ПротонВПН Андроид ВПН апликација

ПротонВПН је безбедносна и приватна ВПН апликација за Андроид. Ако имате Андроид уређај и тражите поуздан и бесплатан ВПН клијент, тада је ПротонВПН Андроид ВПН апликација једна од најбољих опција.
Изјава о одрицању одговорности, ПротонВПН апликацију подржава Андроид ОС 5.0 и новије верзије.


Једним додиром можете да се повежете са стотинама ВПН сервера широм света, прегледате блокиране сајтове и садржаје, истовремено скривајући своју ИП адресу. Овај водич вам показује како да користите ВПН на Андроид-у са мобилном апликацијом ПротонВПН. Такође нуди преглед различитих функција које су укључене у ПротонВПН Андроид апликацију.

Напомена, ПротонВПН такође подржава стандардни ОпенВПН протокол тако да ПротонВПН можете користити и на Андроиду са било којим ОпенВПН клијентом. Кликните овде да бисте сазнали како да подесите ОпенВПН на Андроид. Међутим, ПротонВПН апликација је најбоља опција за ВПН за Андроид, јер подржава бржи и поузданији ИКЕв2 протокол (и један је од тренутно доступних Андроид ИКЕв2 клијената).

1) Да бисте започели са ПротонВПН Андроид апликацијом, можете је директно преузети из Гоогле Плаи продавнице.

Гоогле Плаи ВПН Андроид

Страница апликације у Плаи продавници изгледаће отприлике овако:

2) По завршетку инсталације отворите апликацију.

3) Отвориће се главни мени апликације. Ако већ имате налог, унесите акредитиве за свој ПротонВПН налог. Ако још немате налог, додирните „Креирај нови налог“.

4) Након што се пријавите у апликацију, отвориће се главни прозор листе сервера. Постоји неколико начина за повезивање на ВПН сервере. Имајте на уму да ће вам различити ПротонВПН планови пружати приступ различитим серверима. Ако имате плаћени Басиц или Плус план, имаћете приступ већем броју сервера и бржим серверима. Овде можете проверити доступност сервера за сваки план.

5) Први начин повезивања на сервер је помоћу дугмета Куицк Цоннецт. Да бисте му приступили, тапните на кружни логотип ПротонВПН у доњем десном углу екрана (поред „Није повезано (незаштићено)“). Куицк Цоннецт користи сложен алгоритам који узима у обзир различите параметре сервера, тако да ћете се повезати са најбржим ВПН сервером на основу локације и оптерећења нашег сервера. Такође можете да се повежете на случајни сервер.

6) Други начин повезивања је коришћење листе земаља. Картица Земље наводи све доступне земље са којима можете да се повежете. Можете да отворите било коју земљу и ручно изаберете сервер на који желите да се повежете или користите методу за најбрже повезивање најбржег сервера, који ће вас повезати са најбржим сервером на основу локације и учитавања сервера..

7) Трећа опција за повезивање је коришћење мапе којој можете приступити додиром на картицу Преглед мапе. Кликните на неку земљу да бисте се аутоматски повезали са најбржим сервером у тој земљи. Забрављивањем можете увећати и умањити вредност.

8) Омогућавањем функције Сецуре Цоре, сервери приказани на картицама Земља и Мап Мап ће се променити у Сецуре Цоре сервере. Функција Сецуре Цоре доступна је за Плус и Висионари кориснике. Више о Сецуре Цоре-у можете пронаћи овде.

9) Профил везе можете да креирате и на картици Профили. Можете одабрати неколико опција за профил – увек се повезује на најбржи (користи алгоритам брзог повезивања) / случајни сервер у одређеној земљи или се увек повезује на један од одабраних појединачних сервера. Постављањем профила на Подразумевано, дугме за брзо повезивање увек ће се убудуће повезивати са тим профилом, а ако подесите апликацију да се аутоматски покрене при покретању уређаја, аутоматски ће се повезати са подразумеваним профилом.

10) Такође можете поставити профил за Сецуре Цоре сервере. Помоћу Сецуре Цоре-а можете ручно да конфигуришете и земљу уласка и изласка.

11) Сви ваши профили за везу могу се лако приступити додиром на ПротонВПН логотип у доњем десном углу и држећи тренутак.

13) Када покушавате да успоставите прву везу, морате додирнути ОК на екрану са захтевом за везу.

14) Да бисте прекинули везу са сервером, превуците прстом према горе да бисте отворили профил везе и додирните Прекини везу.

15) И то је то! Потпуни мени апликација можете отворити тако што ћете додирнути мени хамбургера у горњем левом углу вашег екрана.

Ако наиђете на било какав проблем, не оклевајте да контактирате наш тим за подршку овде: хттпс://протонвпн.цом/суппорт-форм

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me