Proves de velocitat dels servidors de TunnelBear

TunnelBear és una de les millors experiències fàcils d’utilitzar que trobareu en una VPN. És possible que no tinguin la xarxa de servidors més gran ni la llista de funcions més gran. Però, els seus servidors tenen una bona velocitat consistent, el seu programari és molt senzill d’utilitzar, l’assistència al client és útil i la seva política sense registre és tan clara com pot ser. Especialment si sou un principiant VPN, no us oblideu de TunnelBear.


Pros
 • Velocitats consistents del servidor
 • Xifrat fort
 • Neteja de registre de verificació clara i independentment verificada
 • Programari molt fàcil d’utilitzar
 • Versió gratuïta (limitada a 500 MB al mes)
Contres
 • Poques funcions avançades
 • No funciona amb Netflix o altres serveis de streaming
 • Xarxa de servidor molt petita
 • No hi ha assistència de xat

Proves de velocitat

A diferència de gairebé tots els altres proveïdors de VPN, TunnelBear no fa cap declaració pública sobre el bon rendiment del servidor. Tot i que, després de les darreres proves de velocitat, estic segur que podrien.

A gairebé totes les ubicacions que he provat, les velocitats de descàrrega són prou ràpides per fer feliç a qualsevol persona. També són increïblement consistents. Això, per a mi, és un signe de la bona gestió de xarxa i de l’equilibri de la càrrega del servidor.

L’únic resultat que surt com un polze dolorós és Austràlia. Properament executaré una altra prova allà mateix i actualitzaré aquest article si els resultats milloren. Però, de moment, si Austràlia és on voleu connectar-vos, és possible que vulgueu mirar cap a un altre lloc. Les proves de velocitat de PureVPN van donar els millors resultats a la part del món.

En una altra direcció, el rendiment de càrrega de TunnelBear va ser igual de consistent, si no molt inspirador. A la gran majoria de nosaltres ens preocupa les descàrregues i, per tant, aquest no és un problema enorme. Però, si acostuma a enviar fitxers grans, de mitjana, NordVPN ofereix allà la velocitat més ràpida.

Una cosa a tenir en compte amb les meves proves és que utilitzo una connexió a Internet molt ràpida. És prou intencionadament ràpid perquè cap proveïdor VPN hi pugui coincidir. Provar d’aquesta manera em permet esbrinar les velocitats màximes reals de cada servidor.

Tot això per dir, els números que veieu potser no són tan bons com els que jo faig. Si teniu límits de descàrrega a la connexió a Internet a 30 Mbps, no és possible veure velocitats de VPN a la distància de 60 Mbps. En aquest cas, m’esperaria que estiguessin al sud de 25 Mbps.

A continuació, es mostren els resultats de les proves de velocitat de TunnelBear per a les set ubicacions més connectades pels usuaris VPN. També he inclòs els resultats del que l’aplicació client considerava el meu millor servidor (és a dir, el servidor que teòricament hauria de donar-me el millor rendiment).

I si teniu curiositat amb les tarifes de TunnelBear amb altres proveïdors, consulteu la meva comparació amb les VPN més ràpides.

Millor servidor
TunnelBear els millors resultats de proves de velocitat del servidor VPNAmb VPN TunnelBear els millors resultats de les proves de velocitat de base del servidorSense VPN
Estats Units
TunnelBear Unites els resultats de les proves de velocitat del servidor VPN dels Estats UnitsAmb VPN TunnelBear Unites Estats resultats de prova de velocitat de baseSense VPN
Regne Unit
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de TunnelBear Regne UnitAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de TunnelBear al Regne UnitSense VPN
Canadà
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de TunnelBear CanadaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de TunnelBear CanadaSense VPN
Austràlia
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de TunnelBear AustraliaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de TunnelBear AustraliaSense VPN
Països Baixos
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de TunnelBear NetherlandsAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de TunnelBear HolandaSense VPN
Alemanya
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de TunnelBear GermanyAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de TunnelBear GermanySense VPN
França
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de TunnelBear FranceAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de TunnelBear FranceSense VPN

Quant a TunnelBear

Poques empreses VPN tenen un millor reconeixement del nom que TunnelBear. Han estat al voltant del 2011, convertint-lo en un dels primers pioners dels productes VPN de consum i un nom de confiança en el sector.

La companyia va ser fundada a Toronto, Canadà, per Daniel Kaldor i Ryan Dochuk, dos veterans de la indústria tecnològica. Tots dos es van iniciar en una empresa amb anys d’experiència en el sector de la tecnologia, incloent-hi passos de Microsoft i Research in Motion. El 2018, TunnelBear es va unir amb McAffee, donant encara més pes al seu nom.

Privacitat i seguretat

Una de les coses que més esperen els usuaris VPN del nostre proveïdor és la garantia de la nostra privadesa. TunnelBear proporciona precisament això, amb molt de detall i un llenguatge clar. Indiquen exactament quines dades recopilen, per què i per a què ho utilitzen.

En molts casos, TunnelBear fins i tot proporciona explicacions detallades de com van determinar quines dades recollir i què renuncien a canvi (com no rebre missatges de correu electrònic personalitzats a canvi de no recollir el seu nom complet). Entre els principals proveïdors de VPN, el nivell de detall que es troba a la política de privadesa de TunnelBear és inigualable.

A més de la seva política de privadesa general, Tunnel Bear tampoc guarda registres de cap activitat de l’usuari durant la connexió amb el servei. Això significa que no emmagatzemen registres de les vostres adreces IP, consultes DNS o llocs i serveis en ús. No us haureu de preocupar de ningú que us miri per l’espatlla.

Això també significa que TunnelBear pot prometre que mai vendran ni comerciaran la vostra informació a tercers per qualsevol motiu. No en conserven, per començar. Potser es respongui aquesta declaració de la seva política de privadesa.

TunnelBear NO emmagatzema les adreces IP originàries dels usuaris quan estiguin connectats al nostre servei i, per tant, no pot identificar als usuaris quan es proporcionin adreces IP dels nostres servidors. A més, no podem divulgar informació sobre les aplicacions, serveis o llocs web que els nostres usuaris consumeixen mentre estan connectats als nostres Serveis; ja que TunnelBear NO emmagatzema aquesta informació.

Fer declaracions de privadesa i seguir-les són dues coses separades. I a molts proveïdors VPN (per desgràcia) no els agrada jugar per les seves pròpies regles. No és així amb TunnelBear. Només són alguns dels proveïdors que se sotmeten a una auditoria de seguretat independent i que publica els resultats per a tothom. L’auditoria de Surfshark és l’única altra instància coneguda d’un proveïdor VPN que fa això.

A més d’una bona privacitat, TunnelBear també ofereix seguretat d’última generació. Estem parlant del xifrat AES de 256 bits sobre els protocols OpenVPN o IPsec / IKEv2 (segons la plataforma que utilitzeu).

La força de xifrat que fa que TunnelBear sigui el més a prop possible a la bala de la tecnologia de xifratge actual. Podeu sentir-vos força desconcertats que ningú no podrà fer una ullada a les vostres dades.

Però, per què establir-s’hi. TunnelBear dóna fins i tot un pas més i ofereix una funció coneguda com GhostBear. El seu propòsit és dissimular el trànsit de VPN de manera que dificulta que qualsevol ISP el detecti en primer lloc. Aquesta tecnologia porta la vostra seguretat i privacitat a un altre nivell.

Característiques

Una de les reivindicacions de la fama de TunnelBear és que són un dels pocs proveïdors importants de VPN que ofereixen un nivell de servei gratuït. Podeu permetre fins a 500 MB de trànsit per compte cada mes sense cap càrrec.

Per descomptat, no hi ha gaires dades. I per a qualsevol ús de VPN més greu (com ara la transmissió de vídeo o la descàrrega de vídeo), voldreu invertir en la seva capa de pagament. Tanmateix, amb pessic, 500 MB són suficients per mantenir-vos protegit (quan, per exemple, feu servir wifi públic).

A diferència de la majoria de solucions VPN gratuïtes, no obstant això, TunnelBear no admet la seva capaç gratuïta encara que faci publicitat o altres activitats poc fàcils d’utilitzar els usuaris. Per tant, com a usuari gratuït, no esteu obligats a comprometre la vostra privadesa. Fins i tot podeu doblar el límit de trànsit si esteu disposats a tuitejar sobre la vostra experiència amb el programari.

Per descomptat, hi ha moltes altres funcions que ofereixen tant els usuaris gratuïts com els que paguen el servei.

 • Mode Vigilant

  El nom de TunnelBear per a un interruptor de mort, tanca tot el trànsit del dispositiu si la connexió VPN baixa. Si us preocupa l’alliberament accidental de dades o filtracions d’IP, aquesta funcionalitat ajudarà a evitar-les.

 • Túnel més proper

  El programari TunnelBear us permet la possibilitat de gestionar-lo fins on us connecteu. A partir del coneixement de fons només és conscient (com la càrrega del servidor i la congestió de xarxa), escollirà un servidor que us oferirà les millors velocitats.

 • Suport multi-plataforma

  TunnelBear ofereix clients per a Windows, MacOS, iOS i Android, així com complements del navegador per a Chrome, Firefox i Opera. En tots els casos, el seu programari funciona ràpidament, i és un dels usuaris més senzills que he vist.

 • Assistència Torrent

  Tot i que no s’anuncià explícitament, TunnelBear és compatible amb BitTorrent i altres protocols de compartició de fitxers P2P a tots els seus servidors.

Restriccions

En un exemple de cap notícia que sigui una bona notícia, TunnelBear no té gaires restriccions. No bloquegen activament el trànsit i no acceleren la velocitat de la xarxa. Només hi ha dos límits.

Primer, TunnelBear només permet connectar fins a cinc dispositius alhora. Però, per a la majoria de nosaltres, és molt. L’únic altre límit s’aplica als usuaris de nivell gratuït. Com a primer, heu limitat a 500 MB de dades al mes.

Atenció al client

El servei d’atenció al client de TunnelBear respon, fins i tot en els seus proveïdors de VPN. Garanteixen una resposta del seu departament d’assistència en les 48 hores posteriors a la publicació d’un problema. En realitat, però, podeu esperar una resposta en dues hores o menys. Aquesta, almenys, ha estat la meva experiència.

No hi ha cap xat en directe disponible, però això no hauria de ser un problema per a la majoria de nosaltres. Els representants de l’ós del túnel he tractat totes les preguntes contestades per correu electrònic amb gran detall i passos fàcils de seguir. També s’afil·len ràpidament a inserir correccions relacionades amb l’ós a totes les comunicacions amb els clients. Allumera l’estat d’ànim i jo gaudeixo. Però, si us canseu d’aquestes coses ràpidament, és sens dubte alguna cosa a considerar.

A la secció d’ajuda, el lloc web de TunnelBear ofereix algunes seccions de resolució de problemes i problemes bàsics. Tot i que breus, tots dos poden ser de gran ajuda per resoldre problemes de instal·lació, connexió o velocitat.

També convé destacar que TunnelBear té una política de no-reemborsament. Treballaran amb els clients cas per cas si teniu algun problema amb el seu servei de pagament, però no hi ha garanties. Tanmateix, ja que tenen un nivell gratuït, és difícil veure aquesta política més que una restricció. La majoria de nosaltres ja hauríem agafat TunnelBear per voltes molt abans d’actualitzar a un compte de pagament.

Ubicacions del servidor

Al costat de la infraestructura de xarxa, TunnelBear té una mica de costat. Actualment executen servidors a 23 països. Com que tots els sospitosos habituals hi són, això hauria de ser suficient per a la majoria de nosaltres. Però està molt lluny dels 131 països que ofereix PureVPN, per exemple.

TunnelBear tampoc especifica quants servidors tenen a cada ubicació. És certament múltiple, ja que normalment aconsegueixo una adreça IP completament diferent després de connectar-me (un indicador fort que s’utilitza un centre de dades diferent). I, tot i que estaria bé conèixer els números exactes, potser no és un gran problema. Les meves proves de velocitat mostren un bon rendiment i, al final, això és el que importa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me