Teljes VPN áttekintés (2020)

Egy viszonylag új játékos számára a VPN játékban a Total VPN bemutatja a csiszolt és profi felület – lehet, hogy ma is az egyik legegyszerűbben használható. A VPN teljes vonzereje néhány ember számára, különösen azok számára, akik még nem ismertek a VPN-ekkel, mivel a felhasználói felülete olyan felhasználóbarát, hogy az újonc otthon otthon érezheti magát. A szolgáltatás még nyújt OpenVPN protokoll, amelyet széles körben tekintnek a az elérhető legjobb.


A lenyűgöző megjelenés ellenére, TotalVPN még mindig rövid.TotalVPN logó

Ezek között a főnök naplózási politikájuk, ami egy aggodalom sokak számára. A másik fő probléma az ő adatátviteli sebesség, ami nyilvánvalóan kritikus tényező az interneten való tapasztalatai során.

Bár a legtöbb ember nem ismeri fel a Total VPN nevét anyavállalat, az Endurance International Group, szinte kétségtelenül ismerik fel annak többi márkáját. Ide tartoznak a Constant Contact, a Bluehost és a HostGator. A székhellyel Burlingtonban (Massachusetts, USA) vannak az adatvédelmi képviselők aggódik a naplózási politikák miatt azonnal látni fogja a piros zászló.

Ennek oka az, hogy az Egyesült Államok a Five Eyes hálózat tagja. Ez a felügyeleti megállapodás lehetővé teszi a tagállamok számára, hogy: nyomon követheti polgárainak online tevékenységeit, és ezen információk szabadon cserélhetők.

énf valóban komolyan gondolkodik online adatvédelem és névtelenség, akkor jobb, ha olyan VPN-t használ, amelynek központja nem az Öt Szem nemzet.

öt szem ország

Ha nem veszi figyelembe ezt a tanácsot, ne feledje, hogy ha a kormány vagy a bűnüldöző szervek úgy döntenek, hogy többet szeretnének tudni az online szokásokról, megszerezhetik az információkat a Total VPN-től. A vállalat adatvédelmi politikája még részletezi ezt az esélyt.

Áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság:Könnyen kezelhető
Naplózási politika:Kérdéses naplózási politika
Szerver mérete:60 ++ szerver
Szerver terjesztés:30 helyszín világszerte
Támogatás:24/7 élő chat és jegyrendszer
torrentezés-:Engedélyezett
streaming:Korlátozott
VPN protokoll és titkosítás:OpenVPN protokoll;
Központ:USA
Ár:$ 4.99
Hivatalos honlapján:https://www.totalvpn.com/

Biztonság és titkosítás a teljes VPN segítségével

A kifinomult felhasználók értékelni fogják, hogy van választható VPN protokollok a Total VPN segítségével. Ezek között a választások között szerepel az OpenVPN, amelyet általában a választott protokoll a techno-genek körében a világ minden tájáról.

Az egyik olyan tulajdonság, amely az OpenVPN-t olyan vonzóvá teszi, hogy nyílt forrású szoftver. Ez azt jelenti, hogy részesül a fejlesztők odaadó munkájából az egész világon.

adatátvitel védelme

Ha inkább nem használja az OpenVPN-t, akkor A teljes VPN PPTP-t kínál Önnek, bár ez a protokoll jellemzően már nem ajánlott biztonsági aggályok miatt. Az rossz hírek kezdő felhasználók számára az, hogy a Total VPN alapértelmezett beállításait furcsa módon PPTP-re állítják.

Az ismeretlen, kevésbé kifinomult felhasználók használhatják a PPTP-t, sérülékenynek tekintve magukat, mert nem tudják, hogy váltsuk át a beállításokat OpenVPN-re.

A Total VPN protokoll további lehetőségei között szerepel az L2TP / IPSec és az IkeV2, amelyek mindegyike jobb lehetőség, mint a PPTP.

A VPN teljes szerverhálózata

A Total VPN nem tartozik a nagyobb és legismertebb VPN-szolgáltatók közé. Ennek oka az, hogy ezekkel a legelterjedtebb versenytársakkal összehasonlítva, A teljes VPN kicsi szerverhálózattal rendelkezik.

totalvpn szerverek

A társaság webhelye mind a hét kontinensen kiszolgálókkal rendelkezik, majd visszamenőleg, mondván, hogy az Antarktisz túl hideg a szerverek számára. Érdekes módon a weboldal azt is kijelenti, hogy Dél-Amerikában nincsenek szerverek.

A felhasználók jó lefedettséggel bírnak Európában val vel 20 szerver. Ezek olyan helyeken találhatók, mint London, Bécs, Moszkva, Zürich, Stockholm, Bukarest és mások. egy további 17 szerver benne van Észak Amerika.

Ezek a helyek többnyire az Egyesült Államokban vannak, szervereik vannak olyan helyeken, mint Chicago, New York, Seattle és Los Angeles. Kanada egyetlen szerverrel rendelkezik Torontóban (még legalább egy reménykedhetünk, Vancouver közelében!).

totalvpn szerver helye

A ritka szerver lefedettség Ázsiában található, öt ország képviselteti magát. Ezek Mumbaiban, Tokióban, Tel-Avivban, Hongkongban és Szingapúrban találhatók. Afrikát csak egy szerver képviseli, és egy további szerver található Sydney-ben.

Ez azt jelenti, hogy a Total VPN szerverhálózata kiterjed mindössze 30 ország. Ez nem különösebben lenyűgöző, ha összehasonlítjuk az ipar főbb szereplőivel, például NordVPN vagy Surfshark amelyeknek felfelé van két vagy három ezer szerver szinte 100 országban található.

A földrajzi sokféleség és a kiszolgálók száma hiánya ezt jelenti a teljesítmény szenved. Bárki, aki nagyszámú szerver közül válogathat, vagy akiknek támaszkodniuk kell arra, hogy a VPN-szolgáltatások világszerte elérhetőek legyenek az utazáshoz, jobb, ha másutt keres..

Használható a BitTorrent vagy a P2P a teljes VPN-vel?

vpn-IP-címek hálózatiNéhány VPN-szolgáltatótól eltérően, A teljes VPN nem tiltja az ügyfeleknek a fájlmegosztást vagy más P2P tevékenységekben való részvétel. Valójában Hollandiában vannak olyan szerverük, amelyet kifejezetten e célra különítettek el.

A felhasználók jelentései szerint a kiszolgáló teljesítménye sok kívánnivalót hagy maga után. Ez és az egész lassú adatátviteli sebesség azt jelenti, hogy ez általában jó ötlet máshol nézzen ha sok torrent szeretne csinálni a VPN-vel.

Sebességteszt eredménye a teljes VPN-vel

A sebesség-teszthez használt számítógépnek valóban szilárd adatátviteli sebessége van, amikor benchmarking céljából felgyorsították. Letöltések eredményt adott 98,71 Mbps és feltöltés árak voltak 53,00 Mbps.

A dolgok akkor változtak A teljes VPN aktiválva volt. Noha a sebességteszt eredményei nem voltak a legszegényebbek között, még mindig messze voltak kevés lenyűgöző. Ez különösen igaz, ha eredményeiket összehasonlítják a legerősebb VPN-ekkel.

A teljes VPN azt mutatta, hogy nem képes zökkenőmentes élményt nyújtani, függetlenül a használt szervertől. Ez némileg igaz minden VPN szolgáltatóra, mivel minél távolabb van a tényleges tartózkodási hely a választott szerver fizikai helyétől, annál lassabb az adatátviteli sebesség. A sebesség-teszt eredményei azonban a Total VPN használatával figyelemre méltóak voltak vadul következetlen ők voltak.

A sebességproblémák lesznek a elsődleges szempont azok számára, akik feliratkoznak a Total VPN ingyenes szolgáltatására. Csak három szervert osztanak ki az „ingyenes” ügyfelek számára.

Ezek Amszterdamban, Izlandon és Szingapúrban találhatók. Hacsak nem nagyon közel áll e helyek egyikéhez, frusztráló élményre számíthat. A fizető ügyfeleknek több választási lehetősége van, de a teljesítmény továbbra is kétes legjobb esetben.

totalvpn san jose sebesség teszt eredményeA New York-i számítógépről való csatlakozás a kaliforniai San Jose, California szerverhez a következőket jelentette: Letöltés Értékeld 31,52 Mbps és egy feltöltés Értékeld 7,88 Mbps.

Csatlakozás egy kiszolgálóhoz, amely közelebb volt a házhoz, feltéve jobb eredmények. A New York-i szerver letöltési sebessége 10% 59.61, bár a feltöltési arány csalódást okozott 10,81 Mbps.

totalvpn london sebességtesztA londoni szerver hasonló eredményeket nyújtott. A letöltések átruházása kb 35,64 Mbps feltöltési sebesség mellett 8,85 Mbps.

A tesztelést Tokióban a szerver segítségével végezték el. Ezek az arányok nagyon csalódtak. A letöltések itt érkeztek: 11,88 Mbps és a feltöltések voltak 4,03 Mbps. Figyelembe véve a New York-i számítógép és a Tokiói szerver közötti sok mérföld távolságát, ezek az eredmények nem pontosan megdöbbentőek.

Összességében a Total VPN használata eredményezte a letöltési idő 76% -kal nőtt. Szinte ugyanolyan rossz a feltöltési idő 59 százalékkal. Ha az online élményben értékeli a sebességet, akkor jobb, ha másik VPN-t használ.

A VPN teljes naplózási irányelve

Ha online névtelenséget szeretne, a Total VPN nem sok segítséget nyújt. Az ügyfeleknek alá kell tartozniuk egy részletes regisztrációs folyamathoz, amely során minden személyes információjukat nyilvánosságra hozzák. Ezenkívül minden alkalommal, amikor segítségért fordul a Total VPN-hez, megjegyzéseket tartanak az interakcióról.

A vállalat adatvédelmi politikájának áttekintése azt mutatja, hogy az ügyfeleknek még többet kell biztosítani aggodalom oka. A házirend egyértelműen kimondja, hogy az ügyfél IP-címe, a meglátogatott webhelyek, fizikai helyük és böngészőjük mind nyomon vannak követve a vállalati nyilvántartásokban. A teljes VPN még annak részleteit is részletezi nyomon követheti interakcióit a közösségi médiában, valamint a szolgáltatásaikkal kapcsolatban használt linkeket.

saferweb vpn adatvédelmi irányelvek

A Total VPN azt mondja, hogy ezt a nyomon követést az ügyfelek élményének javítására és a problémák megoldására használják. Riasztóan folytatják ezt az általuk megőrzött adatok arra szolgálnak, hogy Ön harmadik fél termékeit is eladja.

Ha valóban anonim online élményt szeretne, keressen egy másik VPN-szolgáltatót.

Mennyibe kerül a teljes VPN??

A Total VPN ingyenes verziója három szerverre és a korlátozó adatkorlát, így nehéz dolgozni. Havi előfizetés megvásárolható Havonta 14,97 USD, ami nem alku.

totalvpn árazás

Az előre fizetett csomagajánlatok az árat akár alig is csökkenthetik Havonta 4,99 USD. Ez bevezető árképzés, így teheti meg fizetjen jelentősen többet amikor ez az időszak lejár.

Ha teljes VPN-t kap?

Mintha a lassú adatátviteli sebesség és a kiszolgálók hiánya nem lenne elegendő, a vállalaté megkérdőjelezhető naplózási irányelvek zárja le az üzletet. Így nem, nem kaphat TotalVPN-t.

Keressen máshol egy megbízható, nem is beszélve, költséghatékonyabb VPN-szolgáltatást. Ha azonnal felhasználhatna néhány ajánlást, akkor nézd meg a mai legjobb VPN-ek listáját, és tegyük meg a nehézségeket, hogy a Total-ly csalódást okozjon..

Ed. jegyzet: a VPN-vélemények francia változata itt érhető el, Meilleur VPN 2020.

Forrás:

  • https://www.techopedia.com/definition/30742/vpn-security
  • https://us.norton.com/internetsecurity-privacy-what-is-a-vpn.html
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_virtual_private_network_services

Adja hozzá saját véleményét:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me