Sådan downloades Torrent anonymt (Guide)


Torrenting er processen med at downloade bits og stykker filer gennem forskellige kilder. Da denne service tillader mere end en kilde at downloade filer, er den temmelig populær i hele verden. Det har taget den digitale verden med storm.

I veludviklede lande bruger over 90% af internetbrugerne torrent. Det er forbløffende at se, hvor mange mennesker der bruger torrent som deres go-to-service til bogstaveligt talt alt.

Hvad betyder det anonymt med Torrent?

At “Torrent anonymt” betyder at bruge netværkssikkerhedssoftware, opgradere sikkerhedsindstillinger og bruge forskellige enheder til at gøre det besværligt eller uforståeligt for en outsider at følge din BitTorrent-aktivitet.

Med slutmålet om at downloade torrent anonymt, skal du have en ukendt IP-adresse sammen med en krypteret dataoverførsel. En krypteret dataoverførsel forventer, at nogen (tæller din internetudbyder) kan se din webaktivitet.

Sådan downloades Torrenter anonymt?

En verden af ​​torrenter og download kan ledsage en kickback. Der er adskillige godkendelsesgrupper, der ser ud til at nedbringe disse sider og opdage data om de personer, der bruger og tilføjer til download-strømmen.

Mens downloading af torrent anonymt ikke er ulovligt, foretrækker personer, der drager fordel af downloads, ikke at have et meningsløst problem og stress.

På grund af denne ekspansion i fjendtlighed til anonymt at torrent, ser mange klienter på tilgange til at skjule deres karakter og individuelle data fra sådanne kontorer.

VPN (Virtual Private Network)

Når du søger efter en tilgang til anonymt at downloade torrenter, er en VPN din bedste sikkerhed mod krænkelse af ophavsret. Ved at oprette en sikker P2P-tunnel sikrer den informationstransmission med beskyttelseskryptering og beskytter dig tilstrækkeligt mod lovlige ulemper.

At spænde med en VPN giver dig desuden hurtigere dataoverførsel, og en del af de bedste VPN-specialorganisationer har endda forbedrede servere for at tilskynde til det. Eftersom VPN’er desuden bruger 256-bit-kryptering, beskytter du din informationsudveksling fra hackere og anonymiserer dine online aktiviteter.

På tværs af disse linjer er din online personlighed ikke ufravigelig, når du laver dine rutinemæssige P2P-dokumentdelingsaktiviteter. Så du kan lave anonym torrenting uden at plage over nogen lovlige problemer.

Hvordan en VPN kan sikre din Torrent-download?

Med BitTorrent, peers er forbundet via deres IP-adresser, hvilket betyder, at enhver BitTorrent-klient kan se IP-placeringerne for andre mennesker, der deler filer, uden meget af en strækning.

Den mest ideelle metode til at omgå dette er at bruge en pålidelig VPN, som tillader en alternativ IP-adresse at dukke op som din. Dette giver dig mulighed for at garantere, at ingen nærmer sig din faktiske IP-adresse, og at din BitTorrent-bevægelse aldrig kan følges tilbage til dig.

Du kan opdage sandsynligvis de mest energiske og pålidelige VPN’er til torrent. Det er vigtigt at vælge en anstændig en, da nogle VPN’er ikke tillader torrenting, mens andre har ekstraordinære servere, der er forpligtet til det.

Faktorer af en VPN, der skal kigge efter anonym anstrengelse?

At vælge en VPN til at downloade torrent anonymt er ikke en simpel opgave. Der er nogle få krav inkluderet, når du udelukkende vælger en VPN til torrenting. Her er de mest vigtige:

 • Placering: – Helst uden for USA sammen med 5, 9 og 14 øjne.
 • Logpolitik: – Fortrinsvis VPN, der ikke samler NOE logfiler.
 • Hastighed: – en VPN, der er hurtig nok til at downloade store filer.
 • Torrenteringspolitik: – en VPN, der tillader torrenting (Mange VPN’er begrænser og demoraliserer torrenting).

Personer, der bruger en VPN til at downloade torrenter anonymt, kan skjule deres bevægelse fra deres internetudbyder, samtidig med at der oprettes et ekstra lag af sikkerhed mod digitale kriminelle, der håber at misbruge dem.

Men VPN’er kan lide Hoxx VPN og Hola VPN straffe klienter og boykotte torrenting, begrænser deres webmuligheder hele tiden. Det er grunden til, at klienter, der søger at torrent anonymt, skal vide, hvilke VPN’er der vil fylde deres behov, og hvilke der ikke.

VPN-alternativer til at downloade Torrenter anonymt

Der kan være VPN’er, der kan holde dig anonym, mens du torrenser. Det skader ikke at vide, at der er mere end en service, du kan vælge at fortsætte med at downloade torrenter anonymt. Disse tjenester kan ikke erstatte VPN, men kan helt sikkert tjene på stedet, hvis en VPN ikke er tilgængelig til sikkert at downloade torrents.

Størstedelen af ​​VPN-alternativerne koster en præmie pr. Måned ved at downloade torrenter anonymt. Der er dog gratis en tilgængelig i en verden af ​​internettet. Vi vil dække både de betalte og gratis alternativer for at få dig til at forstå, hvad den faktiske historie ligger bag.

BTGuard

BTGuard er et betalt alternativ til anonymt at downloade torrenter. Tjenesten er kompatibel med alle de store platforme inklusive Windows, Mac og Linux. Det tilbyder flere funktioner på sin platform, der gør det til et øverste valg at torrent anonymt.

Brugere får funktionen til at indstille deres egen klient med den forudkonfigurerede BTGuard-klient. Det er funktionelt med alle proxies, der bruger Sock 5, inklusive uTorrent og Vuze. Stadig bekymret for mere sikkerhed? BTGuard leveres også med en krypteret tunnelfunktion.

TorrentPrivacy

TorrentPrivacy er en lignende service som BTGuard. Det leveres med alle de vigtige funktioner, der er forudkonfigureret, hvorfor det er en betalt tjeneste. Som navnet hedder, sikrer det dit privatliv, mens du downloader torrent anonymt uden problemer.

Det tilbyder også brugeren en ændret version af uTorrent-klienten med alle de krævede indstillinger. Selvom det er en betalt tjeneste at downloade torrenter anonymt, er den kun tilgængelig til Windows-operativsystem.

Anomos

Anomos kan beskrives som en pseudonym, krypteret multi-peer-to-peer fildelingssoftware eller -protokol, der ligner uTorrent eller BitTorrent. Dog tilføjer det et lag af sikkerhed via et løg, der dirigerer anonymt lag, og giver brugeren en ekstra følelse af sikkerhed ved hjælp af ende-til-ende-kryptering.

Anomos er en af ​​de gratis multiplatforms sikkerhedsløsninger til BitTorrent-brugere, der lader dem skjule deres IP-adresser. Den bruger sit eget “atorrent” -format, som ikke er kompatibelt med almindelige torrentfiler, som vi generelt bruger.

Seedbox

Seedbox kan beskrives som en server med høj båndbredde, der giver brugeren mulighed for at downloade og dele filer i usædvanligt hurtige hastigheder. Brugere får glæde af høje hastigheder, uden at deres IP-adresser lækker på Internettet.

Når Seedbox har downloadet filen med succes, kan du downloade den på din computer ved hjælp af en HTTPS-forbindelse anonymt. Der sikres sikre downloads uden spor efterladt. Hvad ellers?

Proxy-service

Der er nogle gode proxy-tjenester, som BTGuard eller HideMyAss. Din IP-adresse er skjult for folk generelt på grund af anonym forbindelse. En ulempe ved en proxyserver er, at den ikke er 256-bit kodet.

Med en proxyserver kan du besøge steder som DNS Læk for at teste, om din DNS har lækket eller ej. En anden strategi til at downloade torrenter anonymt og skjule din IP bruger Tor browser.

Brugere forsøger at forbinde deres BitTorrent-applikationer som uTorrent at proxy deres forbindelse ved hjælp af Tor og velkommen ulemper. Mange brugere ignorerer manuel proxyforbindelse, da de bruger UDP til at tale med serverne.

Der er forskellige grunde til, at en proxy ikke er den bedste idé. Selv Tor Project beder sig mod at bruge Tor til BitTorrent på grund af sikkerhedsmæssige problemer. Årsagen bag det er manglen på stærk kryptering.

Diverse muligheder for anonymt at downloade Torrenter

Hvis du ikke vil betale for en VPN, kan du tænke på Tor. Tor er som en VPN, der overfører din aktivitet gennem et par frivillige “servere”, mens du sprer din IP. Tor er bedst til simpel browsing og andre lavdataoverførselsaktiviteter.

Et andet program til download af torrent anonymt er Peerblock. Det er en arbejdsområde-firewall med et ofte opdateret bundt af blokerede IP-adresser. Disse IP-adresser er forbundet med netværk, der forsøger at spore din aktivitet på nettet.

Fra det tidspunkt skal kunderne betale for at holde dem opdaterede. Det er usandsynligt, at det blokerede bundt kan indeholde hver tænkelig IP-adresse til copyright-trold og lovgodkendelse.

Hold dig opmærksom, når du løber anonymt

Det er naturligt at hurtigt vælge websteder, der skal torrent anonymt. Du skal dog skjule din faktiske IP-adresse, når du besøger sider, der er identificeret med dine torrentaktiviteter. Dette inkluderer websteder som lokale restauranter, torrentrelaterede sammenkomster, film osv.

Mange brugere ignorerer dette og fokuserer bare på at skjule deres IP-adresse, når de skal downloade torrent anonymt. Der er mindre bevidsthed om at spille det sikkert under anonym torrenting, da man kan afsløre deres IP-adresse, mens man torrenser.

Hvilke VPN’er, der ikke hjælper med anonym Torrenting?

Der er nogle få grunde, der tvinger dig til at vælge en betalt VPN, mens du forsøger at downloade torrenter anonymt. Da gratis VPN’er let er tilgængelige på nettet og uden problemer er åbne, kan de koste dig alvorligt. Gratis VPN’er opbevarer logfiler over din online aktivitet og giver ikke rigtig fuld bevis anonymitet.

Mere, disse VPN’er garanterer ikke hurtig hastighed for torrentbrugere. Du ville forhandle med hastighed og anonymitet, mens du downloader dit mest elskede film eller tv-serie – dette kan koste dig over enhver tvivl.

Derfor understøtter gratis VPN’er ikke anonym torrenting. Ikke desto mindre understøtter top-notch VPN’er i kategorien af ​​betalte VPN’er hele processen.

Sanktioner ved download af Torrenter uden anonymitet

Tidligere har torrentbrugere stillet udfordringer. Sandsynligheden for straf for at downloade en torrent uden anonymitet er helt sikkert stor. I slutningen af ​​2000’erne blev torrentwebsteder sagsøgt for at offentliggøre piratkopieret indhold på deres websteder.

Disse aktiviteter blev meget fordømt, da det føltes som folk med autoritet chikanere teenagere, der søgte underholdning over internettet. De, der downloader torrenter anonymt, er på randen af ​​retssager således, bør holde sig opmærksom på deres aktiviteter på nettet.

Copyright trold

Organisationer løber ikke efter torrentbrugere selv. De giver denne opgave til copyright-trold. Bagefter nærmer de sig den organisation, der har copyright, og juridiske handlinger finder sted mod torrentwebsteder.

Med lovlig gearing og en liste over navne går copyright-troldene derefter efter torrentbrugere via e-mail eller endda ved at gå fra dør til dør og uddele forligsbrev. Copyright trold bruger trusler, frygt og skam for at få torrentbrugere til at betale uden nogensinde at gå til retten.

En almindelig taktik er at true med at sagsøge for over $ 100.000, men kun bede om $ 3.000 eller deromkring i forliget. Det får $ 3.000 til at se ud som en god handel, men at gå til domstol er dyrt og risikabelt for dem, så lad være med at give op, hvis du modtager et sådant brev.

Sanktioner fra internetudbydere

Hvis du ofte bruger download af torrents, kan din internetudbyder anvende sanktioner mod dig. Da torrenting tager meget båndbredde og jo mere båndbredde, desto mere er omkostningerne, som ISP’en skal betale.

De fleste internetudbydere serverer endda meddelelser fra indehavere af ophavsret til at forbyde torrentwebsteder. Dette fører til, at der ikke gives nogen gearing til brugeren til anonymt at downloade torrenter.

Konklusion

Det store antal internetklienter anvender den bedste VPN til strømning for at opgradere deres internetsikkerhed med informationssikkerhed. En VPN forankrer dine oplysninger ved hjælp af avanceret kryptering og protokoller.

Hvis en hacker går ind i dit system og forsøger at komme til dataene, vil han bare se kodede stykker kode. Dette garanterer det sikkerhedsniveau, som en VPN leverer for at afslutte proceduren.

Torrenting er en progressiv innovation til udveksling af filer. Denne blog forklarer hele mekanismen ved at torrentere. Derved er torrenting global!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map