Vuoden 2020 parhaat Windows 10 VPN -verkot

Windows on ollut suosituin käyttöjärjestelmä maailmassa vuosikymmenien ajan. Suosiossa on monia etuja, joista yksi on laaja valikoima ohjelmistovaihtoehtoja, joista valita.


Tämä koskee myös VPN-verkkoja. Lähes jokainen tarjoaja (ja niitä on paljon) tukee Windows 10: n lisäksi myös monia aiempia versioita.

Markkinoiden suuruuden vuoksi kaikki palvelut pyrkivät olemaan ehdottomasti paras VPN Windowsille ensin ja huolehtimaan toisista käyttöjärjestelmistä ja alustoista toiseksi.

Kaikessa on kuitenkin epäkohtia. Liian suuren valinnanmahdollisuuden ongelma on… liikaa valinnanvaraa. Vain yhden palveluntarjoajan valitseminen voi olla pelottavaa.

Mutta tässä olen täällä auttamassa sinua. Käytän sinut luettelon niistä, jotka nöyrästi mielestäni ovat parhaita Windows VPN -verkkoja, ja toivottavasti tuon prosessin avulla voit valita juuri sinun tarpeitasi vastaavan.

5 suosituinta Windows-VPN-verkkoa

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost on valinnut parhaan Windows-VPN: n.

Ensinnäkin ne tarjoavat erittäin vaikuttavan maantieteellisen palvelinpeiton lähes 3500 palvelimella 59 maassa. Jokainen suuri maa, jonka voisin koskaan ajatella haluavani yhdistää, tekee leikkauksen, ja sitten joitain.

Suorituskyky on myös huippuluokkaa. Käytänpä lähintä palvelinta tai tuhansien mailien päässä olevaa palvelinta, nopeudet ovat jatkuvasti korkeat ja helposti käyttökelpoisia jopa kaistanleveyttä vaativissa sovelluksissa, kuten 4K: n videon suoratoisto.

CyberGhost on myös P2P- ja Torrent-ystävällinen palvelu, puhumattakaan siitä, että se toimii BBC iPlayerin ja Netflixin kanssa (itse asiassa sillä on erityiset suoratoistopalvelimet vain näitä tarkoituksia varten).

Asiakasohjelmisto on läpikäynyt merkittävän päivityksen vuoden 2018 loppua kohti ja on nyt parempi kuin koskaan. Se on intuitiivinen ja näyttää kaiken mitä tarvitset eikä mitään muuta. Se on täydellinen niille meistä, joilla on vähän vähemmän kokemusta VPN-palveluista.

Mutta jos yhteytesi mukauttaminen on mitä olet tekemässä, myös lisäasetuksia on paljon. He ovat kaikki siististi siistinä ja vain yhden napsautuksen päässä.

Voit valita useista yhteysprotokollisista, käyttää TCP: tä UDP: n sijasta ja poistaa IPv6: n käytöstä. Siellä on myös tappauskytkin, Wi-Fi-suojaus sekä jaetun tunneloinnin toiminnot.

Jokainen ominaisuus, jota voit odottaa ylimmän tason VPN: ltä, jonka CyberGhost tarjoaa. DNS-vuotoista huolehditaan myös.

Tietosuojarintamalla CyberGhost on yksi todella kirjautumattomista VPN-palveluntarjoajista, mikä on selvästi todettu heidän tietosuojakäytännössään.

He perustuvat myös yksityisyyttä edistävään verkkoon Romaniassa, toisin sanoen mikään Internet-valvonta tai hallitus ei ole määrännyt tiedustelutietojen jakamiseen muiden maiden kanssa. CyberGhostin avulla olet niin tuntematon kuin se tulee.

Ja sitten on hinta.

Siitä huolimatta, että tarjotaan laaja ja hyvin toimiva globaali palvelinverkko ja että meillä on melkein kaikki suojaus- ja yksityisyysominaisuudet auringon alla, CyberGhost on edullisempi kuin suurin osa kilpailusta. Kirsikka päällä? Ne tarjoavat myös liiketoiminnan parhaan 45 päivän rahojen palautustakuun!

Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN on ollut Windowsin parhaiden VPN-luetteloiden listalla jo vuosia monista syistä alkaen turvallisuudesta.

Kyllä, ne tarjoavat samat suojatut protokollat ​​ja vahvan salauksen, kuin joka toinen suolaa arvoinen VPN tekee nykyään. He eivät myöskään vuota DNS-tietoja.

Mutta missä NordVPN erottuu, on se, että se tarjoaa useita erikoistuneita palvelimia, joista jokainen voi viedä nimettömäsi ja yksityisyytesi aivan uudelle tasolle..

On olemassa kaksinkertaiset VPN-palvelimet, jotka eivät lähetä tietojasi yhden, vaan kahden palvelimen kautta ylimääräisen suojakerroksen aikaansaamiseksi. VPN-palvelimilla on sipulia, jotka lisäävät myös ylimääräisen nimettömyyden yhdistämällä VPN-palvelimen Tor-verkkoon. Ja sitten on hävitetyjä palvelimia, jotka piilottavat sen, että käytät VPN: ää ollenkaan (tärkeä ominaisuus maissa, joissa hallitukset paheksuttavat VPN: n käyttöä).

Lisäksi on olemassa vielä yksi palvelintyyppi, jota NordVPN ajaa, ja se on oma IP-palvelin. Muutaman dollarin lisäyksellä kuukaudessa voit lukita IP-osoitteen, jota käytät joka kerta, kun muodostat yhteyden VPN: ään (ja ettei kukaan muu pääse käyttämään).

Riippuen siitä, mitä yrität tehdä, omistettuja IP-osoitteita voidaan pitää parempana kuin jaettuja IP-osoitteita (jotka kaikki VPN: t antavat sinulle oletuksena).

NordVPN Windows -asiakas on ja on aina ollut yksi puhtaimmista ja helpoimmista käyttää. Kaikki olennaiset esineet ovat siellä, intuitiivisesti piilossa valikoissa, kun tarvitset niitä, mutta eivät pääse tielle päivittäisen käytön aikana.

Perustuen Panamasta ja noudattaen tiukkaa kirjautumattomuutta koskevaa käytäntöä, NordVPN on myös erinomainen valinta täydelliseen online-tietosuojaan. Ja yli 5000 nopealla palvelimella 61 maassa voit todella hyödyntää hyötyä.

NordVPN putoaa jonnekin pakkauksen keskelle kustannustehokkaasti. Ne eivät ole halvimpia Windows VPN -verkkoja, mutta varmasti ovat edullisia. Tämä on vankka VPN-palvelu, joka kannattaa pääsyhintaan.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

3. PureVPN

PureVPN-logo

Jos kyseessä on valintasi maahan, älä etsi pidempään kuin PureVPN.

Palvelimien ollessa 133 maassa mikään muu VPN-palveluntarjoaja ei pärjää paremmin. Ja kuten nopeustestieni tulokset osoittavat, PureVPN on melko nopeuden demoni (kiitos, pienessä osassa, joihinkin viimeaikaisiin infrastruktuurin päivityksiin).

PureVPN-asiakas sisältää monia samoja ominaisuuksia, joita muut palveluntarjoajat tekevät, kuten tappikytkimen, jaetun tunneloinnin ja DNS-vuodonsuojauksen. Mutta on myös useita ainutlaatuisia vaihtoehtoja, kuten mainosten estäminen tai mahdollisuus luoda oma VPN-hotspot.

Nämä eivät missään nimessä ole välttämättömiä loistavan VPN-kokemuksen saavuttamiseksi, mutta ehdottomasti kiva saada.

Asiakas tukee myös yli 50 muuta käyttöjärjestelmää ja alustaa, jos haluat käyttää VPN-verkkoasi jossain muussa kuin Windowsissa.

PureVPN: n hyvät ihmiset ymmärtävät, että monet meistä käyttävät VPN-verkkoja suoratoistaa muuten maantieteellisesti estettyä sisältöä, minkä vuoksi he päättivät sisällyttää erityiset suoratoistopalvelimet kaikkiin suosittuihin palveluihin ja kanaviin. Sanomattakin on selvää, että PureVPN toimii erittäin hyvin Netflixin, BBC iPlayerin, Amazon Primen ja Hulun kaltaisten tapaisten kanssa..

Torrentti on sallittu jokaisessa PureVPN-palvelimessa, ja voit luoda jopa 5 samanaikaista yhteyttä. Ja muutamalla ylimääräisellä dollarilla kuukaudessa, saat jopa oman staattisen palvelimen IP-osoitteen.

Dollaria kuukaudessa, PureVPN menestyy hyvin verrattuna kilpailuun ja hinnoitellaan asteikon alaosassa. Kun otetaan huomioon heidän valtava palvelinverkko ja ominaisuus Windows-asiakasohjelmaan pakatun ominaisuuden suhteen, saat erinomaisen bang-vastineen.

Plussat
 • Erinomaiset nopeudet
 • Valtava palvelinverkko (131 maata)
 • Poista Netflix, iPlayer ja yli 70 muun streaming-palvelun esto
 • Yhteensopiva yli 50 laitteen ja alustan kanssa
 • Riippumattomasti todennettu nollalokin VPN-palveluntarjoaja
 • Omistettu IP-vaihtoehto
 • Suuri arvo
Haittoja
 • Sovellukset voisivat käyttää hiukan enemmän kiillotusta
 • Jotkut ajoittaiset yhteysongelmat

4. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Toinen vakio parhaimmissa Windows-VPN-palveluntarjoajissani on ExpressVPN. Vuotta toiseen, ne ovat hyvin arvioitu palvelu, joka on enemmän kuin sijoituksesi arvoinen.

Ison-Britannian Neitsytsaaret (mikä on hyvä uutinen yksityisyydelle) perustamalla ExpressVPN: llä on laaja 2000 + -palvelimien verkko 94 maassa. Näiden palvelimien nopeudet ovat erinomaiset ja pystyvät käsittelemään melkein mitä tahansa heitä heittämällä.

Palaamalla yksityisyyteen, ExpressVPN menee hyvin myös siellä. Heidän palveluehdot sisältävät selkeän nollakirjauskäytännön kaikesta, joka voi yksilöitä sinut, mukaan lukien yhteys-IP: t tai liikennetiedot.

ExpressVPN-asiakasohjelmaa on helppo käyttää jopa kaikkein aloitteleville käyttäjille, mutta tarpeeksi tehokas kaikille VPN-veteraaneille..

Viimeksi mainitun suhteen ominaisuudet, kuten protokollan valinta, tappikytkin ja jaettu tunnelointi, ovat tietysti kaikki. DNS-vuodonsuojaus on oletuksena käytössä kaikille.

P2P-liikenne on tervetullut ExpressVPN: n palvelimille, ja palvelu tekee hyvää työtä työskennellessään Yhdysvaltain Netflixin kanssa.

Sitten on asiakastuki, joka on mielestäni parhainta liiketoiminnassa. He ovat asiantuntevia ja avuliaita (molemmat eivät aina ole annettuja) ja ovat käytettävissä 24/7, 365 päivää vuodessa joko sähköpostitse tai live-chatissa.

ExpressVPN: n hinta on hiukan korkeampi kuin muiden luettelossa olevien palveluntarjoajien, mutta se on sen arvoinen kaikille, jotka etsivät vakiintunutta ja monipuolista Windows VPN -verkkoa. Tämä pätee erityisesti, jos hyödynät ExpressVPN: n erityistä alennusta.

Kun tilaat, saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, josta sinulla ei ole kysyttävää, jolloin sinulla on paljon aikaa potkia proverbiaaliset renkaat..

Plussat
 • Ominaisuusrikas ja intuitiivinen asiakas
 • Vahva taustatekniikka
 • Paljon palvelimia ja palvelinpaikkoja
 • Nopeat ja tasaiset yhteysnopeudet
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki
Haittoja
 • Jotkut aggregoidut hakkuut
 • Ei halvin

5. Surfshark

Surfsharkin logo

Uusi merkintä tämän vuoden parhaaseen Windows VPN -luetteloon on Surfshark. He eivät ole olleet kovin kauan, mutta tekevätkö he aina oikeita liikkeitä.

Aloitetaan heidän palvelinverkostaan. Yli 800 palvelimella 50 maassa on runsaasti vakiintuneita VPN: iä (joista mitään ei ole tässä luettelossa), jotka Surfshark häpeää. Suorituskyky on myös erinomainen, kilpailemalla siellä nopeimmista VPN-verkoista.

P2P on sallittu, ja Yhdysvaltain Netflixin vapauttaminen toimii joka kerta kuin viehätys.

Yksityisyyden kannalta Surfshark on ehdottomasti kirjautumaton palvelu, joka perustuu Ison-Britannian Neitsytsaarten alueelle. Molemmat asiat ovat upeita uutisia nimettömyys.

Siellä on myös kaksinkertainen VPN-ominaisuus, joka lähettää liikennettäsi kahden palvelimen kautta ylimääräiselle abstraktiikerrokselle, joka maksimoi yksityisyytesi.

Turvallisuuden kannalta Surfshark tarjoaa myös sotilaallisen luokan salauksen kaikissa yhteyksissäsi, hyvällä valinnalla VPN-protokollia (mukaan lukien erittäin turvallinen OpenVPN) ja jopa mainosten estäjällä, joka estää haittaohjelmat sen kappaleilla.

Palvelu estää myös DNS-vuodot vaihtamalla automaattisesti omiin DNS-palvelimiinsa yhteyshetkellä.

Kuten mainitsin Surfshark-katsauksessa, he ovat ainoita tiedän tarjoajia, jotka sallivat rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden. On hienoa, että meillä on mahdollisuus asentaa asiakas jokaisessa talossa olevassa Windows-tietokoneessa ja et tarvitse huolehtia yhteyksien loppumisesta, jos käytämme myös palvelua puhelimellamme.

Ja jos etsit parasta tarjousta Windows VPN: ltäsi, niin se on.

Ehkä yritys tuntee, että koska he ovat suhteellisen uusia, heidän täytyy alittaa kilpailunsa. Mistä syystä tahansa, Surfshark on tällä hetkellä markkinoiden paras VPN-kauppa.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

Mitä etsiä Windows VPN -verkosta

Analysoimalla jokaisen mahdollisen Windows VPN -toimittajan yksityiskohdat, voit saada pään pyörimään. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse tehdä niin.

On vain kourallinen ominaisuuksia, joihin sinun on todella kiinnitettävä huomiota, kun valitset VPN-tietokoneesi tai muun Windows-pohjaisen laitteen. Jotkut näistä ovat tärkeämpiä kuin toiset sen mukaan, mihin haluat käyttää VPN: ää.

 • Windows-yhteensopivuus

  Jos käytät Windows 10 -käyttöjärjestelmää, voit hyvin, riippumatta siitä, kenen kanssa menet. Jokainen VPN-palveluntarjoaja tukee järjestelmääsi. Sama pätee Windows 7: ään.

  Jos kuitenkin olet 2% Windows-käyttäjistä, jotka kieltäytyvät päästämästä irti Windows XP: stä, tarkista ehdottomasti vielä, että tietokoneesi tukee sitä ennen tilauksen saamista.

 • Asiakkaan laatu

  Yksinkertainen, voimakas, vakaa. Pidän kolmesta sanasta, että pidän VPN-asiakkaistani. Jokainen VPN tykkää tehdä asioita hieman eri tavalla. Ellei asiakas ole intuitiivisesti muotoiltu ja helppo ymmärtää, se voi haitata kokemustasi.

  Et myöskään halua, että Windows-asiakkaasi kaatuu jäädyttämällä sinulle, jota valitettavasti kaikki markkinoiden VPN-palveluntarjoajat eivät ole vielä hallinneet..

 • Kirjauskäytäntö

  Jos yksityisyyden suoja online-tilassa ja nimettömyys on ensisijainen huolenaihe, kannattaa epäilemättä valita nolla kirjautuva VPN. Etsi palveluntarjoaja, joka ei seuraa mitään – ei käytyjä verkkosivustoja, ei kaistanleveyden käyttöä, edes päivämääriä, jolloin olet muodostanut yhteyden palvelimeen.

  Kaikkien palveluntarjoajien on selkeästi ilmoitettava, mitä he kirjautuvat sisään joko tietosuojakäytännössään tai palvelusehdoissa. Jos et löydä näitä tietoja, se on punainen lippu. Siellä on paljon muita Windows VPN -verkkoja. Jatka eteenpäin.

 • Palveluntarjoajien toimivalta

  Käytä käsi kädessä hakkuupolitiikkaa, jos etsit parasta yksityisyyttä, valitse VPN, joka toimii tietosuojaystävällisessä online-maassa. Hyviä vaihtoehtoja ovat Romania, Panama, Sveitsi ja Brittiläiset Neitsytsaaret.

  Vältä Yhdysvaltojen, Ison-Britannian tai muiden 5 silmän, 9 silmän tai 14 silmän valvontamaan ulkopuolella olevia palveluita. Vaikka tässä taas on tärkeätä, yksityisyys on erittäin tärkeä sinulle.

 • Esitys

  Suorituskyvyn tulisi olla luettelon kärjessä riippumatta siitä, mihin haluat käyttää VPN-verkkoasi. Haluat nopean palvelun. Jos valitsemasi VPN on niin tuskallisen hidas, että lopulta vältät sen käyttämistä, mitä hyötyä on saada siitä ensin.

 • Suoratoistopalvelujen lukituksen poistaminen

  Monet meistä käyttävät VPN-verkkoja kiertääkseen maantieteellisesti estettyä sisältöä, kuten Yhdysvaltain Netflixissä, Hulussa tai BBC iPlayerissa.

  Jos kuulut tähän luokkaan, haluat selvästi valita palveluntarjoajan, joka toimii suosikki streaming-palvelusi kanssa. Jotkut VPN-verkot toimivat paremmin kuin toiset.

 • Suojaus DNS-vuotoilta

  Jos käyttöjärjestelmä on Windows 10, DNS-vuodonsuojaus on välttämätön. Se on tiedossa oleva käyttöjärjestelmän haavoittuvuus, joka voi paljastaa sen, mitä teet verkossa (mikä VPN: n on tarkoitus estää), kun VPN-palvelu ei käsittele sitä oikein..

  DNS-vuodot voivat myös estää sinua poistamasta maantieteellisesti rajoitetun materiaalin lukitusta.

 • rajoitukset

  Jotkut palveluntarjoajat rajoittavat kuinka monta VPN-yhteyttä voit käyttää samanaikaisesti. Toiset eivät salli P2P- tai Torrenting-liikennettä. Tarkista vielä kerran, mitkä nämä rajoitukset ovat ja etteivät ne ole sinulle ongelma.

Jos haluat hyvän lähtökohdan pyrkiessasi löytämään hyvän VPN: n Windowsille, kaikki palvelimet, jotka luettelon tällä sivulla, valitsevat jokaisen ruudun yllä olevasta tarkistusluettelosta..

Miksi tarvitsen VPN: n Windowsissa

VPN: n suorittaminen Windows-tietokoneella antaa sinun pysyä nimettömänä verkossa, suojata julkisissa Wi-Fi-verkoissa ja auttaa käyttämään sensuroitua tai maantieteellisesti rajoitettua sisältöä.

Kun muodostat yhteyden VPN-verkkoon, asennettu asiakasohjelmisto luo salatun tunnelin Windows-laitteen ja VPN-palvelimen välille. Kaikista lähettämistäsi tiedoista tulee lukemattomia kuunteleville yrittäjille (kuten Internet-palveluntarjoajallesi, hakkereillesi istuvalle hakkerelle tai joissain maissa hallitukselle).

Online-toiminnot pidetään turvallisina ja yksityisinä.

Kun tietosi ovat saaneet VPN-palvelimen niin pitkälle, se korvaa IP-osoitteesi omalla. Sitten, kun tietosi saavuttavat lopullisen määränpäänsä Internetissä, niiden katsotaan tulevan VPN-palvelimelta, johon yhdistit, ja sen maantieteellisestä sijainnista, ei tietokoneesta. Tällä IP-vaihdolla on kaksi etua.

Ensinnäkin se auttaa sinua pysymään nimettömänä. VPN-palvelimen ohi on jo palvelimen IP-osoite, ei sinun. Kaikki toiminnot osoitetaan sille.

IP-vaihto voi myös antaa sinulle pääsyn paikkatietoaineistoon. Sisällön katsomista koskevan pyynnön katsotaan tulevan VPN-palvelimelta. Niin kauan kuin palvelin sijaitsee osassa maailmaa, jossa sisältö on saatavilla, voit nähdä sen.

johtopäätös

Edellä suosittelemasi palvelut ovat kaikki mahtavia potentiaalisia valintoja ja erinomaiset lähtökohdat. Loppujen lopuksi paras VPN Windows 10: lle (tai muulle käyttämäsi käyttöjärjestelmän versioon) on se, joka toimii sinulle ja tarpeitasi varten.

Jos palvelulla ei ole palvelinta paikassa, johon sinun täytyy muodostaa yhteys, ohita se. Jos kokeillasi VPN on liian hidas, käytä rahat takaisin -takuuta ja mene jonkun muun kanssa. Kaikki tällä sivulla olevat palveluntarjoajat antavat sinulle vähintään 30 päivän palautusikkunan, jolloin sinulla on paljon aikaa hienosäätää valintasi ilman riskiä.

Paras Windows VPN -yhteenveto

ProviderFeaturesCost

Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat:90
palvelimet:7159
protokollat:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Platforms:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, reitittimet
liitännät:7
puunkorjuun:Ei kirjautumista
Sijainti:Romania
1 kuukauden suunnitelma:$ 12,99 / kk
Vuotuinen suunnitelma:$ 2,75 / kk
Ilmainen kokeilu:Joo
Rahat takaisin:45 päivää
maksu:Luottokortti, PayPal, Bitcoin

Katsaus | Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat:58
palvelimet:5645
protokollat:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
Platforms:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, reitittimet
liitännät:6
puunkorjuun:Ei hakkuita
Sijainti:Panama
1 kuukauden suunnitelma:$ 11,95 / kk
Vuotuinen suunnitelma:$ 3,49 / kk
Ilmainen kokeilu:Ei
Rahat takaisin:30 päivää
maksu:Luottokortit (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Muu

Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat:131
palvelimet:2070
protokollat:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
Platforms:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, reitittimet
liitännät:5
puunkorjuun:Yhteyspäivä, käytetty kaistanleveys kokonaisuudessaan
Sijainti:Hongkong
1 kuukauden suunnitelma:$ 10,95 / kk
Vuotuinen suunnitelma:$ 3,33 / kk
Ilmainen kokeilu:Ei
Rahat takaisin:31 päivää
maksu:Luottokortti, PayPal, BitCoin, Alipay, Suuret lahjakortit, CashU, muut kryptovaluutat, Paymetwall

Katsaus | Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat:95
palvelimet:3000+
protokollat:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
Platforms:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, reitittimet
liitännät:3
puunkorjuun:Päivittäisen yhteyden kokonaiskesto, päivittäisen tiedonsiirron kokonaismäärä, palvelimen sijainti
Sijainti:Britannian Neitsytsaaret
1 kuukauden suunnitelma:$ 12,95 / kk
6 kuukauden suunnitelma:$ 9,99 € / kk
Vuotuinen suunnitelma:$ 6,67 / kk
Ilmainen kokeilu:Ei
Rahat takaisin:30 päivää
maksu:Luottokortit, PayPal, Bitcoin, Alipay, Paymentwall

Katsaus | Nopeustesti | Palvelinluettelo
Maat:63
palvelimet:1040+
protokollat:OpenVPN, IKEv2
Platforms:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, reitittimet
liitännät:Rajoittamaton
puunkorjuun:Ei hakkuita
Sijainti:Britannian Neitsytsaaret
1 kuukauden suunnitelma:$ 11,95 / kk
Vuotuinen suunnitelma:$ 1,99 / kk
Ilmainen kokeilu:Ei
Rahat takaisin:30 päivää
maksu:Luottokortti, PayPal, Bitcoin, Alipay
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me