Eniten turvatut sähköpostipalveluntarjoajat (2020)

Viime vuosina on ollut lukemattomia yksityisyysskandaaleja, joihin ovat osallistuneet suuret sähköpostin tarjoajat. Tämä on saanut monet ihmiset etsimään parhaita suojattuja sähköposteja, joiden avulla he voivat vapaasti kommunikoida muiden kanssa ja samalla suojata heidän yksityisyyttään käyttäjänä..


Miksi tarvitset salattuja sähköpostiasi

Saatat kysyä, onko minun todella salattava sähköpostini? Vai onko tämä niin hieno asia mistään? Katso, mitä on tapahtunut parin viime vuoden aikana, ja arvioi itse.

salattu-sähköposti-ikoniGmail on hiljattain kiinnitetty antamaan kolmansille osapuolille täydellisen ja täydellisen pääsyn käyttäjän sähköposteihin. Tämä tarkoittaa, että jos käytit Gmailia skandaalin puhkeamisen aikana, yksityisiksi pitämäsi sähköpostit ovat saattaneet päätyä henkilöiden käsiin, jotka halusivat käyttää niitä omista syistään. Jos olet tyytyväinen siihen, sinun ei ehkä tarvitse salata sähköpostiosoitettasi.

Turvaluokitellut asiakirjat osoittivat, että Yahoo, AOL, Google, Microsoft ja Apple ovat kaikki antaneet Yhdysvaltojen valvontavirastoille mahdollisuuden seurata suoraa viestintää ja tallentaa tietoja palvelimilleen.

Joten meillä on Yahoo, AOL, Apple, Google ja Microsoft, kaikki suuret toimijat sähköpostissa, jakaa mielellään henkilökohtaisia ​​tietojasi mainostajien, markkinoijien ja hallituksen kanssa. Siksi, jos haluat pitää sähköpostisi yksityisinä, tarvitset sähköpostisi salattuina. Muista, että kun käytät ”ilmaisia” sähköpostipalveluntarjoajia, on todennäköistä, että myyt muille.

Onneksi on olemassa yksinkertainen ratkaisu. Käytä suojattua sähköpostitoimittajaa. Katsotaanpa joitain käytettävissä olevista vaihtoehdoista, joiden tarkoituksena on auttaa sinua valitsemaan tarpeitasi vastaava vaihtoehto.

1. ProtonMail – tunnetuin sähköpostipalveluntarjoaja

protonmail-logo

ProtonMail perusti Dr. Andy Yen. Ennen yrityksen perustamista hän työskenteli tutkijana CERNissä. ProtonMail perustuu ajatukseen rakentaa Internet, joka suojaa käyttäjän yksityisyyttä, alkaen ensin sähköpostista.

Tämän Sveitsissä toimivan yrityksen insinööreillä ja tutkijoilla on oma visio ihmisten kansalaisvapauksien suojeleminen online-tilassa. Tästä syystä he loivat helppokäyttöisen sähköpostipalvelun, joka on sisäinen sähköpostien salaus.

ProtonMailin sitoutuminen yksityisyyteen näkyy heti, kun olet luonut tilisi. Sinulta ei vaadita henkilökohtaisia ​​tietoja. Sinun on vain valittava käyttäjänimi ja salasana.

Tämä on ilmainen sähköpostitili, joten siinä ei ole paljon toimintoja, joita saatat saada muiden sähköpostipalveluiden kanssa.

protonmail-postilaatikko

Liiterajasi on 25 Mt. Kuvien liittäminen on helppoa ja nopeaa. Kun lähetät tai vastaanotat sähköpostia, ProtonMail tallentaa yhteystiedot automaattisesti osoitekansioon. Voit lähettää yhteystietoja muista ohjelmista. Ei kuitenkaan ole suoraa tapaa yhdistää yhteystietoja sosiaaliseen mediaan tai muihin sähköpostitileihin. Sinun on luotava.CSV- tai.VFC-tiedosto ja lähetettävä ne sitten tilillesi.

Jos unohdat salasanasi ja joudut nollaamaan tilisi, voit tehdä niin. Kaikki sähköpostiviestit, jotka olivat jo postilaatikossasi tai tallennetuissa kansioissa ennen salasanan nollaamista, ovat kuitenkin poissa. On mitenkään, että et koskaan pysty palauttamaan niitä.

Plussat:

 • Lähetä helposti salattuja sähköpostiviestejä
 • Lataa nopeasti enintään 25 Mt liitetiedostot
 • Vapaa

Haittoja:

 • Jos unohdat salasanasi, sinun on vaihdettava tilisi. Kaikki aiemmin tallennetut tai vastaanotetut sähköpostit lukitaan. Et voi enää käyttää niitä.

2. Mailfence – Päästä salaus + digitaaliset allekirjoitukset

mailfence-logo

Mailfence on belgialainen yritys, joka perustettiin vuonna 1999. Heidän tavoitteena on auttaa käyttäjiä palauttamaan suojattu sähköpostiosoite. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi he löysivät SSL-sertifikaatit, joilla ei ollut amerikkalaista varmentajaa. He kehittivät ainutlaatuisen yhteentoimivan päästä päähän -salauksen sähköpostiratkaisun. Tämä ratkaisu sisältää digitaaliset allekirjoitukset.

Mailfence pyrkii erottumaan joukosta tarjoamalla täydellisen sähköpostisarjan, joka sisältää Mailfence-kalenterit, Mailfence-asiakirjat ja Mailfence-ryhmät. Mailfence toimii muiden Open PGP -yhteensopivien sähköpostipalveluiden kanssa.

Mailfence viittaa itseensä ”todellinen päästä päähän -salauksen sähköpostiratkaisuksi”, koska kaikki salaustoimet tapahtuvat selaimessa. Niiden integroitu avainvarasto antaa käyttäjille täydellinen hallinta avainten hallintaa samoin kuin lisäasetukset.

miten mailfence toimii

Mailfence on ylpeä tarjoaa täyden palautuvuuden. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat poistua alustalta salattujen avainpariensa ja samojen päästä päähän -suojattujen tietojen kanssa.

Belgiassa sijaitsevat palvelimet sijaitsevat maassa, jossa on yksityisyyden suojaa koskevia lakeja. Koska Mailfencellä ei ole ulkomaista emoyhtiötä, heitä ei pakoteta vastaamaan kotimaisten tai ulkomaisten viranomaisten tietopyyntöihin.

Mailfencellä on ilmainen suunnitelma, joka sisältää 500 Mt sähköposteja, 500 Mt asiakirjoja, kaksifaktorisen todennuksen, salauksen ja tuen. Seuraava taso ylöspäin on suunnitelma noin 2,50 dollaria kuukaudessa. Niiden liiketoimintasuunnitelman avulla käyttäjät voivat skaalata suunnitelman tarpeidensa perusteella. Suunnitelman hinnoittelu vaihtelee sen mukaan, mitä käyttäjä lisää siihen.

mailfence-hinnoittelu

Plussat:

 • Erinomainen turvallisuus ja yksityisyys
 • Avaa PGP-koodaus
 • Sijaitsee Belgiassa
 • Digitaaliset allekirjoitukset
 • Kolmansilla osapuolilla ei ole pääsyä tietoihisi

Haittoja:

  • Muokattavia teemoja ei tarjota
  • Ei ole asianmukaista aliaksen hallintajärjestelmää

3. Hushmail – vanhin suojattu sähköpostipalvelu

Hushmail on suunniteltu olemaan kuin tällä hetkellä käyttämäsi ilmainen sähköpostipalvelu. Voit käyttää sitä älypuhelimellasi, verkossa tai älylaitteella. Ero on siinä, että ne lisäsivät ylimääräisiä suojausominaisuuksia tavoitteena pitää tietosi turvassa.

Hush Communications alkoi vuonna 1998. Vuotta myöhemmin Hushmail esiteltiin. Kanadassa Vancouverissa sijaitseva yritys on kasvavan teknologiateollisuuden sydämessä.

Hushmailin taustalla on filosofia, että parhaiden suojattujen sähköpostien luomisen ei tarvitse olla monimutkaista eikä sen tarvitse olla pelottava. Heidän ajatuksensa on ollut, että kyberturvallisuusriskien rajoittamiseksi käytettyjen toimenpiteiden on oltava tehokkaita, niiden on oltava saatavilla ja ihmisten on tunnettava, että he todella voivat käyttää niitä.

Ben Cutler on toiminut yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2001, ja Brian Smith toimii yhtiön teknologiajohtajana. Brian oli yksi Hushmailia käyttävän tekniikan luovista voimista.

hushmail-postilaatikot

Hushmail uskoo sen turvallisuus on sähköpostipalvelun tärkein ominaisuus. Palvelun ilmaisella puolella ei ole monia ominaisuuksia tai toimintoja, joita muut verkkopohjaiset sähköpostiohjelmat tarjoavat.

Hushmail skannaa saapuvat sähköpostit ja tarkistaa ne virusten varalta. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden mustalle listalle verkkotunnukset ja yksittäiset sähköpostiosoitteet.

Hushmail ei ole mainoksia postilaatikossaan. Se tarjoaa POP3-pääsyn, mikä tarkoittaa, että sähköpostiisi pääsee kolmannen osapuolen palveluista. Tämä tarkoittaa, että pääset Hushmailiin älypuhelimen sähköpostisovelluksen kautta. Hushmail tarjoaa vain tavallisen tekstiviestin säveltäjän.

Jos käytät sähköpostiosoitettasi päivittäin, et ehkä häiritse tätä, mutta Hushmail vaatii, että kirjaudut sisään vähintään kerran kolmessa viikossa pitääksesi tilisi aktiivisena. Jos ei, Hushmail deaktivoi tilisi automaattisesti. Tämä voi saada ärsyttävää nopeasti.

Plussat:

 • Et saa mainoksia postilaatikkoon
 • POP3-käyttö
 • Ilmainen versio

Haittoja:

 • Jos tilisi ei ole aktiivinen kolme viikkoa, se deaktivoidaan
 • Ei oikeinkirjoituksen tarkistusta

Lopulliset ajatukset

Sähköposti on luotettava viestinnän muoto. Siellä jaat yksityisiä tietoja luottamiesi kanssa. Siksi sähköposti on laillinen kohde hakkereille. Ilmaiset sähköpostitilit salaavat viestit.

Monet heistä tekevät hyvää työtä suodattaakseen roskapostin. Silti emme usko, että ilmaiset verkkopohjaiset sähköpostiohjelmat ovat turvallisin tapa kommunikoida.

STARTTLS on yleinen sähköpostin salausmuoto. Jos sekä lähettäjä että vastaanottaja käyttävät sovelluksia, jotka tukevat tämän tyyppisiä salausviestejä, voidaan lähettää.

Julkisen avaimen infrastruktuuri tai PKI on avain sähköpostin salaukseen. Juuri sen avulla voidaan käyttää tekniikoita, kuten digitaalisia allekirjoituksia ja salausta. Sen lisäksi, että sitä käytetään sähköposteissa, se on sähköisen kaupankäynnin ydin, ja sillä on entistä suurempi rooli asioiden Internetissä..

Sähköpostin ja muun tietoturvaohjelmiston, kuten VPN: n, tarve jatkuu niin kauan kuin on ilkeä henkilöitä, jotka käyttävät ZeroAccess-ohjelmaa ja muita haittaohjelmien muotoja tartuttamaan käyttöjärjestelmiä ja aiheuttavat vahinkoa viattomille uhreille..

Älä unohda, että vaikka salattu sähköposti tarjoaa ylimääräisen suojan henkilötiedoillesi, Internet-liikennettäsi ei silti ole salattu. Suosittelemme tarkistamaan ja vertailemaan parhaita VPN-verkkoja, joita sinulla on varaa, ja suojata itseäsi ja kotiasi mahdollisilta hyökkääjiltä.

Sähköposti on hyökkäysvektori, mutta samoin kuin selaustietosi. Ole aina valppaana käytetyissä sivustoissa, hanki salattu sähköpostipalvelu ja hanki hyvä VPN NordVPN tai Surfshark. Säästät itsellesi paljon tuskaa tulevaisuudessa.

FAQ

K: Onko Gmail suojattu sähköposti?

V: Gmailissa on yli miljardi käyttäjää ympäri maailmaa. Se on yksi planeetan suosituimmista sähköpostipalveluntarjoajista. Ymmärrettävästi turvallisuudesta on huolta. Gmail antaa sinun kirjautua sisään mistä tahansa sijainnista ja käyttää mitä tahansa laitetta.

Tämä mahdollistaa kirjautumisen salaamattomiin verkkoihin ja paljastaa henkilökohtaiset tietosi ja yksityisyytesi. Gmailissa on oletusasetukset, jotka tarjoavat melko vankan suojauksen. Edistyneiden tietoturvavaihtoehtojen oppiminen, mukaan lukien SMTP over TLS (STARTTLS), antaa sinulle kuitenkin mahdollisuuden parantaa Gmailin turvallisuutta.

K: Voinko lähettää sähköpostia Gmailissa?

V: Joo. Gmail tukee S / MIME-sovellusta. Tämä on saatavana maksetussa Gmail-tilissä. Se ei ole käytettävissä, jos käytät ilmaista tiliä. S / MIME toimii vain, jos sekä lähettäjä että vastaanottaja käyttävät sitä tukevaa palvelua.

Gmail on vihjannut, että he ovat kiinnostuneita lisäämään kokonaissalaus kaikkiin sähköpostipalveluihinsa. Tätä ei ole vielä tapahtunut, ja koska he ovat luvanneet tämän vuodesta 2014, emme pidä hengitystä.

K: Kuinka voin suojata salasanalla Gmail-liitetiedoston?

V: Aloita uusi sähköpostiosoite napsauttamalla Luo. Napsauta ikkunan oikeassa alakulmassa Ota luottamuksellinen tila käyttöön. Siellä voit asettaa viimeisen käyttöpäivän ja salasanan.

K: Voiko sähköposti hakkeroida?

V: Joo. Esimerkiksi tutkijat Euroopassa löysivät tietoturvavirheitä, jotka mahdollistavat sähköpostin hakkeroinnin, jos käytetty salaus on PGP ja S / MIME.

K: Mistä tiedän, onko sähköpostiini hakkeroitu?

V: Ensimmäinen vihje on yleensä se, että yhteystietosi kertovat sinulle, että he ovat saaneet outoja sähköpostiviestejä sinulta. Se voi pyytää heiltä arkaluontoista tietoa jne. Pyydä heitä lähettämään valokuva siitä sinulle. Jos et lähettänyt sitä, olet todennäköisesti hakkeroitu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map