Skupni pregled VPN (2020)

Za relativno novega igralca v igri VPN Total VPN predstavlja a poliran in profesionalen vmesnik – danes je morda eno najlažjih za uporabo. Nekateri ljudje, še posebej tisti, ki so novi v VPN-jih, so všeč VPN-ju, ker je njegov vmesnik tako uporabniku prijazen, da se bodo novinci počutili kot doma. Storitev celo zagotavlja OpenVPN protokol, ki se na splošno šteje za najboljše na voljo.


Kljub impresivnemu videzu, SkupajVPN še vedno pride na kratko.Logotip TotalVPN

Glavni med njimi je njihovo politiko beleženja, ki je a skrb za mnoge. Drugi večji problem je njihov hitrosti prenosa podatkov, kar je očitno kritičen dejavnik pri vaših izkušnjah, ko ste na internetu.

Čeprav večina ljudi ne bo prepoznala imena Total VPN-jev matična družba Endurance International Group, skorajda bodo nedvomno prepoznali nekatere njegove druge znamke. Ti vključujejo stalne stike, Bluehost in HostGator. S sedežem v Burlingtonu, Massachusetts, ZDA, zagovorniki zasebnosti zaskrbljen zaradi pravilnikov za beleženje bo takoj videl a rdeča zastava.

To je zato, ker so ZDA članice članice Five Eyes. Ta nadzorni sporazum državam članicam omogoča, da vodijo zavihke o spletnih dejavnostih svojih državljanov, in te informacije se prosto izmenjujejo.

jazče resnično resno razmišljate spletno zasebnost in anonimnost, potem je bolje, da imate VPN, ki ni s sedežem v državi Five Eyes.

pet očesnih držav

Če ne upoštevate tega nasveta, ne pozabite, da če vlada ali organi kazenskega pregona odločijo, da želijo vedeti več o vaših spletnih navadah, lahko dobijo informacije od Total VPN. Politika zasebnosti podjetja celo podrobno opisuje to priložnost.

Pregled

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost:Enostaven za uporabo
Politika beleženja:Dvomljiva politika beleženja
Velikost strežnika:60 ++ strežnikov
Porazdelitev strežnika:30 lokacij po vsem svetu
Podpora:24/7 sistem za klepet in vstopnice v živo
Torrenting:Dovoljeno
Pretakanje:Omejeno
VPN protokol in šifriranje:OpenVPN protokol;
Sedež:ZDA
Cena:4,99 USD
Uradna spletna stran:https://www.totalvpn.com/

Varnost in šifriranje s skupnim VPN

Prefinjeni uporabniki bodo cenili, da imajo svojo izbira protokolov VPN s skupnim VPN. Med temi izbirami je tudi OpenVPN, ki na splošno velja za protokol izbire med tehno-geeki po vsem svetu.

Ena od lastnosti, zaradi katere je OpenVPN tako privlačen, je ta, da je odprtokodna programska oprema. To pomeni, da ima koristi od predanega dela razvijalcev po vsem svetu.

zaščita prenosa podatkov

Če raje ne uporabljate OpenVPN, potem Skupaj VPN vam ponuja PPTP, čeprav je ta protokol običajno ne priporočamo več zaradi varnostnih pomislekov. The slabe novice za začetnike je, da so privzete nastavitve Total VPN nenavadno nastavljene na PPTP.

Manj sofisticirani uporabniki, ki ne vedo, lahko uporabljajo PPTP, pri tem pa ostanejo ranljivi, saj ne vedo, da bi morali preklopijo njihove nastavitve na OpenVPN.

Druge možnosti protokola s skupnim VPN vključujejo L2TP / IPSec in IkeV2, oba pa sta boljši možnosti kot PPTP.

Skupno omrežje strežnikov VPN

Total VPN ni eden večjih in bolj znanih ponudnikov VPN. To je zato, ker v primerjavi s temi bolj uveljavljenimi tekmeci, Skupaj VPN ima majhno strežniško omrežje.

strežniki totalvpn

Spletna stran podjetja se ponaša s strežniki na vseh sedmih celinah, nato pa nazaj, pravi, da je Antarktika preveč hladna za strežnike. Zanimivo je, da na spletnem mestu piše tudi, da v Južni Ameriki ni strežnikov.

Uporabniki imajo dobro pokritost v Evropi s 20 strežnikov. Te najdemo na lokacijah, kot so London, Dunaj, Moskva, Zürich, Stockholm, Bukarešta in druge. An dodatnih 17 strežnikov so v Severna Amerika.

Te lokacije so večinoma v ZDA, strežniki pa so v krajih, kot so Chicago, New York, Seattle in Los Angeles. Kanada ima en sam strežnik v Torontu (upamo, da bo vsaj še en, blizu Vancouverja!).

lokacije strežnika totalvpn

Redko pokritost strežnikov je v Aziji, zastopanih pa je pet držav. Te so v Bombaju, Tokiju, Tel Avivu, Hongkongu in Singapurju. Afriko predstavlja samo en strežnik, dodatni strežnik pa je v Sydneyju.

To pomeni, da se strežniško omrežje Total VPN razteza na samo 30 držav. To ni posebej impresivno v primerjavi z nekaterimi glavnimi akterji v panogi, na primer NordVPN ali Surfshark ki imajo zgoraj dva ali tri tisoč strežnikov najdemo ga v skoraj 100 državah.

To pomanjkanje geografske raznolikosti in števila strežnikov to pomeni predstava trpi. Kdor upa, da bo izbiral med velikim številom strežnikov ali ki se mora za potovanje zanesti na to, da je VPN storitev na voljo po vsem svetu, bi bilo bolje iskati drugje.

Ali lahko uporabljate BitTorrent ali P2P s skupnim VPN?

vpn-ip-adresno omrežjeZa razliko od nekaterih ponudnikov VPN, Total VPN strankam ne prepoveduje skupne rabe datotek ali prepuščanje drugim P2P dejavnostim. Pravzaprav imajo na Nizozemskem strežnik, ki je izrecno namenjen za te namene.

Poročila uporabnikov kažejo, da uspešnost tega strežnika pušča veliko želenega. To in na splošno počasne hitrosti prenosa podatkov pomeni, da je na splošno dobra ideja poglej drugam če nameravate z VPN narediti veliko hudournikov.

Rezultati hitrosti s skupnim VPN

Računalnik, ki se uporablja za hitrostni test, ima nekaj resnično solidnih hitrosti prenosa podatkov, ko je bil postavljen skozi korake za namene primerjalne analize. Prenosi prinesla rezultate 98,71 Mbps in naložite stopnje so bile 53,00 Mbps.

Stvari so se spremenile, ko Skupno VPN je bilo aktivirano. Čeprav njegovi rezultati hitrostnih testov niso bili med najbolj nečednimi, so bili še daleč kratko impresivno. To še posebej velja, če se njihovi rezultati primerjajo z rezultati najmočnejših VPN.

Total VPN je pokazal, da ni sposoben zagotoviti brezhibne izkušnje ne glede na to, kateri strežnik se uporablja. To nekoliko velja za vse ponudnike VPN, ker dlje kot je vaša dejanska lokacija od fizične lokacije strežnika, ki ga izberete, počasnejše bodo hitrosti prenosa podatkov. Vendar so bili rezultati hitrostnih testov s skupnim VPN pomembni za to divje nedosledno oni so bili.

Hitrosti bodo težave primarna skrb za ljudi, ki so se prijavili na brezplačno storitev Total VPN. Samo trije strežniki so dodeljeni “brezplačnim” strankam.

Nahajajo se v Amsterdamu, Islandiji in Singapurju. Če niste blizu ene od teh lokacij, vas čaka frustrirajoča izkušnja. Stranke, ki plačujejo, imajo več možnosti, vendar predstava ostaja dvomljiva v najboljšem primeru.

rezultat preskusa hitrosti sanvse sanse josePovezava s strežnikom San Jose v Kaliforniji iz računalnika v New Yorku je zagotovila Prenesi Ocena 31,52 Mb / s in an naložite Ocena 7,88 Mb / s.

Povezava s strežnikom, ki je bil bližje domu boljši rezultati. Newyorški strežnik se je vključil s hitrostmi prenosa v višini od 59,61, čeprav so stopnje nalaganja razočarale 10,81 Mb / s.

totalvpn test hitrosti v LondonuPodobni rezultati so ponudili tudi strežnik v Londonu. Prenosi so bili preneseni s hitrostjo 1 35,64 Mb / s s hitrostjo prenosa 8,85 Mb / s.

Testiranje je potekalo s strežnikom v Tokiu. Te stopnje so bile res frustrirajoče. Prenosi so prispeli ob 11,88 Mb / s in prenosi so bili 4,03 Mbps. Glede na veliko kilometrov med računalnikom v New Yorku in strežnikom v Tokiu ti rezultati niso ravno šokantni.

Na splošno je uporaba skupne VPN povzročila čas prenosa se je povečal za 76 odstotkov. Skoraj kot slabi časi nalaganja so se povečali za 59 odstotkov. Če v svoji spletni izkušnji cenite hitrost, bi vam bilo bolje pri drugem VPN-ju.

Skupna politika beleženja VPN-ja

Če želite anonimnost v spletu, Total VPN ne pomaga veliko. Stranke morajo predložiti podroben postopek registracije, v katerem bodo razkrile vse svoje osebne podatke. Poleg tega se vsakič, ko se za pomoč obrnete na Total VPN, vodijo beležke o interakciji.

Pregled pravilnika o zasebnosti podjetja kaže, da bi morali imeti kupci še več razlog za zaskrbljenost. V pravilniku je jasno razvidno, da se IP-naslov stranke, spletna mesta, ki jih obišče, njihova fizična lokacija in brskalnik spremljajo v evidencah podjetja. Skupaj VPN celo podrobno določa, kako lahko spremljajte svoje interakcije na družbenih medijih in povezave, ki jih uporabljate v zvezi z njihovo storitvijo.

politika zasebnosti saferweb vpn

Total VPN pravi, da se vse to sledenje uporablja za izboljšanje uporabniške izkušnje in odpravljanje težav. Alarmantno to nadaljujejo podatki, ki jih hranijo, se uporabljajo tudi za prodajo izdelkov drugih proizvajalcev.

Če resnično želite anonimno spletno izkušnjo, pojdite pri drugem ponudniku VPN.

Koliko stanejo skupni VPN?

Brezplačna različica Total VPN je omejena na tri strežnike in omejevalna omejitev podatkov, izdelavo težko delati. Mesečno naročnino lahko kupite za 14,97 USD na mesec, kateri je ni baranta.

Cene totalvpn

Paketne ponudbe, ki so plačane vnaprej, lahko ceno znižajo na najmanj 4,99 USD na mesec. To je uvodna cena, zato lahko plačati bistveno več ko se to obdobje izteče.

Če dobite skupno VPN?

Kot da podjetja počasi hitrost prenosa podatkov in pomanjkanje strežnikov nista bila dovolj, je podjetje vprašljive politike beleženja zapečat posel. Torej ne, ne bi smeli dobiti TotalVPN.

Poiščite drugje za zanesljivo, da ne omenjam, bolj stroškovno učinkovite storitve VPN. Če bi zdaj lahko uporabili nekaj priporočil, si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev danes in si prihranite težave, kako bi bili totalno razočarani..

Ed. Opomba: tu je na voljo francoska različica naših pregledov VPN, Meilleur VPN 2020.

Viri:

  • https://www.techopedia.com/definition/30742/vpn-security
  • https://us.norton.com/internetsecurity-privacy-what-is-a-vpn.html
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Comppare_of_virtual_private_network_services

Dodajte svoje mnenje:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me