Често задавани въпроси относно настройките на акаунта

Каква е разликата между акаунта на уебсайта на CactusVPN и акаунта за VPN услуги, кое потребителско име и парола използвам?


Акаунт е комбинацията от потребителско име и парола.

За лесно използване на вашите услуги се нуждаете от два вида акаунти:

 1. Акаунт на уебсайта CactusVPN:
  Когато се регистрирате на нашия уеб сайт, получавате вашия акаунт в уебсайта CactusVPN. Той включва вашия имейл адрес като потребителско име и парола. Ще го използвате за достъп до вашия акаунт на уебсайта cactusvpn.com и за влизане в приложението CactusVPN за Windows, Android и iOS.

  Можете да управлявате вашия акаунт в уебсайта CactusVPN на страницата с подробности за профила.

 2. Акаунт за VPN услуги:
  Като клиент на CactusVPN можете да имате множество услуги, в зависимост от вашите нужди. Когато поръчате услуга, се генерират отделно потребителско име и парола (можете да ги намерите в акаунта си на нашия уебсайт). Това е вашият акаунт за VPN услуги, който съответства само на закупената услуга. Ще го използвате за влизане в частта за VPN на приложението CactusVPN за macOS или когато се свързвате към нашите VPN сървъри чрез ръчно създадена връзка. Можете да управлявате своите акаунти за VPN услуги на страницата с настройки.

Нека да възобновим: Имате един акаунт в уебсайта на CactusVPN и редица VPN и / или Smart DNS акаунти, които съответстват на вашите VPN / Smart DNS услуги. Всички ваши VPN / Smart DNS акаунти са прикачени към акаунта на уебсайта CactusVPN.

Забравих данните за вход за моя акаунт на уебсайта CactusVPN

Отидете на Нулиране на вашата страница с парола, въведете своя имейл адрес, потвърдете, че не сте робот и натиснете „Изпращане“. Ще получите имейл, за да потвърдите, че искате да нулирате паролата си. Кликнете върху бутона „Нулиране на паролата си“ от имейла. Ще бъдете изпратени на уеб страница, където можете да промените паролата си.

Как мога да променя имейл адреса, свързан с моя акаунт в уебсайта CactusVPN?

За да промените имейл адреса на акаунта си в CactusVPN, влезте в акаунта си на нашия уебсайт и отидете на Моят акаунт -> Парола за акаунта.

Как да променя потребителското си име за VPN услуга?

Вашето потребителско име за VPN е създадено автоматично от нашата система. И обикновено изглежда като случаен куп букви и цифри. Ние ви даваме възможността да го промените на по-„човешки“, за да го запомните по-лесно. За това отидете в акаунта си -> Настройки -> VPN потребителско име & парола.

В полето „Данни за вход в VPN“ ще намерите поле, озаглавено „Въведете ново потребителско име“. Просто въведете желаното потребителско име и натиснете бутона „Промени потребителското име“ до него.

Научете повече за разликите между акаунта на уебсайта на CactusVPN и акаунта за VPN услуги.

Как да променя моята парола за VPN услуга?

Вашата VPN парола е създадена автоматично от нашата система. И обикновено изглежда като случаен куп букви и цифри. Ние ви даваме възможността да го промените на по-„човешки“, за да го запомните по-лесно. За това отидете в акаунта си -> Настройки -> VPN потребителско име & парола.

В "VPN потребителско име & парола" полето ще намерите "Промяна на паролата" връзка. След като щракнете върху него, ще се появят две текстови полета. Трябва да попълните тези полета с новата парола. Въведете една и съща парола и в двете полета. След това щракнете върху "Промяна на парола" бутон.

Важно: Паролата трябва да бъде от 4 до 24 знака и може да съдържа само букви и цифри.

Научете повече за разликите между акаунта на уебсайтове на CactusVPN и акаунта за VPN услуги.

Как да надстроя / понижавам услугата си?

Следвайте този урок.

Как да променя моя платежен цикъл?

Моля, свържете се с нас.

Колко време ще отнеме активирането на услугите, след като платя?

В нашия опит можем да кажем, че ако плащате с PayPal и кредитни / дебитни карти, акаунтът ще се активира след няколко минути. Ако използвате други методи на плащане, може да отнеме до 48 часа, докато потвърдят транзакцията ви и прехвърлят парите.

Ако закупя премиум VPN акаунт, това ще подобри скоростите?

На нашата безплатна VPN пробна версия предлагаме пълен достъп до нашите услуги. Единственото ограничение за времето е да можете да го използвате – само 24 часа. Така скоростта ще бъде същата като използвате същите сървъри. За да увеличите скоростта си, можете да опитате и да подобрите връзката си с вашия интернет доставчик и да експериментирате с различни протоколи (SSTP, SoftEther, PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN). PPTP трябва да бъде най-бързият.

Имам неплатена фактура, но не искам да я плащам.

Освен ако не анулирате услуга, системата ще създава нова фактура за всеки цикъл на фактуриране. Но не е задължително. Ако вече не искате да използвате нашите услуги, просто трябва да прекратите услугата.

Мога ли да настроя абонамент за кредитна / дебитна карта?

Абонамент за кредитна карта се създава автоматично, след като платите първата си фактура с кредитна карта. За да отмените абонамента, просто анулирайте услугата.

Как да промените кредитната / дебитната карта по подразбиране?

Имате две възможности да промените кредитната си карта по подразбиране:

 1. Отидете на Запазени кредитни карти от вашия акаунт на нашия уебсайт. Можете да добавите там новата си карта.
 2. Можете да изберете опцията "Въведете информация за нова карта по-долу" от вашата фактура (ако вече имате такава). След това добавете новата си карта и щракнете "Изпращане".

Как да прекратя абонамента си за кредитна / дебитна карта?

Ако изтриете данните си за запазена кредитна / дебитна карта, автоматичните плащания няма да се прилагат и ще трябва да плащате фактурите си ръчно.

За да изтриете кредитната / дебитната си карта по подразбиране, моля, влезте в акаунта си и отидете на Запазени кредитни карти.

Ако искате да спрете да използвате нашата услуга, всичко, което трябва да направите, е да отмените услугата преди плащането да бъде извършено. Ако прекратите услугата, кредитната / дебитната ви карта няма да бъде таксувана.

Как да прекратя абонамента си за PayPal?

За да отмените абонамента за PayPal, моля, следвайте официалния урок на PayPal.

Как да изтрия / анулирам акаунта си?

Влезте в акаунта си, отидете на Абонаменти и щракнете "Искане за анулиране".

Къде мога да намеря моето потребителско име и парола за VPN и Smart DNS ключ?

Влезте в акаунта си на нашия уебсайт и отидете на Настройки -> VPN потребителско име & парола.

За да намерите вашия Smart DNS ключ за вход в акаунта на нашия уебсайт, отидете на Настройки -> Удостоверения за вход в приложението.

Как работи пакетната отстъпка?

Отстъпката за пакет важи за втория абонамент, който закупувате, докато първият ви абонамент остава активен. Например, ако в момента имате VPN или Smart DNS услуга, ще можете да закупите втората с отстъпка, която ще се прилага за всеки цикъл на фактуриране при подновяване на втората ви услуга. Ако анулирате първата, ще трябва да заплатите пълна цена за тази, която е останала при подновяването й, следния цикъл на фактуриране.

Пакетната отстъпка е налична само за нови абонаменти и няма да се прилага само за подновяване на текущия ви абонамент за нашите услуги, а вие ще имате право на отстъпката само ако вторият абонамент, който закупите, има същата цена или по-ниска.

Ще получите тази отстъпка само при абонаменти със същия цикъл на фактуриране или ако цикълът на фактуриране за втория е по-кратък от този от първия абонамент. Например, не отговаряте на условията за пакетна отстъпка при годишен абонамент, ако първоначалният Ви абонамент се таксува ежемесечно, но ако първоначалният Ви абонамент се таксува ежегодно, можете да получите пакетната отстъпка за втория, дори и да се таксува месечно.

Услугите, закупени с пакетните отстъпки, не могат да бъдат прехвърляни към други акаунти. Ако искате вторият абонамент да бъде добавен в различен акаунт, можете да се възползвате от нашия "Доведи приятел" промоция и вие и вашият приятел ще имате безплатен месец на CactusVPN услуги.

Отстъпката за пакет не се прилага автоматично. Моля, свържете се с нас, ако искате да закупите няколко абонамента наведнъж и ние ще издадем фактура с прилаганата отстъпка.

Вашият втори абонамент ще бъде таксуван всеки цикъл за таксуване на една и съща цена, стига и вие да сте активен първият абонамент.

Пакетната отстъпка не е налична при абонамента за 3-ти, 5-ти, 7-ми и т.н. Той е достъпен само във вашия втори абонамент и на вашия 4-ти, 6-ти, 8-ми и т.н..

Ако искате да закупите повече от 10 абонамента, ние предлагаме страхотни отстъпки, в зависимост от общия брой абонаменти, които искате да закупите. Най-добре би било да се свържете с нас преди да направите покупката, за да можем да обсъдим допълнително подробности.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map