Приватни преглед приступа интернету путем Интернета (2020)

Приватни приступ интернету пуни су функција, а такође је популаран ВПН провајдер. Својом приступачном структуром цена, сигурно је атрактивна опција на тржишту.


приватни интернет приступни логотип

Међутим, приватни приступ интернету је са седиштем у САД. Ова држава је ноторно лош избор као матична база ВПН компаније. САД не само да имају много закона који захтевају да ИСП-ови и ВПН-ови прате и чувају евиденцију података, већ су део мреже Фиве Еиес.

Организације попут Пет ока, Девет и 14 очију заједнички се труде међу државама чланицама да размене осетљиве податке. Неки подаци се прикупљају путем шпијунских активности које би биле незаконите за владе које се врше на свом матичном тлу без одговарајућег поступка. Међутим, ако информације прикупља друга држава, онда их се може лако и подједнако делити.

Из оваквих разлога је то што САД није најбоље место за бављење ВПН услугом. Много је боље користити ВПН провајдера који је смештен изван мреже 14 Еиес.

Пружаоци услуга као што су Сурфсхарк и НордВПН налазе се на Британским Девичанским острвима и нуде сигурне, поуздане и повољне ВПН везе. Ако сте заиста осетљиви у погледу приватности и шпијунирања, препоручује се да потражите неку од ових компанија.

Без обзира на то, приватни приступ интернету има неке сјајне карактеристике. Можете повезати највише пет уређаја одједном, торенти су дозвољени, а услуга има прекидач за искључивање.

Њихова мрежа има више од 3.000 сервера, што је сврстава међу најбоље ВПН-ове за ову метрику. Међутим, ти се сервери шире само у 28 земаља, што није толико импресивно као мреже других компанија које се лако протежу на 100 или више земаља.

Преглед приватног приступа Интернету путем Интернета

ЗначајкеИнформације
Употребљивост:Лако
Политика евидентирања:Нема политике евидентирања
Величина сервера:3.300 ++ сервера
Дистрибуција сервера:33 земље
Подршка:Ћаскање
Торрентинг:Дозвољен
Стреаминг:Ограничен
ВПН протокол и шифровање:ОпенВПН, СОЦКС5 проки, ИПСец / Л2ТП и ППТП;
Сједиште:сад
Цена:3,33 УСД / месец
Званични сајт:хттпс://ввв.приватеинтернетаццесс.цом

Сигурност и шифрирање

Приватни приступ интернету предузео је прилично солидне кораке ка заштити својих корисника на мрежи. Подразумевана подешавања омогућавају 128-битну енкрипцију података, што је мање пожељно када је АЕС 256-битна енкрипција такође доступна са услугом.

Могуће је да корисници који цијене премију над приватношћу могу преферирати 128-битну енкрипцију података, али приватни приступ интернету нуди добре брзине са вишим нивоом шифрирања. Па, зашто рискирати? Ако се одлучите за приватни приступ интернету, пребаците подешавања на АЕС 256-битну енкрипцију, што је подразумевано за већину топ ВПН-ова..

подешавања пиа енкрипције

Корисници могу бирати између препорученог ВПН протокола дана и неколико старих фаворита који садрже мање строга сигурносна подешавања. Највише се препоручује ОпенВПН, али приватни приступ интернету такође омогућава СОЦКС5 проки, ИПСец / Л2ТП и ППТП. У комбинацији са АЕС-овом 256-битном енкрипцијом, сигурно је рећи да ће ваш веб саобраћај остати сигуран док сте повезани на приватни приступ интернету.

Као и многи други ВПН провајдери, приватни приступ интернету има прекидач за заустављање који аутоматски прекида сесију прегледавања када ВПН услуга изненада и неочекивано постане недоступна. Ово је диван сеф за неуспех, али треба напоменути да су се многи купци жалили да прекидач за убиство не ради како се рекламира.

То представља забринутост јер би вас могло изложити у случају прекида услуге приватног приступа интернету. Сви најцјењенији ВПН провајдери такође имају функције прекидача за искључивање у својој услузи и чини се да они досљедно раде.

Ако се неко од ваших главних проблема неочекивано разоткрива када сте на мрежи, можда би било паметно посетити другу компанију ВПН са поузданијим прекидачем за убијање.

Локације сервера приватног приступа Интернету

Тренутно, приватни приступ интернету наводи 3.125 сервера у својој мрежи. То је број који је ривал рачунару броја сервера неких од најбољих ВПН-ова у послу.

Међутим, они се налазе у само 33 земље. То није нарочито импресивно у поређењу са ривалима који имају сервере смештене у више од 100 земаља. Због тога је приватни приступ интернету у неким регионима можда привлачнији, али у другим ограничен.

кугла за приватни приступ интернету &# к1ф1фа;&# к1ф1ф8; Једна од регија у којој је приватни приступ интернету вјероватно популарнији је Сјеверна Америка. У САД-у компанија има 1.441 сервера на само 15 локација. &# к1ф1е8;&# к1ф1е6; Додатна 236 сервера се налазе на три локације у Канади (у ствари прилично добро). &# к1ф1ф2;&# к1ф1фд; Мексико има 33 сервера смештена на једној локацији.

&# к1ф1ец;&# к1ф1е7; Претплатници из Велике Британије и Европе вероватно ће установити да Приватни приступ интернету има одговарајуће сервере који би их могли задовољити. Велика Британија има скоро 200 сервера, а Холандија 548. Остале локације европских сервера укључују Шведску, Норвешку, Данску, Финску, Швајцарску, Француску, Белгију, Аустрију, Чешку, Луксембург и друге.

&# к1ф1е7;&# к1ф1ф7; Бразил је једина локација заступљена у Јужној Америци са 20 сервера. Африка је слично недовољно заступљена. Приватни приступ интернету постоји само у Јужној Африци са 10 сервера.

Покривеност није тако добра на Блиском Истоку где се сервери налазе само у Израелу и Уједињеним Арапским Емиратима. Азијски сервери укључују локације у Сингапуру, Јапану и Индији, што није нарочито робусно покривање за тај део света. Аустралија и Нови Зеланд налазе се на око 200 сервера.

Додуше, то је пуно сервера. Чињеница да приватни приступ интернету има преко 3.000 сервера значи да се он сврстао тамо са многим великим играчима. Међутим, они заиста немају разноликост локација која треба да буде најбоље оцењена ВПН.

Приватни приступ интернету на својој веб страници истиче да користе само сервере голог метала, што гарантује боље перформансе. Поред тога, неке локације имају проки сервере за лигње, што може помоћи да се убрза брзина преноса података.

Коришћење БитТоррент-а или П2П са приватним приступом Интернету

Приватни приступ интернету својом брзином и дозвољеном гледиштем на бујице може бити одличан избор. Изаберите свог омиљеног клијента мучења.

Велике су шансе да је компатибилан са приватним приступом интернету. На њиховој веб локацији нећете наћи ништа што се посебно односи на бујице. Међутим, у потпуности је подржана активност дељења датотека П2П.

То је погодан аспект приватног приступа Интернету да активности бујице нису ограничене на одређене сервере. Можете се једноставно пријавити на сервер по вашем избору.

приватне могућности приступа интернету

Чини се да приватни приступ интернету има проблема са стреамингом Нетфлика. Ова изузетно популарна компанија за стриминг провела је последњих неколико година напорно радећи како би спречила људе да приступе њиховим услугама док користе ВПН. Углавном, то раде јер ВПН може гледаоцу омогућити приступ садржају који је различитим уговорима ограничен на регион.

Иако се чини да неки ВПН провајдери и даље могу да заобиђу Нетфликова ограничења, приватни приступ интернету изгледа да није један од таквих. Све у свему, само један сервер у Калифорнији био је у могућности да се повеже на Нетфлик. Ако је ваша главна сврха успостављања интернета преглед услуга стриминга, онда ово није ВПН за вас.

Резултати испитивања приватног приступа Интернету

Ово је метрика на којој се многи мање ВПН провајдери спотакну. Већина људи схвата да ће коришћење било којег ВПН-а успорити брзину преноса података. Међутим, заиста добар, висококвалитетни ВПН успорава податке далеко мање од оних који немају исти ниво квалитета.

Приватни приступ интернету можда и није најбржи ВПН вани, али и даље добро ради. Спајање на сервер у Њујорку дало је резултате тестова брзине од 77,56 Мбпс за преузимања и 36,75 Мбпс за отпрему.

Перформансе су побољшане само када сте повезани на европски сервер у Амстердаму. За овај тест, преузимају се брзине 81,46 Мбпс, а додаци су 40,30 Мбпс. То није превише далеко од резултата испитивања брзине који су стечени када се не користи ниједан ВПН.

резултат теста за брзи приступ приватном интернету

Ствари нису биле баш тако блиставе са сервером у Хонг Конгу. Међутим, бројеви су сигурно били импресивнији од оних који су добијени коришћењем инфериорних ВПН провајдера. Број преузимања је износио 69,98 Мбпс, а учитавања стижу од 13,04 Мбпс.

Учинак на серверу у Лондону такође је био прилично импресиван. Преузимања од 75,67 Мбпс и уплоад од 23,00 Мбпс су респектабилни, чак и ако нису тако брзи као резултати тестова брзине који су постигнути са Екпресс ВПН. Ако вам је цијена најважнија, можда је приватни приступ интернету прави избор.

Ови позитивни резултати испитивања су у великој мери последица броја и квалитета сервера у приватном приступу мрежи Интернет.

Политика евидентирања приватног приступа интернету

Ваш Интернет провајдер, који се може назвати ИСП-ом, води свеобухватне евиденције о веб локацијама које посећујете, колико дуго остајете и шта радите док сте тамо. Имају приступ апликацијама које користите и могу похранити невероватне количине података о вашим мрежним активностима. Када размислите о томе, то је пракса пометњи.

нема вектора корисникаЈедан од главних циљева употребе ВПН-а је избегавање да неко прикупља све те податке о вама и вашим активностима. Када користите ВПН, ваш ИСП не може да води евиденцију веб локација које посећујете или апликација које користите. У идеалном случају, ваш ВПН провајдер се такође суздржава од прикупљања таквих информација.

Таква политика против евидентирања је критична из бројних разлога. То спречава ВПН провајдера да продаје или поклања ваше податке трећим лицима и повезаним компанијама.

Поред тога, значи да ако се ваша ВПН компанија хакује, они неће имати много информација о којима ће хакери моћи да их украду. Штавише, политика записивања без значења значи да ВПН услуга не може бити приморана да дели информације са органима за спровођење закона јер нема шта да открије.

Многи ВПН провајдери причају добру игру када је у питању непостојање записника. Приватни приступ интернету прилично добро следи овај принцип. Они наводе да не прате ваш веб саобраћај нити да имају било какве записе о комуникацији. Међутим, они чувају битне податке попут корисничке адресе е-поште и начина плаћања.

Опције цена за приватни приступ интернету

Цене ове компаније могу бити озбиљно привлачне многим потенцијалним купцима. То је међу повољнијим могућностима вани, а пошто нуди прилично добре карактеристике и перформансе, многи би то сматрали добрим уговором.

Цена за месец је само 6,95 долара месечно. За ту цену добијате различите ВПН протоколе, неограничене податке, П2П подршку и све остало што приватни приступ интернету нуди.

Ако тражите договор, можда бисте могли отићи са једногодишњом претплатом која нуди уштеду од отприлике 52 посто. То ради на само 3,33 УСД месечно. Још већа уштеда је доступна када купите двогодишњи план. Цијењене од само 2,91 УСД мјесечно, ово је понуда која би могла бити привлачна многим људима.

приватне цијене приступа Интернету

Приватни приступ интернету нуди седмодневну гаранцију поврата новца. То није нарочито дугачак прозор, али ако Интернет често користите, требали бисте бити у могућности да одлучите у року од недељу дана да ли овај сервис ради за вас или не.

Препоручује се приватни приступ интернету?

Приватни приступ интернету нуди неке сјајне, заиста пожељне карактеристике и приступачне цене. К томе додајте и чињеницу да су њихови сервери прилично брзи, и ово није лоша ВПН. Међутим, то не значи да нема недостатака у кориштењу ове услуге.

приватни интернет приступни логотип

Не заборавите да је приватни приступ интернету са седиштем у САД. Ако једна владина агенција добије ваше личне податке са сервера вашег ВПН-а, ти подаци ће се ускоро налазити у базама података многих других владиних агенција. Штавише, иако је приватни приступ интернету имао респектабилне резултате испитивања брзине, они сигурно нису били најбољи. Недостаје и разноликост њихових локација на серверу.

Уз све то, приватни приступ интернету је у реду ВПН услуга. Ако се приближавате крају своје листе пре него што донесете одлуку, дозволите нам да препоручимо још 2 која ће вас итекако вредети. Погледајте наше поређење ЕкпрессВПН и НордВПН ако те две услуге већ нису на вашој листи. Овим 2 ВПН услуге дајемо два палца горе.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me