekniikka
 • Paljon palvelimia ja palvelinpaikkoja
 • Nopeat ja tasaiset yhteysnopeudet
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki
Haittoja
 • Jotkut aggregoidut hakkuut
 • Ei halvin

Kuinka saada parhaat VPN-nopeudet Kanadassa

Parhaan mahdollisen verkkokokemuksen saamiseksi VPN: n käytöstä – sekä Kanadassa että muualla maailmassa – on otettava huomioon kaksi suurta asiaa.

Käytä ensin VPN: tä, jolla on tähtienopeuden testitulokset. Kaikki yllä luetellut palveluntarjoajat täyttävät nämä vaatimukset.

Seuraavaksi sinun tulisi yrittää muodostaa yhteys palvelimellesi mahdollisimman fyysisesti. Se vähentää tietosi matkaa. Siksi on tärkeää valita palveluntarjoaja, jolla on runsaasti sijainteja sekä Kanadassa että missä tahansa muussa maassa, jota haluat käyttää – se antaa sinulle VPN-yhteysvaihtoehdot lähellä.

Joten esimerkiksi jos haluat lähettää CBC: tä Euroopasta, valitse sijainti Kanadan itärannikolla. Yhdistäminen Vancouver-palvelimeen lisää tuhansia tarpeettomia kilometrejä tietosi matkalle.

Vaikka noudatat yllä olevia neuvoja, saatat silti joskus löytää itsesi hitaalta yhteydeltä. Jos näin on, on olemassa useita muita asioita, joita voit yrittää nopeuttaa VPN: n saamiseksi.

Huomaa myös, että VPN ei tee Internet-yhteytesi nopeampaa, lukuun ottamatta ISP: n kuristusta. Mikä tahansa säännöllinen yhteysnopeutesi onkin paras, mitä voit odottaa.

Kanadan valvontalaki

Aiemmin olen käsitellyt Kanadan Internet-tietosuojatilannetta. Tässä on lisätietoja laeista, jotka tekevät VPN: ään sijoittamisesta melko hyvän idean.

 • Tekijänoikeuksien nykyaikaistamislaki (lakiesitys C-11) – Tämä Kanadan tekijänoikeuslain laajamittainen uudistus, joka hyväksyttiin vuonna 2011, antaa oikeudenhaltijoille ennennäkemättömät täytäntöönpanovaihtoehdot. Se pakottaa myös hakukoneet ja Internet-palveluntarjoajat toimimaan tekijänoikeuksien valvojina. Viime kädessä se loukkaa käyttäjän yksityisyyttä suurten yritysten etujen nimissä.
 • Terrorismin vastainen laki 2015 (lakiesitys C-51) – Tämä laki tekee mahdolliseksi yhden yleisimmän länsimaiden laajemman takuutonta joukkovalvontajärjestelmää. Se antaa ennennäkemättömän laillisen vallan Kanadan hallitusvirastoille ja antaa niiden valvoa kaikkea mitä Internetissä kulkee – vähällä valvonnalla ja rajoituksilla.
 • Kanadalaisten suojeleminen verkkorikoksilta – Tämä vuoden 2014 laki hyväksyttiin osana hallituksen pyrkimyksiä estää verkkokiusaamisen leviäminen. Valitettavasti tämä ei ole kaikkea muuta. Se antoi Kanadan viranomaisille oikeuden käyttää online-tietoja, puhelintietueita ja mitä tahansa muuta haluamaansa digitaalista omaisuutta väittämällä, että sillä on “kohtuullinen syy epäillä”. Se myöntää myös koskemattomuuden oikeudenkäynneistä Internet-palveluntarjoajille, jotka luovuttavat käyttäjätietoja, vaikka heillä ei olisi laillista perustetta siihen.

Ilmaisen VPN: n käyttö Kanadassa

Ilmaisen VPN-palvelun käyttö Kanadassa, jopa satunnaiseen käyttöön, ei valitettavasti ole paras vaihtoehto. Ilmaisten palveluntarjoajien maine on edelleen kauhea siitä, etteivät ne suojaa käyttäjiään. Ja joskus he jopa asettavat heidät tarpeettomasti vahingoksi.

Ilmaisten VPN-verkkojen ongelma on, että ne ovat täsmälleen sellaisia ​​- ilmaisia. VPN: n suorittaminen vie paljon rahaa ja resursseja. Koska ilmaisilla palveluntarjoajilla ei ole liittymämaksuja, joihin he voivat vedota, he kääntyvät taktikoihin, kuten mainosten injektioon ja myyntitietojen ja verkkotoimintahistorian myyntiin..

Estämään verkkojensa hukkua myös heillä on tyypillisesti merkittäviä nopeus- ja kaistarajoituksia.

Emme ole edes koskenut sitä, että monet ilmaiset VPN-sovellukset – jossain vaiheessa mahtava 38% Google Play -kaupassa – sisältävät haittaohjelmia.

Mielestäni ilmaiset VPN-palvelut eivät yksinkertaisesti ole riskin arvoisia, etenkin markkinoilla, jotka ovat erittäin edullisia, kuten Surfshark..

johtopäätös

Kanadan VPN: n käyttämiseen on runsaasti syitä hallitusten tiedonkeruusta ja kyseenalaisista Internet-palveluntarjoajien tietosuojakäytännöistä oikeudelliseen järjestelmään, joka voi rangaista sinua jopa havaituista tekijänoikeusloukkauksista..

VPN on myös erinomainen tapa pitää yhteyttä kotiin ulkomailla tai käyttää monia online-viihdevaihtoehtoja, joita Ison Valkoisen Pohjoisen ja muiden maiden on tarjottava..

Riippumatta syistä, miksi haluat hankkia VPN Kanadaan, tiedät nyt kuinka löytää parhaat puolet parhaista. Sinulla on myös luettelo viidestä parhaasta palveluntarjoajasta, joita on tarkasteltava lähtökohtana (useimmilla on myös suuri myynti tällä hetkellä).

Aloita VPN: n käyttö ja saat online-vapauden, turvallisuuden ja yksityisyyden, jonka kaikki ansaitsemme.

Saatat pitää myös:
 • Parhaat Netflix-VPN: t
 • Kuinka estää Internet-palveluntarjoajaasi seuraamasta sinua
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map