Как да се освободим от Omegle


Omegle един от най-добрите уебсайтове за чат в света, който позволява на потребителите да започнат разговор с всеки по света. Най-вече е безплатно.

В това ръководство ще разгледаме как можете да се освободите от Omegle, ако се случи да бъдете изгонени от сайта. Разбира се, всеки има странна страна, но трябва да се внимава да не правите нищо, което ви забранява на сайта.

В тази бележка бихме искали да споменем отпред, че е известно, че администраторите на Omegle забраняват потребителите от платформата на случаен принцип. Като такъв, може да не знаете причината, поради която са ви забранили.

И така, какво да правите, когато разберете, че Omegle ви е забранил? Според нашия опит, най-добрият начин да се освободите от Omegle (и която и да е от неговите чат стаи) е да използвате VPN или виртуална частна мрежа.

изображение на омгле

Ако имате тази част надолу, всички сте готови да научите как да се освободите от Omeagle.

Нещото, което Omegle забранява хората е, че те се нуждаят от техните IP адреси. Без да проследява вашия IP адрес, Omegle няма начин да разбере кой сте.

Те не могат да ви премахнат, ако използвате VPN услуга за промяна на вашия IP адрес.

Ето защо най-лесният и най-добрият начин да се освободите от Omegle е да използвате VPN и да промените IP адреса на вашия компютър. Ако не знаете как да направите това, не се притеснявайте – имаме много подробности как да блокирате достъпа до вашия IP адрес.

Засега трябва да знаете, че виртуалната частна мрежа е услуга, която се грижи за всичко, което трябва да направите, за да промените вашия IP адрес.

Всичко, което наистина трябва да направите, е да се регистрирате за VPN услуга, да изтеглите / инсталирате VPN приложението, да го стартирате и след това да се свържете към VPN сървър по ваш избор.

Повечето добри доставчици на VPN услуги идват с 30-дневна гаранционна политика.

По този начин не е нужно да поемате никакви рискове, докато се регистрирате за VPN, защото услугата ще ви върне парите, ако не ви харесват.

Защо Omegle забранява потребителите

Omegle е известно на потребителите в черен списък от сайта редовно. Това са причините, поради които хората се забраняват от Omegle:

Нарушили сте един или повече Общи условия на Omegle

Това, че Omegle е безплатна онлайн услуга за чат, не означава, че можете да правите както желаете. Зад Omegle има екип, който поддържа нещата под контрол. Нека го разопаковаме малко.

Като цяло можете да използвате услуга като Omegle без никакви проблеми. Някои действия обаче могат да принудят Omegle да ви постави в черен списък от сайта. Някои от тези действия злоупотребяват с други потребители, спамват различни чат стаи и публикуват съдържание, неподходящо за деца.

Потребителите на Omegle също не могат да пускат музика, защитена с авторски права, в своите видеоклипове.

Администраторите на Omegle могат и да изхвърлят хората от платформата въз основа на това, което другите потребители казват за тях.

забранено лого

Ако хората започнат да се оплакват от конкретен потребител на Omegle, този потребител може да бъде забранен. Самият Omegle не трябва да ви кара да нарушавате условията и условията на платформата.

Дори ако друг потребител ви хване и го докладва на модераторите на сайта, можете да премахнете забраната си. Това очевидно означава, че много ще зависи от преценката на модератора, за който става въпрос.

Другото, което трябва да имате предвид е, че не можете просто да започнете разговор с тематика за възрастни с никого от платформата.

Ако искате да направите това, Omegle има специален раздел на уебсайта им. Ако администраторите установят, че не се придържате към правилото 18+ на тяхната платформа, те определено ще ви забранят.

Някой ви съобщава за други причини

Освен общите условия, ако видите нещо, което друг потребител намира за обидно и потребителят ви докладва, тогава администрацията на Omegle има право да се включи и да ви направи черен списък.

Подобни доклади водят до много бърза забрана, така че бъдете нащрек, за да избегнете да казвате каквото и да е в главата ви във всеки един момент.

Известно е, че модераторите на тази платформа прекарват много време в разглеждане на отчети и проверка на лошо поведение от страна на потребителите на сайта.

Разбира се, някои смятат, че модераторите на Omegle са малко прекалено щедри, когато става въпрос за забрана на хората на сайта.

Чели сме за случаи, в които администрацията не е проучила достатъчно подробно, преди да забрани даден потребител.

Но всъщност няма значение за какво говорите.

Ако човекът, с когото разговаряте, разбира, че сте казали нещо, което да ги нарани, и те ви докладват, Omegle може да ви направи черен списък, дори ако никога не сте се доближили до нарушаване на каквито и да е условия и условия.

И така, какви са неподходящите неща, за които трябва да избягвате да говорите в Omegle?

Е, вече споменахме, че трябва да прочетете страницата с условия и условия, за да знаете официалната позиция на платформата относно вида съдържание, което обикновено позволява на сайта.

През повечето време ще откриете, че каквото и администраторите да смятат за неподходящо, е субективно. Какво трябва да направите тогава? Най-добрият начин на действие е да се уверите, че уважавате всички в платформата.

Потребителите на Omegle не искат да говорят с вас

Колкото повече потребители на Omegle ви изпуснат от екраните си, толкова повече Omegle ще забележи. Ако модераторите кажат, че твърде много потребители на Omegle са отменили чат сесия с вас, те ще приемат това като знак, че може би не принадлежите в мрежата. Това, което също открихме, е, че не е нужно да ви пускат много, за да бъдете забранени.

В крайна сметка всичко е за модераторите, присъстващи в даден момент, но ако броят на хората, които ви пускат, е по-голям от броя на хората, които приемат връзката ви, тогава това е проблем.

Модераторите не са единствените, които ловят потребители на Omegle, които се опитват да създадат проблеми в платформата. Някои алгоритми са обучени да разбират кой потребител може да причини проблеми. Ако сте трол, алгоритмите ще ви хванат и след това ще ви черни.

Забележка:

За тези, които не знаят какво е трол: Казано просто, „трол“ е потребител, чийто единствен мотив е да дразни другите хора на дадена платформа.

Няма съмнение, че модераторите на сайта имат трудна задача да се опитат да гарантират, че Omegle остава сигурна платформа за хора, които искат да започнат разговори с напълно непознати хора от цял ​​свят.

Не сме сигурни дали по този начин трябва да се развиват нещата, тъй като няма начин да гарантираме, че потребителите на Omegle няма да бъдат изложени на неприлични материали в платформата. Но може би няма значение.

Omegle е онлайн социална платформа и ако не сте умели да общувате в интернет, тогава може би предпочитате да не използвате платформи за социални медии като Omegle.

В тази бележка трябва да споменем и тук, че правилото “твърде много капки” работи и по друг начин. Ако модераторите и алгоритмите на платформата видят, че изпускате твърде много потребители твърде често и твърде бързо, те ще разберат, че не желаете да комуникирате или да давате на платформата.

Подобно действие създава впечатление и на Omegle, че сте просто там, за да шпионирате хората, които наистина искат да говорят с непознати.

Забрани за Omegle: колко дълго траят?

клавиатурата е забраненаНяма фиксиран период. Повечето зависи от това защо модераторите изпитваха нужда да ви забранят. Най-общо казано, забраните могат да варират от една седмица до четвърт на година.

Дори не е ясно колко дни трябва да отидете на сайта, за да премахнете забраната си. Най-важното нещо, което можете да направите в такъв случай, е да обърнете внимание на типа поведение, което сайтът изрично обезкуражава. Не спамете, не използвайте расистки слуги и не публикувайте съдържание в NSFW.

Внимание:

Ако не стоите далеч от този тип поведение, Omegle може да ви забрани за постоянно.

Но достатъчно за лошото, което Omegle може да направи за вашия онлайн чат опит. Нека да поговорим за решенията, които можете да използвате сега, за да премахнете забраната си на Omegle.

Най-добрите начини да премахнете забраната си от Omegle

Просто изчакайте

Макар че може да е неудобно и разочароващо, понякога всичко, което трябва да направите, е изчакайте няколко дни за да видите вашата забрана да бъде отменена.

Продължителността на забраната може да зависи от тежестта на вашето престъпление. Понякога ще получите незабранен автоматично в рамките на една седмица, докато друг път дори може да се наложи да изчакате шест месеца или завинаги.

Най-лесното нещо е да направите продължавайте да проверявате уебсайта на Omegle.

Ако въобще имате достъп до сайта, вашата забрана може да бъде отменена. Ако не, тогава продължете да четете.

Има няколко неща, които могат значително да удължат продължителността на вашата забрана. От една страна, ако модераторите на Omegle видят, че са ви забранили повече от веднъж или са ви забранили за нещо, което платформата намира за крайно обидно, може да удължат периода на вашата забрана на Omegle (до потенциално неограничен период от време).

Понякога ще откриете, че сте забранени от Omegle без видима причина.

Това е важно:

Както беше предложено по-горе, винаги е добра идея да проверите секцията за условия на уебсайта на Omegle, за да сте сигурни, че случайно не свършите нещо против правилата на платформата.

Отидете на официалния уебсайт www.omegle.com и превъртете надолу в долната част на страницата. Тук ще можете да прочетете повече информация за условията и реда на услугата.

Опитайте да промените мрежата си

Понякога, ако просто промените мрежата си, можете да се отървете от забраната си. Omegle най-вероятно забранява хората, като забранява IP адреса на домашните им WiFi мрежи, така че всичко, което трябва да направите, за да се забраните е да свържете се с различна WiFi мрежа и използват новия им IP адрес за достъп до Omegle.

Разбира се, това не е възможно, ако нямате друга WiFi мрежа в обхват.

телефон с вериги

Винаги можете да опитате да преместите компютъра си по-близо до друга WiFi връзка. Някои практически примери включват отиване в библиотека, къща на приятел или дори местно кафене (може да се наложи да платите за кафе, за да получите достъп до WiFi). В зависимост от това къде живеете, може дори да имате достъп до игрални кафенета, които предлагат безплатна WiFi мрежа.

С това казано, бихме ви посъветвали да се въздържате от видео чатове, докато сте на обществено място.

Винаги е по-добър подход, когато влизате в Omegle от друга мрежа, уверете се, че сте в частна зона или поне се уверете, че никой друг не може да надникне в екрана ви. Освен това може да искате да избягвате използването на обществени WiFi мрежи, тъй като много от тях не са правилно защитени.

Променете своя IP адрес

Може да имате кабелен модем или DSL връзка. Най-вероятно вашият доставчик на интернет услуги автоматично ще ви назначи динамичен IP адрес.

Това означава, че IP адресът на вашия модем ще се промени автоматично, когато изтече определено време. Това се нарича опресняване на интернет доставчиците (потребителите получават нов IP адрес).

Понякога това действие може да ви откаже от Omegle. Можеш рестартирайте модема си няколко пъти, за да ускорите процеса на промяна.

Друг начин да промените вашия IP адрес е да използвате VPN – ще разгледаме по-подробно по-късно в това ръководство.

Слизайте от Omegle: Намерете друга платформа за онлайн чат

Винаги можете опитайте друга услуга за чат ако сте били забранени от Omegle Някои от най-известните алтернативи на Omegle са:

  1. Tinychat
  2. Chatrandom
  3. Chatroulette

Използвайте прокси услуга

Има много безплатни прокси услуги, които могат да ви предоставят достъп до Omegle. Просто потърсете един онлайн.

Имайте предвид обаче, че по-голямата част от прокси услугите вече биха били забранени от Omegle. Изпробвайте безплатна прокси услуга, преди да се регистрирате за премиум.

Ето някои опции:

  1. Megaproxy
  2. FilterBypass
  3. VPNBook

# 1 Начин да се освободите от Omegle: Използвайте VPN

Но не само всеки VPN (виртуална частна мрежа). Искаме да се регистрирате за VPN услуга, която е надеждна (не излага вашите данни) и бърза (не искате да прекратявате връзката и буферирането през цялото време при чат).

VPN услугите вършат страхотна работа да маскират IP адреса на потребителя.

Те го правят, като пренасочват интернет трафика на потребителя чрез неговия собствен VPN сървър, който се намира в страната по избор на потребителя. След като се свържете с VPN сървър, Omegle ще ви вижда само като клиент от нова страна.

Те няма да могат да разберат, че използвате същата домашна мрежа като преди.

Една от причините, поради които предлагаме да се регистрирате за бърза VPN услуга е, че повечето VPN забавят връзката ви поради начина им на работа. Така че, ако се регистрирате за бавен VPN, може да се разочаровате, когато видео чатът ви не работи.

NordVPN е един от най-добрите доставчици на VPN услуги на пазара днес. Има и някои други добри VPN, като ExpressVPN и CyberGhost.

Премиум VPN услугите ще ви таксуват малка сума пари на месечна или годишна база.

Винаги можете да опитате услугата безплатно, за да видите дали ви харесва. NordVPN, ExpressVPN и CyberGhost предлагат безплатни пробни периоди за нови клиенти. Ако се регистрирате с VPN услуга достатъчно дълго, всъщност можете да получите и доста прилични отстъпки.

Забележка:

Не забравяйте да тествате услугата виртуална частна мрежа с Omegle в деня, в който се регистрирате за нея. Ако вашият VPN не работи с Omegle, тогава се възползвайте от гаранцията за връщане на пари и поискайте възстановяване.

Ръководство стъпка по стъпка: Как да използвате VPN, за да получите неограничен в Omegle

  1. Регистрирайте се за добро VPN. Щракнете тук за списък на най-добрите VPN услуги.
  2. Инсталирайте приложението VPN от уебсайта на VPN, за който сте се регистрирали, и стартирайте приложението.
  3. Свържете се с VPN сървър от разстояние, за да промените вашия IP адрес на нов IP адрес.
  4. Достъп до omegle.com с новия си IP адрес.

Често задавани въпроси

Колко време отнема да се забрани от Omegle?

Някъде от няколко дни до вечно. Или използвайте VPN, за да се освободите незабавно.

Колко дълго траят забраните на Omegle?

В зависимост от тежестта на престъпленията ви, от седмица до шест месеца. Това знаем от 2020 година.

Как да получа забрана от OmeTV?

Използвайки VPN или прокси услуга, за да промените вашия IP адрес на нов IP адрес.

Съобщете ли Omegle в полицията?

Ако направите нещо незаконно, тогава да. Прочетете политиката за поверителност на Omegle тук.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me