Les proves de velocitat dels servidors de PureVPN

PureVPN és un proveïdor molt respectat i un dels veterans del sector VPN. És conegut per una velocitat de connexió ràpida, una excel·lent cobertura del servidor global i la possibilitat d’accedir a gairebé qualsevol contingut geoblocat. PureVPN té tot el que necessita per a una experiència a Internet ràpida, privada i sense censura, tot per un preu baix que pocs altres poden guanyar.

Pros
  • Excel·lents velocitats
  • Gran xarxa de servidors (131 països)
  • Desbloqueja Netflix, iPlayer i més de 70 serveis de streaming
  • Compatible amb més de 50 dispositius i plataformes
  • Proveïdor de VPN de registre zero verificat independentment
  • Opció IP dedicada
  • Bona puntuació
Contres
  • Les aplicacions podrien utilitzar una mica més poliment
  • Alguns problemes de connexió intermitents

Proves de velocitat

El lloc web de PureVPN afirma que és el període de servei VPN més ràpid. Aquesta és una reivindicació important i difícil de verificar amb absoluta seguretat.

Dit això, les meves proves de velocitat demostren que els seus servidors són realment molt, molt ràpids. Això va ser particularment cert en les descàrregues. A través de la placa, les velocitats de connexió arribaven a 80 Mbps i més altes, i el meu millor servidor va arribar a 112,6 Mbps..

Pocs altres VPN poden coincidir amb aquests números. Per tant, potser la reclamació més ràpida de PureVPN es justifica al capdavall.

Des del tema de càrrega, els resultats són igualment impressionants, a excepció de l’Amèrica del Nord, així és. Les velocitats de càrrega tant als Estats Units com al Canadà, tot i que encara són ràpides, eren sensiblement més lentes. Això és especialment cert per al Canadà.

Tanmateix, per a la gran majoria de nosaltres, encara haurien de ser prou ràpids.

Una cosa a recordar és que poso a prova una connexió a Internet molt més ràpida que la que pot coincidir qualsevol proveïdor VPN. Això em permet descobrir el veritable rendiment de cada servidor.

Els números que es mostren a les meves proves són la velocitat màxima que podeu esperar i podreu fer servir la vostra pròpia connexió a Internet.

Dit d’una altra manera, si els 50 Mbps d’internet no espereu veure descàrregues de 100 Mbps de PureVPN. Alguna cosa en el rang de 40 a 45 Mbps és el que m’esperaria en aquesta situació.

A continuació, es mostren les proves de velocitat de set ubicacions a les quals els usuaris VPN solem connectar-nos amb més freqüència. També s’inclou una prova per al meu millor servidor, tal i com ho determina el client PureVPN.

Si voleu afegir altres ubicacions, no dubteu en posar-vos en contacte. També podeu visitar la pàgina de comparació de velocitats per veure com fa PureVPN enfront d’altres VPN ràpides.

Millor servidor
Els millors resultats de proves de velocitat del servidor VPN PureVPNAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base del servidor PureVPN per al servidorSense VPN
Estats Units
PureVPN Uneix els resultats de les proves de velocitat del servidor VPN dels EstatsAmb VPN PureVPN uneix els resultats de les proves de velocitat de base dels Estats UnitsSense VPN
Regne Unit
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN del Regne Unit PureVPNAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de PureVPN al Regne UnitSense VPN
Canadà
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN PureVPN Canada CanadaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de PureVPN CanadaSense VPN
Austràlia
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN PureVPN AustraliaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de PureVPN AustràliaSense VPN
Països Baixos
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN PureVPN NetherlandsAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de PureVPN HolandaSense VPN
Alemanya
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN PureVPN GermanyAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de PureVPN GermanySense VPN
França
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN PureVPN FranceAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de PureVPN FranceSense VPN

Quant a PureVPN

PureVPN es va establir a Hong Kong fa més d’una dècada el 2006. Va ser una de les primeres empreses del món a oferir una solució VPN personal.

Amb els anys, ha consolidat la reputació de ser un dels principals proveïdors i ha rebut múltiples reclamacions crítiques d’organitzacions com CNET, PC Magazine, Mashable i el New York Times.

Privacitat i seguretat

Tot i que al·legar una política de registre zero, la lectura de la Política de privadesa de VPN pura revela que, si bé no mantenen els registres d’activitats, registren alguna informació de sessió. Aquesta informació inclou el temps en què s’ha realitzat una connexió amb el seu servidor VPN i la quantitat de dades transferides (tot i que les especificacions d’aquestes dades no es registren).

La informació de la sessió enregistrada només s’utilitza per mantenir la qualitat del servei, però hi és.

Aquí teniu la informació amb les seves pròpies paraules:

No controlem l’activitat dels usuaris ni mantenim cap registre. Per tant, no tenim cap registre de les vostres activitats com ara quin programari vau utilitzar, quins llocs web que vau visitar, quin contingut vau descarregar, quines aplicacions vau utilitzar, etc. després d’haver-vos connectat a qualsevol dels nostres servidors. Els nostres servidors registren automàticament l’hora en què es connecta a qualsevol dels nostres servidors. A partir d’aquí endavant, no guardem cap registre de res que pugui associar cap activitat específica a un usuari concret. El temps en què es realitza una connexió amb èxit amb els nostres servidors es compta com a “connexió” i l’ample de banda total utilitzat durant aquesta connexió s’anomena “ample de banda”. La connexió i l’amplada de banda es mantenen en registre per mantenir la qualitat del nostre servei. Això ens ajuda a entendre el flux de trànsit cap a servidors específics, de manera que podríem optimitzar-los millor.

PureVPN ofereix el xifrat militar AES de 256 bits de totes les seves connexions. També permet el pagament mitjançant bitcoin, per augmentar l’anonimat.

Una bona característica que pocs altres proveïdors ofereixen és que la VPN Pura gestiona de manera autònoma la seva xarxa. Aquesta configuració significa que cap tercer no té accés a cap de les dades que flueixen pels seus servidors.

Característiques

PureVPN ofereix la compatibilitat de dispositius de primera classe amb suport per a més de 50 plataformes.

El seu programari client és intuïtiu d’utilitzar i té un enfocament de selecció de propòsits únic. Escolliu el que voldríeu utilitzar per a la connexió VPN (per exemple, el flux US Netflix) i el client tria automàticament el servidor òptim per connectar-se i la millor configuració de connexió per a aquest propòsit..

Dit això, actualment PureVPN ofereix dues versions del seu client, que poden resultar una mica confuses. Voldria que només abandonessin l’herència i posessin tot el seu esforç darrere de l’últim i més gran.

Per uns quants dòlars addicionals al mes, PureVPN us pot proporcionar una adreça IP dedicada al Regne Unit, Estats Units, Canadà, Austràlia, Alemanya i altres països. Aquesta funció no és una oferta que ofereixen molts proveïdors.

Una IP dedicada us pot servir bé si intenteu reproduir un vídeo bloquejat amb geo.

Una altra característica única de PureVPN és la seva funcionalitat de túnel dividit. Permet triar quin trànsit a Internet ha de passar per la connexió VPN i quina no.

Aquesta funció és fantàstica si, per exemple, descarregueu un fitxer de torrent, però voleu fer una mica de banca en línia al mateix temps. El trànsit del torrent pot passar per la connexió VPN per obtenir el màxim anonimat, mentre inicieu la sessió al banc mitjançant la vostra connexió ISP regular..

Restriccions

PureVPN ofereix cinc connexions concurrents bastant generoses. No és cap de classe, però molt millor que les dues connexions que permeten alguns proveïdors.

Tampoc imposen restriccions a les quantitats de transferència de dades ni a la commutació del servidor.

L’única cosa que cal tenir en compte, i això no hauria d’aparèixer mai durant l’ús regular, és que, segons els seus Termes d’ús, PureVPN no permet més de 200 connexions al dia. Creuen que això és excessiu, com l’ús de bot, que pot provocar la suspensió del vostre compte.

Aquí teniu els detalls:

Utilitzeu el nostre lloc web i / o serveis per crear connexions automàtiques o manualment excessives per obtenir diferents IP o per qualsevol motiu. Les connexions excessives són una molèstia, ja que creen un coll d’ampolla i ofeguen la nostra xarxa, el preu de les quals paguen els altres usuaris i això és totalment inacceptable. Les sessions màximes permeses són 200 per dia, i la superació d’aquest límit pot suposar la suspensió permanent o la finalització del vostre compte, tret que la companyia ho permeti explícitament..

Atenció al client

El suport es produeix principalment en forma de xat en directe el 24/7/365, però també es pot fer per correu electrònic o amb un sistema de ticketing.

PureVPN té una àmplia base de coneixement al seu lloc, incloent algunes excel·lents guies pictòriques de configuració pas a pas per a gairebé totes les plataformes compatibles.

També tenen una pàgina de preguntes freqüents que tracta moltes consultes generals i tècniques, així com informació de pagament.

PureVPN no ofereix cap prova gratuïta. Tot i això, hi ha alguns descomptes excel·lents. Les ofertes solen ser algunes de les millors ofertes i solen convertir PureVPN en un dels proveïdors de primer nivell més assequibles.

El servei també inclou una garantia de devolució de 31 dies. Si, per qualsevol motiu, decidiu que PureVPN no és el que busqueu, obtenir un reemborsament és tan fàcil com contactar amb l’assistència i demanar-ho.

Països d’ubicació del servidor

Quan PureVPN brilla realment és el nombre de servidors i països que suporten. Actualment tenen 2070 servidors en 131 països.

Pocs altres proveïdors poden coincidir amb aquests recomptes. Només queda pendent el recompte de maquinari HideMyAss.

La llista completa i actualitzada del servidor està disponible aquí.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map