Prova de velocitat de surf

És rar veure que una nova empresa VPN es converteixi en un concursant seriós tan ràpidament com ho ha fet Surfshark. Però, quan comenceu a començar amb una política de privadesa absolutament hermètica, un client net i fàcil d’utilitzar, i feu una còpia de seguretat amb una xarxa de servidors global de gran mida que ofereix un excel·lent rendiment i suport en streaming, és hora que tothom s’adopti. avís.


Pros
 • Excel·lent privadesa i seguretat sense registre
 • Gran rendiment del servidor
 • Desbloqueja Netflix, BBC i molts altres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Connexions simultànies il·limitades
 • Suport torrenting
 • Barat
Contres
 • Velocitat inconsistent en algunes ubicacions
 • Atenció al client bastant lenta

Proves de velocitat

Sempre que no veig un proveïdor VPN esmentar la velocitat a la pàgina principal, això em preocupa una mica. Al cap i a la fi, fer totes les reclamacions sobre rendiment exagerat és el que fan totes les VPN. Es tracta de no cridar l’atenció sobre la velocitat d’una admissió tranquil·la que les coses no són tan bones?

En el cas de Surfshark, aquest no és el cas.

Amb les proves de velocitat que mostren consistents 80 Mbps més descàrregues per a totes les ubicacions, excepte una, Surfshark hauria de cridar l’atenció sobre els seus números. Comproveu la meva llista de les VPN més ràpides, es tracta de resultats de primer nivell.

Els números es veuen una mica pitjors amb les velocitats de càrrega on més d’unes poques ubicacions podrien utilitzar alguna millora. Però, segueixen sent molt respectables.

I a parlar de necessitar millores (i moltes coses), els números de pujada i baixada d’Austràlia eren molt abismals. Tornaré a provar de nou aviat amb l’esperança de veure millors velocitats. Però, de moment, si és un país al qual voldríeu connectar, potser voldreu fer una ullada a NordVPN (el rendiment de la qual va ser excel·lent).

Tot i això, a més d’aquella excepcional evidència, es presenta una prova de velocitat sòlida de Surfshark.

Abans d’obtenir aquests resultats, només una explicació ràpida. Executo una connexió a Internet bastant ràpida, molt més ràpida que qualsevol servidor VPN que pugui coincidir raonablement. Això significa que els números que veieu per a una ubicació concreta són, teòricament, els màxims que podeu esperar d’ella. No són capaços de les meves velocitats de connexió.

Si la vostra xarxa és més lenta que la màxima, veureu xifres més baixes. No hi ha res alternatiu.

Amb aquesta petita descripció, es mostren a continuació els resultats de les proves de velocitat de Surfshark per a les set ubicacions més populars entre nosaltres els usuaris de VPN. També vaig incloure el que el client va considerar que era el meu millor (i presumiblement el més ràpid) servidor amb què connectar-me.

Millor servidor
Surfshark els millors resultats de proves de velocitat del servidor VPNAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base dels millors servidors de SurfsharkSense VPN
Estats Units
Els resultats de les proves de velocitat del servidor VPN del servidor VPN dels Estats Units UnidesAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de la Unió dels Estats Units de SurfsharkSense VPN
Regne Unit
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de Surfshark United KingdomAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base del Regne Unit de SurfsharkSense VPN
Canadà
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de Surfshark CanadaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de Surfshark CanadaSense VPN
Austràlia
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de Surfshark AustraliaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de Surfshark AustràliaSense VPN
Països Baixos
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de Surfshark NetherlandsAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de línia de base de Surfshark als Països BaixosSense VPN
Alemanya
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de Surfshark GermanyAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de Surfshark GermanySense VPN
França
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de Surfshark FranceAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de Surfshark FranceSense VPN

Sobre Surfshark

Surfshark és relativament nouvingut al mercat VPN, però, com que detallo en la meva revisió completa, ja hi ha moltes coses que agraden sobre el servei.

Per començar, Surfshark es basa en les Illes Verges Britàniques, que és un territori autònom sense lleis de retenció de dades per a serveis VPN (o qualsevol altra cosa). Aquestes són les millors notícies de privadesa.

La companyia ja ha avançat molt a l’hora d’oferir una àmplia gamma de suport per a dispositius, preus competitius, seguretat i privacitat excel·lents i una característica senzilla per a l’ús..

Són un nou feixista VPN, compromès amb claredat a oferir tot allò que podríeu esperar d’un servei d’alt nivell i estan ben preparats per desafiar els seus rivals més grans..

Privacitat i seguretat

Si esteu buscant una VPN que ofereixi una privacitat i seguretat excel·lents, mereix la pena mirar-la.

Com s’ha esmentat anteriorment, es basen a les Illes Verges Britàniques. Per tant, no són immunes a possibles sol·licituds de dades de les autoritats internes o estrangeres.

A més d’això, Surfshark segueix una política estricta de registre i no emmagatzema cap de les vostres dades més enllà d’una adreça de correu electrònic i una contrasenya del compte xifrada. Fins i tot us permeten pagar el servei mitjançant cryptocurrency, anonimitzant encara més el vostre ús.

Des del punt de vista de la privadesa i la seguretat operacional, Surfshark també passa per sobre per protegir-vos de les vostres dades o activitats d’internet exposades a qualsevol persona en qualsevol moment..

El nucli dels seus esforços comença amb el xifrat estàndard AES d’última generació de 256 bits. Aquest és un estàndard que es considera irrompible amb la tecnologia actual.

El sistema també fa servir un hash d’autenticació SHA512 i un intercanvi de claus DHE-RSA de 2048 bits i PFS que protegeix encara més totes les etapes de les connexions VPN.

Atès que Surfshark és un servei multiplataforma, ofereixen el seu xifrat en dos sabors de protocol: OpenVPN i IKEv2.

Ambdós estàndards es consideren de primera línia i asseguren que Surfshark pot estendre la seva protecció a gairebé qualsevol dispositiu connectat a Internet creat durant els darrers vint anys..

Si sou algú que és més conscient sobre la seguretat, Surfshark fins i tot us permet operar en mode multi-hop (de vegades conegut com a doble VPN), passant les vostres dades a més d’un servidor VPN per obtenir una capa addicional de seguretat i privadesa..

La conclusió és que Surfshark es mostra seriós sobre la protecció de vostès en línia. Fins i tot recentment es van sotmetre a una auditoria de seguretat independent per demostrar-ho. Molta sort a qualsevol que intenti piratejar o superar el sistema de protecció multicapa que han implementat.

Característiques

Surfshark, construït a partir del sòl per ser el més pràctic i complet possible, ofereix una varietat de funcions que la converteixen en una excel·lent adaptació gairebé qualsevol tipus d’usuari de VPN.

Entre els que destaquen:

 • Un interruptor de matances integrat

  El client de Surfshark desactivarà la vostra xarxa si la VPN cau o queda compromesa d’altra manera. Això passa.

  L’interruptor de matança impedeix enviar o rebre dades sense saber-ho a la clara a la vostra connexió a Internet estàndard. Ajuda a mantenir la vostra privacitat i seguretat en tot moment.

 • Servidors DNS privats i protecció contra filtracions

  Surfshark opera els seus propis servidors DNS (que no contenen registres de resolució de noms) i el programari client en fa un ús quan es connecta. Aquesta és una característica essencial. Les cerques de DNS poden revelar la vostra activitat a Internet a qualsevol persona que tingui accés al servidor DNS que utilitzeu.

  Per exemple, si utilitzeu una VPN amb els vostres servidors DNS proveïts d’ISP, l’ISP encara sabrà tots els llocs web als quals heu intentat accedir, fins i tot si el vostre trànsit ha estat xifrat en tot moment..

 • Mode de camuflatge

  El servei VPN de Surfshark ofereix una funció coneguda com a mode de camuflatge, que dissimula el trànsit VPN com a tràfic web ordinari. Això pot ser útil quan es tracta d’evadir l’acceleració o el bloqueig d’un ISP.

  També us pot ajudar a desplaçar-vos per règims complexos de censura a Internet com els que es troben a la Xina o l’Iran.

 • MultiHop

  Com s’ha esmentat anteriorment, Surfshark admet passar les seves dades a través de diversos servidors VPN. Si ho fa, augmenta encara més el seu anonimat i seguretat.

La millor notícia sobre la llarga llista de funcions de Surfshark és que ofereixen suport per a gairebé tots els dispositius que podeu imaginar, inclosos:

 • Dispositius Windows
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • FireTV
 • Linux
 • Suport SmartDNS per a Xbox, PlayStation i qualsevol altre dispositiu que permeti configurar DNS especificats per l’usuari
 • Complements del navegador per a Chrome i Firefox

Surfshark també dóna la benvinguda als seus servidors BitTorrent i altres clients de fitxers de fitxers P2P i fins i tot et permet desbloquejar el servei de vaporització restringit a la regió, com Netflix.

Com es pot saber amb aquesta exhaustiva llista, Surfshark sembla que està fent tot el possible per no deixar cap pedra sense volar per a nosaltres usuaris de VPN.

Restriccions

En comparació amb la llarga llista de funcions que ofereix Surfshark, la seva llista de restriccions és de forma primordial. De fet, no posen cap límit dur en cap ús del seu servei, més enllà de la prohibició estàndard d’activitats il·legals, cosa que violava les Condicions del servei de Surfshark..

Surfshark també ofereix una advertència als usuaris sobre l’ús indegut de les seves connexions de dispositius il·limitades, cosa que pretén evitar que els venedors i altres compartiments no autoritzats de comptes.

Però, més enllà d’aquestes restriccions simples i estàndard, Surfshark us proporciona informació gratuïta sobre el que utilitzeu el servei i com ho feu.

Atenció al client

Com que cap servei de VPN pot funcionar en tot moment sense interrupcions ni dificultats tècniques, el servei al client és de gran importància per a tots nosaltres, sigui quina sigui la nostra habilitat tecnològica. Surfshark també ens ha cobert.

Ofereixen suport en directe 24 hores al dia per xat o correu electrònic, i la majoria de correus electrònics rebran una resposta en dues hores.

L’únic inconvenient sembla ser que la secció d’autoajuda en línia de Surfshark no és tan comprensiva. Tot i això, això no és raonable per a un servei relativament nou i espero que es millori amb el pas del temps.

Per assegurar-se que tots els nous usuaris estiguin satisfets, Surfshark també et proporciona una prova gratuïta del seu servei en forma de política de reembossament sense problemes de 30 dies.

Per cancel·lar-se en qualsevol moment d’aquest període, només heu de contactar amb el servei d’atenció al client mitjançant el xat en directe o l’enllaç de correu electrònic que es proporciona al lloc de Surfshark. Feu-los saber que us agradaria un reemborsament i, sempre que no hàgiu fet res per incomplir els termes del servei, aconseguireu tornar els diners immediatament.

Quan us registreu, assegureu-vos que també aprofiteu un dels codis cupons de Surfshark. D’aquesta manera, si decidiu mantenir el servei, només us costarà un 1,99 $ mensualment mensual. És un preu que no pot tocar cap altre proveïdor VPN d’aquest calibre.

Ubicacions del servidor

Per a aquells que s’inclinen més tècnicament o qualsevol persona que intenti utilitzar una VPN per aconseguir restriccions geogràfiques de contingut o servei, el nombre i les ubicacions dels servidors d’un proveïdor és molt important. Com a nou usuari relatiu a la indústria, potser espereu que Surfshark es quedés una mica curt en aquest àmbit.

Però, una vegada més, semblen estar per davant de la corba. Mentre escric això, la xarxa de Surfshark està formada per més de 1040 servidors repartits per 63 països, des d’Albània a Vietnam i arreu. Amb una extensió geogràfica com aquesta, estic apostant perquè no tindreu problemes per trobar un servidor en una ubicació que necessiteu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me