Els millors sistemes de seguretat domèstica (2020)

Els millors sistemes de seguretat domèstica (2020)


La seguretat de la llar al Canadà és important. Sé que els canadencs tenim una bona cosa amb la nostra reputació global com a simpàtics de la ciutat, però aquí es produeix la criminalitat, tant si ens agrada admetre-la com si no.

Estadístiques del Canadà reporta més d’1,5 milions d’incidents de delicte contra la propietat i més de 150.000 casos de ruptura i ingrés a l’any (font).

Mai no fa mal tenir cura en protegir els que estimeu i les vostres valuoses possessions contra les amenaces.

Per sort, en aquest dia i època, hi ha moltes opcions. Hi ha certs serveis que permeten tenir un sistema de seguretat d’última generació sense fer cap cosa per posar-se en marxa. Així, tindreu els vostres fills protegits i la vostra nova televisió segura.

Si voleu inclinar-vos, hi ha opcions per a aquelles persones que vulguin configurar un sistema d’alta supervisió per a la llar. Les opcions són infinites, juntament amb sistemes autocontrolats o serveis de subscripció amb un vigilant professional 24 hores.

Tant si viviu en una casa, un apartament o un apartament, hi ha moltes opcions per a que un sistema de seguretat permeti als canadencs protegir el que és més important en aquest món i us podem ajudar a esbrinar quin és el que més us convé.. &# x1f1e8;&# x1f1e6;

Contents

TLDR

Frontpoint ofereix el millor sistema de seguretat al Canadà. És la millor opció per triar i té una gran assistència al client. Els plans de pagament són flexibles igual que els seus paquets. Si busqueu un sistema instal·lat per un professional, Vivint és la millor opció. L’autocontrol és també una opció viable i s’ha de triar el kit de seguretat per a la llar intel·ligent d’Honeywell si és el que voleu utilitzar. Per obtenir més informació sobre les càmeres, consulteu la nostra guia de les millors càmeres de seguretat domèstiques.

Com decidim

Hi ha moltes opcions per als sistemes de seguretat domèstics, tantes que poden resultar aclaparadores. És allà on venim. El nostre equip ha aconseguit arribar els seus recents recorreguts fent recerca sobre totes les marques de seguretat domèstiques més importants, de manera que no haureu de fer-ho. Hem comparat tot per assegurar-vos que podeu prendre una decisió informada sobre com protegir-vos. Vam esbrinar quins serveis ofereixen el millor valor: des de funcions fins a preus i tot allò que es troba entre altres, com ara la facilitat d’ús, el servei d’atenció al client, els testimonis del client, l’eficàcia i qualsevol altra cosa que un sistema de seguretat domèstic pot necessitar..

1. Frontpoint: el millor sistema de seguretat canadenc (bricolatge, automatitzat, millor valor)

Qui hauria d’utilitzar Frontpoint?

Gent que hauria d’utilitzar Frontpoint són persones que tenen diners per gastar en un sistema de seguretat domèstic però valoren la tranquil·litat i la seguretat. Aquest servei és per als canadencs que no els importa instal·lar el sistema per si mateixos ni contractar un contracte a llarg termini. Els sistemes frontals també inclouen:

 • No hi ha tècnics d’instal·lació
 • Sense cablejat / perforació
 • Programació manual no necessària
 • Configuració en menys de 15 minuts
 • Prova de contundència
 • Arriba amb una còpia de seguretat

Frontpoint

La seguretat frontal és la nostra millor selecció al Canadà per obtenir el millor sistema de seguretat domèstic. El sistema de control domèstic té una dècada d’innovació al darrere, alhora que ofereix un servei d’atenció al client de la millor qualitat i una experiència rica en característiques per protegir la vostra llar. El millor lloc per començar és el manifest de Frontpoint: portem una dècada que revolucionem la indústria de seguretat domèstica. Quan els intrusos van començar a intel·ligir la seguretat de la vella escola, vam ser els primers a utilitzar la tecnologia cel·lular en tots els sistemes. Quan vam ser els primers a combinar un sistema d’auto-configuració amb un seguiment professional, va néixer un nou mercat. A més, mentre la indústria canvia, la nostra dedicació als nostres clients continua sense canviar. Els nostres clients es mereixen el millor. Es mereixen una forma més senzilla d’arribar a una casa més segura i intel·ligent. Benvingut a la seguretat domèstica intel·ligent Frontpoint. sistema de seguretat Des de 2007, Frontpoint ha guanyat diversos premis de servei Super List de Angie, l’últim que va arribar el 2017. També tenen una qualificació A + de la Better Business Bureau i revisions altes a Internet.

Característiques, plans i preus

El preus per a Frontpoint es pot personalitzar en moltes àrees, per tant, és convenient contactar amb l’empresa per obtenir un pressupost. No obstant això, hi ha especificacions sobre com es fa el preu. El primer que cal tenir en compte amb el servei és que cal comprometre’s amb un pla d’un any o un de tres anys. Els plans de tres anys són molt més econòmics que els d’un any amb un compromís molt més gran. Aquest compromís pot espantar algunes persones, però la garantia de 30 dies us permet provar el servei durant el primer mes. Més enllà dels dos períodes de contracte diferents disponibles, hi ha tres plans de control i sis paquets de maquinari personalitzables. El pla de control més barat disponible s’anomena pla de protecció i és 34,99 dòlars al mes que inclou incendi, gel, aigua, seguretat de vida i protecció contra intrusions, incloent vigilància 24 hores. El següent pas és el pla interactiu de 44,99 dòlars mensuals i afegeix una funcionalitat addicional com ara sensors d’imatge, control d’il·luminació, protecció d’errors, alertes de correu electrònic i text, control remot des d’un dispositiu mòbil i serveis de geolocalització. Amb el pla més alt nivell, podeu donar suport a càmeres i termòstats per 49,99 dòlars al mes. Això us permet utilitzar streaming de vídeo en directe, enregistrament de vídeo activat en moviment, controls de bloqueig de portes i controls de gestió d’energia. A la part superior dels paquets de control, hi ha sis paquets de maquinari. Es divideixen en tarifes puntuals amb descomptes forts si teniu un contracte de tres anys.

 • Inici d’inici segur ($ 130,95) – 1 teclat frontpoint i frontpoint, 2 sensors de portes i finestres, 1 sensor de moviment, 1 cartell, 5 calcomanies, 1 adhesiu de la porta
 • Safe Home Everyday (228,93 $) – 1 teclat frontpoint i frontpoint, 3 sensors de portes i finestres, 2 sensors de moviment, 1 cartell, 5 calcomanies, 1 adhesiu de la porta
 • Safe Home Plus (248,93 USD) – 1 teclat frontpoint i frontpoint, 3 sensors de portes i finestres, 2 sensors de trencament de vidre, 1 rètol de jardí, 5 calcomanies de finestra, 1 adhesiu de la porta
 • Selecció de casa segura (401,90 $) – 1 teclat frontpoint i frontpoint, 4 sensors de portes i finestres, 2 sensors de moviment, 1 sensor de trencament de vidre, 1 sensor de fum i calor, 1 cartell, 5 calcomanies, 1 adhesiu de la porta
 • Preferit per a la llar segura (534,88 $) – 1 teclat frontpoint i frontpoint, 5 sensors de portes i finestres, 2 sensors de moviment, 1 sensor de trencament de vidre, 1 sensor de fum i calor, 1 càmera interior, 1 cartell de jardí, 5 calcomanies, 1 adhesiu de la porta
 • Safe Home Elite (1032.84 $) – 1 teclat frontpoint i frontpoint, 6 sensors de portes i finestres, 2 sensors de moviment, 2 sensors de trencament de vidre, 1 sensor de fum i calor, 1 càmera interior, 1 càmera exterior, 1 càmera de timbre, 1 cartell de jardí, 5 calcomanies de finestra, 1 adhesiu de la porta

També hi ha l’opció d’afegir maquinari a qualsevol d’aquests plans que us permet de veritat

Pros

Prova lliure de risc de 30 dies

De tots els positius que pot tenir una empresa, sempre ho puc classificar en poder provar el servei sense cap cost per a tu mateix com l’aspecte més important (tret que el servei sigui horrible). Especialment en els sistemes de supervisió de cases: les revisions de confiança només poden portar-vos fins ara. Heu de poder provar el sistema i també ho podreu provar gratuïtament.

Servei d’atenció al client

Els premis de servei super servei a la llista d’Angie s’atorguen en base a les revisions dels clients. Les empreses que guanyen aquests premis tenen el millor servei al client en les seves indústries. No és una sorpresa que Frontpoint hagi obtingut diversos premis, ja que els seus nivells de satisfacció són molt elevats. El seu equip d’atenció al client proporciona un servei de primer nivell. Si hi ha algun problema durant el procés d’instal·lació, és extremadament fàcil posar-los al telèfon per obtenir ajuda. Si us envien algun equip defectuós, tenen una reputació esterlina de resoldre el problema i us envien un reemplaçament immediatament. Les línies telefòniques tenen agents d’atenció al client que parlen anglès i castellà, que són de 8:00 a 23:00 Hora Estàndard Oriental els dies laborables i de 10 a 19 hores els caps de setmana. Més enllà d’això, l’empresa també proporciona vídeos extremadament fàcils de seguir per a la instal·lació.

Instal·lació de bricolatge

Quant a la instal·lació, una paraula ho resumeix per a que el procés d’instal·lació realitzi tu mateix de Frontpoint: sense esforç. En general, el procés d’instal·lació triga 30 minuts a instal·lar tot el sistema. Per a la instal·lació es proporciona una aplicació al costat de l’altre i si el sistema nota que triga més temps del que hauria d’aplicar un número de telèfon o un recurs en línia per ajudar-lo.

Altres funcions

Amb tot el que Frontpoint ofereix, el servei també inclou altres funcions buscades com ara alertes mòbils, càmeres interiors i exteriors, protecció contra desastres ambientals i domòtica. Les funcions addicionals fan un llarg camí perquè els canadencs es sentin segurs amb solucions d’alta tecnologia que es poden connectar a wifi, ja que un simple sistema d’alarma domèstica no ho reduirà.

Contres

Contracte a llarg termini

El més negatiu pel que fa a Frontpoint és que només hi ha dues opcions de durada del contracte. La durada més curta arriba a un preu molt més pesat que el contracte més llarg. Això és una mica negat per la garantia de devolució de 30 dies, però en cert moment, pot ser que algunes persones no vulguin signar un contracte tan llarg. Les prioritats per als canadencs poden canviar en qualsevol moment i algunes persones es traslladen a edificis d’apartaments amb característiques de seguretat integrades.

No disponible a Quebec

Això només parla, perdonem els residents quebequesos. No volem deixar-vos fora, però tristament Frontpoint ho fa.

Només el nivell més alt de preus inclou funcions específiques

Les fantàstiques funcions de Frontpoint, com les càmeres de càmera i els sensors de moviment, només es poden utilitzar en els punts de preu més alt. Si busqueu un sistema de seguretat amb un pressupost, això podria ser un proveïdor de problemes.

2. Vivint: el millor sistema de seguretat per a la llar

vivint

Qui hauria d’utilitzar Vivint?

Vivint és per als canadencs que volen el sistema de seguretat domèstic més capaç i intel·ligent. També han d’estar disposats a signar un contracte extremadament llarg i entendre que el cost no és baix.

Vivint

L’automatització és el nom del joc quan es tracta de Vivint. Amb sistemes instal·lats professionalment, el que obteniu és una tecnologia d’última generació i d’alta tecnologia que fan que els sistemes antics de CCTV semblin obsolets i riallables.

Característiques, plans i preus

Amb Vivint hi ha moltes opcions quan es tracta del tipus de pla que podeu triar. Hi ha tres opcions de control que ofereixen valor específic. Smart Protect, Smart Protect and Control i Smart Complete ofereixen opcions segures.

 • Smart Protect ($ 29,99 al mes) – Protecció bàsica de la llar incloent-hi incendis, robatoris i intoxicacions amb monòxid de carboni. Inclou SkyControl Panel i l’aplicació juntament amb opcions personalitzades d’equips de seguretat.
 • Protecció i control intel·ligents (39,99 $ al mes) – Inclou les mateixes funcions que el pla Smart Protect, però també ofereix més funcions de control i automatització, càmeres de visió nocturna HD HD, control del termòstat, càmeres de vigilància a l’aire lliure i panys de portes intel·ligents. L’aplicació us permetrà encendre els llums o armar el sistema de seguretat.
 • Smart Complete ($ 49,99 al mes) – Ofereix vigilància de vídeo juntament amb emmagatzematge local de vídeos i clips.

Les opcions de maquinari inclouen quatre paquets d’inici per a equips i la possibilitat d’afegir qualsevol cosa també. Els diferents kits disponibles inclouen el taulell de pantalla tàctil, sensors de portes, sensors de finestres, detectors de moviment, detectors de trencament de vidre, detectors d’inundació i detectors de congelació. Tots els sistemes de Vivint funcionen amb Nest Thermostats, Google Homes i Amazon Echos. Les diferents opcions inclouen la càmera de timbre, el comandament remot personalitzable, les càmeres de vídeo, la domòtica activada per veu i un termòstat d’elements.

Pros

100% sense fil i estètica

El més preferit de Vivint és que no fa res per perjudicar l’estètica de casa vostra. Tots els equips tenen un aspecte de luxe, evitant l’aspecte plàstic de color blanc dels sistemes d’alarma antics. càmeres de seguretat sense fils L’instal·lador professional s’assegurarà que tot sigui allà on el desitgeu i amagui tots els cables, ja que el sistema és 100% sense fils, de manera que cap robador no pot tallar cables.

Disponible el mateix dia

Es pot dir molt sobre com fer-ho bé quan desitgeu o necessiteu. Quan la seguretat és una preocupació, pot haver-hi passat un esdeveniment que us va provocar en accions. Si és així, com més aviat es configuri el sistema, millor.

Garantia de per vida

Durant els termes d’acord, Vivint repararà o repararà qualsevol part defectuosa del vostre sistema. Això fa un llarg camí quan hi ha moltes parts mòbils a un sistema de seguretat.

Característiques addicionals

El paquet total d’un sistema d’automatització domèstica no es pot subcarregar. Si teniu somnis amb una casa intel·ligent automatitzada amb càmera de timbre, on pugueu parlar amb la persona de la vostra porta i que puguin parlar enrere, Vivint és una excel·lent elecció. És un bonus addicional per comprovar la casa amb càmeres de vídeo per dins i per fora. A més a més, amb el seu accés remot i la seva alarma wifi, podeu assegurar-vos que esteu armats des de qualsevol lloc.

Contres

No hi ha garantia de devolució

Això em sembla malament quan molts competidors ofereixen això amb el seu servei. Especialment amb els contractes llargs que Vivint vol bloquejar a la gent, el que menys pot fer és oferir una finestra de 30 dies per veure si realment t’agrada el servei.

Instal·lació professional

Pagar per la instal·lació quan hi hagi altres solucions de bricolatge, sembla aquí gairebé arcaic. Un dels millors aspectes de la instal·lació d’un sistema és la possibilitat de saber quan, com i per què poseu alguna cosa en algun lloc. No hi ha res pitjor que veure alguna cosa a casa i no tenir ni idea de per què hi és.

El cost és a la gamma alta

El cost és superior a moltes altres opcions. Tens una seguretat de primer nivell, però hi ha alternatives si el cost la compensa.

Contracte a llarg termini

Els contractes amb Vivint tenen una durada de 5 anys. Ni tan sols puc estar segura que la majoria d’empreses seran al cap de cinc anys. Amb aquest contracte a llarg termini, només els canadencs més estables poden permetre’s l’autor de tancar-se en aquest termini.

És curiós sobre com funciona la càmera de seguretat de la llar Vinint? Doneu un cop d’ull a un vídeo d’un grup de persones que ballen al seu davant. &# x1f600;

3. ADT: Seguretat domèstica de millor valor

Logotip ADT

Qui hauria d’utilitzar ADT?

ADT és per a persones que desitgen la seguretat de la major companyia de seguretat que hi ha. A més, qualsevol persona que desitgi estalviar uns quants dòlars en un programa de seguretat pot mirar a l’ADT com una opció més sòlida.

ADT

ADT pot recórrer la seva història des de 1870, quan el president de Gold and Stock Telegraph COmpany es va despertar d’un robatori a la seva llar que el va inspirar a crear un sistema d’alerta basat en telègrafs. Des d’aleshores, ADT (amb diferents noms) ha estat desenvolupant i pionera en la indústria de seguretat domèstica fins a l’actualitat. Amb sis centres professionals de vigilància oberts les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, els 365 dies de l’any, podeu estar segur que aquest leviatà de seguretat té els recursos per protegir la vostra llar.

Característiques, plans i preus

L’ADT arriba amb l’oportunitat de triar cinc paquets principals de seguretat – amb equips de monitorització. Els preus oscil·len entre 28 $ i 59 $ al mes. Els canadencs han de signar un contracte de 24 o 36 mesos que no sigui tan llarg com alguns competidors. Amb el paquet base, rebrà un sistema d’alarma de cable o sense fil amb sensors i un comandament a distància sense fils. A la gamma alta dels plans d’ADT, podeu rebre des del vostre telèfon la monitorització de vídeo, automatització i comandaments a distància.

Pros

Garantia de devolució de 6 mesos

Aquesta és la meva cosa favorita en tota aquesta llista. Podeu utilitzar els serveis d’ADT durant sis mesos i, si alguna cosa va malament, podeu recuperar els vostres diners. Parlem de confiança en un producte! ADT vol assegurar-se que la vostra seguretat i seguretat estiguin a l’altura dels vostres estàndards i tingui la garantia de fer-ho. Tableta del sistema de seguretat ADT

Preu

En comparació de les dues opcions anteriors, ADT ofereix un servei relativament barat per als sol·licitants de seguretat de gamma alta al Canadà. La manera com combinen els costos de maquinari i els plans de control junts té molt sentit també.

Contres

Contracte a llarg termini

La durada mínima del contracte és de dos anys i en algunes zones de tres.

No hi ha autoinstal·lació

La instal·lació professional no sempre és dolenta i ADT recomana treballar amb el tècnic per assegurar-se que tot sigui com ho desitgeu. No poder instal·lar-se és una cosa negativa per a molta gent.

Opinions d’assistència al client

Amb qualsevol empresa massiva sorgeix la preocupació d’un suport al client impersonal. Hi ha moltes persones que s’han queixat de que molta atenció al client caigui per les esquerdes amb agents d’atenció al client dolents.

Qui hauria d’utilitzar ADT?

ADT és per a persones que desitgen la seguretat de la major companyia de seguretat que hi ha. A més, qualsevol persona que desitgi estalviar uns quants dòlars en un programa de seguretat pot mirar a l’ADT com una opció més sòlida.

4. Bell Smart Home: més adequat per agrupar amb TV, Internet i altres serveis

Qui ha d’utilitzar Bell Smart Home?

sistema de seguretat de campana

Bell Smart Home s’adreça als usuaris que ja utilitzen Bell Canada per a TV, Internet i telèfon que vulguin agrupar. Es tracta de persones que ja han arribat a l’ús de Bell Canada, tot i que cobren preus elevats i tenen una mala atenció al client.

Bell Smart Home

casa de campana intel·ligentEl 2018, Bell Canada va comprar AlarmForce. Això ha permès a Bell Canadà proporcionar una opció de seguretat als seus clients juntament amb les altres ofertes.

Característiques, plans i preus

Bell Canada ofereix als seus clients quatre opcions per al servei de seguretat a la llar. Els preus són assequibles, des dels 24,99 dòlars fins als 54,99 dòlars mensuals, amb opcions per personalitzar i afegir dispositius addicionals. Tots els plans inclouen un teclat analògic, un detector de moviment i 2 contactes de portes i finestres. Amb les actualitzacions, es pot utilitzar l’aplicació per a mòbils, més detectors i contactes, un tauler de control de pantalla tàctil, altres detectors, panys intel·ligents i càmeres.

Pros

Estalvieu diners mitjançant el paquet

Això és, amb molt, el millor de Bell Smart Homes. Podeu estalviar diners en fer-ho amb el vostre pla de televisió, internet o telèfon actual.

Assequible

Els preus són molt inferiors als altres serveis de seguretat que es dediquen més a la seguretat.

Pot auto-monitoritzar-se amb equips d’alta tecnologia

L’opció d’auto-monitoratge inclou els equips anteriors, així com l’oportunitat d’utilitzar opcions d’alta tecnologia com Termòstats Nest, Càmeres Nest, Google Home, Samsung Connect Home i Arlo Go..

Contres

Encara s’elabora els kinks

Amb una nova adquisició, es podran ajudar alguns aspectes relacionats amb l’atenció al client de Bell Canada. Com que és una empresa massiva, Bell Canada no sempre té la millor reputació de suport.

Les funcions no es transmeten a la competència tret que es facin un monitoratge propi

Si busqueu un sistema operatiu de seguretat més barat, això no importa, però el tipus d’equips d’alta tecnologia que poden oferir altres empreses no estan disponibles a no ser que s’autocontrolin. Si voleu capacitats de casa intel·ligent, les opcions amb Bell Smart Home poden arribar-hi, però no us portarà fins a Frontpoint i Vivint.

Mal servei al client

La reputació de Bell Canadà és bàsicament que l’empresa és un mal necessari al país. El servei d’atenció al client proporcionat és horrible per als altres serveis i ara amb el seu sistema de seguretat inclòs en vosaltres probablement rebeu el mateix.

5. El kit de seguretat per a la llar intel·ligent de Honeywell: la millor solució de seguretat domèstica vigilada per ells mateixos

Qui hauria d’utilitzar Honeywell?

Qualsevol persona que pensi que prefereix autocontrolar-se i voldria comprar equips d’alta tecnologia que ofereixi moltes opcions i funcions a qualsevol persona que busqui fer bricolatge.

Honeywell

El kit d’inici de seguretat per a la llar intel·ligent de Honeywell és un sistema fàcil de instal·lar un sistema de seguretat de bricolatge que utilitza una aplicació per enviar alertes al vostre telèfon. En un món on tot pot estar al vostre abast, fins i tot necessiteu un servei de supervisió de tercers?

Característiques, plans i preus

El kit d’inici Honeywell Smart Home Security es pot adquirir per un import de 449 dòlars i arriba a una estació base completa amb una càmera, dos sensors per a portes i finestres i un teclat de control remot. Aquest sistema només es controla automàticament, cosa que significa que si algú intenta rompre amb ell és el que heu de decidir què cal fer. Juntament amb el kit d’arrencada, es poden comprar complements com ara més sensors d’accés, un sensor de moviment interior, visualitzador de moviment interior, visualitzador de moviments exteriors i tecles addicionals de tecla addicional. Aquesta és la millor solució per als canadencs de bricolatge que no tenen interès a pagar una quota mensual. cara de mel

Pros

Seguretat domèstica tot-en-un bricolatge

La solució perfecta per a tu mateix i per a persones que no vulguin pagar cap quota. Aquest sistema proporciona tot allò que una persona podria desitjar quan es tracta de seguretat domèstica i d’autocontrol.

Equips d’alta tecnologia

L’equipament subministrat en general és tan bo com el que ofereixen empreses com Frontpoint i Vivint en termes de bondat intel·ligent d’alta tecnologia. L’equip inclou una gran quantitat de funcions fantàstiques que faran que el servei de casa sigui més fàcil.

Reconeixement facial

El programari de reconeixement facial és, sincerament, el següent tipus de gran germà. Sincerament, està molt bé. Si voleu veure si algú ha tornat a casa quan s’esperava, podeu consultar si hi és amb el servei de reconeixement facial. Et poden dir si algú específic és a casa i fins i tot et avisarà si hi ha algú i t’envia un clip perquè puguis veure qui és.

Contres

Cost

Quan es tracta d’equips, el cost del sistema, sobretot si voleu afegir res, pot ser elevat en comparació amb l’equip que obtindríeu amb un servei. Dit això, poseu tot el vostre equip i no haureu de retornar-lo.

Només autocontrol

Si voleu que un servei de seguretat de tercers vetlli per la vostra casa, aquesta no és l’opció adequada per a vosaltres.

Quin és el millor sistema de seguretat per a la llar per als canadencs?

El millor sistema de seguretat domèstic al Canadà és Frontpoint Security. La seguretat frontpoint és la nostra primera opció. L’empresa de sistemes de seguretat domèstic té dotze anys d’experiència. Ofereixen un servei d’atenció al client d’alt nivell i qualsevol característica que es vulgui protegir a la llar.

imatge de l'alarma del timbre de la porta de trucadaCom automatitzar la seguretat domèstica?

L’automatització és fàcil quan utilitzeu un servei de seguretat, ja que només necessiteu tot configurat i us poden supervisar tot. Es fa una mica més difícil quan decideixes fer-ho tu mateix, però l’automatització encara és possible. Configuració, com ara temporitzadors, reconeixement facial i horaris familiars, permeten que el sistema de seguretat faci tots els càrrecs pesats i només us enviï alertes.

Sistemes de seguretat per a la llar de bricolatge

El millor sistema de seguretat per a la llar de bricolatge per als canadencs és el sistema Honeywell Smart Home Security. Els sistemes de seguretat DIY permeten tenir el maquinari i tenir un control complet sobre la supervisió. Si només us sentiu còmode de controlar-vos a casa vostra o si no voleu pagar una quota mensual de monitoratge, aquesta és la millor opció per a vosaltres..

Sistemes professionals de seguretat domèstica

Els sistemes professionals de seguretat domèstics permeten principalment tranquil·litat sense haver de confondre res amb tu mateix. Hi ha empreses que us proporcionaran tot el maquinari necessari, l’instal·laran per a vosaltres i us monitoriran la vostra llar. També hi ha empreses de sistemes de seguretat que us permetran supervisar-vos o instal·lar el vostre maquinari.

Quant costen els sistemes de seguretat per mes?

Depèn de l’empresa amb la qual vinguis, però els paquets de monitoratge poden anar des de 20 a 200 dòlars al mes, així com despeses de configuració del maquinari..

Pots utilitzar una càmera de seguretat?

Les càmeres de seguretat són un aspecte d’un sistema de seguretat. Si només utilitzeu una càmera de seguretat, disposeu de sistemes d’alarma, panys intel·ligents, campanes intel·ligents, sensors de finestres i portes, així com sensors de ruptura de vidre..

Què passa amb un vídeo amb timbre?

Les campanes de vídeo són una simple mesura de seguretat que fa possible el segle XXI. Al Canadà, el clima fred fa que soni el timbre de la porta perquè grinyole i s’ha d’obrir la porta. A més, ofereix una seguretat increïble, amb un moviment de gravació a la porta i la possibilitat de comprovar qui hi ha abans d’anar a la porta. Les millors campanes de vídeo del mercat utilitzen cablejat de campana existent i són fàcils d’instal·lar. Els models que voldríeu utilitzar seran d’alta resolució a 1080p amb un gran angle, visió nocturna i emmagatzematge en núvol per a enregistraments de vídeo. El nostre favorit és el Ring Video Doorbell.

Quin és el millor bloqueig intel·ligent?

Un bloqueig intel·ligent és un gran complement per a un sistema de seguretat totalment automatitzat. Els panys intel·ligents utilitzen forats regulars de les portes i són tan fàcils d’instal·lar com un pany de volta habitual. L’avantatge dels panys intel·ligents és que es poden bloquejar i desbloquejar directament des del telèfon i li poden enviar notificacions sempre que la porta estigui oberta. Altres funcions inclouen geofencing, activació de veu i integració amb altres dispositius intel·ligents. La nostra elecció per al millor bloqueig intel·ligent és el següent bloqueig Yale Next.

Els sistemes de seguretat domèstics es poden piratejar?

Igual que qualsevol altra tecnologia moderna, es poden piratejar sistemes de seguretat domèstics. Per piratejar específicament un sistema de seguretat domèstic, haurien de ser determinats. Haurien d’asseure’s fora de casa i interceptar senyals sense fils per permetre’ls desactivar els sensors i apagar les alarmes. Si algun dels vostres dispositius està connectat via wifi, també poden accedir a la vostra xarxa en general. Fins i tot sense un sistema de seguretat, es pot fer amb la vostra xarxa llar. Utilitzaran atacs DDoS o pirataran en el monitoratge de vídeo. Per assegurar-vos que això no passi, podeu fer contrasenyes extremadament llargues amb símbols únics, canviar la contrasenya amb freqüència, comprovar la configuració de seguretat o utilitzar una capa de protecció addicional amb programari de xifrat..

Ressenyes sobre sistemes de seguretat domèstics – PMF

Com funciona un detector de trencament de vidre?

Quan un sensor de trencament de vidre sent el so del vidre trencat, es produeix una alarma. El trencament de vidre crea una freqüència sonora diferent que capten els sensors.

Com funciona un sensor de moviment?

Els detectors de moviment posen un senyal de ràdio o microones a través d’una habitació. Quan un objecte es mou a la zona l’impacte de les ones s’activa el sensor.

La meva ubicació afectarà a quina empresa de seguretat em registre?

Sí, el Canadà és un gran lloc geogràficament. Per exemple, Frontpoint no està disponible per als canadencs al Quebec.

Què és la protecció de la vida?

La protecció a la vida és un terme utilitzat per a la cobertura contra determinats desastres com ara incendi, inundació i monòxid de carboni. Cada empresa té una cobertura lleugerament diferent, per la qual cosa és una bona idea consultar.

Què és la domòtica?

Una solució possible mitjançant la tecnologia moderna que utilitza equips d’alta tecnologia constituïts per maquinari i programari que permet controlar i gestionar els dispositius de la llar.

Per què són millors els sistemes domèstics sense fils?

Els sistemes domèstics per cable requereixen un temps d’instal·lació més llarg, són vulnerables a les interrupcions i es poden tallar o fer servir manualment.

He de tenir un servei de vigilància?

No, hi ha un munt d’opcions, com el kit de seguretat per a la llar de Honeywell Smart Home, que et permet autocontrolar-se.

Com funciona el programari de reconeixement facial?

Un programari de reconeixement facial utilitza biomètrics per fer un mapa de funcions facials d’una fotografia o vídeo i proporciona la informació amb una base de dades de cares a la qual té accés.

Com es protegeixen els sistemes de seguretat domèstics contra incendi i inundacions?

Això es fa mitjançant monitors per detectar alguna cosa com el fum d’un incendi i avisa a les autoritats si es detecta alguna cosa.

En cas contrari puc protegir la meva llar?

La protecció de casa comença amb el sentit comú. Assegureu-vos que només les persones de confiança sàpiguen funcionar el vostre sistema de seguretat. Els passos següents poden incloure programari de xifratge i altres opcions, com ara senyals d’advertència addicionals.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map