Prova completa de les velocitats de servidor VPN de navegació invisible

Un servei VPN amb molt d’agradar, ibVPN ofereix totes les funcions que espereu d’un proveïdor superior (incloses la doble VPN i Smart DNS) per un preu inferior al de la majoria dels competidors. Una excel·lent privadesa i una bona selecció de servidors combinats amb un gran rendiment en fan una recomanació fàcil.

Pros
 • Fortes opcions de xifrat i seguretat
 • Bon rendiment del servidor
 • Client ric amb moltes funcions avançades
 • Admet P2P (amb servidors dedicats)
 • Funciona amb Netflix i BBC iPlayer
 • Prova gratuïta
Contres
 • Aplicació de clients complicada
 • Plans de preus confusos
 • Xarxa de servidors força reduïda

La prova de velocitat ibVPN

El lloc web de VPN de Navegació Invisible fa una afirmació ferm que el seu servei és lloat a tot el món per la seva rapidesa i suport (toco el suport més avall). No estic segur del tot elogi que aconsegueixen, però sí que han aconseguit la velocitat correcta. Les meves proves han demostrat que els seus servidors poden fer més que tenir un propi en un mercat VPN que ofereix moltes opcions. De fet, sortiré a les extremitats i cridaré els resultats de la prova de velocitat a Internet d’IBVPN bastant excel·lents.

Per obtenir un rendiment encara més gran, si la privadesa no és un problema enorme, ibVPN us permet connectar-vos mitjançant proxy a totes les ubicacions del servidor. Si utilitzeu un servidor intermediari, la vostra connexió no es xifrarà, però no tenir encriptació també la podreu fer més ràpida.

Com és el cas de tots els proveïdors VPN que avaluo, realitzo una sèrie de proves de velocitat de càrrega i descàrrega amb i sense connexió VPN al que hauria de ser el meu servidor més ràpid, així com els set països més populars que solen connectar..

La meva connexió a Internet és de 500 Mbit ràpids i de 100 Mbit de pujada. Aquestes velocitats ens permet veure el funcionament dels servidors sense haver de preocupar-nos de colpejar cap límit imposat pel meu fabricant de serveis.

Si teniu curiositat sobre com es compara ibVPN amb altres opcions de proveïdor més populars, mireu la meva taula de VPNs amb la velocitat més ràpida on comparec tots els serveis més importants..

Millor servidor
millors resultats de proves de velocitat del servidor VPN ibVPNAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base del millor servidor de ibVPNSense VPN
Estats Units
ibVPN uneix els resultats de les proves de velocitat del servidor VPN dels EstatsAmb VPN ibVPN uneix els resultats de les proves de velocitat de base dels Estats UnitsSense VPN
Regne Unit
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN del Regne Unit ibVPNAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de l’IBV Regne UnitSense VPN
Canadà
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ibVP Canada CanadaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base d’ibVP CanadaSense VPN
Austràlia
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ibVPN AustraliaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de l’IBVP AustraliaSense VPN
Països Baixos
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ibVPN NetherlandsAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de l’IBVV HolandaSense VPN
Alemanya
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ibVPN GermanyAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de referència de ibVPN GermanySense VPN
França
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ibVPN FranceAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de l’IBVPN FrançaSense VPN

Quant a IBVPN

La VPN de Navegació Invisible està basada a Romania i ha estat des del 2010, tot i que l’equip central ha treballat junts durant setze anys abans que en un servei només de proxy. Amb tanta experiència al darrere, ibVPN comprèn el que busquen les persones en un proveïdor de VPN. No és estrany que actualment tinguin més de 500.000 usuaris a tot el món, un nombre que continua augmentant.

Privacitat i seguretat

Quan es tracta de privadesa, ibVPN és tan bo com es fa. No recopilen ni registren cap connexió o informació de trànsit. Amb les seves pròpies paraules:

No podem relacionar cap activitat específica amb cap usuari concret.

La política de privadesa estableix que la VPN de navegació invisible compleix els avisos legals. Però, com que realment no disposen de dades per lliurar, els usuaris no tenen res a preocupar. Amb seu a Romania, tampoc no es preocupen les lleis estatals que requereixen la retenció de dades. Una llei com aquesta va existir una vegada, però va ser anul·lada després de ser dictaminada inconstitucionalment.

Només cal una adreça de correu electrònic vàlida per registrar-se al servei de ibVPN. No es necessita cap nom ni cap altra informació personal. BitCoin i diverses altres criptocurrencies estan disponibles com a opcions de pagament.

Al front de xifrat, el client VPN de navegació invisible ofereix sis aparellaments de protocols / xifrat. Pel que sé, no podeu combinar i fer coincidir, és a dir, que no podeu augmentar el nivell de xifratge amb el protocol preferit com vulgueu..

Dels sis aparellaments, un té xifrat de 128 bits (el que és força lleuger i el client ho diu), 4 tenen xifrat de 256 bits (un bon equilibri entre la velocitat de descàrrega i la seguretat) i un té xifrat de 2048 bits. Aquest últim utilitza SSTP com a protocol. Si esteu cercant un xifrat fort amb un altre protocol, actualment no és quelcom que ofereix ibVPN.

Característiques

ibVPN ofereix totes les funcions que podríeu esperar d’un proveïdor VPN de primer nivell, així com alguns extres. Un d’aquests serveis és el servei de DNS intel·ligent. Tot i que no fa molt per a la privadesa, aquest servei és ideal per transmetre contingut bloquejat amb geo. A les meves proves, tant Netflix dels Estats Units com iPlayer de la BBC es van desbloquejar en fer-lo servir.

Una altra característica que destaca, tot i que veig que cada vegada són més els proveïdors que ofereixen això, és una VPN doble. ibVPN no surt del seu camí per promocionar-ho, però hi és. Hi ha sis opcions de connexió VPN dobles amb servidors als Estats Units, els Països Baixos i Singapur. Això vol dir que podeu connectar-vos als EUA a través dels Països Baixos, als Països Baixos a través dels Estats Units, a Singapur a través dels Països Baixos, etc..

Vaig trobar que el programari del client es trobava completament característic i fàcil de descobrir i d’utilitzar, encara que de vegades inestable a Windows (però que no sigui un desglossador d’ofertes). El programari està disponible per a totes les plataformes principals. Fins i tot hi ha extensions / complements per a Chrome, Firefox i Opera.

Alguna cosa que fa el client que em va semblar especialment agradable, cosa que pocs altres serveis fan, és mostrar la càrrega en temps real al costat de cada opció de servidor. Aquesta funció proporciona totes les endevines amb quin servidor connectar-se.

Restriccions

Com ho fan la majoria de proveïdors de VPN, la VPN de navegació invisible limita el nombre màxim de connexions simultànies. Estableixen aquest número a tres si obteniu el pla Ultimate, i a un per a comptes de nivell inferior.

Tenint en compte que el pla Ultimate és de només 2 dòlars més al mes que les altres opcions i ofereix funcions addicionals com proxies, extensions del navegador i permet P2P, crec que val la pena la despesa addicional. Tot i així, continua sent més barat que la majoria de competidors. Si aquests números de connexió no són suficients, potser haureu de recórrer a la instal·lació d’IBVPN al vostre encaminador, que és compatible.

A més d’això, el servei d’IBVPN és il·limitat. No hi ha límits en l’amplada de banda, la transferència de dades o la velocitat del servidor ni en el nombre de commutadors del servidor.

Observant els Termes del servei, em van sortir dues coses addicionals que qualsevol usuari de P2P hauria de tenir coneixement:

 • Accepteu no utilitzar un robot, com ara ReGet, GetRight, Go! Zilla o qualsevol altre programa similar, per descarregar contingut de manera continuada de manera no vigilada o assistida.
 • Accepteu utilitzar el servei per a transferència de fitxers de peer-to-peer o descàrregues de torrent només als servidors ubicats a Luxemburg, Suècia, Països Baixos, Canadà, Rússia, Lituània i Hong Kong.

Atenció al client

ibVPN ofereix una gran varietat d’opcions d’assistència, com ara Live Chat, correu electrònic i un sistema de bitllets. El xat en directe es proporciona a través del seu lloc web i es diu que és 24 hores / 24, tant per problemes tècnics com de vendes. Vaig ser exacte. Cada vegada que ho intentava, algú era allà per respondre les meves preguntes.

L’equip d’assistència està format per deu persones. Totes les respostes que he rebut han estat completes, informades i definitivament no han seguit un guió predeterminat. El lloc web de VPN de navegació invisible també inclou seccions de bases de coneixement i preguntes freqüents força grans, que tracten els problemes més habituals. També hi ha un fòrum comunitari.

Totes les subscripcions tenen una garantia de devolució completa de 15 dies. He seleccionat totes les polítiques i no sembla haver-hi cap cadena a les devolucions, com ara un import màxim de descàrrega o un nombre màxim de connexions. Aquesta manca de restriccions significa que podeu passar els primers 15 dies llançant tot el que heu obtingut al servei per assegurar-vos que compleixi plenament les vostres necessitats.

També podeu provar el drive ibVPN durant 24 hores completament gratuït abans de fer qualsevol pagament. Una prova gratuïta és una cosa que pocs proveïdors fan i val la pena aprofitar. Si voleu, podeu accedir directament a la pàgina de registre fent clic aquí.

També podeu provar la unitat d’IBVPN durant 6 hores completament gratis abans de fer qualsevol pagament.

Països d’ubicació del servidor

La VPN de navegació invisible ofereix actualment 173 servidors en 97 ubicacions de 47 països. Són nombres molt respectables que haurien de ser més que suficients per a la majoria dels usuaris. Si voleu aprofundir més amunt, aquesta és la llista més actualitzada de servidors d’IBVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map