Proves de velocitat ZenMate

ZenMate no pot fer coincidir els seus millors competidors en nombre de funcions avançades o ubicacions del servidor, però és molt digne de tenir en compte una VPN. Des d’una assistència àmplia de dispositius i servidors constantment ràpids fins a una seguretat sòlida i un dels preus més baixos al voltant, hi ha molt d’agradar.


Pros
 • Bones velocitats consistents
 • Admet nombrosos dispositius
 • Permet el trànsit P2P
 • Molt assequible
 • Té un judici gratuït
Contres
 • Atenció al client deficient
 • Alguns signes d’interès sobre privadesa
 • L’aplicació del client necessita treballar

Prova de velocitat

Velocitats de llamps. Així descriu ZenMate el rendiment dels seus servidors. Jo no aniria tan lluny, però, en conjunt, ZenMate va impressionar.

Tot i que ZenMate no va trencar cap registre de velocitat de VPN, les meves proves van mostrar resultats molt respectables.

El meu millor servidor, tal com el va triar el client de ZenMate i que esperaria que fos el més ràpid, va comptar amb una mica més de 80 Mbps per a descàrregues i 60 Mbps per a càrregues. És molt ràpid per a qualsevol cosa, des de transmetre vídeos d’alta qualitat fins a torrentar i eliminar fitxers grans.

Més lluny, ZenMate també va funcionar bé, amb velocitats de descàrrega mitjanes d’entre 50 i 60 Mbps. Les càrregues eren, en la seva majoria, en el mateix rang. Un cop més, aquest tipus de rendiment serà bo per a qualsevol cosa.

El que realment em va impressionar, però, és la velocitat de coherència. Amb Austràlia, com a única anterior, els nombres a qualsevol altra ubicació van caure en el mateix rang.

M’agrada saber que, independentment de la connexió, puc esperar resultats similars. Molt pocs proveïdors ofereixen el tipus de consistència que ZenMate fa, sobretot a velocitats al nord de 50 Mbps.

Una altra cosa que també hauria de mencionar és que la diferència de rendiment força gran entre el meu funcionament sense VPN i VPN no és res de què preocupar. Totes les meves proves de velocitat ho demostren.

Utilitzo molt intencionadament una connexió a Internet molt més ràpida del que ofereix qualsevol VPN de consum. D’aquesta manera, aconseguirem veure el màxim rendiment absolut que podem esperar, en comptes dels números que estiguin encapçalats per la meva connexió.

Així, sense més detalls, aquí es mostren els resultats de les proves de velocitat de ZenMate per al meu millor servidor, així com les set ubicacions més populars de tot el món que els usuaris de VPN solen connectar-se a.

Millor servidor
Millors resultats de proves de velocitat del servidor VPN ZenMateAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base del servidor de ZenMateSense VPN
Estats Units
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de ZenMate United UnitsAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de ZenMate Units UnitsSense VPN
Regne Unit
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN de ZenMate United KingdomAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de ZenMate, Regne UnitSense VPN
Canadà
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ZenMate CanadaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de ZenMate CanadaSense VPN
Austràlia
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ZenMate AustraliaAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de ZenMate AustraliaSense VPN
Països Baixos
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ZenMate NetherlandsAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de ZenMate NetherlandsSense VPN
Alemanya
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ZenMate GermanyAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de ZenMate GermanySense VPN
França
Resultats de les proves de velocitat del servidor VPN ZenMate FranceAmb VPN Resultats de les proves de velocitat de base de ZenMate FranceSense VPN

Quant a ZenMate

Al multitud i àmplia expansió del mercat de VPN per al consumidor, sembla que els nous proveïdors estan apareixent gairebé per hora. En comparació, ZenMate pot considerar-se com un estatista major de la indústria, després d’haver llançat el camí enrere el 2013.

Des de fa anys, ZenGuard GmbH, la companyia que hi ha al darrere de la plataforma ha estat comprada per la firma de ciberseguretat Kape Technologies basada en Isle of Man (tot i que el mateix ZenMate continua funcionant fora d’Alemanya).

L’adquisició converteix ZenMate en el cosí corporatiu del servei VPN de CyberGhost. ZenMate també té la distinció única de ser l’únic servei de VPN que podeu comprar a través de la xarxa gegantina QVC gegant a la botiga nord-americana.

ZenMate ofereix un conjunt complet de productes VPN que cobreixen una gran varietat de dispositius, plataformes i navegadors web populars. El servei també està disponible en molts sabors, que van des d’una versió gratuïta semi-limitada fins a un pla final dissenyat per satisfer les necessitats de qualsevol persona que necessiti un ample de banda garantit i el xifratge estàndard de la indústria d’OpenVPN..

Privacitat i seguretat

Des del punt de vista de seguretat, ZenMate és de primer nivell. El seu servei es basa en el protocol TLS 1.2 amb encriptació AES de 128 bits a través de la seva extensió del navegador i AES de 256 bits a través dels clients d’escriptori i mòbil..

Amb el Perfect Forward Secrecy (PFS) afegit a la barreja, teniu un sistema de xifrat hermètic que permetria que tothom fes un cop d’ull a les vostres dades. Com s’ha esmentat, alguns dels plans de ZenMate també ofereixen suport OpenVPN, que afegeix una altra opció de seguretat a prova de bales a la barreja.

Pel que fa a la privadesa, aquest és un proveïdor que sembla que també us ha cobert. Segons la política de privadesa de ZenMate, segueixen una estricta política de registre de 100%. Dit d’una altra manera, no hi ha cap possibilitat que algú pugui treure l’activitat del vostre usuari del servei.

ZenMate, per descomptat, recopila la informació personal que necessiteu per obrir i mantenir el vostre compte (nom, dades de pagament, informació d’inici de sessió). Però es pot esperar de qualsevol servei VPN creïble.

L’única incidència aquí és que ZenMate funciona fora d’Alemanya, que és membre de l’anomenat acord de 14 ulls. Això vol dir que és impossible excloure la possibilitat que puguin ser obligats a supervisar els usuaris en determinades circumstàncies.

Tot i això, convé remarcar que Alemanya és un dels principals promotors europeus de la privadesa de dades personals (després d’haver encapçalat el pas de GDPR), per la qual cosa és poc probable que ZenMate es trobi en aquesta situació.

Característiques

ZenMate és ric en característiques i admet pràcticament qualsevol tipus de dispositiu modern i connectat a Internet que es pugui imaginar. La VPN es pot utilitzar amb fins a 5 dispositius alhora, de manera que un compte únic pot protegir una família petita o mitjana (segons el seu nivell d’obsessió tecnològica).

Les principals característiques de la plataforma són:

 • Kill Switch Technology

  Els clients d’escriptori ZenMate inclouen un interruptor de matança integrat que bloquejarà tot l’accés a Internet si mai estàs desconnectat involuntàriament del servidor VPN.

  Us ajuda a assegurar-vos que no envieu dades de forma accidental a través de la vostra connexió proveïda d’ISP no xifrada sense adonar-vos-en.

 • Protecció de filtracions DNS

  Els clients d’escriptori de ZenMate també inclouen una funció que obliga a totes les sol·licituds de DNS a utilitzar servidors proporcionats per ZenMate i impedeix activament que qualsevol sol·licitud vagi a servidors proporcionats pel vostre ISP..

  D’aquesta manera, s’elimina la possibilitat que l’ISP pugui fer un seguiment del vostre comportament mitjançant la sessió de sol·licituds DNS (que identificarien els llocs que aneu visitant).

 • Inici automàtic

  ZenMate també us ofereix la possibilitat que la connexió VPN comenci amb l’ordinador o el dispositiu, garantint una protecció automàtica des de l’encesa fins a l’apagada..

 • Ubicacions intel·ligents

  El programari client permet configurar prèviament quin servidor ha de fer servir per a llocs i serveis específics. Això és útil si voleu accedir a llocs geo-restringits que necessiten ubicacions del servidor canviants per funcionar.

  Amb les ubicacions intel·ligents, l’aplicació ZenMate gestiona la connexió en segon pla, de manera que només podeu connectar-vos i anar on vulgueu en línia..

Com s’ha esmentat anteriorment, ZenMate està disponible en moltes plataformes, navegadors i dispositius, inclosos:

 • Windows
 • MacOS
 • Linux
 • iOS
 • Android
 • Google Chrome
 • Firefox
 • Pera

A més, ZenMate ofereix suport d’OpenVPN. Aquesta funcionalitat amplia el seu abast a qualsevol dispositiu capaç d’utilitzar el popular estàndard VPN de codi obert.

Restriccions

Oficialment, ZenMate no estableix restriccions reals en l’ús del seu servei. Això vol dir que no acceleren les connexions ni bloquegen l’accés a llocs i serveis específics. És cert que alguna cosa esperaria d’un important proveïdor VPN.

Cap restricció significa que sou lliure d’utilitzar ZenMate de la forma que desitgeu. Però, hi ha algun bon text que cal considerar.

Les Condicions del servei de ZenMate prohibeixen específicament utilitzar el servei per violar qualsevol llei, incloses les proteccions de drets d’autor als suports digitals. Això vol dir que, tot i que podeu utilitzar BitTorrent en qualsevol dels servidors VPN de ZenMate, es reserven el dret de rescindir el vostre compte si l’utilitzeu per descarregar il·legalment música i pel·lícules o qualsevol altra cosa a la qual no tingueu dret..

Aquesta prohibició específica planteja algunes qüestions espinoses sobre la política de registre sense registre de ZenMate. No estic segur de com podrien fer complir aquesta prohibició sense supervisar d’alguna manera la vostra activitat.

Si considereu que Alemanya és notòria per haver estat plagada de trolls de drets d’autor que amenacen els usuaris amb multes per infraccions a drets d’autor (de vegades per obres que ni tan sols són propietàries), la combinació del llenguatge TOS i on opera ZenMate et fa pensar..

Atenció al client

Si hi ha una part del servei de ZenMate que sempre he trobat a faltar, és el servei al client. No és que el servei d’atenció al client no sigui útil. Lluny. Ells són més que capaços de respondre qualsevol pregunta en la majoria dels casos.

El problema és que no és tan fàcil posar-se en contacte amb algú que us pot ajudar.

Per començar, ZenMate no ofereix cap xat en viu 24 hores al dia. En comptes d’això, us envien una sol·licitud de suport per correu electrònic a través del lloc web.

En la seva majoria, aquestes sol·licituds es responen en 24 hores, però solen ser en forma de respostes enllaunades que no necessàriament responen a la vostra pregunta real. Això vol dir que poden passar dies entre plantejar un problema i obtenir ajuda.

Si bé la secció d’ajuda completa i completa de ZenMate abasta gairebé tots els problemes habituals que poden afrontar els usuaris habituals, la falta d’assistència directa pot suposar un problema d’intercanvi per als usuaris de VPN novells..

Ubicacions del servidor

Per a qualsevol de nosaltres que necessiti una VPN flexible amb molts servidors i ubicacions per triar, a ZenMate li agrada molt. Mentre escric això, els seus servidors estan disponibles en 74 països.

Tot i que està lluny de liderar el paquet, a tots els propòsits i propòsits, la infraestructura de ZenMate cobreix gairebé totes les regions i nuclis de població importants de la Terra que la majoria de nosaltres voldríem. Són una solució fantàstica si voleu evitar les restriccions geogràfiques a llocs web o serveis en línia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me