VPN преглед на щита за гореща точка (2020)

Над 600 милиона души поверяват Hotspot Shield с онлайн поверителността си. Те използват тази VPN за извършване на финансови транзакции, търсене в мрежата, комуникация с приятели чрез електронна поща и социални медии, както и множество други чувствителни и частни комуникации.


Има ли VPN Hotspot Shield VPN наистина един от виртуалните VPN от най-високо ниво? Ние ще отговорим на това, като разгледаме скоростта на сървъра, техните политики за поверителност и регистрация, тяхната сигурност, ценообразуването и обслужването на клиентите..

Преглед

лого на щит за гореща точка

AnchorFree е компанията зад Hotspot Shield. Тази VPN услуга предлага безплатен акаунт, както и платена услуга. Едно от първите неща, които ще забележите, когато използвате тази програма, е, че тя има прост и атрактивен дизайн.

Няма интерактивни карти или сложни настройки. Всичко, което виждате, е голям бутон за захранване в центъра на прозореца. Когато докоснете бутона за захранване, щитът на горещата точка се свързва или по подразбиране към Съединените щати, или към последния ви избор.

Щом се свържете, бутонът за захранване изчезва и се стартира таймер, който ви показва продължителността на времето, с което сте били свързани. В долната половина на екрана ще видите прехвърлянето на данни за вашия компютър, VPN IP адрес, който имате в момента, и проста, но ясна карта, показваща към коя страна се свързвате. Този неподправен и ясен дизайн е отражение на начина, по който Hotspot Shield оказва услугата.

FeaturesInformation
ползваемост:Лесен за използване
Политика на регистрация:Няма политика за регистрация
Размер на сървъра:2500+ сървъри
Разпределение на сървъра:27 държави
Поддържа:Билетна система
Torrenting:Позволен
Streaming:Много ограничен
VPN протокол и криптиране:Катапулт хидра; 128-битово AES и 256-битово AES криптиране
Централно управление:САЩ
Цена:7,99 € / месец
Официален уебсайт:https://hotspotshield.com
Положителни резултати на Hotspot Shield:
 • По-ниска цена от други VPN със същото качество
 • Седемдневна проба без риск
 • Бързи скорости на изтегляне
Недостатъци на щит от гореща точка
 • Малко места на сървъра
 • Ограничени възможности за конфигуриране
 • Открит от гео ограничаващи поточни услуги като Netflix
Характеристика:
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • IPv6 и уеб комуникация в реално време
 • Свържете пет устройства с един абонамент
 • Сървъри в 25 страни
 • Разрешени са P2P връзки
 • Предлага се на няколко езика
 • Неограничен брой данни и честотна лента с абонамент за Elite

Къде са разположени сървърите

местоположения на сървъра за защита

Щит за гореща точка е близо до 3000 сървъра се разпространяват в 27 различни страни. Това им позволява да предоставят надеждна услуга, която е бърза и гъвкава. Потребителите могат да се свържат с различни добре криптирани IP адреси. Броят на сървърите и броят на страните, в които се намират сървърите, позволяват на Hotspot Shield да свърши добра работа при криптиране на предаваната информация.

Нещо, което е разочароващо, когато погледнете Hotspot Shield, е това те не ви казват в кой град се свързвате. От положителна страна получават тези, които се регистрират за Hotspot Shield Elite неограничена честотна лента и неограничени данни.

социални медии, блокирани в КитайКакто виждаш, Hotspot Shield има VPN в Китай. Иронията на това е, че в момента уебсайтът на Hotspot Shield е блокиран в Китай.

За да посетите уебсайта на Hotspot Shield, ако сте в Китай, ще трябва да използвате различна VPN или прокси услуга. Като се има предвид, след като инсталирате Hotspot Shield Elite на вашия компютър, след това можете да използвате VPN в Китай, без да се нуждаете от допълнителни прокси услуги.

Hotspot Shield Elite VPN има редица собствени VPN протоколи, както и алгоритми за връзка. Те, когато са съчетани с високо ниво на замъгляване, го правят по-трудно за страни като Китай да блокират използването на своя VPN.

Човек може да се чуди защо VPN Hotspot Shield ще има сървър в Китай. Очевидно Китай не е добър сървър, който трябва да имате, ако искате да деблокирате уебсайтове от Китай. Въпреки това, той може да бъде много полезен за лица, които искат да получат китайски IP адрес, когато не са в Китай.

Каква е тяхната политика за сеч?

AnchorFree, компанията майка на Hotspot Shield, е базирана в Калифорния. Всеки, който има кратко разбиране на онлайн законодателството за поверителност и сигурност, знае, че това Съединените щати не са добро място за VPN компания да се намира.

Настоящият американски закон дава възможност на правителството да обслужва варанти и да се позовава на поръчки за нерегламентираност на VPN компании. САЩ са участници в алианса за разузнаване Five Eyes. Други държави, които участват в това са Австралия, на обединен царство, нов Зеландия, и Канада.

Пет-Eyes-алиансТова означава, че правителството на САЩ може да поръча VPN на Hotspot Shield, за да им даде вашите лични данни. Те дори могат да попречат на Hotspot Shield да ви каже, че са направили това.

Единственият начин, по който това може да се избегне, е ако има фирма фирма без политика за регистрация. По този начин, ако правителството изисква информация, те просто нямат информация, която да предоставят. Много VPN обещават да направят това. Въпреки това мнозинството не изпълнява това обещание.

Това, което прави създаването на VPN компания със седалище в Съединените щати още по-страшно, е фактът, че Intel, който Съединените щати събират, може да бъде споделен в международен план с другите държави в съюза за разузнаване Five Eyes.

На този фон нека да влезем в политиката за регистриране на Hotspot Shield. Те събират два вида информация от всички свои клиенти. И това ни изнервя, особено когато погледнете затъмнената дефиниция, която тази компания използва, за да опише IP адрес. Когато погледнете политиката им за поверителност, е невъзможно да разберете дали те разглеждат вашия IP адрес като лични данни или не.

политика на защитната точка

Както можете да видите тук, Hotspot Shield заема позицията, че не може да се установи пряка връзка между вашия IP адрес и данните, които им предоставяте, като например данните на личния ви акаунт, имейла ви и начина ви на плащане. Това е много трудно да повярваме.

Те също така казват, че въпреки че автоматично събират информация всеки път, когато стартирате Hotspot Shield, те я изтриват, когато сесията ви приключи. Освен че съхраняват вашия IP адрес, те събират информация за езика, който използвате, вашата операционна система, мобилната или безжична мрежа, която използвате, браузъра, който използвате, приложенията, които използвате, и уебсайтовете, които посещавате. За всеки, който е искрено загрижен за своята поверителност и сигурност онлайн, гореспоменатите факти трябва да вдигат червени знамена.

Колко бърза е услугата?

Проведено е независимо проучване, определящо сигурността, скоростта и производителността на редица VPN мрежи, включително Hotspot Shield Elite. Проучването се фокусира върху неща като латентността на редица доставчици на VPN.

Закъснението описва времето, необходимо за пакета данни, за да достигне сървър. Разбираемо е, че ако сървърът е далеч от потребителя, ще има леко подобрение в латентността. По-ниските латентни числа означават по-бърза връзка или поне по-бързо възприемана връзка.

vpns закъснителна диаграма

В тази графика можем да видим латентността на седмица за множество VPN. Тествани са както криптирани, така и SSL криптирани връзки. Тестът обаче не показа огромна разлика в латентността, така че средните стойности бяха комбинирани и представени в горната графика като общ резултат.

Целта беше да се тестват всички продукти. В резултат VPN сървърите са избрани ръчно, за да бъдат еднакви за всички сървъри. Така че, когато тестът беше извършен в САЩ, беше избран Западното крайбрежие. Когато се правят тестове в ЕС, беше избрано Обединеното кралство.

За да получите справедлив и точен тест, различни променливи бяха хвърлени в сместа. Например, те биха имали потребител от ЕС, който се свързва с друг потребител в ЕС чрез VPN в Съединените щати. Това означаваше, че връзката ще трябва да пътува през Атлантическия океан два пъти.

Когато погледнете горната графика, виждате това Hotspot Shield Elite дойде на второ място сред всички тествани VPN. Това означава, че е така безспорно една от най-бързите VPN услуги на пазара.

Същият независим съвет за тестване оцени скоростта на потока, скоростта на торента, скоростта на връзката надолу и скоростта на връзката на Hotspot Shield Elite. Отново и отново, тази услуга беше в челната тройка на всички тествани VPN. Интересното е, че ExpressVPN често класиран номер едно в тези тестове.

Колко добре работи с Netflix?

Знаем, че не всеки използва VPN, за да гледа любимите си телевизионни предавания, базирани в САЩ или Великобритания. Има обаче доста голям брой хора, които го правят.

Тези лица не са непременно загрижени за неприкосновеността на личния живот или защитата на личната им информация. Всичко, което ги интересува, е да могат да включат Netflix и да видят любимото си шоу. тези индивиди ще бъде силно разочарован ако купят Hotspot Shield.

Опитахме се няколко пъти да се свържем с Netflix от Централна Америка, използвайки Hotspot Shield. Всеки път, когато бяхме посрещнати с ужасен екран за грешка на прокси сървър на Netflix.

съобщение за грешка в netflix

Това означава, че Netflix може да каже, че използваме VPN и ни блокира да използваме тяхната услуга. Чухме доклади от други, които понякога успяха да се свържат с Netflix с помощта на тази VPN. Но трябва да се запитате, ако единствената ви причина за закупуване на VPN е да използвате стрийминг услуга, ще се радвате ли, ако можете да се свързвате само от време на време?

Какво е ценовата щитка на горещата точка?

Hotspot Shield предлага на своите клиенти множество опции за ценообразуване. Можете да плащате за услугата месец по месец и тя ще ви струва 12,99 долара. Или бихте могли да плащате за три години напред и месечните разходи намаляват до $ 3,49 на месец.

Това означава, че ако изберете месечната услуга, ще плащате повече от това, което бихте платили за някои от най-добрите VPN мрежи, като NordVPN и Surfshark.

Едно от нещата, които оценихме в ценовия план на Hotspot Shield е, че единственото нещо, което се променя при различните абонаменти, е продължителността на времето, което можете да използвате услугата. Всички клиенти, плащащи, независимо колко дълго се абонират, имат достъп до всички функции на Hotspot Shield. Можете да видите по-добра представа за техните цени.

цени на щит за гореща точка

Ценообразуването е ясно. Няма да бъдете засегнати от някакви скрити такси и ще можете да използвате VPN само няколко секунди след като го платите. Тъй като всички техни клиенти получават пълен достъп до всичките им услуги, няма опит да се продава.

Седемдневният пробен период означава, че можете да изпробвате услугата безплатно и да я отмените, ако не ви харесва. Ако се абонирате за услугата и не сте доволни от нея през първите 45 дни, можете да получите пълно възстановяване на парите си. Те не задават въпроси и не ви тормозят. Те правят получаването на възстановяване лесно за своите клиенти.

Една от причините Hotspot Shield да струва парите е фактът, че те имат поддръжка за чат на живо. Успяхме да общуваме с тях, да зададем редица въпроси и да получим бързи отговори на нашите въпроси. Бяха честни и по същество.

Препоръчваме ли услугата?

лого на щит за гореща точка

Hotspot Shield е приятен запис в текущата култура на VPN мрежи. Както можете да видите в нашия преглед, има редица добри точки за услугата. Има обаче няколко неща, които искате да имате предвид. Първо, има безплатна и платена версия. Безплатната версия е напълно достатъчна, за да усетите какво може да направи услугата с нея Ограничаване на данни от 500 MB.

Платеният план предлага неограничена честотна лента и неограничени данни. И ако не ви хареса, можете да използвате продукта 45 дни и след това да си върнете парите. Клиентът е много лесен за използване и може да ви накара да работите в рамките на секунди след изтеглянето на програмата.

Като се има предвид, имаме своите съмнения относно компанията зад Hotspot Shield. Името им е свързано с редица етично съмнителни дейности, включително някои твърдения за CDT.

Hotspot Shield ще скрие вашия IP адрес. Но е не е най-добрият вариант за VPN. Прегледахме много VPN услуги и повечето предлагаме поверителност, сигурност и скорост, която е над и над това, което ще получите от Hotspot Shield.

Surfshark и NordVPN и двете имат звезден запис, що се отнася до техните политики за регистриране. Така че наистина – защо да се примиряваме с нещо по-малко?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map