Les proves de velocitat dels servidors ExpressVPN

Un dels proveïdors VPN més coneguts al voltant, ExpressVPN ofereix un rendiment ràpid, un gran disseny de programari de clients i algunes de les funcions de seguretat més importants que trobareu. És fàcil per a que els principiants puguin agafar-los i funcionar amb més potència suficient per a qualsevol usuari avançat.

Pros
 • Un client ric i intuïtiu de funcions
 • Una forta tecnologia de fons
 • Molts servidors i ubicacions del servidor
 • Velocitats de connexió ràpides i coherents
 • Funciona amb Netflix dels EUA
 • Atenció al client de primera línia
Contres
 • Alguns registres agregats
 • No és el més barat

Proves de velocitat ExpressVPN

A gairebé totes les pàgines del lloc web de ExpressVPN, podreu veure enllaços de declaracions “d’alta velocitat” o “ultra-ràpid”. Són una mica cocteles? Pot ser. Però, al ser un dels proveïdors de VPN més establerts, la velocitat ràpida és la que esperaria, tot i que és una decepció. Després d’executar la meva bateria habitual de proves, puc dir que, amb una petita excepció, Express VPN ofereix. Les velocitats de descàrrega i càrrega eren de primer nivell i eren molt consistents en totes les proves de prova.

L’única excepció van ser les descàrregues al Canadà, on vaig veure resultats bastant dolents en cada prova. La velocitat a la resta de llocs del món oscil·là entre la mitjana i la ràpida intensitat. No estic segur de quina ha estat l’acord amb Canadà, però aviat tornaré a executar les proves en algun moment per veure si s’han solucionat els problemes. Mentrestant, si el Canadà és un país al qual us heu de connectar sovint, us recomano Accés a Internet privat o VPN de navegació invisible. Tots dos han demostrat un excel·lent rendiment allà.

Si teniu curiositat sobre la puntuació de la VPN Express respecte a altres proveïdors, aneu a la pàgina principal on comparec tots els serveis VPN d’alta velocitat entre ells. A més, no oblideu fer una ullada a la meva revisió completa ExpressVPN per veure com es fa més enllà del rendiment.

Millor servidor
Els millors resultats de proves de velocitat del servidor VPN ExpressVPNAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base del servidor ExpressVPNSense VPN
Estats Units
ExpressVPN uneix els resultats de les proves de velocitat del servidor VPN dels EstatsAmb VPN ExpressVPN uneix els resultats de les proves de velocitat de base dels Estats UnitsSense VPN
Regne Unit
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN del Regne Unit ExpressVPNAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base ExpressVPN del Regne UnitSense VPN
Canadà
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ExpressVP Canada CanadaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base ExpressVPN CanadaSense VPN
Austràlia
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ExpressVP Australia AustràliaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base ExpressVPN AustràliaSense VPN
Països Baixos
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ExpressVPN NetherlandsAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base ExpressVPN HolandaSense VPN
Alemanya
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ExpressVP GermanyAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base ExpressVPN GermanySense VPN
França
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN France ExpressVPN FranceAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base ExpressVPN FranceSense VPN

Quant a ExpressVPN

ExpressVPN opera fora de les Illes Verges Britàniques. Va ser fundada el 2009, cosa que el converteix en un dels proveïdors VPN premium més antics i més establerts del mercat. També és un dels més grans i populars. Express VPN és un defensor vocal de la privacitat i la llibertat d’Internet, i a diferència d’uns quants altres proveïdors, no tots no parlen tampoc. La recolzen amb un suport financer important de diverses organitzacions sense ànim de lucre que lluiten per protegir la llibertat d’Internet i els drets de privacitat. I això és fantàstic.

Privacitat i seguretat

Al seu lloc web, ExpressVPN afirma tenir la millor protecció VPN anònima i promet no registrar mai l’historial de navegació, les dades de trànsit o les consultes DNS. Tot i que això és fantàstic, el dimoni sovint és detallat. Les reclamacions d’una pàgina de vendes no sempre proporcionen la veritat.

Com ho faig amb tots els proveïdors de VPN que contemplo, vaig llegir les Condicions del servei de la VPN Express i vaig esbrinar que, efectivament, poden conservar informació addicional sobre el vostre ús. Inclou les dates (encara que no les hores) de la connexió amb el servei, a quina ubicació del servidor us connecteu i a la quantitat total de dades transferides cada dia. Com que aquesta informació s’emmagatzema de forma anònima, la bona notícia és que cap d’ella pot identificar de manera exclusiva a cap usuari. L’objectiu que pretenem és l’anàlisi i l’equilibri del rendiment de la xarxa.

El fet que ExpressVPN estigui basat en les Illes Verges Britàniques (BVI) també és de poca preocupació. Tot i que és un territori britànic, BVI no té lleis obligatòries de conservació de dades i és lliure de supervisar els seus assumptes interns sense cap ingerència exterior. Suposo que en el futur, el Regne Unit podria aplicar pressió sobre el govern BVI perquè les seves lleis de retenció de dades s’ajusten a les lleis (horribles per a la privadesa) existents al Regne Unit. Però fins ara no ha passat res així.

Per al xifratge, ExpressVPN ofereix literalment les opcions més fortes que podeu obtenir. Les seves opcions inclouen AES-256-CBC per xifrar el canal de control amb un cop de mà RSA-4096 i autenticació de hash SHA-512. Si aquests termes tecnològics no signifiquen molt per a vosaltres, sabeu que alguns consideraran gairebé aquests nivells de xifrat com a massa, això és tan fort. L’ús de xifratge fort sol costar el cost del rendiment, però com hem vist, ExpressVPN no té problemes. D’alguna manera, van aconseguir extreure el que molts altres no aconsegueixen, de manera que els jutges.

Un altre aspecte important de la privadesa de VPN són les filtracions DNS i WebRTC, que, si existeixen, poden revelar la vostra adreça IP, fent que tot l’exercici d’utilitzar una VPN sigui un punt final. Aquí també ExpressVPN té una sanitat neta ja que les meves proves han revelat zero filtracions.

Una última cosa que cal destacar en l’àmbit de la privadesa és que des del 2016, Express VPN gestiona una versió .onion del seu lloc web, que el fa accessible per als usuaris de Tor anònims. Combina això amb la possibilitat de pagar el servei mitjançant Bitcoin i pots aconseguir una subscripció ExpressVPN sense un sol rastre de la teva identitat o ubicació real.

Característiques

ExpressVPN ha fet una bona tasca d’equilibrar funcions amb facilitat d’ús. Trobo que el seu client està molt lògic i intuïtiu. Es triguen uns 5 segons a aconseguir que els seus coixinets estiguin en funcionament. L’accés a totes les opcions més avançades, com ara la funcionalitat d’interruptor de commutació per Internet, és exactament on m’ho esperaria.

El programari client està disponible a totes les plataformes principals, incloses Windows, Mac, Android i iOS, però ExpressVPN també es pot instal·lar i executar en Linux, Chromebooks i diversos encaminadors..

ExpressVPN admet els quatre protocols VPN principals: OpenVPN utilitzant tant TCP com UDP, SSTP, L2TP / IPSec i PPTP. El programari per defecte de totes les plataformes és OpenVPN, però podeu canviar fàcilment a qualsevol altre protocol sempre que vulgueu.

Hi ha diverses funcions addicionals que ExpressVPN no ofereix molts altres proveïdors VPN. SmartDNS és una d’aquestes ofertes. Si bé l’ús de SmartDNS no fa res per a la vostra privadesa i seguretat en línia, és ideal si voleu accedir a Netflix, la BBC iPlayer o a qualsevol altre servei de streaming de geo-bloquejat. Com que no xifra les dades, SmartDNS resulta en menys problemes de memòria intermèdia. També es pot instal·lar a qualsevol dispositiu que sigui capaç d’internet, des dels televisors intel·ligents fins a les consoles de jocs i dispositius similars a Roku. L’introducció SmartDNS de VPN Express s’inclou a la subscripció.

El programari client inclou una funció de prova de velocitat integrada, que comprova en temps real tots els servidors per esbrinar quines són les velocitats de descàrrega més ràpides. Per descomptat, només perquè un servidor té la velocitat de flaire en aquest moment, no vol dir que passarà en deu minuts. Tot i així, aquesta característica us permet prendre una decisió més educada sobre on connectar-vos, que és molt millor que entrar en cec.

ExpressVPN també gestiona un lloc web fosc accessible amb el navegador Tor a http://expressobutiolem.onion/, ideal per a aquells que viuen en països on l’ús de VPN està “arrufat”. És molt fàcil que els governs restringeixin l’accés als llocs web de VPN i eviten que els ciutadans es puguin inscriure. En ser accessible mitjançant una adreça .onion, ExpressVPN es torna tan difícil de censurar com es fa.

Restriccions

ExpressVPN restringeix el nombre de dispositius que podeu connectar alhora a 3. És només la meitat del que ofereix el líder de la indústria NordVPN. A la pràctica, depenent de les vostres necessitats, pot ser que sigui suficient. Si creieu que en necessiteu més, podeu optar per un proveïdor diferent com Accés a Internet privat o IPVanish o bé instal·lar la VPN en un encaminador (ExpressVPN proporciona instruccions de configuració detallades) que només compta amb un sol dispositiu. Aquesta última opció és una mica més avançada però.

A banda del nombre de connexions concurrents, l’única altra restricció que heu de seguir és assegurar-vos que jugueu bé quan feu servir la VPN. Un mal comportament inclou correu brossa, pirateria informàtica, etc. Aquestes prestacions de VPN no us permetran fer-ho, amb el risc de finalitzar el vostre compte..

ExpressVPN no té restriccions d’ample de banda, hora del dia ni canvi de servidor. També permeten compartir fitxers BitTorrent i peer-to-peer en tots els seus servidors.

Atenció al client

El servei d’assistència al client per a VPN Express està disponible les 24 hores del dia. Si us cal posar en contacte, teniu dues opcions: xat en directe i correu electrònic. El xat en directe generalment serà la vostra aposta més ràpida.

En general, els representants d’atenció al client han estat amables i molt ben informats.

En algunes ocasions, les respostes inicials han estat de la no tan útil “reinstal·lar la vostra aplicació”. Però fins i tot en aquests casos, un cop passat aquest primer intercanvi, les coses funcionen. Fins i tot les preguntes més complexes van respondre a la meva completa satisfacció.

ExpressVPN ofereix una base de coneixement en línia en profunditat que ha de tenir cura de la majoria de les vostres necessitats bàsiques, si no totes. Disposen de guies de configuració detallades, que inclouen instruccions pictòriques pas a pas sobre gairebé totes les plataformes sota el sol. També disposen d’una àmplia guia de resolució de problemes que ofereix solucions per als problemes tècnics més habituals.

Tot i que ExpressVPN té un bon preu, fins i tot si aprofiteu un codi de cupó, la vostra subscripció té una garantia de 30 dies si no n’està totalment satisfet. El personal d’assistència primer us ajudarà a resoldre el problema que tingueu, però si la resolució no és per a vosaltres, podreu obtenir un reembossament complet..

Ubicacions del servidor

Si bé no es manté al capdavant, ExpressVPN és, certament, el cap de paquet quan es tracta d’ubicacions i països del servidor. Amb una potència de maquinari a 151 ubicacions de 95 països, se situen per davant de qualsevol altre proveïdor VPN excepte el líder del servidor HideMyAss. i PureVPN subcampió del servidor. Podeu fer una ullada a la llista completa dels servidors ExpressVPN aquí.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map