Revisió de privadesa perfecta

Si el vostre objectiu era protegir la vostra llar, el contingut i els ocupants, voldríeu obtenir el millor sistema de seguretat domèstic que podríeu comprar. El mateix succeeix quan voleu protegir les vostres dades i la vostra identitat en un entorn en línia cada cop més amenaçador.


Retrat de logotip de privadesa perfecteÉs per això que més persones decideixen utilitzar una VPN cada vegada que entren en línia. Han après que és la millor manera d’amagar la seva adreça IP perquè ningú els pugui espiar i protegir-se dels pirates informàtics. Naturalment, volen la millor VPN que puguin trobar.

Empreses com NordVPN i Surfshark obtenen molt bona premsa i hi ha raons molt sòlides. Es tracta d’empreses de bona reputació que ofereixen serveis VPN excel·lents a preus competitius.

Tot i això, en els últims anys Perfect Privacy VPN s’ha anat fent un nom. Això Companya de SuïssaY està agafant titulars amb el seu enfocament centrat en la seguretat i els desenvolupaments innovadors.

Perfect Privacy és la VPN adequada per a vosaltres? Una revisió exhaustiva de l’empresa i de les seves ofertes us ajudaran a prendre una decisió sàvia. Anem-hi.

Què és Perfect Privacy?

Perfect Privacy és la base de l’empresa Vectura Datamanagement Limited, amb seu a Zug, Suïssa. La part de les seves operacions VPN existeix des del 2008. Segons el lloc web de l’empresa, una oficina d’implementació tècnica ubicada a Panamà és responsable de la gestió de VPN..

logotip perfecte de privadesa

També val la pena assenyalar que la cerca en línia de Vectura Datamanagement Limited Company revela que hi ha una sucursal a Cheyenne, Wyoming, Estats Units. Aquesta és una sucursal que sembla ser responsable de determinats processos de pagament, especialment pel que fa a PayPal.

Tècnicament, el desglossament és que la seu legal de l’empresa es troba a Suïssa, mentre que la seva seu central es troba a Panamà i la ubicació nord-americana només pertany a pagaments PayPal i una llista d’aplicacions al Google Play Store..

Pros

Pot ser que la privadesa perfecta no sigui la VPN més coneguda, però encara li queda molt. De fet, la seva llista de “Pros” és força extensa:

 • Seguretat innovadora: Perfect Private VPN va introduir recentment NeuroRouting en què el trànsit s’encamina dinàmicament a través de diversos llocs de la xarxa
 • Obstrucció robusta: Perfect Privacy ofereix la tecnologia Stealth VPN que fa que tot el trànsit sembli un trànsit típic HTTPS que no s’està transmetent amb una VPN. Això és útil en els llocs en què l’ús de VPN està descartat o no està permès
 • Protocols de xifratge i seguretat destacats: Feu ús d’OpenVPN amb el seu xifrat estàndard de la indústria de 256 bits. IPSEC, SSH, SOCKS5 i PPTP també estan disponibles
 • Blocador d’anuncis excel·lent: Perfect Privacy utilitza el seu filtre TrackStop exclusiu per desfer-se de tot tipus d’anuncis i programari maliciós
 • Política de registre zero: Amb la seva política de registres zero, VPN Perfecta de privacitat manté les coses senzilles i senzilles
 • Sense filtracions: Les proves exhaustives no van revelar filtracions DNS, la qual cosa promet una experiència de navegació sense problemes
 • Switch Kill de primer nivell: Aquesta és una característica crítica si voleu protegir-vos plenament quan esteu en línia. Afortunadament, Perfect Privacy té un interruptor de matança que funciona com un encant.
 • Fàcil d’usar: Fins i tot un principiant no tindrà cap problema a connectar-se a Internet mitjançant la privadesa perfecta

Contres

Si bé aquesta revisió de privadesa perfecta mostra que hi ha molt per recomanar aquest servei, però no és completament perfecte. A continuació, es detallen algunes de les deficiències d’aquesta VPN.

 • Poques campanes i xiulets: Si sou un usuari VPN sofisticat que espera moltes funcions avançades, mireu un altre lloc. Aquest és un servei d’osses força nu
 • Interfície obsoleta: Tot i que algunes de les principals VPN excel·lents són excel·lents per mantenir-se al capdavant, aquesta sembla una mica obsoleta
 • Xarxa de servidors limitada: Amb 55 servidors en 24 països, aquesta VPN té problemes per competir amb serveis que ofereixen milers de servidors ubicats a pràcticament tots els països del món
 • Car: Tot i que no és necessàriament escandalós, el preu sembla elevat tenint en compte el nivell de funcions i la xarxa de servidors limitada
 • Spotty Performance amb Netflix: Si el vostre objectiu principal mentre es transmet en línia, potser no serà la vostra primera opció. La majoria dels servidors no han pogut connectar-se amb èxit a Netflix
 • Opcions limitades per a Mac, iOS i Android: les persones que utilitzin Windows o Linux estaran llestes per anar amb VPN de privadesa perfecta. Tots els altres hauran de saltar pels cèrcols per configurar-se

Amb els preliminaris fora del camí, ha arribat el moment de fer una ullada més detallada a algunes de les mètriques més crítiques que algú ha de tenir en compte a l’hora de triar una VPN. Els lectors tindran nota que el la impressió general de Perfect Privacy VPN és positiva, tot i que no és necessàriament la millor opció per a tots els usuaris.

Seu i xarxa de servidors

Com s’ha indicat anteriorment, la companyia matriu de Perfect Privacy té presència a Suïssa, Panamà i els Estats Units. A aquells que ho saben, els agradarà la idea d’una VPN basada en Panamà. Això es deu al fet que Panamà és un país relativament aïllat que no està sotmès a cap dels acords d’espionatge multinacionals als quals es subscriuen altres països, com els Cinc Ojos o els 14 Ulls..

Suïssa també pot semblar un lloc fiable per basar una VPN. Al cap i a la fi, els bancs suïssos es diuen per la seva dedicació a la privadesa i el país té diverses lleis de privacitat molt exigents Llei federal suïssa de protecció de dades i la Ordenança federal suïssa de protecció de dades.

Tot això sembla prometedor, però els defensors de la privadesa poden estar preocupats per les estretes relacions de Suïssa amb països que pertanyen a xarxes com els Cinc Ulls. Els funcionaris suïssos amb l’empresa realment no compartirien cap dada que tinguessin? Pot ser que els defensors estrictes de l’anonimat es disputin al respecte.

També, la ubicació dels Estats Units per al processament de pagaments pot aixecar una altra bandera vermella per als defensors de l’anonimat dur.

Al lloc web Perfect Privacy, l’empresa diu que no utilitzen servidors virtuals. En canvi, els servidors de metall nu es fan servir als 24 països. La majoria d’aquests servidors es troben a Europa en països com Països Baixos, Suïssa, Alemanya, França, Dinamarca i Romania.

Els Estats Units, el Canadà i els EUA tenen un nombre de servidors cadascun. A la llista també s’inclouen Singapur, Japó, Israel, Rússia, Turquia i la Xina.

Gestor de VPN de privadesa perfecte

Ho és no la xarxa de servidors més completa per un tret llarg. Tot i així, pot ser adequat per als vostres propòsits, especialment si almenys un o dos d’aquests servidors estan relativament a prop de la vostra ubicació real.

Velocitat de privadesa perfecta

L’ús d’una VPN sempre permet retardar les taxes de transferència de dades a causa de les dades que viatgen molt més lluny. Tanmateix, una VPN superior alenteix la navegació de manera molt menor que una que ofereix serveis inferiors.

Les proves de velocitat de privadesa perfecta van revelar resultats poc impressionants. Per ser clar, aquests resultats no van ser ni de bon tros els més lents, però hi ha altres serveis certament més ràpids com NordVPN.

Per aquells que no sigueu nous en el joc VPN, ja sabeu que la velocitat varia en funció de nombrosos factors. Això significa que és probable que els vostres resultats amb Privacitat perfecta siguin idèntics. No obstant això, els resultats de les proves de velocitat us proporcionen algunes dades objectives.

Abans d’activar la VPN perfecta de privacitat, el nostre sistema plantejava bases bàsiques fiables.

Velocitat de base de privadesa perfecta

Com podeu veure, les descàrregues estaven funcionant a 98,71 Mbps amb penges a 53 Mbps.

La connexió a la privadesa perfecta va canviar una mica les coses. Utilitzant un servidor als Països Baixos, les descàrregues ja eren 62,21 Mbps mentre que les càrregues eren 18,62 Mbps—Un descens de la velocitat d’un 36,9%.

Perfecta la velocitat de privacitat de la prova als països baixos

Aquests no són els pitjors resultats de les proves de velocitat, però tampoc són els millors. La connexió a un servidor de Nova York era encara menys impressionant un descens del 66,7%, amb descàrregues amb 32,78 Mbps i pujades de 33,27 Mbps.

Prova de velocitat de privadesa perfecta a Nova York

Un servidor de Londres va oferir unes tarifes més prometedores amb descàrregues de 69,92 Mbps, però les càrregues eren tristes 8,87 Mbps.

Prova de velocitat de privadesa perfecta Londres

Per descomptat, era necessari provar les configuracions multi-hop VPN Perfect Privacy. Aquesta tecnologia, dissenyada per oferir-vos encara més privadesa i anonimat en línia, aquesta tecnologia “llueix” el vostre senyal a través de diversos servidors. Tot i que és molt privat, alenteix les coses.

Un triple salt entre Frankfurt, Copenhaguen i Calais va produir descàrregues de 33,84 Mbps i càrregues de 5,55 Mbps..

Prova de velocitat de privacitat perfecta Frankfurt, Copenhaguen i Calais

Evidentment, vàrem negociar una mica de velocitat per motius de seguretat. Si es tractés de vida i mort, sens dubte valdria la pena. Tot el que hem considerat, les taxes de transferència de dades al triple salt no eren tan dolentes.

Seguretat i xifrat

És difícil trobar errades en les mesures de seguretat que ha implementat Perfect Privacy. OpenVPN és avui un dels millors protocols VPN. Actualment no és possible, i sembla que es mantindrà així almenys unes dècades més. Aquest protocol us proporciona xifratge de 256 bits. Aquesta combinació és tan destacada que és utilitzada mundialment per governs i agències militars.

Perfect Privacy proporciona l’opció de permetre al trànsit web prendre diversos “salts” per proporcionar-vos capes addicionals de seguretat. Si és vital que ningú sàpiga què feu en línia, aquest servei és fonamental.

A més, el filtre TrackStop és excel·lent per evitar que arribin al vostre sistema tota mena d’anuncis i programari maliciós. Atura elements no desitjats a nivell de servidor VPN, que us manté protegit i segur.

Entre les consideracions de seguretat addicionals hi ha el fet que no es van detectar fuites IP ni DNS durant les proves. L’interruptor de matança també sembla estar en perfecte estat de funcionament, de manera que no haureu de preocupar-vos perquè la privadesa perfecta us deixi alts i secs durant una sessió de navegació.

Política de privacitat

Perfect Privacy ofereix una sòlida política de registre de VPN que sembla protegir l’usuari en gairebé tots els aspectes. La política estableix que l’empresa manté les credencials d’inici de sessió, la data de caducitat del compte i l’adreça de correu electrònic de cada usuari. Observa que és acceptable utilitzar un proveïdor de correu electrònic anònim. No es conserven altres dades identificatives.

Política de privadesa perfecta

Aquest registre mínim de registres sembla en línia amb la política de l’empresa de no mantenir els registres. Concretament, Perfect Privacy afirma que no rastreja l’adreça IP, els temps d’inici de sessió o la durada de les connexions. Es fixen en el rendiment general del servidor per identificar possibles problemes tècnics, però afirmen que això no els permet identificar usuaris individuals.

Transmetre Netflix

Si el vostre objectiu principal per passar temps en línia és transmetre-ho amb Netflix, feu una atenció especial a aquesta part d’aquesta revisió de privadesa perfecta. Això és perquè definitivament no és la millor VPN per a Netflix.

Potser és així perquè Perfect Privacy posa un valor primari en l’anonimat i amaga la vostra adreça IP. Assegurar-se que pugueu reproduir els vostres programes favorits en qualsevol jurisdicció que trieu no figura entre els objectius indicats.

Per tant, les proves per streaming de Netflix a cinc servidors diferents van produir alguns Resultats força pobres. Els servidors als EUA, a tot el Canadà i als EUA no han pogut lliurar. Un servidor dels Països Baixos va funcionar una mica, però això no és suficient amb un aval per dir que Perfect Private VPN és un slam-dunk per obtenir un èxit de transmissió.

Plans i preus

La privadesa perfecta és relativament cara, sobretot si es considera que el servei manca molt de la forma de funcions avançades. Un pla entre mesos corre amb 12,99 dòlars mensuals. Optar per un paquet d’un any costa 119,99 dòlars, un preu que supera fins a 9,99 dòlars al mes. El paquet de dos anys ofereix uns estalvis per 214,95 dòlars. Això calcula només 8,95 dòlars al mes.

Planes de privadesa perfectes

A favor de Perfect Privacy, el servei us permet connectar un nombre il·limitat de dispositius, cosa que és relativament rara al mercat VPN. Tanmateix, hi ha altres proveïdors de VPN que ofereixen molt més funcions i funcionalitats a un preu molt més competitiu.

Servei d’atenció al client

L’assistència al client de llei és poc freqüent, però és impossible de trobar a les VPN. Perfect Privacy té un historial d’atenció al client que el situa al centre del paquet. Els pitjors sistemes de suport són definitivament fora, però si sou el tipus de persona que espera respostes immediates, és possible que aquesta no sigui la VPN adequada per a vosaltres..

La secció de preguntes freqüents està bé si teniu una pregunta o preocupació realment bàsica. Així mateix, el fòrum pot ser un bon lloc per obtenir una mica de direcció si esteu enganxats. Si necessiteu solucions per a un problema més complex, haureu d’enviar un correu electrònic a l’assistència al client.

Els temps de resposta poden durar diverses hores. Això pot ser frustrant, però també hi ha bones notícies. En lloc de proporcionar respostes automatitzades o de còpia o enganxa, els correus electrònics de suport semblen procedir de persones reals que fan més preguntes i proporcionen respostes útils.

No és el millor servei d’atenció al client, però pot ser suficient per a la majoria dels usuaris.

Preguntes freqüents

P: Es pot fer un seguiment si utilitzeu una VPN?

R: Si utilitzeu una VPN fiable i de confiança, ningú hauria de poder fer el seguiment dels vostres moviments en línia. La VPN no ha de permetre l’adreça IP i les filtracions de DNS. Utilitzeu només una VPN coneguda i ben revisada per assegurar-ho.

P: Quina és la VPN més segura?

R: Perfect Privacy està entre els proveïdors VPN més segurs. Altres serveis ofereixen proteccions de seguretat similars amb funcions encara més robustes i preus més competitius.

P: El meu proveïdor d’Internet pot veure la meva VPN?

R: Si bé un proveïdor d’Internet o ISP pot detectar que utilitzeu una VPN, no haurien de poder veure cap dada sobre els llocs web que visiteu, què feu allà i el temps que dediqueu a cada un. D’aquesta manera, gaudiu d’una experiència anònima que el vostre ISP no pot espiar.

P: Es pot piratejar una VPN?

R: Teatrejar una VPN és teòricament possible. Tanmateix, la seguretat és el nom del joc per a qualsevol proveïdor VPN. Això significa que molts d’ells adopten precaucions extraordinàries per protegir els seus servidors i totes les seves dades.

Aquesta és també una altra raó per la qual tants serveis VPN intenten evitar guardar registres o registres. Si no disposen de les dades, els hackers no podran trobar cap valor.

Una vegada més, és important seleccionar una VPN reputada i altament revisada per assegurar-vos que hi hagi mesures de seguretat adequades. De la mateixa manera, les persones que busquen el millor gestor de contrasenyes voldran tenir en compte les mateixes consideracions.

Pensaments finals

logotip perfecte de privadesa

Aquesta revisió de privadesa perfecta ha demostrat que aquest servei VPN té deficiències de només tenir un fservidors d’e, relativament cars, no tan ràpids com altres VPN, i tenen problemes per transmetre Netflix.

Tot i això, molts d’aquests problemes semblen poc importants per a molts usuaris. Si només voleu protegir la vostra privacitat i anonimat, llavors no podreu equivocar-vos amb la privadesa perfecta. Aquesta empresa ja ha produït algunes proteccions innovadores per als usuaris, i sembla lògic que n’esperen més en el futur.

Perfect Privacy VPN ofereix els protocols de més confiança, el xifrat AES de 256 bits, una interfície fàcil d’entendre i una atenció al client respectable. Si aquestes mètriques es troben entre les vostres principals consideracions, potser us encantarà amb la VPN de privadesa perfecta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map