Ranskan parhaat VPN: t vuonna 2020

Ranskan paras VPN


Ehkä yrität Ranskassa katsella BBC iPlayer-, US Netflix-, Hulu- tai muuta kansainvälistä sisältöä ilman suurta onnea.

Ehkä olet huolestunut siitä, että Ranskan lakien mukaan Internet-yksityisyytesi ei ole kaukana takuusta.

Tai ehkä olet edelleen maan ulkopuolella yrittämässä suoratoistaa suosikkiohjelmasi paikalliselta ranskalaiselta kanavalta, mutta et voi.

Kaikissa näissä tapauksissa – ja monissa muissakin tapauksissa – hyvälaatuinen VPN voi auttaa. Ja valittavana on myös paljon.

Jokaisella palveluntarjoajalla on kuitenkin omat ainutlaatuiset ominaisuudet, edut ja haitat, ja päätöksenteon saaminen ei ole aina helppoa.

Joten tässä tarkoituksessa tässä on opas, jonka avulla voit valita parhaan Ranskan VPN: n.

Parhaat Ranskan VPN-verkkokatsaukset

Ennen kuin kirjaudut sisään, katsomme Ranskan VPN-pisteitä. Nopea yhteenveto voi olla kaikki etsimäsi ja riittävän rehellinen.

 1. CyberGhost

  Ranskan paras VPN. Täydellinen tasapaino suuressa palvelinverkossa, nopeudessa ja turvallisuudessa. Poista maantieteellisesti rajoitetun sisällön esto Ranskassa ja kansainvälisesti. Alan paras 45 päivän rahat takaisin -takuu.

 2. PureVPN

  Breakneck-yhteyden nopeudet ja erikoistuneet suoratoistopalvelimet tekevät siitä erinomaisen valinnan pääsyn maantieteellisesti estettyihin videoihin ja P2P: hen. Valtava palvelinverkko, joka kattaa 131 maata, antaa sinulle yhteyden mistä tahansa.

 3. Surfshark

  Tilava nopea kirjautumaton VPN rajoittamattomilla samanaikaisilla yhteyksillä. Poista kaiken maantieteellisesti rajoitetun sisällön esto ja tukee P2P: tä. Intuitiivinen mutta tehokas asiakassovellus. Halvin vaihtoehto ympärillä.

 4. NordVPN

  Iso, hyvin toimiva palvelinverkko, joka toimii Netflixin ja kaikkien muiden suosittujen suoratoistopalveluiden kanssa. Ei lokitietoja, turvallinen lainkäyttöalue ja alan parhaat tietosuojaominaisuudet.

 5. ExpressVPN

  Vakiintunut ja optimoitu globaali verkko hyvillä latausnopeuksilla. Voit katsella mitä tahansa sisältöä. Erinomainen asiakas, jolla on monia edistyneitä ominaisuuksia. Asiakastuki, joka on vertaansa vailla.

Miksi käyttää VPN: tä Ranskassa

Ranskassa on paljon hyviä syitä VPN: n käyttöön, ja kaikki eivät ole ilmeisiä. Vaikka mainitsin jo muutaman niistä lyhyesti, tässä on tyhjentävä luettelo.

 • Ranska on osa yhdeksän silmän tiedustelusopimusta

  Jos olet lukenut vähän VPN: ista, olet todennäköisesti törmännyt viitteisiin termeillä Viisi silmää, Yhdeksän silmää ja Neljätoista silmää.

  Nämä nimet viittaavat kokoelmaan kansainvälisiä tiedustelutietojen vaihto-sopimuksia, jotka yhdistävät suuret länsimaiden demokratiat yhdeksi, isoksi, (joskus) onnelliseksi, vakoojaverkoksi.

  Ranska on osa Nine Eyes -sopimusta. Heillä on velvollisuus jakaa sähköinen tiedustelu muiden jäsenvaltioiden kanssa, mukaan lukien:

  • Yhdysvallat
  • Kanada
  • Australia
  • Uusi Seelanti
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tanska
  • Alankomaat
  • Norja

  Jos olet ranskalainen Internet-käyttäjä, minkä tahansa näiden maiden vakoojatoimistot voisivat teoriassa saada käyttöösi online-tapojesi historian ja kaikki muut asiaankuuluvat sähköiset tiedot.

  Kun käytät VPN-puhelinta Ranskassa, estät hallitusta salakuuntelemasta Internet-aktiviteettejasi. Ja jos he eivät pysty salakuuntelemaan, heillä ei ole mitään jaettavaa.

 • ISP-kirjaus

  Ranskaa, kuten muita EU: n jäsenmaita, sitoi kerran vuoden 2006 tietojen säilyttämisdirektiivi.

  Laki pakotti ranskalaiset Internet-palveluntarjoajat kirjaamaan kaikkien asiakkaiden Internet-toiminnan ja säilyttämään nämä tiedot vähintään yhden vuoden – vaikka lopetat palvelun.

  Onneksi EU: n tuomioistuin hylkäsi kyseisen lain vuonna 2014. Mutta Internet-palveluntarjoajien salakuuntelun ennakkotapaus on edelleen olemassa, ja uudempi, kattava Ranskan tiedustelupalvelun laki on sittemmin tullut paikkansa..

  Käytetyn VPN: n kanssa tällainen kirjaaminen on kuitenkin mahdotonta.

 • Digitaaliset tekijänoikeuslait

  Ranskan digitaaliset tekijänoikeuslakit ovat tiukimpia ja käyttäjäystävällisimpiä maailmassa.

  Se antaa ranskalaisille tekijänoikeuksien haltijoille lähes rajoittamattoman mahdollisuuden käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi, jos edes epäilet vain piratismia. Ja jos havaitset rikkoneen lakia ainakin kolme kertaa, Internet-palveluntarjoajasi voi kieltää sinut.

  VPN suojaa sinut tekijänoikeuksien haltijoilta, joilla ei ole yllättävää, että ne ovat yleensä liian yliarvioivia vaatimustensa täytäntöönpanossa..

 • Katsot ranskalaista televisiota ulkomailla

  Ranskan ulkopuolella matkustaminen tarkoittaa yleensä ranskankielisten viihdemahdollisuuksien menettämistä. Useimmat paikalliset TV-kanavat ja suoratoistopalvelut eivät anna sinun katsoa mitään, ellet ole maassa.

  VPN: n avulla näyttää siltä kuin olet. Ja käyttämällä yhtä, tässä on vain joitain ranskalaisista kanavista, joita voit käyttää riippumatta siitä, missä vaellat.

  • 6play
  • CNEWS
  • Ranska 2
  • Ranska 5
  • FranceTV
  • Pelaa televisiota
  • TV5 Monde
  • arte
  • Euronews
  • Ranska 3
  • Ranska Ô
  • Gulli
  • RTBF
  • BFM-televisio
  • Eurosport
  • Ranska 4
  • France24
  • LCP
  • TF1
 • Maantieteellisesti estettyjen sisältöjen käyttö kaikkialta maailmasta

  Olemme kaikki maailman kansalaisia. Haluan kuluttaa Internet-sisältöä kaikkialta maailmasta, kuten olen varma, että kuka tahansa ranskalainen tekee.

  Aivan kuten VPN voi avata ranskalaisten suoratoistopalvelujen ulkomailta, se voi avata maantieteellisesti estettyjen sisältöjen muualta maailmasta Ranskassa.

  Jos olet turhautunut, koska et voi katsoa esimerkiksi Netflixiä muista maista, paranna VPN.

Ovatko VPN: t lailliset Ranskassa?

Kun tällainen perusteellinen valvontalaki on voimassa, ei ole venyttää kuvitella, että Ranska kieltää VPN-palvelut. Onneksi he eivät ole tehneet sellaista.

VPN-verkot ovat laillisia Ranskassa.

Ranskan kansalaisena, asukkaana tai vierailijana voit vapaasti käyttää VPN-verkkoja milloin vain haluat. Sinun ei kuitenkaan pitäisi käyttää niitä tekemään mitään laitonta.

VPN: n käyttäminen estämään jotakin lukemasta sähköpostiasi on täydellistä. Yhden muun laittoman toiminnan koordinointi ei kuitenkaan ole.

VPN ei vapauta sinua muutoin rikkomaan lakia.

Toisin sanoen VPN: n käyttö Ranskassa on laillista, mutta älä tee sen kanssa mitään, mitä sinun ei pitäisi tehdä.

Mitä etsiä Ranskan VPN: stä

Kaikki VPN: t eivät ole hyvä valinta Ranskalle. Maksimoidaksesi mahdollisuutesi löytää sellainen, joka on, tässä on useita etsittäviä ominaisuuksia.

 • Useita ranskalaisia ​​palvelimia

  Kaikilla harkitsemisen arvoisilla VPN: llä on oltava useita palvelimia Ranskassa. Ilman ranskalaista palvelinta et voi muodostaa yhteyttä maahan.

  Jos sinulla on useita palvelimia – ihannetapauksessa hajautettu useisiin paikkoihin -, varmistetaan, että sinulla on runsaasti yhteysvaihtoehtoja ja se tarjoaa parhaan mahdollisen Internet-kokemuksen.

 • Hyvä palvelinvalinta muissa maissa

  Jotta VPN-palvelusta saataisiin eniten hyötyä, siinä tulisi olla myös suuri ja maantieteellisesti monimuotoinen palvelinverkko.

  Koska sinulla on runsaasti palvelimia monissa maissa, pääset maantieteellisesti rajoitettuihin palveluihin ja sisältöön mistä päin maailmaa tahansa..

 • Vahvat salausstandardit ja suojausominaisuudet

  VPN: n on tarkoitus pitää tietosi ja Internet-liikenne suojattuna. Joten minkä tahansa valitsemasi palvelun on käytettävä nykyaikaisia ​​protokolla- ja salausstandardeja.

  Ajattele 256-bittistä AES-salausta OpenVPN: n kautta.

  Suojausominaisuudet, kuten VPN-tappokytkin ja DNS-vuodonsuojaus, ovat myös välttämättömiä.

 • Ei kirjautumiskäytäntöä ja yksityisyyttä suojaavaa toimivaltaa

  Koska Ranskalla – ja monilla muilla mailla ympäri maailmaa – ei ole minkäänlaista vakoilua online-tapojesi suhteen, sinun tulisi valita VPN-yhteys, joka ei kirjaudu sisään, yksityisyysystävällisestä lainkäyttöalueesta (Panama, Romania, Sveitsi jne.).

  Tällä tavalla kukaan ei voi pakottaa VPN: ääsi siirtämään tietoja. Ja vaikka joku yrittäisi, heillä ei olisi mitään annettavaa.

 • Hyvä palvelinopeus

  VPN: n käyttö hidastaa Internet-yhteyttä aina vähän – sitä ei voi kiertää. Mutta on hidastumisia, ja sitten on hidastumisia.

  Valitsemalla nopea VPN – jolla on maine erinomaisesta suorituskyvystä ja luotettavista palvelimista – pidät yhteytesi hyppäämällä.

  Sen avulla voit ladata tiedostoja nopeasti ja suoratoistaa videota onnellisina jopa korkeimmissa laatuasetuksissa.

  Väärä palveluntarjoaja puolestaan ​​voi vähentää Internet-nopeutesi käyttökelvottomaksi indeksoimiseksi.

 • P2P-tuki

  Jos aiot käyttää tiedostojenjakopalveluita VPN: n kanssa – ja ottaen huomioon ranskalaiset tekijänoikeuslakit Ranskassa, vaikka et ole varma – valitse palveluntarjoaja, joka tukee P2P: tä.

  Tarkista myös, että VPN ei muodosta kaasuyhteyttä, sillä ei ole kaistanleveysrajoituksia, ja se tulee ilman tietokattoja.

 • Voi avata maantieteellisesti rajoitetun sisällön Ranskassa ja muualla

  Valtava etu VPN: stä on, että sen avulla voit käyttää maantieteellisesti rajoitettua Internet-sisältöä sekä Ranskasta että ympäri maailmaa. Vaikka käytännössä, kaikki palvelut eivät.

  Haluat valita VPN: n, joka avaa Netflixin sekä Ranskassa että sen ulkopuolella, samoin kuin minkä tahansa muun arvoisen suoratoistopalvelun, kuten BBC iPlayer.

  Palveluntarjoajan tulisi myös toimia hyvin suosittujen ranskalaisten palveluiden, kuten France.tv, CNEWS, MYTF1 jne. Kanssa.

Sitä vastoin kukin tarjoaja, jota ehdotan tässä hyväksi VPN-valinnaksi Ranskalle, tarkistaa kaikki yllä olevat ruudut. Kannustan sinua tietenkin tekemään oman tutkimuksen, mutta voit myös käyttää hyvää lähtökohtana yhtä kokeiltuihin suosikkeihini.

Parhaat Ranskan VPN: t

Vaikka tiedät nyt, mitä etsiä Ranskan VPN: stä, olen myös mennyt eteenpäin ja tehnyt osan jalkatyöstä puolestasi. Tässä on tiivistelmä siitä, mikä mielestäni on paras VPN-palveluntarjoaja Ranskalle.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost on palvelu, joka tarkistaa kaikki laatikot käytettäväksi Ranskassa ja sen ulkopuolella.

Se tarjoaa suuren palvelinluettelon, jossa on yli 7100 palvelinta 90 maassa. Niistä 440 on Ranskassa. Se on yksi suurimmista verkostoista kaikkien tarjoajien keskuudessa. Ja se on myös nopea verkko.

CyberGhost on nolla lokin mukainen VPN. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Romaniassa – erinomainen toimivalta tietosuojaan.

Romania ei ole vain EU: n tai Eyes-allianssin valvonnan alainen, vaan sillä on myös maine ulkoisten käyttäjien tietopyyntöjen noudattamatta jättämisestä..

Ominaisuuksien suhteen CyberGhost tarjoaa huippuluokan salausta ja suojausta, toimii erittäin hyvin P2P: lle ja avaa Yhdysvaltojen Netflixin ja muiden suurten suoratoistosivustojen, kuten BBC: n iPlayer, Hulu ja MYTF1, lukituksen..

Se on myös edullinen palvelu, johon kuuluu jopa alan johtava 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Tärkeintä on, että CyberGhost on täydellinen VPN Ranskalle.

Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

2. PureVPN

PureVPN-logo

PureVPN on seuraavaksi parhaimpien Ranskassa käytettävien VPN-verkkojen luettelossa.

PureVPN: n suuri mainetta mainitseva tekijä on heidän pahaton kykynsä estää suoratoistopalveluiden estäminen – niiden valtava palvelinverkko – se leviää 160 paikkaan 131 maassa.

Palvelimista 42 on Ranskan sisällä, jaettu kahteen paikkaan.

Nämä numerot antavat PureVPN: lle vertaansa vailla olevan globaalin kattavuuden ja suuren läsnäolon Ranskan maaperällä. Äläkä unohda myöskään palvelimen suorituskykyä, joka on parhaiden joukossa.

Tietosuojaystävällisestä sijainnista johtuen PureVPN on riippumattomasti varmennettu lokitietojen tarjoaja.

Ne käyttävät myös tekniikan tason mukaista salausta ja sisältävät sekä jaetun tunneloinnin että tappikytkimen ominaisuudet.

Heidän asiakkaansa saavat laajan laitetuen ja niitä voidaan käyttää yli 50 eri alustalla.

PureVPN: n hinta on yksi alhaisimmista, ja 31 päivän rahat takaisin -takuu antaa sinulle runsaasti aikaa testata se kaikki.

Plussat
 • Erinomaiset nopeudet
 • Valtava palvelinverkko (131 maata)
 • Poista Netflix, iPlayer ja yli 70 muun streaming-palvelun esto
 • Yhteensopiva yli 50 laitteen ja alustan kanssa
 • Riippumattomasti todennettu nollalokin VPN-palveluntarjoaja
 • Omistettu IP-vaihtoehto
 • Suuri arvo
Haittoja
 • Sovellukset voisivat käyttää hiukan enemmän kiillotusta
 • Jotkut ajoittaiset yhteysongelmat

3. Surfshark

Surfsharkin logo

Yksi henkilökohtaisista suosikeistani nykyään, Surfshark on toinen erinomainen VPN-valinta Ranskaan.

Vaikka heillä on hiukan pienempi palvelinluettelo, joka sisältää hiukan yli 1040 palvelinta 63 maassa (mukaan lukien tietysti Ranska), ne korvaavat koonsa salamannopealla nopeudella.

Surfshark, joka on nollalogiininen VPN, toimii Britannian Neitsytsaaret. Nimestä huolimatta lainkäyttöalue ei ole Yhdistyneen kuningaskunnan tai sen liittolaisten valvonnan alainen.

Puhdas ja intuitiivinen asiakas tulee täynnä ominaisuuksia.

Se sisältää esimerkiksi mainosten ja haittaohjelmien estäjän, kaksinkertaisen VPN-asennuksen ja jaetun tunneloinnin. Ja kuten kerron Surfshark-katsauksessani, se myös tuskin naarmuttaa pintaa.

Palvelu toimii erittäin hyvin geosuojatun sisällön kanssa, ja sinulle sallitaan jopa rajaton määrä samanaikaisia ​​yhteyksiä – jotain mikään muu ylimmän tason VPN-palveluntarjoaja ei tee.

Voi, ja vielä yksi asia, jota muut ylimmän tason VPN: t eivät pysty vastaamaan, on Surfsharkin hinta. Se on halvin tarjoaja tässä luettelossa.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

4. NordVPN

NordVPN-logo

VPN-verkkojen maailmassa harvat yritykset ovat yhtä tunnettuja ja arvostettuja kuin NordVPN.

Niillä on valtava palvelinverkko, joka koostuu 5645 palvelimesta 58 maassa ja 247 palvelinta pelkästään Ranskassa.

Yhtiö toimii Panaman ulkopuolella, joka on yksi maailman parhaimmista yksityisyysalueista. NordVPN on myös kirjautumattomien palvelujen tarjoaja, jonka mukaan he tukevat kattavaa ulkopuolista tarkastusta.

Turvallisuuden kannalta NordVPN on huippuluokkaa.

Erinomaisten protokolla- ja salausstandardiparien lisäksi ne tarjoavat myös hyödyllisiä yksityisyysominaisuuksia, kuten kaksinkertaisen VPN: n ja mahdollisuuden yhdistää VPN ja Tor-verkko.

Vaikka NordVPN onkin hieman kallista puolella (käytä varmasti yhtä heidän kuponkeistaan), se on epäilemättä yksi Ranskan parhaimmista VPN-verkoista.

Sen mukana tulee luotettavuus, infrastruktuuri, palvelinten nopeudet ja laatu, joita harvat muut palveluntarjoajat pystyvät vastaamaan.

Ja mainitsinkoko, että NordVPN vapauttaa Netflixin ja melkein minkä tahansa muun geosuojatun sisällön, jonka voit heittää tiensä?

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN on toinen erinomainen valinta ja toimii erittäin hyvin sekä Ranskassa että ulkomailla.

Yhtiöllä on kooltaan yli 3000 palvelimen verkko 95 maassa.

Vaikka heillä on suhteellisen pieni jalanjälki Ranskassa, vain 3 palvelinta, kyseisen laitteiston laatu on alan parhaita.

Pääkonttori sijaitsee Britannian Neitsytsaaret – lainkäyttöalue, jolla on runsaasti yksityisyyden etuja – ExpressVPN: llä on tiukka kirjautumisen estämistä koskeva käytäntö.

Sovellus on hienostunut ja helppo käyttää, mutta silti ominaisuuspakattu.

Edistykselliset toiminnot, kuten tappikytkin, salaus- ja protokolla-asetukset ja jaettu tunnelointi, ovat kaikki olemassa, mutta siististi siistinä milloin ja tarvittaessa.

ExpressVPN on erinomainen myös ranskalaisen ja kansainvälisen maantieteellisesti rajoitetun sisällön vapauttamisessa ja on erinomaisen palvelinopeuden ansiosta loistava valinta tiedostojen jakamiseen.

Asiakastuki on myös vertaansa vailla.

Vaikka ExpressVPN on vähän kalliimmalla puolella – vaikkakin paljon halvempaa, jos hyödytät heidän myyntiään – palvelu on jokaisen pennin arvoinen.

Plussat
 • Ominaisuusrikas ja intuitiivinen asiakas
 • Vahva taustatekniikka
 • Paljon palvelimia ja palvelinpaikkoja
 • Nopeat ja tasaiset yhteysnopeudet
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki
Haittoja
 • Jotkut aggregoidut hakkuut
 • Ei halvin

Kuinka saada ranskalainen VPN

Tiedät nyt kuinka löytää hyvä VPN Ranskalle, ja sinulla on useita suosituksia, joita voit harkita.

Tässä on helppo noudattaa seuraavia ohjeita saadaksesi ranskalaisen VPN: n käyttöösi.

 1. Valitse paras VPN-palvelu – sellainen, jolla on suuri yksityisyys, suorituskyky ja runsaasti ranskalaisia ​​ja kansainvälisiä palvelimia.
 2. Siirry palveluntarjoajan verkkosivuille ja kirjaudu sisään.
 3. Lataa palveluntarjoajan VPN-sovellus ja asenna se laitteeseesi.
 4. Käynnistä VPN-asiakas, valitse ranskalainen palvelin ja muodosta yhteys.

Kuinka saada parhaat VPN-nopeudet Ranskassa

Saadaksesi paras mahdollinen yhteysnopeus käytettäessä VPN: tä Ranskassa, muodosta yhteys maantieteellisesti mahdollisimman lähellä sinua olevaan palvelimeen. Tämä minimoi tietojen kulkeman matkan ja vähentää todennäköisyyttä huonoihin verkkoolosuhteisiin joutumiseen.

Esimerkiksi, jos haluat käyttää VPN-palvelua lisää yksityisyyttä varten ja olette vain Pariisin ulkopuolella, ranskalaisen palvelimen valitseminen Pariisissa on ihanteellista. Älä muodosta yhteyttä esimerkiksi Islantiin.

Ja jos yrität suoratoistaa amerikkalaista Netflixiä Ranskasta, valitse palvelin Yhdysvaltojen itärannikolta. Yhteys Los Angelesiin lisää tarpeettomasti useita tuhansia kilometrejä tietosi matkalle.

Sinun tulisi kuitenkin ymmärtää, että jopa ihanteellisissa olosuhteissa VPN hidastaa Internet-yhteyttäsi. Sitä ei pitäisi olla paljon, mutta et koskaan saavuta samaa nopeutta kuin tavallisella yhteydelläsi.

Jos valitset läheisen palvelimen ja havaitset suorituskykyä kohtuuttoman hitaasti – mitä voi tapahtua – tässä on useita asioita, joilla yrität lisätä VPN-nopeutta.

VPN ei myöskään pysty korjaamaan olemassa olevia Internet-yhteys- tai nopeusongelmia – paitsi jos ne johtuvat Internet-palveluntarjoajan kuristimesta tai muista vastaavista rajoituksista.

Ilmaisen VPN: n käyttö Ranskassa

Saatat olla houkutus kokeilla yhtä monista palveluista, jotka tarjoavat ilmaisen VPN-pääsyn Ranskassa. Loppujen lopuksi suurin osa palveluntarjoajista – ja todellakin jokainen, jonka luettelon tällä sivulla – maksaa rahaa.

Suosittelen voimakkaasti sitä vastaan.

Niin sanotun ”ilmaisen ranskalaisen VPN: n” käyttäminen on melkein aina riskialtista siirtoa. Monet ovat täynnä yksityisyyttä ja turvallisuutta. Toiset turvautuvat luonnosteltaviin käytäntöihin, kuten mainosten injektioon ja tietosi myymiseen kolmansille osapuolille.

Verrattuna maksettuihin VPN: iin, ilmaiset palvelut ovat myös tyypillisesti hitaita, epäluotettavia, ja niille on asetettu kaistanleveysrajoituksia.

Rehellisesti sanottuna, sinun on parempi luottaa Ranskan Internet-palveluntarjoajaasi ja hallituksen valvontaan, jota yrität välttää – ainakin silloin Internet-yhteytesi olisi jonkin verran turvallinen ja nopea..

johtopäätös

Ranskan VPN: n käyttöön on monia syitä. Haluat ehkä suojan drakoniselta tiedonkeruulta ja valvonnalta tai pidät tekijänoikeuspellit aiheuttamatta sinulle oikeudellista päänsärkyä.

Tai haluat ehkä poistaa eston ja nauttia sisällöstä, joka on rajoitettu toiseen maahan.

Riippumatta syystäsi, tiedät nyt mitä etsiä Ranskan VPN: stä. Ja sinulla on jopa luettelo parhaista palveluntarjoajista, joita voidaan käyttää lähtökohtana – joista suurin osa tarjoaa myös suuria alennuksia.

Joten älä viivytä. Hanki online ansaitsemamme vapauden ja yksityisyyden suoja. Aloita VPN: n käyttö.

Saatat pitää myös:
 • Paras yleinen VPN-palvelu
 • Paras No Log VPN
 • Parhaat Netflix-VPN: t
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me