Millor VPN per a Windows (revisió del 2020)

D’acord, ho aconseguim. Mai no vas abandonar la mania de Macintosh. Tu ets la vella escola. Encara fas coses pel llibre. Feu malbé el vostre ordinador a les cafeteries quan sembla que qualsevol altra persona està utilitzant un Mac “car”. (Pots dir que aquest article ha estat escrit encara en un Mac?)


Però realment, si sou un jugador dedicat o simplement no teniu la intenció de guanyar 1400 dòlars per a un equip nou i encara voleu protegir la vostra privacitat en línia, haureu de buscar la millor VPN per utilitzar en un Windows. sistema operatiu.

Microsoft té els seus propis suggeriments sobre com utilitzar una VPN en els seus sistemes, però en aquesta llista, desglossarem les tres millors opcions. Si no us trobeu bé en què és una VPN o una xarxa personal virtual, no dubteu a consultar la guia del nostre principiant sobre VPN per obtenir els conceptes bàsics..

TLDR

Si voleu la resposta ràpida en aquest moment (haureu de llegir l’article de totes maneres!), Pensem que NordVPN és en general el millor per a Windows. Comprova totes les caselles necessàries per tenir una VPN efectiva a més de tenir un preu raonable. Tant ExpressVPN com SurfShark també són opcions sòlides, però l’abundància de servidors i la protecció de la privadesa de NordVPN la converteixen en la nostra opció principal per a aquesta llista..

1. NordVPN

Visió general i característiques

NordVPN, la primera opció d’aquesta llista, és la nostra millor selecció global per a la millor VPN que s’utilitzi per a Windows. Això és degut a algunes raons per les quals ens posarem en contacte.

Per començar, NordVPN posa un pes real en seguretat. A part d’utilitzar el xifratge de qualitat militar, aquest servei utilitza CyberSec, una característica avançada que bloqueja els anuncis i els llocs web maliciosos amb els quals podeu entrar en contacte. Amb els anuncis emergents bloquejats, no fareu clic de forma accidental a cap enllaç comprometedor ni a aquestes petites molèsties que es eliminen de la vostra experiència de navegació. CyberSec també et protegirà dels robots nocius que puguin intentar infectar-te amb programari maliciós. Si la funció de protecció està activada, els vostres dispositius estaran fora de perill de qualsevol connexió perillosa.

NordVPN

En el tema de seguretat, NordVPN també té una funció de VPN Doble, que afegeix una capa addicional de seguretat al vostre dispositiu. Una connexió VPN normal us donarà una capa de seguretat, però amb la doble VPN s’amaga darrere de dos servidors en lloc d’un, utilitzant el servidor VPN canviant, xifrant les vostres dades un pas més amb una altra capa. Aquest doble xifratge us proporcionarà una seguretat addicional, a més de l’ús ja segur de la seva VPN normal.

NordVPN

Aquest servei permet protegir fins a 6 dispositius, cosa que és força habitual per a la majoria dels serveis VPN. Amb una aplicació dedicada per a diversos dispositius, asseguren que la vostra privadesa estarà protegida en diversos formats, inclosos diversos usos Macintosh.

Nordvpn

NordVPN també té una funció de commutació mortal que pot protegir la vostra privadesa si la connexió cau accidentalment. Si a la VPN li passa alguna cosa que s’atura breument a la connexió, aquesta característica impedirà que el vostre dispositiu accedeixi a la web, protegint-vos del trànsit d’internet potencialment perjudicial.

NordVPN

Aquest servei VPN també és conegut per la gran quantitat de servidors. Amb més de 5400 servidors en 59 països, un usuari tindrà protecció a tot el món. NordVPN també us recomanarà el millor servidor per a vosaltres, segons on esteu al món i quina sigui la vostra activitat a Internet. D’aquesta manera, mentre esteu en línia, sabeu que utilitzeu el servidor més ràpid i segur al vostre abast.

NordVPN

Com que NordVPN és la nostra opció número 1, ens adonem que el preu també és important. A continuació, veurem algunes de les opcions de preus d’aquest servei.

Preu

NordVPN, juntament amb les seves característiques de seguretat i la seva gran base de servidors, també està disponible a un preu assequible. Com passa amb la majoria dels serveis de VPN, obtindreu un acord millor mentre més tingueu el vostre compromís. Normalment, per a un pla de dos anys, podeu registrar-vos fins a 4,99 dòlars al mes. Un pla a dos anys serà de 6,99 dòlars per mes i els pagaments de mes a mes són de 11,95 dòlars.

Pros

 • Tecnologia Adblocker
 • Nombre de servidor gran
 • Atenció al client les 24 hores

Contres

 • Dispositius limitats d’un sol compte
 • La velocitat de descàrrega pot variar

Preu

2,99 $ – 11,95 $ al mes

Si us interessa baixar NordVPN per a Windows, feu clic aquí!

2. Surfoc

Visió general i característiques

Si parlem exclusivament de preu, el més probable és que Surfshark sigui la vostra millor opció. Surfshark té totes les coses que desitgeu amb una VPN bàsica. Tot i que hi ha serveis amb més servidors, tenen més de 1000 servidors a 60 països, de manera que si busqueu una VPN assequible per protegir-vos mentre viatgeu.

Surfshark té una funció exclusiva CleanWeb amb el seu servei, que no només ajuda a bloquejar els anuncis, sinó que també descarta els enllaços sospitosos als quals puguis fer clic sense saber-ho. Aquesta característica us permet assegurar-vos que no us arribaran cap intent de phishing mentre navegueu en línia i només us permetrà visitar llocs web segurs amb programari maliciós..

Taula de surf

Una altra característica popular de Surfshark és la possibilitat de tenir connectats dispositius il·limitats un cop pagueu el servei. La majoria dels altres serveis solen disposar de 5 dispositius, de manera que pot ser una VPN perfecta per utilitzar si busqueu connectar diversos dispositius o compartir amb amics o familiars, especialment si teniu fills..

Taula de surf

A part dels dispositius il·limitats, Surfshark té una funció anomenada Whitelister, que permet a un usuari dividir túnels o escollir específicament quines aplicacions o llocs es poden connectar mitjançant la VPN. Això serà útil si intenteu protegir la vostra privadesa a Internet mentre viatgeu, però també voleu cercar el lloc Pad Thai més proper al vostre hotel. Aquesta característica pot dividir-los, de manera que podreu personalitzar l’ús i la protecció d’internet.

Taula de surf

Surfshark també és bo per torrenting, ja que la majoria dels seus servidors es poden utilitzar per descarregar fitxers grans. Moltes de les funcions que utilitza aquest servei VPN s’assemblen molt a les altres opcions d’aquesta llista, amb bones velocitats de descàrrega i protecció i personalització de privadesa, però l’atractiu principal és el preu, del qual parlarem ara.

Preu

El preu extremadament baix és on Surfshark esdevé tan popular. Sobretot si feu servir una VPN per motius puntuals, com ara intentar transmetre els vostres programes favorits a l’estranger, és possible que Surfshark us convingui. Amb els seus plans de preus assequibles, podeu estalviar un munt de diners registrant-vos, especialment a llarg termini.

Taula de surf

La inscripció en contractes a llarg termini (2 anys) us estalviarà tones de diners, ja que aquests estan disponibles mensualment fins a un preu de 1,99 dòlars. Un contracte d’un any només serà de 5,99 dòlars mensuals, ja que de mes a mes és d’11,95 dòlars, cosa que encara és força baixa. Surfshark sovint publicarà ofertes al seu lloc web i també oferirà una garantia de devolució de diners si no estàs satisfet amb l’experiència.

Pros

 • No hi ha seguiment ni registre de dades
 • Molt assequible
 • Una opció sòlida per a la transmissió en temps real
 • Torrent compatible
 • Seguretat de gamma alta

Contres

 • Bastant nou, encara hi podrien haver alguns molins
 • Un nombre limitat de servidors

Preu

1,95 $ – 11,95 $ al mes

Descarregueu Surfshark per a Windows!

3. ExpressVPN

Visió general i característiques

ExpressVPN és probablement el nom més recognoscible d’aquesta llista, ja que considera àmpliament la VPN general # 1 del 2020. Val la pena remarcar que actualment aquest article s’està escrivint en una connexió mitjançant ExpressVPN. Tot i que aquest servei té la majoria de les funcions principals que esperaves d’una VPN, ExpressVPN té algunes coses molt bones.

Una de les millors característiques de ExpressVPN és el seu Tunneling Split. Mitjançant aquesta funció, els usuaris poden triar i triar quins llocs o aplicacions utilitzen la VPN i quines estan connectades directament a Internet. D’aquesta manera, algú pot triar utilitzar llocs nacionals o estrangers, segons el que estigui tractant de realitzar en línia. Això també permetrà als usuaris descarregar de manera segura sense alentir les coses o accedir a una impressora propera sense renunciar a la privadesa d’internet en aquest procés.

ExpressVPN

Una altra característica que fa que aquest servei sigui popular és que mai no registren cap informació de la vostra activitat a Internet. Això significa que no seguiran l’historial de navegació, les adreces IP, els metadats o les cerques DNS. Això és important per a qualsevol persona que desitgi tenir aquesta seguretat de protecció de la seva privadesa. ExpressVPN també és molt previ sobre les dades que recopilen, que solen ser la quantitat de dades utilitzades o el temps que es connecta.

ExpressVPN

A més de les mesures de seguretat addicionals, ExpressVPN també ofereix un gran nombre de servidors, sinó una multitud de països en els quals hi ha disponibles. Ofereixen més de 3.000 en 94 països, que mentre que hi ha serveis amb més servidors total, la quantitat de països a ExpressVPN que hi ha disponibles és impressionant.

ExpressVPN

Si us donéssiu d’alta aquest servei, tindríeu cobertura a gairebé tots els països que visitaríeu a l’estranger, cosa que és important per a qualsevol persona que utilitzi una VPN com a protecció quan viatgi sovint.

Ara que hem passat per algunes funcions clau, anem a veure les opcions de preu.

Preu

Hem esmentat que ExpressVPN és probablement la VPN més popular del mercat i que no només per les seves característiques, els preus són igualment justos..

ExpressVPN

El pla mes a mes és de 12,95 dòlars al mes. Si bé el contracte de 6 mesos és de 9,99 dòlars mensuals, un pla de 12 mesos només baixa el preu fins als 8,32 dòlars mensuals. L’únic problema aquí és que no ofereixen tones de descompte quan s’inscriuen en els plans a llarg termini, de manera que gairebé té sentit només registrar-se de mes en mes. Val la pena assenyalar que ofereixen una garantia de devolució de 30 dies si no se’n satisfà.

Pros

 • Capacitat d’autotestar la velocitat
 • Garantia de devolució de diners
 • Seguretat avançada
 • Atenció al client les 24 hores

Contres

 • Pocs descomptes en els compromisos a llarg termini
 • Un nombre limitat de dispositius

Preu

8,50 dòlars – 12,95 dòlars al mes

Per utilitzar Express VPN per protegir la vostra privadesa, descarregueu l’aplicació Windows!

Voleu saber-ne més?

Ara que hem passat per què creiem que són les millors opcions per a VPN a Windows, potser us preguntareu quina és la vostra solució. Si teniu preguntes específiques sobre per què pot ser fins i tot una VPN, hi ha més informació per a la privadesa en línia disponible.

Que segueix?

Bé, ara n’heu de triar un! Si voleu obtenir més informació sobre la que es troba la millor VPN en conjunt, no només per a Windows, consulteu la nostra guia per a VPNs 2020. Independentment del servei que trieu, esteu fent el següent pas per protegir la vostra privadesa mentre sou en línia.

Més guies relacionades

 • Millor VPN per a Streaming
 • Millor VPN per a Mac
 • Millor VPN per a Android

FAQ

Quina és la millor VPN per a Windows?

Tot i que aquestes tres són bones opcions, pensem que NordVPN és el millor en combinar característiques i preu.

Les VPN són legals?

Sí, a la majoria de llocs, són legals. Això no significa que puguis fer coses il·legals a Internet i fugir-ne!

Les VPN són segures d’ús?

És clar! És per això que l’utilitzeu per obtenir més seguretat. Amb una VPN, independentment del servei que trieu, tota la vostra informació estarà protegida i anònima quan navegueu per una xarxa VPN segura..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map