Paras No Log VPN -verkot vuonna 2020

Esitelty kuva parhaasta VPN: stä, joka ei pidä lokiartikkelia


Käytämme VPN-verkkoja tietojen ja yksityisyyden suojaamiseen verkossa. Valitettavasti monet meistä luottavat palveluntarjoajiin, jotka eivät välttämättä selviä tarjouksen loppupuolella. Ja kaikki VPN, joka kirjaa tietosi, riippumatta siitä kuinka vähän niitä on, kuuluu tähän luokkaan.

Kun VPN pitää lokitiedostoja, mikään ei tiedä, mihin nämä tiedot voivat päästä. Hakkerit voisivat löytää tavan varastaa se. Se voitaisiin myydä mainostajille. Se voidaan luovuttaa pyynnöstä jopa valtion virastoille.

Ei kirjauduttava VPN takaa yksityisyyttäsi. He eivät voi menettää, myydä tai luovuttaa tietoja, joita heillä ei ole ennen kaikkea.

Joten, jos pidät minusta, nautit yksityisyydestäsi, tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää VPN-lokitiedoista ja parhaan mahdollisen kirjautumattoman VPN: n valitsemisesta tarpeitasi varten.

Katsaus parhaisiin ei-loki-VPN-verkkoihin

Aika on rahaa. Jos olet kiireessä ja olet kiinnostunut vain nopeasta yleisnäkymästä parhaimmista ei-kirjautuvista VPN-verkkoista katsomatta yksityiskohtia syventämättä, tässä ne ovat.

Jokainen näistä palveluntarjoajista ei vain ilmoita nimenomaisesti tietosuojakäytännössään tai palvelusehdoissaan, että he eivät kirjaudu sisään, vaan heidän vaatimuksensa ovat myös joko vastanneet kolmansien osapuolien suorittamia tarkastuksia tai ne on varmennettu oikeudenkäynneissä.

 1. NordVPN

  Paras no-log VPN. Kivivakaa nollahakkuupolitiikka vahvistettiin vuoden 2018 loppupuolella tehdyssä riippumattomassa tarkastuksessa. Intuitiivinen sovellus, jossa on paljon ominaisuuksia, suuri palvelinverkko, erinomaiset nopeudet, hyvä hinta.

 2. VyprVPN

  Äskettäin siirrytty nollarekisteröintiin ja varmennettu sellaisenaan riippumattoman tilintarkastuksen avulla. Sveitsissä toimiva, erinomainen suorituskyky, vahva turvallisuus, P2P-ystävällinen, toimii Kiinassa.

 3. ExpressVPN

  Ironclad-kirjautumattomuuskäytäntö vahvistettiin Turkin datakeskuksen ryöstöllä ja palvelinten takavarikoinnilla. Hyvä maine ja asiakaspalvelu, erinomaiset nopeudet, tiedostojen jakaminen ystävällinen, helppokäyttöinen sovellus.

 4. CyberGhost

  Julkaisee vuosittain avoimuusraportteja, jotka tukevat heidän logless-politiikkaansa. Helppo käyttää, ylläpitää suurta palvelinverkkoa, edullinen ja tarjoaa parhaan liiketoiminnan 45 päivän rahat takaisin -takuun.

 5. SurfShark

  Uudempi palveluntarjoaja, jolla on erittäin tiukka nollakirjauskäytäntö. Erinomaiset suojaus- ja salausmahdollisuudet, nopeat palvelimet, rajoittamaton samanaikainen yhteys, yksi alhaisimmista hinnoista.

Mikä on kirjaamaton VPN?

Ei kirjautuvia VPN-palveluntarjoajia, jotka eivät kerää tai tallenna mitään tietojasi tai aktiviteettejasi VPN-verkon läpi kulkeessa. Tämä sisältää:

 • Internet-palveluntarjoajallesi määritetty IP-osoite
 • Käytetyn VPN-palvelimen IP-osoite
 • IP-osoitteet tai muut tiedot käyttämistäsi verkkosivustoista tai palveluista
 • Paikka, josta muodostat yhteyden
 • Kun muodostat yhteyden ja kun katkaiset yhteyden VPN: ään
 • Kuinka paljon kaistanleveyttä käytät
 • Laitteesi yksityiskohdat, kuten asiakasversio tai käyttöjärjestelmä

Pohjimmiltaan, vaikka he haluaisivat, VPN-palveluntarjoajan ei pitäisi itse pystyä selvittämään mitään siitä, kuinka käytät heidän palveluaan ja mitä teet verkossa. Jos he eivät voi tehdä sitä, tiedät, että kukaan muu ei voi.

Tässä tapauksessa sinulla on todellinen VPN-yhteys, jota ei kirjata.

Miksi tarvitset lokitonta VPN-verkkoa?

Monet meistä käyttävät VPN: ää suojaamaan tietomme ja pysyvät nimettöminä käyttäessään Internetiä. Meillä kaikilla on syy siihen.

Käyttämällä VPN: tä estät Internet-palveluntarjoajaasi, mainostajia, verkkosivustojasi tai käyttämiäsi palveluita ja joskus jopa hallituksia keräämästä tietoja sinusta ja siitä, mitä teet verkossa.

Ongelmana on, että kun käytät VPN: tä tähän tarkoitukseen, luotat VPN-palveluntarjoajaan, ettei se tee samantyyppistä tiedonkeruua ja toiminnan kirjaamista, jonka toivot kiertää.

Niin kauan kuin VPN-lokisi kirjautuu, ei ole väliä, ovatko he ajattelemattomia siitä, etteivätkö jaa tietojasi mielellään. Lokit ovat siellä. Jos kukaan ei koskaan vaaranna palveluntarjoajaa, tietosi ovat ilmaisia ​​ottamista varten.

Riippuen siitä maasta, jossa VPN-palveluntarjoajasi toimii, heitä voidaan myös laillisesti vaatia luovuttamaan lokit joko kyseisen maan hallitukselle tai vakoojavirastolle tai yhdelle heidän liittolaisistaan.

Oletko koskaan kuullut viiden silmän älykkyysliitosta (tai kuusi silmää, yhdeksän silmää tai neljätoista silmää)? Kun tietosi ovat siellä, ei voida sanoa, kuinka pitkälle ne voivat mennä.

Ainoa tapa varmistaa, että online-toiminnot pysyvät nimettöminä, on käyttää VPN: ää, joka ei pidä kirjaa.

Jos mitään aluksi tallennettua tietoa ei ole, mitään ei tarvitse varastaa, myydä, analysoida, luovuttaa tekijänoikeuspeleille tai luovuttaa viranomaisille.

Paras poissaolevat VPN: t

On selvää, että jos haluat säilyttää yksityisyytesi ja nimettömyyssi Internetissä, VPN-palvelun käyttämättä jättäminen on tärkeää. Jos etsit yhtä etsimäsi, auttaaksesi hakuasi, tässä on lyhyt luettelo siitä, mitä pidän parhaimmista VPN-palveluista tätä tarkoitusta varten.

Huomaa, että palveluntarjoajan laatiessa parhaan ei-lokiin tallennetun VPN-luettelon, heidän ei tarvitse vain väittää olevansa lokiton palvelu, vaan, mikä tärkeintä, myös täyttää nämä vaatimukset. Kuinka he voivat tehdä sen? Joko riippumattomien tarkastusten tai tosielämän tilanteiden kautta (oikeusjutut, viranomaiset murtavat ovet jne.)

1. NordVPN

NordVPN-logo

Panama-pohjainen NordVPN on yksi VPN-teollisuuden tunnetuimmista ja suosituimmista nimistä. Ja oikeutetusti niin. Ne tarjoavat erinomaisen palvelun edulliseen hintaan.

NordVPN: llä on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, ja se on hiljattain käynyt läpi riippumattoman auditoinnin sen todistamiseksi. He hyväksyvät myös maksun kryptovaluutoilla, jos etsit maksimaalista nimettömyyttä.

Heidän VPN-verkko on yksi suurimmista ympäri. NordVPN ylläpitää tällä hetkellä 5645 palvelinta 58 maassa. Maailmassa on muutamia paikkoja, joihin voit koskaan haluta muodostaa yhteyden, joita he eivät kata. Myös palvelimen nopeudet ovat erinomaiset.

NordVPN sisältää pitkän luettelon hyödyllisistä ominaisuuksista, mukaan lukien 256-bittinen AES-salaus, tappikytkentätoiminnot, DNS-vuodonsuojaus ja kaksinkertainen VPN-tuki.

He tekevät myös erinomaista työtä poistamalla maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistosivustojen, kuten Yhdysvaltain Netflix tai BBC: n iPlayer, lukitus, tukee tiedostojen jakamista ja ovat jopa yhteensopivia Tor-selaimen kanssa. Lyhyesti sanottuna, NordVPN tekee melkein kaiken.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

Paras no log VPN: NordVPN on sveitsiläinen armeijan veitsi VPN-palveluntarjoajia. Lähes mitään he eivät voi tehdä. Heillä on myös vahva näyttö varmuuskopioida nollahakemusvaatimuksiaan. Yksityisyyden, turvallisuuden ja todellisen online-vapauden kannalta NordVPN on täydellinen valinta (varsinkin kun otetaan huomioon palvelun kohtuuhinta).

2. VyprVPN

VyprVPN-logo

Sveitsissä sijaitseva VyprVPN ei ollut aina logless VPN-palvelu. Vuoden 2018 puolivälissä he kuitenkin päättävät muuttaa sitä. Kuukausien työn jälkeen, jonka jälkeen on suoritettu kattava riippumaton tarkastus, he ovat muuttaneet itsensä yhdeksi markkinoiden parhaimmin tarkistetuista nollalogi-VPN-verkoista..

VyprVPN ylläpitää yli 700 palvelinta 73 sijainnissa, ja toisin kuin monet muut palveluntarjoajat, he omistavat jokaisen niistä. Tämä tarkoittaa sitä, ettei välittäjäpalveluntarjoajilla ole vielä entistä parempaa tietoturvaa ja huippuluokan suorituskykyä.

Heidän erinomainen asiakassovelluksensa toimii useiden laitteiden kanssa, mukaan lukien useat suositut kodin Internet-reitittimet. Enintään viisi samanaikaista yhteyttä voidaan suojata useilla laitteilla.

Heitä 256-bittinen salaus OpenVPN: n, heidän omistamansa Chameleon-protokollan kautta, jonka avulla voit ohittaa rajoittavat verkot (mukaan lukien Kiinan suuri palomuuri), P2P-tuen ja mahdollisuuden suoratoistaa geo-estettyä sisältöä, ja sinulla on resepti yhdelle erinomainen no-log VPN-palveluntarjoaja.

Plussat
 • Vahvistettu, ettei kirjautumista ole täydellisen yksityisyyden suojaa
 • Erinomainen valinta protokollia ja salausasetuksia
 • Sadat palvelimet, joilla on suuri sijainti monimuotoisuus
 • Intuitiivinen, helppokäyttöinen monialustainen asiakas
 • Poista Netflix, BBC iPlayer ja muut
 • Mahdollistaa P2P- ja torrent-liikenteen
 • Isännöi omia palvelimia (ei kolmansia osapuolia)
Haittoja
 • Ei tapa maksaa nimettömästi
 • VPN-häiriöitä ei ole saatavana perussuunnitelmassa

Erinomainen luotettavuus: Kun omistat kaikki palvelimet, on paljon helpompaa olla tosi nolla lokin VPN, ja VyprVPN tekee juuri sen. Poikkeuksellisen suorituskyvyn, hyvin tuetun asiakkaan ja jopa 3 päivän ilmaisen kokeilun avulla tämä on yksi yksityisyyttä ajatteleva VPN, johon et voi mennä pieleen.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Jos etsit no-log VPN-palveluntarjoajaa, jolla on läsnä lähes kaikkialla maailmassa, ExpressVPN on erinomainen valinta. Viimeinkin niiden verkkoon kuului yli 3000 palvelinta 95 maassa, mikä tekee heidän yhteysvaihtoehdoistaan ​​niin hyvät kuin logiittomalle palvelulle.

Palvelimen suorituskyky, kuten vakiintuneelta palveluntarjoajalta voidaan odottaa, on erinomainen. Ne tarjoavat myös 256-bittisen salauksen, joten et uhra nopeutta turvallisuuden vuoksi.

ExpressVPN: n kirjautumattomuusvaatimukset todennettiin loppuvuodesta 2017, kun Turkin viranomaiset etsivät käyttäjän aktiviteettitietoja eivätkä olleet tyytyväisiä useisiin heidän palvelimiinsa tarttuneeseen vastaukseen ”Emme pidä lokit”. Näistä palvelimista viranomaiset eivät löytäneet tarkalleen mitään: nollat ​​lokit, ei käyttäjän tietoja. Tässä on ExpressVPN: n lausunto tästä asiasta.

Erinomaisen yksityisyyden ja nimettömyyden lisäksi ExpressVPN tarjoaa myös runsaasti ominaisuuksia, kuten helppokäyttöisen sovelluksen, tappaa kytkimen toiminnot, yksityiset DNS-palvelimet ja jopa jaetun tunneloinnin, jotta voit hallita Internet-liikennettäsi mielesi mukaan. He tietysti myös estävät maantieteellisesti rajoitetun sisällön.

Plussat
 • Ominaisuusrikas ja intuitiivinen asiakas
 • Vahva taustatekniikka
 • Paljon palvelimia ja palvelinpaikkoja
 • Nopeat ja tasaiset yhteysnopeudet
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki
Haittoja
 • Jotkut aggregoidut hakkuut
 • Ei halvin

Vahva monipuolinen: Suosituin VPN-palveluntarjoaja ExpressVPN on melkein täydellinen yhdistelmä nopeutta, luotettavuutta ja yksityisyyttä. Heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja heillä on paras asiakaspalvelu 24/7.

4. CyberGhost

CyberGhost-logo

Romanialainen CyberGhost tarjoaa erinomaisen no-log VPN-palvelun, jota ei voi kirjata, ja se tarjoaa hinnan, jota harvat tarjoajat voivat löytää.

CyberGhost julkaisee vuotuiset läpinäkyvyysraportit todistaakseen heidän nollakirjautumistilansa. He ovat tehneet niin palaamalla aina vuoteen 2011.

CyberGhostilla on pitkä palvelinluettelo, joka ylpeilee yli 7100: lla yli 90 maassa. Nämä numerot tekevät heidän verkostaan ​​yhden suurimmista ympäri. Tällä mittakaavalla toimimalla CyberGhost tarjoaa erinomaisen nopeuden ja luotettavuuden riippumatta siitä, mihin paikkaan olet yhteydessä.

CyberGhostin helppokäyttöisen asiakkaan avulla voit kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti ja saada ne kaikki suojaamaan armeijan luokan 256-bittisellä AES-salauksella OpenVPN-protokollan kautta. Jos haluat nipistää asioita, on myös paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, joita voit myös hyödyntää.

Yksi CyberGhostin mainostamista vahvuuksista on heidän kykynsä kiertää maantieteellisiä lohkoja streaming-sisällössä ja ne toimittavat ehdottomasti. He käyttävät useita erikoistuneita palvelimia juuri tämän tarkoituksen ajatellen. Netflix ja BBC iPlayer VPN: n estämistoimet eivät ole mahdollisuus.

Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden suojaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

Paras budjetin no-log VPN: CyberGhost on nopea ja luotettava VPN-palvelu, jonka avulla voit suoratoistaa sisältöä mistä päin maailmaa tahansa. Heillä ei ole lokitietoja, eivätkä ne ole ujoja todistamaan ponnisteluistaan. Lisäksi, jos käytät heidän nykyistä promo-ominaisuuttaan, ne ovat myös yksi luettelon halvimmista VPN-verkoista..

5. Surfshark

Surfsharkin logo

Koska Surfshark on suhteellisen uusi, se ei ehkä ole tunnetuin VPN-toimittaja, joka ei kirjaudu lokiin (vielä). Mutta he ovat varmasti rakentaneet palvelunsa alusta alkaen yksityisyyttäsi ja turvallisuutta ajatellen. Tiliisi sidottu sähköposti on ainoa tallennettu tieto.

Kaikki Surfsharkin palvelimet (yli 1040 63 maassa) tarjoavat 256-bittisen salauksen OpenVPN: n tai IKEv2: n kautta SHA512-todennuksella ja 2048-bittisen DHE-RSA-avaimenvaihdon PFS: n kanssa. Selkeästi englanniksi turvallisuus ei parane.

Palvelimen nopeudet ovat nopeita ja yhdistävät Surfsharkin kykyyn kiertää maantieteellisiä sisältörajoituksia, tekevät tästä nollakirjautuvasta VPN: stä videonauhan unelman..

Asiakas on yksinkertainen ja erittäin intuitiivinen. Tästä huolimatta on edelleen runsaasti edistyneitä ominaisuuksia, jotka on siististi viety pois, jos tunnet seikkailunhalua, kuten monen hypyn yhteysvaihtoehdot, tappikytkin, yksityiset DNS-asetukset, DNS-vuodonsuojaus ja jopa protokollan naamiointi.

Kun muodostat yhteyden Surfsharkin verkkoon, sinut suojataan myös heidän sisäänrakennetulla mainoksellaan, haittaohjelmillaan ja tietojenkalastelun estävillä ratkaisuilla ympäröivän suojauksen takaamiseksi..

Siellä on paljon kuten Surfsharkissa, ja ne näyttävät paranevan vain joka kerta kun katson. Ja mainitsinko, että voit myös kytkeä rajoittamattoman määrän laitteita samaan aikaan?

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

Erinomainen suoritus: Surfshark on kirjautumaton VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa loistavaa arvoa. Ilmatiivisestä yksityisyydestä ja nopeista palvelimista pitkään luetteloominaisuuksista ja rajattomista yhteyksistä saat todella paljon. Ne tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten ei ole suurta riskiä ottaa heidät kehräämiseen.

Mitkä VPN: t pitävät lokit?

Jokaisesta VPN: stä, joka ei pidä lokkeja, on puoli tusinaa. Minkä tyyppisiä tietoja ne tallentavat, mutta ne kaikki seuraavat jotain.

Suurin osa näistä palveluntarjoajista ei kirjaudu sisään haitallisella aikomuksella tai salassa. He ovat yleensä aivan avoimia asiasta ja hahmottavat tarkalleen, mitä tietoja he pitävät palvelusehdoissaan tai tietosuojakäytännöissään.

Lokit pitävän VPN-palveluntarjoajan kanssa meneminen ei välttämättä tarkoita maailman loppua. Mutta jos tiedät, että siellä on tietoja, joita voidaan mahdollisesti käyttää sitomaan sinut online-toimintaasi.

Joten jos kyseessä on täydellinen tietosuoja, näitä VPN-verkkoja tulisi välttää.

Ässä VPNAstrillAvast Secureline
AVG VPNBetternetBitdefender
Selaa VPNpuskuroituDotVPN
Encrypt.meF-Secure FreedomeHexaTech
Piilota IPHideMyAss!hola
HotSpot-kilpiHoxx VPNMcAfee Safe Connect VPN
Opera VPNOvpnSpiderPsiphon
PureVPNSaber VPNSeed4me
SpeedifyThunder VPNtigerVPN
TouchVPNTurbo VPNUltraSurf
UnlocatorVPN 360VPN-portti
Yhteydessä oleva VPNVPN RajoittamatonVPN.AC
VPNHubX-VPNZenMate

Millaisia ​​tietoja VPN: t voivat kirjata?

On olemassa neljän tyyppisiä tietoja, joita VPN voi tallentaa ilman tiukkaa nollakirjauskäytäntöä.

 • Käyttölokit

  Ne voivat sisältää mitä tahansa yksityiskohtaisesta luettelosta, millä sivustoilla vierailet palvelimiin, joihin yhdistit, ja jopa kaikista salasanoista, jotka lähetät epävarmoilla verkkolomakkeilla (vaikka nykyään se on erittäin harvinaista)..

  Niitä pidetään harvoin, mutta käyttölokit ovat sellaisia ​​tietueita, jotka VPN-palveluntarjoaja voi joutua keräämään, jos tuomioistuin määrää heidät tekemään niin, ja ne ovat lainkäyttöalueella, joka vaatii heitä.

 • Yhteyslokit

  Vähemmän yksityiskohtaisempi kuin käyttöloki, yhteysloki voi sisältää todellisen IP-osoitteesi, yhteyden alkamisajan, kun katkaisit yhteyden, ja kuluttamasi kaistaleveyden (tai jonkin niiden yhdistelmän).

  Yhteyslokeilla kiinnostunut voi pelata yhteyspisteitä käyttämäsi verkkosivustojen ja verkkopalvelujen tietojen kanssa ja jäljittää kaiken toiminnan heti takaisin.

 • Reaaliaikaiset lokit

  Kaikilla VPN-palveluilla, jopa ei-lokipalveluilla, on reaaliaikaiset lokit. Ne ovat vain VPN-palvelimien sivutuotteita ja auttavat tarjoajia vianmäärityksessä ja ylläpitämään palvelun laatua.

  Ei kirjautuvia VPN-palveluntarjoajia ei pidä näitä lokit kauan (puhumme minuutteja tai tunteja), eivätkä kirjoita niitä tallennustilaan. Joka tapauksessa reaaliaikaiset lokit eivät saisi sisältää mitään käyttäjän tunnistettavia tietoja.

 • Palvelinlokit

  Vaikka VPN-palveluntarjoaja ei pidä lokkeja, todennäköisimmin palvelimen laitteistot, joita he käyttävät osana verkkoa. Tämän tyyppisissä tietueissa tulisi olla vain tietoja, jotka liittyvät laitteen toimintaan, ei sen käytön tapaan.

  Palveluntarjoajille, jotka eivät kirjaudu lokiin, palvelimet eivät ole ongelma. Muille se on jotain, mikä on tietoinen (mutta ei pidä surkea).

Voinko luottaa VPN: ään?

Kuten kaikissa muissa palvelutyypeissä, luotat siihen, kumpaan VPN-palveluntarjoajaan päätät pitää sanansa ja noudattaa heidän omia käytäntöjään. Ei ole suoraa tapaa tietää, rikkooko palveluntarjoaja rikkoa heidän kirjautumattomuuttaan koskevaa takuuta. Kun olet selvittänyt, on todennäköisesti liian myöhäistä.

Hyvä uutinen on, että no log-VPN-palveluntarjoajilla on muutama syy pitää sanansa. He voivat joutua katastrofaalisiin vahinkoihin maineelleen, jos heidät kiinni rikkovat heidän omaa politiikkaansa. Se maksaa myös rahaa tietojen kirjaamiseen ja hallinnointiin, ja se on rahaa, jota he eivät halua kuluttaa.

Jos VPN: n on osoitettu olevan kirjautumattomana joko riippumattoman tarkastuksen kautta, tuomioistuimessa, palvelinten takavarikointien tai minkä tahansa muun tavan avulla, jolla tämä voitaisiin tehdä, se on myös erittäin positiivinen merkki.

Jos olet huolissasi siitä, että VPN-palveluntarjoaja ei välttämättä noudata kirjautumattomuutta koskevaa käytäntöään, katso seuraavat punaiset liput:

 • Tekijänoikeusvaroitusten ja DMCA-ilmoitusten vastaanottamisesta ilmoittavat käyttäjät VPN: n käytöstä huolimatta
 • VPN-palveluntarjoaja toimii lainkäyttöalueella, joka voi pakottaa tiedonkeruun
 • Palveluntarjoaja, joka luottaa virtualisoituihin palvelimiin kuin fyysisiin
 • Ristiriitaiset väitteet kirjautumisesta käyttöehtoihin tai tietosuojakäytäntöihin

Jos huomaat jonkin yllä olevista VPN-palveluntarjoajastasi, turvallisin veto on siirtyä toiseen palveluun.

Pidä online-tietosuoja nollalohkoisen VPN: n avulla

Tärkein tapa käyttää lokittomia VPN-verkkoja on paras tapa varmistaa, että kukaan ei kerää tietoja siitä, mitä teet verkossa. Ja mikä tahansa palveluntarjoaja, joka on parhaassa ei-log-VPN-luettelossa, palvelee sinua erittäin hyvin.

Se ei tietenkään tarkoita, että kaikkia muita palveluntarjoajia tulisi välttää. Sinun on vain tehtävä due diligence ennen luottamusta heihin täysin.

Jos olet kiinnostunut mainitsemastasi VPN-verkoista, älä unohda, että riippumatta vuodenajasta, yksi tai useampi näistä tarjoajista voi tarjota joitain erinomaisia ​​alennuksia. Internet-yksityisyys ja nimettömyys edulliseen hintaan? Otan sen milloin tahansa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me