Els serveis VPN més ràpids del 2020

Independentment de quina planifiqueu utilitzar una VPN, una cosa ha de ser ràpida.


Sovint es poden evitar altres mancances. Però si una VPN alenteix la connexió a Internet per marcar velocitats del mòdem, quina utilitat tindrà per a qualsevol cosa?

No només tindreu molt menys probabilitats d’utilitzar-lo, sinó que probablement també el maleireu cada vegada que ho feu. Els diners es malgasten bé.

El problema de fons és que, si voleu reproduir el vostre programa favorit des de qualsevol lloc, mantenir les vostres activitats en línia privades o protegir la vostra connexió a Internet, només ho farà un dels proveïdors VPN més ràpids..

Visió general de les VPN més ràpides

A partir de les meves proves de velocitat, a continuació es mostra un resum breu dels serveis VPN més ràpids disponibles actualment.

Per descomptat, aprofundiré molt més en cada proveïdor més avall. També tocaré exactament com es fan les proves i per què algunes parts dels resultats poden ser més rellevants que altres.

Però, en cas que només us importi és una visió general d’alt nivell…

 1. PureVPN

  Les recents actualitzacions de maquinari a la xarxa massiva de PureVPN van fer que sigui la VPN més ràpida que hi ha, amb velocitats estables a totes les ubicacions. La seva capacitat per accedir a contingut geobloquejat, inclòs Netflix, és inigualable.

 2. CyberGhost

  Consistentment en una de les VPN més ràpides, CyberGhost publica nombres no gaire lluny dels de PureVPN. A més de les marques principals per a la seguretat i privacitat, també desbloquegen els serveis de transmissió més populars.

 3. NordVPN

  Per no deixar de banda els seus competidors, NordVPN és una altra excel·lent opció per veure vídeo en alta definició i descàrrega ràpida, sense oblidar-vos de mantenir-se en línia de forma segura i segura.

 4. Taula de surf

  Surfshark es va comprometre amb la velocitat i la seguretat quan van entrar al mercat fa uns anys i més que lliurar amb els dos comptes. Una gran VPN per a la transmissió en temps real també.

 5. ProtonVPN

  A més de publicar resultats de prova de velocitat de primer nivell, la xarxa de servidors de ProtonVPN també és una de les més segures.

 6. ExpressVPN

  ExpressVPN, un servei VPN ben establert, compta amb una gran xarxa de servidors madura que obté un rendiment molt millor que la mitjana per obtenir un rendiment.

 7. VyprVPN

  Un dels pocs proveïdors que posseeixen tota la seva xarxa. Això no només manté els servidors de VyprVPN segurs, sinó que també els permet optimitzar la velocitat, cosa que fan molt bé.

Per què importa la velocitat de VPN

Alguns de nosaltres utilitzem una VPN com a capa addicional de seguretat a la xarxa Wi-Fi pública, d’altres per a la privadesa. Potser esteu buscant una VPN de la BBC iPlayer o una que deixi desbloquejar Netflix des de qualsevol lloc del món.

Hi ha una característica comuna necessària per a qualsevol d’aquestes activitats i és una bona velocitat de xarxa.

És probable que el bon rendiment sigui imprescindible per transmetre vídeos. Sense això, acabareu veient un embolic pixelat o pitjor, haurà de respirar profundament cada 30 segons més o menys mentre espereu que el vídeo es tamponi..

Si feu servir BitTorrent o una altra xarxa P2P a través d’una VPN per descarregar fitxers, la velocitat també és important. Pocs de nosaltres volem esperar hores perquè es descarregui la descàrrega, quan només hauria de passar uns minuts.

I fins i tot quan només esteu navegant pel web, utilitzeu una VPN per assegurar la vostra connexió a una xarxa Wi-Fi pública o per evitar que el vostre ISP segueixi tots els moviments en línia. Sens dubte, el ràpid és millor. Només estic disposat a esperar que es carregui un lloc web senzill.

La velocitat de VPN és important perquè, sense ella, la vostra experiència a Internet serà molt menys agradable.

Què afecta el rendiment VPN

Hi ha uns quants factors que poden afectar significativament la velocitat de la connexió VPN. Si bé n’hi ha d’altres, aquí hi ha les grans a les que hauríem de prestar atenció.

 • Ubicació del servidor VPN

  La part superior de la llista d’impactes en les velocitats de VPN és la ubicació física del servidor al qual escolliu connectar-vos.

  Quan utilitzem una VPN, les nostres dades han de passar pel servidor VPN abans d’arribar a la destinació final. Com més fora de distància sigui el servidor, més necessiten les nostres dades per viatjar.

  A les xarxes d’ordinadors, la distància no és un amic de la velocitat, i hi ha possibilitats d’augmentar la seva connexió.

  Els servidors més propers són, per tant, normalment millors.

  Aquesta és la raó per la qual els serveis VPN més ràpids solen tenir grans xarxes. Us poden oferir una tria de servidor propera independentment de la vostra ubicació.

 • Càrrega del servidor VPN

  Una altra cosa que pot afectar el rendiment del vostre VPN és la càrrega del servidor.

  Els recursos del servidor com la CPU, la memòria i l’amplada de banda es comparteixen entre tots els que l’utilitzen actualment. Quanta més gent estigui connectada a un servidor, més petita és la porció dels recursos assignats.

  De manera general, com més baixa sigui la càrrega del servidor, més ràpida serà la vostra connexió VPN.

  Aquí, les VPN més ràpides faran servir més servidors que serveis més lents. Si ho fa, els permet equilibrar correctament els usuaris a tota la seva xarxa, donant una millor experiència a cada lloc.

 • Xifrat

  Una de les millors característiques d’una VPN és que xifra la connexió entre el vostre dispositiu i el servidor VPN.

  Malauradament, el xifrat no és gratuït.

  Costa la potència informàtica en ambdós extrems, un xifrat lateral i l’altre desxifrat. I com més gran és l’estàndard de xifrat, més costós és el càlcul.

  Però, no sempre és necessari un xifrat fort.

  Feu un streaming de vídeo geo-bloquejat, per exemple. Allà, la seguretat no sol ser tan important. Optar pel xifrat de 128 bits per encriptació de 256 bits hauria d’augmentar la velocitat de la vostra VPN, especialment en dispositius d’extrem inferior..

  Tots els proveïdors de VPN que realment es preocupen pel rendiment us han de permetre ajustar els nivells de xifrat.

 • Protocol

  Igual que el xifratge, l’elecció del protocol VPN afectarà les velocitats de connexió.

  Alguns protocols són més ràpids que altres. OpenVPN, per exemple, és més ràpid que L2TP. Fins i tot dins del protocol OpenVPN, normalment sol triar TCP i UDP, aquest últim normalment funciona millor.

  De la mateixa manera que el xifratge, una VPN amb opcions de velocitat us hauria de permetre triar entre diversos protocols, cosa que permet millorar les velocitats de connexió més enllà del que ofereix el valor predeterminat..

En última instància, qualsevol VPN ràpida us ha de permetre ajustar els factors anteriors, de manera que us en sortireu amb el millor rendiment possible. I, de fet, ho fan tots els proveïdors esmentats en aquest article.

Com es fan les proves de velocitat

Tots els serveis de VPN que miro es proven amb un portàtil Windows 10 connectat al mòdem d’Internet mitjançant un cable Ethernet Cat6. Puc utilitzar una connexió a Internet de fibra òptica de 500 Mbps i 100 Mbps.

Resultats de proves de velocitat de base sense connexió VPN

Els números de baixada i càrrega són superiors al que pot coincidir qualsevol proveïdor VPN actualment. Això vol dir que els resultats de les proves de velocitat no són capaços per la meva pròpia Internet, sinó que revelen el rendiment real de cada servidor VPN.

Imagineu, per exemple, que en el seu lloc he utilitzat una connexió de 50 Mbps. 50 Mbps seria la velocitat màxima absoluta de descàrrega que qualsevol proveïdor VPN em pugui donar. Mai sabríem si es poden descarregar 80 Mbps.

Però, provant amb una connexió a Internet més ràpida, podem esbrinar-ho.

Cada prova consta de dues proves de velocitat. Una sobrepassa una connexió VPN, l’altra sense una.

El primer mostra el rendiment de la VPN. Aquest últim confirma que la meva connexió a Internet no va ser obstruïda pels resultats que, en teoria, es podrien fer en ubicacions més llunyanes del servidor.

Executo diversos parells de proves de velocitat en diverses hores del dia i utilitzant diferents servidors. En fer això, es compta per a possibles períodes de càrrega de servidor VPN intensa i de xarxa.

El protocol escollit és OpenVPN sobre UDP.

Els resultats més ràpids de les tirades són els que faig servir.

Pel que fa a les eines, les proves s’executen amb Speedtest.net i TestMy.net. Una altra opció decent amb la qual no estic provant actualment però que pot afegir més endavant és SpeedOf.Me.

Quins servidors es proven?

El primer servidor que vaig provar hauria de ser teòricament la connexió VPN més ràpida que puc obtenir. Hauria de ser una combinació òptima de proximitat i càrrega.

Gairebé cada client VPN té l’opció de seleccionar aquests servidors automàticament.

També realitzo proves de velocitat en servidors nord-americans, britànics, canadencs, australians, holandesos, alemanys i francesos, assumint, per descomptat, que el proveïdor de VPN dóna suport a aquest país. Són les set ubicacions més populars entre els usuaris de VPN.

Per motius de brevetat, només trobareu un mostreig dels resultats en aquesta pàgina. Tot i això, tots els proveïdors tenen una pàgina dedicada on mostro i discuteixo les vuit tirades.

Factor de l’hora del dia

Un dels problemes que cal recordar és que, independentment del que diguin els resultats de la comparació de velocitat VPN, el rendiment real sempre serà diferent en funció de l’hora del dia..

Malauradament, no hi ha cap altra manera.

Quan més persones es connectin a una VPN al mateix temps, més lent serà. Tot i que, amb un bon servei, l’alentiment hauria de ser mínim.

Normalment, podeu esperar una connexió menys que òptima al voltant de l’hora de sopar o a primera hora del vespre que a les 4 de la matinada.

De la mateixa manera, si succeeix qualsevol esdeveniment important (un que pot passar molta gent en streaming (per exemple, un gran partit de la Copa del Món o el Super Bowl, per exemple)), tampoc hauríeu d’esperar que tingueu una velocitat màxima VPN..

Els proveïdors de VPN més ràpids

A continuació, es mostra la llista dels proveïdors VPN amb un rendiment més alt, determinats per les proves de velocitat. Totes les VPN es revisen periòdicament per assegurar-se que els resultats estiguin actualitzats.

1. PureVPN

Logotip de PureVPN

Les actualitzacions massives recents a la xarxa de servidors van disparar PureVPN al capdamunt dels rànquings de VPN més ràpids amb una millor velocitat de descàrrega de 112,6 Mbps i una excel·lent ubicació de provada mitjana de 93,6 Mbps..

Resultats de proves de velocitat per al servidor més ràpid de PureVPN

La pàgina de prova de velocitat de PureVPN mostra els resultats de totes les ubicacions provades.

PureVPN també manté la seva velocitat recentment trobada, que té els drets d’ampliació del nombre d’ubicacions del servidor, que compta amb maquinari en un gran nombre de països i 160 ciutats.

Hi ha hagut algunes preocupacions sobre la privadesa al voltant de PureVPN, però també hi han augmentat. A partir del setembre del 2019, són un proveïdor de registre zero que es verifica de manera independent.

PureVPN també és molt consistent en la seva capacitat per desbloquejar contingut geoblocat. A partir de Netflix dels Estats Units i la BBC iPlayer, donen suport a prop de 70 canals i serveis de tot el món.

I amb un preu que baixa molts competidors, sobretot si s’aprofita un cupó PureVPN, així com una garantia de devolució de 31 dies, hi ha poca raó per no considerar a aquest proveïdor una consideració seriosa.

Pros
 • Excel·lents velocitats
 • Gran xarxa de servidors (131 països)
 • Desbloqueja Netflix, iPlayer i més de 70 serveis de streaming
 • Compatible amb més de 50 dispositius i plataformes
 • Proveïdor de VPN de registre zero verificat independentment
 • Opció IP dedicada
 • Bona puntuació
Contres
 • Les aplicacions podrien utilitzar una mica més poliment
 • Alguns problemes de connexió intermitents

VPN RÀPID: Les excel·lents velocitats de PureVPN signifiquen que mai no haureu de preocupar-vos de la píxelització ni de la memòria intermèdia durant la reproducció dels vostres programes favorits. També són molt assequibles.

2. CyberGhost

Logotip de CyberGhost

Amb una millor velocitat de descàrrega del servidor de 103,1 Mbps i una descàrrega mitjana de 82,0 Mbps a totes les ubicacions provades, CyberGhost publica els segons resultats més ràpids de tots els proveïdors VPN..

Resultats de proves de velocitat per al servidor més ràpid de CyberGhost

Per obtenir tots els números, consulteu els resultats complets de les proves de velocitat de CyberGhost.

La velocitat no és l’únic punt fort de CyberGhost. Entreguen gairebé a tot arreu.

Gràcies a una recent i significativa expansió de la seva xarxa, CyberGhost ofereix ara un munt d’opcions de connexió: 7159 servidors en 90 països.

Són un proveïdor que respecta la privadesa, gràcies a una base d’operacions a Romania i a una política estricta de registre de zero.

El programari és fàcil d’utilitzar i implementa totes les funcions de seguretat que podríeu esperar. Des d’una connexió de morts VPN i protecció contra filtres DNS fins a algorismes i protocols de xifratge d’última generació, hi és tot.

CyberGhost és també un servei excel·lent per desbloquejar la majoria de serveis de streaming, inclosos els EUA Netflix i la BBC iPlayer. P2P, per descomptat, també és compatible.

No està satisfet de ser una de les VPN més ràpides de la llista, CyberGhost també és un dels menys cars.

I amb una garantia de devolució de 45 dies més bona de la indústria, que es refereix a la creença de la companyia en la qualitat del servei, teniu molt de temps per provar-los..

Pros
 • Registre zero per a la màxima privacitat
 • Excel·lent distribució de servidors amb més de 71.00 servidors en 90 països
 • Velocitats de connexió molt ràpides
 • Funciona amb els EUA Netflix i BBC iPlayer
 • Permet el torrent P2P
 • Llarga garantia de devolució de 45 dies
Contres
 • Empresa matriu amb una reputació qüestionable
 • Configuració manual OpenVPN
 • No funciona des de la Xina

ESTREAM NO SENSE BUFERIR: CyberGhost és una VPN molt ràpida que funciona com s’esperava fora de la caixa. Amb un munt de funcions, un excel·lent preu i una llarga garantia de devolució, aquest proveïdor no li pot passar mal.

3. NordVPN

Logotip de NordVPN

No gaire lluny dels dos millors proveïdors es troba NordVPN: té 91,4 Mbps amb la millor velocitat de descàrrega del servidor i una mitjana de localització provada de 69,1 Mbps. Ambdues són xifres a tenir en compte.

Resultats de proves de velocitat per al servidor més ràpid de NordVPN

Consulteu la pàgina de proves de velocitat de NordVPN per a tots els números.

Amb més de 5600 servidors en 58 països, la llista de servidors de NordVPN és una de les més grans del voltant.

La privadesa sempre ha estat una prioritat per a NordVPN amb seu a Panamà.

No només tenen una política de registre sense restriccions d’aire, sinó que també et proporcionen moltes eines per ajudar-te a mantenir l’anonimat en línia. La llista inclou fins i tot coses que pocs altres proveïdors implementen, com ara una VPN doble, Tor sobre VPN i servidors ofuscats.

I, tot i estar ple de funcions, l’aplicació client encara és increïblement intuïtiva d’utilitzar.

NordVPN permet torrent tots els servidors. També fan un excel·lent treball per desbloquejar Netflix i, de fet, gairebé tots els altres serveis de streaming populars.

Pros
 • Excel·lent privadesa amb registre zero
 • Una xarxa de servidors (i en constant creixement)
 • Bon rendiment de connexió
 • Servidors especialitzats (incloent VPN doble, obusat i Tor amb VPN)
 • Client net, fàcil d’utilitzar
 • Funciona amb Netflix i la majoria dels altres serveis de streaming
 • Permet Torrenting i P2P
 • Ofereix adreces IP dedicades
Contres
 • No hi ha cap funció de túnel dividit
 • Una mica car en els plans a curt termini

UN TERCER CLAU: El rendiment de NordVPN és tan bo com es produeix. Afegiu a això una gran xarxa de servidors i un gran focus en la privadesa i la seguretat i teniu una VPN que ho fa tot.

4. Surfoc

Logotip de Surfhark

Des que Surfshark va entrar al mercat VPN fa poc més de dos anys, ho han fet gairebé tot bé, com ho demostra la seva excel·lent revisió. Això, per descomptat, inclou el rendiment.

A les meves últimes proves, Surfshark va publicar resultats de 86,8 Mbps per a les millors descàrregues de servidors i una mitjana de localització provada de 64,3 Mbps..

Resultats de proves de velocitat per al servidor més ràpid de Surfshark

La pàgina completa de resultats de proves de velocitat de Surfshark inclou les vuit ubicacions provades.

Tot i ser relativament nova, la xarxa de Surfshark impressiona. Actualment inclou 1040 servidors VPN a 63 països.

Surfshark ha decidit a partir del primer moment que seria un proveïdor sense registre i que estan fent un gran treball. Funcionar fora de les Illes Verges Britàniques britàniques que no siguin fàcils de proporcionar.

El programari client és fàcil d’utilitzar, amb moltes característiques de seguretat i privadesa incloses.

Recentment, Surfshark fins i tot ha implementat una cosa anomenada Mode Camuflatge. Assegura que ningú, ni tan sols el vostre ISP, pugui dir-vos que feu servir una VPN.

Vaig esmentar també que Sufshark és l’únic proveïdor d’aquesta llista que us permet connectar un nombre il·limitat de dispositius alhora?

Pros
 • Excel·lent privadesa i seguretat sense registre
 • Gran rendiment del servidor
 • Desbloqueja Netflix, BBC i molts altres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Connexions simultànies il·limitades
 • Suport torrenting
 • Barat
Contres
 • Velocitat inconsistent en algunes ubicacions
 • Atenció al client bastant lenta

RÀPID I AFECTABLE: Senzill d’utilitzar, segur i molt més ràpid que la vostra VPN mitjana, Surfshark també és molt fàcil a la cartera. Cap altre proveïdor de primer nivell us ofereix tant per poc.

5. ProtonVPN

Logotip de ProtonVPN

Per a una VPN que se centra principalment en la privadesa i la seguretat, ProtonVPN publica uns resultats impressionants de proves de velocitat. Els seus números (descàrregues de 86,1 Mbps al millor servidor i una mitjana de prova de 67,2 Mbps) tenen un coll i un coll amb Surfshark.

Resultats de proves de velocitat per al servidor més ràpid de ProtonVPN

La pàgina de prova de velocitat de ProtonVPN conté els números de totes les altres ubicacions.

Els resultats són consistents a la xarxa de servidors de ProtonVPN, que abasta 63 ubicacions molt respectables en 44 països.

El que fa especial també ProtonVPN és que cada país inclou una opció de connexió VPN doble. Són l’única VPN que ha fet això.

Si la privadesa en línia us preocupa seriosament, aquest és el proveïdor ràpid.

ProtonVPN, basat a la Suïssa que respecta la privadesa, és també una VPN sense registre.

El programari client – força fàcil d’utilitzar – inclou totes les funcions de seguretat imaginables. Fins i tot té algunes comoditats que altres proveïdors no molesten en posar perfils de connexió com ara.

I, per acabar-ho de fer, ProtonVPN fins i tot desbloquejarà Netflix i Hulu dels Estats Units.

Pros
 • Excel·lents funcions de privacitat i seguretat
 • Oferta VPN doble a tots els països compatibles
 • Sense registres
 • Client fàcil d’utilitzar
 • Bon rendiment del servidor
 • Torrenting i P2P amigable
 • Ofereix una versió gratuïta
Contres
 • Car
 • No hi ha assistència de xat en directe
 • Servidors P2P només a quatre països

VELOCITAT I SEGURETAT: ProtonVPN és un excel·lent exemple de com la privacitat i la seguretat d’última generació no necessàriament suposen un comportament deficient, sinó que ofereixen una bona qualitat en els dos comptes.

6. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

Amb una velocitat de descàrrega de 68,6 Mbps per al millor servidor i una mitjana de 48,1 Mbps a totes les ubicacions provades, hi ha molt poca cosa que puguis fer amb ExpressVPN.

Resultats de proves de velocitat per al servidor més ràpid de ExpressVPN

Per obtenir més nombres de rendiment, mireu els resultats de les proves de velocitat completes ExpressVPN.

Des del 2009, ExpressVPN té una xarxa molt madura de més de 3000 servidors en 95 països.

Són una VPN estrictament sense registre i anomenen la casa de les Illes Verges Britàniques que és fàcil per a la privadesa.

Després d’haver tingut anys per perfeccionar-lo, el client de ExpressVPN és net i fàcil d’utilitzar com cap altre. Tot i que està carregat de funcions, tots estan ben enganxats; si no els importa, mai no us posaran a la vostra manera..

ExpressVPN permet el trànsit P2P i, com he apuntat a la meva ressenya, fa molt bé quan es tracta de desbloquejar Netflix i altres serveis de streaming populars.

I si mai us trobeu amb algun problema, ExpressVPN ofereix el que possiblement sigui el millor servei d’atenció al client del negoci. També tenen una garantia de devolució de 30 dies sense restriccions.

Pros
 • Un client ric i intuïtiu de funcions
 • Una forta tecnologia de fons
 • Molts servidors i ubicacions del servidor
 • Velocitats de connexió ràpides i coherents
 • Funciona amb Netflix dels EUA
 • Atenció al client de primera línia
Contres
 • Alguns registres agregats
 • No és el més barat

GRAN TOT: ExpressVPN fa gairebé tot i ho fa molt bé: velocitat, xarxa de grans servidors, gran client i excel·lent atenció al client.

7. VyprVPN

Logotip de VyprVPN

El fet que siguin els darrers a la llista dels VPN més ràpids que no haurien de treure res de VyprVPN. El seu rendiment de descàrregues de 58,3 Mbps al millor servidor i una mitjana de ubicació de prova de 47,1 Mbps fa vergonya a moltes altres VPN..

Resultats de proves de velocitat per al servidor més ràpid de VyprVPN

Per obtenir resultats sobre les altres ubicacions, consulteu la pàgina de prova de velocitat de VyprVPN.

El que és especialment impressionant a la xarxa de VyprVPN és que són propietaris de cadascun dels seus servidors. Es tracta de 64 països i 73 ubicacions de maquinari.

És excel·lent tant per a la seguretat com per a la privadesa.

Però, VyprVPN no s’atura només. També són una VPN sense registre i fan ús dels més recents i segurs protocols i estàndards de xifrat.

VyprVPN fins i tot ha implementat el seu propi protocol, anomenat Chameleon, que és excel·lent per evitar qualsevol intent d’acceleració o bloqueig de VPN, inclòs el gran tallafoc de la Xina..

Més enllà de la privacitat i la seguretat, VyprVPN també fa moltes altres coses. Permeten torrents i fan una bona feina deixant-lo veure contingut geo-bloquejat com Netflix i la BBC.

Pros
 • No es va verificar cap registre per obtenir una privadesa completa
 • Excel·lent selecció de protocols i configuracions de xifrat
 • Centenars de servidors amb una gran diversitat d’ubicació
 • Client multi-plataforma intuïtiu i fàcil d’utilitzar
 • Desbloqueja Netflix, BBC iPlayer i altres
 • Permet el trànsit P2P i torrent
 • Servidors propis (sense tercers)
Contres
 • No hi ha manera de pagar de forma anònima
 • Funcionament de VPN no disponible en el pla bàsic

RÀPID I SEGUR: Amb servidors ràpids que permeten fer qualsevol cosa que vulguis en línia, VyprVPN proporciona privadesa i llibertat a Internet.

Què és important quan VPN tingui importància

Un test de velocitat VPN produirà tres conjunts de números: velocitats de descàrrega i càrrega i temps de ping.

En funció de què vulgueu utilitzar la vostra VPN, només pot ser important un subconjunt d’aquestes mètriques.

Velocitat de descàrrega

La velocitat de baixada us indica quina velocitat rep el vostre dispositiu.

Si voleu tirar fitxers grans o molts (o tots dos), haureu de fer una bona velocitat de descàrrega de la vostra prioritat. Com més alta sigui, millor.

Entre els principals exemples de quan són importants les velocitats de descàrrega de VPN són:

 • Utilitzant aplicacions per compartir fitxers com BitTorrent o altres xarxes peer-to-peer
 • Transmissió de vídeo, especialment en alta definició
 • Accedint a serveis d’allotjament de fitxers com Usenet

Velocitat de pujada

Al contrari de la velocitat de descàrrega, la velocitat de càrrega us permet saber amb quina rapidesa podeu enviar dades a una destinació remota.

Hauria de ser important si sovint envieu fitxers grans o un nombre considerable d’ells. Com més alta sigui aquesta mètrica, millor.

Entre els exemples de velocitat de càrrega, és important:

 • Còpia de seguretat de dades (com les fotografies de la vostra família) al núvol
 • Utilitzant serveis de compartir fitxers

Ping Time

El temps de ping, de vegades també anomenat latència, mesura el temps que triga un paquet de dades en fer el viatge des del vostre dispositiu, a través del servidor VPN, fins a la destinació i, de nou, de nou..

Aquesta mètrica s’especifica en mil·lisegons.

Com més baix sigui el temps de ping, més ràpida i millor serà la connexió.

La latència és crucial si:

 • Feu servir aplicacions en temps real com Skype o altres solucions de VoIP
 • Juga a jocs en línia

Com triar un servidor VPN ràpid

Després d’haver decidit la vostra VPN ràpida, encara heu de triar un servidor ràpid. Fins i tot amb els proveïdors més ràpids, podeu obtenir una connexió que mai no us oferirà velocitats òptimes.

Quan trieu un servidor, tingueu en compte els criteris següents.

 • Proximitat del servidor

  Com més proper es trobi el servidor físicament de la vostra ubicació, normalment, més ràpida serà la connexió VPN.

  Per exemple, si intenteu accedir a la biblioteca Netflix dels EUA des del Regne Unit, seleccioneu un servidor a la costa est dels Estats Units. Si intenteu fer el mateix des del Japó, en seleccioneu un a la costa oest.

  Si coneixeu la ubicació exacta del contingut que esteu intentant accedir, també podeu triar un servidor VPN a prop seu en lloc d’un proper..

  Bàsicament, per obtenir el millor rendiment d’una VPN, intenteu, en la mesura del possible, reduir les dades de distància addicionals que cal viatjar per passar pel servidor..

 • Càrrega del servidor

  Com més utilitzem un servidor VPN específic, més lent serà. Seleccionar un servidor amb una càrrega més baixa pot suposar la importància de la proximitat que teniu.

  Probablement tindreu una connexió més ràpida mitjançant un servidor amb un 10% de càrrega que es troba a l’extrem oposat del país que un amb un 95% de càrrega a la vostra ciutat.

  La majoria de proveïdors us permeten veure la càrrega del servidor actual a les aplicacions de client, certament, tant CyberGhost com NordVPN. Trieu en conseqüència.

 • Latència

  De vegades, tot i triar un servidor proper carregat lleugerament, encara podreu veure velocitats més lentes que desitjables. En aquests casos, la latència podria ser el culpable.

  La latència del servidor VPN, o el temps ping, mesura el temps que triga un paquet de dades a viatjar des del dispositiu al servidor i enrere. El trànsit de xarxa fort al llarg del camí pot enviar-lo a través del terrat.

  Inclineu-vos cap a servidors de baixa latència. Com passa amb la càrrega del servidor, la majoria de clients VPN us mostraran els números actuals.

Tingueu en compte que totes les aplicacions VPN us ofereixen l’opció de seleccionar automàticament quin ha de ser el vostre servidor més ràpid.

Alguns proveïdors, com PureVPN, fins i tot triaran un servidor per a vostès en funció d’un propòsit específic, com ara el torrent, o la transmissió de vídeo des d’una font específica.

Segons la meva experiència, aquests resultats, tot i que no sempre són els millors absoluts, obtindran velocitats amb les quals haureu d’estar més que satisfets.

És sempre la millor VPN més ràpida

Sens dubte, la velocitat és un factor crític a l’hora de triar un proveïdor de VPN, independentment del motiu pel qual n’utilitzeu un.

Però, no ha de ser el tot i el final.

Podeu oferir un rendiment VPN lleugerament inferior a favor d’altres funcions que necessiteu.

Algunes d’aquestes funcions poden incloure una millor distribució mundial de servidors, un nombre elevat de dispositius que podeu utilitzar simultàniament, una seguretat robusta o una política mínima de registre.

Dit això, entre les VPN més ràpides que figuren en aquesta pàgina, en podeu trobar fàcilment una que satisfaci diverses (si no totes) d’aquestes necessitats. Tant per exemple CyberGhost com NordVPN, comproveu totes les caselles.

De manera que, tot i que de vegades pot semblar, la veritat és que la velocitat no és una cosa que mai necessiti comprometre.

Taula de comparació ràpida de VPNs més ràpides

Proveïdor de descàrrega SpeedUpload SpeedFing TimePeaturesCost

Prova de velocitat | Llista de servidors
112,6 Mbps46,7 Mbps21 ms
Països:131
Servidors:2070
Protocols:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, encaminadors
Connexions:5
Registre:Data de connexió, ample de banda total utilitzat
Ubicació:Hong Kong
Pla de 1 mes:10,95 $ / mes
Pla anual:3,33 dòlars / mes
Prova gratuïta:No
Tornar diners:31 dies
Pagament:Targeta de crèdit, PayPal, BitCoin, Alipay, grans targetes de regal, CashU, altres criptocurrencies, Paymetwall

Prova de velocitat | Llista de servidors
103,1 Mbps59,6 Mbps25 ms
Països:90
Servidors:7159
Protocols:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, encaminadors
Connexions:7
Registre:Sense registre
Ubicació:Romania
Pla de 1 mes:12,99 dòlars / mes
Pla anual:2,75 dòlars / mes
Prova gratuïta:
Tornar diners:45 dies
Pagament:Targeta de crèdit, PayPal, Bitcoin

Revisió | Prova de velocitat | Llista de servidors
91,4 Mbps51,4 Mbps13 ms
Països:58
Servidors:5645
Protocols:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, encaminadors
Connexions:6
Registre:Sense registre
Ubicació:Panamà
Pla de 1 mes:11,95 dòlars / mes
Pla anual:3,49 dòlars / mes
Prova gratuïta:No
Tornar diners:30 dies
Pagament:Targetes de crèdit (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Altres

Revisió | Prova de velocitat | Llista de servidors
86,8 Mbps76,4 Mbps3 ms
Països:63
Servidors:1040+
Protocols:OpenVPN, IKEv2
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, encaminadors
Connexions:Il·limitat
Registre:Sense registre
Ubicació:Illes Verges Britàniques
Pla de 1 mes:11,95 dòlars / mes
Pla anual:1,99 $ / mes
Prova gratuïta:No
Tornar diners:30 dies
Pagament:Targeta de crèdit, PayPal, Bitcoin, Alipay

Revisió | Prova de velocitat | Llista de servidors
86,1 Mbps58,7 Mbps20 ms
Països:44
Servidors:698
Protocols:OpenVPN, IKEv2 / IPSec
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, encaminadors
Connexions:2 (bàsic), 5 (més), 10 (visionari)
Registre:Sense registre
Ubicació:Suïssa
Pla de 1 mes:5,00 $ / mes (bàsic), 10,00 $ / mes (més), 30,00 $ / mes (visionari)
Pla anual:4,00 $ / mes (bàsic), 6,00 $ / mes (més), 24,00 $ / mes (visionari)
Prova gratuïta:
Tornar diners:30 dies
Pagament:Targeta de crèdit, PayPal

Revisió | Prova de velocitat | Llista de servidors
68,6 Mbps44,5 Mbps7 ms
Països:95
Servidors:3000+
Protocols:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
Plataformes:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, encaminadors
Connexions:3
Registre:Durada total diària de la connexió, import total diari de transferència de dades, ubicació del servidor
Ubicació:Illes Verges Britàniques
Pla de 1 mes:12,95 dòlars / mes
Pla de 6 mesos:9,99 dòlars / mes
Pla anual:6,67 dòlars / mes
Prova gratuïta:No
Tornar diners:30 dies
Pagament:Targetes de crèdit, PayPal, Bitcoin, Alipay, Paywall

Revisió | Prova de velocitat | Llista de servidors
58,3 Mbps48,3 Mbps29 ms
Països:64
Servidors:700+
Protocols:OpenVPN (Pro / Premier), L2TP / IPsec, PPTP, Camaleó (Pro / Premier)
Plataformes:Win, Mac, Linux, iOS, Android, encaminadors
Connexions:3 (bàsic), 5 (Premium)
Registre:Sense registre
Ubicació:Suïssa
Pla de 1 mes:9,95 $ / mes (bàsic), 12,85 $ / mes (Premium)
Pla anual:5,00 USD / mes (Bàsic), 2,50 $ / mes (Premium)
Prova gratuïta:3 dies
Tornar diners:No
Pagament:Targeta de crèdit, PayPal, Alipay
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map