Revisió de surf

Surfshark és una nova entrada en el segment de multitud de proveïdors virtuals de xarxes privades, i s’ha demostrat molt popular entre els fans de HBO GO, Netflix, Hulu, YouTube i moltes altres plataformes de streaming..


Com passa sovint quan un nou proveïdor de VPN entra al mercat, la fàbrica de discos que envolta Surfshark ha estat considerable; hi ha qui l’anomena el millor servei VPN, o almenys un que aviat podria destronar NordVPN com a rei del desbloqueig de Netflix.

Aquesta revisió de Surfshark analitzarà les diverses funcions que ofereix aquesta nova solució VPN, inclosos els avantatges i els contres, així com els principals protocols VPN de Surfshark, seguretat, xifratge, capacitat de desbloqueig de Netflix i funcions especials..

Visió general

CaracterístiquesInformació
Usabilitat: Molt fàcil d’utilitzar
Política de registre: Estrictament sense registre
Mida del servidor: 1040 servidors més
Distribució del servidor: 61 països (i comptar)
Suport: Xat en directe 24/7
Torrenting: Permet
Reproducció: Permet
Protocol i xifratge VPN: OpenVPN, IPSec & IKEv2; AES de 256 bits
Seu: Illes Verges Britàniques
Preu: 1,99 $ / mes
Pàgina web oficial: https://surfshark.com

Hi ha un nou tauró a la ciutat

El primer que salta de l’aigua amb Surfshark és que es tracta d’un nouvingut relativament rellevant, però això no és un problema en el segment VPN perquè cada nou mesos surten nous jugadors. A partir d’octubre de 2019, Surfshark porta gairebé un any en actiu, però ja ho està fent ondulacions a les aigües VPN.

logotip de surf

Com a empresa de tecnologia, Surfshark és un natural del Carib. Situat a les assolellades Illes Verges Britàniques, concretament a Tortola, a l’oest de Puerto Rico.

Tot i que les Illes Verges Britàniques (BVI) són una dependència del Regne Unit, les seves lleis i tribunals locals ho són legislativament independent; pel que fa a les lleis d’empresa, comercials, de negociació i de privadesa, aquesta jurisdicció destaca per oferir la màxima confidencialitat i per no exigir a les empreses que conservin dades electròniques.

Similar a la propietat immobiliària, la ubicació és tot al món VPN, i Surfshark hauria de ser feliç nedant a les aigües legals de la BVI sempre que els legisladors continuïn protegint la privadesa electrònica de les persones i empreses que hi desenvolupen negocis. Com que discutim el tema de la seguretat jurisdiccional, cal destacar que Surfshark s’adhereix a la pràctica coneguda com a canari de garantia, i fins ara no es canta.

Es tracta d’una doctrina de transparència que no moltes empreses poden adoptar a menys que tinguin un equip legal fort al darrere; en essència, un canari de garantia permet a Surfshark divulgar si la companyia ha rebut l’ordre de compilar informació sobre els seus clients. A finals d’abril de 2019, el mandatari canari a Surfshark queda en silenci.

Funcions bàsiques de Surfalls

Cap revisió de Surfshark no estaria completa sense un recorregut ràpid per les seves funcions i moltes d’elles són estàndard entre els millors proveïdors de VPN. Pel que fa a desbloquejar els tres grans en streaming, és a dir, Netflix, Hulu i la BBC iPlayer, Surfshark actua de forma nativa, igual que els seus principals competidors, i aquest ha demostrat ser un important punt de venda..

diagrama de netflix amb vpn

Naturalment, hi ha tot un mercat global d’usuaris d’internet que necessiten solucions VPN per a simplement veure “Game of Thrones” o les diverses sèries Marvel Comics a Netflix i Surfshark atén aquests usuaris també..

El protocol VPN Surfshark per defecte és el protocol Túnel IKEv2 / IPSec amb un xifrat AES de 256 bits. El protocol d’Intercanvi de claus d’Internet és utilitzat per altres proveïdors VPN principals per garantir la privadesa i seguretat per a tots els usuaris, en particular aquells que accedeixen a Internet amb una VPN des de dispositius iOS com l’iPhone i l’iPad.

Això no vol dir que us quedin enganxats amb IKEv2 / IPsec; sempre podeu canviar a l’estàndard d’or dels protocols VPN, Protocol OpenVPN. Els túnels VPN estan implementats amb Hash d’autenticació SHA512 i a Intercanvi de claus DHE-RSA 2048 bits per a la màxima seguretat.

Interfície d’aplicació i SO Compatibilitat

La interfície de l’aplicació és molt fàcil d’utilitzar i la VPN es pot desactivar o desactivar en qüestió de segons, Surfshark ofereix diversos sabors, incloent macOS, Linux, Windows, iOS, Android, Xbox, PlayStation, Fire TV i Apple TV..

Sistema operatiu compatible amb Surfshark VPN

Els usuaris d’Internet que s’adhereixin als navegadors de Google Chrome i Firefox poden instal·lar una extensió Surfshark, però han de tenir en compte que la seva protecció seria limitat a aquestes aplicacions. Perquè la navegació sigui més segura, sempre és millor instal·lar Surfshark com a aplicació del sistema operatiu, o millor encara, directament al vostre encaminador..

Surfshark ofereix una compatibilitat del router amb el firmware següent:

 • Firmware DD-WRT
 • Firmware de tomàquet
 • El firmware d’Asus

Si necessiteu ajuda per a la instal·lació, podeu consultar el seu guia: Com configurar un encaminador amb Surfshark.

Funcions avançades de surf

Sense un encriptació adequada de dades, fins i tot un sistema de seguretat domèstic o un gestor de contrasenyes es podrien convertir en inútils.

Afortunadament, els protocols de xifratge de Surfshark segueixen el mode Galois / Counter de 256 bits AES, cosa que significa que, fins i tot si l’Agència de Seguretat Nacional dels Estats Units executés un atac de mà al mig a l’ordinador, els tècnics necessitarien força poques dècades de supercomputadors utilitzen per desxifrar les dades que van interceptar.

Funcions de surf

Junt amb el xifrat avançat de Surfshark, aquesta solució VPN també ofereix moltes altres funcions avançades:

 • Mode multiHop, que essencialment permet als usuaris connectar-se mitjançant diverses ubicacions del servidor alhora. Això és molt útil per a bloggers polítics i periodistes d’investigació que necessiten emmascarar la seva petjada digital per protegir el seu comerç i la identitat de les seves fonts..
 • Mode de camuflatge amagarà qualsevol activitat VPN als proveïdors de serveis d’Internet. Això vol dir que ningú no s’assabenta que està utilitzant una VPN en primer lloc. El mode de camuflatge és especialment útil als Estats Units, en què les agències d’aplicació de la llei i els equips jurídics corporatius estan agitant constantment els ISP per obtenir informació sobre els usuaris que es connecten a través de VPN..
 • Mode NoBorders és una característica per als usuaris que l’única esperança d’accedir a Internet és mitjançant una xarxa restrictiva; aquest és sovint el cas de la RPC i algunes jurisdiccions del Pròxim Orient, on es fomenta el mode NoBorders.
 • CleanWeb és un mode de navegació que bloqueja les publicitats, el seguiment de les cookies i el codi JavaScript maliciós que només pretén fer un seguiment del comportament en línia dels usuaris d’internet.
 • Llista blanca us permet seleccionar determinats llocs web als quals s’hauria d’accedir fora de l’àmbit d’una VPN; per exemple, és possible que no vulgueu iniciar una sessió de banca per Internet mentre esteu connectats a un servidor rus a menys que hagueu notificat al banc que aneu a Moscou durant uns dies. Un cop hàgiu introduït els URL a la llista blanca, no haureu de desactivar Surfshark; Tanmateix, també hi ha una funció de commutador per desconnectar completament d’Internet amb només un clic o un toc quan hi hagi problemes de seguretat..

És possible que les auditories independents no tinguin en compte funcions que tinguin en compte la funcionalitat de l’usuari final, però són crucials en el sentit de donar tranquil·litat als subscriptors. No tots els proveïdors de solucions VPN se sotmetran a una auditoria independent que realitzarà una còpia de seguretat de les reclamacions de màrqueting sobre cap filtració d’adreces IP o DNS, però Surfshark ha fet aquest pas.

El fet de passar per una auditoria independent és un signe fort que es tracta d’una empresa que té la intenció de mantenir-se en el negoci el màxim temps possible, i aquesta és una altra raó per la qual Surfshark és el discurs de la ciutat de VPN el 2020..

Accés VPN il·limitat per a tots els vostres dispositius

Aquesta és una característica especial que probablement ha generat un creixement considerable per a Surfshark malgrat el seu relativament poc temps al mercat VPN. Entrant al maig del 2019, no hi ha cap límit en el nombre de dispositius on podeu instal·lar Surfshark.

Si teniu una Sony PlayStation, un MacBook, un telèfon intel·ligent Android, un iPad, un Apple TV i un PC de Windows, es poden incloure a la vostra subscripció a Surfshark..

Interfície d'usuari multiplataforma de Surfshark

Si tots els vostres dispositius es connecten a través de la mateixa xarxa Wi-Fi de casa vostra, es poden protegir mitjançant la instal·lació de Surfshark al router, però no hi haurà cap límit quant al nombre de connexions xifrades i segures..

Fins i tot les solucions VPN més populars i sofisticades del mercat limiten el nombre de connexions de dispositius, però Surfshark ha decidit seguir una direcció diferent en aquest sentit.

Només el temps ens dirà si aquesta característica continuarà oferint-se en el futur; Tant de bo ho sigui o almenys els abonats anticipats, que seria un bon gest. De moment, Agafar una subscripció a Surfshark a llarg termini seria una opció intel·ligent si voleu protegir molts dispositius.

Compartir arxiu i torrents

Una vegada més, l’elecció de la jurisdicció és un factor que determina si un proveïdor de serveis VPN pot ignorar de forma segura les sol·licituds d’informació sobre usuaris que utilitzen xarxes o aplicacions d’intercanvi de fitxers peer-to-peer com BitTorrent.

Si us preocupa que el vostre proveïdor d’identificació s’avelli a l’activitat del torrent (malauradament força freqüent al Canadà), assegureu-vos d’activar l’opció Funció Whitelister per ocultar l’empremta VPN.

Surfshark presumeix més de 800 servidors optimitzats per a l’ús compartit de fitxers i torrents P2P a 50 països diferents repartits en 6 continents diferents. Podeu gaudir de la descàrrega i la compartició d’arxius mentre esteu protegits pel seu servei DNS privat i la tecnologia integrada de protecció contra filtracions.

diagrama de la protecció vpn al torrenting

També cal destacar que a les Illes Verges Britàniques, no hi ha lleis semblants a la investigació sobre la potència del projecte de llei del Regne Unit, cosa que significa que el seguiment de l’activitat del client de Surfshark suposaria un enfrontament a la legislatura fins i tot en els casos en què els usuaris d’internet comparteixen digital. Fitxers.

Essencialment, no hi ha lleis que exigeixen l’activitat del client. Fins i tot amb una, s’incorporen salvaguardes a la seva tecnologia. Podeu navegar per qualsevol lloc de torrent i descarregar qualsevol fitxer que necessiteu.

Transmissió de dades de Netflix i HBO

En un moment en què les cadenes de televisió estan repensant els seus models i estratègies de negoci per suportar la revolució de la transmissió de vídeo digital, empreses com HBO semblen estar fent tot bé..

Una de les sèries més difoses de l’època de la programació de cable original ha estat “Game of Thrones”, i la darrera temporada d’aquesta violenta història de fantasia ha estat atreure a més de mil milions d’espectadors de tot el món..

Surfshark NetflixSuposem que us subscriviu a un paquet de cable HBO multicanal a casa vostra a Dakota del Nord; això us permetrà accedir a HBO GO, però, si viatgeu fora dels Estats Units, podreu sorprendre en saber que l’aplicació web està bloquejada en determinats països o el catàleg de vídeos no inclou molts programes com el famós “Joc dels Trons”.

Si teniu una subscripció a Surfshark VPN, no us haureu de preocupar dels episodis finals de “Game of Thrones” o posar-vos al dia de les temporades anteriors. Juntament amb HBO, actualment Surfshark també és considerat com un dels millors VPN per Netflix.

Cal tenir en compte que, perquè Surfshark només hi ha estat uns mesos, no ens hem trobat amb problemes per connectar-se a Netflix US. Sembla que Netflix no ha estat capaç de trencar la seva tecnologia per eludir geo-blocs. Igual que qualsevol cosa, només el temps dirà si això perdurarà. Però fins ara, el streaming ha estat perfecte.

Política de registre

És un alleujament perquè una nova empresa VPN comenci al bon camí. Tot i que la majoria de proveïdors VPN registren l’ús, l’historial i els llocs web que visiteu, Surfshark es distingeix del paquet i no registra cap adreça IP, historial de navegació, informació de sessió, ample de banda usat, segells de temps de connexió, trànsit de xarxa ni cap altra dada de l’usuari.

Política de privadesa de Surfshark

Preu de surf

Quan es tracta de preus de subscripció, en aquest moment és extremadament raonable, ja que es tracta d’un servei relativament nou, per la qual cosa pot ser que ara desitgeu aprofitar els preus a nivell introductori..

Podeu subscriure-us fins a 1,99 dòlars al mes si us inscriviu en un pla de 2 anys, que és actualment Plan de dos anys més barat de tots els proveïdors de VPN.

Preus de sobretaula

Una vegada processat i completat el pagament, podreu procedir a la instal·lació de Surfshark en tots els dispositius que vulgueu protegir. La companyia fins i tot ofereix una garantia de 30 dies, cosa que vol dir que es pot reemborsar el pagament si no està satisfet amb el servei.

Servei al client de Surfshark

Atenció al client de SurfsharkPel que fa al servei al client, la vostra millor opció és xat en directe, que s’ofereix en diversos idiomes, tot i que sembla que hi ha més representacions en anglès i en parla castellana la majoria de les vegades. L’assistència de correu electrònic instantània pot ser una situació d’èxit o falta, i això és comprensible, ja que tantes persones semblen preferir el xat en viu en aquests dies.

No cal que tingueu tecnologia per obtenir el servei de Surfshark; si teniu preguntes, és probable que trobareu respostes als diferents tutorials i respostes a les preguntes més freqüents que ofereix Surfshark al seu lloc web..

Pensaments finals

logotip de surf

El seu bombo que envolta Surfshark pot ser recolzat per les seves múltiples característiques. No hi ha dubte que Surfshark ha sortit de la gàbia a punt per fer un mossegador enorme del creixent mercat VPN, i és que es va situar com un peix gros, però alguns usuaris han informat de velocitats variables.

Tingueu en compte que si seleccioneu un servidor situat a mig camí del món, la vostra experiència de navegació tindrà un èxit. Si connecteu un Slingbox per capturar un programa HBO en directe en un servidor de la ciutat de Nova York, alhora que dos equips de l’NBA participen en un partit de playoff, no hauríeu d’esperar la sessió de navegació més ràpida. 

És probable que els servidors de Surfshark gestionin molt trànsit, actualment no tenen tants servidors com una VPN establerta com NordVPN, tot i que el seu nombre de servidors ha crescut més del 50% en els últims mesos. A aquest ritme, probablement agafaran Nord i Express abans que acabi l’any.

A diferència d’altres solucions VPN que estan específicament orientades a usuaris pesats de BitTorrent, activistes polítics o a jugadors que vulguin mantenir la seva identitat en secret, Surfshark pretén complaure tots els usuaris..

La companyia esmenta diversos casos d’ús, entre els quals es troben:

 • Prevenció de robatoris d’identitat
 • Ús segur dels hotspots Wi-Fi públics
 • Sessions de banca segura segura a Internet
 • Desbloqueig de Netflix
 • Superant les restriccions de navegació
 • Mantenir les sessions de comerç de criptomoneda segur
 • Eviteu la censura a Internet
 • Protecció del discurs polític

Com hem demostrat en aquest comentari, és clar que Surfshark proporciona un gran valor a preus increïbles. Siguin quines siguin les vostres raons per obtenir una VPN: torrentar, desbloquejar Netflix o HBO, obtenir més llibertat en línia, desbloquejant llocs web geo-restringits o protegint la vostra privadesa dels possibles atacs. recomanem Surfshark com a VPN amb un bon pressupost. Feu clic aquí per obtenir el darrer descompte sobre els plans VPN de Surfshark avui.

Preguntes freqüents

P: Puc provar Surfshark de franc?

R: Segons el lloc on us trobeu, cercar un judici VPN gratuït amb Surfshark us pot tornar una publicitat durant 30 dies. Si s’ofereix aquesta bonica oferta, totes les funcions estaran habilitades per a la vostra avaluació.

P: Com sé que es pot confiar en Surfshark?

R: El contracte de garantia, la selecció de la jurisdicció i les auditories independents us diran que es tracta d’un proveïdor VPN que es preocupa per la seguretat i això és el que realment importa en aquest segment empresarial. Per a tots els usuaris que vulguin desbloquejar Netflix, hi ha molts altres que es preocupen per la navegació segura, i aquesta és la base de clients a la qual Surfshark intenta apel·lar..

P: Puc utilitzar Surfshark al meu encaminador?

R: Sempre que el vostre enrutador admeti el protocol OpenVPN, haureu de poder instal·lar-hi Surfshark. Els tutorials que l’empresa ofereix sobre els tres encaminadors més populars són fàcils d’entendre i de seguir.

P: El surf és més segur que ExpressVPN?

R: Les dues companyies ofereixen interessants funcions de seguretat, però Surfshark opta per a auditories independents, cosa que li dóna la part superior en aquest sentit. Podeu aprofitar les ofertes de prova gratuïtes dels dos proveïdors de VPN, provar-les amb aplicacions de VoIP com Skype i determinar si filtren la vostra adreça IP. Fins i tot si ambdues VPN es mostren lliures de filtracions, només Surfshark ho pot demostrar mitjançant auditories independents.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map