Vuoden 2020 parhaat VPN-palvelut

Kestää vain muutaman minuutin, kuinka ymmärtää kuinka monta VPN-palvelua markkinoilla on. Viimeksi kun istuin ja laskenin, tämä luku ylitti selvästi 300.


Koska valittavana on paljon VPN-verkkoja, valinnan tekeminen voi olla monimutkaista. Useimmat näyttävät samalta, tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia ja antavat samanlaisia ​​lupauksia. Se voi saada ylivoimaisen melko nopeasti.

Lisäksi kaikki tarjoajat väittävät olevansa paras VPN.

Vuosien ajan, kun olen ollut tekemisissä VPN-verkkojen kanssa, testaamalla niitä nopeuden, yksityisyyden, turvallisuuden, yhteensopivuuden suhteen, piilottamalla kaikkia tarjoamiaan ominaisuuksia ja mikä tärkeintä, elää heidän kanssaan päivittäin, muutama palveluntarjoaja erottui jatkuvasti joukosta ja jatkaa niin tekemistä. vuonna 2020.

Ne ovat ainoat tarjoajat, joita tulisi harkita parhaan nimikkeen saamiseksi, ja niitä tarkastelemme yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Tarvitsetko VPN-palvelua pysyäksesi turvassa ja nimettömänä Internetissä, suojataksesi tietojasi, kiertääksesi suodattimia tai estääksesi verkkosivustojen ja online-sisällön estämisen, mikä tahansa näistä palveluista palvelee sinua erittäin hyvin.

Parhaat VPN-palveluntarjoajat

Ei ole yhtä VPN-palveluntarjoajaa, joka olisi täydellinen jokaiselle meistä. Meillä kaikilla on erilaiset tarpeet ja käytämme VPN-osoitteitamme eri tavoin.

CyberGhost saa keskimäärin parhaat sijoituskriteerit, mutta se ei tarkoita, että muut VPN: t eivät ole parempia joissain asioissa.

Esimerkiksi PureVPN: llä on palvelimia monissa muissa maissa, NordVPN: llä on enemmän suojausominaisuuksia, kun taas Surfshark on halvempaa.

Joten viime kädessä paras VPN on vähän subjektiivinen.

Jokainen alla lueteltu tarjoaja on kuitenkin yhtä vakaa haastaja kuin he tulevat ja tarpeistasi riippuen, mikä tahansa heistä voi olla täydellinen palvelusi.

Tässä ovat tekijät, joille kukin VPN arvioitiin.

 • Lataa ja lähetä nopeudet ja yhteyden luotettavuus
 • Hakkuupolitiikka ja yksityisyyttä edistävä lainkäyttövalta
 • Protokollien (mukaan lukien OpenVPN) ja salausstandardien valinta
 • Tuki torrentti- ja P2P-ohjelmistoille
 • Mahdollisuus avata suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Hulu tai BBC iPlayer
 • Palvelimen verkon koko
 • Asiakasohjelmiston ominaisuudet ja käytettävyys
 • Asiakastuki ja rahat takaisin -takuu

Joten, ilman enempää, nämä ovat vuoden 2020 parhaat VPN: t.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

Se oli tiukka kilpailu. Mutta yhdistelmä CyberGhostin erinomaisista nopeuksista, suuri palvelinverkko, vahvat ominaisuudet, kyky kiertää maantieteellisesti estettyä sisältöä, todennetut kirjautumattomat vaatimukset ja alhainen hinta antavat sille parhaan yleispalvelun VPN: n vuonna 2020.

Tietosuojaystävällisessä Romaniassa sijaitsevat eivät vain monet muut VPN-palveluntarjoajat pysty vastaamaan CyberGhostin 7159 palvelimen verkkoa 90 maassa, etenkin samoilla suorituskykytasoilla.

CyberGhost väittää olevan nollakirjauspalvelu ja kuten he osoittavat vuotuisessa avoimuusraportissaan, ne ovat.

Yhteyden tietoturva on huippuluokkaa OpenVPN- ja 256-bittisen AES-salauksen käytön ansiosta, joista ei ole vuotoja (DNS tai muuta), joista puhua.

Vaikka asiakasohjelmisto on täynnä ominaisuuksia, sitä on helppo käyttää. Asenna se myös vapaasti moniin laitteisiin, koska CyberGhost antaa sinun käyttää jopa 7 yhteyttä samanaikaisesti.

Yksi CyberGhostin mainostamista vahvuuksista on kyky avata erilaisia ​​suoratoistopalveluita. Ne todellakin toimittavat, etenkin yhdysvaltalaisen Netflix-version ja BBC iPlayerin kanssa. Molemmille palveluille on omistettu suoratoistopalvelimia, ja molemmat toimivat erittäin hyvin.

P2P-tuki on tietysti myös siellä.

Sitten on hinta, joka on yksi alhaisimmista tämän luettelon kaikista VPN-verkoista. Ne tarjoavat jopa yrityksellesi parhaimman 45 päivän rahat takaisin -takuun, joka antaa sinulle paljon aikaa koeajopalveluun ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

Paras monipuolinen VPN: CyberGhost toimittaa kaikissa tapauksissa riippumatta siitä, onko sinulla kokemusta VPN-tasoista tai mihin haluat käyttää VPN: ää..

2. NordVPN

NordVPN-logo

On syytä, miksi yli 12 miljoonaa meistä käyttää NordVPN: ää. Se on erinomainen, monipuolinen palvelu, joka on edullinen hinta, varsinkin kun hyödynnet yhtä heidän alennuksistaan.

Panamassa sijaitseva, yksityisyyttä suojeleva lainkäyttövalta, kun ne tulevat, NordVPN on aina asettanut verkkotietosuojan etusijalle. He ovat tiukasti kirjautumattomia palveluita, ja heillä on vasta lyöty riippumaton ulkopuolinen tarkastus sen todistamiseksi.

NordVPN-yhteytesi on suojattu AES-256-salauksella joko OpenVPN- tai IKEv2 / IPSec-protokollien kautta. Selkeästi englanniksi tietosi eivät voisi olla paljon turvallisempia.

NordVPN tarjoaa myös paljon muita yksityisyyteen liittyviä ominaisuuksia. Siellä on tapinkytkin, DNS-vuodonsuojaus ja jopa suoraan asiakkaaseen rakennettu mainosten ja haittaohjelmien estäjä.

Asiakasta on muuten yhtä helppo käyttää kuin he tulevat, ja voit käyttää sitä jopa 6 laitteessa samanaikaisesti.

Yli 5600 palvelimen kanssa 58 maassa NordVPN: n palvelinluettelo antaa vaikutelman. Kaikki nämä palvelimet eivät myöskään ole rutakkeita, ja niiden suorituskyky on nopea kaikkialla.

Tavallisten palvelimien (joista suurin osa tukee P2P: tä) lisäksi NordVPN tarjoaa melko ainutlaatuisen tarjoamalla joitain erikoispalvelimia, kuten Tupla-VPN, Sipuli VPN: llä ja hävitetyt palvelimet.

Asiakastuki on pätevä (melko harvinainen löytö todellakin) ja helppo tavoittaa ympäri vuorokauden ympäri sähköpostitse tai chatissa. NordVPN: llä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

Tärkein VPN-tietosuoja: Jos yksityisyyden suoja verkossa on etusijalla, NordVPN tarjoaa kaiken tarvitsemasi, ja sitten jotkut, pysyäksesi nimettömänä.

3. PureVPN

PureVPN-logo

PureVPN: llä on kaksi suurta mainetta. Yksi niistä tarjoaa alan suurimpia ja maantieteellisesti monimuotoisimpia palvelinverkkoja. Viimeisessä tarkastuksessa oli käynnissä palvelimia huikeassa 131 maassa.

Toiseksi, he ovat erittäin johdonmukaisia ​​kyvyssänne antaa sinun katsella estettyä sisältöä. USA Netflixistä ja BBC iPlayerista lähes 70 muulle kanavalle ympäri maailmaa (jokaisella on erityisiä omistettuja suoratoistopalvelimia), ne kaikki toimivat hyvin.

PureVPN: n palvelimet tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn varmistaaksesi, että voit suoratoistaa parhaalla mahdollisella laadulla. Nämä nopeudet tekevät niistä myös loistavan valinnan P2P: lle ja todella kaikelle, joka tarvitsee nopean yhteyden, kuten VoIP-ohjelmistojen pelaaminen.

Vaikka PureVPN perustuu yksityisyyttä suojaavaan lainkäyttöalueeseen, niiden on tiedetty pitävän lokit aiemmin. Yrityksen mukaan sitä ei pitäisi olettaa viime aikoina muuttuneen, mutta ennen kuin se on riippumattomasti varmistettu.

Asiakasohjelmisto on helppo käyttää. Se toteuttaa uusimmat salausstandardit, on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia ja sitä tukee laajasti yli 50 erilaista alustaa ja laitetta..

PureVPN on myös yksi kourallisista palveluntarjoajista, jonka avulla saat omistetun IP-osoitteen, joka voi varmasti olla hyödyllinen.

Palvelu hinnoitellaan erittäin kilpailukykyisesti ja antaa sinulle runsaasti aikaa potkaista renkaita ilman vaivatonta 31 päivän rahat takaisin -takuuta..

Plussat
 • Erinomaiset nopeudet
 • Valtava palvelinverkko (131 maata)
 • Poista Netflix, iPlayer ja yli 70 muun streaming-palvelun esto
 • Yhteensopiva yli 50 laitteen ja alustan kanssa
 • Riippumattomasti todennettu nollalokin VPN-palveluntarjoaja
 • Omistettu IP-vaihtoehto
 • Suuri arvo
Haittoja
 • Sovellukset voisivat käyttää hiukan enemmän kiillotusta
 • Jotkut ajoittaiset yhteysongelmat

Paras suoratoisto VPN: Kun haluat johdonmukaisen pääsyn melkein mihin tahansa planeetan streaming-palveluun, älä etsi pidemmälle kuin PureVPN.

4. SurfShark

Surfsharkin logo

He eivät ole olleet olemassa niin kauan kuin jotkut kilpailijoistaan. Mutta Surfshark on enemmän kuin ansaitsee maininnan kaikissa parhaissa VPN-luetteloissa. He ovat huippuluokan palveluita, jotka tekevät kaiken oikein.

Surfshark tarjoaa yli 1040 palvelinta vaikuttavassa 63 maassa. Heidän palvelimet ovat nopeita ja tarjoavat huipputasoa AES-256-GCM-salauksella joko OpenVPN: n tai IKEv2 / IPSec: n kautta..

Surfshark perustuu yksityisyyttä suojaaviin Brittiläisiin Neitsytsaariin ja on tiukasti nollakirjauspalvelu.

Ne tarjoavat runsaasti yksityisyysominaisuuksia (tappikytkin, DNS-vuodonsuojaus), mukaan lukien joitain harvoin näkemäsiä, kuten kaksinkertainen VPN (tuotemerkki Multihop) tai niiden naamiointitila, joka estää palveluntarjoajaasi selvittämästä, että käytät VPN-verkkoa.

May of Surfsharkin palvelimet tukevat P2P: tä, ja ne, jotka toimivat, on merkitty asiakasohjelmaan. Maantieteellisesti estettyjen sisältöjen suoratoisto toimii myös poikkeuksellisen hyvin.

Mikä todella erottaa Surfsharkin muista, on heidän rajoittamaton samanaikainen yhteyskäytäntö. Voit asentaa ja ajaa heidän intuitiivista sovellustaan ​​niin moniin laitteisiin kuin haluat samanaikaisesti.

Kun hyödynät Surfsharkin erityistä alennusta, niiden hinnoittelu on poikkeuksetta kaikkien tämän sivun tarjoajien alhaisin. Heillä on myös pitkä 30 päivän rahojen palautustakuu, jos muutat mieltäsi (mitä vedon, et tule).

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

Paras VPN hintaan: Sinua kovaa painostaa löytääksesi erinomaisen ja monipuolisen VPN-palvelun, kuten Surfshark, halvemmaksi.

5. Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys -logo

Vaikka yksityinen Internet-yhteys (PIA) on VPN-palveluntarjoaja, joka on pienemmällä puolella, heillä on erittäin uskollinen seuraaja. Se on aina merkki laadusta.

PIA perustuu Yhdysvaltoihin, mikä ei ole ihanteellinen lainkäyttövalta yksityisyyden suojaamiseksi. He ovat kuitenkin nollapalkistaja. Ja kyseessä on väite, joka on osoitettu paikkansapitävänä kahdessa erillisessä oikeuskäsittelyssä (lokit siirrettiin oikeudenkäyntiin, mutta koska niitä ei ollut olemassa, niitä ei luovutettu).

Yksityisen Internet-yhteyden nopeustestitulokset osoittivat erittäin hyviä lukuja, etenkin salauksen ollessa alentunut 128-bittiseen. Jälkimmäisessä on jotain, josta on vähän haittaa tekemisessä, jos tarvitset suorituskykyä turvallisessa verkossa.

Oletusarvoisesti salaus on asetettu armeijan luokan 256-bittisille tasoille. Yhteydet käyttävät joko OpenVPN-, L2TP / IPSec- tai PPTP-protokollaa, mutta viimeksi mainittua tulosta on käytettävä yhteensopivuussyistä, koska se ei ole kovin turvallinen protokolla..

BitTorrent- ja muita P2P-protokollia tuetaan koko 3235 palvelimen verkossa 30 maassa. Maantieteellisesti rajoitetun sisällön suoratoisto on kuitenkin hiukan hajanaista eikä PIA: n virallisesti tukemaa.

Yksityinen Internet-yhteys ei ole kallis palvelu, ja saat runsas 30 päivän kuluessa palautusta, jos päätät hankkia sellaisen.

Plussat
 • Todistettu, ettei lokien toimittajaa ole
 • Huippuluokan salaus ja turvallisuus
 • Erittäin edullinen
 • Hyvät palvelimen nopeudet
 • Erinomaiset äskettäin uusitut sovellukset
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
Haittoja
 • Sijaitsee Yhdysvalloissa – ei ihanteellinen yksityisyydelle
 • Huono Netflix- ja BBC iPlayer -tuki

Suosittu valinta: Jos ne palvelevat tarkoitustasi, yksityinen Internet-yhteys on erinomainen VPN-palveluntarjoaja ja sellainen, johon pysyt kiinni tulevina vuosina.

6. VyprVPN

VyprVPN-logo

Sveitsissä toimiva VyprVPN on yksi vanhimmista VPN-palveluntarjoajista, ja sen tulokset ovat erittäin vakiintuneet.

Sen lisäksi, että sen pääkonttori sijaitsee maassa, joka on loistava yksityisyydelle, vuoden 2018 lopusta lähtien, VyprVPN on myös kirjautumattoman palvelun palvelu. Äskettäinen ja perusteellinen riippumaton tarkastus vahvistaa tämän.

Toisin kuin useimmat muut palveluntarjoajat, jotka vuokraavat laitteistonsa kolmansien osapuolten datakeskuksista, VyprVPN omistaa palvelimet, kaikki 700+ heistä leviävät 64 maahan.

Palvelimen omistus on iso etu yksityisyydelle ja turvallisuudelle, koska se rajoittaa niiden käyttäjien määrää, joilla on pääsy niihin.

Yhteysnopeudet, vaikkakaan eivät ole mahtavia, ovat enemmän kuin tarpeeksi teräväpiirto-suoratoistoon ja suuriin latauksiin (torrenting on sallittu).

Ja puhumalla suoratoistosta, VyprVPN tekee myös hienoa työtä avaamalla maantieteellisesti estetty sisältö – palvelimien omistamisen toinen etu.

Suojaus on huippuluokkaa, 256-bittisellä salauksella ja käytettävissä on sekä OpenVPN että IKEv2 / IPSec.

VyprVPN tarjoaa myös patentoidun protokollan nimeltä Chameleon. Se on muokattu OpenVPN-versio, joka on suunniteltu estämään VPN: n estäminen tai kuristaminen. Jos asut maassa, jossa jompikumpi näistä kahdesta käytännöstä on yleinen, tämä voi olla sinulle erinomainen ratkaisu.

Trendin mukaan VyprVPN ei tarjoa rahojen palautustakuuta. On kuitenkin ilmainen 3 päivän kokeiluversio, jonka pitäisi antaa sinulle paljon aikaa päätöksentekoon.

Plussat
 • Vahvistettu, ettei kirjautumista ole täydellisen yksityisyyden suojaa
 • Erinomainen valinta protokollia ja salausasetuksia
 • Sadat palvelimet, joilla on suuri sijainti monimuotoisuus
 • Intuitiivinen, helppokäyttöinen monialustainen asiakas
 • Poista Netflix, BBC iPlayer ja muut
 • Mahdollistaa P2P- ja torrent-liikenteen
 • Isännöi omia palvelimia (ei kolmansia osapuolia)
Haittoja
 • Ei tapa maksaa nimettömästi
 • VPN-häiriöitä ei ole saatavana perussuunnitelmassa

Erinomainen turvallisuus: Palvelimien omistamisen ja omistamansa Chameleon-protokollan käytön ansiosta harvat palveluntarjoajat tekevät tietoturvaa paremmin kuin VyprVPN.

7. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN, joka on laajalti tunnustettu yhdeksi markkinoiden parhaista VPN-verkoista, on toinen hyvin arvioitu palveluntarjoaja, jonka kanssa et voi mennä pieleen.

Vuonna 2009 yksityisystävällisissä Brittiläisissä Neitsytsaaret saaneet ExpressVPN: n palvelinverkko kattaa 95 maata ja sisältää yli 3000 konetta.

He eivät pidä lokkeja ja käyttävät uusimpia ja parhaita protokollia ja salausstandardeja varmistaen, että olet online-tilassa mahdollisimman turvallinen ja tuntematon. Kun yhteys oli muodostettu, en löytänyt DNS-, IP- tai WebRTC-vuotoja.

ExpressVPN: n asiakassovellus on yksi puhtaimmista ja helpoimmista käyttää. Se on täynnä tehokkaita ominaisuuksia, kuten tappauskytkin ja jaettu tunnelointi. Mutta se on myös niin hyvin suunniteltu, että vaikka tämä olisi ensimmäinen kerta, kun käytät VPN: ää, sinulla ei ole vaikeuksia selata sitä.

Palvelimen suorituskyky on erinomainen, mikä on hyvä uutinen. ExpressVPN sallii P2P-liikenteen ja tekee hienoa työtä geo-estettyjen palvelujen, kuten Yhdysvaltain Netflix ja BBC iPlayer, avaamiseksi. Molemmille te tietysti tarvitset nopeutta.

ExpressVPN: llä on myös yksi liiketoiminnan parhaista asiakastukiosastoista. Ja heidän 30 päivän rahat takaisin -takuuseensa ei liity mitään nauhoja.

Hinta on asteikon korkeimmassa päässä, mutta ottaen huomioon palvelun korkea laatu, se on silti pieni maksettava hinta. Lisäksi on ainakin yksi hyvä ExpressVPN-sopimus, josta voit hyötyä.

Plussat
 • Ominaisuusrikas ja intuitiivinen asiakas
 • Vahva taustatekniikka
 • Paljon palvelimia ja palvelinpaikkoja
 • Nopeat ja tasaiset yhteysnopeudet
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki
Haittoja
 • Jotkut aggregoidut hakkuut
 • Ei halvin

Suuri kokemus: Tehokas, mutta helppokäyttöinen ja erinomaisen asiakastuen tukema, on selvää, miksi ExpressVPN on jatkuvasti yksi parhaimmista.

8. Näkymätön VPN-selaus

Näkymätön selaus VPN-logo

Toinen VPN-palveluntarjoaja, joka on hiukan pienempi, näkymätön selailu-VPN (ibVPN), tunkeutuu huomattavasti painonsa yläpuolelle.

IbVPN, joka sijaitsee Romaniassa ja ei kirjaudu yhteen asiaan, pitää online-toiminnot mukavina ja yksityisinä.

Vaikka se on pieni, näkymätön selaus-VPN, se tarjoaa enemmän kuin palvelinluettelon, joka kattaa tällä hetkellä 47 maata, sekä lataus- ja latausnopeudet, jotka vastaavat tai ylittävät useimmat suuret palveluntarjoajat.

Sovellusta on helppo käyttää ja se on yhteensopiva kaikkien kuviteltavissa olevien laitteiden kanssa Windowsin, Macin, Androidin ja iOS: n tavallisista epäillyistä reitittimiin, älytelevisioihin ja pelikonsoliin..

Yhteys palvelimiin on erittäin turvallinen AES-256-salauksella OpenVPN: n kautta (vaikkakin muitakin vaihtoehtoja on saatavana).

ibVPN tekee myös hyvää työtä vapauttamalla joidenkin suurempien suoratoistopalvelujen, kuten Yhdysvaltain Netflix ja iPlayer, käytöstä. Haittapuoli on kuitenkin se, että vaikka P2P on sallittu, vain kourallinen palvelimia tukee sitä.

Asiakastuki on reagoiva, hyödyllisiä ja se on käytettävissä ympäri vuorokauden chatissa Invisible Browsing VPN: n verkkosivustolla..

Hinnoittelu on keskellä tietä ja tilauksissa on 15 päivän rahat takaisin -takuu. Mutta ibVPN tarjoaa myös yhden päivän ilmaisen kokeilujakson, jota sinun ei tarvitse antaa maksutavan tilaamiseksi. Se vain vanhenee yksinään.

Plussat
 • Vahvat salaus- ja suojausasetukset
 • Hyvä palvelimen suorituskyky
 • Ominaisuuksien rikas asiakas monilla edistyneillä ominaisuuksilla
 • Tukee P2P: tä (erillisillä palvelimilla)
 • Toimii Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Ilmainen kokeilu
Haittoja
 • Monimutkainen asiakassovellus
 • Hämmentävät hinnasuunnitelmat
 • Melko pieni palvelinverkko

Paras ilmainen kokeiluversion VPN: ibVPN tarjoaa runsaasti toimintoja, ja heidän yhden päivän ilmainen kokeilu on riskitöntä tapa testata VPN-palveluntarjoajaa.

9. PiilotaMyAss!

HideMyAss! logo

Sijainti, sijainti, sijainti. HideMyAss! (HMA) on selvästi kaikkien palveluntarjoajien suurin palvelinverkko, jolla on laitteisto 220 maassa ja alueella ympäri maailmaa.

Näiden palvelimien suorituskyky on myös melko kunnioitettavaa, ja jos rajoittamaton P2P-liikenne on sallittu, se on hyvä nähdä.

OpenVPN: n ja 256-bittisen salauksen yhdistelmällä HMA tarjoaa vankan suojauksen. Ja heidän asiakkaansa on helppokäyttöinen missä tahansa alustassa, jopa viisi yhteyttä sallitaan samanaikaisesti.

HideMyAss-ohjelmassa on kuitenkin muutamia haittapuolia! He kirjautuvat ja sijaitsevat Yhdistyneestä kuningaskunnasta, jossa on kiistatta minkä tahansa länsimaan pahimmat tietojen säilyttämistä koskevat lait. Joten yksityisyyden vuoksi, ei hieno valinta.

Huolimatta siitä, että niillä on kaikki nämä palvelimet, HMA ei myöskään ole kovin suuri liikkumistapaamisessa, koska suosituimpia vaihtoehtoja, kuten Netflix tai BBC: n suoratoistopalvelu, ei ole saatavana.

Kaikki riippuu siitä, mitä etsit. Ja jos haluat yhteyden suojauksen ja erinomaisen globaalin pääsyn, et voi tehdä paremmin kuin HideMyAss!

Plussat
 • Palvelimet melkein jokaisessa maailman maassa
 • Hyvä suoritus
 • Super helppokäyttöinen asiakas
 • Paljon edistyneitä ominaisuuksia
 • Ilmaiset välityspalvelimet nimettömään selailuun
Haittoja
 • Hieman kallis verrattuna kilpailuun
 • Perustuu Iso-Britanniasta – ei loistava yksityisyydelle
 • Epäselvä P2P-käytäntö

Paras VPN-palvelinverkko: Jos HideMyAss! ei ole palvelinta paikassa, niin kukaan ei.

10. ZenMate

ZenMate-logo

ZenMate on VPN-palveluntarjoaja, joka haluaa pitää kiinni perusteista. Ne eivät ole hieno, mutta vankka tarjonta ympäri, joka parantaa entistä paremmin.

Saksassa sijaitseva ZenMate väittää kirjautumattomuuden käytännön, tosin tietoni mukaan se on vielä vahvistettava itsenäisesti. Suojaus on kuitenkin niin hyvä kuin vahvalla AES-256-salauksella ja kaikilla käytettävissä olevilla oikeilla protokollavaihtoehdoilla.

Nopeudet ZenMate: n koko verkossa ovat vaikuttavia, ja palvelimien ollessa 74 maassa jokainen usein sijaintiin kytketty on läsnä ja huomioitu.

Vertaistyöliikenne on sallittua.

ZenMate myös onnistuu avaamaan ulkomailta Yhdysvaltain Netflixin ja useita muita suosittuja suoratoistopalveluita, tosin ei yhtä johdonmukaisesti kuin jotkut muut palveluntarjoajat. Tätä tarkoitusta varten on parempia valintoja.

Asiakastuki jää hieman vajaaksi, koska se ei tarjoa livekeskustelua. Henkilökunta ei ole myöskään erittäin hyödyllinen. Mutta jos olet hiukan tekninen taitaja, itseapua koskeva tietopohja on melko täydellinen.

Kaikilla tuetuilla alustoilla ZenMate-asiakassovellus on yksinkertainen ja helppokäyttöinen.

Palvelu on erittäin edullinen, ja sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Voit myös hyödyntää 7 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Plussat
 • Hyvä, tasainen nopeus
 • Tukee paljon laitteita
 • Mahdollistaa P2P-liikenteen
 • Erittäin edullinen
 • Onko ilmainen kokeilu
Haittoja
 • Huono asiakastuki
 • Jotkut yksityisyyskysymykset
 • Asiakassovellus tarvitsee työtä

Paras budjetti-VPN: Jos tarvitset edullista VPN: tä, joka pysyy perusteissa, mutta saa silti työtä päätökseen, ZenMate voi olla loistava valinta.

Kuinka nämä parhaat VPN: t sijoitettiin

Kuten jo lyhyesti mainittiin, on kahdeksan tekijää, joille jokaiselle yllä luetellulle VPN: lle arvioitiin ennen leikkauksen tekemistä. Täällä he ovat jälleen yksityiskohtaisemmalla selityksellä siitä, mitä molemmilta odotetaan.

Aiemmasta VPN-käytöstäsi riippuen, jotkut näistä sijoitustavoista ovat tärkeämpiä kuin toiset, kun taas jotkut näistä eivät ehkä ole väliä sinulle.

Nopeus

Yksi näkökohta, joka on tärkeä riippumatta siitä, mihin VPN-verkkoon käytät, on suorituskyky.

Jos VPN: n käyttö hidastaa internetyhteyttäsi puhelinverkkoyhteyteen (niille meistä, jotka muistamme ne edelleen), voit kertoa, että käytät sitä. Ja jos et käytä sitä, mikä hyöty on, että sinulla on sellainen.

Jopa parhaat VPN-palvelut hidastavat yhteyden muodostamista tietyssä määrin. Se, että tietosi on matkustettava VPN-palvelimelle ja käsiteltävä VPN-palvelimella ennen lopullisen määränpäähänsä saavuttamista, takaa sen.

Nopein VPN rajoittaa kuitenkin tätä vaikutusta merkittävästi. Sinun pitäisi voida selata verkkoa, suoratoistaa videoita ja ladata nopeudella, missä hidastuminen ei ole havaittavissa.

Suoritan säännöllisesti monivaiheisia, usean sijainnin VPN-suorituskykytestejä. Näissä testeissä kaikki yllä luetellut palveluntarjoajat osoittavat erinomaista latausnopeutta, latausnopeutta ja viivettä. Jälkimmäinen on tärkeä reaaliaikaisiin sovelluksiin, kuten pelaamiseen tai Skypen käyttämiseen.

yksityisyys

Monet meistä käyttävät VPN-verkkoa yksityisyyden suojaamiseen ja nimettömyyteen.

Teoriassa minkä tahansa palveluntarjoajan tulisi antaa sinulle molemmat. Loppujen lopuksi jokainen VPN salaa yhteyden ja piilottaa todellisen IP-osoitteesi. Todellisuudessa asiat eivät kuitenkaan ole miltä näyttää.

Todellisen yksityisyyden takaamiseksi Internetissä sinun on käytettävä lokitonta VPN-verkkoa. Yhtään dataa ei pitäisi seurata – ei aikaleimoja, ei kaistanleveyden käyttöä, ei mitään.

Mutta vain siksi, että palveluntarjoaja väittää olevansa lokiton, ei tarkoita, että ne ovat. On ollut paljon tapauksia, joissa VPN: t ovat sanoneet, etteivät ne tallenna tietoja, vain myöhemmin luovuttaakseen käyttäjän toimintaa koskevat tiedot, kun heitä pyydetään.

Todellisen nolla lokin sisältävän VPN-palvelun on kyettävä todistamaan vaatimuksensa joko kolmannen osapuolen suorittamalla tarkastuksella tai tosielämän tilanteissa, kuten oikeusjutut tai viranomaisten suorittamat palvelinten takavarikot. Kun jompikumpi näistä toimista ei löydä lokia, tiedät, että niitä ei ole.

Olen kaivanut syvälle lokitietoja kaikista tällä sivulla luetelluista palveluntarjoajista. Jos yhden sanotaan olevan nolla loki (eikä kaikkia ole), se johtuu siitä, että olen löytänyt tukevia todisteita.

Jos välität yksityisyydestä, mutta haluaisit silti käyttää palveluntarjoajaa, joka kirjaa lokin (tai jolla ei ole todisteita vaatimustensa varmentamiseksi), kiinnitä erityistä huomiota tuomioistuimen toimivaltaan. VPN: n tulisi toimia ulkopuolella, joka ei laillisesti vaadi tietojen säilyttämistä tai jakamista.

Esimerkkejä tällaisista lainkäyttöalueista ovat Brittiläiset Neitsytsaaret, Panama, Romania tai Ruotsi.

Anonyymisuuttasi vakavasti otettavien VPN-verkkojen tulisi tarjota myös muita tietosuojaominaisuuksia. Näitä voivat olla DNS-vuodonsuojaus (tämä on erityisen tärkeä), tappavat kytkimet ja kaksinkertaiset VPN-toteutukset.

Tässä luetelluista palveluntarjoajista vain NordVPN ja Surfshark toimittavat kaikki kolme ominaisuutta.

turvallisuus

Lokien pidättämätön VPN on hieno, mutta tarkoittaa vain vähän, jos käytetyt protokollat ​​tai salausstandardit ovat vanhentuneita tai helppo hakkeroida. Tietosi eivät ole läheskään yhtä turvallisia kuin sen pitäisi olla.

Protokollien osalta OpenVPN (joko TCP: n tai UDP: n kautta) tai IKEv2 / IPSec ovat etsimäsi asia. Molemmat ovat huippuluokan, turvallisia ja nopeita.

Kaikkien suolaa arvoisten VPN-palveluntarjoajien tulisi myös toteuttaa 256-bittinen salaus, joka nykyisellä laskentateholla on särkymätöntä.

Kaikki tällä sivulla olevat palveluntarjoajat valitsevat molemmat valintaruudut.

Torrenting

Torrenting voi olla riskialtista liiketoimintaa missä tahansa maassa, puhumattakaan maasta, jossa käytäntö on laitonta. Jos käytät tiedostojen jakamispalveluita, VPN voi pitää sinut suojassa hakkereilta ja tekijänoikeuspeleiltä.

Kaikki VPN: t salaavat yhteyden, joten Internet-palveluntarjoajasi ei voi nähdä, mitä olet tekemässä. He myös piilottavat todellisen IP-osoitteesi torrent-parralta, estäen ketään tulemasta perässäsi siitä päästä.

Mutta parhaan suojan takaamiseksi, vaikka se ei olekaan välttämätöntä torrentia varten, haluat myös nollalohkoisen VPN: n. Se on ainoa tapa varmistaa, että tiedostojen jakamisessa ei ole jälkeäkään.

Suurin osa yllä luetelluista palveluntarjoajista ei pidä kirjaa. Ja jos haluat siirtyä lisävaiheeseen torrentissasi, muista valita yksi heistä.

Sitä vastoin kaikki tämän parhaan VPN-luettelon tarjoajat sallivat torrentin ilman kaistanleveyden rajoituksia. Tämä tosiasia on varmistettu sekä teoriassa puhdistamalla kunkin palveluntarjoajan käyttöehdot että käytännössä yhdistämällä palveluun ja vetämällä tiedostoja BitTorrent-sovelluksella.

suoratoisto

Suoratoistopalvelut eivät pidä siitä, että kukin maantieteellisen alueen ulkopuolelta käyttäisi sisältöä. Se on prosessi, joka tunnetaan nimellä geo-esto.

Jokainen VPN voi teoriassa viedä sinut näiden lohkojen ympärille antamalla sinulle IP-osoitteen sijaintiin, jossa sisältö on saatavana. Käytännössä kuitenkin vain parhaat VPN: t voivat tehdä niin johdonmukaisesti.

Verkkopalveluntarjoajat, kuten Netflix, Hulu ja BBC, tietävät, että VPN-verkoilla voidaan kiertää sisältörajoituksia ja että niillä on kaikki kehitetyt järjestelmät pääsyn estämiseksi.

Tällä sivulla luetellut VPN: t tekevät hienoa työtä pysymällä askeleen edellä ja varmistaakseen, että ainakin yksi heidän palvelimistaan ​​toimii aina.

Jotkut palveluntarjoajat, kuten CyberGhost tai PureVPN, tarjoavat jopa erillisiä palvelimia, jotka on optimoitu toimimaan yksittäisten suoratoistopalvelujen kanssa.

Palvelinverkko

On kolme asiaa, jotka kannattaa pitää mielessä tarkasteltaessa VPN-palveluntarjoajan palvelinverkkoja:

 1. Maiden lukumäärä
 2. Paikkojen lukumäärä kunkin maan sisällä
 3. Palvelimien lukumäärä kussakin paikassa

Jotta VPN voi luoda parhaan luettelon, heillä on oltava mukava tasapaino kaikista kolmesta, ja erityisesti yhteyksissä, jotka sijaitsevat yleensä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Ranskassa, Saksassa tai Alankomaissa..

Jos aiot muodostaa yhteyden vähemmän suosittuihin tai pienempiin maihin, nojaa palveluntarjoajiin, joilla on laaja verkko (kuten PureVPN tai HideMyAss!). Hyvin harvat VPN-palvelimet ajavat palvelimia esimerkiksi Ecuadorissa.

Maan sijaintipaikkojen lukumäärä otetaan huomioon, jos sijaitset myös kyseisessä maassa.

Yleensä, mitä lähempänä VPN-palvelinta, sitä nopeampi yhteys muodostuu. Ja kun valitset useita vaihtoehtoja, kertoimet ovat korkeammat, voit löytää yhden lähistöllä.

Suuret palvelinumerot ovat myös aina mukava bonus.

Pelkkää numeroa on joskus vaikea vertailla, koska jotkut palvelimet ovat paljon tehokkaampia kuin toiset. Mutta yleensä, mitä enemmän laitteistoa VPN-palveluntarjoaja käyttää, sitä parempi käyttäjän lataustasapaino, sitä parempi kokemus on.

Asiakassovellus

Asiakassovellus määrittää usein VPN-kokemuksiesi laadun. Jos se on sekoitettu sotku, et saa siitä paljon hyötyä.

Kaikkien tärkeimpien VPN-verkkojen asiakasohjelmistot tulee olla pakattuina. Niiden tulisi olla helppo asentaa ja ongelmattomia käyttää.

Sovellusten on myös oltava intuitiivisesti käytössä. Niiden pitäisi olla helppo noutaa ja käyttää kaikkien kanssa, jotka käyttävät VPN: tä ensimmäistä kertaa, mutta niiden on oltava riittävän konfiguroitavissa, jotta kovettuneet veteraanit mukauttaisivat palvelujaan heidän mielestään.

Lisäominaisuuksien tulee olla siististi poispäin, mutta niiden on oltava helposti saatavilla.

NordVPN-luokan paras VPN-asiakas

Jotakin muista pitää mielessä asiakassovellusten suhteen olla alustan ja käyttöjärjestelmän tuki. Markkinoiden parhaiden VPN-palveluntarjoajien on katettava kaikki suositut vaihtoehdot, mukaan lukien vanhemmat, mutta silti laajalti käytössä olevat käyttöjärjestelmien versiot (kuten esimerkiksi Windows 7)..

Asiakaspalvelu

Huolimatta siitä, kuinka teknisesti taipuvainen olet, ohjelmisto on ohjelmisto, ja joskus ilmenee ongelmia. Ehkä näet omituisen uuden virhesanoman päivityksen jälkeen uusimpaan sovellusversioon tai et enää pysty poistamaan Netflix-estämistä.

Asiasta riippumatta sinulla pitäisi olla mahdollisuus reagoivaan ja asiantuntevaan asiakastukeen. Se on osa mitä maksat.

Kyky puhua jonkun kanssa 24/7 on melko annettu.

Monet VPN: t työskentelevät lippujärjestelmässä, jossa voit odottaa vastausta muutamassa tunnissa. Paras parhaista tarjoaa kuitenkin live-chat-tukea.

Myös tukihenkilöstön laadulla on merkitystä. Hyvä VPN palkkaa ihmiset, jotka tietävät mitä he puhuvat, eivätkä vain luke sokeasti skriptiä aina, kun otat yhteyttä.

Rahat takaisin -takuu on myös välttämätön. Jos palveluntarjoaja ei tarjoa sinulle sellaista, he eivät todennäköisesti ole niin varmoja tuotteestaan. Kaikkien harkitsemisen arvoisten VPN-palveluiden tulisi antaa sinulle vähintään useita päiviä palvelun koeajoon ja antaa sinun muuttaa mieltäsi.

Tällä hetkellä paketin johtaja on CyberGhost. Sinulla on täydet 45 päivää aikaa pyytää palautusta, jos päätät, että palvelu ei ole sinulle.

Miksi et käytä ilmaista VPN-yhteyttä?

Niin usein, kun jokin on ilmaista, se on liian hyvä olla totta. Ja ilmaisissa VPN: issä tämä on totta.

Kyllä, et maksa heistä rahalla. Mutta sinä maksat.

Ilmaiset palveluntarjoajat tarvitsevat edelleen pääomaa ohjelmistojensa kehittämiseen ja palvelininfrastruktuurinsa ajamiseen. Monet keräävät tätä pääomaa lisäämällä mainoksia voimakkaasti selaimeesi.

Vaikka se voi olla ärsyttävää, jotkut meistä voivat elää sen kanssa.

Mutta monet ilmaiset VPN-verkot myyvät myös käyttäjän tietojasi ja online-toimiasi kolmansille osapuolille. Jos käytät VPN-tietosuojaa ja nimettömyyttä, kyseinen käytäntö kukistaa tavoitteen täysin.

Ilmaiset VPN-palveluntarjoajat ovat myös tunnettuja tietovuodoista ja vakavista tietoturvahäiriöistä.

Vuonna 2016 tehdyssä ilmaisissa Android VPN -verkkoja koskevassa tutkimuksessa todettiin, että lähes 40% heistä sisälsi haittaohjelmia, yli 80% vuoti käyttäjätietoja ja useita ohjasi liikennettä kumppanisivustoilleen ilman lupaa..

Nämä rikkomukset estävät useimmat ilmaiset palveluntarjoajat nopeasti parhaan VPN-tilan. Ja lisäksi nopeammasta suorituskyvystä paljon parempiin palvelinverkkoihin, on myös paljon muita maksettuja VPN-verkon etuja verrattuna ilmaisiin.

Tärkeintä on, että ilmaisella VPN: llä olet tuote. Pysy selvä, ellet ole kunnossa sen kanssa.

Miksi käyttää VPN: ää eikä välityspalvelinta?

Joissain suhteissa välityspalvelimet ja VPN: t ovat samanlaisia. Voit melkein ajatella välityspalvelimen toimintoja osajoukona VPN: n tarjoamista toiminnoista.

Molemmat käyttävät keskitason palvelinta, johon tiedot kulkevat. Molemmat piilota IP-osoitteesi.

Mutta VPN: t myös salaavat tietosi, kun taas välityspalvelimet eivät. Tämä ero tekee entisestä paljon paremman valinnan pitää online-aktiviteetin yksityisenä.

Ilman salausta Internet-palveluntarjoajasi voi nähdä selkeästi päivänvalossa, mitä olet valmis. Jos et halua heidän tietävän lataamasi torrentteja tai sinun on kiertävä sisältösuodatinta, välityspalvelimet eivät tee.

VPN-verkkoja on myös helpompi käyttää ja yleensä paljon luotettavampia tarkastellakseen estettyä sisältöä. He tulevat asiakassovelluksen mukana, huolehtivat DNS-asetuksistasi, ja jokainen paras palveluntarjoaja kiertää palvelimen IP-osoitteet, jotka maailman Netflixit ovat estäneet..

Välityspalvelimien avulla sinun on määritettävä selain ja muutettava DNS-asetukset manuaalisesti. Ja jos välityspalvelin lakkaa työskentelemästä suosikki streaming -palvelusi kanssa, sinun on löytää uusi toimiva.

Asiamiehille on aika ja paikka. Mutta useimmissa tapauksissa VPN on paljon parempi ratkaisu.

Kuinka valita paras VPN sinulle

Vaikka kaikki tällä sivulla luetellut VPN: t ovat erinomaisia ​​palveluita, määritelmänsä mukaan vain yhtä voidaan pitää parhaana.

Sinä ja minä elämme todennäköisesti eri puolilla maailmaa, meillä on erilaisia ​​laitteita ja aiomme käyttää VPN: ää eri tarkoituksiin. Sellaisena täydellinen palveluntarjoajasi ei todennäköisesti ole sama kuin minun.

Tässä mielessä tässä on muutamia ohjeita, joiden avulla voit valita sinun.

Mitkä ovat parhaat yksityisyyden suojaamisen VPN: t?

On olemassa muutamia ruutuja, jotka VPN on valittava, ennen kuin sitä voidaan pitää yksityisyyden kannalta parhaana valintana. Ainakin sen on tarjottava vahva salaus, käytettävä suojattua protokollaa, oltava vuotovapaa, ei pidä mitään lokit ja toimittava yksityisyyttä suojelevan lainkäyttövallan ulkopuolella..

Ihannetapauksessa se tarjoaa myös useita yksityisyyttä ajattelevia ominaisuuksia, kuten kaksinkertaisen VPN-vaihtoehdon tai sisäänrakennetun mainoksen ja haittaohjelmien estäjät.

Yllä mainituista palveluntarjoajista yksi VPN erottuu parhaaksi tietosuojavaihtoehdoksi, ja se on NordVPN.

Tässä on mitä he tarjoavat:

 • turvallisuus

  NordVPN antaa sinun valita kahden erinomaisen protokollan välillä: OpenVPN ja IKEv2 / IPSec. Molemmat ovat turvallisia, haavoittumattomia ja maailmanlaajuisen turvallisuusyhteisön erittäin suosittelemia. VPN käyttää myös 256-bittistä AES-salausta, jota yleisesti pidetään murtumattomana.

 • Ei kirjautumista

  On hyviä syitä, miksi NordVPN on suosituin suositus VPN-palveluun, jota ei kirjata. He eivät vain toimi yksityisyyttä suojelevalta Panamalta, vaan myös kirjaavat mitään. Heidän logless väitteensä on äskettäin vahvistettu myös perusteellisella riippumattomalla kolmannen osapuolen auditoinnilla.

 • Tupla-VPN

  Lisävarmuuden ja yksityisyyden takaamiseksi NordVPN antaa sinun reitittää yhteytesi yhden eikä kahden VPN-palvelimen kautta. Se on ylimääräinen suojaustaso, joka pitää sinut turvassa, jos jokin tietokeskuksista koskaan vaarantuu. Tällaista rikkomusta ei ole koskaan tapahtunut, mutta kun yksityisyydellä on todella merkitystä, on hyvä, että sinulla on tämä ylimääräinen turvahuopa.

 • CyberSec

  CyberSec on NordVPN: n toteuttama mainosten ja haittaohjelmien estäjä, joka on rakennettu suoraan asiakkaaseen. Se suojaa sinua (ja yksityisyyttäsi) kymmeniltä tuhansilta verkkosivustoilta, joiden tiedetään levittävän haittaohjelmia tai käyttävän erilaisia ​​mainosten seuranta- tai tietojenkalastelumenetelmiä.

NordVPN tarjoaa myös muita yksityisyyteen suuntautuvia ominaisuuksia.

Niiden erinomainen DNS-vuodonsuojaus varmistaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei voi koskaan selvittää, mitä verkkosivustoja tai palveluita käytät. Siellä on myös sisäänrakennettu Internet kill -kytkin, joka estää sinua vahingossa paljastamasta toimintasi, jos VPN-yhteys odottamatta putoaa.

Mutta odota, siellä on enemmän. NordVPN tarjoaa myös kaksi erikoistunutta palvelintyyppiä, jotka vievät yksityisyytesi vielä askeleen pidemmälle.

Kun muodostat yhteyden hämärtyneisiin palvelimiin, piilotat kaikilta sitä, että käytät VPN: ää. Ja hyödyntämällä heidän onion over VPN -ratkaisua voit yhdistää VPN: n ja Tor: n voiman.

Jos yksityisyyden suoja verkossa on tärkein huolenaihe, NordVPN on paras tapa varmistaa, että ylläpidät sitä.

Mitkä ovat streaming-suosituimmat VPN-verkot?

Monet meistä käyttävät VPN-verkkoja vain tietyn maailman osiin rajoitetun sisällön katseluun, eivätkä kaikki palveluntarjoajat pääse sinut näiden rajoitusten ympärille. Tällä hetkellä paras suoratoistoon tarkoitettu VPN on epäilemättä PureVPN.

PureVPN toimii jatkuvasti monenlaisten streaming-palveluiden kanssa ympäri maailmaa. Se vapauttaa Netflixin (Yhdysvallat ja muut), Hulun, Amazon Primen, BBC iPlayerin, ITV: n ja ZDF: n eston.

Heillä on erikoistuneet suoratoistopalvelimet yli 70 kanavalle ja palveluille. Mikään muu VPN ei ole lähellä.

PureVPN: n suorituskyky on myös erinomainen, vaatimus, jos haluat suoratoistaa korkealaatuista videota.

Ja heidän asiakas on yhteensopiva lähes kaikkien laitteiden kanssa, joista voit ajatella. Jos voit katsella videota siitä, PureVPN tukee sitä.

Tässä on kuvakaappaus PureVPN: stä, joka työskentelee yhdysvaltalaisen Netflixin kanssa.

PureVPN on paras suoratoisto Yhdysvaltain Netflixissä

Jos suosikkiohjelmasi suoratoisto on mitä olet seurannut, PureVPN on paras veto.

Mikä on maasi suosituin VPN?

Yleisenä ohjeena tietylle maalle parhaiten sopiva VPN on se, jolla on eniten palvelimia suurimmassa määrässä sijainteja. Suorituskyvyllä on tietysti myös merkitys.

Kun palveluntarjoaja sijoittaa paljon verkkoonsa tietyssä maassa, kertoimet ovat heidän tavoitteensa tarjota parasta mahdollista palvelua siellä. Muuten he käyttävät rahaa muualle.

Tässä on yksityiskohtaisia ​​kirjoituksia Yhdistyneen kuningaskunnan, Kanadan, Ranskan ja Saksan parhaista VPN-palveluista, jos olet kiinnostunut erityisesti näistä maista.

Muiden suosittujen sijaintien osalta nämä ovat suosituimpia vaihtoehtoja, jotka perustuvat palvelimien määrän ja suorituskyvyn yhdistelmään:

 • MEILLE: CyberGhost
 • Australia: PureVPN
 • Alankomaat: NordVPN

Jos aiot muodostaa yhteyden pieneen maahan, jossa useimmissa VPN-palveluntarjoajissa ei ole läsnäoloa, katso PureVPN: n palvelinverkkoa. Jos et löydä etsimääsi, HideMyAss! tukee myös huomattavaa määrää paikkoja.

Mikä VPN on paras laitteellesi tai käyttöjärjestelmällesi?

Jokainen hyvä VPN tukee useita laitteita ja käyttöjärjestelmiä. Kaikkia sovellusversioita kehitetään kuitenkin jonkin verran toisistaan ​​riippumatta (jokaisella alustalla on yksilölliset vaatimukset ja rajoitukset). Joten, ei ole yhtä VPN: tä, joka olisi paras yleisesti.

Toisin sanoen VPN voi toimia erittäin hyvin Android-puhelimellasi, mutta kokea Windowsin kannettavan tietokoneen epävakautta.

Sekä Android- että iOS-puhelimissa ja -tableteissa NordVPN tarjoaa parhaan kokemuksen. Macilla valittu VPN-palveluntarjoaja on CyberGhost.

Minulla on myös erillinen perusteellinen kirjoitus siitä, mikä on paras VPN mistä tahansa Windowsia käyttävästä laitteesta.

Ja vielä yksi asia.

Jos sinulla on vanhempi käyttöjärjestelmän versio, varmista ennen sitoumuksen tekemistä, että valittu VPN tukee sitä.

Minulla on vanhempi MacBook, joka makaa ympärilläni ja joskus käytän testausta. Siinä on OS X 10.11. Voin suorittaa useimpien palveluntarjoajien asiakkaita hienosti, mutta esimerkiksi Surfshark vaatii macOS 10.12 tai uudemman.

Toisin sanoen, koska palveluntarjoaja ilmoittaa tukevansa tiettyä käyttöjärjestelmää, se ei tarkoita, että heidän sovelluksensa toimii automaattisesti laitteellasi. Tarkista aina version vaatimukset.

Paras VPN-vertailutaulukko

Kierrättäminen nopeasti alla olevassa taulukossa luetellaan parhaat VPN-palvelut vuodelle 2020. Kaikki ovat omalla tavallaan erinomaisia ​​tarjoajia ja kaikki täyttävät kriteerit, joita tarvitaan parhaaksi nimittämiseksi. Ainoa kysymys on nyt, mikä VPN on sinulle paras?

ProviderFeaturesCost

Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat: 90
palvelimet: 7159
protokollat: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Platforms: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, reitittimet
liitännät: 7
puunkorjuun: Ei kirjautumista
Sijainti: Romania
1 kuukauden suunnitelma: $ 12,99 / kk
Vuotuinen suunnitelma: $ 2,75 / kk
Ilmainen kokeilu: Joo
Rahat takaisin: 45 päivää
maksu: Luottokortti, PayPal, Bitcoin

Katsaus | Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat: 58
palvelimet: 5645
protokollat: OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
Platforms: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, reitittimet
liitännät: 6
puunkorjuun: Ei hakkuita
Sijainti: Panama
1 kuukauden suunnitelma: $ 11,95 / kk
Vuotuinen suunnitelma: $ 3,49 / kk
Ilmainen kokeilu: Ei
Rahat takaisin: 30 päivää
maksu: Luottokortit (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Muu

Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat: 131
palvelimet: 2070
protokollat: OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
Platforms: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, reitittimet
liitännät: 5
puunkorjuun: Yhteyspäivä, käytetty kaistanleveys kokonaisuudessaan
Sijainti: Hongkong
1 kuukauden suunnitelma: $ 10,95 / kk
Vuotuinen suunnitelma: $ 3,33 / kk
Ilmainen kokeilu: Ei
Rahat takaisin: 31 päivää
maksu: Luottokortti, PayPal, BitCoin, Alipay, Suuret lahjakortit, CashU, muut kryptovaluutat, Paymetwall

Katsaus | Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat: 63
palvelimet: 1040+
protokollat: OpenVPN, IKEv2
Platforms: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, reitittimet
liitännät: Rajoittamaton
puunkorjuun: Ei hakkuita
Sijainti: Britannian Neitsytsaaret
1 kuukauden suunnitelma: $ 11,95 / kk
Vuotuinen suunnitelma: $ 1,99 / kk
Ilmainen kokeilu: Ei
Rahat takaisin: 30 päivää
maksu: Luottokortti, PayPal, Bitcoin, Alipay

Katsaus | Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat: 30
palvelimet: 3235
protokollat: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Platforms: Win, Mac, Linux, iOS, Android, reitittimet
liitännät: 10
puunkorjuun: Ei kirjautumista
Sijainti: Yhdysvallat
1 kuukauden suunnitelma: $ 11,95 / kk
Vuotuinen suunnitelma: $ 3,33 / kk
Ilmainen kokeilu: Ei
Rahat takaisin: 30 päivää
maksu: Luottokortti, PayPal, Bitcoin, suuret lahjakortit, 6 muuta tapaa

Katsaus | Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat: 64
palvelimet: 700+
protokollat: OpenVPN (Pro / Premier), L2TP / IPsec, PPTP, Chameleon (Pro / Premier)
Platforms: Win, Mac, Linux, iOS, Android, reitittimet
liitännät: 3 (perus), 5 (premium)
puunkorjuun: Ei kirjautumista
Sijainti: Sveitsi
1 kuukauden suunnitelma: 9,95 dollaria / kuukausi (perus), 12,85 dollaria / kuukausi (premium)
Vuotuinen suunnitelma: 5,00 dollaria / kuukausi (perus), 2,50 dollaria / kuukausi (premium)
Ilmainen kokeilu: 3 päivää
Rahat takaisin: Ei
maksu: Luottokortti, PayPal, Alipay

Katsaus | Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat: 95
palvelimet: 3000+
protokollat: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
Platforms: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, reitittimet
liitännät: 3
puunkorjuun: Päivittäisen yhteyden kokonaiskesto, päivittäisen tiedonsiirron kokonaismäärä, palvelimen sijainti
Sijainti: Britannian Neitsytsaaret
1 kuukauden suunnitelma: $ 12,95 / kk
6 kuukauden suunnitelma: $ 9,99 € / kk
Vuotuinen suunnitelma: $ 6,67 / kk
Ilmainen kokeilu: Ei
Rahat takaisin: 30 päivää
maksu: Luottokortit, PayPal, Bitcoin, Alipay, Paymentwall

Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat: 47
palvelimet: 173
protokollat: OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
Platforms: Win, Mac, iOS, Android, reitittimet
liitännät: 3
puunkorjuun: Ei kirjautumista
Sijainti: Romania
1 kuukauden suunnitelma: $ 10,95 / kk
6 kuukauden suunnitelma: $ 7,16 / kk
Vuotuinen suunnitelma: $ 4,84 / kk
Ilmainen kokeilu: 24 tuntia
Rahat takaisin: 15 päivää
maksu: Luottokortti, Bitcoin, muut kryptovaluutat, Paymetwall

Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat: 220
palvelimet: 911
protokollat: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Platforms: Win, Mac, iOS, Android, reitittimet
liitännät: 2
puunkorjuun: Yhteyden aikaleimat, yhteyden tiedonsiirron määrä, yhteytesi IP, palvelimen IP
Sijainti: UK
1 kuukauden suunnitelma: $ 11,52 / kk
6 kuukauden suunnitelma: $ 8.33 / kk
Vuotuinen suunnitelma: $ 6,55 / kk
Ilmainen kokeilu: Ei
Rahat takaisin: 30 päivää
maksu: Luottokortti, PayPal, pankkisiirto, UnionPay

Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat: 74
palvelimet: 3798
protokollat: OpenVPN, IPSec / IKEv2, L2TP / IPSec
Platforms: Voita, Mac, iOS, Android
liitännät: 5
puunkorjuun: Ei kirjautumista
Sijainti: Saksa
1 kuukauden suunnitelma: $ 11,99 / kk
Vuotuinen suunnitelma: $ 2,05 / kk
Ilmainen kokeilu: 7 päivää
Rahat takaisin: 30 päivää
maksu: Luottokortti, PayPal, UnionPay
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me