Revisió de surf

Logotip de SurfharkPuntuació:
9,2 / 10


És rar veure que una nova empresa VPN es converteixi en un concursant seriós tan ràpidament com ho ha fet Surfshark. Però, quan comenceu a començar amb una política de privadesa absolutament hermètica, un client net i fàcil d’utilitzar, i feu una còpia de seguretat amb una xarxa de servidors global de gran mida que ofereix un excel·lent rendiment i suport en streaming, és hora que tothom s’adopti. avís.

Pros
 • Excel·lent privadesa i seguretat sense registre
 • Gran rendiment del servidor
 • Desbloqueja Netflix, BBC i molts altres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Connexions simultànies il·limitades
 • Suport torrenting
 • Barat
Contres
 • Velocitat inconsistent en algunes ubicacions
 • Atenció al client bastant lenta

La indústria VPN és un negoci punyal. Cada vegada que surt un nou proveïdor al mercat, gairebé els sento pena, sabent quin tipus de competència estan en contra.

Surfshark és un proveïdor tan nou. Però, a diferència de molts altres que lluiten, prosperen i impulsen tot el vapor.

Com veureu en aquesta revisió de Surfshark, gràcies a un client sensat i intuïtiu, un gran rendiment i un conjunt impressionant de funcions, aquesta és una VPN que s’està convertint ràpidament en una força que cal tenir en compte. Ah, i vaig esmentar la privadesa tampoc no serà molt millor que això?

Característiques

Ser nou no hauria de ser una excusa per escoltar les funcions. En oferir gairebé tot allò que qualsevol proveïdor de VPN seriós ha de fer, Surfshark ho aconsegueix. De fet, fins i tot inclouen alguna cosa que ningú més (segons el meu coneixement) fa.

Límits

Actualment, no hi ha límits de dades i ample de banda són l’estàndard de la indústria VPN. Surfshark no defrauda allà. No hi ha restriccions a tots els llocs.

Però, també augmenten l’anterior oferint un nombre il·limitat de connexions simultànies. Cap altre proveïdor VPN ho fa. Manera d’anar a Surfshark per ser un trendsetter.

Tunnelització dividida

El túnel dividit és una característica VPN bastant comuna i també és compatible aquí. Està disponible per a tots els clients (menys les extensions del navegador, on el tunelatge dividit no té sentit) i es desactiva de manera predeterminada.

Sóc aficionat al túnel dividit i estic encantat de veure que Surfshark va optar per implementar-lo. És una característica que utilitzo sovint amb P2P. Envio el client P2P a través de la VPN i tota la resta segueix utilitzant la meva connexió a Internet regular (i més ràpida).

Quan només un petit subconjunt de les vostres aplicacions necessiten utilitzar una VPN, no té cap sentit obligar-les a fer-ho.

Suport P2P

La majoria dels servidors Surfshark són compatibles amb P2P i Torrenting. És excel·lent, sobretot si teniu en compte la seva forta política de privadesa i el seu excel·lent rendiment.

L’inconvenient, però, no està clar quins són els servidors. No estan marcats de cap manera, forma o forma.

Selecció d'una ubicació del servidor mitjançant l'aplicació de Surfshark

Si us connecteu a un servidor que no permet P2P i continueu utilitzant-lo, almenys Surfshark us mantindrà segur. El vostre trànsit es redirigirà automàticament a un servidor basat als Països Baixos.

Però, duplicant essencialment el trànsit de VPN del vostre torrent (sense que sabeu que podria afegir-hi), les vostres velocitats de descàrrega i càrrega podrien tenir sens dubte.

Estaria bé que l’aplicació client marqués clarament els servidors que permeten P2P. Alternativament, també estaria encantat amb un filtre que només mostri els servidors amb els quals està permès Torrenting.

Depenent de la plataforma que utilitzeu, un altre defecte de Torrenting és la manca de funcionalitat del commutador de matança. Els clients de Windows i Mac en tenen. Cap dels altres ho fa.

Si utilitzeu una VPN per ocultar l’ús de P2P del vostre ISP, al meu entendre, un interruptor de matança és imprescindible.

He de dir, no he experimentat cap caiguda de connexió amb Surfshark. Però, si es passés sense que hi hagués un interruptor de matança, totes les vostres descàrregues continuarien feliçment, deixant-vos exposats.

Així, almenys mentre escric això, només puc recomanar l’ús d’aquest proveïdor VPN per a P2P a Windows i Mac. Tret que siguis un gran prenedor de riscos que jo, per descomptat.

CleanWeb

Si teniu un bloqueig d’anuncis amb Surfshark, no ho haureu de fer. CleanWeb és essencialment una versió integrada al client VPN.

Està desactivada de manera predeterminada i es pot activar des de la configuració de qualsevol versió de l’aplicació, incloses les extensions del navegador.

Un cop activat, vaig trobar que CleanWeb funcionava molt bé. No és un anunci a la vista.

A més de bloquejar els anuncis, també hauria de mantenir-lo segur, ja que no permeten fer diversos rastrejadors i prevenir infeccions malicioses.

Surfshark funciona amb Netflix?

Posar les mans a la biblioteca de Netflix des d’un altre mercat no és tan fàcil com ho va ser abans. Molts proveïdors de VPN van llançar el barret i ja no el suporten. Alguns diuen que ho recolzen quan en realitat no ho són. Surfshark fa una reivindicació similar i efectivament ….

Vaig tenir zero problemes per canviar el meu país de Netflix i veure programes des de la biblioteca dels Estats Units, del Regne Unit o del Canadà (utilitzant els servidors dels països respectius, per descomptat).

Gràcies al bon rendiment del servidor, tampoc he tingut problemes en streaming de 4K gloriós i gloriós.

Si voleu veure Netflix amb una VPN, pocs fan una feina millor que Surfshark.

Privacitat i seguretat

Des d’executar operacions en un país que respecta la privadesa i no tenir una política estricta de registre, fins a un fort xifrat i diverses funcions dissenyades per mantenir la vostra informació segura, Sharksurf ho fa molt bé en la privadesa i la seguretat..

Jurisdicció

Surfshark té la seu a les Illes Verges Britàniques (BVI). Això és molt bo per a la privadesa.

BVI actualment no disposa de lleis de retenció de dades. Tampoc formen part de cap acord per compartir informació.

Política de registre de Surfhark

Tot i que algú vingués a trucar a la porta de Surfshark demanant informació sobre les vostres activitats en línia (que, de nou, simplement no passaran a la BVI), no tindrien sort. Això és degut a una política de registre logística molt estricta.

Després de revisar totes les disposicions legals de Surfshark, aquí teniu una cita directament de les Condicions del servei que potser resumeixen les coses més bones:

“La Política sense registres és una de les característiques més importants dels nostres Serveis. Significa que les vostres activitats no estan registrades, retretes ni cedides a tercers quan us connecteu als nostres Serveis. No recopilem adreces IP, historial de navegació, informació de la sessió, ample de banda usat, segells de temps de connexió, trànsit de xarxa i altres dades similars. “

Com que Surfshark ofereix tot il·limitat (connexions simultànies, ample de banda i dades), la seva política de registre és fàcil de creure.

Molts altres proveïdors no reclamen cap registre, però, per exemple, restringiu les vostres connexions a algun número determinat. Com és possible això si no registren res? Com a mínim, han d’emmagatzemar que actualment utilitzeu quatre connexions per negar-vos una cinquena.

Privadesa al registre

Durant el procés de registre, heu de proporcionar una adreça de correu electrònic i una forma de pagament. Ambdues es conserven en arxiu.

Segons Surfshark, el vostre correu electrònic només es necessita per motius de recuperació de contrasenya i la informació de pagament per als casos en què es necessita un reemborsament. En qualsevol moment, podeu sol·licitar que se suprimeixin les dues dades contactant amb l’assistència.

Dit això, si voleu fer-ho, no dubteu a utilitzar una adreça de correu electrònic falsa. No he hagut de confirmar el correu electrònic que he proporcionat i he pogut utilitzar el servei bé. Assegureu-vos de recordar / anotar aquesta contrasenya.

El pagament encertat, la forma més privada acceptada per Surfshark és la criptomoneda. Bitcoin, Ethereum i Ripple són totes les opcions.

Privadesa i funcions de seguretat de Surfshark

Tots els signes apunten a Surfshark intentant prendre seriosament la privadesa i la seguretat dels usuaris. Tot i que encara no estan disponibles totes les funcions relacionades a totes les plataformes, hi ha coses gairebé totes.

Tot i així, en funció de quines siguin les vostres necessitats, almenys fins que els clients de Surfshark estiguin al dia de l’un amb l’altre, potser haureu de mirar temporalment altres proveïdors.

Menú d'opcions de seguretat al programari del client Surfshark

Actualment, cada aplicació autònoma inclou una funció VPN doble. El mateix és cert per a la connexió automàtica VPN a Wi-Fi.

De moment, la funcionalitat de switch switching, només està disponible als clients de Windows i macOS. Tot i que, pel que entenc, hauria d’arribar als mòbils ben aviat.

Actualment, Surfshark no ofereix res semblant a TOR per VPN. Però recentment han afegit ofuscació del servidor (que s’anomena mode NoBorders). Malauradament, en aquest moment també falta al mòbil.

També heu de tenir en compte que ni l’extensió Chrome ni el complement Firefox no implementen cap d’aquestes funcions de seguretat o privadesa.

VPN Surfshark Double

MultiHop és la versió de doble VPN de Surfshark. Podeu triar habilitar-lo quan establiu una connexió mitjançant el client.

Una llista d’opcions de connexió VPN dobles

Amb aquesta funció habilitada, les vostres dades s’envien a través de dos servidors VPN en lloc d’un sol. Això és el doble del xifrat que, si teniu molt de compte en privadesa, no és un mal.

L’avantatge de l’ús de MultiHop (i de fet qualsevol altra doble implementació VPN) és l’èxit del rendiment. Com que les dades ara es xifren dues vegades i necessiten viatjar a un segon servidor VPN abans d’arribar a la destinació final, la velocitat de connexió patirà.

Vaig fer una prova ràpida comparant una connexió directa amb un servidor de la zona de Los Angeles amb una connexió MultiHop que va passar per Canadà. Aquest darrer va mostrar una caiguda de velocitat addicional del 20% al 25% a la connexió VPN estàndard.

Però, en funció de quina sigui la vostra velocitat de connexió a Internet base i del que intenteu fer amb la VPN, pot ser que aquestes gotes siguin més que acceptables.

Els aparellaments de VPN dobles compatibles en el moment de fer aquesta revisió són els següents:

 • França a través del Regne Unit
 • Alemanya a través del Regne Unit
 • Països Baixos a través dels EUA
 • Portugal a través dels EUA
 • Suècia a través de França
 • Regne Unit a través d’Alemanya
 • EUA a través dels Països Baixos
 • EUA a través del Canadà

Connexió automàtica amb Wi-Fi

Una altra característica de seguretat útil de Surfshark és la possibilitat de connectar-se automàticament a la VPN quan el dispositiu utilitza wifi. L’objectiu aquí és protegir-vos i les vostres dades sempre que estigueu en una xarxa pública.

Aquesta funció està desactivada de manera predeterminada.

Revisió de les opcions de connectivitat del client Surfshark

Quan està activat, funciona de llista blanca. L’aplicació del client assumirà que totes les xarxes Wi-Fi són públiques (i per tant potencialment perilloses), tret que se li indiqui el contrari.

Així, en els casos que esteu a casa vostra, al lloc d’un amic o en qualsevol lloc on confieu a la xarxa, podeu dir-li al client Surfshark que no estableixi automàticament una connexió VPN. D’aquesta manera, no treureu un rendiment VPN innecessari a casa vostra, però encara estareu protegits de manera predeterminada sempre que visiteu la vostra cafeteria local.

Protocols i xifrat

Actualment, Surfshark admet dos protocols: IKEv2 i OpenVPN. Aquests dies, és tot el que necessiteu. Totes dues són ràpides, segures i entre totes dues podreu connectar-vos des de gairebé qualsevol plataforma.

Les aplicacions iOS i Android utilitzen IKEv2, que és una opció molt sensata.

IKEv2 és molt més fàcil a la bateria del telèfon que altres protocols. També torna a establir la connexió VPN després de qualsevol interrupció a Internet. Així doncs, romandreu connectat fins i tot quan el telèfon canviï les xarxes de proveïdors o canvieu entre el mòbil i el Wi-Fi.

Tant els clients de Windows com Mac us permeten especificar quin dels dos protocols disponibles que voleu utilitzar. Si opteu per OpenVPN, també podeu triar entre els protocols de capa de transport UDP o TCP.

En ambdós sistemes operatius, l’OpenVPN sobre UDP és la selecció predeterminada.

Selecció del protocol UDP o TCP d'OpenVPN

I, si sou prou còmodes per fer una mica de configuració manual en lloc d’utilitzar l’aplicació client, obtindreu una altra opció. Surfshark permet la configuració manual d’OpenVPN a Android.

Quan es tracta de xifrar, obtenim un xifrat AES-256-GCM amb signatures SHA-512. A menys que algú tingui recursos infinits (tant a temps com computacional), ningú no ho trenca mai.

AES-256-GCM també té un lleuger avantatge respecte a la AES-256-CBC utilitzada per la majoria d’altres proveïdors. Té autenticació integrada, cosa que fa que el xifrat sigui més ràpid.

La diferència no serà massiva, però cada mica compta. Així doncs, kudos a Surfshark.

Proves de filtració

Una VPN és una manera fantàstica d’ocultar la vostra IP, assumint que d’alguna manera no s’està filtrant la IP. Després de seleccionar i connectar aleatòriament a diversos servidors de Surfshark, he executat la meva bateria estàndard de proves que intenten identificar aquests problemes..

Una revisió dels resultats de les proves de filtració de Surfshark IP

Totes les proves van passar amb colors voladors. No es va filtrar cap de les adreces IPv4, IPv6 o DNS, fins i tot a través de WebRTC.

Aplicacions i clients

Quan inicieu un client de Surfshark, el primer que noteu és la neteja. Sents que aquesta cosa serà una brisa a utilitzar. I ho és.

El programari Surfshark

El client es presenta de manera molt lògica. Tot és allà on espereu que sigui i navegar entre diferents funcions i seccions és fàcil.

A diferència de molts altres proveïdors VPN, Surfshark també manté l’aspecte coherent entre diverses plataformes (incloses les extensions del navegador). Potser estic renyant, però segur que ho agraeixo. No m’agrada que em torni a aprendre la mateixa aplicació cada vegada que canvio entre el meu telèfon, un PC i un MacBook.

Plataformes compatibles amb Surfhark

Una aplicació de client està disponible per a totes les plataformes principals. Inclou Android, iOS, macOS i Windows.

Si utilitzeu un Mac, tingueu en compte que heu d’executar com a mínim la versió 10.12 de macOS (Sierra) perquè el programari de Surfshark funcioni..

Llista de programari de clients de Surfshark disponible

L’extensió Chrome i el complement de Firefox comparteixen el seu aspecte amb les altres implementacions. Funcionen bé i, com demostra una recent auditoria independent, són agradables i segures.

Al revés, actualment falten algunes de les funcions que tenen els clients autònoms (doble VPN, per exemple).

I, si us pregunteu, les extensions del navegador necessiten els permisos següents:

 • Accés a les vostres dades per a tots els llocs web
 • Accés a la vostra ubicació
 • Permís per llegir i modificar la configuració de privadesa
 • Control de la configuració del servidor intermediari del navegador
 • Accés a les pestanyes del navegador

Surfshark funciona en encaminadors?

Surfshark també es pot configurar en determinats encaminadors. Disposen de guies detallades sobre com fer-ho per als productes AsusWRT, DD-WRT i Tomate.

El firmware de la majoria d’altres encaminadors (Netgear, TP-Link, Linksys, etc.) no admet les connexions OpenVPN, cosa que és obligatòria. Per aconseguir-ho, haureu de fer clic a un firmware personalitzat com DD-WRT o Tomato.

Ubicacions del servidor

Per a un proveïdor de VPN raonablement nou, Surfshark està fent molt bé per a la cobertura del servidor global. Actualment gestionen més de 1040 servidors en 63 països del món.

Diversos països també obtenen diverses ubicacions, com els Estats Units i el Regne Unit, i el total de la ubicació és de 108. Tots aquests números es troben a l’extrem superior de l’escala. De fet, fan fora de l’aigua diversos proveïdors més establerts.

El país encertat, tots els principals als quals pogués voler connectar-hi són els que hi he explicat. Podeu veure la llista completa del servidor de Surfshark aquí.

Si us interessa específicament un país asiàtic o africà més petit, potser haureu de mirar cap a un altre lloc. PureVPN té una xarxa de servidors massiva i pot ser una excel·lent elecció. Però per al 99% de nosaltres, la cobertura de Shurfshark hauria de funcionar excel·lent.

Velocitat i rendiment

Una bona quantitat de servidors i una gran cobertura global són una cosa. Però tots dos no volen dir res, si no és una còpia de seguretat de rendiment sòlid.

La bona notícia és que, també, Surfshark va molt bé.

Els resultats de les proves de velocitat parlen volums pel seu compte. Però també són els petits detalls, com optar per un xifrat més ràpid AES-256-GCM que mostra el compromís d’aquest proveïdor per accelerar.

Les proves següents es van fer mitjançant una connexió de descàrrega de 500 Mbps i 100 Mbps basada fora d’Europa. Vaig deixar que el client de Surfshark escollís el que pensava que era la meva millor ubicació.

Millor servidor
Els resultats de proves de velocitat VPN del millor servidor de SurfsharkAmb VPN Resultats de la base de proves de velocitat del millor servidor de SurfsharkSense VPN
Estats Units
Resultats de la prova de velocitat VPN del servidor dels Estats Units SurfsharkAmb VPN Resultats de la línia de prova de la velocitat del servidor dels EUA de SurfsharkSense VPN
Països Baixos
Resultats de les proves de velocitat VPN del servidor de Surfshark NetherlandsAmb VPN Resultats de la base de proves de velocitat del servidor de Surfshark NetherlandsSense VPN

En tots els casos anteriors, els resultats van ser excel·lents. Sens dubte, Surfshark és una de les VPN més ràpides que he provat mai. Són pocs els proveïdors que ofereixen millors velocitats i se us faria molt difícil que la vostra connexió sigui més ràpida.

Amb aquest tipus de rendiment, qualsevol cosa, des de transmetre vídeo 4K fins a la descàrrega d’arxius grans és una brisa.

Servei d’atenció al client

Quan sorgeixi la necessitat, el personal d’assistència de Surfshark està disponible. L’empresa ofereix atenció al client les 24 hores del dia a través de xat o correu electrònic.

La assistència sembla també a la pilota. Després d’actualitzar el meu client de Windows, em vaig trobar amb un lloc on no he pogut connectar a causa de la utilització de tots els adaptadors TAP-Windows. El problema es va resoldre en poques hores (i va resultar tenir res a veure amb Surfshark).

Captura de pantalla del portal d’assistència al client de Surfshark

Per a aquells que preferim un enfocament més senzill, el lloc web de l’empresa també té una base de coneixement creixent. Però, amb només uns 35 articles en total entre les preguntes freqüents, guies de configuració, facturació, compte i categories tècniques, la quantitat d’informació se sent una mica lleugera.

Dit això, però, tots els conceptes bàsics semblen tenir cobert.

Cancel·lació de la subscripció a la superfície de sobretaula

Posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client és la manera oficial d’anul·lar qualsevol subscripció en curs. Ho trobo una mica molest. Si és possible, prefereixo evitar el contacte humà.

Però, per donar crèdit on es deu quan vaig cancel·lar la subscripció que he utilitzat per a aquesta revisió, van respondre i no em van fer cap pena.

Si pagueu amb PayPal, també haureu de poder cancel·lar-vos aturant la subscripció recurrent a través del vostre compte PayPal. És una ruta que faig sovint amb altres serveis.

Preu i valor

M’agrada no gastar més diners dels que he de fer, i estic segur que també ho faràs. I en funció de la subscripció per a la qual opteu, Surfshark pot oferir una de les millors ofertes (si no la millor).

L’estructura de preus es divideix actualment en plans d’un sol mes, 12 mesos i 24 mesos.

Una revisió dels plans de preus de Surfshark

Els primers dos són comparables a molts altres proveïdors, donen o agafen un dòlar.

El pla de 24 mesos, però, no és només la millor oferta que la companyia ha ofert mai, sinó la subscripció més barata de qualsevol VPN de primer nivell. Trobeu difícil trobar un altre proveïdor que us doni accés per 1,99 dòlars mensuals, i molt menys un que ofereixi les funcions, la privadesa i el rendiment que realitza Surfshark..

Mètodes de Pagament

Quant als mètodes de pagament, Surfshark adopta totes les formes estàndard. Les principals targetes de crèdit i PayPal es poden pagar en una de les sis monedes (AUD, CAD, CNY, EUR, GBP i USD). AliPay també està disponible.

Llista d’opcions de pagament disponibles

I, per a aquells que tenim més seguretat en la privadesa, Surfshark accepta criptomonedes. Hi ha diverses opcions, com ara Beam, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Nano, TRON i XRP.

Prova gratuïta i devolucions de surf

Podeu obtenir una prova gratuïta de Surfshark durant 7 dies a Android i iOS.

Si voleu fer servir la VPN per donar voltes a qualsevol altra plataforma, haureu de confiar en la seva garantia de devolució de 30 dies. Durant aquest període, podeu sol·licitar un reemborsament complet per qualsevol motiu contactant amb el servei d’atenció al client.

Pensaments de cloenda

Quan aneu en contra de moltes empreses ben establertes, tindreu la vostra tasca retallada. Tot i que Surfshark està més que un repte i està a punt per anar a parar amb els principals jugadors del sector VPN..

Sí, tal com va demostrar aquesta revisió de Surfshark, hi ha alguns problemes aquí i allà que encara han de resoldre.

Però, un client fàcil d’utilitzar i netejar, una fantàstica privadesa, una excel·lent cobertura i rendiment global del servidor i Netflix i Torrenting suporten més que compensar petites mancances..

La línia de fons és Surfshark marca totes les caselles i és una recomanació molt fàcil de fer.

Logotip de SurfharkPuntuació:
9,2 / 10

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map