Saksan parhaat VPN: t vuonna 2020

Esitelty kuva parhaalle Saksan VPN: lle


Saksassa VPN: n käyttö on kasvussa ja ymmärrettävästi niin. VPN-verkot ovat täydellinen työkalu yksityisyyden suojaamiseen verkossa, estämään valtion valvontaa, tarkastelemaan maantieteellisesti rajoitettua sisältöä ja lataamaan torrenteja.

Valintoja on kuitenkin paljon, ja palveluntarjoajan löytäminen joukosta, joka tarjoaa huipputehokkuuden, turvallisuuden ja online-vapauden kohtuulliseen hintaan, ei aina ole niin helppoa.

Mutta siksi olen täällä. Minä teen VPN-verkkoja. Yritän heitä, työnnän heidät rajoihinsa ja tunnen sekä heidän vahvuutensa että heikkoutensa. Ja alla löydät yleiskatsauksen siitä, mitä pidetään Saksan parhaimpana VPN: nä.

Ei ole väliä oletko Saksassa ja haluat saada rajoittamattoman ja turvallisen pääsyn verkkosivustoille ja palveluihin muualla maailmassa vai oletko maan ulkopuolella yrittämässä suoratoistaa saksalaisia ​​televisiokanavia, kuten ARD tai ZDF. Nämä VPN: t toimittavat.

Katsaus parhaisiin Saksan VPN-verkkoihin

Jos luettelo parhaista saksalaisista VPN-verkoista on kaikki mitä etsit ja et ole kiinnostunut yksityiskohdista tai koko artikkelin lukemisesta, tässä on nopea yleiskatsaus parhaisiin tarjoajiin.

 1. CyberGhost

  Helppo noutaa ja käyttää, tiukalla kirjautumattomuuskäytännöllä, vaikuttavalla tietoturvalla ja nopeudella sekä suurella palvelinverkolla. Yksi parhaimmista arvoista ympärillä.

 2. NordVPN

  Hyvin hinnoiteltu palveluntarjoaja, joka tekee kaiken. Sillä on yksi suurimmista verkoista, erinomainen yksityisyys, edistyneet suojausominaisuudet ja johdonmukainen pääsy maantieteellisesti estettyyn sisältöön.

 3. PureVPN

  Perustettu VPN-palvelu nopeilla palvelimilla massiivisessa 131 maassa. Siinä on luotettava ulkomaisen sisällön suoratoisto ja laaja laitetuki erittäin alhaisin kustannuksin.

 4. ExpressVPN

  Luotettava yritys, jolla on nopeat ja turvalliset palvelimet, ei kirjautumista ja kiillotettu ja helppokäyttöinen asiakas. Mukana on erinomainen kysymys 30 päivän rahat takaisin -takuu.

 5. Surfshark

  Uudempi VPN-palvelu, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset erittäin alhaisella hinnalla. Siinä on erinomaiset suojausvaihtoehdot, helppokäyttöinen vakaa asiakas ja mahdollistaa rajattomat yhteydet.

Miksi käyttää VPN: ää Saksassa

Vaikka Saksalla on syvälle juurtunut taipumus tietosuojaan ja tietoturvaan, on edelleen runsaasti syitä siihen, että sinä Internetin käyttäjänä haluaisit käyttää VPN: ää.

Saksa on osa globaalia valvontaryhmää, joka tunnetaan nimellä 14 Eyes. Tämä tarkoittaa, että heillä on velvollisuus jakaa kerättyjä tietoja muiden jäsenmaiden (myös Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan) kanssa pyydettäessä niin.

Ja on varmasti tietoa jaettavaksi.

Saksan liittovaltion tiedustelupalvelun BND: llä on laaja vakoilutehtävä ja se seuraa aktiivisesti Internet-toimintaa. Pyynnöstä se voi saada jopa 10 viikon arvoisia kirjautuneita käyttäjätietoja mistä tahansa maan Internet-palveluntarjoajasta (mikä on tietysti tietoa, jonka Internet-palveluntarjoajien on tallennettava ja säilytettävä).

Saksassa on myös tiukat lait, jotka koskevat tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataamista tai jakamista. Maalla on myös tunnetusti epäselvä reilun käytön politiikka, mikä tekee jopa tekijänoikeuksien alaisten teosten laillisten käyttäjien riskin käsitellä tällaisia ​​tiedostoja.

Yhdessä nämä syyt ovat pakottavia perusteita VPN: n käyttämiselle Saksassa. Mutta odota, siellä on enemmän.

Toinen suuri syy käyttää VPN: ää Saksassa on kiertää joitain maailman aggressiivisimmista verkkosisällön rajoituksista. Saksan tuomioistuimet ovat aikaisemmin suhtautuneet erittäin myönteisesti oikeudenhaltijoihin, koska ne ovat yhdessä vaiheessa estäneet suuren määrän YouTube-videoita lupakysymyksiin nähden..

VPN: n käytöllä sisältörajoitusten välttämiseksi on myös onnellinen sivuvaikutus, kun käyttäjät voivat tarkastella suosikki streaming-alustojensa, kuten Netflixin, alueellisia versioita. Se mahdollistaa myös sisällön tarkastelemisen maakohtaisista palveluista, kuten BBC iPlayer (vain Iso-Britannia) ja Hulu (vain USA)..

VPN on tietyssä mielessä passi uuden ja rajoittamattoman viihdesisällön maailmaan.

Mitä etsiä saksalaisesta VPN: stä

Saksalaisille käyttäjille on tarjolla runsaasti VPN-vaihtoehtoja, mutta he eivät ole kaikki luoneet yhtäläisiä. Jos olet tekemässä valintaa, tässä on mitä kannattaa etsiä.

 • Useita palvelimia Saksassa

  Jos haluat käyttää VPN-tietosuojaa ja lisäturvaa ollessasi online-tilassa Saksassa, haluat VPN-palvelimia käden ulottuvilla. Mitä suurempi numeropalvelin on levinnyt useisiin Saksan kaupunkeihin, sitä parempi. Tämä auttaa takaamaan parhaan mahdollisen yhteyden ja Internet-kokemuksen.

 • Palvelimet muissa maissa

  Jotta saksalaisella VPN: llä päästäisiin käyttämään vain muissa maissa olevia sivustoja, VPN tarvitsee siellä sijaitsevia palvelimia. Jos et voi ennustaa, mistä maista olet kiinnostunut, valitse palveluntarjoaja, jolla on laajin mahdollinen vaihtoehto.

 • Vakaa ja nopea yhteys

  Hyvän online-käyttökokemuksen ylläpitämiseksi tarvitaan nopea VPN. Aikana. Ellei palvelu tarjoa nopeita yhteyksiä, jotka ovat riittävän vakaita tukemaan esimerkiksi latauksia ja teräväpiirtovideota, sinun on paljon vähemmän todennäköistä, että käytät VPN: täsi ja rypistyt joka kerta, kun sinun täytyy tehdä se..

 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

  Kuten aiemmin mainittiin, Saksa suhtautuu tiukasti esimerkiksi tekijänoikeusvaatimuksiin. Suojautuaksesi oikein VPN: llä on tärkeää, että valitset toimittajan, joka ei sisällä lokkeja, joten jos viranomaiset koputtavat, heillä ei yksinkertaisesti ole mitään jaettavaa.

 • P2P-tuki

  Jos haluat käyttää P2P-sovelluksia VPN: n kautta Saksassa, varmista, että palveluntarjoaja sallii näiden palvelujen käytön. Vaikka suurin osa tekee, tätä ei ole annettu.

 • Erinomainen salaus ja suojaus

  Koska VPN: t ovat tietoturvatyökaluja, sinun tulee myös valita palveluntarjoaja, joka tarjoaa huipputekniset salaus- ja DNS-vuodonsuojaukset. Jos mahdollista, valitsemasi VPN: n tulisi myös tarjota tappausvaihto-ominaisuus estääksesi selaamisen odottamattomien katkeamisten jälkeen.

On joitain muita näkökohtia valittaessa VPN: tä, vaikka edellä mainitut ovat tärkeimmät. Erityisistä tarpeistasi riippuen saatat pystyä toimeen myös ilman joitain näistä ominaisuuksista. Tästä huolimatta Saksan parhaat VPN-palvelut tarjoavat heille muutenkin, ja tässä ei ole sellaista asiaa, että liian paljon hyvää.

Parhaat Saksan VPN: t

Nyt kun tiedämme, mitä etsimme, on aika päästä liikkeelle. Ilman lisäohjeita tässä on Saksan parhaat VPN-palvelut.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

Jos et ole koskaan kuullut CyberGhostista, se voi johtua siitä, että ne olivat suhteellisen pieni palveluntarjoaja viime aikoihin asti. Ne ovat nyt VPN, jolla on yksi alan suurimmista jalanjälkeistä, ja tässä tapauksessa se on hyvä asia.

Romaniassa toimiva ja yli 7100 palvelinta 90 maassa (pelkästään Saksan kolmessa kaupungissa 684 palvelinta), niiden verkko on valtava. Se tekee heistä erinomaisen valinnan saksalaisille käyttäjille, koska sinulla ei ole pulaa yhteysvaihtoehdoista.

Lisäksi CyberGhost tarjoaa tiukan kirjautumattomuuden käytännön, tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen OpenVPN-protokollan kautta, ja sillä on nopea kaikenkokoinen yhteysnopeus.

CyberGhost lisäsi äskettäin myös erikoistuneita palvelimia, jotka voivat jatkuvasti poistaa eston Netflixistä ja vastaavista suoratoistopalveluista, kuten Ison-Britannian BBC iPlayer, mikä tekee niistä yhden paremmista vaihtoehdoista pääsyn maantieteellisesti estettyyn sisältöön..

Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

Paras VPN Saksalle: CyberGhost tarjoaa kaiken mitä odotat huippuluokan VPN: ltä. Nykyisen erän CyberGhost-tarjousten ansiosta ne ovat myös yksi halvimmista tarjoajista tässä luettelossa ja antavat sinulle jopa alan johtavan 45 päivän rahat takaisin -takuun. Harvat muut palvelut tarjoavat kokonaisuutena paketin saksalaisille VPN-käyttäjille.

2. NordVPN

NordVPN-logo

Panamassa toimiva NordVPN on nopeasti rakentanut VPN-palvelun, joka on voima, jonka kanssa on otettava huomioon. Yksinkertaisesti sanottuna, heillä on kaikki. Aluksi he yllättävät erittäin vaikuttavaa verkkoa. Yli 5600 palvelinta 58 maassa on mitä voit odottaa.

Heidän palvelimet tarjoavat 256-bittisen AES-salauksen, tukevat OpenVPN: ää, ja heidän asiakkaissaan on sisäänrakennettu tappamaan noitatoiminnot.

Mutta NordVPN ei lopu siihen. Ne tarjoavat myös kaksinkertaisen VPN: n, tukevat Tor: ta VPN-yhteyksien kautta ja tarjoavat erinomaisen nopeuden ja vakauden, joka sopii hyvin HD-videoiden suoratoistoon.

NordVPN on myös erikoistunut rajoitettujen sivustojen lukituksen poistamiseen ja työskentelee väsymättömästi pitämään pääsy Netflixiin, Huluun ja BBC iPlayeriin jatkuvasti toimivaksi.

NordVPN, jolla on 309 palvelinta Saksassa kahdessa paikassa ja luodinkestävä, ei kirjautumiskäytäntö, on NordVPN Sveitsin armeijan veitsi VPN-palvelujen tarjoajista saksalaisille käyttäjille.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

Onko kaikki: Jos etsit VPN: ää, joka tekee kaiken hyvin, NordVPN on täydellinen valinta. Kuka tahansa käyttäjä arvostaa erinomaista tietoturvaa ja suurta yhteysnopeutta – kaikki nämä ovat erittäin edulliseen hintaan.

3. PureVPN

PureVPN-logo

PureVPN on alan ammattilainen ja on ollut mukana vuodesta 2007. He asuvat Hongkongissa, ja heillä on melkein kaikkein laajin verkko, jonka löydät, ja palvelimet sijaitsevat 131 maassa. Niitä ei tavoiteta lähes missään muualla maailmassa, ja myös palvelimet ovat nopeita.

Näistä palvelimista 201 sijaitsee Saksassa viiden kaupungin välillä. Heillä on myös laitteisto, joka on erityisesti optimoitu maantieteellisesti rajoitettua suoratoistoa varten, joten ne ovat ihanteellisia saksalaisille, jotka haluavat katsella ulkomaista videosisältöä.

Verkon lisäksi tämä tarjoaja erottaa myös heidän tuensa yli 50 eri alustalle ja laitteelle. Jos se muodostaa yhteyden Internetiin, voit suorittaa PureVPN: n siinä.

PureVPN tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen, mukana on killswitch-ominaisuus, ja niiden helppokäyttöinen asiakas estää jopa mainoksia ja viruksia ollessaan yhteydessä VPN: ään.

Plussat
 • Erinomaiset nopeudet
 • Valtava palvelinverkko (131 maata)
 • Poista Netflix, iPlayer ja yli 70 muun streaming-palvelun esto
 • Yhteensopiva yli 50 laitteen ja alustan kanssa
 • Riippumattomasti todennettu nollalokin VPN-palveluntarjoaja
 • Omistettu IP-vaihtoehto
 • Suuri arvo
Haittoja
 • Sovellukset voisivat käyttää hiukan enemmän kiillotusta
 • Jotkut ajoittaiset yhteysongelmat

Suosituin saksalainen VPN: PureVPN on erinomainen ratkaisu, jos haluat suoratoistaa vieraita medioita tai sinulla on useita laitteita, joissa haluat käyttää VPN: ää. Teollisuuden standardin salaus ja adblocking -toiminto on hyvä valinta, joka on edullinen hinta.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Jos etsit VPN-palveluntarjoajaa, joka on loistava monipuolinen, ExpressVPN on se. ExpressVPN toimittaa Ison-Britannian Neitsytsaaret ja ylpeilee yli 3000 palvelinta 95 maassa, mukaan lukien kahdessa Saksassa..

Lisää kirjautumattomuuskäytäntö, 256-bittinen salaus ja salamannopeat yhteydenopeudet, ja on selvää, miksi ExpressVPN teki luetteloni.

Mikään et voi tehdä ExpressVPN: llä. Ne tukevat P2P: tä, estävät suoratoistopaikkojen estäminen ja tukevat jopa jaettua tunnelointia maksimaalisen liikenteen ohjaamiseksi.

Jos heillä on haittapuoli, se on hinta: ExpressVPN on kallein tarjoaja tässä luettelossa. Mutta he ovat sen arvoisia. Ja ne tarjoavat myös myyntiä ajoittain.

Lisäksi saat 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että kokeilemalla niitä on pieni riski.

Plussat
 • Ominaisuusrikas ja intuitiivinen asiakas
 • Vahva taustatekniikka
 • Paljon palvelimia ja palvelinpaikkoja
 • Nopeat ja tasaiset yhteysnopeudet
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki
Haittoja
 • Jotkut aggregoidut hakkuut
 • Ei halvin

Erinomainen maine: Jos haluat palveluntarjoajan, joka tarjoaa erinomaisen yksityisyyden ja nimettömyyden, asiantuntevan ympärivuorokautisen tuen ja jolla on vankka maine, ExpressVPN on tie. He jopa hyväksyvät Bitcoin-maksun, jos haluat välttää tavanomaisia ​​tapahtumia ja maksimoida yksityisyytesi.

5. Surfshark

Surfsharkin logo

Suhteellinen tulokas VPN-teollisuudelle, Surfshark on erittäin arvoinen etsimään mitä tahansa saksalaista VPN-ostajaa. Aluksi he käyttävät yli 1040 palvelinverkkoa, joka on levinnyt yli 63 maahan, mukaan lukien tietenkin Saksa.

Kuten ExpressVPN, Surfshark toimii myös Britannian Neitsytsaaret ulottumattomissa millään hallituksen vakoojavirastolla. Heillä on myös tiukat puunkorjuukäytännöt.

Surfsharkin asiakkaat käyttävät 256-bittistä salausta OpenVPN: n tai IKEv2: n kautta ja käyttävät SHA512-todennushajaketta ja 2048-bittistä DHE-RSA-avaimenvaihtoa PFS: n kanssa. Se asettaa Surfsharkin turvallisuuden kannalta itsessään luokkaan.

Tämän lisäksi saat mahdollisuuden kaksinkertaiseen VPN-tukeen, tappikytkimeen, yksityisiin DNS-palvelimiin, P2P- ja streaming-tukeen ja jopa rajattomiin samanaikaisiin asiakasyhteyksiin (ainoa premium-palveluntarjoaja, joka tekee tämän).

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

Rajoittamaton samanaikainen yhteys: Vaikka Surfshark on melko uusi, ne tarjoavat kaikki tarvitsemasi tekniset ominaisuudet. Lisää 24/7-tuki, erinomaiset yhteydenopeudet, edullinen tilaussuunnitelma (varsinkin heidän nykyisellä sopimuksellaan) ja vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu, ja sinulla on resepti onnellisille saksalaisille VPN-käyttäjille.

Ilmainen VPN-käyttö Saksassa

Vaikka Saksassa on mahdollista käyttää kaikkein ilmaisia ​​VPN-palveluita, se ei yleensä ole paras idea. Kuten monien niin sanottujen ilmaisten tuotteiden kanssa, ilmaisissa VPN: issä on piilotettuja kustannuksia. Mutta sen sijaan, että maksat rahalla, maksat ajan, yksityisyyden, henkilökohtaisten tietojen tai kaikkien edellä mainittujen kanssa.

Jotkut palvelut esimerkiksi myyvät käyttäjän tietosi maksaaksesi toiminnoista ja ansaitaksesi voittoa, kun taas toiset lisäävät mainoksia selaimeesi Internet-selailun aikana.

Ja riippumatta siitä, kuinka ilmainen palveluntarjoaja ansaitsee heidän toimintansa, yksi asia, josta he eivät ole huolissaan liikaa, on turvallisuus. Verrattuna maksettuihin VPN: iin, ilmaiset palveluntarjoajat eivät tarjoa melkein sellaista suojausta, jota voisit odottaa.

Kun maksetut VPN-palvelut maksavat melkein mitään, tämän pitäisi olla helppo päätös.

Torrentin Saksassa

Koska laittoman materiaalin pilaaminen Saksassa on eräitä tiukimpia tekijänoikeuksien noudattamisen valvontoja maailmassa, se on laitonta ja vaarallista. Tekijänoikeuspellit, jotka lähettävät uhkaavia kirjeitä jokaiselle, jota epäillään suojatun materiaalin lataamisesta tai jakamisesta, ovat yleisiä.

Saksan tuomioistuimet ovat myös päättäneet, että vanhempien on ilmoitettava, kun heidän lapsensa rikkoo tekijänoikeuksia, joten tiedostojen jakaminen Saksan rajojen sisällä on kuin venäläisen rulettipelin peliä.

Siksi VPN: n käyttö Saksassa on pakollista, jos aiot käyttää P2P-palveluita mihin tahansa tarkoitukseen. Vaikka tietyt tiedostot ovat laillisia jaettavaksi ja ladattaviksi, Saksan järjestelmä sallii liiallisen väärinkäytön ja suojaa vain vähän.

Saksan BitTorrent-käyttäjän VPN: n avulla voit pysyä turvassa tekijänoikeusrikkomusten syytöksiltä ja levätä helposti.

Internet-seuranta Saksassa

Vaikka Saksa on voimakkaasti pyrkinyt käyttäjien tietoturvaan ja yksityisyyteen, he eivät ole halukkaita tekemään yhteistyötä ulkomaisten tiedustelupalvelujen kanssa. On jopa ilmoitettu, että saksalaiset tiedustelupalvelut ovat viime vuosina harjoittaneet vakoilua yhteistyössä Yhdysvaltojen NSA: n kanssa.

Tästä syystä saksalaisena Internet-käyttäjänä sinulla pitäisi olla kaikki syyt uskoa, että Internet-aktiviteettisi ei ole immuuni ulkomaisten ja kotimaisten vakoojien varalta..

Kertoimet ovat, että käyttämättä VPN: tä ylimääräisenä puolustuskerroksena tietosi eivät yksinkertaisesti ole niin turvallisia.

Saksan tietojen säilyttämistä koskevat lait

Saksassa on yksi kattavimmista tietosuojalakeista maailmassa. Silti on syytä uskoa, että Saksan hallitus on alkanut piipittää näitä suojauksia.

He ovat jo yrittäneet ajatella kattavia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja saksalaisille Internet-palveluntarjoajille. Vaikka heidän valtuutuksensa on sidottu oikeudenkäynteihin, se voi tulla voimaan milloin tahansa.

Jos näin käy, jokaisella, joka käyttää Internetiä Saksassa, on rutiininomainen tiedonkeruu heidän toiminnastaan. Ei ole selvää, kuinka paljon yksityiskohtia Internet-palveluntarjoajat seuraisivat ja tallentavat, mutta varmasti tarpeeksi rakentaakseen melko tarkan kuvan verkossa tekemästäsi.

Yhdistämällä VPN-verkkoon sinulla olisi tietysti immuuni tällaiselle tiedonkeruulle. Ne ovat loistava tapa estää Internet-palveluntarjoajien seurantaa, mikä on jälleen yksi syy siihen, miksi yhä useammat saksalaiset käyttävät niitä.

Georajoitettu sisältö

Saksassa estettyjä Internet-palveluita ei valitettavasti ole läheskään loppunut. Netflixin ja BBC: n iPlayerin alueellisten rajoitusten välillä yllä mainittuihin laillisiin paikoihin, jotka koputtavat suuren osan YouTubesta toimimatta, se on vähän miinakenttä.

Sama juttu on, jos matkustat maan ulkopuolelle ja yrität suoratoistaa suosittuja saksalaisia ​​kanavia, kuten ARD tai ZDF. Et voi.

Saksalaisille, jotka haluavat käyttää suosikkisivujaan ulkomailla, tutkia vapaasti kansainvälistä sisältöä tai jopa vain luotettavasti käyttää tärkeitä maailmanlaajuisia verkkopalveluita, VPN on välttämätön.

Jos olet Saksassa etkä käytä VPN-verkkoa, menetät paljon hyvää verkkosisältöä.

Pohjaviiva

Asutko tai vierailet Saksassa tai Saksan kansalainen, joka on tällä hetkellä ulkomailla, jokainen tässä artikkelissa käsitelty VPN-palvelu palvelee sinua hyvin. He auttavat sinua ylläpitämään online-tietosuojaasi, antamaan sinulle katsoman maantieteellisesti rajoitetun sisällön ja pitämään sinut suojassa sekä hallituksen valvonnasta että P2P-palveluita käytettäessä.

Liity miljooniin muihin saksalaisiin, jotka käyttävät jo VPN-verkkoja ja nauttivat internetistä tavalla, jolla se oli tarkoitettu nautittavaksi.

Saatat pitää myös:
 • Hanki saksalainen IP-osoite viidessä helpossa vaiheessa
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me