Qasja në Internet VPN Rishikimi Vjetor (2020)

Qasja në Internet private është e ngarkuar me karakteristika dhe gjithashtu është një ofrues i njohur VPN. Me strukturën e saj të çmimeve të përballueshme, sigurisht që është një opsion tërheqës në treg.


logoja private e hyrjes në internet

Sidoqoftë, Aksesi në Internet privat ka selinë në SH.B.A. Ky vend është një zgjedhje shumë e dobët si bazë në shtëpi për një kompani VPN. Jo vetëm që SHBA ka shumë ligje që kërkojnë ISP dhe VPN të gjurmojnë dhe mirëmbajnë regjistrimet e të dhënave, por gjithashtu është një pjesë e rrjetit Five Eyes.

Organizata si pesë sytë, nëntë sytë dhe 14 sytë janë përpjekje bashkëpunuese midis vendeve anëtare për të shkëmbyer të dhëna të ndjeshme. Disa nga të dhënat grumbullohen përmes aktiviteteve të stilit të spiunazhit që do të ishte e paligjshme për qeveritë që të kryejnë në tokën e tyre shtëpiake pa një proces të duhur të duhur. Sidoqoftë, nëse informacioni mblidhet nga një komb tjetër, atëherë ai mund të ndahet me lehtësi dhe ndërsa të mbarojë ligji.

Reasonsshtë për arsye të tilla si këto që SH.B.A. nuk është vendi më i mirë për të bazuar një shërbim VPN. Shtë shumë më mirë të përdorni një ofrues VPN i cili ndodhet jashtë rrjetit 14 Eyes.

Ofruesit si Surfshark dhe NordVPN janë të vendosura në Ishujt e Virgjër Britanikë dhe ofrojnë lidhje VPN të sigurta, të besueshme dhe të përballueshme. Nëse jeni vërtet të ndjeshëm në lidhje me privatësinë dhe spiunimin, atëherë rekomandohet që të kërkoni një prej këtyre kompanive në vend.

Megjithatë, Aksesi në Internet privat ka disa karakteristika të shkëlqyera. Ju mund të lidhni sa më shumë që pesë pajisje menjëherë, lejohen përralla dhe shërbimi ka një ndërrim vrasës.

Rrjeti i tyre krenohet me më shumë se 3,000 serverë, gjë që e rendit atë ndër VPN-të më të mira për këtë metrikë. Sidoqoftë, ata serverë shtrihen vetëm mbi 28 vende, gjë që nuk është aq mbresëlënëse sa rrjetet e kompanive të tjera që shtrihen lehtësisht në 100 ose më shumë vende.

Përmbledhje VPN në Internet qasje në Internet

FeaturesInformation
Usability: i lehtë
Politika e prerjeve: Asnjë politikë e prerjeve
Madhësia e serverit: 3,300 server ++
Shpërndarja e serverit: 33 shtete
mbështetur: chat
torrenting: i lejuar
streaming: i kufizuar
Protokolli dhe enkriptimi VPN: Proxy OpenVPN, SOCKS5, IPSec / L2TP dhe PPTP;
Shtabi: SHBA
Çmimi: $ 3.33 / month
Uebfaqja Zyrtare: https://www.privateinternetaccess.com

Siguria dhe Kriptimi

Qasja në Internet private ka ndërmarrë disa hapa mjaft të qëndrueshëm drejt mbrojtjes së klientëve të saj në internet. Parametrat e paracaktuar sigurojnë kriptimin e të dhënave 128-bit, që duket më pak se e dëshirueshme kur kriptimi AES 256-bit gjithashtu është në dispozicion me shërbimin.

Shtë e mundur që përdoruesit që vendosin një premium mbi shpejtësinë mbi intimitetin mund të preferojnë kriptimin e të dhënave 128-bitësh, por Qasja në Internet Private ofron shpejtësi të mira edhe me nivelin më të lartë të kriptimit. Pra, pse të marrësh shanse? Nëse vendosni të shkoni me Qasje në Internetin Privat, kaloni cilësimet në encryption AES 256-bit, që është parazgjedhja për shumicën e VPN-ve më të mira.

Cilësimet e kriptimit pia

Përdoruesit mund të zgjedhin midis protokollit më të rekomanduar VPN të ditës dhe disa të preferuarave të vjetër që shfaqin cilësime më pak të rrepta të sigurisë. Më i rekomanduari është OpenVPN, por Qasja në Internet private gjithashtu bën të disponueshëm proxy SOCKS5, IPSec / L2TP dhe PPTP. Kur kombinohet me kriptimin AES 256-bit, është e sigurt të thuhet se trafiku juaj në internet do të mbetet i sigurt ndërsa jeni i lidhur me Internet Access Private.

Ashtu si shumë ofrues të tjerë VPN, Internet Access Private përmban një ndërrues vrasës që automatikisht përfundon një seancë shfletimi kur shërbimi VPN befas dhe papritur bëhet i padisponueshëm. Ky është një dështim i mrekullueshëm i sigurt, por duhet të përmendet se shumë klientë janë ankuar për ndërprerësin e vrasjeve që nuk funksionojnë siç reklamohen.

Ky është një shqetësim sepse mund të ju lë të ekspozuar nëse ndërpritet shërbimi i Hyrjes në Internet në Internet. Të gjithë ofruesit më të vlerësuar të VPN gjithashtu kanë karakteristika të kaloni kill në shërbimin e tyre, dhe këto duket se funksionojnë vazhdimisht.

Nëse një prej shqetësimeve tuaja kryesore po ekspozohet papritur kur jeni në internet, atëherë mund të jetë e mençur të shkoni me një kompani të ndryshme VPN me një ndërprerës më të besueshëm të vrasjeve..

Lokacionet e serverit të hyrjes në internet private

Aktualisht, Internet Access Private rendit 3,125 serverë në rrjetin e saj. Ky është një numër që rivalizon numrin e serverëve të disa prej VPN-ve më të mira në biznes.

Sidoqoftë, ato janë të vendosura në vetëm 33 vende. Kjo nuk është veçanërisht mbresëlënëse kur krahasohet me rivalët që kanë serverë të vendosur në më shumë se 100 vende. Kjo është arsyeja pse Qasja në Internet private mund të ketë më shumë tërheqje në rajone të caktuara por vetëm thirrje të kufizuara në të tjerët.

globi i serverit privat të hyrjes në internet &# X1f1fa;&# X1f1f8; Një prej rajoneve në të cilat Aksesi në Internet Private ka të ngjarë të jetë më popullor është Amerika e Veriut. Në SH.B.A., kompania ka 1,441 server në vetëm 15 vende. &# X1f1e8;&# X1f1e6; Një 236 serverë shtesë janë të vendosura në tre lokacione në Kanada (shumë mirë, në të vërtetë). &# X1f1f2;&# X1f1fd; Meksika ka 33 serverë të vendosur në një vend të vetëm.

&# X1f1ec;&# X1f1e7; Abonentët në Mbretërinë e Bashkuar dhe Evropian ndoshta do të zbulojnë se Aksesi në Internet privat ka serverë adekuat për t’i kënaqur ata. Mbretëria e Bashkuar ka gati 200 servera ndërsa Hollanda ka 548. Vende të tjera të serverëve evropianë përfshijnë Suedinë, Norvegjinë, Danimarkën, Finlandën, Zvicrën, Francën, Belgjikën, Austrinë, Republikën eke, Luksemburgun dhe të tjerë.

&# X1f1e7;&# X1f1f7; Brazili është i vetmi vendndodhje e përfaqësuar në Amerikën e Jugut me 20 serverë. Në të njëjtën mënyrë, Afrika është nën-përfaqësuar. Qasja në Internet private ka vetëm një prani në Afrikën e Jugut me 10 serverë.

Mbulimi nuk është aq i mirë në Lindjen e Mesme ku serverët janë të vendosur vetëm në Izrael dhe Emiratet e Bashkuara Arabe. Serverët aziatikë përfshijnë vendndodhje në Singapor, Japoni dhe Indi, i cili nuk është mbulim veçanërisht i fortë për atë pjesë të botës. Australia dhe Zelanda e Re janë shtëpi me afro 200 serverë.

Padyshim që, kjo është një shumë e serverëve. Fakti që Qasja në Internet private ka më shumë se 3,000 serverë do të thotë që renditet atje me shumë prej lojtarëve të mëdhenj. Sidoqoftë, ata nuk e kanë vërtet larminë e vendndodhjes që kërkohet të jetë një VPN me vlerësim më të lartë.

Qasja në Internet private tregon në uebfaqen e tyre se ata përdorin vetëm servera pa metale, gjë që garanton performancë më të mirë. Për më tepër, disa vendndodhje kanë servers proxy kungull, të cilat mund të ndihmojnë për të shpejtuar ritmet e transferimit të të dhënave.

Përdorimi i BitTorrent ose P2P me qasje në internetin privat

Me shpejtësinë dhe këndvështrimin e saj lejues për përrua, Aksesi në Internet privat mund të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme. Zgjidhni klientin tuaj të preferuar përrua.

Shanset janë të mira që janë në përputhje me Qasjen në Internet Private. Ju nuk do të gjeni asgjë që adreson posaçërisht përrua në faqen e internetit të tyre. Sidoqoftë, aktiviteti i shkëmbimit të skedarëve P2P është mbështetur plotësisht.

Ashtë një aspekt i përshtatshëm i shërbimit të Internetit Private Qasja që aktivitetet e përroit nuk janë të kufizuara për disa serverë. Thjesht mund të futeni te serveri i zgjedhjes suaj.

karakteristika private të hyrjes në internet

Qasja në Internet private duket se ka probleme me transmetimin e Netflix. Kjo kompani jashtëzakonisht e njohur e transmetimit ka kaluar vitet e fundit duke punuar shumë për të parandaluar njerëzit të hyjnë në shërbimin e tyre ndërsa përdorin një VPN. Kryesisht, ata po e bëjnë këtë sepse VPN mund të lejojë shikuesin të hyjë në përmbajtje që është rajoni i kufizuar nga kontrata të ndryshme.

Ndërsa disa ofrues të VPN ende duket se janë në gjendje të marrin rreth kufizimeve të Netflix, Qasja në Internet private nuk duket të jetë një nga këto. Në përgjithësi, vetëm një server në Kaliforni ishte në gjendje të lidhej me Netflix. Nëse qëllimi juaj kryesor për të shkuar në internet është të shikoni shërbimet e transmetimit, atëherë ky nuk është VPN për ju.

Rezultatet e Testit të Shpejtësisë së Hyrjes në Internet privat

Kjo është metrikë ku shumë ofrues të VPN më të ulët pengohen. Shumica e njerëzve e kuptojnë se përdorimi i çdo VPN do të ngadalësojë shkallën e transferimit të të dhënave të tyre. Sidoqoftë, një VPN me të vërtetë të mirë dhe me cilësi të lartë ngadalëson të dhënat shumë më pak se ai që nuk posedon të njëjtin nivel cilësie.

Qasja në Internet private mund të mos jetë VPN më e shpejtë atje, por prapë funksionon mirë. Lidhja me një server në New York dha rezultatet e testit të shpejtësisë prej 77.56 Mbps për shkarkime dhe 36.75 Mbps për ngarkime.

Performanca u përmirësua vetëm kur u lidh me një server evropian në Amsterdam. Për këtë provë, shkarkimet e zgjatura në 81.46 Mbps dhe ngarkimet ishin 40.30 Mbps. Kjo nuk është shumë larg nga rezultatet e provës së shpejtësisë që janë fituar kur nuk përdorni asnjë VPN.

Rezultati i provës së shpejtësisë së hyrjes në internet private

Gjërat nuk ishin aq interesante të shpejta me serverin në Hong Kong. Sidoqoftë, numrat me siguri ishin më mbresëlënës sesa ata të përzgjedhur duke përdorur ofruesit e inferiorëve VPN. Shkarkimet matën 69.98 Mbps me ngarkime që vijnë në 13.04 Mbps.

Performanca në një server në Londër ishte gjithashtu mjaft mbresëlënëse. Shkarkimet prej 75.67 Mbps dhe ngarkimet e 23.00 Mbps janë të respektueshme, edhe nëse ato nuk janë aq të ndezura sa rezultatet e provës së shpejtësisë që u arritën me Express VPN. Nëse kostoja është një shqetësim kryesor për ju, atëherë Ndoshta Qasja në Internet Private është zgjedhja e duhur.

Këto rezultate pozitive të testimit janë kryesisht për shkak të numrit dhe cilësisë së serverëve në rrjetin privat të hyrjes në internet.

Politika e Regjistrimit të Hyrjes në Internet Privat

Ofruesi juaj i Shërbimit të Internetit, i cili mund të quhet ISP-ja juaj, mban shënime gjithëpërfshirëse në lidhje me cilat faqe në internet vizitoni, për sa kohë qëndroni dhe çfarë bëni ndërsa jeni aty. Ata kanë qasje në aplikacionet që përdorni, dhe ato mund të ruajnë sasi të jashtëzakonshme të të dhënave në lidhje me aktivitetet tuaja në internet. Kur mendoni për këtë, është një praktikë zhgënjyese.

asnjë përdorues i logave të përdoruesveNjë nga qëllimet kryesore të përdorimit të një VPN është të shmangni që dikush të mbledhë të gjitha ato të dhëna për ju dhe aktivitetet tuaja. Kur përdorni një VPN, ISP-ja juaj nuk mund të mbajë shënime të faqeve të internetit që vizitoni ose aplikacionet që përdorni. Në mënyrë ideale, ofruesi juaj VPN përmbahet nga mbledhja e këtij lloj informacioni gjithashtu.

Një politikë e tillë kundër prerjeve është thelbësore për shumë arsye. Ajo parandalon ofruesin e VPN të shesë ose t’ua japë të dhënat tuaja palëve të treta dhe kompanive të ndërlidhura.

Për më tepër, kjo do të thotë që nëse kompania juaj VPN bëhet hakimi, atëherë ata nuk do të kenë shumë informacion për hakerat për të vjedhur. Për më tepër, një politikë e prerjes nuk do të thotë që një shërbim i VPN nuk mund të detyrohet të ndajë informacione me agjencitë e zbatimit të ligjit sepse nuk ka asgjë për të zbuluar.

Shumë ofrues të VPN flasin një lojë të mirë kur bëhet fjalë për të patur regjistrat zero. Qasja në Internet private e ndjek këtë parim mjaft mirë. Ata deklarojnë se ata nuk mbajnë shënime në trafikun tuaj në internet ose kanë ndonjë regjistër komunikimi. Sidoqoftë, ato ruajnë të dhëna thelbësore si adresat e postës elektronike të klientit dhe mënyrat e pagesës.

Opsionet e çmimeve për qasje në internetin privat

Prmimet e kësaj kompanie mund të jenë seriozisht tërheqëse për shumë klientë të ardhshëm. Shtë ndër opsionet më të përballueshme atje, dhe duke qenë se ofron disa veçori dhe performanca mjaft të mira, shumë njerëz do ta konsiderojnë atë një marrëveshje të mirë.

Pricemimi nga muaji është vetëm 6.95 dollarë në muaj. Për atë çmim, ju merrni një shumëllojshmëri të protokolleve VPN, të dhëna të pakufizuara, mbështetje P2P dhe gjithçka tjetër që ofron Internet Access Private.

Nëse jeni duke kërkuar për një marrëveshje, atëherë mund të shkoni me pajtimin një vjeçar, i cili ofron kursime prej afro 52 përqind. Kjo funksionon me vetëm 3,33 dollarë në muaj. Kursime edhe më të mëdha janë në dispozicion kur blini planin dy vjeçar. Prmimi me vetëm 2.91 dollarë në muaj, kjo është një mundësi që mund të jetë tërheqëse për shumë njerëz.

çmimet e hyrjes private në internet

Qasja në Internet private ofron një garanci shtatë-ditore për kthimin e parave. Kjo nuk është një dritare veçanërisht e gjatë, por nëse përdorni shpesh internet, duhet të jeni në gjendje të vendosni brenda një jave nëse ky shërbim po punon për ju apo jo.

A rekomandohet hyrja private në internet?

Qasja në Internet private ofron disa veçori të shkëlqyera, me të vërtetë të dëshirueshme dhe çmime të përballueshme. Shtoni në atë faktin që serverat e tyre janë mjaft të shpejtë, dhe kjo nuk është një VPN e keqe. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë se nuk ka pengesa për të përdorur këtë shërbim.

logoja private e hyrjes në internet

Mos harroni se Aksesi në Internet privat ka selinë në SH.B.A. Nëse një agjenci qeveritare merr në dorë të dhënat tuaja personale nga serverët e VPN-së tuaj, ato të dhëna së shpejti do të vendosen në bazën e të dhënave të shumë agjencive të tjera qeveritare. Për më tepër, ndërsa Hyrja në Internet private kishte rezultate të respektueshme të testit të shpejtësisë, ato me siguri nuk ishin më të mirat. Larmia e lokacioneve të serverëve të tyre gjithashtu mungon.

E gjithë kjo që thuhet, Qasja në Internet Private është një shërbim i mirë VPN. Nëse po i afroheni fundit të listës suaj përpara se të merrni një vendim, na lejoni të rekomandojmë edhe 2 të tjera që do të vlejnë për të kontrolluar kohën tuaj. Kontrolloni krahasimin tonë ExpressVPN dhe NordVPN nëse ato dy shërbime nuk janë tashmë në listën tuaj. Ne u japim atyre 2 shërbimeve VPN dy gishtin lart.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map