Proves de velocitat dels servidors de CyberGhost

CyberGhost ofereix una gran privacitat en línia, milers de servidors amb una cobertura internacional excel·lent i un programari fàcil d’utilitzar ric en funcions, tot a un preu difícil de superar. Amb una velocitat de connexió ràpida per fer una còpia de seguretat de tot, qualsevol que busqui un proveïdor de VPN de primer nivell no cal mirar més enllà.


Pros
 • Registre zero per a la màxima privacitat
 • Excel·lent distribució de servidors amb més de 71.00 servidors en 90 països
 • Velocitats de connexió molt ràpides
 • Funciona amb els EUA Netflix i BBC iPlayer
 • Permet el torrent P2P
 • Llarga garantia de devolució de 45 dies
Contres
 • Empresa matriu amb una reputació qüestionable
 • Configuració manual OpenVPN
 • No funciona des de la Xina

Proves de velocitat

Mai estic segur del tipus de rendiment que espereu de CyberGhost. A diferència de gairebé tots els altres serveis VPN, mai no han estat grans a fer reclamacions de proveïdors més ràpids.

Podria ser una actuació d’admissió tranquil·la no és el seu bon joc? No exactament.

A excepció de Austràlia, les proves de velocitat de CyberGhost demostren que els seus servidors poden fer més que tenir els seus. De fet, actualment són el servei VPN més ràpid.

No sempre va ser així.

CyberGhost va tenir una fama de ser una mica consigna. Però amb la recent publicació de la versió 7 del seu programari i algunes actualitzacions importants de la xarxa, ara es té en compte un proveïdor VPN.

Abans de parlar d’especificacions, recordeu que intento provar amb una connexió a Internet molt més ràpida que la que pot coincidir qualsevol proveïdor VPN, d’aquí la gran discrepància de velocitats entre VPN i cap prova VPN. Ho faig per obtenir els millors números possibles per a cada servidor, que no són capaços dels límits de velocitat de la meva pròpia Internet.

És a dir, les velocitats que veieu són les màximes que podeu esperar. Els vostres resultats reals poden veure’s limitats per la vostra connexió.

Per tant, si el meu test mostra una velocitat de 100 Mbps i la vostra internet només pot fer 60 Mbps, en algun lloc de la franja de 50 Mbps és el que probablement obtindreu.

Resultats de rendiment

A excepció de l’Austràlia esmentada anteriorment, les velocitats de descàrrega de CyberGhost són constantment a l’alça de 80 Mbps, i sovint superiors als 90 Mbps. Per a una VPN de consum, això és molt ràpid.

I, tot i que el resultat d’Austràlia està lluny de batre qualsevol rècord, el rendiment és prou bo fins i tot per a transmissions de qualitat HD.

Les càrregues surten una mica pitjor. Però, en la seva majoria, continuen ardint.

Austràlia torna a ser força lenta, igual que a Amèrica del Nord, tant als Estats Units com al Canadà. Per tant, si el rendiment de les càrregues en aquestes regions és important per a tu, pot ser que un altre proveïdor estigui en ordre (torno a fer referència a la meva llista de VPN més ràpida).

En els altres casos, CyberGhost lliura i després alguns.

Millor servidor
Els millors resultats de proves de velocitat del servidor VPN CyberGhostAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base del servidor CyberGhostSense VPN
Estats Units
CyberGhost uneix els resultats de les proves de velocitat del servidor VPN dels EstatsAmb VPN CyberGhost Uneix els resultats de les proves de velocitat de base dels Estats UnitsSense VPN
Regne Unit
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN del Regne Unit CyberGhostAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de referència de CyberGhost al Regne UnitSense VPN
Canadà
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN CyberGhost CanadaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de CyberGhost CanadàSense VPN
Austràlia
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN CyberGhost AustraliaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de CyberGhost AustràliaSense VPN
Països Baixos
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN CyberGhost NetherlandsAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de CyberGhost als Països BaixosSense VPN
Alemanya
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN CyberGhost GermanyAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de CyberGhost GermanySense VPN
França
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN CyberGhost FranceAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de CyberGhost FranceSense VPN

Quant a la VPN de CyberGhost

CyberGhost ha estat des del 2011, cosa que els converteix en un dels proveïdors VPN més establerts.

Basats a Romania, s’enorgulleixen de ser grans partidaris de la cultura i la llibertat sense censura d’Internet, una reivindicació que avalen per la seva excel·lent política de registre zero..

Amb més de 20 milions d’usuaris a tot el món, CyberGhost fa clarament moltes coses.

Privacitat i seguretat

Molt pocs proveïdors de VPN fan privacitat i CyberGhost. Tot i que la seva Política de privadesa no és el document més accessible, altres VPN fan un treball molt millor: un cop ho penseu, trobareu que CyberGhost s’ha compromès a no recopilar cap informació mentre utilitzeu el seu servei. Cito:

 • NO sabem en cap moment quin usuari ha accedit mai a un lloc web o servei determinat
 • NO sabem quin usuari es va connectar al nostre servei de VPN CyberGhost en un moment determinat o quina IP del servidor VPN CyberGhost van utilitzar.
 • NO sabem el conjunt d’adreces IP originals de l’ordinador d’un usuari

A diferència de molts altres proveïdors que reclamen registre de zero, CyberGhost ni tan sols registra cap dada anònima. Estem parlant de coses com els segments de temps de connexió i la durada o l’ús de l’ample de banda, normalment emmagatzemats i utilitzats per al manteniment de la xarxa.

Com ja hem comentat, CyberGhost truca Romania a casa. Ja que és un país àmpliament considerat com a la intimitat, és una bona cosa.

Tot i estar a la UE, Romania no forma part de cap col·laboració d’intel·ligència d’intel·ligència com Five Eyes, Nine Eyes o Courteen Eyes. Aquesta manca de cooperació significa que CyberGhost està fora de l’abast de l’FBI, la NSA, el GCHQ i qualsevol altra agència d’intel·ligència occidental a la qual penseu (no que recopilin dades que puguin transmetre en primer lloc).

Durant el procés de registre, l’única informació que es requereix és la d’una adreça de correu electrònic (i amb aquest propòsit podeu utilitzar fàcilment un compte maniquí). El servei es paga de forma anònima mitjançant Bitcoin (tot i que, per descomptat, també s’accepten targetes de crèdit i PayPal).

Xifrat i Protocols

Els estàndards de xifrat que utilitza CyberGhost són tan forts.

Per defecte, el client utilitza OpenVPN amb xifrat AES-256-CBC i autenticació hash SHA256 per al canal de dades, xifrat AES-256, xifrat de claus RSA-4096 i autenticació de hash SHA384 per al canal de control i intercanvi de claus ECDH-4096. per a la clandestinitat.

Si no esteu segurs del que això significa, no podreu estar segur que ningú xifrarà les vostres dades; estem parlant de nivells de xifratge de nivell militar aquí.

OpenVPN també és una bona opció predeterminada per la rapidesa que té.

Altres protocols compatibles inclouen L2TP / IPsec i PPTP.

Les meves proves tampoc han mostrat filtracions de DNS, IP o WebRTC. Sembla que tots són evitats efectivament pel client.

Característiques

Totes les plataformes principals admeten el programari client CyberGhost, inclosos Windows, macOS, iOS i Android. Encara que no hi ha cap programari específic per a aquests, CyberGhost també és fàcil de configurar a Kodi, Linux i molts encaminadors..

Tot allò que podríeu esperar hi ha, des de la funció de commutació morta fins a la capacitat de substitució dels servidors DNS.

Altres funcions notables inclouen la possibilitat d’excloure que un lloc web específic utilitzi la VPN, la selecció de ports aleatoris, la protecció WiFi sense seguretat i el tunelatge dividit. Aquest últim pot ser de gran ajuda si voleu millorar encara més el rendiment de la xarxa de servidors ja ràpida de CyberGhost.

CyberGhost també s’expandeix més enllà de l’àmbit de la funcionalitat VPN pura oferint un bloqueig d’anuncis, protecció de lloc web maliciosa i compressió de dades. No estic segur del bé que funciona a la pràctica, però en teoria, pot ser que pugui reduir lleugerament els costos d’ús de dades mòbils.

Totes aquestes funcions estan desactivades de manera predeterminada, però es poden canviar al client amb el clic d’un botó.

El meu únic animal de companyia amb CyberGhost, i no són l’únic proveïdor VPN que ho fa, és la diferència tan dràstica entre els clients de Windows i macOS. Al client de macOS també li falten un parell de funcions, com ara un tunelatge fraccionat i una protecció WiFi.

Tampoc és un trencador d’ofertes, almenys al meu llibre, però és una cosa que n’haureu de ser conscient. Pel que fa a l’abandonament, realment trobo el programari Mac una mica menys intrusiu i més intuïtiu d’utilitzar.

Restriccions

El servei de CyberGhost permet fins a set connexions simultànies. Tots els proveïdors de VPN tenen aquest tipus de restriccions (sobretot per protegir la seva infraestructura dels abusos), i el límit establert per CyberGhost és un dels millors.

Si voleu utilitzar diversos dispositius al mateix temps, això és sens dubte a considerar.

Es permet la P2P, però només en servidors específics (marcats clarament al client) i no hi ha restriccions d’ample de banda ni de velocitat de cap tipus..

Atenció al client

Tot i que he escoltat comentaris diversos sobre l’assistència al client de CyberGhost, no he tingut cap problema.

Es pot obtenir assistència 24 hores al dia per xat en directe i es pot respondre ràpidament. Per a preguntes més detallades, també hi ha un sistema de correu electrònic / ticketing. El xat en viu està disponible fins i tot en alemany i francès, tot i que només en hores determinades del dia.

La VPN de CyberGhost ofereix una important base de coneixement en línia. Inclou guies d’instal·lació i ús de totes les plataformes principals. També hi ha diverses seccions per solucionar problemes així com una pregunta freqüent.

Si primer penses fer el servei per fer una prova de prova, CyberGhost ofereix una garantia de devolució de diners de 45 dies a la indústria. Això us ha de proporcionar molt temps per avaluar i decidir si aquesta VPN és adequada per a vosaltres.

Tampoc no oblideu utilitzar un dels codis cupons de CyberGhost quan us registreu. Si decidiu mantenir el servei, pagareu significativament menys al mes.

Ubicacions del servidor

El nombre de servidors que executa un proveïdor VPN és sovint un bon indicador de la solidesa del servei. Per a molts usuaris, també pot ser el factor decisiu.

Al departament de servidors, CyberGhost no defrauda. En el moment d’escriure aquest document, ofereixen 7159 servidors en 90 països.

Només un bon grapat de proveïdors tenen més servidors i els 90 països compatibles cauen fermament al final més alt de la gamma. Per a la majoria de nosaltres, la llista de servidors VPN de CyberGhost té tot el que necessitarem, especialment si teniu en compte la rapidesa que tenen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me