Revisió SaferWeb (2020)

Al igual que el rival del mercat Total VPN, SaferWeb és propietat de The Endurance International Group, Inc. que posseeix molts serveis populars d’hostaleria basats als Estats Units com Bluehost i HostGator..


En conseqüència, està subjecta al mateix inquietant política de privadesa i una explotació completa del registre com a companyia germana. Per tant, seria difícil recomanar aquest servei a qualsevol persona que tingui seriositat per mantenir la seguretat, l’anonimat i la privadesa.

saferweb-logoA més, SaferWeb té una escassa xarxa de servidors. Si es compara amb la competició més gran i amb més èxit, aquest rival més petit no es mesura. Sens dubte, un nombre reduït de servidors també contribueix a les taxes de transferència de dades de manera frustrada.

Un altre inconvenient d’utilitzar aquesta VPN són tots els càrrecs diversos. Si voleu qualsevol tipus de servei o protecció, costa més. Els usuaris que vulguin connectar més d’un dispositiu alhora han de pagar una quota mensual addicional.

Si voleu accedir als servidors més ràpids de l’empresa, us costarà una quota anual addicional. Qualsevol que desitgi accedir al “Suport prioritari” haurà de pagar una altra quota anual.

Aquells que vulguin conèixer més informació sobre seguretat i privacitat en línia poden tornar a pagar per un llibre electrònic sobre aquest tema. Amb tantes guies completes disponibles de forma gratuïta.

Per què faríeu això??

És possible que pugueu veure Netflix americà i la BBC iPlayer amb aquest servei, però n’hi ha només avantatges.

Visió general

CaracterístiquesInformació
Usabilitat:Fàcil d’usar
Política de registre:Sense política de registre
Mida del servidor:33 servidors
Distribució del servidor:27 països
Suport:Xat en directe 24 hores / 24, sistema de bitllets i base de coneixement
Torrenting:Permet
Reproducció:Permet
Protocol i xifratge VPN:Protocols OpenVPN, L2TP, PPTP; Xifrat de 256 bits
Seu:Regne Unit
Preu:3,99 $ / mes
Pàgina web oficial:https://www.saferweb.com/

Seguretat i xifrat amb SaferWeb

cadenat encriptatSaferWeb fa que els usuaris puguin escollir un protocol VPN. Entre les opcions hi ha OpenVPN, que es considera el protocol d’elecció.

OpenVPN és un programari de codi obert que millora i perfecciona constantment desenvolupadors de tot el món. Perquè sempre busquen i reparació de vulnerabilitats, podeu estar segur que l’ús d’OpenVPN és segur.

Altres protocols disponibles inclouen L2TP / IPSec, que generalment només es considera segon d’OpenVPN. Com altres serveis VPN, SaferWeb també ofereix el protocol PPTP. Un protocol més antic que normalment es considera molt insegur, poques vegades és recomanable utilitzar-les.

Si utilitzeu protocols com OpenVPN i L2TP / IPSec, podeu estar segur que tot el trànsit web està codificat mitjançant xifratge AES de 256 bits. És el mateix nivell de xifrat que utilitzen els governs, les agències policials i els militars arreu del món.

Si aquestes organitzacions poden confiar en la seva intel·ligència de secret més alt amb aquest mètode de xifrat, també podeu confiar-hi.

Una de les principals preocupacions de SaferWeb és que ho sigui no està equipat amb un interruptor de matança. Moltes de les empreses VPN més sofisticades i més qualificades inclouen un interruptor mortal al seu servei. El commutador de mort és el mecanisme que acaba automàticament una sessió de navegació si la VPN no està disponible.

saferweb-kill-switch

Això vol dir que no esteu exposat en continuar navegant mentre la vostra VPN ja no funciona en segon pla. La manca d’un interruptor de matança suposa un interès per a moltes persones. Tot i que això no és un problema important per a vosaltres, hi ha altres motius per buscar una VPN.

Xarxa de servidors VPN de SaferWeb

En comparació amb els serveis de VPN més valorats i més recomanats, la xarxa de servidors de SaferWeb és dolorosament inadequat. Els seus servidors es troben a només 30 llocs a tot el món.

ubicacions del servidor més segures a nivell mundial

Molts d’aquests servidors es troben a Europa a ciutats com Londres, Amsterdam, Keflavik, Bucarest, Madrid, París, Frankfurt, Varsòvia, Milà, Zuric, Estocolm, Moscou, Bruges i Dublín. La seva presència és similar a Amèrica del Nord, trobant servidors a Nova York, Chicago, Los Angeles, Miami, Atlanta, Seattle, San Jose i Toronto.

Altres regions del món ho són poc cobert. Hi ha servidors a Singapur, Bombai, Tòquio i Hong Kong, però són els únics llocs asiàtics. Àfrica només està representada per Johannesburg i l’Orient Mitjà només té Tel Aviv. Austràlia té diversos servidors, però tots es troben a Sydney, mentre que Amèrica del Sud només té un servidor a Buenos Aires.

velocitat més segura per país

Dit, SaferWeb té aproximadament 70 servidors.

Les VPN més valorades del sector poden tenir diversos milers de servidors ubicats en centenars d’ubicacions del món.

Com afecta això al rendiment?

Com més ampla sigui la xarxa de servidors de VPN, més probabilitats sigui que trobareu un servidor més proper a la vostra ubicació física. Això es tradueix en taxes de transferència de dades més ràpides.

A més, quan una empresa té molts servidors, vol dir que hi ha molta amplada de banda per compartir tothom. Amb una xarxa minúscula com SaferWeb, compartiu amplada de banda amb molta gent. Això fa que les taxes de transferència de dades siguin més lentes.

La VPN de SaferWeb és compatible amb BitTorrent o P2P?

Una de les poques coses positives que ha seguit SaferWeb és que és compatible amb activitats com BitTorrent i l’intercanvi de fitxers peer-to-peer. De fet, hi ha servidors a Amsterdam que es dediquen exclusivament a aquest propòsit.

Això vol dir que SaferWeb no us exigirà els intents de torrenting mentre utilitzeu la seva VPN. La mala notícia és que qualsevol cosa que intenteu descarregar o compartir trigarà molt de temps.

Resultats de proves de velocitat amb SaferWeb VPN

vector de velocitat de pujadaTot i que ningú no espera les mateixes velocitats del raig mentre fa servir una VPN que obtinguin sense una, les millors VPN per als canadencs (en francès: Meilleur VPN) no interferiran massa amb les taxes de descàrrega i càrrega..

SaferWeb és un dels pitjors quan es tracta de resultats de proves de velocitat, i hi ha molta diferència entre ells i les millors VPN. Si la velocitat és una mètrica vital per a vosaltres, seria convenient mirar cap a un altre lloc.

Un d’aquests només us permet accedir a set dels seus servidors. L’opció més deluxe permet accedir a tota la xarxa d’assessorament de SaferWeb. En conseqüència, la vostra experiència amb SaferWeb pot variar en funció dels servidors als quals tingueu accés i de la vostra ubicació al món.

Es realitza una prova de referència per a l’ordinador utilitzat en la prova de velocitat descarregar taxes de 98,71 Mbps i penjar taxes de 53,00 Mbps. Aquests resultats totalment respectables van canviar dràsticament amb SaferWeb activat.

saferweb velocitat vpn resultat de la prova

saferweb proves del servidor vpn

Com veieu, els resultats van ser frustrants en el millor dels casos. La velocitat de descàrrega registrada en diversos servidors oscil·là entre 4,14 Mbps i 7,05 Mbps. La velocitat de càrrega era previsiblement pitjor, oscil·lant entre 1,84 Mbps i 2 Mbps. Aquests números són els pitjors de tots els resultats de les proves de velocitat que fa aquest lloc web.

La VPN de SaferWeb conserva els registres?

Si els resultats nefastos de la prova de velocitat no eren suficients per dissuadir-lo, val la pena revisar la política de privadesa de l’empresa. Tot i que un dels propòsits principals d’una VPN és protegir la vostra privadesa, SaferWeb no es troba.

L’ideal és que un proveïdor VPN no recopili gaires dades personals ni es registri quan navega, per on navega i què fa.

saferweb vpn política de privadesa

Amb seu a la nació Five Eyes, no hauria de sorprendre que SaferWeb mantingui fitxes tan properes als seus clients. Per registrar-vos al servei, heu de divulgar tota mena de dades personals i la companyia també recopila informació sobre vosaltres cada vegada que contacteu amb l’assistència al client..

No és allà on finalitza la recollida de dades. Al igual que el vostre ISP, SaferWeb vol saber-ho tot sobre el que feu en línia. Conserven registres sobre quan inicieu la sessió, quins llocs web que visiteu, què feu mentre esteu allà, la vostra activitat en els mitjans socials i molt més.

No és l’objectiu de tenir una VPN per evitar que altres persones coneguin massa coses sobre el vostre negoci privat? Sembla que SaferWeb ha decidit passar per alt això.

Fins i tot poden decidir compartir alguna de les vostres dades privades de manera que us puguin vendre productes i serveis de tercers. Des del punt de vista de privadesa en línia, aquesta política és un malson.

Quant costa la VPN de SaferWeb?

Actualment, SaferWeb ofereix dos esquemes de preus. El Pla Premium permet accedir a set servidors de l’empresa i a un dispositiu connectat alhora. L’actualització al Pla Super Premium significa que els clients accedeixen a tots els servidors de SaferWeb i poden connectar fins a tres dispositius alhora.

saferweb vpn preusEl servei Premium comença a partir de 3,99 dòlars mensuals i el servei Super Premium és de 4,99 dòlars mensuals. Malauradament, SaferWeb obté una impressió excel·lent després d’aquest punt i tots els preus s’han disparat fins a la tarifa estàndard.

Aquesta tarifa varia segons el servei que trieu i si opteu per no contracte, contracte d’un any o contracte de dos anys. Amb preus que van des dels 10 dòlars al mes fins a uns 17 dòlars al mes, és fàcil veure que pagareu molt més per una VPN indubtablement inferior..

(A títol de comparació, NordVPN, una de les millors VPN actuals, té un acord per 2,99 dòlars al mes. Per tant, 2,99 dòlars enfront de 10 milions de dòlars + alguna cosa sobre la lletra fina, no tan estàndard. Què val la pena comparar-ho a la nostra llista de millors VPN gratuïtes?

SaferWeb és una VPN recomanada?

Basat en la seva fixació de preus predatoris, política de registre excessiva i resultats de proves de velocitat lenta, SaferWeb no es recomana. Es poden trobar fàcilment VPN més fiables com Surfshark i l’esmentat NordVPN. Consulteu-ho si voleu que la llista de les nostres millors opcions tingui els millors serveis VPN disponibles als canadencs avui en dia.

Fonts:

  • https://www.techopedia.com/definition/30742/vpn-security
  • https://us.norton.com/internetsecurity-privacy-what-is-a-vpn.html
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_virtual_private_network_services

Afegeix la teva valoració:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me