Les meves proves de velocitat de VyprVPN

VyprVPN, amb seu a Suïssa, és un prestigiós proveïdor de VPN que sempre ha invertit molt en la seva tecnologia. Des d’una política verificada de registre de zero i un client multi-plataforma amigable, ric en funcions, fins a centenars de servidors autogestionats ràpids i suport per a molts serveis de transmissió populars, VyprVPN ofereix gairebé tots els fronts..


Pros
  • No es va verificar cap registre per obtenir una privadesa completa
  • Excel·lent selecció de protocols i configuracions de xifrat
  • Centenars de servidors amb una gran diversitat d’ubicació
  • Client multi-plataforma intuïtiu i fàcil d’utilitzar
  • Desbloqueja Netflix, BBC iPlayer i altres
  • Permet el trànsit P2P i torrent
  • Servidors propis (sense tercers)
Contres
  • No hi ha manera de pagar de forma anònima
  • Funcionament de VPN no disponible en el pla bàsic

Prova de velocitat

Igual que gairebé tots els altres proveïdors, VyprVPN afirma ser la VPN més ràpida del món. Per descomptat, només hi pot haver un servei més ràpid i, per desgràcia, per a VyprVPN, no ho són. Almenys segons les meves proves.

La bona notícia és que no ser el número u no us fa malament automàticament. I aquest és el cas de VyprVPN. Les seves velocitats no poden tocar competidors com PureVPN o CyberGhost, però per a la majoria dels usuaris serà més que suficient.

VyprVPN també té res per a ells que molts altres proveïdors no tenen i és coherent. Amb algunes excepcions (que, tenint en compte la distància geogràfica molt més gran per a aquelles ubicacions, no estavem tan allunyades), cada servidor al qual em connectava em proporcionava descàrregues estables de 50 Mbps i 40 càrregues més de Mbps..

Per a mi, aquest tipus de rendiment és un signe de l’equilibri de càrrega adequat. I, tenint en compte que VyprVPN decideix desenvolupar tota la seva infraestructura a casa, no m’estranya que ho vegi.

Pot ser que les descàrregues de 50 Mbps no siguin les més ràpides, però són prou ràpides per a la navegació i la transmissió de vídeo en alta definició (on es necessita de 5-8 Mbps).

Tot i que sou un usuari actiu del torrent (cosa que permet VyprVPN) o teniu previst descarregar fitxers grans, aquestes velocitats us serviran molt bé. De fet, basant-se en les mitjanes mundials, l’usuari mitjà de VPN ni tan sols serà capaç d’arribar als 50 Mbps en primer lloc, ja que la seva pròpia connexió a Internet els encapçalarà primer.

Pel que fa a la vostra pròpia connexió a Internet a la velocitat de la vostra VPN, tingueu en compte que realitzo una connexió bastant ràpida (molt més ràpida que la que pot fer qualsevol servidor VPN) intencionadament.

En ser més ràpid, aconseguim veure el màxim rendiment real que cada proveïdor pot oferir en lloc del límit de velocitat propi del meu ISP menys un percentatge per tenir en compte el xifratge de les despeses generals i la distància addicional que han de recórrer les meves dades per arribar al servidor..

I, si teniu curiositat amb què ho va fer VyprVPN en relació amb altres proveïdors, feu un cop d’ull a la meva llista dels serveis VPN més importants.

Millor servidor
Els millors resultats de les proves de velocitat del servidor VPN VyprVPNAmb VPN VyprVPN els millors resultats del test de la velocitat de base del servidorSense VPN
Estats Units
VyprVPN uneix els resultats de les proves de velocitat del servidor VPN dels EstatsAmb VPN VyprVPN uneix els resultats de les proves de velocitat de base dels Estats UnitsSense VPN
Regne Unit
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN del Regne Unit VyprVPNAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de VyprVPN, Regne UnitSense VPN
Canadà
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN VyprVPN Canada CanadaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de VyprVPN CanadaSense VPN
Austràlia
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN VyprVPN Australia AustràliaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de VyprVPN, AustràliaSense VPN
Països Baixos
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN VyprVPN NetherlandsAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de VyprVPN HolandaSense VPN
Alemanya
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN VyprVPN GermanyAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de VyprVPN GermanySense VPN
França
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN VyprVPN FranceAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de VyprVPN FranceSense VPN

Quant a VyprVPN

VyprVPN és la propietat de Golden Frog, una empresa suïssa amb seu des del 1994. Golden Frog també ofereix diversos serveis en línia i va ser fundada amb la intenció de crear eines que ajudin a preservar la privacitat dels usuaris en línia i a proporcionar una Internet segura. experiència. VyprVPN hi entra.

De punta a punta, VyprVPN sempre té i continua utilitzant tecnologia pròpia pròpia. Aquesta no és, certament, la ruta més fàcil de realitzar inicialment, però té grans beneficis a llarg termini. Ara que la tecnologia és madura, VyprVPN pot mantenir un control complet sobre el seu servei i respondre a les necessitats dels usuaris a cada pas. Aquesta flexibilitat és quelcom que poques altres VPN poden oferir.

Privacitat i seguretat

Com s’ha esmentat anteriorment, VyprVPN té seu a Suïssa. Això és bo.

Suïssa és un país que té una llarga història de respecte de la privadesa personal i té un marc legal fort que hi doni suport. Millor encara, Suïssa també té acords amb els Estats Units, la UE i molts altres països, cosa que amplia la protecció de la privadesa per sobre de les seves fronteres.

En el registre de la política, les coses també es veuen bé. Segons la política de privadesa de VyprVPN, no guarden cap registre. Sense adreces IP, sense marques de temps de connexió, sense dades de trànsit, res. Si la vostra privacitat en línia és important per a vostè, aquest és un proveïdor que lliura.

Pel que fa a la seguretat, VyprVPN implementa tots els protocols de connexió que necessiteu: OpenVPN L2TP / IPsec i PPTP. També ofereixen un protocol propietari anomenat Camaleó (que només està disponible al pla més car).

Camaleó té dos avantatges respecte a totes les alternatives: bloqueja la inspecció profunda de paquets i emmascara el trànsit de VPN, de manera que no es pot identificar com a tal. Ambdós són molt bonics per tenir funcions en països on el govern no té intenció de permetre l’ús de VPN.

Podeu triar qualsevol dels quatre protocols disponibles en funció del vostre nivell de xifratge i de les necessitats de velocitat de connexió. Personalment, recomano OpenVPN o Camaleó. Ambdues són més ràpides que les altres opcions, i totes dues ofereixen pràcticament impossible de desxifrar el xifrat AES de 256 bits. Camaleó i OpenVPN també permeten configurar un port personalitzat.

Característiques

El client VyprVPN és intuïtiu i fàcil d’utilitzar. També és compatible amb gairebé tots els dispositius i plataformes en els quals puc pensar (inclús el Blackphone centrat en la privadesa).

Hi ha funcions esperades per als proveïdors de VPN de primer nivell. Aquests inclouen un interruptor de matança i la possibilitat d’especificar serveis DNS personalitzats (si per qualsevol motiu n’hi ha un que preferiu per la versió de VyprVPN).

El programari client permet un bon control sobre quan el trànsit hauria de passar per VPN i quan no ho hauria de fer, que es pot configurar per aplicació per aplicació. Fins i tot pot requerir que una aplicació utilitzi una connexió VPN. Aquesta petita característica que impedirà que executeu involuntàriament programari específic quan la VPN estigui desconnectada. VyprVPN també es pot configurar per connectar-se automàticament quan el dispositiu utilitza un wifi no fidedigne, protegint el vostre formulari fent que el dispositiu i les dades es posin en risc de forma accidental..

Únic de VyprVPN és el seu protocol Chameleon que impedeix la inspecció profunda de paquets i dissimula el trànsit de manera que no es pot identificar com a trànsit VPN. Pot ser una característica molt útil en països on el govern restringeix l’ús de VPN. Tingueu en compte, però, que necessitareu el paquet final superior per accedir a Camaleó.

L’única manca que em va sortir és la incapacitat de seleccionar a quin servidor voleu connectar-vos. Només podeu especificar el país i el millor servidor es selecciona automàticament, suposadament, basat en una combinació de factors com la càrrega actual i la distància física..

Personalment, prefereixo poder prendre aquesta decisió jo mateix. La connexió a un servidor a mig camí del país només perquè la seva càrrega és baixa no és ideal per al rendiment. Em pregunto si és per això que és la velocitat de VyprVPN.

Restriccions

El servei de VyprVPN és prou lleuger sobre les restriccions. Igual que tots els altres proveïdors VPN, limiten el nombre de connexions concurrents. Segons el pla de subscripció que trieu, aquest número és de 3 o 5. També cal assenyalar que VyprVPN Cloud i el protocol de Camaleó només estan disponibles al pla més car.

Es permet l’ús de Torrent i P2P. A més de la llista habitual de coses dolentes que es poden fer a Internet, però no haurien de (tal com s’explica a les Condicions del servei de VyprVPN), no podreu utilitzar la vostra subscripció a VPN com i quan us plau..

Atenció al client

El personal d’assistència de VyprVPN està disponible les 24 hores els 365 dies de l’any. Es pot accedir mitjançant xat en directe, correu electrònic o un formulari de contacte en línia. Per a aquells que ho prefereixin, també hi ha un fòrum de la comunitat VyprVPN que està ple de membres útils, inclosos molts empleats de la Grana Daurada.

En general, el suport em sembla sensible i sensible, encara que de vegades no podia sacsejar la sensació que estava parlant amb un robot. Tot i així, quan vaig provar el temps de resposta i la competència, vaig rebre respostes que responien totalment les meves preguntes en pocs minuts. Així doncs, les maneres de dormir, a part, aconsegueixen la feina.

El lloc web de VyprVPN també està configurat amb una útil pàgina de preguntes freqüents i de resolució de problemes. Si bé proporcionen instruccions de configuració manuals, no les vaig trobar tan detallades com les que ofereixen alguns competidors. Per tant, si teniu un dispositiu més obscur i teniu problemes, podeu acabar al fòrum de la comunitat o parlar amb un personal d’assistència.

La primera vegada que us subscriviu a VyprVPN, sereu elegible per a una prova gratuïta de tres dies. Assegureu-vos de fer un bon ús d’aquest temps i avaluar si el servei compleix les vostres necessitats ja que, a diferència de gairebé tots els altres proveïdors, VyprVPN no fa cap reemborsament..

Ubicacions del servidor

Els servidors de VyprVPN abasten un impressionant 64 país. Tot plegat, que són més de 700 peces de maquinari a 73 ubicacions. Tot aquest maquinari és completament propietat i gestionat per VyprVPN. No hi ha tercers implicats. Mantenir-ho tot a casa ajuda a garantir la privadesa i el rendiment.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me