Privát internet-hozzáférésű VPN áttekintés (2020)

A privát internet-hozzáférés tele van funkciókkal, és egyben népszerű VPN-szolgáltató. Megfizethető árképzési struktúrájával minden bizonnyal vonzó lehetőség a piacon.


privát internet-hozzáférési logó

A magán Internet hozzáférés székhelye azonban az Egyesült Államokban található. Ez az ország közismerten gyenge választás, mint a VPN-társaság otthoni alapja. Az Egyesült Államokban nemcsak számos olyan törvény rendelkezik, amely előírja az internetszolgáltatók és a VPN-ek számára az adatrekordok nyomon követését és karbantartását, hanem része az Öt Szem hálózatnak..

Az olyan szervezetek, mint az Öt Szem, A Kilenc Szem és a 14 Szem, együttműködnek a tagországok között az érzékeny adatok megosztása érdekében. Az adatok egy részét kémkedés-stílusú tevékenységek révén gyűjtik, amelyeket a kormányok illegális módon haladéktalanul végezhetnek otthonukban megfelelő eljárás nélkül. Ha azonban az információkat egy másik nemzet gyűjtötte be, akkor azok megoszthatók könnyedén és a törvény betartásával.

Ilyen okok miatt az Egyesült Államok nem a legjobb hely a VPN-szolgáltatás alapjául. Sokkal jobb egy VPN szolgáltatót használni, amely a 14 Eyes hálózatán kívül található.

Az olyan szolgáltatók, mint a Surfshark és a NordVPN, Brit Virgin-szigeteken találhatók, biztonságos, megbízható és megfizethető VPN-kapcsolatokat kínálnak. Ha valóban érzékenyen reagál a magánéletre és a kémkedésre, akkor javasoljuk, hogy inkább keresse egyik ilyen társaságot.

Ennek ellenére a privát internet-hozzáférésnek van néhány nagyszerű tulajdonsága. Öt eszközt csatlakoztathat egyszerre, a torrent megengedett, és a szolgáltatásnak van egy kill kapcsolója.

Hálózatuk több mint 3000 szerverrel büszkélkedhet, és ez a mutató a legjobb VPN-k közé sorolja. Ezek a szerverek azonban csak 28 országban terjednek ki, ami nem annyira lenyűgöző, mint más vállalatok hálózatai, amelyek könnyen elérik a 100 vagy több országot.

Privát internet-hozzáférésű VPN áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen
Naplózási politika: Nincs naplózási politika
Szerver mérete: 3 300 ++ szerver
Szerver terjesztés: 33 ország
Támogatás: Csevegés
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Korlátozott
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN, SOCKS5 proxy, IPSec / L2TP és PPTP;
Központ: USA
Ár: $ 3.33 / hó
Hivatalos honlapján: https://www.privateinternetaccess.com

Biztonság és titkosítás

A magán-Internet hozzáférés megtett néhány nagyon szilárd lépést az ügyfelek online védelme érdekében. Az alapértelmezett beállítások 128 bites adattitkosítást biztosítanak, ami kevésbé kívánatosnak tűnik, ha AES 256 bites titkosítás is elérhető a szolgáltatással.

Lehetséges, hogy azok a felhasználók, akik a magánélettel szemben a sebességet prémiumot választják, inkább a 128 bites adattitkosítást részesítik előnyben, de a magán-Internet hozzáférés jó sebességet kínál magasabb szintű titkosítás esetén is. Szóval, miért kockáztatni? Ha úgy dönt, hogy privát internethozzáféréssel jár, váltson a beállításokra AES 256 bites titkosításra, amely az alapértelmezett érték a legtöbb legfelső VPN számára.

pia titkosítási beállítások

A felhasználók választhatnak a nap legelterjedtebb VPN protokollja és számos régi kedvenc közül, amelyek kevésbé szigorú biztonsági beállításokkal rendelkeznek. A legnépszerűbb az OpenVPN, de a privát internet-hozzáférés lehetővé teszi a SOCKS5 proxy, IPSec / L2TP és PPTP elérését is. Az AES 256 bites titkosítással kombinálva nyugodtan mondhatjuk, hogy a webes forgalom biztonságos marad, miközben csatlakozik a privát internet-hozzáféréshez..

Mint sok más VPN-szolgáltatóhoz, a magán-Internet hozzáférés funkcióval rendelkezik egy letiltó kapcsolóval, amely automatikusan befejezi a böngészési munkamenetet, amikor a VPN-szolgáltatás hirtelen és váratlanul nem válik elérhetővé. Ez egy csodálatos hibabiztos, de említésre méltó, hogy sok vásárló panaszkodott azzal, hogy a gyilkos kapcsoló nem működik a hirdetett módon.

Ez aggodalomra ad okot, mert a privát internet-hozzáférés szolgáltatásának megszakítása esetén szabadon maradhat. Az összes legmagasabb szintű VPN-szolgáltatónak is van szolgáltatásának kill kapcsoló funkciója, és úgy tűnik, hogy ezek folyamatosan működnek.

Ha valamelyike ​​elsődleges aggodalmait váratlanul felfedi, amikor online vagy, akkor bölcs dolog egy másik VPN-társasághoz fordulni egy megbízhatóbb kill kapcsolóval..

A magán-Internet hozzáférés szerverhelyei

Jelenleg a Privát Internet hozzáférés 3 125 szervert sorol fel a hálózatán. Ez egy szám, amely a vállalkozás legjobb VPN-jének kiszolgálói számát riválisa.

Ezek azonban csak 33 országban találhatók. Ez nem különösebben lenyűgöző összehasonlítva a riválisokkal, amelyek szerverei több mint 100 országban találhatók. Ez az oka annak, hogy a magán-internethozzáférés több régióban vonzóbb lehet, másutt pedig csak korlátozottan.

privát internet-hozzáférési szerver gömb &# X1f1fa;&# X1f1f8; Az egyik régió, amelyben a magán-internet-hozzáférés valószínűleg népszerűbb, Észak-Amerika. Az Egyesült Államokban a vállalat 1431 szerverrel rendelkezik, mindössze 15 helyszínen. &# X1f1e8;&# X1f1e6; További 236 szerver található Kanadában három helyszínen (valójában nagyon jó). &# X1f1f2;&# X1f1fd; Mexikónak 33 kiszolgálója van egy helyen.

&# X1f1ec;&# X1f1e7; Az Egyesült Királyság és az európai előfizetők valószínűleg úgy találják, hogy a privát internet-hozzáférés megfelelő kiszolgálóval rendelkezik, hogy kielégítse őket. Az Egyesült Királyságban közel 200 szerver található, Hollandiában 548. Egyéb európai szerverhelyek: Svédország, Norvégia, Dánia, Finnország, Svájc, Franciaország, Belgium, Ausztria, a Cseh Köztársaság, Luxemburg és mások..

&# X1f1e7;&# X1f1f7; Dél-Amerikában Brazília az egyetlen hely, ahol 20 szerver található. Hasonlóképpen Afrika alulreprezentált. A privát internet-hozzáférés Dél-Afrikában csak 10 szerverrel van jelen.

A lefedettség nem olyan jó a Közel-Keleten, ahol a szerverek csak Izraelben és az Egyesült Arab Emírségekben találhatók. Az ázsiai szerverek olyan helyszíneket foglalnak magukban, amelyek Szingapúrban, Japánban és Indiában vannak, amely a világ ezen részén nem különösebben megbízható. Ausztráliában és Új-Zélandon körülbelül 200 szerver működik.

Igaz, hogy ez sok szerver. Az a tény, hogy a privát internet-hozzáférésnek meghaladja a 3000 szervert, azt jelenti, hogy sok nagy szereplővel felveszi a helyét. Ugyanakkor nem igazán van a földrajzi sokszínűség, ami ahhoz szükséges, hogy a legjobban értékelt VPN legyen.

A magán-Internet hozzáférés rámutat a saját webhelyére, hogy csak csupasz fém szervereket használ, ami garantálja a jobb teljesítményt. Ezenkívül egyes helyeken tintahal-proxykiszolgálók vannak, ami elősegítheti az adatátviteli sebesség felgyorsítását.

BitTorrent vagy P2P használata privát internet-hozzáféréssel

A privát internet-hozzáférés gyorsasága és megengedhető torzítás szempontjából kiváló választás lehet. Válassza ki a kedvenc kínzó kliensét.

Jó eséllyel kompatibilis a privát internet-hozzáféréssel. Nem fogsz találni semmit, amely kifejezetten a kínzásnak szólna a saját webhelyükön. A P2P fájlmegosztási tevékenység azonban teljes mértékben támogatott.

A magán-Internet hozzáférés kényelmes aspektusa, hogy a torrent tevékenységek nem korlátozódnak bizonyos szerverekre. Egyszerűen bejelentkezhet a választott szerverre.

privát internet-hozzáférési szolgáltatások

A privát internet-hozzáférésnek valószínűleg nincs gondja a Netflix streamingjével. Ez a rendkívül népszerű streaming cég az elmúlt években keményen dolgozott annak érdekében, hogy megakadályozza az embereket, hogy VPN használata közben elérjék szolgáltatásaikat. Elsősorban ezt teszik, mert a VPN lehetővé teszi a néző számára a különböző szerződések által korlátozott tartalom elérését.

Noha úgy tűnik, hogy néhány VPN-szolgáltató továbbra is képes megkerülni a Netflix korlátozásait, a privát internet-hozzáférés nem tűnik ezek között. Összességében csak egy szerver Kaliforniában tudott csatlakozni a Netflixhez. Ha az online csatlakozás fő célja streaming szolgáltatások megtekintése, akkor ez nem a VPN az Ön számára.

A magán-Internet hozzáférés gyorsteszt eredményei

Ez a mutató, ahol sok kisebb VPN-szolgáltató botlik el. A legtöbb ember rájön, hogy bármilyen VPN használata lelassítja az adatátviteli sebességet. Egy igazán jó, kiváló minőségű VPN sokkal kevésbé lassítja le az adatokat, mint amelyek nem rendelkeznek azonos szintű minőséggel.

Lehet, hogy a privát internet-hozzáférés nem a leggyorsabb VPN, de ennek ellenére is jól teljesít. A New York-i szerverhez való csatlakozás 77,56 Mbps sebességű letöltési eredményeket és 36,75 Mbps sebességű teszteket eredményezett a feltöltésekhez..

A teljesítmény csak akkor javult, ha egy amszterdami európai szerverhez kapcsolódtak. Ehhez a teszthez a letöltések sebessége 81,46 Mbps volt, a feltöltések pedig 40,30 Mbps. Ez nem túl messze a sebesség-teszt eredményétől, amelyet akkor szereztek meg, ha egyetlen VPN-t sem használtak.

privát internet-hozzáférési sebesség-teszt eredménye

A dolgok nem egészen olyan gyorsak voltak a hongkongi szervernél. Ugyanakkor a számok minden bizonnyal lenyűgözőbbek voltak, mint azok, akik alacsonyabb szintű VPN-szolgáltatókkal készültek. A letöltések mértéke 69,98 Mbit / s, a feltöltések pedig 13,04 Mbit / s sebességgel érkeztek.

A teljesítmény egy London szerverén is elég lenyűgöző volt. A 75,67 Mbps letöltés és a 23,00 Mbps feltöltés tiszteletre méltó, még akkor is, ha nem olyan gyorsak, mint az Express VPN-sel elért sebesség-teszt eredmények. Ha a költségek számítanak Önnek elsődlegesen, akkor a privát internet-hozzáférés talán a megfelelő választás.

Ezek a pozitív teszt eredmények nagyrészt a magán-Internet hozzáférés hálózatában levő kiszolgálók számának és minőségének tudhatók be.

A privát internet-hozzáférés naplózási politikája

Internetszolgáltatója, amelyet esetleg az Ön internetszolgáltatójának nevezhet, átfogó naplókat vezet az Ön által meglátogatott webhelyekről, mennyi ideig tartózkodik és mit csinál ott tartózkodása közben. Hozzáférést biztosítanak az Ön által használt alkalmazásokhoz, és hihetetlen mennyiségű adatot tárolhatnak az online tevékenységeidről. Amikor gondolkodsz, ez zavaró gyakorlat.

nincs felhasználói napló vektorA VPN használatának egyik elsődleges célja annak elkerülése, hogy bárki gyűjtsön mindezeket az adatokat rólad és tevékenységeiről. VPN használatakor az internetszolgáltató nem tud nyilvántartást vezetni a meglátogatott webhelyekről vagy az Ön által használt alkalmazásokról. Ideális esetben a VPN-szolgáltatója tartózkodik az ilyen információk gyűjtésétől is.

Az ilyen fakitermelési politika számos okból kritikus. Megakadályozza a VPN-szolgáltatót abban, hogy adatait harmadik félnek és kapcsolt vállalkozásoknak értékesítse vagy eladja.

Ez azt is jelenti, hogy ha VPN-vállalata feltört, akkor nem lesz sok információ a hackerek számára, akik ellopják. Ezenkívül a nem naplózási politika azt jelenti, hogy a VPN-szolgáltatást nem lehet arra kényszeríteni, hogy információt osszon meg a bűnüldöző szervekkel, mert nincs, amit felfedni.

Sok VPN-szolgáltató jó játékról beszél, ha nulla napló van. A magán-Internet hozzáférés meglehetősen jól követi ezt az elvet. Azt állítják, hogy nem követik nyomon az internetes forgalmat, vagy nem rendelkeznek kommunikációs naplókkal. Fontos adatokat tárolnak, például az ügyfelek e-mail címeit és a fizetési módszereket.

A privát internet-hozzáférés árazási lehetőségei

Ennek a társaságnak az ára sok komoly vonzó lehet sok leendő ügyfél számára. Ez a megfizethetőbb lehetőségek között van, és mivel nagyon jó tulajdonságokkal és teljesítménnyel rendelkezik, sokan jónak tartják.

A havi ár mindössze 6,95 dollár havonta. Ezen az áron különféle VPN-protokollokat, korlátlan adatot, P2P-támogatást és minden mást kap, amelyet a magán-Internet hozzáférés kínál.

Ha üzletet keres, akkor érdemes megragadnia az egyéves előfizetést, amely megközelítőleg 52 százalék megtakarítást kínál. Ez havi 3,33 dollárba kerül. Még nagyobb megtakarítás érhető el, ha megvásárolja a kétéves tervet. Havi mindössze 2,91 dollárba kerül, ez egy olyan üzlet, amely sok ember számára vonzó lehet.

privát internet-hozzáférés ára

A privát internet-hozzáférés hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez nem egy különösen hosszú ablak, de ha gyakran használja az internetet, akkor egy héten belül el kell döntenie, hogy ez a szolgáltatás az Ön számára működik-e vagy sem..

A privát internet-hozzáférés ajánlott?

A privát internet-hozzáférés kiváló, valóban kívánatos funkciókat és megfizethető árakat kínál. Ehhez még hozzá kell tenni, hogy szervereik elég gyorsak, és ez nem egy rossz VPN. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ennek a szolgáltatásnak nincs hátránya.

privát internet-hozzáférési logó

Ne felejtsük el, hogy a magán Internet hozzáférés székhelye az Egyesült Államokban található. Ha egy kormányzati ügynökség megkapja a személyes adatait a VPN szerverein, akkor ezeket az adatokat hamarosan számos más kormányzati ügynökség adatbázisaiba fogja elhelyezni. Sőt, bár a magán-internethozzáférés tiszteletreméltó sebességteszttel bírt, ezek bizonyosan nem voltak a legjobbak. A kiszolgálói helyek sokfélesége szintén hiányzik.

Mindezek ellenére a privát internet-hozzáférés rendben van a VPN-szolgáltatásnak. Ha közel áll a listájának végéhez, mielőtt döntést hozna, engedje meg, hogy javasoljon további 2-at, amelyek megérdemlik az idejét. Nézze meg az ExpressVPN és a NordVPN összehasonlítást, ha ez a két szolgáltatás még nem szerepel a listán. Két remekül adjuk meg ezeket a 2 VPN szolgáltatást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me