Recenzie VyprVPN

Logo VyprVPNScor:
8.5 / 10


VyprVPN, din Elveția, este un furnizor VPN bine pus la punct care a investit întotdeauna puternic în tehnologia sa. De la o politică de logare zero verificată și un client prietenos, bogat în funcții, cu mai multe platforme, până la sute de servere autogestionate rapide și asistență pentru multe servicii de streaming populare, VyprVPN livrează pe aproape fiecare față.

Pro-uri
 • Verificat nicio înregistrare pentru confidențialitate completă
 • Selecție excelentă de protocoale și setări de criptare
 • Sute de servere cu o mare diversitate de locații
 • Client intuitiv, ușor de utilizat cu mai multe platforme
 • Deblochează Netflix, BBC iPlayer și altele
 • Permite traficul P2P și torent
 • Gazduiește servere proprii (fără terțe părți)
Contra
 • Nici o modalitate de a plăti în mod anonim
 • Funcționarea VPN nu este disponibilă în planul de bază

VyprVPN este un furnizor consacrat și binecunoscut, care există în jurul anului 2009. Mulți dintre noi și-ar fi transmis serviciul de-a lungul anilor dintr-un singur motiv: au păstrat jurnalele de conectare..

La sfârșitul anului trecut, VyprVPN a anunțat că trece o nouă frunză. Acum deveneau un VPN fără log.

În același timp, au început, de asemenea, să își modernizeze infrastructura pentru a îmbunătăți performanța serverului și au introdus ceea ce ar fi trebuit să fie schimbări pozitive în asistența clienților.

Toate cele trei întreprinderi au fost mari, ca să spunem cel mai puțin, și mai mult decât justifică o privire proaspătă a ofertei VyprVPN.

În acest scop, în această recenzie VyprVPN, vom analiza cât de bine funcționează serviciul acum, vom parcurge caracteristicile sale majore și, cel mai important, vom decide dacă merită să plătești.

Prezentare generală a VyprVPN

Așa cum am menționat mai sus, VyprVPN a fost de foarte mult timp – cel puțin după standardele industriei VPN. A fost înființată în 2009 de către firma de confidențialitate internet Golden Frog.

Situat în Elveția, VyprVPN funcționează dintr-o jurisdicție foarte confidențială.

Dacă combinați asta cu noua politică fără logging și actualizări de infrastructură ale companiei, aveți potențialul unei VPN sigure, private, cu toate scopurile..

Așa că, până acum, am pornit la început.

Caracteristici

Când vine vorba de funcții, VyprVPN oferă un mix bun care îl plasează printre cei mai buni furnizori VPN din industrie.

Nu este perfect. Niciun VPN pe care l-am examinat vreodată nu a reușit să realizeze asta. Dar, nu există multe domenii din care cineva va considera că lipsește serios.

Kill Switch

Un switch switch este o caracteristică pe care ar trebui să o implementeze orice VPN în valoare de sare și aici, VyprVPN nu dezamăgește. Mai ales.

De ce mai ales? Deoarece funcția, deși este disponibilă pe Windows, macOS și Android, este o omisiune clară asupra dispozitivelor iOS.

Când comutatorul de ucidere este activat – și în acest caz nu este implicit – întrerupe accesul la internet al dispozitivului dacă conexiunea VPN este întreruptă. Scopul său este să se asigure că nu există date accidentale sau scurgeri de adresă IP atunci când există probleme de rețea.

În cazul iOS, obțineți în schimb o caracteristică de reconectare automată, care teoretic ar trebui să vă revină VPN-ul și să funcționeze în milisecunde dacă conexiunea scade.

Dar, asta lasă încă o fereastră minusculă pentru a avea loc scurgeri, deci nu este un comutator de ucidere corect.

Protecție împotriva scurgerii DNS

VyprVPN previne scurgerile DNS – care ar putea fi folosite pentru a urmări site-urile web pe care le vizitați – folosind serverele DNS pe care le dețin în întregime și operează.

Această caracteristică este activată implicit.

Aveți opțiunea de a specifica propriile dvs. servere DNS în setările clientului, dacă doriți. Dar, în marea majoritate a cazurilor, acest lucru nu este necesar.

Setări DNS în clientul VyprVPN

Pentru înregistrare, serverele DNS ale VyprVPN respectă aceeași politică strictă de neînregistrare ca și serverele lor obișnuite. Este un lucru bun.

Fără servere închiriate

Foarte puțini VPN dețin hardware-ul. Majoritatea serverelor de închiriere din diverse centre de date de pe glob.

Nu este cazul VyprVPN. Ei sunt unul dintre rarele furnizori care dețin întreaga rețea.

Proprietatea serverului înseamnă că niciun terț nu poate accesa cu ușurință accesul la infrastructură. Acesta este un avantaj major asupra confidențialității pe care VyprVPN îl are față de majoritatea concurenților.

Protocolul Chameleon

Pentru a vă ajuta să eliminați restricțiile de rețea și cenzura guvernamentală, VyprVPN a creat un protocol VPN personalizat numit Chameleon.

Ceea ce diferențiază Chameleon de protocoalele mainstream, cum ar fi OpenVPN, este faptul că scramblează metadatele de pachete.

Aceasta înseamnă că conexiunea dvs. VPN poate trece prin majoritatea firewall-urilor nedetectate. Aceasta include barierele care utilizează inspecția profundă a pachetelor pentru a preveni utilizarea VPN.

Diagrama modului în care funcționează protocolul Chameleon al VyprVPN

Și funcționează extraordinar de bine.

Cameleonul este disponibil pe fiecare platformă, cu excepția iOS. De asemenea, necesită un abonament premium pentru acces.

VyprVPN funcționează în China?

Când utilizați protocolul Chameleon, VyprVPN funcționează chiar dacă vă aflați în spatele marelui firewall din China. Este o impresie impresionantă, luând în considerare lungimea guvernului pentru a preveni utilizarea VPN.

Până acum, Chameleon a avut un mare succes în rezistența tuturor eforturilor de detectare, iar VyprVPN continuă să facă modificări pentru a menține lucrurile așa.

Suport în flux

În timp ce VyprVPN nu acceptă în mod explicit răspândirea conținutului geo-blocat, însă sunt destul de bune. Asistența clienților a fost cunoscută chiar și pentru a vă ajuta să vă conectați dacă aveți probleme.

Serviciile de streaming populare, cum ar fi BBC-ul iPlayer și Hulu funcționează bine, la fel ca mulți alții din întreaga lume.

VyprVPN funcționează cu Netflix?

Într-un moment în care aproape fiecare companie VPN a renunțat să lucreze cu Netflix, VyprVPN încă mai trece.

Mai multe servere americane, inclusiv New York și Chicago, se conectează la Netflix fără probleme. Australia, Canada, Japonia și Marea Britanie au funcționat bine.

VyprVPN care lucrează cu US Netflix

VyprVPN nu garantează, desigur, că serverele lor vor funcționa întotdeauna. Niciun furnizor nu face acest lucru. Dar, în timp ce scriu această recenzie, ele sunt fără îndoială unul dintre cele mai importante VPN-uri Netflix.

Asistență BitTorrent și P2P

Partajarea fișierelor este o zonă în care noua politică de neînregistrare a VyprVPN face o reală diferență.

În trecut, VyprVPN ar fi acceptat rețelele de torrenting și alte P2P, dar ar folosi jurnalele pentru a transmite orice reclamații privind drepturile de autor utilizatorilor serviciului lor.

Cu jurnalele care nu mai sunt în imagine, VyprVPN nu este în măsură să vă identifice și, prin urmare, devine o gaură neagră pentru toate reclamațiile.

Acestea includ în continuare clauze în Termenii și condițiile lor privind necesitatea respectării drepturilor de autor. Dar, este un pic o amenințare goală – mai ales acolo pentru spectacol – din moment ce VyprVPN nu mai are cum să-l aplice.

Conexiuni simultane multiple

Când vă abonați la VyprVPN, vi se permite să utilizați mai multe dispozitive în același timp folosind doar un singur cont.

Numărul dispozitivului variază în funcție de planul dvs. de abonament.

Cu planul de bază, puteți conecta simultan până la trei dispozitive simultan. Dacă optați pentru planul Premium, acest număr sare până la cinci.

Alte caracteristici Note

Pe lângă toate caracteristicile de mai sus, merită să remarcăm și faptul că VyprVPN nu blochează conexiunile Tor. În același timp, totuși, Tor peste VPN nu este acceptat explicit.

În testele mele, utilizarea lui Tor nu părea să creeze nicio problemă în timpul conectării la VyprVPN, dar nici nu am verificat fiecare server.

Concluzia este că kilometrajul dvs. poate varia, dar șansele dvs. de succes sunt bune.

Ar trebui să subliniez, de asemenea, că nu există suport pentru o dublă conexiune VPN. Totuși, acest lucru nu este surprinzător, deoarece este o caracteristică de nișă.

Acestea fiind spuse, dacă o VPN dublă este una dintre cerințele dvs., VyprVPN nu este pentru dvs. NordVPN, Surfshark și ProtonVPN toate implementează funcția și sunt alternative excelente.

Confidențialitate și securitate VyprVPN

Pentru mulți dintre noi utilizatorii VPN, nimic nu este mai important decât confidențialitatea și securitatea pe care o oferă VPN. Acesta este un alt domeniu în care VyprVPN nu dezamăgește.

Este, de asemenea, un domeniu în care VyprVPN a înregistrat progrese serioase recent, în special prin noua lor politică fără logging.

competență

Așa cum am menționat anterior, VyprVPN operează în Elveția care protejează intimitatea, la fel ca și compania sa mamă, Golden Frog.

Ambele companii beneficiază de legile stricte ale confidențialității datelor din țară, care înclină puternic în favoarea drepturilor individuale.

În mod critic, Elveția nu este, de asemenea, conectată la notorii acorduri de partajare a informațiilor pentru 5, 9 sau 14 ochi. Ca atare, nu vor transmite niciodată date private în alte țări fără un proces adecvat în sistemul lor de judecată.

Într-o lume în care spionajul se întâmplă peste tot, Elveția este o oază de drepturi de confidențialitate.

Politica de logare

De când VyprVPN a început să funcționeze în urmă cu un deceniu, ei sunt cunoscuți ca un furnizor care păstra jurnalele de conectare.

Nu au monitorizat niciodată ce au făcut utilizatorii pe platforma lor. Au urmărit, totuși, cine a conectat, cât timp și câte date au trimis.

Mai rău, toate informațiile stocate includeau adresa IP reală a utilizatorului. Acest lucru a făcut banal pentru terți să lege pe cineva de anumite activități online.

Totuși, la sfârșitul anului 2018, VyprVPN a făcut apel la trecerea la o politică strictă de neregistrare. Au trimis chiar întreaga infrastructură unui audit terț independent pentru a dovedi că transformarea lor a fost completă.

Acest audit a găsit zero urme de date de utilizator păstrate, iar VyprVPN a devenit oficial un furnizor de înregistrare zero.

Proprietatea serverului

După cum am atins anterior, VyprVPN deține toate serverele lor. Acest lucru le oferă un avantaj de securitate naturală față de majoritatea altor servicii care aleg să-și închirieze hardware-ul în schimb.

VyprVPN are un control stricte asupra celor care vor avea acces la echipamentele lor, ceea ce face ca mașinile să fie mai sigure fizic.

Pentru noi, utilizatorii, acest lucru se traduce într-un risc mai mic ca datele noastre să cadă în mâinile greșite.

Standarde de protocol și de criptare

Deși VyprVPN nu vă permite să amestecați și să potriviți protocoalele și standardele de criptare în orice fel, acestea oferă mai multe combinații excelente.

Disponibilitatea unora dintre aceste împerecheri depinde de platformă și o voi anunta oricând este cazul.

 • PPTP

  PPTP este cel mai vechi și mai acceptat protocol VPN disponibil. De asemenea, este complet nesigur, fiind compromis încă din 1998.

  VyprVPN oferă PPTP cu criptare pe 128 biți, pentru a sprijini dispozitivele și hardware-ul vechi care nu pot utiliza OpenVPN și numai pe Windows.

  Altfel spus, este acolo, dar ar trebui evitat cu orice preț.

 • L2TP / IPSec

  Pentru a proteja datele pe care le transportă, protocolul L2TP / IPSec folosește criptarea AES de 256 biți cu încapsulare dublă.

  Este un standard extrem de sigur și acceptat pe scară largă, care este considerat a fi incalcabil.

  De asemenea, are avantajul de a folosi un motor de criptare și decriptare cu mai multe filete, astfel încât pe hardware-ul mai nou, ar putea fi doar cel mai rapid protocol VPN disponibil.

  L2TP / IPSec poate fi folosit pe clienții Windows, macOS și iOS.

 • OpenVPN

  OpenVPN este considerat standardul de aur al protocoalelor VPN. Este open-source, complet sigur și se aprinde rapid.

  Puteți opta pentru criptare de 256 biți sau 160 biți. Primul este mai sigur, cel de-al doilea mai rapid (deși este încă destul de sigur).

  VyprVPN nu vă permite totuși să alegeți între TCP sau UDP. Folosește tot timpul UDP.

  În general, OpenVPN este cel mai performant protocol al opțiunilor disponibile, în special în cazul conexiunilor de internet instabile.

  Pentru majoritatea dintre noi, acesta ar trebui să fie protocolul ales. VyprVPN este de acord și a făcut ca aceasta să fie implicită pentru toate versiunile din aplicația lor client unde a fost implementată.

 • Cameleon

  După cum am menționat deja, Chameleon este protocolul VPN obfuscat personalizat al VyprVPN. Se bazează pe OpenVPN și folosește criptarea de 256 biți pentru a vă proteja datele.

  Principala diferență este că protocolul Chameleon rescrie informația antetului pentru a învinge metodele de blocare VPN, cum ar fi inspecția profundă a pachetelor.

  Funcțional, Chameleon este la fel de sigur ca OpenVPN. Dar, pentru că are nevoie de un pic mai mult deasupra capului pentru a scoate ofusculația, va fi marginal mai lent.

  Chameleon este disponibil pe toate platformele, cu excepția iOS, dar numai dacă vă abonați la planul Premium.

Scurgeri DNS

Pentru a vedea dacă VyprVPN nu are scurgeri DNS și nu dezvăluie nicio informație privată, am rulat bateria standard de teste. Am verificat clienții Windows, macOS și Android.

În toate cazurile, VyprVPN a trecut cu culori zburătoare.

VyprVPN care trece un test de scurgere DNS

Nu există scurgeri IPv4 sau IPv6, inclusiv prin WebRTC. De asemenea, clienții nu folosesc niciodată altceva decât serverele private VyprVPN DNS.

Cu alte cuvinte, VyprVPN este sigur și sigur și face o treabă excelentă de a vă proteja și de a vă păstra anonim online.

Aplicații și clienți

VyprVPN oferă suport pentru multe dispozitive conectate la internet. Au aplicații personalizate pentru Windows, macOS, Android și iOS. De asemenea, puteți configura manual conexiunile la serviciu pe unele routere, televizoare inteligente și computere bazate pe Linux.

Pune împreună, înseamnă că este greu să găsești un dispozitiv care nu este compatibil cu VyprVPN.

Aplicațiile personalizate sunt destul de uniforme în aspectul lor și se simt pe toate platformele. De asemenea, sunt intuitive și ușor de utilizat.

O comparație între clienții Windows, macOS și Android ai VyprVPN

Toate funcțiile avansate sunt bine plasate în meniul de personalizare. Nu se potrivesc în timpul utilizării de zi cu zi, dar sunt ușor de accesat atunci când ai nevoie de ele.

Totul este acolo, de la conexiunea pe aplicație și opțiunile de comutație kill până la selectarea protocolului și setările DNS.

O revizuire a meniului de personalizare a clientului VyprVPN

Suport de tomate

VyprVPN se remarcă, de asemenea, deasupra majorității altor furnizori, oferind o compilare personalizată a popularului firmware de router Tomato care are software-ul VPN încorporat chiar în.

Dacă dețineți un router acceptat, tot ce trebuie să faceți este să îl flash, să îl conectați la internet și veți obține automat o VPN la nivel de rețea.

Firmware-ul vă permite chiar să controlați dispozitivele care vor utiliza conexiunea VPN, făcând configurația per dispozitivului să devină instantaneu.

Locații server VyprVPN

Bazat doar pe numere – 700+ servere în 73 de locații și 64 de țări – VyprVPN poate fi mândru de rețeaua lor de servere.

Dar, ceea ce impresionează și mai mult este faptul că, spre deosebire de aproape toți concurenții, dețin hardware-ul lor.

Din Europa și Asia până în America, fiecare locație pe care marea majoritate dintre noi și-ar fi dorit-o este vreodată acolo. Puteți vedea lista completă a serverului VyprVPN aici.

Când alegeți un server pentru a vă conecta în client, puteți căuta pe listă după țară sau – în cazul în care există mai multe locații într-o singură țară – oraș. De asemenea, puteți juca locațiile preferate pentru mai târziu.

Ecran de selectare a serverului în clientul VyprVPN

Lista de server poate fi sortată în funcție de regiune, țară sau viteză.

Aici, termenul de viteză poate fi un pic greșit și poate provoca o anumită confuzie. Reprezintă de fapt latența.

Latenția nu reprezintă o măsură a rapidității în care puteți descărca date de pe server. În schimb, vă spune cât de rapid răspunde serverul după ce trimiteți o cerere.

Cât de rapid este VyprVPN?

VyprVPN este destul de rapid. De fapt, chiar mi-au făcut lista cu VPN-ul cel mai rapid.

La bord, viteza este suficient de bună chiar și pentru activități cu lățime mare de bandă, precum torrenting sau streaming video 4K, cu atât mai puțin navigarea simplă.

Mai jos este un eșantion din cele opt locații pe care le-am verificat în timpul testului meu complet de viteză VyprVPN. Cel mai bun server a fost ales de funcția „Cel mai rapid server” al aplicației client.

Cel mai bun server
VyprVPN cele mai bune rezultate VPN ale vitezei serverului de testareCu VPN VyprVPN cele mai bune rezultate ale testului de viteză de bazăFără VPN
Statele Unite
VyprVPN Rezultatele testelor de viteză a serverului VPN din Statele UniteCu VPN VyprVPN Uneste Statele rezultate ale testelor de viteză de bazăFără VPN
Olanda
VyprVPN Netherlands VPN rezultatele testului de vitezăCu VPN VyprVPN Olanda Rezultatele testelor de viteză de bazăFără VPN

Este posibil să fi observat discrepanța mare între VPN și niciun rezultat VPN. Acest lucru se datorează faptului că testez intenționat viteza cu o conexiune la internet mult mai rapid decât ceea ce poate face orice furnizor VPN.

Folosind o conexiune de 500 Mbps în jos și 100 Mbps în sus, mă asigur că vedem adevăratele viteze pe care le poate oferi un server, nu cele limitate de limitările ISP-ului meu.

Serviciu clienți

În trecut, VyprVPN era cunoscut pentru asistența clienților oarecum lipsită de caracter. Vestea bună este că se pare că au primit mesajul și le-au dat departamentului de asistență un upgrade serios.

Pentru a le testa, am trimis întrebări echipei de asistență la trei ore diferite ale zilei. De fiecare dată, am avut un răspuns în mai puțin de cincisprezece minute.

Acest lucru plasează timpul de răspuns al VyprVPN printre cele mai bune servicii de VPN pe care le-am revizuit.

Totuși, timpul de răspuns este doar jumătate din luptă. Cât de bine sunt gestionate cererile de asistență.

În cazul meu, am găsit răspunsurile la care am fost utile, deși nu sunt perfecte.

Desigur, fără să-mi sabotez conexiunea VPN, a fost greu să obțin o lectură reală despre cât de adept al tehnicilor este VyprVPN. Dar, sunt angajați interni și par să își cunoască software-ul destul de bine.

Site-ul VyprVPN are și o secțiune de autoajutare destul de minuțioasă, cu informații mai mult decât suficiente pentru a rezolva problemele cele mai de bază..

Cât costă VyprVPN?

Majoritatea furnizorilor de VPN preferă să ofere un singur plan cu mai multe lungimi de abonament. VyprVPN câștigă această tendință și oferă două tipuri de abonamente: Basic și Premium.

Fiecare poate fi cumpărat lunar sau anual. Dacă optați pentru aceasta din urmă, veți economisi aproape 50% pe parcursul unui an.

Revizuirea planului de preț VyprVPN

Cea mai mare diferență între cele două planuri – în afară de costul lor – este ceea ce caracteristici aveți acces.

Abonații planului de bază primesc până la trei conexiuni simultane la dispozitiv și date nelimitate.

Abonații premium se pot conecta până la cinci dispozitive în același timp, plus să obțină acces la protocolul Chameleon.

Pentru majoritatea dintre noi, planul de bază ar trebui să fie suficient – excepțiile fiind dacă aveți o mulțime de dispozitive de conectat sau sunteți în spatele unui firewall restrictiv.

Puteți plăti pentru un abonament folosind orice card de credit major, PayPal sau UnionPay.

Din păcate, VyprVPN nu efectuează plăți de criptomonedă, așa că este obsedat de confidențialitatea dintre noi este posibil să nu fie fericit aici.

Toate abonamentele sunt eligibile pentru o garanție necondiționată de 30 de zile înapoi. Dacă, din orice motiv, nu sunteți mulțumit de acest serviciu, pur și simplu trimiteți o solicitare către asistența clienților pentru o rambursare în termen de 30 de zile de la efectuarea primei plăți.

În general, VyprVPN oferă o valoare decentă pentru ceea ce percep, mai ales având în vedere numeroasele îmbunătățiri pe care le-au adus pentru a aborda fostele lor puncte slabe.

Încercare gratuită VyprVPN

Până de curând, VyprVPN oferea un proces gratuit de trei zile. Nu mai este cazul.

Când s-a încheiat procesul gratuit, garanția de returnare a banilor nu a existat. Tot ce am avut au fost acele trei zile pentru a decide dacă serviciul a fost potrivit pentru noi – nu neapărat o mulțime de timp.

Pe baza feedback-ului utilizatorilor, VyprVPN a ales să renunțe la proba gratuită și a ales în schimb o garanție de rambursare limitată în timp, care este calea pe care o iau aproape toți furnizorii..

VyprVPN Revizuirea gândurilor de închidere

Prin abordarea celor două cele mai evidente puncte slabe ale acestora – logarea și serviciul pentru clienți săraci – VyprVPN a devenit o opțiune VPN solidă.

Acestea oferă o aplicație excelentă pentru clienți, asistență largă pentru dispozitive, protocoale multiple, viteze rapide și chiar dețin fiecare parte a rețelei lor de servere pentru a îmbunătăți securitatea fizică. Nu mulți alți furnizori vă oferă toate aceste lucruri.

În plus, VyprVPN a mers kilometrul suplimentar pentru a-și verifica cererile de neînregistrare de către o terță parte. Este și ceva ce puțini furnizori fac.

Singurele dezavantaje pe care le-am găsit în timpul recenziei sunt câteva caracteristici care lipsesc pentru clientul iOS și lipsa opțiunilor de plată a criptomonedelor. Dacă oricare dintre acestea contează, aruncă o privire la lista mea cu cele mai bune VPN-uri pentru alternative posibile.

Concluzia este că, deși nu am reușit să fac asta cu un an în urmă, acum pot recomanda cu ușurință VyprVPN.

Și kudos pentru ei pentru că au făcut schimbările pe care le-au făcut. Nu a fost o muncă ușoară și pe care au livrat-o în mod excepțional.

Logo VyprVPNScor:
8.5 / 10

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map