Prova de velocitat IPVanish

IPVanish ofereix tant rendiment com potència. Les seves velocitats de xarxa de servidors són algunes de les millors. I el client és altament configurable i està ple de funcions. Tot i que no té els seus inconvenients, sobretot algunes preocupacions sobre la privadesa dels usuaris, IPVanish és una VPN que val la pena tenir en compte.


Pros
  • Excel·lents velocitats del servidor
  • Gran selecció de configuració de xifratge i funcions de privadesa
  • Sense política de registre
  • Permet torrent
  • Fins a 10 connexions simultànies
  • Atenció al client accessible per correu electrònic, xat i telèfon
Contres
  • Amb seu als Estats Units
  • No funciona bé amb Netflix o BBC iPlayer
  • Garantia breu de devolució de 7 dies

El front i el centre de la pàgina principal d’IPVanish són l’afirmació que són la VPN més ràpida del món. Aquesta és tota la afirmació.

Malauradament, en base a les meves proves de velocitat, l’afirmació no és exacta i la VPN més ràpida no ho és.

Dit això, IPVanish encara mostra un rendiment excel·lent i té molt d’enorgullir-se. Per exemple, la velocitat del servidor del Regne Unit és molt impressionant.

Els números de baixada són excel·lents.

Si hagués de despistar, podria cridar a Alemanya i a França com una mica subpar.

Tot i així, a 47,12 Mbps i 41,56 Mbps respectivament, aquestes connexions són prou ràpides per a la transmissió de vídeo d’alta definició o per a descàrregues d’arxius prou grans.

Des del tema de la càrrega, les coses semblen encara millors. Amb una mitjana de 54,6 Mbps a les vuit ubicacions que vaig provar, cap altre proveïdor millora millor.

Potser IPVanish hauria de canviar la reclamació de la pàgina d’inici a la VPN ràpida del món per a les càrregues. Aleshores serien correctes.

Dit això, aquí es mostren els resultats de les proves de velocitat d’IPVanish.

Millor servidor
IPVanish els millors resultats de proves de velocitat del servidor VPNAmb VPN IPVanish els millors resultats de les proves de velocitat de base del servidorSense VPN
Estats Units
IPVanish Unita els resultats de les proves de velocitat del servidor VPN dels EstatsAmb VPN Els resultats de les proves de velocitat de base de la base de dades dels Estats Units IPVanishSense VPN
Regne Unit
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN del Regne Unit VPNishAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base del Regne Unit a IPVanishSense VPN
Canadà
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de Canadà IPVanish CanadaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base d’IPVanish CanadaSense VPN
Austràlia
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN IPVanish AustraliaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base d’IPVanish AustraliaSense VPN
Països Baixos
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN IPVanish NetherlandsAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base d’IPVanish NetherlandsSense VPN
Alemanya
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN IPVanish GermanyAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base d’IPVanish GermanySense VPN
França
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN IPVanish FranceAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base d’IPVanish FranceSense VPN

És possible que hagueu notat la gran diferència entre les proves de velocitat de VPN i les proves de base sense VPN. S’espera.

Executo totes les meves proves amb una connexió a Internet de 500 Mbps i 100 Mbps. Ambdues són velocitats que actualment no poden coincidir els servidors de proveïdors VPN de consumidor.

El punt d’utilitzar una connexió molt més ràpida és que revela el màxim rendiment real del servidor VPN.

Si, per exemple, només portés 50 Mbps, el dispositiu seria el factor limitant de la velocitat, mai no sabríem que els servidors d’IPVanish són realment capaços de tenir un rendiment molt més gran..

Quant a IPVanish

IPVanish va ser fundada el 2012 per Mudhook Media, una filial del grup Highwinds Network. La companyia truca a Orlando, Florida, a casa seva.

Des del primer dia, IPVanish es va configurar executant una xarxa de servidors VPN de propietat total. És una cosa que pocs proveïdors fan i, certament, distingeixen IPVanish a part de la competència.

I, clarament, d’altres van prendre nota des que, amb els anys, IPVanish s’ha convertit en una mercaderia calenta i ha canviat de mans diverses vegades.

El 2017 van ser adquirits per la coneguda empresa de CDN Stackpath. I el 2019, el gegant tecnològic j2 Global va comprar IPVanish, juntament amb diversos altres proveïdors de VPN més petits.

Gràcies a les múltiples adquisicions i a l’augment de finançament resultant, IPVanish ha pogut i continua actualitzant el seu programari i fent créixer la seva xarxa, que ara inclou més de 1400 servidors arreu del món..

Privacitat i seguretat

Una de les primeres coses que volem saber de tots els usuaris de VPN és com de servei gestiona la nostra privadesa i la seguretat de les nostres dades.

En aquest sentit, IPVanish es manté a nivells molt elevats.

Segons la seva política de privadesa, l’empresa ofereix un entorn complet sense registre de registre:

IPVanish és un proveïdor de serveis VPN de registre zero, cosa que significa que no guardem cap registre de dades de connexió, trànsit o activitat sobre els nostres serveis..

En teoria, aquesta afirmació ens garanteix l’anonimat en qualsevol moment que ens connectem a un dels seus servidors.

Tanmateix, cal aplicar qualsevol política d’aquest tipus amb la tecnologia més avançada. I també allà, IPVanish no defrauda.

Per defecte, IPVanish utilitza el protocol OpenVPN amb xifrat de 256 bits per a totes les connexions. És una opció ràpida i segura a la qual també fan servir molts altres proveïdors VPN més importants.

El servei també utilitza protocols criptogràfics d’última generació per a l’intercanvi i l’autenticació de claus, fent que, a més, els tercers puguin accedir i llegir dades transmeses.

Per completar-ho, IPVanish executa el seu propi servidor DNS. És una altra capa de privacitat que fa que les vostres activitats en línia siguin molt més difícils d’identificar i, sense oblidar, milloren el rendiment.

Val la pena assenyalar que IPVanish té la seva base als Estats Units i, com a tal, té l’obligació legal de complir les sol·licituds d’aplicació de la llei realitzades. No és ideal per a la intimitat.

Per a nosaltres mateixos, la ubicació pot ser que el servei no sigui un usuari inicial.

També és important tenir en compte que el 2016, IPVanish va ser citat i, posteriorment, va proporcionar dades a un tribunal nord-americà. Abasto aquest tema amb molta més detall en la meva revisió, però, el que és important, l’incident va posar en qüestió seriosa les seves reclamacions sense registre de registre.

No obstant això, els seus propietaris actuals, que es van fer amb el control de l’empresa després d’haver ocorregut aquest incident, insisteixen que, tot i que no poden verificar el registre que va tenir lloc abans de comprar IPVanish, es mantenen amb les seves actuals polítiques de registre zero i prometen mantenir-les a tota costa..

Característiques

A més d’una excel·lent rapidesa, privadesa i seguretat, hi ha moltes altres funcions que solem buscar en una VPN.

Un client fàcil d’utilitzar i robust és sens dubte un fet imprescindible, i l’aplicació d’IPVanish sens dubte la proporciona.

El seu programari funciona molt bé i és compatible amb una àmplia gamma d’ordinadors i dispositius. Això inclou:

  • Dispositius Windows (PC, tauleta, telèfon)
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Amazon Fire TV
  • Linux
  • Chromebook
  • Alguns encaminadors

Bàsicament, si un dispositiu es connecta a Internet, hi ha una excel·lent possibilitat de fer servir IPVanish amb ell.

Per a una major compatibilitat, el client d’IPVanish ofereix diverses opcions de protocol alternatiu. Fins i tot us permetran utilitzar una connexió PPTP.

El PPTP és un estàndard de xifrat molt dècid i molt compromès, però és ràpid i s’inclou en gairebé tots els dispositius connectats a Internet fabricats avui en dia.

En última instància, no es recomana fer servir PPTP, però, en alguns casos, és millor que sense protecció.

Una altra de les funcions que molts busquem és el suport BitTorrent. També hi proporciona IPVanish. De fet, tenint en compte els seus excel·lents resultats de proves de velocitat, és una opció fantàstica per a descàrregues de fitxers grans.

Altres funcions presents i comptables inclouen un interruptor de matança integrat: per protegir-vos en cas de caiguda de connexió VPN, així com detecció de filtracions DNS i IPv6.

Restriccions IPVanish

Tot i que l’IPVanish no té molt en compte les restriccions, cal esmentar algunes coses.

Primer, el servei no admet la connexió a la xarxa Tor.

La majoria de nosaltres no necessitem utilitzar Tor i una VPN al mateix temps, i és una combinació que retardarà significativament la velocitat de la connexió..

Però, si voleu crear un enfocament de seguretat de dades en capes, cal tenir en compte la limitació.

Mala assistència de Netflix

Per als que hi treballem, IPVanish no funciona amb Netflix, almenys no gaire bé.

No m’equivoqui Les velocitats del servidor són prou ràpides com per suportar la transmissió en alta definició. El problema és que IPVanish no serveix per desbloquejar contingut bloquejat amb geo.

Aquest és un dels inconvenients potencials d’una VPN que posseeix els seus servidors. A menys que facin passos especials, fa que les seves adreces IP facin que les direccions siguin fàcils per bloquejar un servei com Netflix.

Hi ha alguns servidors estranys que us poden accedir, però són pocs i no gaire. Aquest és un dels casos en què IPVanish és una mala elecció, sobretot perquè hi ha moltes altres VPN que funcionen amb Netflix per triar..

Atenció al client

No importa el bo que sigui el seu programari, el seu maquinari fiable i les seves connexions ràpides, cap servei VPN és immune a problemes. Però, quan apareix un problema, IPVanish té l’esquena.

En el passat, IPVanish tenia la reputació de proporcionar una atenció al client una mica deficient. La resposta directa només estava disponible per correu electrònic i fins a un període de resposta de dos dies gairebé es va donar.

Darrerament, però, IPVanish ha donat voltes.

El suport de xat en temps real ja està disponible a través del lloc web IPVanish.

També han reduït el temps mitjà de resposta a l’assistència per correu electrònic a les 24 hores molt més ràpides, amb una resposta de dues hores força habitual.

El lloc web també ofereix un bon nombre d’articles útils i guies de resolució de problemes que us poden ajudar a esbrinar el problema mentre espereu resposta..

I si tot això està dit i acabat, encara no esteu satisfet amb el servei, IPVanish té una garantia de reemborsament completa de 7 dies. Siguin quines siguin les vostres raons, si és el que voleu, podeu recuperar els vostres diners.

Ubicacions del servidor

A banda de ser ràpid, la xarxa IPVanish també és força gran. La llista de servidors inclou actualment 1437 endpoints en 77 ubicacions i 53 països.

No, la xarxa no guanyarà premis per la mida.

Però, a cada ubicació, el 99% dels usuaris de VPN podríem voler connectar-hi. I no oblidem que IPVanish també és propietari de tot el seu maquinari.

De manera crítica, la xarxa IPVanish és una xarxa global de primer nivell, és a dir, els servidors tenen accés directe a tots els proveïdors d’internet del món..

L’accés als pilars d’ús d’internet es tradueix en restriccions de rendiment zero, que, al seu torn, es tradueixen en els excel·lents resultats de proves de velocitat d’IPVanish que hem vist..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me