Tjenesteudbydere med mest sikre e-mails (2020)

Der har været utallige privatlivsskandaler i de sidste par år, hvor store e-mail-udbydere involveres. Dette har ført til, at mange mennesker ser efter de bedste sikre e-mails, der giver dem mulighed for frit at kommunikere med andre og samtidig beskytte deres privatliv som bruger.


Hvorfor du har brug for dine e-mails krypteret

Du spørger måske, er det virkelig nødvendigt for mig at kryptere mine e-mails? Eller handler det meget om ingenting? Se på, hvad der er sket i de sidste par år, og døm selv.

krypteret-mail-ikonGmail blev for nylig fanget og gav tredjeparter komplet og fuld adgang til brugerens e-mails. Dette betyder, at hvis du brugte Gmail i løbet af den tid, denne skandale blev udfoldet, kan de e-mails, du troede var private, have havnet i hænderne på personer, der ville bruge dem af deres egne grunde. Hvis du har det godt, behøver du måske ikke at kryptere din e-mail.

Afklassificerede dokumenter viste, at Yahoo, AOL, Google, Microsoft og Apple alle har tilladt amerikanske overvågningsorganer at være i stand til at overvåge live kommunikation og gem information på deres servere.

Så vi har Yahoo, AOL, Apple, Google og Microsoft, alle de store spillere i e-mail, deles gerne dine private oplysninger med annoncører, marketingfolk og regeringen. Derfor har du brug for dine e-mails krypterede, hvis du vil holde dine e-mails private. Husk, at når du bruger “gratis” e-mail-udbydere, er det sandsynligt, at du er det, der sælges til andre.

Heldigvis er der en enkel løsning. Brug en sikret e-mail-udbyder. Lad os se på et par af de tilgængelige indstillinger med det formål at hjælpe dig med at vælge den der passer til dine behov.

1. ProtonMail – den mest velkendte e-mail-tjenesteudbyder

protonmail logo

ProtonMail blev grundlagt af Dr. Andy Yen. Før han grundlagde dette firma, arbejdede han som forsker hos CERN. ProtonMail er baseret på ideen om at opbygge et internet, der beskytter brugernes privatliv, først fra e-mail.

Ingeniører og forskere, der arbejder for dette Schweiz-baserede firma, har en enestående vision om beskyttelse af folks borgerlige frihedsrettigheder, mens de er online. Af denne grund oprettede de en brugervenlig e-mail-tjeneste, der har indbygget ende-til-ende-e-mail-kryptering.

ProtonMails forpligtelse til privatliv ses så snart du opretter din konto. Du bliver ikke bedt om personlige oplysninger. Du skal bare vælge et brugernavn og en adgangskode.

Dette er en gratis e-mail-konto, så den har ikke meget af den funktionalitet, du muligvis får med andre e-mail-tjenester.

protonmail indbakke

Din vedhæftningsgrænse er 25 MB. At vedhæfte billeder er let og hurtigt. Når du sender eller modtager e-mails, gemmer ProtonMail automatisk kontaktoplysningerne i din adressemappe. Du er i stand til at uploade kontakter fra andre programmer. Der er dog ikke en direkte måde at forbinde kontakter til sociale medier eller andre e-mail-konti. Du skal oprette en.CSV- eller.VFC-fil og derefter uploade dem til din konto.

Hvis du glemmer din adgangskode, og du har brug for at nulstille din konto, kan du gøre det. Imidlertid er alle e-mails, der allerede var i din indbakke eller i dine gemte mapper, før du nulstiller din adgangskode, væk. Der er ingen måde, du nogensinde vil være i stand til at gendanne dem.

Fordele:

 • Send let krypterede e-mail-meddelelser
 • Uploader vedhæftede filer op til 25 MB hurtigt
 • Gratis

Ulemper:

 • Hvis du glemmer din adgangskode, skal du nulstille din konto. Eventuelle e-mails, der tidligere er gemt eller modtaget, vil blive låst væk. Du vil ikke længere kunne få adgang til dem.

2. Mailhegn – Ende-til-ende-kryptering + digitale signaturer

mailFence-logo

Mailfence er et belgisk-baseret selskab, der blev lanceret i 1999. Deres mål er at hjælpe brugerne med at genvinde deres sikre e-mail-beskyttelse. For at nå dette mål fandt de SSL-certifikater, der ikke havde nogen amerikansk certificeringsmyndighed. De udviklede en unik interopererbar ende-til-ende-krypterings-e-mail-løsning. Denne løsning inkluderer digitale signaturer.

Mailfence bestræber sig på at skille sig ud fra mængden ved at tilbyde en komplet e-mail-pakke, inklusive Mailfence-kalendere, Mailfence-dokumenter og Mailfence-grupper. Mailfence fungerer sammen med andre Open PGP-kompatible e-mail-tjenester.

Mailfence refererer til sig selv som en “sand end-to-end-krypterings-e-mail-løsning”, fordi alle krypteringshandlinger sker i browseren. Deres integrerede nøglelager giver brugerne fuld kontrol over nøglestyring samt avancerede indstillinger.

hvordan mailhegn fungerer

Mailfence er stolt af tilbyder fuld reversibilitet. Dette betyder, at brugere er i stand til at forlade platformen med deres krypterede nøglepar såvel som deres ende til ende krypterede data.

Baseret i Belgien ligger deres servere i et land med love, der beskytter privatlivets fred. Da Mailfence ikke har et udenlandsk moderselskab, er de ikke tvunget til at imødekomme dataanmodninger fra indenlandske eller udenlandske myndigheder.

Mailfence har en gratis plan, der leveres med 500 MB e-mails, 500 MB dokumenter, tofaktorautentisering, kryptering samt support. Det næste niveau op er en plan for omkring $ 2,50 hver måned. Deres forretningsplan giver brugerne mulighed for at skalere planen ud fra deres behov. Prisfastsættelsen for planen varierer afhængigt af, hvad brugeren tilføjer til den.

prissætning af posthegn

Fordele:

 • Fremragende sikkerhed og privatliv
 • Åbn PGP-ende til ende-kryptering
 • Beliggende i Belgien
 • Digitale underskrifter
 • Tredjeparter har ikke adgang til dine data

Ulemper:

  • Temaer, der kan tilpasses, leveres ikke
  • Har ikke et ordentligt aliasadministrationssystem

3. Hushmail – Ældste sikker e-mail-service

Hushmail er designet til at være den gratis e-mail-tjeneste, du i øjeblikket bruger. Du er i stand til at bruge den på din smartphone, på nettet eller på en smart enhed. Forskellen er, at de tilføjede ekstra sikkerhedsfunktioner med det mål at holde dine data sikre.

Hush Communications begyndte i 1998. Et år senere blev Hushmail introduceret. Baseret i Vancouver, Canada, er dette firma i hjertet af en voksende tech-industri.

Filosofien bag Hushmail er, at skabelse af de bedste sikre e-mails ikke behøver at være kompliceret, og heller ikke behøver at være skræmmende. Deres idé har været, at for at begrænse cybersikkerhedsrisici skal de anvendte foranstaltninger være effektive, være tilgængelige, og folk er nødt til at føle, at de faktisk kan bruge dem..

Ben Cutler har fungeret som virksomhedens administrerende direktør siden 2001, og Brian Smith tjener som virksomhedens teknologichef. Brian var en af ​​de kreative kræfter bag teknologien, der styrker Hushmail.

hushmail indbakker

Det mener Hushmail sikkerhed er den vigtigste funktion, en e-mail-tjeneste kan have. Den frie side af tjenesten har ikke mange af de funktioner eller funktionalitet, som andre webbaserede e-mail-klienter tilbyder.

Hushmail scanner indgående e-mails og kontrollerer dem for vira. Det giver dig muligheden for at sortliste domænenavne og individuelle e-mail-adresser.

Hushmail har ikke annoncer i sin indbakke. Det tilbyder POP3-adgang, hvilket betyder, at din e-mail er tilgængelig fra tredjeparts tjenester. Dette betyder, at du kan få adgang til Hushmail via din smartphones e-mail-app. Hushmail tilbyder kun en almindelig tekstbeskedkomponist.

Hvis du bruger din e-mail hver dag, bliver du muligvis ikke generet af dette, men Hushmail kræver, at du logger på mindst en gang hver tredje uge for at holde din konto aktiv. Hvis ikke, deaktiverer Hushmail din konto automatisk. Dette kan blive irriterende hurtigt.

Fordele:

 • Du får ikke annoncer i indbakken
 • POP3-adgang
 • Gratis version

Ulemper:

 • Hvis din konto er inaktiv i tre uger, deaktiveres den
 • Ingen stavekontrol

Afsluttende tanker

E-mail er en pålidelig form for kommunikation. Det er her du deler private oplysninger med dem, du har tillid til. Derfor er e-mail et legitimt mål for hackere. Gratis e-mail-konti krypterer dine meddelelser.

Mange af dem gør et godt stykke arbejde med at filtrere spam. Stadigvis føler vi ikke, at gratis webbaserede e-mail-klienter er den sikreste måde for dig at kommunikere på.

STARTTLS er en almindelig form for e-mail-kryptering. Hvis både afsender og modtager bruger applikationer, der understøtter denne type krypterings-e-mails, kan der sendes.

Infrastruktur med offentlig nøgle eller PKI er nøglen til e-mail-kryptering. Det er det, der tillader en at bruge teknologier som digitale signaturer og kryptering. Ud over at blive brugt i e-mails er det kernen i e-handel, og det vil have en større rolle på tingenes internet.

Behovet for e-mail og andre former for cybersikkerhedssoftware som en VPN vil fortsætte, så længe der er ondsindede personer, der bruger ting som ZeroAccess og andre former for ondsindet malware til at inficere operativsystemer og forårsage skade på uskyldige ofre.

Glem ikke, at selvom krypteret e-mail giver et ekstra lag af beskyttelse til dine personlige data, er din internettrafik stadig ikke krypteret. Vi foreslår, at du gennemgår og sammenligner de bedste VPN’er, du har råd til, og beskytter dig selv og dit hjem mod potentielle angribere.

E-mail er en angrebsvektor, men det er også dine browserdata. Forbliv altid opmærksom på de websteder, du besøger, få en krypteret e-mail-tjeneste og få en god VPN-lignende NordVPN eller Surfshark. Du sparer dig selv meget smerter i fremtiden.

FAQ

Q: Er Gmail en sikker e-mail?

EN: Gmail har mere end en milliard brugere overalt i verden. Det er en af ​​de mest populære e-mail-udbydere på planeten. Forståeligt nok er der bekymring for sikkerhed. Gmail giver dig mulighed for at logge ind fra en hvilken som helst placering og bruge den enhed, du ønsker.

Dette gør det muligt at logge på ukrypterede netværk og udsætte dine personlige data og privatliv. Gmail har standardindstillinger, der tilbyder temmelig robust sikkerhed. At lære om avancerede sikkerhedsindstillinger, herunder SMTP over TLS (STARTTLS), giver dig imidlertid mulighed for at gøre Gmail mere sikkert.

Q: Kan jeg sende en e-mail med Gmail?

EN: Ja. Gmail understøtter S / MIME. Dette er tilgængeligt med den betalte Gmail-konto. Det er ikke tilgængeligt, hvis du bruger en gratis konto. S / MIME fungerer kun, hvis både afsenderen og modtageren bruger en service, der understøtter den.

Gmail har antydet, at de er interesseret i at tilføje ende-til-ende-kryptering på alle deres e-mail-tjenester. Dette er ikke sket endnu, og da de har lovet dette siden 2014, holder vi ikke vejret.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg adgangskode beskytte en Gmail-vedhæftet fil?

EN: Klik på Skriv for at starte en ny e-mail. Klik på Slå fortrolig tilstand nederst til højre i vinduet. Der er du i stand til at indstille en udløbsdato og en adgangskode.

Q: Kan en e-mail hackes?

EN: Ja. For eksempel opdagede forskere i Europa sikkerhedsfejl, der tillader at blive hacket e-mail, hvis den anvendte kryptering er PGP og S / MIME.

Q: Hvordan ved jeg, om min e-mail er blevet hacket?

EN: Din første ledetråd vil normalt være, at dine kontakter informerer dig om, at de har modtaget underlige e-mails fra dig. Det kan bede dem om følsomme oplysninger osv. Bed dem om at sende et foto af det til dig. Hvis du ikke sendte det, er det sandsynligt, at du er blevet hacket.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me