Privat internetadgang VPN-gennemgang (2020)

Privat internetadgang er fyldt med funktioner og er også en populær VPN-udbyder. Med sin overkommelige prisstruktur er det bestemt en attraktiv mulighed på markedet.


privat internetadgang logo

Privat internetadgang har dog hovedkvarter i USA. Dette land er et notorisk dårlig valg som hjemmebase for et VPN-selskab. Ikke kun har USA mange love, der kræver, at internetudbydere og VPN’er sporer og opretholder dataposter, men det er også en del af Five Eyes-netværket.

Organisationer som de fem øjne, de ni øjne og de 14 øjne er en samarbejdsindsats blandt medlemslande for at dele følsomme data. Nogle af dataene indsamles gennem aktiviteter i spionage-stil, som ville være ulovligt for regeringer at udføre på deres hjemmegrunde uden korrekt behandling. Men hvis oplysningerne indsamles af en anden nation, kan de deles med lethed og mens man overspænder loven.

Det er af grunde som disse, at USA ikke er det bedste sted at basere en VPN-service. Det er langt bedre at bruge en VPN-udbyder, der ligger uden for 14 Eyes-netværket.

Udbydere som Surfshark og NordVPN er beliggende på De Britiske Jomfruøer og tilbyder sikre, pålidelige og overkommelige VPN-forbindelser. Hvis du virkelig er følsom over for privatliv og spionage, anbefales det, at du i stedet søger et af disse virksomheder.

Ikke desto mindre har privat internetadgang nogle gode funktioner. Du kan tilslutte så mange som fem enheder på én gang, torrenter er tilladt, og tjenesten har en dræbningsafbryder.

Deres netværk kan prale af mere end 3.000 servere, som rangerer det blandt de bedste VPN’er til denne måling. Disse servere strækker sig imidlertid kun over 28 lande, hvilket ikke er så imponerende som netværkene fra andre virksomheder, der let strækker sig til 100 eller flere lande.

Privat internetadgang VPN-oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed:Let
Logningspolitik:Ingen logpolitik
Serverstørrelse:3.300 ++ servere
Serverdistribution:33 lande
Support:Snak
torrenting:Tilladt
Streaming:Limited
VPN-protokol og kryptering:OpenVPN, SOCKS5 proxy, IPSec / L2TP og PPTP;
Hovedkvarter:USA
Pris:$ 3,33 / måned
Officiel hjemmeside:https://www.privateinternetaccess.com

Sikkerhed og kryptering

Privat internetadgang har taget nogle ret solide skridt mod at beskytte sine kunder online. Standardindstillinger giver 128-bit datakryptering, hvilket synes mindre end ønskeligt, når AES 256-bit kryptering også er tilgængelig med tjenesten.

Det er muligt, at brugere, der sætter en præmie på hastighed frem for privatlivets fred muligvis foretrækker 128-bit datakryptering, men Privat internetadgang tilbyder gode hastigheder med det højere niveau af kryptering også. Så hvorfor tage chancer? Hvis du beslutter at gå med Privat internetadgang, skal du skifte indstillingerne til AES 256-bit-kryptering, som er standard for størstedelen af ​​de øverste VPN’er.

pia-krypteringsindstillinger

Brugere kan vælge mellem dagens mest anbefalede VPN-protokol og flere gamle favoritter, der har mindre strenge sikkerhedsindstillinger. Den mest anbefalede er OpenVPN, men Privat internetadgang gør også SOCKS5-proxy, IPSec / L2TP og PPTP tilgængelig. Når det kombineres med AES 256-bit-kryptering, er det sikkert at sige, at din webtrafik forbliver sikker, mens du er tilsluttet privat internetadgang.

Som mange andre VPN-udbydere har Private Internet Access en kill switch, der automatisk afslutter en browsersession, når VPN-tjenesten pludselig og uventet bliver utilgængelig. Dette er en vidunderlig fejlsikker, men det nævnes, at mange kunder har klaget over, at dræbskontakten ikke fungerer som annonceret.

Dette er en bekymring, fordi det kan give dig udsat, hvis privat internetadgangstjeneste blev afbrudt. Alle de mest bedømte VPN-udbydere har også kill switch-funktioner i deres tjeneste, og disse ser ud til at fungere konsekvent.

Hvis en af ​​dine primære bekymringer uventet udsættes, når du er online, kan det være klogt at gå med et andet VPN-firma med en mere pålidelig dræbskontakt.

Serverplaceringer for privat internetadgang

I øjeblikket lister Privat internetadgang 3.125 servere på sit netværk. Det er et tal, der konkurrerer med serverantal for nogle af de bedste VPN’er i branchen.

De findes dog kun i 33 lande. Det er ikke særlig imponerende sammenlignet med rivaler, der har servere placeret i mere end 100 lande. Dette er grunden til, at privat internetadgang muligvis har større appel i visse regioner, men kun begrænset appel i andre.

privat internetadgang server kloden &# X1f1fa;&# X1f1f8; En af de regioner, hvor privat internetadgang sandsynligvis vil være mere populær, er Nordamerika. I USA har virksomheden 1.441 servere på kun 15 lokationer. &# X1f1e8;&# X1f1e6; Yderligere 236 servere er placeret tre steder i Canada (faktisk rigtig god). &# X1f1f2;&# X1f1fd; Mexico har 33 servere placeret på et enkelt sted.

&# X1f1ec;&# X1f1e7; UK- og europæiske abonnenter vil sandsynligvis finde ud af, at Privat internetadgang har tilstrækkelige servere til at tilfredsstille dem. Det Forenede Kongerige har næsten 200 servere, mens Nederlandene har 548. Andre europæiske serverplaceringer inkluderer Sverige, Norge, Danmark, Finland, Schweiz, Frankrig, Belgien, Østrig, Den Tjekkiske Republik, Luxembourg og andre.

&# X1f1e7;&# X1f1f7; Brasilien er det eneste sted, der er repræsenteret i Sydamerika med 20 servere. Afrika er på lignende måde underrepræsenteret. Privat internetadgang har kun en tilstedeværelse i Sydafrika med 10 servere.

Dækningen er ikke så god i Mellemøsten, hvor servere kun er placeret i Israel og De Forenede Arabiske Emirater. Asiatiske servere inkluderer placeringer i Singapore, Japan og Indien, som ikke er særlig robust dækning for den del af verden. I Australien og New Zealand er der cirka 200 servere.

Det er ganske vist mange servere. Det faktum, at privat internetadgang har over 3.000 servere, betyder, at den rangerer deroppe med mange af de store spillere. De har imidlertid ikke rigtig den placeringsdiversitet, der kræves for at være en top-klassificeret VPN.

Privat internetadgang påpeger på deres hjemmeside, at de kun bruger bare-metal-servere, hvilket garanterer bedre ydelse. Derudover har nogle placeringer blæksprutte proxy-servere, hvilket kan hjælpe med til at fremskynde dataoverførselshastighederne.

Brug af BitTorrent eller P2P med privat internetadgang

Med sin hurtighed og det tilladte synspunkt på torrenting kan privat internetadgang være et fremragende valg. Vælg din favorit torrenting klient.

Chancerne er gode, at det er kompatibelt med privat internetadgang. Du kan ikke finde noget, der specifikt adresserer torrenting på deres websted. P2P-fildelingsaktivitet understøttes dog fuldt ud.

Det er et praktisk aspekt af privat internetadgangstjeneste, at torrenting-aktiviteter ikke er begrænset til bestemte servere. Du kan blot logge på den valgte server.

private internetadgangsfunktioner

Privat internetadgang ser ud til at have problemer med streaming af Netflix. Dette utroligt populære streamingfirma har brugt de sidste par år på at arbejde hårdt for at forhindre folk i at få adgang til deres service, mens de bruger en VPN. De gør hovedsageligt dette, fordi VPN muligvis giver seeren adgang til indhold, der er regionbegrænset af forskellige kontrakter.

Selvom nogle VPN-udbydere stadig ser ud til at være i stand til at omgå Netflix’s begrænsninger, ser Private Internet Access ikke ud til at være en af ​​disse. Samlet set var kun en server i Californien i stand til at oprette forbindelse til Netflix. Hvis dit hovedformål med at gå online er at se streamingtjenester, er dette ikke VPN for dig.

Resultater af privat internetadgangs hastighedstest

Dette er metrikken, hvor mange mindre VPN-udbydere snubler. De fleste mennesker er klar over, at brugen af ​​en hvilken som helst VPN vil bremse deres dataoverførselshastighed. Imidlertid bremser en virkelig god VPN af høj kvalitet data langt mindre end en, der ikke har det samme niveau af kvalitet.

Privat internetadgang er muligvis ikke den hurtigste VPN derude, men det fungerer stadig godt. Forbindelse til en server i New York gav hastighedstestresultater på 77,56 Mbps til downloads og 36,75 Mbps til uploads.

Ydeevnen blev kun forbedret, når den blev tilsluttet en europæisk server i Amsterdam. Til denne test blev downloads, der blev indkoblet med 81,46 Mbps, og uploads var 40,30 Mbps. Det er ikke så langt væk fra de hastighedstestresultater, der blev erhvervet, når man ikke bruger nogen VPN.

resultat af privat hastighedstest

Tingene var ikke lige så blændende hurtigt med serveren i Hong Kong. Imidlertid var antallet bestemt mere imponerende end dem, der blev fremkaldt ved hjælp af ringere VPN-udbydere. Downloads målte 69,98 Mbps med uploads der kommer ind på 13,04 Mbps.

Ydelsen på en server i London var også ret imponerende. Downloads på 75,67 Mbps og uploads på 23,00 Mbps er respektable, selvom de ikke er så lynhurtige som hastighedstestresultaterne, der blev opnået med Express VPN. Hvis omkostninger er en primær bekymring for dig, er måske Privat internetadgang det rigtige valg.

Disse positive testresultater skyldes stort set antallet og kvaliteten af ​​servere i Private Internet Access ‘netværk.

Privat internetadgangs logpolitik

Din internetudbyder, der kan kaldes din internetudbyder, fører omfattende logfiler om, hvilke websteder du besøger, hvor længe du bliver, og hvad du gør, mens du er der. De har adgang til de apps, du bruger, og de kan gemme utrolige mængder data om dine online aktiviteter. Når du tænker over det, er det en foruroligende praksis.

ingen brugerlogs-vektorEt af de primære mål med at bruge en VPN er at undgå, at nogen indsamler alle disse data om dig og dine aktiviteter. Når du bruger en VPN, kan din internetudbyder ikke føre poster over de websteder, du besøger, eller de apps, du bruger. Ideelt set undgår din VPN-udbyder at indsamle den slags information også.

En sådan politik mod skovhugst er kritisk af adskillige grunde. Det forhindrer VPN-udbyderen i at sælge eller videregive dine data til tredjepart og tilknyttede virksomheder.

Derudover betyder det, at hvis dit VPN-firma bliver hacket, så har de ikke meget information til hackere at stjæle. Desuden betyder en ikke-logningspolitik, at en VPN-tjeneste ikke kan tvinges til at dele information med retshåndhævende myndigheder, fordi der ikke er noget at afsløre.

Mange VPN-udbydere taler et godt spil, når det kommer til at have nul logfiler. Privat internetadgang følger dette princip temmelig godt. De oplyser, at de ikke holder styr på din webtrafik eller har nogen kommunikationslogfiler. De gemmer dog vigtige data som kundens e-mail-adresser og betalingsmetoder.

Prisindstillinger for privat internetadgang

Denne virksomheds prisfastsættelse kan være alvorligt attraktiv for mange potentielle kunder. Det er blandt de mere overkommelige muligheder derude, og da det tilbyder nogle ret gode funktioner og ydeevne, vil mange mennesker betragte det som en god handel.

Pris pr. Måned er kun $ 6,95 pr. Måned. For den pris får du en række VPN-protokoller, ubegrænset data, P2P-support og alt andet, som Privat internetadgang tilbyder.

Hvis du leder efter en aftale, kan du muligvis gå med det etårige abonnement, der giver besparelser på cirka 52 procent. Det fungerer kun til $ 3,33 pr. Måned. Endnu større besparelser er tilgængelige, når du køber den to-årige plan. Pris til kun $ 2,91 pr. Måned, dette er en lejlighedskøb, der kan være attraktiv for mange mennesker.

prissætning af privat internetadgang

Privat internetadgang tilbyder en syv-dages returret. Det er ikke et særlig langt vindue, men hvis du ofte bruger internettet, skal du inden for en uge kunne beslutte, om denne tjeneste fungerer for dig eller ej.

Anbefales privat internetadgang?

Privat internetadgang tilbyder nogle gode, virkelig ønskelige funktioner og overkommelig pris. Der tilføjes det faktum, at deres servere er ret hurtige, og dette er ikke en dårlig VPN. Dette betyder dog ikke, at der ikke er nogen ulemper ved at bruge denne service.

privat internetadgang logo

Glem ikke, at privat internetadgang har hovedkvarter i USA. Hvis et regeringsagentur får hænderne på dine personlige data fra din VPN’s servere, vil disse data snart blive opbevaret i databaserne for adskillige andre offentlige agenturer. Selv om privat internetadgang havde respektable hastighedstestresultater, var de bestemt ikke de bedste. Mangfoldigheden af ​​deres serverplaceringer mangler også.

Alt dette bliver Privat internetadgang en okay VPN-service. Hvis du kommer tæt på slutningen af ​​din liste, inden du træffer en beslutning, skal du give os mulighed for at anbefale 2 mere, der vil være værd at din tid tjekker ud. Se vores ExpressVPN- og NordVPN-sammenligning, hvis disse to tjenester ikke allerede er på din liste. Vi giver disse 2 VPN-tjenester en to tommelfingre op.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map